Emilia- ..

shuue .
Har haft pyjamas på mig hela dagen , faktist rätt så skönt.
Ska ta in DVD in till mitt rum och titta på Sex and the City , det blev inte av igår , jag pallade inte bära in den till mitt rum. Min förrra DVD gick sönder så jag har bara en TV som man ser myrornas krig på . Imorgon är det skola igen , och jag har ingen söndagsångest , det jag inte längtar till den här veckan är att vi ska ha två prov på Fredag både Kemi och Musik . och jag kan ingenting på Kemin eller Musiken :S Jag och många mer är med i skolkören , men dom flesta är nog med för att slippa lektioner och jag med . Men jag har bara varit med på 2 kemi lektioner så jag kan ingenting och på musiken så har jag alltod kommit försent och dom har ju den där fitt regeln att om man kommer försent så måste man vänta i 15 minuter utanför ..
På tal om kören så ska vi ha ett luciatåg i skolan och alla tjejer vill ju typ vara tomtar . men det får bara vara 4 tomtar.jag kan tänka mig att vara tomte eller pepparkaka . jag och några fler vill ju vara pepparkaka men det får bara vara 3 . 


Hedda- fyfaan vad sorgligt

Jag  har precis sett "One tree hill" och jag sitter fortfarande och gråter. Det var en kille i basket laget som dog. Jag hatar  sorgliga filmer för jag kommer alltid att tänka på de sorgliga saker som har hänt i ens eget liv, känner ni också så?
Yeye nu ska jag sluta gråta och gå och kolla på Gossip girl som förhoppningvis piggar upp mig lite.
pusss♥

Emilia- Orsa

Som ni kanske har hört så ska jag och Hedda till Orsa med min familj. Men den här gången har Hedda lite svårt att  övertala sina föräldrar att få följa med för att det är en skolvecka . men vi kanske har prao då . aja vi får se .. Men ni som känner Hedda , vet ju att hon alltid har en plan B , hon är en expert på att göra så att hennes föräldrar får dåligt samvete. Men Hedda jag hoppas verkligen att du får följa med till Orsa , du skulle göra min vecka så mycket roligare :)
Hittade en bild på när jag åker snowboard i Orsa . Och bara så ni vet så var det första gången jag åkte så jag ser lite miffad ut .



jag och snygga hjälmen .


Haha , jag vet inte riktigt vad jag gör, men jag tror jag höll på att ramla .

Hedda-det hemska ordet: SÖNDAGSÅNGEST

Nu ska jag gå upp till padre och äta middag. Har pluggat  ett tag nu men har lite kvar. Och idag av nån anledning har jag mer söndagsångest än vanligt, jag orkar verkligen inte med skolan. Men man får se på det positiva , det är bara 3 veckor kvar alltså bara 15 skoldagar.  Och jag vet inte om jag har sagt det men jag ska fira jul om en vecka:)  Eftersom vi åker till Indien så är vi inte hemma på julafton så vi firar nu på lördag istället.
Men nu har der ju varit bombattentat i Bombai i Indien. Och vi skulle vara  där i några dagar också men jag vet inte hur det blir med det nu. Yeye men jag hoppas iallafall att vi åker till bombai annars blir det bara sol och bad , det skulle vara kul med lite storstad också.
Nu ska jag gå , pussss♥

Hedda- plugg plugg och mera plugg

Heejsan det blev ändrade planer för dagen när jag kom på att vi hade ganska mycket läxor den här veckan. Så duktig som jag är(nooot) satte jag mig och pluggade. Nu sitter jag här och gör engelska. Jag ska faktiskt börja med att göra läxorna på söndagen så behöver man inte stressa så mycket under veckorna. Yeye nu ska jag fortsätta, pussss♥

Hedda- har jätte tråkigt

Tjee, vad gör ni denna tråkiga och gråa söndag? Jag sitter här med morgonrock och har precis duschat.
Jag somnade lite över 4 igår så jag sov ganska länge imorse. Nu tänkte jag göra lite lunch och sen ringa Tinna och se om hon har några plans for the day. Madre är ute och köper julklappar och jag blir så nyfiken eftersom jag nästan inte har önskat mig något alls. Vad har ni önskat er? Jag tyckte det var ovanligt svårt att skriva önskelista i år. Det brukar ju vara det lättaste som finns. Hur svårt ka det vara liksom? Att skriva en lista på saker man vill ha.
Yeye nu ska jag gå och fixa mat men ha en bra södag, pussss♥


Hedda- kom precis hem

Shululu nu kom jag precis hem från Cornelia, min familj och två andra familjer har varit där och ätit middag. Jättemysigt faktiskt. Jag, Cornelia och Nathalie satt och snackade gamla minnen och ibland saknar jag fan att vara liten. Att inte ha några jävla problem.
Yeye tänkte berätta lite om min dag iallafall. Jag och Vikku vaknade halv 10 gick upp halv 11 typ och sen gick jag ner till madre för mitt smink var här. Sen fick jag väldigt bråttom för jag skulle träffa Padre och Petter(pappas kompis) och Filippa(Petters dotter och även min kompis) i östermalmshallen om en halvtimme så allt fick göras i racerfart.
När vi hade ätit ett tag orkade jag och Filippa inte sitta där längre så vi gick in till stan och köpte julklappar eller jag köpte julklappar, födelsedagspresent till Cornelia och en body från Gina tricot. Den är skitbra att ha under höga kjolar och sådär. Har letat efter en sån skitalänge så jag blev jätteglad när jag hittade den.
Yeye nu är jag hemma hos mamma skulle egentligen sova hos pappa men jag kände inte för det, ville sova här.


Julklapparna jag köpte idag


Cornys present


Men sov gott nu för det ska jag göra , pusssss♥


Emilia- lalala

Vi har gäster så jag satte mig vid datorn. Så om du vill så kan du ju skicka ett sms eller ringa: 0765974934 . Pappa la in pengar till mig igår på mobilen :)
Idag har jag mest tagit det lugnt och tittat på Sex and the city , faktist rätt så skön dag . Clara ringde precis mig och hon var med Gustaf,William och Micke och dom frågade vart alla var , jag är ju på ekerö och hon får inte tag på någon annan , så om ni vill kan ni ju ringa dom om ni har tråkigt .
ska ta in DVD till mitt rum och fortsätta titta på Sex and the City eller Mamma Mia .



Hedda- är hemma med Vikku

Heej nu har jag och Vikku kommit hem från en ganska långtråkig men lite mysig kväll. Typ 5 min innan vi skulle gå hem bestämde vi oss för att hon skulle sova här, mysigt va? Så nu sitter vi här och ser på "pirates of the caribean". Själv tycker jag att den är sådär men Vikku verkar gilla den:P Yeye nu ska jag försöka sätta mig in i filmen men hoppas ni får en bra natt:), Puss från mig och V

Emilia- men åhh ..

