Emilia- Gott nytt år !

Gott nytt år !
Sitter hemma hos några gäster och det är inte så kul .. det är massa små barn sommer springer runt och skriker och typ misshandlar en hamster :S Så om ni har lust så är det bara att ringa mig 0765974934 . Du kanske kan muntra upp mig :)
Hedda kommer hem 2 Januari tror jag men jag kommer hem den 5e , längtar till jag träffar henne ! Idag har jag shoppat mer grejer . jag har shoppat 1 kofta från MQ 400 kr och lösnaglar från åhlens 100 kr . Jag har lite svårt att skriva eftersom att jag har lösnaglarna på , men jag fösöker så gott jag kan ..

Jag försöker komma på om 2008 har varit det bästa året eller det sämsta .
Jag tycker personligen att det har varit full rulle hela året , alltså att det har hänt rätt så mycket. och jag har blivit mycket sämre i skolan den här terminen . så det väl ett mål det här året att bättra mig i skolan
et bästa med det  här året kan jag inte komma på precis nu för det har hänt mycket bra saker det här året . men jag tycker det är roligt att vi har börjat bli fler personer som är med varandra på fritiden :) Det har hänt så mycket kommer inte på allt nu ..
Det har iallafall varit full fart hela året ! Hoppas 2009 blir ett ännu bättre år !



Emilia- mer shopping :)

tjenixen . igår och idag har jag shoppat mer saker . kan inte lägga upp bilder på sakerna jag köpte för jag är på ekerö och då går det inte , för man måste ha en grej ..
igår köpte jag iallafall
3 tröjor på Gina tricot , en ska lämnas tillbaka imorgon
1 tröja på H&M , den ska också lämnas tillbaka imorgon
Idag köpte jag
1 kappa som kommer från veromoda . Jag är jätte nöjd med den. Jag som knappt ville gå ut på stan för att jag inte trivdes i någon av mina jackor . Jag är en sån tröttnar jätte snabbt på sina kläder !
Imorgon är det nyårsafton och  våran familj kommer åka hem till några kompisar . men det tråkiga är att det bara kommer vara såna som är runt 7 år där . I början var det bestämt att det kanske skulle komma några i min ålder , men nu ska inte dom komma . "/ yeye .. Men nästa år smäller det :) Imorgon så fyller också Ebba år, GRATTIS GUMMAN !
Innan vi ska hem till dom och fira nyårsafton så ska jag och pappa åka till vällingby centrum och titta på mer kläder till mig :) Kläder kan man inte få för mycket av .
Jag har inget mer att berätta så ciao ! <3


Emilia- shopping

hellu :)
Igår var jag inne i stan med rebecca och sen kom Viktoria också . Här är en bild på lite saker jag köpte igår .


1. Face foundation 395 kr ( Den är superbra ! )
2. Maskara 160 kr
3. Alyssa Ashley vanilj , 85 kr ( Billigt och luktar gott )

Fredrik har låst upp min mobil nu , så kommer det komma in mer bilder på bloggen igen :)
Ska ringa till Amelia och se vad hon har för sig , det var länge sen jag träffade henne <3
ciao


Hedda- Sitter po ett internetcafe

Helllu, hur ar det i Sverige?
Har ar det jattebra. Idag har vi varit po nogon konstig kryddodling och sen red vi elefant(bilder kommer) och nu ska jag snart go och ta ett dopp i poolen. De andra dagerna har vi gjort allt mojligt. Mest har vi varit po olika strander och solat och badat. En dag var vi i Goas huvudstad(Goa ar en del av indien) och dar shoppade vi lite. Jag kopte en t-shirt fron Wrangler och en Lacoste pike. Nu ska vi bara vara kvar har i Goa i 2 dagar till och sen oker vi tillbaks till Bombai dar vi ska fira nyor.
Tyvarr for ni inga bilder nu utan ni for dem nar jag kommer hem. Ne nu ska jag kolla runt i lite andra bloggar och sen go och bada men ha det so bra, pussss♥

Jessica & co hos Viktoria

Hejhopp, Jessica häär! Nu sitter Jag, Emilia, Rebecca, Viktoria och Simon hos Viktoria! Snart ska vi gå på bio och se Yes man. Snart kommer Timur och några fler.

Nu måste vi dra, ni får ha en skitbra kväll! Puss!

Emilia- ZZzzz...

Kände för att säga Godnatt till er alla men jag tror redan dom flesta sover , höhö
GOOD NIGHT SLEEP WELL


Emilia- Bilder

hej på er :) Ligger i min säng med Fredriks dator och tittar på bilder från när jag och Hedda var i Italien i sommras, Vi kanske har snackat om det ganska mycket här i bloggen , men vi har ju alltid snackat om att vi ska lägga in bilder så jag  tänkte passa på nu när jag har datorn där alla bilder från Italien ligger .

Sista dagen och absolut den bästa och roligaste stranden


Det var riktigt stora vågor !


Hedda & Emilia


Jag och hedda ska precis hoppa ner i floden . Vi badar alltid där efter en dag på stranden .. ( orkar inte rotera )


Jag på den gula och Hedda på den rosa . Badar i floden .


