hedda- vart hemma hela dagen

Hejsan, det blev en hemmadag för mig idag. Tinna kunde inte träffas sen och jag orkade inte gör något annat då så jag har varit hemma och vilat och sett på TV. Men det har faktiskt varit jätteskönt. Men behöver såna dagar ibland.
Men  nu ska jag iväg och träffa pappa på kungsholmen för vi ska äta ute, och sen ska jag träffa lite folk ikväll tror jag.
Ring gärna om ni vill träffas ikväll, pussellipuss♥

Emilia- sluuuuta tjata föräldrar !

En sak jag är riktigt trött på är allt tjat från föräldrarna. Ett exempel som jag tror alla får höra någon gång per dag eller vecka är "städa rummet innan du går ut " !
 *SUCK* säger jag bara.

Mitt rum hemma hos mamma, Haha okej jag kan hålla med om att det var stökigt där !


hedda- jävla fittkuksbusskort

Åååh faan, nu är jag på jättedåligt hunör. Jag ringde mamma precis för att fråga om jag fick den där kjolen och först så sa hon ja och sen berättade jag att jag hade tappat mitt busskort och att vi behövde köpa ett nytt, och då ba: Nej men då får du inte kjolen.
Asså faaaaaaaaaaaaaaan. Jävla fitt skit.

Yeye då blir det inga nya kläder för min del då, men jag ska snart vara barnvakt igen då ska jag köpa kläder for the money.
Nu ska jag ringa Tinna men ha det bra, pussss♥

Emilia- äter mig till döds

Shue , sitter och äter pizza i min ensamhet .
jag kommer äta mig till döds om jag fortsätter som jag gör nu , jag äter onyttigt varje dag . många kan intyga på det !
Som vanligt så regnar det ute så det är en perfekt dag att ägna tid åt sig själv .


hedda-dagens

Hellu, jag har jättetråkigt. Jag väntar på Tinna för sen ska vi typ till fridhemsplan.
Jag tror jag ska gå ner till mamma och hämta lite grejer och hon är skyldig mig pengar också så det vore bra om jag fick dem.  Jag var inne på Elin klings blogg och såg att hon har gjort en ny hemsida som heter minoutfit.se, den var faktiskt ganska rolig och jag fick mycket inspiration. Alla som vill kan lägga in sina outfits där och sen kan man rösta.
Yeye här kommer en dagens outfit från mig iallafall.


Linne från H&M
Tubkjol från Gina(Emilias)
Tights från H&M
Knästrumpor från BIKBOK
Klackisar från H&M

Ha en bra dag, pusss♥

Emilia- fredag

Igår , eller inatt så var jag på Bond 007 premiären . den var slut runt 2 inatt så idag var det första gången på höstlovet som jag verkligen sov ut . haha till 11 ,ganska sent för mig..
jag är på Ekerö nu så idag är det en riktig slapp dag , skönt tycker jag .
ska slappa lite mer nu , det kommer garanterat mer inlägg under dagen
 ♥

hedda- halloween

Heelllu, igår glömde jag att skriva men jag gjorde ändå inget intressant. Vi gick ut och åt med farmor för hon har typ fyllt åt. Och sen hämtade jag ut mina gråa klackisar som har varit på omklackning. På kvällen satt jag, Lisa, Linnea och Jossan på Mc donalds och pratade.

Idag är det halloween. Eller jag tror det iallafall.
Om ett tag ska jag träffa Tinna och jag tror vi tar en tur in till stan. Jag har hittat en jättesöt kjol på Åhlèns som jag kanske ska köpa. Jag visar den i eftermiddag om jag köper den.
Jag hittar så himla mycket fina kläder hela tiden men jag har bara typ 300 kr och dem ska räcka i typ 2 veckor, så jag kan inte köpa nånting typ.

Just nu sitter jag här och zappar mellan TV shop och nån jävla ordlek, finns det verkligen ingenting annat dem kan visa?
Yeye jag tror jag slänger på SATC filmen, den är alltid lika rolig.
Lägger in dagens outfit lite senare, pusss♥

Emilia- är med Amelia och Henke

SHUUE !
Är med amelia och Henke , Henke är amelias pojkvän , så nu vet alla det ! och vi ska snart träffa hedda , och sen ska jag och hedda hem till mig och fixa oss lite sen drar vi ut och träffar lite folk . nås på mobilen om det är någonting . Ni måste lyssna på min nya älsklings låt

bra va ? :)
nu måste jag dra , hörs senare , puss på er<3

hedda- inte skrivit på länge

Heellu, förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men det är så skönt att vara ledig så jag orkar inte. Men jag ska försöka skriva ett inlägg om dagen iallafall.
Igår kväll åt jag och emilia middag här hos mig och sen stack vi ut och träffade lite folk i fredhäll.
Typ 9 stack jag och Emilia till mc donalds för att träffa Amelia och två kompisar till henne. Men dem behövde sticka typ direkt så vi åkte hem till Amelia och åt chips och såg på DH. Kl 10 behövde jag och Emilia sticka och då gick jag ner till madre och hämtade lite kläder och satc filmen. Sen såg jag och padre den men jag somnade efter halva för jag var så jävla trött.
Idag ska jag först till farfar men jag väntar på att padre ska komma hem från nåt möte så vi kan åka. Sen kommer jag hem runt 4 och då tror jag att jag ska träffa Emilia och kanske Amelia och sen ska vi ut ikväll. Jag tror att jag ska sova över hos Emilia också.
Yeye nu måste jag gå och klä på mig men ni får ha en bra dag.

pusss♥

Emilia- sminkkurs = tumme upp eller ner ?