Åhh jag blir så sur på mig själv, idag efter skolan så skulle jag köpa en ny foundation , men klantig som jag är så glömmer jag att göra det så nu har jag ingen foundation . Okej jag har min H&M foundation men den är inte bra , jaja jag får fixa det på måndag :) Är på Ekerö nu , bara så alla vet . Och jag sitter och tittar på färjan , haha det är skit bra . Det är faktist skönt att ha en lugn helg , så att titta på Tv och bara slappa just nu är ingenting jag klagar på .
ska fortsätta med Tv tittandet nu så bye ! <3

Hedda- nu kommer den efterlängtade helgen

Heeej, nu är jag på bra humör som jag alltid är på fredagkvällar.
Dagen har gått snabbt precis som hela den här veckan har gjort. Vi hade läxförhör i religion men det gick bra tyvärr hade jag ju inte pluggat menmen sånt är livet. Vi fick betyg på våran redovisning om Norden och jag fick VG+/MVG- så jag är nöjd. Efter skolan åkte jag, Nea och Vikku hem till Vikku där vi gjorde pommes frites och satt och pratade. Nu ska jag snart äta och sen ska jag ut och träffa några. Vi har inte bestämt något roligt att göra så ni kan ju ringa om ni känner för det. Yeye nu såg jag att jag hade några missade samtal från Nea så jag ska ta och ringa upp henne men ni får ha en bra kväll, pussss♥

Hedda- snart FREDAG

Hejsan svejsan, snart är ännu en vecka slut, äntligen.
Idag hade  vie n ganska skön dag. Vi började med HK där vi gjorde lussebullar sen har dagen fortsatt som vanligt. Vi fick tillbaka våra matteprov och jag fick VG:) Okej det var VG- men jag tycker att man kan glömma det där minuset, det är inte så viktigt. Efter skolan åkte jag, Emilia, louise och Lutta hem till Lutta där vi åt och ye gjorde inte så mycket.
Sen åkte alla hem och nu tänkte jag se på "Lipstick jungle" som jag har sett fram emot hela kvällen men just ikväll har gud något emot mig så nej det var inget och det blir en tråkig fortsattt kväll. Jag tänkte kolla lite skor på Topshop.se det blir man alltid lite gladare av. Och sen ska jag duscha.
Yeye men ha en bra kväll, see ya.

Emilia- money money money !

Jag behöver pengar till allt just nu

1. Mobilen


2.foundation



3.Julklappar


4.Nöjen



Okej , pappa skulle lägga in pengar på min mobil ikväll lovade han . och sen så var jag barnvakt igår så då kan jag köpa min foundation,  min månadspeng får jag på måndag och då får jag 600 kr jag har räknat ut att jag ska lägga högst 300-400 kr på julklappar , vet inte om jag kommer lyckas hålla den gränsen , men min månadspeng ska väl gå till mig :) raight ? Resten av pengarna går till nöjen . Sen om jag hämtar mina syskon så får jag pengar varje gång , så jag överlever nog den här månaden .. yeah !

Ska ringa och påminna pappa om pengarna till mobilen nu ,
See ya <3


Hedda-nyårsklänningar

Här är lite fina klänningar jag hittade. De kommer från Topshop och Asos.com
Vilken tycker ni är finast? 1,2,3 eller 4?


                                                                1.
                                                             
                                                   
                                                                    2.
                                                              

                                                                     3.
                                                                        

                                                                                       
                                                                                      4.


                                                                         

Pussss

Hedda- hatar rubriker, har absolut ingen fantasi

Tjeee, jag sitter här och kollar på "The holiday" samtidigt som jag letar efter den perfekta nyårsklänningen men det verkar nästan omöjligt att hitta.
Yeye idag har jag vart i skolan som vanligt efter skolan hade vi några st från klassen  snöbollskrig  och ja det var ju jävligt roligt men fy faan vad jag frös. Jag var nog den som blev mulad mest av alla. Haha men det beror väl på att jag är sämst på att sikta också så jag träffade ju aldrig nån. Sen åkte jag och träffade Gustav och Pappa för vi skulle vaccinera oss mot hepatit B.
Nu tänkte jag ta en dusch men lägger in bilder på lite fina klänningar sen men ha det bra, pusss♥

Emilia- Flyttar snart !

Jag hittade bilder på det nya huset jag ska flytta in i 16 Januari , längtar !



Så kommer det se ut när det är klart, vi kommer bo längst ner :)
nära till vattnet , yeah !


Sådär ser det ur nu i verkligeheten ,
det där kanske var för en månad sen så lite längre har dom kommit nu .

Ska se på " Bonde söker fru" , det är faktist kul att se på , en del skämmer ut sig , i like !
sköt om er ♥


Emilia- Skulle publicerats igår kväll , alltså Måndag !

Förlåt Förlåt Förlåt för att jag inte skrivit , men jag har inte orkat gå in på datorn ..
igår kväll så drog jag ut med människor från rålambshovskolan , för vi har ju studiedag idag .Det var helt tomt ute på gatorna , blev faktist deprimerad :( Men runt halv 10 åkte jag och amelia hem , vi pallade inte stanna kvar , det var inte något speciellt som hände . så vi åkte och köpte chips ,godis och äppelcider , sen när vi kom hem så satte vi oss under mitt täcke och satte på " Brudens bäste man " på bärbara datorn. Sen satte vi på desperate housewives säsong 1 , men jag somnade så då ville inte Amelia heller se . Sen började Amelia hicka i minst 20 minuter ! jag sa att hon skulle lyssna  på vinden eftersom att det blåste storm ute och jag bor vid vattnet så då blåser det dubbelt så mycket och då kankske hon kunde sluta tänka på hickan , och det funkade ! så då kunde båda få en bra sömn tillslut .
Sen idag så vaknade vi runt halv 11 och så gick vi upp och satte på tv:n och senare började vi sminka oss för det var tänkt att jag och Amelia skulle åka till Henkes ( Amelias kille ) skola . Men vi hann inte det för han slutade när vi var vid lilla Essingen så vi åkte och mötte honom på T-centralen och sen åkte vi tillbaka till Essingen och köpte pizza.
Haha och jag fällde Amelia och ni skulle sätt hur hon ramlade, haha kan inte sluta skratta. Men när vi skulle hem så fällde Henke mig och mulade mig med snö , så jag antar att jag fick igen ! plus att jag ramlade när jag skulle upp för min backe och när jag skulle hem igen så halkade jag igen , hur ska jag överleva vintern ? :O
Oj det blev ett långt inlägg
(Det här inlägget skulle jag ha publicerat igår men datorn laggade , så tänk att det är måndag när du läser :)

Hedda- God natt

Tänkte bara säga God natt. Sitter och ser på "Seinfeld" och jag ska gå och lägga mig efter det.
Imorgon ska vi till en kyrka på morgonen. Den ligger vid kungsan och vi ska vara där 9 så det betyder att jag måste gå upp 7. Åååååh jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon men det är väl bara att bita ihop.
Yeye sov gott iallafall, pussss♥

Hedda- söndagsångest på en måndag

Hellu, 
Vikku övertalade mig tillslut och vi och Nea gick och solade men det var faktiskt ganska skönt. Men inte sen när man kom ut i det hemska vintervädret. Nu sitter jag här och har precis ätit middag och jag har världens söndagsångest. Jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon. Ni kanske har märkt att det var ett tag sen E skrev men hon skriver nog snart. Vi båda har bestämt att vi bara ska skriva när vi har lust för annars tröttnar vi.
Yeye nu ska jag gå ner till madre och hämta mina kläder för jag har flyttat  över till padre idag.
Pussss♥

Hedda-är hos Vikku

Heejsan nu är jag hemma hos Vikku. Vi har sett på Gossip girl för vi missade det igår kväll. Jag tror inte det blir någon skridskoåkning för vi är ganska trötta.
Nu ser vi på "fresh prince in bel air" och nu försöker Vikku få mig att följa med henne och sola men icke säger nicke(och Hedda).