Hedda och jag åker med floden

Det har nästan tagit 40 minuer för mig att ladda in dom här bilderna , men det kanske kommer fler bilder senare någon gång .. Men jag längtar verkligen tillbaka till Italien och sommaren ! Det är ungefär 5 månader kvar tills värmen kommer komma tillbaka till Sverige, kan inte vänta ! Nej nu tror jag det är dags att börja krypa ner i sängen och fösöka sova. Imorgon ska jag träffa Rebecca :) Vi ska in till stan och checka mellandagsrean , och handla upp julklappspengarna :)
Sov gott ♥

Emilia- Julklappar :)

Hola :)
Jag skriver alla julkpappar jag fått nu , kan hända att jag råkar glömma några ..
Mammas sida
- Mobil ( Nu kan jag börja lägga in bilder till bloggen m.m ) 
-500 kr på åhlens 
-200 kr till bio 
-Body lotion 
-Body spray 
-Tröja 
-nyckel grej 
-Hårfärg ( har färgat håret blondare nu :) 
-Hårspray 
- Tandborste :P 
-Stor Toblerone

Pappas sida
- DVD spelare
-400 kr på face
- Body lotion
- Shoppa med Pappa på MQ
- Smink box
- Värme skyddande spray till håret
- Sex and the city ( the movie )
-500 kr på H&M
- Body spray 
- 195 kr till mobilen
-mobil smycke
- Resa till Frankrike och 2 dagar i spanien med familjen i början av sommaren

Jag känner på mig att jag glömt lite saker , skriver om jag kommer på mer :) Tack för alla julklappar :)
 
Åhh jag var så jävla klantig idag . jag hatar att noppa ögonbrynen så jag brukar raka lite försiktigt på kanten av ögonbrynen. Men klantig som jag är så satt jag och tittade på Sex and the City och tittade inte in i spegeln när jag rakade . så när jag tittade in i spegeln igen så hade jag råkat raka av halva ögonbrynet -.- !  Men som tur är växer det ut rätt så snabbt på mig så om typ 4 dagar så kommer det börja se normalt ut igen .

Imorgon ska jag tillbaka till landet , där ,mamma och dom är och vi ska äta kalkon middag , det är tradition i våran familj typ . sen dagen efter på morgonen så åker jag hem till essingen i några dagar , så om någon vill hitta på något så ör det bara att höra av sig till mig , jag finns vid luren hela tiden :)
 Oj långt inlägg, hoppas ni överlevde ..
God fortsättning ...


Emilia-

Glömde berätta , det kom fram en kille i måndags kväll och frågade om jag var med i Mika eller stockholms gruppen och han var fotograf , det är 3e gången dom frågar mig, Han pratade på som fan , jag hörde knappt vad han sa , men han sa att han skulle ringa min mamma och så .. :) 


Emilia- GOD JUL

jippie det är julafton idag :)
 
Igår hade vi mini julafton på landet och då fick jag 
- Mobil ( Nu kan jag börja lägga in bilder till bloggen m.m ) 
-500 kr på åhlens 
-200 kr till bio 
-Body lotion 
-Body spray 
- Tröja 
-nyckel grej 
-Hårfärg ( har färgat håret blondare nu :) 
-Hårspray 
- Tandborste :P 
-Stor Toblerone

Det där var mina julklappar på mammas sida , Men nu är jag hemma hos pappa och tomten har redan varit här :) och jag fick en värme skyddande spray som man har innan man plattar håret och då slits det inte lika mycket :) Tack tomten, höh.
 
senare idag så ska vi öppna mer paket , och jag ser att jag kommer få det största paketet . undrar vad det kan vara (?) 
Vet ni vad , det snöar här ute på ekerö :O det har inte hänt på typ 2 år att det snöar på julafton . så det verkar som att det blir en bra jul . 


Fick en Glamour tidning i julstrumpan så jag ska lägga mig och läsa den . 

Om vi inte hörs mer idag så vill jag att alla ska ha en bra jul . 

GOD JUL 




Emilia- 23 December och Mini Julafton

shue .
Ska snart dra till ekerö . Men inte till pappa utan till landet :) Vi ska ha mini julafton för jag kommer vara hos pappa på julafton .
Idag vaknade jag runt 1 men gick upp runt 2 , har nog aldrig sovit så länge . Men skönt var det iallafall ..
Hedda nu får du ta och komma hem från indien , du kommer ju se ut som en pepparkaka . Och sen så saknar jag dig jätte mycket <3 Jaja nu ska jag dra till landet , skriver vad jag fått julklapp senare . Förresten,
 

Emilia- ..

hej hej :)
Är med CLara , Willam och Olivia hemma hos william . vi ska snart dra in till stan och träffa Micke sen ska vi typ äta på kungshallarna . Igentligen skulle vi till Sollentuna och träffa några men det blev ändrade planer . åh jag är så trött på att bara vandra omkring på kungsholmen ! aja , hoppas dom bättre tiderna kommer snart .
Men nu ska vi dra till kungshallarna och käka . puss <3