Jag
 kom på att jag inte berättat att jag var på sminkkurs igår. jag blev nöjd tills hon skulle måla mina ögonbryn svarta och då menar jag verkligen helt svarta ! Jag blev rädd fär mig själv när jag tittade mig i spegeln, så jag valde att blunda för det mesta. och så fort hon var klar så sprang jag till den närmaste sminkbutiken och försökte dämpa det svarta en aning..
här är bilder som jag tog från http://promised.blogg.se




ser ni ögonbrynen ? :S

Emilia- vilket höstlov -.-

hejhej .
Efter allt som hände den där fredagen , så får jag bara vara ute till 22.00 och inte sova över på en månad, så jag kallar det för utegångsförbud.. alla går ut på kvällarna, men alla går ut så sent så jag hinner bara vara med i en timme isåfall, kul -.-
men om en månad ska ni se , då är jag utvilad och är redo att gå ut och börja om på nytt, eller vad man säger , haha
Men jag som ville partaja hela höstlovet , men imorgon går jag ut , har inte varit ute sen höstlovet började. men jag samlar lite + poäng hos mina föräldrar så dom kanske kan minska någon vecka eller två med dom jävla reglerna . Längtar redan till jullovet ni kanske förstår varför , raight ?

hedda- god morgon

Heej idag är det måndag men ingen skola och det känns hur skönt som helst. Jag vaknade typ kvart i 9 imorse för jag somnade ganska tidigt igår.
Idag ska ju jag och Linnea åka till Nacka C men vi vet inte hur man tar sig dit, nån som vet?
Jag ska nog inte köpa nåt men jág ska kolla lite så kanske jag och mamma kan åka dit nån dag. Jag måste prova uggs också för Vikku vet fortfarande inte vilken färg hon ska köpa till mig.
Men jag tror jag kör på beiga alltså chestnut eller kanske sand, vad tycker ni?
Och tycker ni att jag ska ha höga eller låga?
Yeye nu ska jag gå och äta frulle, lägger in bilder från dagen när jag kommer hem.
pusss♥


hedda- ingen söndagsångest

Åååhh det är skönt, det här är första söndagen på evigheter som jag inte har haft söndagsångest. Det känns jättekonstigt att på en söndag bestämma vad man ska göra på kvällen.
yeyey jag orkar inte berätta om vad jag har gjort idag men Emilia kanske gör det senare. Ikväll ska jag ut, vet inte riktigt vilka jag ska träffa. Linnea ska jag iallafall träffa. Och imorgon ska jag och hon till Nacka C för dem har nyss byggt om där så nu är det skitstort så vi ska vara där typ hela dagen och äta lunch där. Så det ska bli mysigt.
Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag sticka.
När jag kommer hem ikväll får ni lite bilder från dagen.
Nus ska jag läsa lite andra bloggar så ni får ha det så bra:)
puss♥

Hedda- lite udda frisyrer

Här kommer lite konstiga frisyrer som jag gjorde på Nea igår.
Fast nån tyckte jag faktiskt var ganska snygg men dem flesta ser ju helt sär ut, Vad tycker ni?:P



Yeye nu ska jag iallafall sova så ni får sova så gott.

Hedda- hittade kameran

Heelllu nu har jag precis kommit hem. På dan idag var jag först med Emilia oc h vi såg satc filmen hemma hos mig för pappa hade köpt den sen åkte vi och träffade Linnea och Lisa och så gick vi till Cafe fix. Sen skulle alla  åka hem och äta middag men som vanligt stannade jag och Emilia och pratde på torget och sen följde jag henne hem. Efter middagen åkte jag och Linnea och träffade Gukke, Micke och Måns och lite senare kom lite andra söta tjejer också.
De har varit en härlig dag och en bra start på höstlovet. och det visade sig också att det var Lisa som hade min kamera så ja det kommer bli bilder.
Nu är jag ganska trött och jag ska upp tidigt imorgon för kl 11 ska vi träffas på polisbadet.

Yeye här kommer lite bilder iallafall:

Emilia på FIX


Och Linnea på FIX


Jag och Lisa

Söta Emilia på torget

Hahah och sen kände hon för att dansa lite


Visst ser det snyggt ut?:P

Puss och God natt för nu ska jag se på TV och sen sova.

Emilia- ingen kamera :(

Min kamera är helt trasig nu och heddas har försvunnit :( hjääälp hur ska vi få bilder till bloggen ? det är ju jätte tråkigt att läsa en blogg utan några bilder . aja vi får se hur vi löser det. ska snart träffa hedda på torget , jag tror vi ska hem till hedda och se sex and the city the movie, hon har precis köpt den . Och jag är jätte sugen på ostbollar, I ♥ ostabollar ! sen ska vi träffa lisa och linnea och så får vi se vad vi hittar på . åhh jag blir så sur, jag måste köpa en foundation jag ser ju ut som en muffins i ansiktet eftersom att jag har blivit blekare nu , min foundation för brun för mig fast det är den ljusaste.