Hedda- ska iväg och åka skridskor

Godmorgon, jag vaknade precis eller jag vaknade runt 8 imorse också och trtodde vi hade skola men sen precis när jag skulle klä på mig kom jag på att vi var lediga . Och sen somnade jag om tills nu. Nu tänkte jag äta frukost men jag såg precis att Gustav hade ätit upp ALLT bröd. Yeye får köpa nåt att äta på stan. Måste bara hitta pengar.
Nu ska jag gå och ringa Vikku och se när vi ska träffas.
Ha en bra dag, pussss♥


Hedda- hemma igen

Heejsan nu är jag hemma:) Ikväll har vi åkt runt lite som vanligt och tillslut så hamnade vi på Mc donalds.
Det känns verkligen inte som en vanlig söndagskväll, jag har ju ingen söndagsångest men den kommer väl imorgon.
Imorgon ska jag och några andra åka skridskor i kungsan, mysigt va?:) Nu börjar det verkligen kännas att det närmar sig julen. Julskyltningen på NK har till och med kommit upp. Ni vet dem där "sagolanden" som dem har byggt upp i skyltfönstrena som dem har olika varje år. Tycker alltid att dem är så fina:)
Yeye nu ska jag gå och kolla på nån film som Madre och Gustav ser.
 Sov gott, pusss♥

Hedda- got to go

Heej nu ska jag dra ut till den hemska snön. Jag ska träffa Amelia och Emilia på torget om 10 min. Sen drar vi till fredhäll där vi ska träffa massa folk. Yeye ni får ha en bra kväll, pussss♥

Hedda- har bråttom

åååh nu har jag bråttom ska vara på slcenter om 20 minutas. Jag ska träffa Vikku, Nea och kanske Lotta där. Vi ska in till stan och kolla på julklappar, till oss själva:P
Jag ska kolla vad jag ska önska mig och sådär.
E är inne i stan med sin madre idag men vi kanske skulle träffa henne sen ifall hon tröttnade på sin madre.
Hon lägger säkert in bilder på vad hon har köpt med sin mamma ikväll men ni får ha en jättebra dag för nu måste jag sticka:)
pussss♥

Hedda- kom hem för ett tag sen

Heeej, ikväll var jag först hos middag hos några familjekompisar och sen åkte jag hem till Vikku där Emilia, Clara, Nea och Lotta var. Vi var där ett tag sen behövde typ alla åka hem men jag Vikku och Clara åkte till Klastorp och satt där ett tag sen åkte även vi hem. Nu kom jag hem för ca en timme sen och är ensam hemma för de andra är kvar hos dem vi åt middag hos. Jag tycker det är ganska skönt men nu ska jag gå och göra chai men ha det bra.


Här är lite bilder hemifrån vikku :)




Sov gott, pussss♥

Hedda&Emilia-är hos den älskade Vikku

hejhej, förlåt att vi inte har skrivit på ett tag , men vi har inte haft ork eller tid .
Igår sov vi hos Micke med Clara Michaela och William , det var kul, alla somnade rätt så tidigt men ändå så var vi jätte trötta på morgonen . Nu sitter vi hemma hos Vikku och myser , Hennes pappa inviger deras nya våffeljärn så vi ska snart äta goda våfflor med varm choklad .. mums , är hungriga! ikväll vet vi inte vad som händer , vi kommer antagligen ta det rätt så lugnt . jag tror alla kan behöva det !
Viktoria sa precis att hon hade Mamma Mia filmen på datorn så den sätts nog på snart .
Oj nu är våfflorna klara så nu ska vi äta oss mätta :) 
LOVE

Hedda- äntligen fredag

Åååh vad skönt att det är fredag och att jag är frisk. Vi ska dessutom vara lediga på måndag för det är studiedag:) 
Idag var jag i skolan och vi hade kör så det var ganska skönt Sen hade vi svenska som sista lektion men vi hade vikarie så det blev en ganska flummig lektion. Haha jag satt och sjöng på staten och kapitalet och sen körde vi charader. Haha jag skulle göra meningen: hästen hoppade över det höga hindret. Linnea filmade så det kommer en väldigt fin film på det senare.
Efter skolan åkte jag. Emilia, Michis, Micke och Clara in till stan. Vi hamnade såklart på ett cafe där vi satt ett tag men sen behövde Micke och Michis gå så då gick jag, Emilia och Clara till lite olika affärer  och provade kläder.
Jag hittade en jättefin nyårsklänning på vero moda men jag får se om jag köper den. Det är ju en sån där klänning man bara använder en gång.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och göra middag och lite senare ska jag ut. Inatt ska jag antagligen sova hos Micke med Emilia, Clara och kanske Wille och Michis. Ska bara övertala min Madre först men det funkar nog, det brukar ju göra det:)
 Oj nu blev det ett långt inlägg hoppas att ni orkade läsa det:P
Men ha en jättebra kväll, pussss♥

Hedda- ett inlägg som skulle ha publicerats igår kväll men bloggen funkade inte

Heej nu har jag äntligen tagit mig upp från soffan där jag har legat i ca 7 timmar. Jag lyckades iallafall ta mig upp och duscha och jag känner mig faktsikt bättre nu. Ska verkligen försöka bli frisk tills imorgon, med några ipren så funkar det alltid. För jag vill verkligen inte vara hemma imorgon kväll. Yeye ska gå och lägga mig, sov gott, puss♥

Emilia- snyggt ?

Jag hittade den här bilden i en tidning för ett tag sen och jag var bara tvungen att fråga


Är det snyggt att se ut så här ? Jag tycker hon ser HEMSK ut !
( Det som är i håret har jag ritat, bara så ni vet )

Emilia- NOOO !

FAAN ! märkte precis att man inte kunde lägga in bilderna på det sättet jag ville från mobilen , jaja jag får komma på nått , för bilder måste man ju ha till bloggen , raight ? Jag får väl fortsätta lägga in bilder från den gamla tiden , men det kan vara roligt att se på också , det är roligt att se hur vissa har förändrats..

