Drar till s-tälje

Hej på er! Hoppas ni mår bra!
Jag mår iallafall bra, lite trött bara men så är det att gå i skolan..

Nu ska jag iallafall bege mig mot södertälje, men jag ska åka kommunalt idag, och får också antagligen åka kommunalt till skolan imorgon, känner mig som en snäll flickvän nu.

Men nu måste jag åka.
Puss hej!


Hemma

Nu är jag hemma igen, Jag drog och träffade Viktoria och Hedda, vi drog på en mysig fika på cafe60. Alla var svin trötta från igår så det passade bra.
Bara så ni vet så har hedda slutat blogga, så jag kommer inte hålla på att skiva "Emilia" på varje rubrik.

Nu ska jag ringa Philip en snabbis, sen ska jag sätta på ett avsnitt av danska Paradise Hotel innan jag somnar, ska upp runt halv 10 imorgon, ska försöka vara i södertälje runt 12.

Sov gott!


E- milia

Ligger nu i min säng och är jätte trött, väntar på att Bengt och Birgitta, Oscars och Matildas farmor och farfar ska komma och ta över barnpassningen. Även fast jag är trött så är jag sugen på att fixa iordning mig och dra ut, har legat i mjukiskläder hela dagen.

Imorgon ska jag följa med Philip och hämta en båt på värmdö, och sen ska vi till Ekerö och äta middag med pappa och familjen, Har börjat göra så att jag ska börja vara hos pappa lite mer på vardagar, för då kan jag bo inne i stan på helgerna mer.

Nu ska jag försöka få tag i Clara för 10e gången..


E- MOBIL SÖKES!!

Hejhej!
Idag har jag legat super bakis hemma, blev lite för mycket av det goda igår. Men kul var det iallafall..
Vi började kvällen hemma hos Hedda och sen skulle vi på en fest i Bromma men sen drog alla ut istället så det pallade vi inte, så vi drog till rådhuset och festade i 10 minuter innan alla var tvugna att dra.
Men innan vi drog till rådhuset så var vi vid alvik, så sprang vi över nockebybanans spår, och det ligger ju sånna där stenar på spåren, så när jag ska springa över så rullar jag typ på stenarna och ramlar, Massa hud på min tumme har försvunnit och jag blödde som bara den. Så jag har svin ont idag. Men när jag trodde att jag inte kunde ha mer otur så hittar jag inte min mobil, så nu har jag ingen aning om var den är. Skulle var tacksam om någon hittat en Sony Eriksson mobil någonstans ute i Stora Stockholm, haha tror inte det va.. Skulle vara en väldigt liten chans isåfall.. Men iallafall så drog vi hem till Hedda igen och efterfestade.

Just nu är jag barnvakt, kommer kanske vara barnvakt till kl 10, sen ska jag nog dra ut ikväll igen.
Haha isåfall kommer jag varit ute 3 dagar i rad. Kommer vara D.Ö.D, bokstavligt talat.

Men nu ska jag göra tacos till mig, Oscar och Matilda, gott!


Emilia- Mysig dag!

Hola!
Idag var det först skola, har fått veta att det nästan är helt säkert att jag kommer få byta till Claras klass nu, den verkar lätt vara den roligaste klassen!
När jag slutat skolan så kom Viktoria och Hedda och mötte oss, så åkte vi in till stan och shoppade, eftersom att jag fick min feta lön idag! :D Men nu är det inte så mycket kvar, var skyldig 2000 till mamma och pappa och sen ska jag ge Philip pengar också, men har shoppat lite tröjor,2 parfymer och ett par örhängen. Sen åt jag middag med Clara och Hedda, så det har varit en mysig dag.

Nu ska jag duscha och sen sätta på danska paradise hotel på tv6play.
Börjar halv 9 imorgon och slutar 13.45. Skönt!

Puss


E- veckan

hejhej!
Har inte skrivit på ett tag nu, har haft fullt upp med skola m.m..
Kan ju passa på att säga att jag nog ska byta klass, är inte så jätte nöjd med min. Så just nu står jag i kö för sam ekonomi.

Kan berätta lite vad som händer i veckan

Onsdag- Löööön!! Shoppa och fika med tjejerna! ( saknar dem!)
Torsdag- Följa med Philip och hans kompisar till Nrj in the park.
Fredag- 2 lektioner, hoppas att det blir utgång på kvällen!
Lördag- Barnvakt på kvällen "/
Söndag- Följa med Philip och hämta en båt.

Så här ser min vecka ut!
Och som jag har längtat efter att få min lön, Nu fan ska det shoppas!!