Bilderna tog jag när jag och älsklingen Hedda kom hem från italien Jag är inte jätte brun , men jag är brunare där än nu :( jag måste jag nog också sola solarium, som hedda skrev förrut. Men jag har ett hemma . så det lär användas ! ♥
puss på er alla


hedda- höstlov!!!!

Heellu idag är det första dagen på hötlovet, woho. Det ska bli så himla skönt att vara ledig en hel vecka.
Tyvärr så kan jag inte lägga in några bilder från igår för jag hittar inte min kamera, de finns en litan risk att jag tappade den på Idol igår. Men jag ska ringa Emilia och se om hon har den.
Nu håller jag på och försöker få tag på Vikku för jag ska ju träffa henne och ge henne pengar, men hon verkar inte vilja svara så jag försöker om en stund. Idag hade ju Nea, Emilia, Lisa och jag tänkt att gå och bada på polisbadet men dem stänger typ 11 så vi skiter i det. Men det är ju jättefint väder ute så jag får se vad som händer.
Yeye nu ska jag å och fortsätta ringa Vikku men ha en bra dag, pussss♥

hedda-är skittrött

Åååh nu är jag jättetrött så förvänta er inget långt inlägg om hur det var på Idol, men jag kan säga att vi hade kul och att fel person åkte ut. Men det viktigaste var att Johan fick stanna kvar för annars skulle Linneas höstlov vara förstört och jag skulle behövt åka med till småland för att hälsa på honom.
Imorgon åker min älskade Viktria till New york och jag kommer sakna henne som bara den och det blir inte bättre av lite avundsjuka precis, men jag hoppas hon får en skitbra resa. Vi får bara hoppas att jag överlever en vecka utan den människan, men det kanske lättar att jag vet att jag kommer få ett par Uggs när hon kommer hem. Jag kanske inte har sagt det men hon ska köpa till mig i New york för dem är billigare där så imorgon ska jag iväg och träffa henne och ge henne pengar. Jag kan inte bestämma mig vilken färg jag ska. Det blir antingen beiga eller mörkbruna, det lutar mest åt beiga. Vad tycker ni?
Yeye det blev att ganska långt inlägg ändå men bilder kommer imorgon för nu ska jag gå och lägga mig, Sov gott♥

Emilia- school

tjabba tjena hallå . Hur mår alla fredagsbarn ?
Igår hade jag värsta bråket med min föräldrar, jag frågade snällt om dom kunde göra ett undantag med övernattning på fredag ( alltså idag ) . Dom sa nej och då brakade helvetet löst. jag blev piss sur , jag tror att allt som har hänt den här veckan kom ut igår kväll och imorse var piss sur imorse också . Jag trodde jag kunde hålla mig en månad utan att sova över och sena kvällar, men det har gått en vecka och redan nu är jag piss lack på mian föräldrar ? kommer jag överleva ?
snart ska jag fara iväg på begravning . jag känner knappt han som ska begravas , jag har försökt singra mig med att inte behöva följa med . men dom sa att jag skulle följa med , så vad ska jag göra? och jag har aldrig varit på en begravning . Det ända positiva är att jag slipper skola .
Har precis gjort omprovet imorse, jag gjorde det före alla andra så jag får lite längre rast nu . Haha när man sitter i studion så får man hjälp på proven , dom säger typ svaren ..
Min rast börjar ta slut nu . Och vet ni vad ? jag har inte glömt kameran idag så lite bilder kommer nog in på datorn trotts allt !
puss på kinden ♥


Emilia- dag in och ut


Den här bussen åker man dag ut och in . När kommer man tröttna och skaffa moppe ?

Emilia- rosa kappa , check

Det är redan torsdag , herregud vad tiden har gått fort den här veckan ..
idag så åkte jag in till stan med några tjejer , bläddra ner så ser ni bilder . Jag hittade en rosa kappa som jag provat förrut, den kändes bättre den här gången, så den kör jag nog på den. Sen ville jag ju också ha rosa uggs och det hittade jag men dom var för ljusrosa , om jags ka ha en kappa som är rosa och uggs så måste jag ha likadan rosa. så jag tror jag köper beiga uggs, det passar till en rosa kappa .
Hedda tog kort på kappan , men hon kanske lägger in den åt mig senare.

Imorgon så ska jag på begravning kl halv 2 i västerås så jag kommer få sluta 12 imorgon också, sen när jag kommer hem till stockholm igen så drar jag på idol med några .
Men det bajsiga är att jag har omprov på matten imorgon ,önska mig lycka till .
puss på er <3


Hedda-måste spela match

Heejsan, idag har jag varit inne i stan med några kompisar. Vi åt lunch på ett cafe som ligger bredvid Wayne's på drottninggatan och dem hade sjukt goda mackor. Sen kollade vi på lite kläder men mest skor, jag hittade ett par jag tror jag ska köpa men ni får säga vad ni tycker. Emilia provade en skitfin ljusblek rosa kappa på Zara som jag absolut tycker att hon ska köpa, men hon lägger nog in en bild på den senare. Sen provade jag uggs också för Vikku ska ju köpa till mig i New york så jag måste veta vilken storlek och färg jag vill ha. Men jag kunde inte bestämma mig och alla färger och storlekar faans så jag år till Mathilde i helgen och kollar.
Nu ska jag snart iväg och spela match på stadshagen, helst skulle jag vilja stanna hemma nu och ta ett bad och äta glass men skitsamma. Nu ska jag gå och byta om och sen sticka.