Här är en bild på Amelia och Jangi från förra vintern i bowlinghallen :)



Man ser inte så bra på bilden , men ni ser väl att det var jag FÅGEL som ägde alla ?
kraaaamar

Emilia- tack Michaela :)

Tack Michaela för att jag får låna din mobil , åhh jag är så trött på min rosa mobil , man kan inte göra någonting med den !
Min digitalkamera är ju trasig men nu när jag har fått låna en bättre mobil så kommer det fler bilder in i bloggen , bra va ? :)
Jag har elevensval nu och jag valde SO , vi blåste våran lärare att vi behövde jobba med ett arbete på datorn så nu sitter vi här i datasalen.
Oj vi slutar nu så jag måste gå. ska hämta syskonen nu är helt pank och behöver pengar !
LOVE

Hedda- gick hem

Heej, jag orkade inte vara kvar i skolan så jag gick hem. Jag är jätteförkyld och jag tror jag har feber.
jag hann iallafall vara med på en lektion. Det var hemkunskap. Vi hade praktiskt prov och vi skulle göra soppa och bröd. Jag fick VG och det är jag nöjd med. Yeye nu ska jag hämta mitt täcke och gå och lägga mig i soffan. Vägrar vara sjuk imorgon, det är ju fredag.
Hoppas ni andra får en bra dag, pusss från sjuka Hedda♥

Hedda-sjukling

Heejsan, jag är SJUK, faaan. Alltså jag hatar det verkligen. Imorse hade jag feber men ville inte vara hemma så gick till skolan ändå. Nu efter 6 värktabletter  under dagen mår jag bättre men jag kommer antagligen ha feber när jag vaknar imorgon bitti.
Jag får se hur jag känner imorgon om jag behöver vara hemma eller inte. Men jag brukar göra så att jag går till skolan och är med på typ en lektion och sen känner jag om jag är sjuk för jag känner mig sjuk varje morgon så annars skulle jag vara hemma varannan dag.

Yeye slutpratat om det, nu till en viktigare fråga. Önskelistan.
Snart är det ju jul och jag har ingen aning om vad jag ska önska mig. Det blir väl pengar och presentkort. Men man vill ju ändå ha lite paket. Haha älskar verkligen att skriva önskelista men förut har jag aldrig haft problem med att komma på vad jag ska önska mig.
Nån som har nåt bra tips?

Nu ska jag snart äta middag så måste gå, pusss♥

Hedda,Emilia och vikku - FLUMM FLUMM

FLUMM FLUMM , viktoria är galen hon springer runt och är helt crazy ,scarry :S
I sommar hade vi alla guldkort på Gröna Lund och nu på lördag är det vinteröppet och då kanske man vill gå en eller två gånger , MEEEN , igår så var Emilia så jävla klantig och tappade det på SL- center så nu har hon inget kvar , jaja det kan hända vem som helst !
såhär ser våran helg ut tror vi iallafall , kanske blir lite ändringar
Fredag- kanske drar ut eller nått , om ni vet något roligt som händer så kan ni vill väl ringa , vi skulle uppskatta det :)
Lördag- På dagen vet vi inte , men på kvällen kanske vi ska ha en tjejkväll, men vi tänkte att vi skulle vara hemma hos Micke :P vi får se hur det blir med det !
Söndag- Ska jag Emilia nog ut med mamma och shoppa , men får ju mer när man är med sina föräldrar och shoppar,Hedda och Vikku vet inte riktigt.. sen på kvällen ska många dra ut har vi bestämt för på Måndag har Rålis studiedag , yeeeeh , suck on that !  så då måååste vi hitta på nått roooligt på kvällen, hör alla det !? NÅGOT ROLIGT ! '
jaja nu ska Emilia hoppa på Vikku , hon måste få nått vett i sig innan jag blir riktigt rädd för henne ! :S
<3

Hedda-vafan jävlafitt skolwebb

Ååååhhh , faan nu sitter jag här och fattar inte vad vi har för läxa och duktig som jag är så gick jag in på skolwebben för jag tänkte att eftersom dem har tjatat på oss att gå in där så kanske dem skriver in läxor och sånt men icke sa nicke. Där fanns ju ingen jävla information. Vrf tycker dem att man ska gå in där. Sidan var värdelös.
Yeye skitsamma är det nån(nån i 8b1) som vet vilka sidor vi skulle sammanfatta. Jag sitter här och har fått för mig att det är ca 30 sidor men det kan väl ändå inte stämma?  Det låter sjukt mycket tycker jag.
 Nej nu måste jag iallafall fortsätta för det här kommer nog ta nån timme, men sov gott♥

Hedda- Burberry The Beat

Heejsan nu är jag GLAD. Pappa åt middag här och han har varit i London så han hade köpt Burberry the Beat parfymen till mig. Har levt utan parfym ett tag nu och det är not funny.

Min nya parfym.


Yeye snart börjar det efterlängtade DH men innan det måste jag hinna skriva en sammanfattning till SOn.
Ha en bra kväll, pussssss♥

Hedda- ska laga middag

Hejsan, idag var det en väldigt lätt dag i skolan vi hade 2 riktiga lektioner först Engelska då vi spelade upp lite teatraroch sen gympa. Sen hade vi kör till kl 2 då vi slutade pga halv studiedag. Efter skolan åkte jag, Emilia, Louise, Lotta och Vikku in till stam. Vi satt på ett fik typ hela tiden men det var skönt. Haha och så kastade vi ner bröd men vi träffade aldrig någon. Alltså det var det där cafet i gallerian som är på övervåningen.
Yeye det var min dag nu ska jag snart laga middag till min family har.  Mamma ville gå och träna så då var jag snäll och sa att jag kunde göra middag. Hihi det kommer antagligen bli lika äckligt som vanligt.
Glöm inte DH ikväll, pussss♥

Hedda-Godmorgon

Godmorgon sötisar. Nu har jag lite bråttom till skolan. Vi hade ju 2 håltimmar idag så vi börjar 10 men vi har gympa så jag måste hitta alla gympakläder också. Yeye ni får ha en underbar dag iallafall, pussssss♥

Hedda- imorgon blir det H&E dag

Hej, sitter här och snackar med Emilia i telefon. Vi båda känner att vi håller på att glida ifrån varandra lite grann och på sista tiden har det känns lite konstigt mellan oss. Absolut inget bråk eller så  det är bara inte samma sak som förut.
Så imorgon tänkte vi ha en Hedda&Emilia dag eller iallafall en halv dag eftersom vi går i skolan till 2.


Emilia så här får det aldrig bli, inte så stor chans kanske men du vet väl att jag älskar dig.
Hehe förlåt för den fula bilden, yeye nu ska jag gå och duscha, pusss♥

Emilia- Dagen

Hej
Idag är det Måndag , sköönt värsta dagen förbi :)
Efter skolan idag så var jag med Amelia , först åkte vi och skulle försöka fixa ett nytt busskort till henne för hennes var helt vitt för att det legat i fickan mycket, men det visade sig att det inte gick . Så gick vi till PRIS XTRA och köpte lite naturgodis , eller lite var det inte , det blev 40 kr för lite naturgodis, var håller världen på att ta vägen ? haha..
Sen åkte vi hem till amelia och satte oss på amelias jätte stora och då menar jag verkligen jätte stora balkong och myste med filtar och började prata om planer inför sommaren som ska tillbringas iallafall minst en kväll på hennes balkong med grillar och killar . yammi !
Åhh jag längtar verkligen efter sommaren eller iallafall våren, alla varma dagar och kvällar . Slapp tänka på skolan och bara leva livet helt enkelt . Det ända jag väntar på året runt är dom 2 bästa månaderna på året ,
SOMMARLOV !