Emilia- smink och tårar

hej på er , Är hemma hos clara just nu och vi sminkar oss lite , för vi ska väl snart gå ut och träffa lite folk, vi funderar på att kanske åka till Odenplan och träffa en av claras kompisar , annars träffar vi väl dom andra :)
Igår sov jag över hos Viktoria . och sen imorse så åkte jag och träfade clara . Vi åkte hem till Michaela , och där hjälpte vi henne att bära in kartonger i flyttbilen. Och sen kom Adam M och Adam G och hjälpte till . Både clara och jag hade gråten i halsen hela tiden. Lite senare fick vi pengar av michaelas mamma och morfar o vi tog en sista pizza tillsammans . Sen var det dags att säga hejdå . Det var verkligen jätte jobbigt att se bilen åka iväg och veta att vi inte skulle träffa henne varje dag som det har varit i ungefär 2 år :(
Men vi har lovat Michaela att komma ner så fort vi har möjlighet.

En till gammal bild på Michaela :) <3

pöss

Hedda- Flyger till Goa om nogra timmar

Heej nu har jag precis kom hem efter att ha vart po en skitcool takterass bar. Den ar tydligen en av de 10 basta i varlden enligt nogon resejournalist. Den var valdigt cool iallafall.
Annars idag sa har vi varit i ett omrade som heter Juhu beach men det sag ut ungefar som har dar. Vi har kollat i lite affarer , tyvarr har jag inte kopt nogot an menmen  jag for shoppa i Goa istallet. Vi ska ju aka dit om nogra timmar. Eller vi ska aka fran hotellet om nagra timmar for flyget gor typ 5.
Tyvarr kan jag inte lagga in nagra bilder har men det kommer nar jag kmmer hem.
Nu ska jag go och packa lite och sen forsoka sova innan vi oker ivag.
Yeye bye,

Emilia- Brownie

tjäää :)
Sitter med vikku i sängen och myser . ja jag kan ju börja med att berätta om min dag ..
Vaknade runthalv 11 ,sen var jag hemma tills typ 3 för sen var det brottom att hoppa in i bilen för mamma och Fredrik sa att dom kunde skjutsa mig till vikku . När jag kom hit så sminkadevi oss för att komma iväg till bion . Men fösrt sprang vi och köpte en jätte god pizza på " primo ciao ciao " dom har riktigt goda pizzor . Sen så skulle vi lotta om vilken bio vi skulle se , Viktoria ville se " Yesman " och jag ville se " Vi hade iallafall tur med vädret " haha ni som har sätt 1an förstår att den faktist är riktigt rolig :)
Och som vanligt så vann jag så det blev filmen " Vi hade iallafall tur med vädret " .
Filmen får 2 av 5 husbilar :P Men se 1an den är roligare . Jaja sen åkte vi till fredhäll där vi träffade massor av människor . Skön kväll , kanske inte den roligaste . men det var skönt att ingen var packad ! Och nu sitter jag och viktoria här hemma hos henne och tar det lite easy :) Imorgon ska VIkku spela matck och jag och Clara måste säga hejdå till älskade michaela :( jag kommer stor böla ! Men jag och några tjejer kommer komma ner till Vetlanda och hälsa på inom en månad , det lovar jag <3
Sen efter vi sagt hejdå så kommer vi hitta på något , vi vet bara inte vad (?) .
Ska dra och pissa nu , höhö <3 höööörs !


hahhaha hedda i cannes. Hitta den på vikkus data :)

Hedda- Love from India

Hahah som ni kommer se kan jag inte anvanda de sista bokstaverna i alfabetet men ni for forsta ando.
Jag kom hit till Bombai igar kvall och idag har vi varit ute pa stan hela dagen. Vi har vart po marknader och sont. Det ar valdigt hemskt att se hur fattigt det ar har. Det bor folk po gatan och nar man oker taxi kan det komma fram barn och knacka po rutan for att de vill ha pengar. 
Yeye tyvarr finns det inte sa mycket man kan gora men det ar jobbigt att se.
Imorgon natt flyger vi vidare till Goa som ar mer som en badort och dar ska vi vara i 10 dagar sen aker vi tillbaks till Bombai.
Jag missade ju skolavslutningen sa jag har inte fatt mina betyg och sa glomde jag att lamna in kuvert sa det kommer inte skicka hem dem heller, men jag far dem val nar skolan borjar. Hur gick det for er?
I torsdags kvall behovde jag saga hejda till Michaela som ska flytta till Vetlanda, det var jobbigt men det ar skont att veta att vi kommer traffas snart igen iallafall.
Ne nu ska jag lasa lite bloggar och se hur ni har det i Sverige men jag skriver imorgon.
Love from H

Emilia- Jag saknar dig redan !