Här kommer lite bilder från dagen:


Elin på cafèt


Och min supergoda lunch


Haha Anina:)


Och lisa:)


Elin, Nea och Jag(jag ser likblek ut vafan, måste sola solarium på höstlovet)


Emilia och Rebecca:)


Visst är Emilia skitfin i skinnjacka?:)


Skorna, vad tycker ni? dem är finare i verkligheten men jag är inte riktigt säker.
Det är ungefär 10 cm klack.

Pusss♥

Emilia- slutar om en timme

tjenixen
sitter i datasalen har rast från matten , idag så slutar hela skolan 12.00 men vi får sluta 11.00 för vi får lunch rast då , så jag och några tjejer ska åka in till stan och checka lite kläder . Jag vill köpa rosa uggs och en rosa kappa, kanske blir lite för mycket men jag får se vad jag hittar .
runt halv 4 så måste jag hem till essingen och hämta små syskonen för att tjäna lite pengar .
Här är en video från typ 2 vintrar sen , Det är två av mina syskon Oscar och Matilda , och sen så är det fredrik ( mammas kille ) och fredrik brorsa martin .


visst ser det mysigt ut med vinter men jag föredrar sommaren
puss <3

Hedda-god natt

Sov gott sötisar

Hedda- har tråkigt

Heej jag har som vanligt tråkigt. Har kollar runt på alla Internetaffärer som finns.
Jag kan ju inte precis gå och lägga mig heller, kl är typ halv 10 och jag är dessutom jättepigg.



Dagens outfit:
Tröja stickad av mormor
Vitt linne från Vero moda
Jeans från puss&kram
(förlåt för den mörka bilden)



haha jag i fredags

pussss♥

Hedda-lite bilder

Här kommer lite bilder från förra veckan , har tyvärr inte tagit nästan några bilder alls den här veckan men det kommer jag lovar.



Söta Emilia i klassrummet


Och Ein och Gukkelukke

Hihi Elin och Anina

Och Ludvig


Och Emilia på väg hem till Antonia i fredags:)

pusss nu ska jag gå och se om det är något bra på TV.

Hedda-Fotografering:)

Hellu, kom hem för ett tag sen frå fotograferinge på MAX som Emilia berättade om. Det var skitkul och jag hoppas vi får göra om det nån gång. Men så smart som jag är lyckades jag hälla ut Cola över hela min yxor innan vi skulle fotograferas men dem han torka ganska bra men det kändes som jag hade kissat på mig, men jag skyllde på Emilia och sa till fotografen att det var hon.
Nu ska jag och Madre ta en promenad, ganska skönt tycker jag(ibland).
Imorgon slutar vi 11 så jag och Emilia ska in till stan efter skolan och kolla på kläder, men tyvärr har jag inga pengar:(
Såg också  i Emilias inlägg att det ska vara ABBA tema på idol på fredag ocj jag blev skitglad man blir ju så himla glad av deras låtar men det finns en liten(stor) risk att vi kommer sjunga med väldigt högt i alla låtar så om ni inte ser oss hör ni nog oss.
Yeye nu ska jag gå, pussss♥

Emilia- Mamma mia

Hittade en av dom bästa scenerna på mamma mia , och låten är jätte bra tycker jag

lyssna själva .




På fredag så ska jag på Idol med några kompisar och då är det ABBA tema så det passar ju perfekt ♥

Emilia- klick klick

shuee alla , åhh vad kul det var på fotograferingen , vi var där från 14.00-17.30 . vääldigt länge så nu är jag rätt så trött !
men det ända vi skulle göra var att äta mat framför kameran så jag är skit mätt , plus att vi fick mat innan vi skulle fotograferas . så när vi var klara trodde vi att vi skulle spricka . Ebba ( http://ilovesis.blogg.se) har tagit bilder som vi snor av henne sen ;) Vi blev sminkade och dom fixade håret på oss. och det var masvis med folk runt omkring och alla tittade , scarry !

Hedda-möte med alla föräldrar

helllu, nu har jag precis kommit hem. Jag har haft matte idag också, vi ska ju ha det hela veckan och sen hade vi musik på eftermiddagen. Morgan(fältaren) ville prata med mig idag också och jag ba tänkte vad faan är det nu? Och sen satt vi i ett litet rum och pratade och då hade han på nåt sett fått reda att vi hade tänkt att vara hemma hos mig i fredags från början. Så han skulle typ ringa mina föräldrar och grejer. Så då ville pappa prata med mig också. Så jag kom precis därifrån. Jag berättade att ju att vi hade tänkt vara hemma hos mig och så men inte så många, men han blev inte arg så det är lungt. Nu kl 7 ska alla föräldrar ha möte med fältarn om fredagen och om bråket och det, men det ska bli roligt att se vad dem pratade om sen när dem kommer hem.
Yeye nu ska jag äta middag och senare ikväll är det ugly betty och DH så det kommer bli en skön kväll för mig.
Ha det bra.