Några i klassen badar på fjäderholmarna


solbrända ben på mig och Elin :)


hedda-solat

Heeej, idag har jag varit i skolan(som vanligt) och efter skolan solade jag, Ne, Vikku och Lotta solarium på ett nytt ställe högst uppe på hantverkargatan. Det var jättefräscht och vi solade i ståsolarium som man tränade i samtidigt. Alltså men stod på en slags vibrerande platta som tränade ens ben och mage.
 Nu är jag hemma och ska göra sallad :)
Yeye skriver mer senare , pusss♥

hedda-sitter här och dricker chai

Hejsan, idag har jag varit på stan med Madre.
Det blev nytt smink och knästrumpor. Provade mycket annat men inget var perfekt, tyvärr.
Sminket köpte jag hos Mac och det var jättebra och dem hjälper en jättebra att hitta rätt färg också. Jag tycker ofta att det blir fel färg på Foundation även om jag ber om hjälp men den här kändes faktiskt perfekt.
Det blev ett puder också.

Nu sitter jag här och dricker Chai te, vi köpte sånt där chai pulver på espresso house och det är faktiskt ganska gott. Jag och Vikku skulle ju ha solat solarium idag men ingen av oss orkade så vi ska ta det imorgon stället.


Här är sminket jag köpte:) Foundation kostar 270 och puder 250 men när hon smnkade mig verkade dem jättebra så jag rekommenderar dem verkligen.

Yeye nu ska jag gå och tvätta bort sminket, men sov gott♥

Emilia-bilder på extensions

♥Här kommer bilder på mina nya extensions, lite sent kanske, men bättre sent än aldrig

utan extensions


tack Linnea för att du hjälpte mig sy ihop allt hår :)

sådär ser det ut med mina nya hårförlängningar , snyggt va ? :)
nu ska jag göra iordning mig sitter i pyjamas, min lillasyster fyllde år i måndags och nu ska släkten komma hit och fira så bäst att jag skyndar mig !

Hedda- ska snart sova

Heelllu, nu har jag varit barnvakt eller jag kom hem för mer än en timme sen men jag har suttit och pratat med Madre.
Idag var barnen ganska lugna och trötta så det va skönt och jag tjänade 400 kr, Jippie:)
 Haha jag oh Nils hade en lite rolig konversation innan middagen.

-Nils kan du hämta mjölken, säger jag.
-Men jag vill ju ha pappasaft, säger Nils samtidigt som han plockar fram en öl ur kylen
.
-Jag tror inte att du gillar det, säger jag och skrattar.
-Jo det gör jag visst, säger Nils väldigt seriöst.


Haha tyckte det va kul, killen är ju bara 4  år:) Det slutade iallafall såklart med att han drack mjölk.
Yeye nu ska jag gå och lägga mig för jag får inte sova så länge imorgon för jag och Madre ska in till stan och shoppa.
Sov gott♥

Emilia-filmtime med familj

HELLU, ska titta på en film med familjen nu . jag skriver mer imorgon :)

hedda-ska vara barnvakt

Heellu nu ska jag i snart och vara barmvakt. igår kväll var det tråkigt från början men sen gick jag, Linnea, Vikku och Lotta hem till vikku där vi skulle sova. Vi åt godis och chips och litesenare på natten blev jag övertrött och jag lyckades få även Linnea att bli det. Lotta var trött så hon somnade runt 3 och vikku kvart över. Hihi men Linnea låg  och skrämde upp mig genom att snacka om olika skräckfilmer men runt kvart i 4 somnade vi iallafall.
Idag har jag inte gjort någonting. Vi gick upp runt 12 och Linea och Lotta gick efter en stund och sen har jag och vikku bara vart hos henne hela dagen. Hihi vi badade i badkar också:P
Yeye nu måste jag sticka men ha en rolig kväll, pusss♥

Emilia- tandställning

hejhej, är på ekerö nu . igår hände en grej mellan mamma och mig kan inte säga det i bloggen tyvärr , hade lite svårt att sova , men hon nämnde typ inget om det dan efter , alltså idag .
och sen har jag haft svårt att sova pågrund av att jag kanske ska få tandställning inom en månad . jag kan välja mellan en porslinstand men när jag blir runt 20 år så måste jag betala minst 8 000 kr för en ny så i längden tjänar jag inte på det . hjäälp vad ska jag göra !? jag kommer ha tandställning i 2 år isåfall  tills jag är 17 år . det går inte . jag kommer börja gråta när som helst , Ni kanske tror att jag överdriver , men 17 år liksom .. help me !

vill ha den här tandställningen , den sitter bakom tänderna och syns inte alls, men den kostar runt 55 000 kr så jag kan väl drömma på , jag får min tandställning gratis men jusst den här ska kosta pengar. har jag otur eller har jag otur ?

tjenaa ! micke här !

Fan va skönt med fredag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sitter här med tre bloondies! och snackar lite om livet! se yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


Emilia,Hedda,Lotta och Micke

shuue bruue :) haha igår pimpa Lotta,Hedda och jag Micke till en tjej
seriöst , han ser ut som en tjej , eller hur !!?
<3

hedda-ska till skolan

God morgon,
Igår kväll orkade jag inte skriva för jag kom hem typ halv 11. Emilia har ju berättat vad vi gjorde på dagen och på kvällen sen var jag på nån jävla föreläsning som jag hade sagt ja till att följa med på utan att tänka efter. Somnade några gånger men iblend var det ganska intressant faktiskt. Det var engelsk(han pratade engelska hela tiden) snubbe som typ är expert på Hitler och andra världkriget och ni som känner mig vet ju tt jag tycker sånt är ganska intressant(nörd) så lite kul var det. Sen efteråt gick vi och åt på ett ställe innne i stan.
Idag ska vi ha nån konstig temadag i skolan om mobbning och efter skolan ska kanske jag lotta och emilia raka av mickes hår, hihi roligt va?
 Men nu måste jag dra annars blir jag sen men ha en bra dag, pusss♥

Emilia- SANNINGENS ÖGONBLICK !

ohh ! snart börjar SANNINGENS ÖGONBLICK , det är så fucking kul , det roligaste är att se hur deras föräldrar reagerar ! det börjar om en kvart alltså 21.00 . Ni som inte har sätt det jag LOVAR att ni inte kommer bli besvikna , HAHAHA !