Jag saknar dig redan Hedda , Kom hem nu ! Jag ska hälsa från hedda att hon ska försöka blogga så mycket hon kan när hon är i Indien . Eftersom att det är så dyrt att smsa och ringa så kommer vi hålla kontakten här på bloggen . Men iallafall jag hoppas du kommer få det jätte härligt i Indien och att jag är riktigt avundsjuk på dig !
Aja just nu är jag med Amelia, Viktoria , Rebecca , Michaela och Clara och vi är hemma hos Amelia och umgås lite mer med Michaela innan hon flyttar till Vetlanada, som ligger ungefär 4 timmar ifrån stockholm :( Vill inte att du flyttar Michaela , kommer sakna dig jätte mycket !
Vi har iallafall gjort tacos och haft det mysigt :) En bra avsluting , på tal om avslutning så har vi haft jul avslutning idag , riktigt härligt att det äntligen är jullov ! Ikväll ska alla typ ut , jag tycker inte det är kul att bara sitta ute , men eftersom att alla är där så finns det inget annat att göra , men om det blir tråkigt så måste  vi ha en plan B , haha .
Jag måste gå nu och vara social med dom andra :) Hör av mig senare  ♥


Bild på fina michaela :) <3

Emilia & Hedda- Bilder

Här kommer lite bilder från några veckor tillbaka och från den här veckan :) Enjoy !



hahaha, titta mitt öga !
Hjälp våra ögon ser lite muppad, men dm bjuder vi på , snäll va ? :)

Forstsättning följer för nu ska vi dra till skolan , fast vi inte har så mycket att göra i skolan (?)
Puss på er alla !

Hedda- glömde skriva igår

Ye som sagt glömde jag bort det helt men det hände inte så mycket i skolan precis. fast vi såg en grymt bra film som heter Missisippi(stavning?) brinner och jag rekommenderar den verkligen. Den handlar om rasister fast för typ 50 år sedan men den var varkligen bra men jättehemsk också.
Sen fick vi tillbaka våra religionsprov och jag fick MVG+ hihi då blev man glad.
Efter skolan åkte jag hem och bytte om sen åkte jag och träffade Vkku och Emilia på  Sl-center och så åkte vi till en jättemysig restaurang och åt middag. Eftersom vi nästan alltid tyå äter på Mc donalds eller nåt bestämde vi att vi skulle äta på nåt finare ställe. Sen avslutade vi med en Chai från Waynes. Nej nu måste jag gå, jag och E försov oss båda två så vi sket i första lektionen men nu måste jag hinna till engelskan. Men ha en bra dag, pussss♥

Emilia- Fyndigt tycker jag ..

Idag efter skolan så åkte jag och träffade Amelia för hon behövde julshoppa lite .. Efter det så satte vi oss på mc donalds och jag tog en glass och hon åt lite mat . Hedda kommer nog berätta om det senare i ett inlägg , men hon har klippt håret idag så jag och amelia gick till PUB för det var där hon klippte sig . jag tyckte verkligen hennes hår blev jätte fint , och hedda vågade sig på sne lugg :) Riktigt snyggt på henne om du frågar mig . Vi hade ju också bestämt att vi skule köpa extensions . Så tänk er Hedda med sne lugg och långa extensions .
Aja sen satt jag och Amelia kvar där nere i PUB , och jag satte mig i en massagestol . jag tycker själv inte det var så skönt . Men sen hittade vi en grej som man kunde hålla i som vibrerade , haha så jag och Amelia satt där i kanske en kvart och vibrerade våra ben nacke , och om man var riktigt fyndig som jag då alltid är . så skulle man faktist kunna använda den som en dildo , en väldigt STOR dildo . Haha , ja ni väljer ju själva , men det kan var värt ett försök ..
Det var nog allt för mig , men vi hörs väl imorgon . Och då bloggar jag nog från ekerö förhoppningsvis . För jag ska dit och umgås lite :) Aja vi hörs ♥


Hedda- Monday again

Tjeeeeee, E har ju redan skrivit om våran dag och ja det var väl vad som  har hänt idag.
Som sagt ska vi färga håret efter jul och sen buy some extensions.  Det var ju nästan ett år sen jag köpte mina men sen har jag fått av E när hon har köpt nya också så hälften kanske är det jag köpte för ett år sen och hälften Es gamla men då förstår ni ju också att dem är ganska slitna så det skulle ju faktiskt sitta bra med nya. Jag har ju inte det i varje dag men jag tycker det är roligt att ha så långt hår ibland.
Just de jag pratade med vår Svenska lärare idag och hon satte MVG på mig, hihi då blev jag glad. Skriver vad jag fick i alla ämnen sen när jag får betygen. Mina betyg är väldigt blandade , jag har både MVGn och svaga Gn så jag får väl se hur det går. Det är ju ändå inte så viktigt nu första terminen i 8an.
Ne nu ska jag gå och se på Tv men ha en bra kväll, pusss♥

Emilia- Måndag

Måndag igen .
Har varit inne i stan med Clara och Hedda och vi tittade lite på kläder och extensions . Efter jul så ska Clara och Hedda slinga håret hos en frisör och jag ska slinga håret hemma . efter vi har gjort det så ska vi köpa extensions för lite av julklappspengarna . Sen gick vi också och åt på kungshallarna , vi delade på En tacos tallrik och en wok tallrik så det var en mysig dag .
Ska ringa till Rebecca och sen sätta på en ny film jag fick av pappa och Jennie idag :)
Ha en bra kväll <3