pusss♥

Emilia- matte suger

tjenixen ;)
Sitter i datasalen med Rebecca och Amelia , vi har matte i elevensval men vi fick en rast så nu sitter vi här och filurar lite , och jag kom precis på att jag har glömt min kamera idag också , hur fan lyckas jag ?!
Men jag hoppas att hedda kanske har med sig sin kamera .
Imorgon så ska jag , Ebba , Viktoria och Hedda på någon fotografering för MAX , ni vet snabbmatskedjan . vi ska vara med på någon broschyr för sånna som söker jobb på MAX. Hoppas vi ska sitta och äta eller nått på fotograferingen , eller får rabatter , vem vet ? Jag kanske har lite för höga förhopnningar , men det kommer nog bli jätte kul !
  
  Mmm gott ..


Hedda- Ska duscha nu

Hellu har precis ätit middag och tänkte ta en dusch. Emilia har ju berättat om vår måndag för ja jag gjorde ungefär samma saker som hon förutom att jag hade utvecklingsamtal också men det gick ganska bra.
ska duscha nu ha det bra.
pusss

Emilia- måste bara visa

Åhh jag måste bara visa den här jätte gamla bilden på mig och hedda


vi i 6an , hoppas det syns, SVEA och CANADA , haha
Älskar dig Hedda <3

Emilia- glömde laddaren igen

Vill bara säga till alla att jag har glömt min mobil laddare hemma hos hedda, skulle hämta den idag men lyckades glömma den igen , så min mobil funkar inte förrens imorgon , men skicka sms svarar på dom imorgon om du har comviq ;)

Emilia- hemsk måndag

shue alla , har ni haft en bra måndag ?
Min har varit sådär, halva skolan och många lärare vet vad som hände i fredags, en del är sura på mig och linnea för en sak som vi kanske skulle skippat att berätta för våra föräldrar . men jag vill bara säga en sak tänk om alla era föräldrar skulle veta att ni har ljugit en vecka senare då kanske allt hade blivit  värre, det kanske är bäst att ta skiten direkt och sen efter ett tag så skulle det bli bättre och så kan man gå vidare ? Men jag säger verkligen inte att alla tyckte det var dåligt , en del tycker det var bra gjort så jag anklagar verkligen inte alla ..
Har precis snackat i telen med joccie från gamla innebandy laget :) Vi kanske ska träffas någon dag i helgen och bara snacka om allt som har hänt på senaste tiden .

Idag efter skolan så var jag med viktoria och hedda , hedda skulle absolut se på "gossip girl"som hon missade igår. Men först tvingade jag med mig hedda o viktoria och köpa cola och glass . Så vi hade en mysig eftermiddag med glass cola och en varm filt !
Inga bilder idag heller , kameran ska laddas och köras för full rulle imorgon , lovar faktist den här gången , tredje gången gillt som man brukar säga ! ♥
puss på er


Hedda- en vanlig söndagskväll

Helllu, efter mitt förra djupa inlägg tänkte jag skriva ett lite "ytligare" inlägg eller vad man ska säga. Jag kan ju börja med att berätta vad jag har gjort idag. Jo först åkte jag och Linnea hem till Vikku där vi satt och pratade ett tag men sen behövde Vikku åka för hon skulle spela match så jag och Linnea åkte in till stan där vi träffade Anina och Elin för dem hade Tinnas busskort(ring mig Tinna) och sen gick vi också runt och kollade på lite kläder och skor och Linnea köpte ett jättefint par på H&M.  Och jag hittade många fina men inga perfekta så min jakt fortsätter. Lite senare åkte vi tillbaks till kungsholmen för alla affärer stängde. Så vi gick till cafe mocco och drack chailatte och pratade om livets mening(läs förra inlägget) och sen stack vi hem till Gustaf som bor alldeles bredvid men han skulle till hem till sin mamma och då stack jag och Linnea också hem för kl var typ 7. Och just det jag köpte en foundation också på H&m, jag hade ju planerat att spara pengar och köpa en sen men jag är i desperat behov av en så jag köpte en för 50 spänn och den är faktiskt helt OK. Så det får bli en MAC foundation nästa gång eller i julklapp kanske?:)
Här kommer lite fina kläder och min nya foundation.

Båda klänningarna kommer från American apperal(stavning?). Dem har öppnat en affär på götgatsbacken så jag tänkte sticka dit och kolla nån dag.

pusss♥

Emilia- dööö emilia

Snälla skjut mig eller nått , allt är så rörigt ! Jag har hamnat mitt i skiten , När kan man börja le igen ?

Hedda- vad är egentligen meningen med livet?