Nu ska jag titta lite på tv, och sen sova!
puss

Emilia- Förlåt för det jag sa, du är bland det bästa som hänt mig<3

Hejhej!
Kom hem för ca en halvtimme sen, jag kan berätta om min helg lite.
Fredag: Skola, sen på kvällen så drog jag, Hedda, Viktoria och Clara och träffade Anina och Amelia. Först drog vi på någon jätte konstig fest, så vi drog snabbt hem till anina och körde lite kortspel, sen drog vi vidare till st Eriksplan på en fest. Sen drog jag, Hedda och Clara hem till mig och sov.

Lördag: Vaknar upp och börjar fixa oss. Philip och hans kompis kommer och hämtar mig, vi drar till Södertälje. Jag och Philip åker vattenskoter till några av hans familjekompisar, där är vi hela dagen och åker vattenskidor m.m.. Sen drog vi hem och fixade iordning oss, sen hämtade vi Amelia och sedan drog vi hem till Philips kompis där det var lite folk. Senare gick vi alla hem till Philip och satte oss på hans altan. Sen vakande vi runt 9 imorse!! Haha tidigt, satte på en film. Grown ups heter den, Grymt rolig film! Senare så åkte jag, Amelia och Philip vattenskoter. Haha jag var så himla nära på att ramla av för jag satt längst bak, det hjälper inte heller att Philip kör helt galet! Aja men kul var det.
Nu är jag iallafall hemma igen och ligger i min säng, kommer somna när som helst. Blev inte så mycket sömn den här helgen..

Puss


Emilia- Schooool!

Yep, nu ska jag börja göra mig iorning för skolan, kom hem för en halvtimme sen, fick skjuts av Philips jobbar kompis, men philip var inte med? haha, kändes faktiskt lite konstigt..
Men nu måste jag skynda mig. Idag är det Fredag också!! :)



Här är Bromma gymnasium.


Emilia- Första skoldagen

Hejhej!
Kom hem från skolan för ca 40 minuter sen. Jag trodde att vi kanske skulle vara i skolan i 2 timmar, men vi var i skolan från 10 till halv 3.
Kan berätta lite hur dagen gick till.

Först var det samling i aulan. haha nervöst var det att gå in där. Sen så ropade dem upp alla som skulle gå i samma klass. Efter det var vi i klasstrummet ett tag. Fick massa papper att fylla i.
Sen var var det namnlekar, usch hatar sånt, har svårt att komma ihåg namn. Och jag fick såklart vara sist och skulle säga massa namn.
Sen bar det av till aulan igen för att få information om alla olika språk man kunde välja att läsa.
Sen bar det av till klassrummet igen för ännu mer prat, sen var det en snabb rundvisning i skolan. När kloclan var 1 så fick vi äta lunch, och då var jag svin hungrig. Maten var faktiskt riktigt god. Vi fick hamburgare och efterätt om vi ville. För en gångs skull var det lite smak på maten..
Efter rasten så skulle vi tillbaka till klassrummet för att göra en mattediagnos, så matteläraren kunde se vilken nivå vi ligger på. Ja jag kan ju säga att det inte gick så bra..
Sen fick vi äntligen sluta! :)
Juste vårat schema är grymt! Har sovmorgon nästan varje dag och slutar hyfsat tidigt. På fredagar har vi lång sovmorgon och sen 2 lektioner, sen får vi sluta! riktigt NAJS!
Nu ska jag upp till torget för att möta Philip och hans jobbarkompis som ska hämta upp mig. Ska åka med Philip till Södertälje och sova där, sen lämnar dem av mig på Essingen imorgonbitti.

Nu måste jag rusa. Pussar!

5 månader<3

Ja idag firar jag och Philip 5 månader tillsammans. Fast han är i södertälje och jag ligger här ensam hemma hos mig :(
Ska gå och möta Clara nu, hon ska sova hos mig, för imorgon är det första dagen i den nya skolan Bromma Gymnasium! :)

Men måste rusa!
ciao!

Emilia- Bio

Hejhej!
Har varit hos Philip i 2 nätter nu så jag har inte kunnat blogga.
Igår på dagen så träffade jag Michaela :) hon har kommit till Stokholm i 3 dagar så det är trevligt. Idag har jag träffat Clara, Viktoria och Hedda. Hedda och viktoria kom hem från Portugal igår så det var kul att träffa dem.
Nu sitter jag här hemma och ska snart dra på bio med tjejerna tror jag. Vi vet inte vad vi ska se än bara.

Men nu ska jag börja fixa mig lite. Är helt blöt eftersom att det spöregnade ute..

Ciao

Emilia- Jävla piller

Jag åkte ju till läkaren igår kväll. Fick pencilin, men igår när jag skulle gå och lägga mig så mådde jag sjukt illa. Idag när jag tar pencilinet igen så börjar jag må illa igen och får även ont i huvudet. Det står på förpackningen att det kan drabba 1 av 100. Aja får se om det blir bättre.
Ska snart börja dra mig mor södertälje.