Hedda- Gratis Makeup

ye jag vet att alla redan har gjort reklam för den här sidan för länge sedan men efter som jag är håller jag på och samlar poäng nu, men det skulle ju verkligen inte sitta fel med lite presentkort till Julrean och bara man blir medlem får man 50 poäng, så kom igen nu:) Det tar ca 1 minut.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=86627

Hedda- färgade linser, Gratis





Jag såg precis på Kissies blogg att man kan få gratis färgade Linser om man har bloggat i mer än 2 månader, perfekt ju. Har alltid tyckt att det har verkat roligt att prova men samtidigt onödigt att lägga pengar på.
Om ni tycker det verkar roligt så kan ni gå in på fargadelinser.se

Jag tror att jag ska ta bruna eftersom jag har ganska klarblåa ögon och det är ju råligt att prova nåt nytt, vilken skulle ni ha tagit?


Hedda- Sista veckan

Helllu idag har jag vart med Vikku. Vi åkte först och fikade på Espresso house och sen kollade vi runt i lite i affärer.
När affärerna stängde åkte vi hem till henne och lagade middag haha eller Vikku gjorde inte så mycket det var mest jag och Johannna(Vikku syrra) som gjorde men Vikku hade ett stort problem på Facebook att lösa.
Vi gjorde tacos och det blev väldigt lyckat faktiskt men det är ju inte så svårt att göra heller. Men hade jag gjort den själv hade jag väl ändå misslyckats på nåt sätt.
Sen åt vi och såg på OTH och GG. Det var säsongsavslutning på GG:( men dem hade laddat ner nästa avsnitt så vi såg det också.
Sen efter det avsnittet var kl typ kvart i 10 men då kom
Vikku på att vi borde göra nån konstig Harry potter film. Fattade inte riktigt men kul var det , vem vet ni kanske får se filmen nån gång.
Sen åkte jag iallafall hem och nu sitter jag i soffan och Gustav ser på nån dålig film men jag tänkte försöka komma in i den iallafall.
Sov gott, puss♥

Hedda- Söndag och 3de Advent

♥Heej imorgon börjar den sista skolveckan, jävligt skönt faktiskt.
Nu håller jag på och packar lite och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag ska nog ta och ringa Vikku om ett tag. Yeye har inte så mycket att skriva  men jag skriver mer i eftermiddag.
Ha en jättebra dag, pusss


Hedda- är trött och vill sova

Heej sitter här och ser på TV men funderar på att gå och lägga mig även fast kl inte är så mycket. Jag måste läsa lite i vår svenska bok också jga ligger så mycket efter.
Yeye idag åkte jag från Emilia typ Kl 2 och sen träffade jag vikku kvart i 4 och då åkte vi in till stan. Min klänning har tagit slut så den får jag sluta drömma om men jag köpte en tunika som jag ska ha till Indien.
Lite senare träffade jag padre och Gustav inne i stan och så gick vi och åt på ett stålle som heter Zink, skitgott faktiskt.
Efter middagen åkte jag till fridhemsplan och träffade lite folk sen gick vi runt lite som vanligt och även ikväll slutade det med att vi satt på Mc donalds. Jag börjar tröttna lite på fredags- och lördagskvällarna. Inget illa ment mot dem jag är med fför dem gillar jag verkligen men vi gör Nada. Yeye det kanske har lite att göra med att det är så kallt.Jag får väl hoppas det blir bättre mot våren:)
Ne nu ska jag läsa lite andra bloggar och sen SOVA:)
God natt♥

Emilia- Lördag och Lucia

hej på er :)
Sitter med två filtar framför datorn , det är riktigt kallt här inne och ute dessutom .. Vi har gäster här hemma så det är 5 barn i 7-8 års åldern som springer runt , men jag gjorde så att dom satte sig och tittade på Harry Potter då får man iallafall lite lugn och ro -.- Höhö
På nyår så ska vi hem till dom som är hemma hos oss nu , har inte varit så jätte tipp topp på det men dom sa att det faktist ska komma några killar i min ålder så jag kommer nog överleva . Eftersom att mamma är 35 och pappa 39 år så känner dom bara familjer som har barn i åldrarna 1-8 *suck *
förresten , idag är det ju Lucia , själv tycker jag inte att det känns som lucia men det är bara för att vi hade luciatåg igår .
 Hedda sov ju här igår och vi somnade framför Mamma Mia båda två runt 10 , halv 11 . Har inte varit så trött på länge som jag var igår. Vi vaknade imorse runt 11 . Jag har också börjat känna mig lite sjuk .
Oj det blev ett långt inlägg , men med tanke på hur sällan vi skriver så kanske ni överlever med ett lite längre inlägg .
Sköt om er  ♥