Förlåt om det här blir ett dystert och jobbigt inlägg men jag måste bara skriva om en grej som jag och Linnea pratade om idag när vi var och fikade på cafe mocco. Hon och jag har pratat mycket förut om vad meningen med livet är men vi kommer aldrig på  något bra svar.
Jag känner ofta så att det jag gör och säger egentligen inte spelar nån roll. För vad spelar det egentligen för roll om jag ljuger eller talar sanning, om jag får bra eller dåliga betyg, vilken tröja jag ska ha på mig, om jag dricker eller inte, om jag är död eller levande för i det stora hela  är vi människor ju bara en pytteliten del av en jättestor utveckling. Alla de små problem som finns i min vardag är ju egentligen helt oviktiga. Om tusen år kommer jag vara bortglömd.
 Tänk er hur det var för tusen år sen och hur mycket som har förändrats, ALLT har ju i stort sett förändrats. Och om tusen år kommer ju de människor som lever då se tillbaks på oss som vi ser på de som levde på medeltiden, de kommer göra filmer om hur det var att leva på 2000-talet. Jag vet att man borde tänka i nuet men det går ju inte. jag har iallafall bestämt mig för att göra mitt liv så bra som möjligt för man lever bara en gång. Det är iallfall jag tror. Så nu ska jag göra det bästa som går av det liv jag har. Är det bara jag och Linnea som tänker på det här? Har vi helt fel? Vad tycker ni?

Emilia-

Är hemma hos pappa nu , igentligen så skulle jag vara hemma hos pappa hela den här helgen.
Jag ljög ju för mina föräldrar och sa att jag och några kompisar skulle titta på film i fredags , både pappa och mamma trodde självklart på mig och jag har precis pratat med pappa och han är mest besviken på mig och han var beredd på att den här dagen skulle komma men inte så tidigt . jag får inget utegångsförbud, men tidigare kvällar :(

Här är bilder från förra söndagen som tillbringades med Tinna och Hedda


jag , haha

så söta man kan vara <3


Jag längtar efter alla, jag har inte träffat några kompisar sen i fredags, Väääldigt länge enligt mig :(
puss på er <3


hedda-sparar pengar

Hellu jag har bestämt mig för att spara ihop till 600 kr och sen köpa smink för allt, smart va?
 De här ska jag köpa. Allt kommer från MAC, pudret kostar ca 200, täckstiftet 150 och foundation 250-300. Det blir typ 600 kr. Men jag kanske skiter i täckstiftet, får se.





Yeye nu måste jag klä på mig och sminka mig lite för jag ska iväg och träffa Linnea och Vikku.
Ha en jättebra dag, puss♥

Emilia- tack och förlåt

hej , förlåt att jag inte skrivit på ett tag , men det har hänt så mycket den här helgen !
Jag tror alla vet att det var kaos i fredags. jag säger sanningen , ja jag var packad låg och spydde och kommer nästan inte ihåg någonting !
Just den kvällen så nattvandrade min mamma för första gången , så hon har berättat allt som hände den kvällen för mig och jag började stor böla .
Men när vi var i Luxparken alla 40 pers som skulle vara på festen så kommer helt plötsligt 20 pers och börjar slå folk, ( jag trodde det var nattvandrare som kom så jag försökte springa/gå så gott jag kunde ) Det kom 6 polisbilar och dom spärrade av hela lilla essingen så dom kunde hitta dom som slogs. men som sagt jag kommer inte ihåg någonting !
Som alla vet så fick ju alla föräldrar reda på allt det som hände i fredags , inte konstigt va ?
Jag vet igentligen inte vad jag har fått för straff , men vad jag har hört så ska alla föräldrar ha ett möte och så ska alla ha samma regler ett tag , och det som snart är höstlov :(
Jag får skylla mig själv , men det som känns jobbigt är att jag verkligen inte kommer ihåg någonting och det är läskigt, så jag vill säga tack och förlåt till alla som hjälpte mig den kvällen. Och alla ni som blev slagna den kvällen,  hoppas verkligen ni mår bra !
Jag som lovade att ta bilder, nu kanske ni alla förstår varför jag eller hedda inte hade ork eller tid att ta bilder <3

Hedda- vad ska man göra en söndag?

hellu, jag pratade precis med Vikku och vi vet inte vad vi ska göra. Jag vill gå på bio men jag har typ inga pengar och så har Vikku match kl 4(jävla fittbasket) så nu vet vi inte vad vi ska göra. Det blir alltid så på söndagar, I dont know why?
Men nu blevjag jättehungrig för jag har fortfarande inte ätit frukost men jag tänkte göra det nu. Men om ni andra har några roliga planer för dagen kan ni väl ringa.
Pussss♥

Hedda-storgrät

God morgon, igår hade jag en lugn kväll, pappa och jag gick och hyrde film. Fast jag somnade eftr halva men den var ganska bra så jag tänkte se klart den nu. När vi åt middag igår började jag storböla helt plötsligt. Vi hade pratat om fredagskvällen och sen pratade vi om nåt annat och då började jag gråta. Jag vet inte riktigt varför men jag tror det är för att jag är jättestressad över skolan och sen så för allt som hände i fredags för det var ju jävligt läskigt. Men min familj blev iallfall väldigt orolig så vi typ satt där och pratade i 2 timmar. Jag hade ju tänkt att övertala pappa att få gå ut men jag orkade inte och ingen annan fick typ heller gå ut. Så det var min kväll.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag har iallfall lovat att ringa Vikku men jag tror inte att hon är vaken än. Om inte nån jävla konstig människa hade ringt fel till mig kl 9 så hade jag nog också sovit. Och när jag vaknade var jag helt säker på att det var måndag men sen efter typ en kvart förstod jag att det var söndag och blev överlycklig.
Ne nu ska jag gå upp och äta frukost , pussss♥