Har inte så mycket mer att säga. 

Ciao!

Emilia- God natt!

Har haft en tråkig dag/kväll. Har bara legat och degat i sängen. Men imorgon ska jag åka hem till Philip, han kommer hem från Göteborg imorgon. Saknar honom. På onsdag har vi varit tillsammans i 5 månader. Kan knappt fatta det själv..
Nästa vecka får jag min lön också. känner mig urfattig. Har 50 kr kvar på kortet. haha..

Vad ska jag hitta på den här veckan då? Några börjar ju i skolan nu i veckan, juste! Viktoria och Hedda kommer hem på Måndag kväll. Så på Tisdag lär jag träffa dem!
Men det blir nog inget festande den här veckan eftersom att jag är råpank!
Blev inte så mycket sömn inatt, för jag,Clara,Rebecca och jessica drog till Sollentuna på nån fest. Jag somnade runt 4 men blev sedan väckt av att Philip ringde halv 6. Sen gick jag upp runt halv 12. Känner att jag behöver en riktig god sömn inatt. Ska sova minst 10 timmar!

Men nu ska jag sova.

Sov gött!

E-

Jag börjar bli dansk rakt igenom känns det som, tittar på danska paradise hotel och då har man även börjat lära sig lite danska ord. Sen har jag hittat en bra dansk låt, den låten brukar dem spela väldigt ofta när dem festar på Ph. Haha ja ni ser.. Här är iallafall låten :)


Det är refrängen som är bra enligt mig.


Emilia- Fanfanfan!!!

Varför ska allt hända mig?
Jag har blivit dålig ännu en gång efter jag slutat jobbat. Men den här gången har jag fått urinvägsinfektion som har spritt sig ända upp till njurarna, så jag ligger här och har sjukt ont!! Hela min rygg bara värker! Har tagit en Ibumetin nu, men innan jag tog den låg jag bara och grät. Men mamma har beställt tid hos läkaren ikväll. Så det verkar blir min Lördag. Får se om jag mår bättre senare då kanske jag kan dra ut en liten stund.
Är också jätte hungrig, men för det första har vi ingen mat hemma, och sen så orkar jag inte resa mig upp ur sängen.
Åh vad jag inte orkar det här.. har legat inne hela dagen och degat när det har varit underbart väder ute.
På torsdag så börjar också skolan. Det ska bli kul att se vilka människor som man kommer gå med de närmsta 3 åren.
Nu ska jag se ett avsnitt av danske paradise hotel. 

Pussar

E- Läggdags 2

Hejhej!
När jag kom hem så åt jag middag och sen så har jag sovit från 7 till 10. Och nu ska jag gå och lägga mig för natten, är jätte mör i hela kroppen, min rygg skulle kunna gå av på mitten, mina fötter är inte att tala om, mina fingrar har tusen jävla jack efter alla papper som jag skurit mig på, och de börjar klia så att det svullnar upp.. Ja det här är ingenting emot hur jag egentligen känner mig just nu.
Imorgon ska jag iallafall till Barkarby efter jobbet där min moster bor. Så vi ska ha en myskväll hemma hos henne, och sen så sover jag över där.
Nu är det bara 3 dagar kvar på jobbet *Överlycklig*

Puss och godnatt!

E- Sleep time.

Nu har jag kommit hem från Philip, vi har handlat mat och kollat på en bra film. The loosers tror jag den hette.

Nu ska jag sova, ska vara hos Clara halv 7 imorgon bitti. Så nu är det dags för den allra sista veckan på jobbet!! Faaaan vad skönt!

Godnatt!


Klar





Nu är jag färdig fixad.
Tog på en kofta och ett par jeans. Och körde på uppsatt i håret.
Philip kommer strax, så länge så tittar jag på Girls of the playboy mansion.


Emilia- Söndag

Tjo!
Hela helgen har varit rätt så fullt upp och har inte orkat blogga..
Fredag: Tog det lugnt på dagen, På kvällen mötte jag,viktoria och Clara upp Amelia och Anina i Spånga, där drog vi på en rolig fest. Han som bodde där bodde precis brevid vårat jobb, haha..
Lördag: Låg deckade hos Clara hela dagen´med hennes söta kattungar, sen drog jag och Clara och köpte kräftor och sedan drog vi hem till mig och åt. Sen på kvällen drog vi ut igen, Men det var inte så lyckat igår. Så det blev en tidig kväll.

Idag vaknade jag och Clara runt halv 12. Och det första jag gjorde var att börja städa, lägenheten såg ut som ett bombnedslag. Mamma och dem kommer hem senare idag, så var tvungen att skynda mig lite..
Snart kommer Philip och hämtar upp mig med båt, han har varit borta hela helgen och tittat på något race. Men eftersom att jag ska jobba imorgon så åker jag hem ikväll.