Ett litet smakprov :)

Emilia-förlåt

FÖRLÅT , för att jag inte skrvivit på ett tag , har inte hunnit !
Idag var jag först med Michaela,Lill Adam, Hedda,Lotta och Micke . sen drog michaela och vi gick till bussen som går åt andra hållet. Sen när vi satt och väntade på bussen så började lill Adam jucka på mig , haha han är så himla rolig !
sen åkte jag , hedda ,Micke och Lotta hem till micke ett tag och sen drog vi hem till Lotta . Klockan 7 ungefär så skulle jag börja åka hem och då följde Lotta och Micke med mig ända till Stora essingen :O Tack <3
I Tisdags köpte jag nya extensions , Linnea och jag tog bilder på mitt nya hår, så jag ska be henne lägga in dom så jag kan visa.
Löshåret kostade 580 kr ,plus 4 clips 80 kr =660 kr .
Det är mycket pengar för löshår, men som jag sa jag lägger lite mindre pengar på kläder, dom får mamma betala sen satsar jag på hår , mihihi

Här kommer en bild från idag , ser mupppad ut , men bjuder på det

Amelia,Hedda,Lotta och jag ♥

Hedda&emilia-måste sticka

shue , Vi är med Micke och Lotta och vi är hos Micke och nu ska vi dra till Lotta så bye ! :)<3

hedda-varför inte fuck?

Shululu,  idag har jag varit i skolan(som vanligt) och efter skolan gick jag linnea och vikku till Cafe fix och fikade, det var jättemysigt men efter ett tag behövde jag sticka för jag skulle på Bond med pappa och Gustav. Den var faktiskt jävligt bra. Efter bion gick vi till ett ställe och åt och nu kom jag hem för ett tag sen.
Nu sitter jag och förhör G på oregelbundna verb och det enda som inte finns med är Fuck. Lite konstigt tycker vi eftersom det antagligen är ett av de mest använda orden i USA. Men vi kom på att det iallafall är, Fuck fucked fucked. Bara så ni vet, det är ju alltid bra att veta hur man böjer Fuck. Heheh eller inte?
Yeye nu ska jag se lite på tv, men ha det bra. Pusss♥

Emilia- hahahahahaha

Hahahah , Hittade den här bilen på kissie.blogg.se , haha fyfan !

haha ser ni vad det är !!? det är en kuk som har hamnat på ryggen :O
stackars bebis , men man kan ju inte låta bli att garva !

hedda- har pluggat

Hejsan, hur mår ni?
Idag har jag varit i skolan där det inte hände så mycket efter skolan åkte jag och jessica hem till mig för att plugga till vår redovisning som vi ska imorgon. Det är jag, amelia, michis och jessica som är en grupp och vi har skrivit om Nordens klimat. Alla grupper skulle göra en powerpoint så det har vi gjort nu och den blev faktiskt ganska bra enligt mig men vi får väl se hur det går imorgon.
Just det en fråga till alla i 8b1, är det nån som har engelska verben och skulle kunna skicka dem till mig? Yeye jag får väl ringa någon annars.
Nee nu tänkte jag fortsätta lite, Jessica gick för ett tag sen för hon skulle på träning men jag måste ändå plugga för jag ska kunna all text utantill imorgon, haha det kommer nog inte gå menmen det är ju alltid bra att försöka.
Ha det bra, pussss♥

hedda-hittar inte de där jävla knästrumporna

Jävla skit, jag har letat som en galning efter mina knästrumpor men dem finns ingenstans.Jag får väl köpa nya de är ju inte så jättedyra men grejen är att jag vill ha dem imorgon. Jag har letat både hos mamma och pappa men ingenstans finns de. Yeye jag måste böja röra mig mot pappa iegn för jag vill inte mssa boston tea party, haha jag älskar alla program som Filip och Fredrik gör.
Jag orkar inte berätta om min dag men det är nog ändå ingen som orkar läsa det heller så det passar ju ganska bra.
Nej nu måste jag gå men ha en bra kväll, pusss♥

Emilia- Nu är det bestämt :)

Nu är det bestämt , jag ska köpa hårfölängningar imorgon . Det kostar väl runt 500-600 kr ,men jag har checkat så jag har råd med det. plus att jag kanske ska köpa clips för 80 kr . oj det blev visst rätt så mycket pengar :S
Men vissa lägger mycket pengar på kläder, jag lägger mycket pengar på håret istället ;) haha

Idag när jag skulle hämta mina syskon så fastnade mitt ben.. igen ! Jag skulle böja mig ner och ta ett hårband ur väskan och sen när jag ställde mig upp så hade mitt cp ben fastnat ! Jag har fortfarande ont , så jag har tagit en ibumetin och hoppas att det kan bota min smärta ! höhö
Hoppas bara det försvinner tills imorgon annars vet jag inte hur jag ska kunna överleva i alla 1000 trappor som vi måste gå i ända upp till våran korridor ! Yes och imorgon har ju gymnastik så den får jag slippa , Det där fick mig på bättre humör :)
Ska dra nu, puss ♥

hedda- en rolig grej på hm.se

Jag hittade en grej på H&Ms hemsida . Man klär typ sin egen docka med kläder som finns på H&M, visst låter det kul? Det som är lite synd är att det finns så lite kläder att välja mellna, de borde ha alla kläder som finns i affären. Menmen lite roligt är det faktiskt.



Hahah den här gjorde jag:P Det hade nog passat bra med ett linne under den där tröjan men va fan, vem bryr sig.

hedda- hemma igen

Heeejsan nu är jag hemma i sthlm igen, äntligen! Stockholm är faan bäst. När man är borta fattar man hur bra och fint det är i stockholm. Okej nu låter det som att jag har varit borta på en jättelång jordenrunt resa typ jag har ju faktiskt bara varit i Mora i 3 dagar.  Det har varit ganska skönt faktiskt, att bara slappna av.
Jag har sovit extremt mycket(lite pga att jag var jätteförkyld) och sen har jag läst 3 böcker. Och en av dem rekommenderar jag verkligen. Det är supermodellen Alek wek som har skrivit en bok om sitt liv. Den är jättebra och jag blev verkligen berörd. Hon växte upp i Sudan och när hon var typ 7 år så blev det krig och Alek och henne familj flydde och tillslut tog sig Alek till London där hon blev upptäckt av en modellscout. Man får följa hennes uppväxt och även sen när hon har blivit modell. Men det handlar inte så mycket om modelllivet utan mer om hur det var att vara flykting aja jag tycker iallafall att alla borde läsa den, den är fantastisk.





Yeye nu ska jag gå upp till pappa måste bara packa ihop lite käder först men ha en bra kväll, pusss♥

Emilia- chips

shue :)
Är med Michaela,willam,clara och micke och vi är hemma hos willam .Jag tror vi ska sätta på nån film eller nått. så nu måste jag dra :)
puss på er <3

Emilia- landet med Eva och Adam

shuee :)
Blev sur på mamma för ett tag sen för att vi inte åkte hem nu på kvällen från landet . men blev glad nu , för det är Eva och Adam på tv:n haha ! kan inte släppa den serien den har följt med mig i många år :) Plus att jag har massor av filmer på landet som jag hade när jag var mindre så jag har typ haft Eva och Adam maraton idag , haha !
nu ska jag forstätta med tv tittandet ..


puss och kram <3

Emilia- bild från igår

ville bara lägga upp en bild på mig , hedda och viktoria ( linnea är fotograf )
Tog bilden från http://promised.blogg.se

Förresten där ser ni hur mina extensions ser ut nu :) hihi

Emilia- blir sugen på nya extensions


Okej, förlåt för att jag täckt över, men var missnöjd med bilden .
Jag ville bara visa "mitt hår" eller mina extensions när dom var nya, blir sugen på att köpa nya när man ser bilden ! Men det är så dyrt , mina kostade 550 kr och om man ska ha 8 clips också så kostar det 80 kr = 630 kr , det är inte lite pengar , så det gäller att spara och inte göra som jag gjorde , 1 Augusti när jag fått min månadspeng springa och köpa Extensions och sen vara pank resten av månaden !