Hedda- roligt test

Jag hittade ett roligt test på http://etinnag.blogg.se/ . Det är test på hur kvinnlig man är, genomsnitt av dem som hade gjort provet var ca 131 och jag fick nåt över 300:P hehe men gör det, det är lite kul.
Tryck bara här:
http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php


Hedda- får inte gå ut

Hellu nu har jag duschat efter matchen som vi förlorade stort. Tänker inte berätta med hur mycket. Jag hade ju tänkt gå ut ikväll men icke sa nicke, efter allt som hände igår så vill padre att jag ska vara hemma. Men det vill inte jag.
För er som inte vet vad som hände igår var det så att vi skulle vara jättemånga hos Antonia på Lilla essingen men sen gick det överstyr och många drack lite för mycket och så. Så vi gick ner till LUX parken istället. Men efter ett tag kom massa killar springande, typ 30 st kanske och började slå folk(bara killar) ,jättemånga sprang därifrån men jag stod kvar för jag hade ändå inte hunnit efter dem andra i mina höga klackar. Plus att jag inte ville sticka ifrån dem som hade blivit slagna. Sen snackade jag  med några av de killar som hade slagit killarna som vi var med. För jag frågade vrf dem hade kommit dit och då var det typ för att nån av dem vi var med hade slagit deras kompis först och då skulle dem ge igen, det var ganska läskigt men det gick bra sen. Killarna lugnade ner sig och sen kom det nattvandrare också. Men polisen blev inblandad och dem stängde typ av lilla essingen. Nu har alla föräldrar också bestämt att dem ska ha ett möte eftersom det har hänt så mycket på senaste tiden.
Yeye det är iallafall anledningen till att jag behöver vara hemma ikväll, men jag ska försöka övertala honom iallafall.
Nu ska jag ringa madre för jag fick nya hörlurar(mina var typ helt sönder) men podden är hos madre så hon måste  ta med den. Menmen ni andra får ha en jättebra kväll och ring mig gärna och gör mig lite avundssjuk när ni är ute och har kul och jag sitter här hemma och deppar.
pusss♥

hedda- fyfan vilken kväll

Heeej jag sitter här i sängen med Tinna och äter frukost och ser på TV. Kvällen igår blev väldigt rörig och inte riktigt som vi hade tänkt. Jag låter Emilia berätta om det mesta om hon känner för det. Idag ska jag först hem till Antonia nu om typ en timme för jag har hennes nycklar och sen ska vi städa undan lite där för det blev ju lite stökigt igår. Sen ska jag spela match typ kl 3 i eftermiddag men vi kommer förlora den så jag är inte så jättepeppad. Yeye nu ska jag börja klä på mig-

pussss♥

Emilia- Freeeedag :)

heeej alla idag är det freeeeedag ! ÄNTLIGEN !
förlåt att jag inte har skrivit men jag har inte haft tid , nu sitter jag i datasalen med anina och elin . men vi har matte snart så jag måste rusa. men jag och hedda skriver mer ikväll innan vi ska ut eller när vi kommer hem och bilder lovas den här gången ;)

Hedda- nu vill jag sova

så jag går och lägger mig. God natt.


Hihi, känner mig ungefär som Trötter.

hedda- TV

Hellu sitter här och ser på "Lipstick jungle" som är ett av mina favoritserier just nu. Jag ska gå coh lägga mig när det är slut för vi har ingen sovmorgon imorgon och jag vill vara pigg på kvällen. Och just det vi ska få våra omdömmen på musiken imorgon, ussch jag hatar att få dem eller det är ju roligt att läsa om det jag är bra men inte om det jag är sämst på. Nu ska jag kolla vidare så Sov gott.

hedda- Fotografering

Helllu har precis kommt hem från att ha varit hos en fotograf på söder som skulle testfota mig, Emilia, Vikku och Ebba för en grej för MAX hambergare, det är typ en broschyr för deras anställda och så ska vi vara på framsidan.  Vi skulle vara där typ halv 7 så innan det var jag och Vikku hemma hos Antonia också, Anina var där från början men hon behövde tyvärr gå ganska tidigt. Efter att vi hade varit hos fotografen gick vi och åt på Mc donalds, ovanligt va?
Och när jag kom hem låg det en hundring på mitt skrivbord(överlycklig) , pappa hade lagt den där för att jag typ är helt pank.
Yeye nu ska jag dra men jag skriver senare.

pussss♥

Hedda- patetisk blogg

Clara hittade världens mest patetiska blogg, kolla in Moreofelin.devote.se
Glöm inte att kolla videosarna där hon dansar och sjunger. Hahah så jävla roligt.

Hedda- elevens val

Heelllu nu har vi elevens val och snart slutar vi. Egentligen ska vi skriva på en SO grej men jag har typ gjort klart det. Vi började ju med Hemkunskap och sen har vi haft några andra lektioner. Och jag fick MVG på engelska provet, jag blev skitglad. Yeye nu ska jag läsa runt på lite andra bloggar, ni får ha de så bra. Efter skolan får jag se vad som händer det finns lite olika planer, så I dont know.

pussss♥


Hedda- slut på foundation

FAAAN, jag har ingen foundation kvar och jag  har tappat bort min mascara. Jag får väl köra utan idag men jag kan inte köra utan mascara. Men jag har inga pengar att köpa en ny för så jag får väl ha bara puder ett tag. Jag får fortsätta leta, ha det bra.