Nu måste jag göra mig iordning.
Pussar!

E- Färdigt jobbat för den här veckan..

Hejhej, drog hem från jobbet idag igen, höll på att svimma på jobbet, var tvungen att springa upp till omklädningsrummet och lägga mig på golvet med benen upp i luften. Och så mådde jag illa, men nu har jag ätit lite och mår bättre.. Men jag drar inte till jobbet imorgon heller.
Stackars Clara har fått åka in på akuten idag, hon har tydligen jäte ont i sin rygg, stackare!
Mamma och och dem åkte till Lidköping idag, så jag är ensam hemma tills på Söndag. Väldigt skönt, men lite jobbit att tänka på att man måste se till så att man inte grisar ner hela lägenheten, jag kan säga att jag inte är den bästa på att hålla rent runt omkring mig.

Nu ska jag försöka sova lite, har sovit skit dåligt inatt, och gick upp tidigt imorse..

Pusshej!

E-




Klart!


Emilia- Onsdag

Hejsan!
Idag är jag hemma från jobbet, kan väl erkänna att det mest var för att jag verkligen inte orkade jobba idag. Dumt av mig, men imorgon ska både jag och Clara till jobbet igen, vi ska åka kommunalt till jobbet, Så vi måste mötas kl 6 vid tvärbanan här på Essingen. Sjuuukt tidigt!! Sen efter jobbet ska jag till min moster som bor i Barkarby och sova över där.
Mina föräldrar åker till Lidköping imorgon så jag kommer vara ensam över helgen, riktigt skönt!
Snart kommer Philip hit. Så vi ska väl bara ta en lugn kväll.
Nu ska jag försöka få ut mitt hår, jag har gått runt med knut i 2 dagar så det ser ut som ett skatbo just nu..



Såhär ser håret ut nu, det blir ju´inte bättre av att man har extensions i håret..


Emilia- Jävla skit blogg

Åh blir så irriterad på bloggen, det här är tredje inlägget jag skriver. Dem kommer ju inte upp på bloggen!!

Aja nu provar jag en sista gång. Kan berätta kort om min helg.
I Torsdags så åkte jag hem till Philip, eftersom att det var riktigt dåligt väder ute så hade vi en myskväll framför filmen Farsan och halva SATC 2.
På Fredagen så skulle Philip upp och jobba, men jag låg kvar hemma hos honom, tog en sovmorgon och sen lallade jag mest runt hemma hos honom.
När han kom hem så drog vi till hans mamma så fixade han lite med båten och sen på kvällen så var vi på bio. Vi såg på Inception ( tror den hette så ). Den var helt okej, bara väldigt svår att förstå, Man bör se den 3 gånger innan man förstår den helt.
På Lördag så fixade Philip med båten igen, så jag låg mest och tog det lugnt, som jag skrev i inlägget här under. Sen på kvällen så tänkte vi egentligen ta det lugnt. Men så blev det inte. Vi åkte till Trosa där Philips kompisar var. Så där festade vi hela natten. Sov nästan hos Philip hela förra veckan. Sen på Söndagen så flyttade jag från pappa till mamma.
Igår började jag och Clara jobba igen, riktigt tråkigt. Tiden går så himla långsamt.
Imorse när jag var påväg till jobbet så ringde Clara och sa att hon blivit magsjuk. Tråkigt! Men iallafall så står jag och jobbar, börjar få skit ont i huvudet, mår illa, fryser och skakar.. Så jag drog hem. Har sovit i några timmar. Men jag är hemma från jobbet imorgon också. Vill inte bli sjuk igen..

Men nu ska jag sova. Pussar

Hedda- Heemmma igen, i en dag

Hellu, imorse kom jag hem från Gotland, somnade typ kl 7 imorse, inte så nice. Vi har iallafall haft det jättemysigt på Gotland. Hhaha men det första som hände var att vi missa bussen till nynäshamn när vi skulle på båten till Visby. Så vi slängde oss in i en taxi och jag fick höja vårt pris lite för att han skulle öka farten från ca 80km/h till 140 km/h , hahah men vi hann iallafall.
Vi har ju inte precis haft toppväder hela tiden men med rätt sällskap så gör inte det så mycket.
Vi har suttit på mysiga uteserveringer och käkat middag i flera timmar, ätit frukost till kl halv 4 på eftermiddan och sånt. Och jag har aldrig skrattat så mycket på så kort tid i hela mitt liv tror jag.  Vissa saker är absolut värda att citeras men tror inte att mina vänner skulle bli så nöjda med mig då :P

Idag ska jag packa för imorgon åker jag till Portugal. Jag ska vara där i 2 veckor och den andra veckan så kommer Vickan och joinar:) Men nu ska jag käka frukost. Puss

RSS 2.0