Emilia och Hedda - Back on Track

Hedda ska sova hemma hos Emilia som bor på ekerö i helgen , Luciatåget gick perfekt och det gick bra att sjunga solo , nu måste vi bara få tag i bilder så vi kan visa alla hur fina vi var :) Alla i våran klass som var med på lucia fick gå hem när det var den sista lektionen eftersom att  vi hade gått upp runt 5 på morgonen. Vi har varit övertrötta lite stunder då och då , men nu börjar vi piggna till lite .. Vi sätter nog på en film snart men vilken tycker ni vi ska se
1. Mamma Mia = Vi kommer nog aldrig tröttna på den filmen .
2. Sex and the City ( boxen) = Där kan man sätta på ett avsnitt då och då som t.ex nu .
3.Idol på tv = vem vinner och vem försvinner ? Vem tycker ni ska vinna ? själva röstar vi på Kevin men alice är och grymt bra . Men det är alltid så att det går bättre för 2an så vi hoppas att han kommer 2a :)

Nu ska vi ner och äta bullar och mjölk . fast man kan ju inte äta mjölk , men men vi tror inte ni är pundade som vi . hahahahaha


Hedda- God morgon

Kl är 05.31 och jag är vaken. Har det nånsin hänt förut? Ye men inte frivilligt men eftersom det är Lucia i skolan idag så jag vaknade 20 i 5 och nu ligger jag i soffan och ser på TV-shop. Hehe inte så jättekul kanske men jag tänkte börja klä på mig snart. Luciatåget ska vara i skolan kl 7 och vi pepparkaksgummor tänkte vara där lite tidigare för vi ska fixa lite grejer. Oj nu börjar jag få lite bråttom  måste gå och sminka mig nu, pusss♥

Hedda- SATC

Heej nu mår jag jättebra:) Jag sitter här och ser på SATC filmen och tänkte byta om innan jag åker till Restaurang Mosaik där vi ska ha fotbollsavslutning sen ska vi typ Bowla tror jag. Nu försöker jag få tag på Lotta för jag hittar inte till restaurangen. Men hon är i skolan för vi skulle ha kör hela eftermiddagen. Men eftersom jag var sjuk igår så tyckte madre jag skulle vara hemma idag så då slapp jag kören idag:)
Nee nu måste jag börja byta om, pusss♥

Hedda- COLDPLAY kommer hit igen

Heelllu idag mår jag lite bättre. Förlåt för att jag inte skrev nåt mer igår men jag sov nästan hela dagen. Varje gång jag ställde mig upp spydde jag  så jag låg ner hela dagen. Idag har jag inte kräkts nåninting alls jag har bara ont i huvudet.
Och angående rubriken så jaaa dem kommer till Stockholms Stadion i sommar den 22 augusti och idag släpptes biljetterna. Åååh jag vill så gärna gå. Är det nån som köpt biljetter? Jag funderar verkligen på att göra det:)
Idag har mitt lag fotbollsavslutning och jag vill gärna gå, jag är ju faktiskt frisk nu fast det tyckte inte pappa. Yeye jag får övertala honom. Eftersom jag och Lotta ska ha Vinteruppehåll(vi har tröttnat) så är det inte säkert att vi kommer tillbaks alls och då är det roligt att säga hejdå till alla och så.
Yeye nu ska jag gå och lägga mig i soffan för snart börjar DH.
Pusss♥


Emilia- " tyvärr dom är slut " *SUCK *

" Tyvärr dom är slut ", det ordet har jag nog hört minst 20 gånger idag . Det var så att jag och Clara åkte in till stan för jag ville hitta en päls jacka och klara skulle hitta tomte kläder till lucia på fredag .. Och vi gick till alla affärer som vi trodde kunde ha pälsjackor , Och jag överdriver inte vi gick verkligen till alla , så både jag och Clara hade kramp i benet för vi gick runt i ungefär 2 timmar i sträck . Men jag tror jag ska köpa den där jackan som jag visade i inlägget under :) Men då är frågan vilken färg jag ska ha ? Vit, Grå eller Svart ? skulle bli jätte tacksam för svar .
Imorse hade vi kör och Hedda var sjuk så jag och vikku fick sjunga själva och det var en ren pest . Både jag och Vikku började skratta och Eva ( är med och fixar luciatåget) blev skit sur (?) Men jag börjar känna fjärilarna i magen .
Jag hoppas någon kan spela in när vi sjunger så kan vi lägga in det på bloggen senare , haha då har vi något att skratta åt länge !

Måste gå nu , ciao !