Ska snart till landet , eller jag är redan på ekerö men jag ska till mamma och vi ska till landet som också ligger på ekerö. oj nu blev det visst lite rörigt va ? :P
kraaaam <3

Emilia-blödning i benet

hej hej , förlåt för att jag inte skrivit på ett tag ,har haft fullt upp !
Idag efter skolan så satt jag , Hedda, Rebecca, Amelia och Lotta och gjorde en liten " brasa" för vi frös som tusan !
jag satt på huk och försökte tända på massa papper i ungefär 5 minuter. Men när jag ställde mig upp så hade hela mitt ben fastnat ,först skratta jag och sen börja jag böla samtidigt som jag skrattade, haha .. vad är det med mig ? Sen fick jag panik och ringde pappa men alla tyckte först att jag skulle ringa ambulans :P
Pappa sa att han skulle ringa till en akut och sen hämta mig med bil . så länge så gick jag och amelia till ungdomsöppet i våran skola eller jag typ hängde på Rebecca ( tack rebecca ) , för vi var rätt så nära skolan . sen behöve amelia gå, igentligen skulle hon sova hos mig men eftersom att mitt fitt ben har en jävla blödning nu så gick det inte . så det får bli en annan gång. Men iallafall jag och rebecca la oss i en soffa och fick en perog och 2 choklad bollar och 2 filtar så vi överlevde :)
Aja nu är jag iallafall hemma och har en krycka , never att jag kommer använda den när alla ser mig !
ska se på bring it on som jag hyrde och så ska jag värma en värmekudde och lägga på mitt onda ben !
puss på er alla ♥

hedda-ska till mora

Heejjjsan, nu ska jag snabbt skriva ett inlägg. Ska vara på Centralen om en halvtimme och träffa mamma för vi ska till Mora för min mormor bor där.
Idag har det varit en hyfsat skön dag. Imorse var jag hos min tandis(jag ska ha tandställningen i 3 mån till)
och sen kom jag till skolan och då hade vi kör. Och sen var det bara 2 lektioner kvar. Efter skolan gjorde jag, emilia, amelia  och rebecca en liten bara, hhah och så satt vi bara där ett tag men sen fick Emilia värsta krampen i sitt ben och kunde tp inte gå på en timme så hon ringde sin pappa och han skulle hämta henne och så skulle dem till akuten, asså hon kunde verkligen inte gå. Men jag behövde sticka men jag tror hon är på akuten nu iallafall. Men jag kommer tyvärr inte skriva på hela helgen men jag kommer hem på söndag och då skriver jag. Men ni får ha en jättebra helg, pussssss♥

Hedda-jobbig dag

Heelllu förlåt att vi skriver så sällan men vi har bestämt att vi bara ska skriva när vi har lust för annars kommer vi tröttna på den här bloggen helt.
Idag hade vi bara 2 lektioner, hemkunskap och Engelska. Och sen skulle vi till kyrkan och prata om döden och självmord och sånt. Jag tyckte det var jävligt jobbigt och lyssna på allt pga lite personliga grejer. Så i pausen gick jag och Emilia ut och pratade och sen kändes det inget bra att gå tillbaks för jag skulle bara mått sämre då så vi stack  till cafe fix och satt där och pratade och fikade.

Och Emilia jag vill verkligen tacka dig, du är helt underbar. Du ska bara veta hur mycket det betyder att du orkar sitta lyssna på sig så där länge. Och hur mycket det betyder när du lovar att aldrig försvinna.Hur mycket det betyder när du säger att jag kan ringa dig när som helst om jag vill ha nån som lyssnar. Så det jag vill säga är Tack och att  jag älskar dig.

Puss på er andra också nu ska jag se om det är nåt bra på TV.

Emilia- love it

shue alla morgon pigga :)
sitter framför datorn och sminkar mig .
 Min lillasyster har fått nått spray balsam och det är skit bra. och för er som inte visste så har jag extesions och jag testade att spraya lite på dom och håret blir skit lent och glansigare. Det kan ju inte kosta mer än 60 kr ,  Den heter Natusan Kids. Så den är alltså till för barn som har trassligt hår , men testa den så kanske i slipper köpa nya extesions för 500-600 kr !
bildrer kommer på balsamet senare idag .
kram banan <3

Emilia- Glöm inte DH

Ville bara påminna er DH älskare ( desperate housewives )
att det är idag kl 21.00 !



puss <3


Emilia- Bilder från igår

shue , hedda och jag har varit dåliga på att ta kort , och vi ska bättra oss, eller hur hedda ?
Och heddas kamera är också lite suddig ( eller på dom här bilderna väldigt suddiga ) ..

Hedda, Lotta och Linnea

Suddiga och Glada jag

Bruna clara som har varit på mallorca i 1vecka

Amelia och Elin

Söta hedda ligger på mig .

Imorgon ska förresten Hedda komma och sova hos mig på Ekerö så vi skriver nog ett inlägg imorgon :)
Sköt om er <3

Hedda-ännu en skoldag över

Heellllu, ännu en skoldag är över och ikväll tänkte jag faktiskt inte plugga nåt.
Jag har lovat mamma att laga middag för hon ville träna så jag ska väl göra det om ett tag. Men just nu är jaf hemma hos pappa för jag hade inga nycklar till mamma och så behövde jag hämta lite kläder. Vi hade fysik prov i skolan som gick skit men G får jag nog iallafall. Sen så fick vi tillbaka vårat SO prov riksdag och regering och jag fick MVG :).
Jag blev jätteglad men det känns inte så stort som det gjorde förut. Proven känns inte lika viktiga, jag vet inte varför för egentligen är det ju tvärtom. Proven blir ju bara viktigare och viktigare. Menmen skitsamma efter skolan åkte jag med Emilia till Liljeholmen för hon skulle hem till sin pappa. Hehe nej jag har inget liv I know men det är skönt att bara åka buss och sitta och prata.
Yeye nu ska jag gå ner till mamma för jag har fått Gustavs nycklar.

pussss♥

Emilia- oj nu är det bråttom

Jag har bråttom nu , jag börjar halv nio men eftersom att bussen tar 45 min så måste jag åka nu ! :S Oj nu fick jag ännu mer bråttom !!
aja vi hörs väl senare ikväll
puss <3


Emilia-måndag

Okej okej, nu måste jag skriva snabbt , har lovat att börja plugga prick kl 18.00 då har jag 1-2 timmar på mig .
har fysikprov imorgon och kan inte ett skit , men pallar ärligt inte bry mig om mina betyg längre.. Nu känns det som det i allafall !
Idag efter skolan följde Hedda, Ebba och Linnea ( lilin @ ) med mig till brommaplan , tack så mycket tjejer. Det är så tråkigt att åka ensam i 45 minuter ! Så ni gjorde halva min resa rolig .