Hedda-sjuk

shululul, jag är sjuk och jag är jättrutråkad. När jag vaknade imorse måddejag jätteilla men jag tänkte ändå gå till skolan men sen spydde hag ett tag senare så jag behövde vara hemma. Efter det har jag bara spytt en gång till och nu mår jag ganska bra. Jga tror det har nåt med min pms att göra


Hedda- God natt

Nu tänkte jag gå och duscha och sen gå och lägga mig och se på "Seinfeld". Hehe gör det varje kväll innan jag somnar men det är perfekt tid. Jag tror det är 11 eller halv 12. Yeye men ni får sova gott, pusselipuss♥

Hedda-tagit passfoton

Heejsan, nu har jag precis ätit middag. Idag hade jag först prov på morgon i religion. Det gick ganska bra men det blev ganska flummigt.
Sen hade vi kör nästan resten av dagen. Efter skolan åkte jag med hem till Vikku där jag hjälpte henne med hennes religions uppsats. Men sen fick jag skynda mig till ett ställe där jag och Gustav skulle ta passfoton till våra visum.
Nu sitter jag här och ser på "Vänner", det är fortfarande lika kul:)
Yeye nu ska jag gå men ha en ba kväll och missa inte DH, pusss♥

Emilia- Julklapp som jag blev förälskad i :)

hej :)
Tittade in lite på kenzas blogg och jag såg att hon hade en tävling om pälsjackor . och så tryckte jag in på sidan, jackan kostar bara 499 kr ! Det är inte riktig päls men den var riktigt snygg tycker jag .
jag och Clara gick faktist och pratade om pälsjackor idag så det passar ju bra :)



Vilken färg är snyggast ? Jackorna är från -->   http://pinkywebshop.se/ 



Vad tycker ni om jackan då ? Jag tycker om den men bara att den kanske är lite för kort skulle vilja att den gick ner till rumpan men den var bara 53 cm i small eller meduim .
Förresten om någon vet en bra sida där man kan hitta snygga pälsjackor till ett bra pris så skulle jag bli jätte glad , det behöver inte vara riktiga :)

Emilia- Måndag

hej på er :)
Idag är det måndag och dagen gick snabbt , vi hade kör idag så vi missade två lektioner . Efter skolan åkte jag , Hedda, Viktoria och Ebba till åhlens och köpte våra fina pepparkaks kläder som vi ska ha på fredag . Jag är skit nervös eftersom att jag , Hedda och Viktoria ska sjunga solo inför hela skolan . Men philip våran musiklärare som är med och fixar luciatåget tyckte att vi skulle göra nån jävla dans på en trappa och samtidigt som vi dansar ska vi hålla taketn och sjunga :O
Men vi sa att vi inte ville dansa i slutet vi skulle bara skämma ut oss mer än vi redan gör !
Aja sen var jag tvungen att hämta mina syskon , efter det så har jag mest pluggat och städat mitt rum som var skit stökigt ..
Imorgon ska jag till ekerö efter skolan hem till pappa . På Onsdag ska jag , Hedda och Clara hem till någon av oss och fixa lite grejer . I helgen ska jag hem till pappa så alla bara vet .. Jag kommer inte på något mer specielt som händer i veckan . och jag har ju varit dålig på att skriva , men det är pågrund av allt plugg eftersom att vi får slutbetygen imorgon ..


jag saknar mitt gamla hår :(
( Tror jag tog bilden för ungefär ett år ungefär efter jul )


Hedda-ska plugga

Heelllu  det blir ett kort inlägg för jag måste börja plugga.
Iag har vi haft kör ganska länge så vi missade flera lektioner för att eftersom vi är pepparkakor så stannade vi kvar ganska länge och övade. Haha phille kom på värsta dansen som vi skulle göra.
Sen har vi haft prov i kemi som gick skit. Men nu ska pappa förhöra mig på religion så ha det bra, pusss.

Hedda- nu är julhelgen över

Hejsansvejsan, nu är söndagen snart slut och det börjar en ny  vecka.
Igår firade jag ju julafton och jag fick en resväska, lite smink och böcker och sånt och pengar.
Idag har jag varit på ett cafe med Michis och Emilia och pluggat till religionsprovet ochkemiprovet. Sen skulle michis nån annan stans så jag och Emilia åkte hem till mig och pluggade, såg på Gossip girl och åt väldigt mycket knäck.
Jag skulle egentligen köpt min nyårsklänning idag men vi orkade inte åka n till stan så det får bli någon annan dag.
Men ni ska iallafall få se en bild på den nu.
Just  det en liten del på min tandställning lostnade när jag åt knäck så jag måste till tandläkaren och fixa det imorgon.


Bilder på klänning, vad tycker nì?
Jag funderar på om den kanske är lite kort, tycker ni det?

Haha som ni ser har jag bara en sko på mig men man fick bara prova en så.

Emilia- dålig uppdatering

oj förlåt jag har inte varit inne på datorn på en hel vecka . ska bli bättre på att uppdatera , lovar .
Idag var jag med amelia i sollentuna och vi träffade philip som är amelias kompis och så hade han med sig nån kompis .
Men jag måste gå nu klockan tickar ska träffa michaela ett litet tag .
<3

Hedda- God jul från Moi

Heeejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen och ett ännu större förlåt från E som inte har skrivit på ? en vecka kanske. Men vi båda har haft fult upp. Men igår iallafall så åkte jag, Vikku, Nea, Emilia och Ebba in till stan efter skolan. Först fikade vi på espresso house och sen gick jag, Nea och Vikku och kollade på julklappar och kläder. Jag valde en julklapp till mig själv från Gustav och sen bytte jag min julklapp till honom.
Idag firar jag jul som ni kanske vet. Så snart blir det julmat och sen julkappsutdelning. Lägger in bilder på mina julklappar sen.
Hoppas ni får en bra dag, pusss

Hedda- sket i den där jävla träningen

Ja jag var ju på väg dit men precis när jag kommer utanför porten får jag ett sms att lotta inte ska träna,ringer henne men såklart svarar hon inte så jag ringer Jossan och då var det typ ingen från vårt lag som skulle träna så om jag hade gått dit hade jag behövt träna med killarna eller 96orna typ så ag sket i hela träningen och gick upp till padre . Då får jag längre tid på mig att plugga också. Och en skönare kväll:)
Jag och Lotta har ju funderat ett tag på att sluta men jag kan verkligen inte bestämma mig för på sommaren är det ganska skönt och roligt faktiskt men just nu är det bajstråkigt.

Yeye nu ska jag packa ner lite kläder och sen ta mig ner till Madre.
Pusssss♥


Hedda- ska iväg på fotbollsträning

Heellu nu har jag lite bråttom och det här kommer bli en stressig kväll för mig. Först nu ska jag på träning sen upp till pappa och hämta lite kläder och sen bara plugg,plugg och mera plugg. Jag antar att det kommer hinna bli ganska sent innan jag somnar ikväll.
och just det, jag, vikku och Emilia fick reda på att vi ska sjunga solo tillsammans på luciatåget. Tregubbar ni vet. Vi behövde sjunga den inför hela kören idag och det lät hemskt och jag överdiver inte för det lät verkligen hemskt.
Sen efter skolan försökte Clara övertala honom om att få vara pepparkaksgubbe men han vägrade och sa att det bara skulle vara 3, då blev vi lite sura.
Yeye nu har jag lite bråttom och det är inte säkert att jag hinner skriva nåt mer ikväll, isåfall får ni ha en bra käll, pusss♥




Haha den bjuder jag på, den är tagen på en fotbollsmatch tidigare i höstas:P

Hedda- snart är den här skiten slut, för 3 veckor iallafall

Tjeee nu har ag precis ätit indisk hämtmat men jag var inte så hungrig för jag och E gjorde pommes frites hos mig tidigare idag.
Imorse när jag kom till skolan fick jag veta att vi skulle ha kör typ hela morgon  alltså till lunch så jag har bara haft 3 lektioner idag och det var SO, Engelska och Mentorsamatl och alla dem är ju lätta ämnen. Men på mentorsamtalet blev jag övertalad at vara med i nån eleverna mot lärarna fotbollsmatch men jag funderar på att säga att jag inte kan, hehe. Jag har varit med på dem där jävla matcherna varje år. Det är 2 tjejer & 2 killar från varje klass och tjejerna var jag och Elin. Yeye jag får se hur jag gör det är ju lite roligt också faktiskt men inte att typ hela skolan sitter och kollar på.
Ne nu måste jag duscha och sen räkna matte men vi ses, pusss♥


Emilia och Hedda - vad kan det heta ?( skulle ha publicerats runt kl 4, men det var något fel)

shue folket :)
jag och hedda sitter och "pluggar " ... not ! men vi har ingen koncentrations fömåga och den bli ännu sämre när vi är med varandra , men vi ska snart göra matte om vi nu känner för det -.-
OCH VET NI VAD !?!?!?! Jag Hedda och Viktoria ska vara peppargummor som hedda kallar det (?) Men det roliga är att alla vi är blondiner fast det är inte roligt egentligen. men då blir vårat hår som glasyr typ .. hahahah, vi har ingen humor alls men nu ska vi fortsätta plugga .
puss

Hedda- auesiyy,

Tjeeee:)
Orkar inte berätta om skolan för den var tråkig som vanligt. Efter skolan åkte jag och träffade pappa inne i stan och köpte julklappar, busskort och fikade. Sen skulle pappa iväg så jag gick runt ett tag på stan själv.  jag hittade en jättefin nyårsklänning på topshop som jag kanske ska köpa men ni får se bild på den senare och en fin tröja från Marc´o` polo men den köper jag nog inte.
Yeye men nu ska jag duscha men ha en bra kväll, see you later alligator:)


Hedda- "Boston tea party"

Helllu sitter här och ser på "Boston tea party" som precis började. Och gissa vad det handlar om ida? jo SEX :P haha seriöst dem är ju sjuka (men jävligt roliga).
Idag har jag varit i skolan och det var inte nåt speciellt intressant som hände och efter skolan åkte  jag och Lutta hem till Vikku.
Som Emilia skrev tidigare så har jag, E och Clara en liten ide men vi lovar att skriva vad det är senare, vi vill bara bestämma lite mer först.
Yeye nu ska jag kolla vidare men sov gott, pusss♥

Emilia- rolig grej !

åhh , jag , Clara och Hedda har kokat ihop en rolig grej som vi verkligen hoppas kommer bli av . Men det kanske inte är säket så vi säger inget förrens det är betsämt :)
Men jag måste plugga nu hörs senare <3

RSS 2.0