Aja nu ska jag läsa och svara på frågor i den här bajs boken , önksa mig lycka till , jag vet att jag kommer ge upp om en kvart .
puss på er <3

Hedda- borde verkligen plugga

Men vafan det finns ju jättemånga borden i världen, det är ju saker som man borde göra hela tiden. Så jag väntar ett tag med plugget. Och så gör jag det jag vill göra istället.
Idag har det varit den första dagen i skolan efter höstlovet och det var faktiskt inte så jättehemskt. Men imorgon börjar helvet, med prov och redovisningar och skit.
Men en sak som jag faktiskt måste göra är att ringa sl och kolla om dem har fått in ett busskort. Det vore ju faktiskt jävligt skönt om dem hade hittat det. Men det är nog ingen stor chans med tanke på att jag tappade det på Mc donalds. yeye men pappa vill iallafall att jag ringer och kollar innan han köper ett nytt.
Men nu ska jag kolla runt på lite andra grejer och sen ska jag tyvärr plugga men hoppas ni andra får en skön kväll för det kommer inte jag att få.
pussss♥


Emilia- kallt

shuee alla, har varit ute och krattat löv ett tag, men sen höll mina tår på att ramla av så då var det bäst att gå in .
Nu sitter jag framför datorn med pappas varma stickade tröja och en filt och SMSar med en som heter victor .

Noooo ! imorgon börjar skolan !! och så har vi prov i övermorgon så det första jag måste göra är att stenplugga första dagen :(

och inga bilder har jag , min kamera är ju helt jävla paj !
Ni kanske ser att vi har skaffat en ny header nu, Tack Linnea :) Ni kanske undrar vad vi har på huvudet ,det är mössor som man brukar ha när man slingar håret ..
Nu ska den frysna Emilia lägga sig i soffan och bara vila ut innan helvetet börjar igen !

Och helvetet är saken som är på bilden :S

puss från mig till dig <3


Emilia- söndag

Söndag igen , men den här söndagen har jag söndagsångest . jag är nog inte den ända !
eftersom jag har IG i både engelska och Matte så har mina föräldrar gjort uppgifter till mig som jag ska göra idag .. bläää !
Aja är snart klar .


Hedda- kom hem för ett tag sen

Heellusan, idag har jag och Linnea varit på Söder och kollat lite affärer och Fikat(som vanligt) vi hittade en jättefin tröja på H&M som vi båda ska köpa imorgon. Haha  jag vet lite töntigt att vi köper samma  tröja men båda tyckte den var så himla fin så va faan. Sen åkte vi hem till Nea och hon hjälpte mig med våran header, vad tycks? haha lite udda bild I know men vi hade ingen annan.
Sen åkte jag tillbaks till Söder för jag skulle äta middag på ett ställe som heter Ljunggrens som ligger där med pappa och några familjekompisar.

Efter middagen träffade jag Nea, Rebecca och Lisa och sen träffade vi massa med annat folk.
Det var en ganska rolig kväll faktiskt och en bra avslutning på ett härligt höstlov. Men nu kommer söndagsångesten smygande fast det inte ens är söndag än.
Yeye nu ska jag läsa lite andra blogga men sov gott nu, pusss♥

Emilia- Min mobil

Var ligger din telefon när du sover? - bredvid mig
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? - inte ofta
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? - tomt
Får du någon gång höra att du är en telefonälskare? -nej
Hur många sms har du skickat? - 101, har precis raderat masvis med meddelanden
Hur många telefoner har du haft det senaste året?- 1
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? -nej
Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? - älskar dig
Vad står de i de senaste skickade sms:et? - Det är ju fint :)<3
Vem är överst listan över missade samtal? - vet inte
Vem är 6a på listan över mottagna samtal? - dolt nummer
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? - Lisa
Har du som bakgrunds bild? - Vit bakrund, har sämsta mobilen , den har ingen kamera eller musik :( ska önska mig en ny i julklapp
Hur mkt batteri har du? - vet inte
Vem är 8 på din kontakt lista? - Lovisa
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? - åhh vet inte , många<3
Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? -George
Vad heter din mobil, som bluethooth namn? -Bluthooth fungerar inte :S
Den bästa låten på din mobil? - ring ring
Den sämsta låten på din mobil?- alla är dåliga
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen? - har inga
Hur mkt är klockan när du gör detta: 15.05

Tog testet från jesi.blogg.se

puss <3


Emilia- åhh är så trött på ordet FJORTIS !

Har tänkt på ordet fjortis i många dagar nu . åhh jag är så trött på det ordet !
Jag är trött på sånna som pratar om fjortisar , sånna som nämner ordet fjortis . Någon som håller med mig ?
Jag tycker personligen att man får se ut som man vill , vill man ha mycket smink så får man väl ha det, har man en annorlunda klädsmak så får man väl ha det m.m ..
Ni kanske har sätt dom där "fjortis" videosarna som är på youtube , okej jag erkänner , Jag , Hedda och Viktoria är med på video .


0.12 är vi .Ni kanske tror att jag skäms jätte mycket. Men bara för att en människa gör en video så är man inte dömd till det värsta ordet jag vet just nu , FJORTIS !

Emilia- barnkalas.

SHULULU !
Japp det ska vara barnkalas här, eller inflyttningsfest. Så jag snor DVD in till mitt rum och sätter på sex and the city , som vanligt . Och sen så snor jag lite bullar, chocklad bollar och maränger . Då klarar jag mig ett tag !
i övermorgon börjar skolan igen :( noooo !
Jag vill ju träffa alla men tanken på alla prov och läxor . NEJ TACK !
Jag kommer vara på ekerö nästa vecka också . Min mamma är på kanarieöarna , det är därför , så för mig blir det ingen sovmorgon på hela veckan , måste åka en timme innan jag börjar från ekerö .
Ska dra , vi hörs nog senare.
PUSS PÅ ER


Hedda- är väldigt trött

Hellu alla trötta människor, vad har ni gjort ikväll?
Jag var ju först och åt med padre sen träffade jag Nea vid rådhuset sen åkte vi därifrån till Uppehållet. Känns lite muppat att vara i skolan en fredags kväll men va fan det är ju så jävla kallt ute nu. Plus att jag har spelat Guitar Hero för första gången. Heheh Nea försökte lära mig men det gick inte sådär jättebra menmen några poäng fick jag.

Imorgon ska jag och Nea sola solarium och typ kolla kläder, jag tycker att vi ska dra till söder. Vi är ju alltid på Kungsholmen och inne i stan. Det är ju alltid roligt med lite omväxling.

Och vet ni vad som mer händer imorgon?
Vikku kommer hem, ÄNTLIGEN.  Hon har varit borta i en hel jävla vecka och vi har bara pratat i tele en gång. Faan vad jag har saknat henne.

Yeye nu sitter jag här och tänkte faktiskt gå och lägga mig, jag är så jävla trött.
Sov gott, puss♥

RSS 2.0