Hedda- godmorgon

Sovit gott? Jag har faktiskt sovit jättebra och jag är i tid. Jag har klätt på mig och jag börjar om en timme, det är rekord för mig. Vår första lektion är hemkunskap och det brukar ju vara roligt men inte idag för vi ska ha läxförhör och jag kan typ ingenting. Det är en ganska jobbig dag idag för vi slutar 4, vår senaste dag alltså och sen har jag träning.
Yeye nu ska jag gå ner och sminka mig men här får ni en dagens outfit.


Kofta från BIKBOK
Vitt linne från H&M
Strumpbyxor från Åhlèns


Ha en bra dag

Pussss♥


hedda- När jag har pengar

Ska jag  shoppa de här sakerna, lite baskoftor och tröjor. Det behövs alltid. Men det tar nog ett tag tills jag har pengar. Allt kommer från H&M.


hedda- måste plugga

heej jag har fortfarande inte pluggat något för jag ville se greys anatomi men det är slut nu så NU tänkte jag börja plugga. Det här kanske blir sista inlägget för ikväll så jag få väla säga God nat  också.

Hedda- Cola light och ben´n` jerrys

Heeelu nu är jag tillbaks och sitter och ser på vänner. Vi kunde inte bestämma oss för vilken smak vi ville ha så vi köpte två små burkat istället. Jag tänkte faktiskt plugga lite ikväll men jag känner mig väldigt opeppad så det blir väl att jag gör det i sista sekund kl 11 ikväll mmen jag måste verkligen för jag har läxförhör i hemkunskap imorgon. Yeye nu ska jag duscha, pusssss♥

Här får ni en dålig bild på min middag:)

Hedda-förstörda makaroner

Heelllu, idag har jag först varit i skolan sen så träffade jag Tinna och vi åkte in till Stan och kollade på kläder. Jag köpte inget eftersom jag är pank men Tinna la undan lite grejer som hennes mamma skulle köpa. Viktoria kom in till stan också för hon skulle lämna tillbaks ett par skor.
Nu är jag hemma och jag skulle göra makaro9ner men sen ska Gustav att jag borde göra stuvade istället så vi hällde i mjölk och nu är dem helt misslyckade.  Padre är inte hemma det är därför vi lagar mat. Men jag tror att vi går och köper ben `n´ jerrys och cola light och äter det till middag istället. Lättare och Godare. Yeye nu ska jag till konsum för makaronerna kommer inte att gå att äta, men ha det bra.

pusss

Emilia- cola och riskakor

Mums sitter och äter riskakor och dricker cola.

Gott va ?

Emilia-Nu har jag landat

tjuue
Nu har jag landat på ekerö hemma hos pappa , det tar kortare tid att åka hit än vad alla tror, det tar högst en timme att åka hit från skolan som ligger på kunsholmen .
Min dag har bestått av att göra klart en spindel i ståltråd på bilden, sitta vad datorn och plugga samtidigt som man smyger med playahead, bloggen m.m
Sen har vi tittat på någon serie i Engelskan som heter GOAL . Den här veckan har varit ovanligt lätt , "man ska väl inte klaga antar jag " , Men nu har vi inga prov innan höstlovet så nu kan man pusta ut i 2 veckor . Nästa vecka ska vi ha elevensval vecka och alla som hade IG i matte i våran klass var typ tvugna att ta matte så vad ska man göra ? wish me luck
<3

Emilia- Fullmåne = Otur ?

hej allihopa !
Vi har SO lektion i datasalen just nu . vi ska skriva om människor i Norden.
Igår var min otursdag allt blev bara helt fel ! och det är nog andra som förstår vad jag menar . Jag och Hedda tror det beror på att det var fullmåne, vad tror ni ?
Ska hem till pappa ikväll jag brukar i vanliga fall bara vara där på helgerna men nu kommer jag börja vara där lite på veckodagarna också .


Hörs senare ikväll <3

hedda- desperate housewifes

Nu ser jag på Dh eller nu är det paus då men jag måste gå ner till mamma och hämta kläder och smink. Jag är skittrött men jag måste verkligen. imorgon är det veckans lättaste dag och efter skolan ska jag in till stan med Tinna, men eftersom jag är så pank så blir det ingen shopping och inte ens fika:(.
Yeye nu ska jag gå och Emilia om du ser det här, ring mig.

Emilia- skön dag

shuuuee !
idag har det varit en vanlig skoldag och efter skolan så åkte, jag , Hedda, Anina och Antonia hem till Antonia och snackade m.m
Sen har jag haft en läxfri dag jag gör allt imorgon istället pallar verkligen inte nu !
Här kommer bilder från dagen ;)

SO

klassrummet innan provet

Klassrumet innan provet

Glöm inte titta på desperate housewives som börjar klockan 21.00

bye <3

Hedda- veckans flipp och flopp

Hellu jag kom på att vi skrev ju för ett tag sen att vi skulle börja med veckans flipp och flopp så här kommer det.






Haha vilken tror ni är flipp och vilken tror ni är flopp?

Hedda- precis kommit hem

Heeej, nu har jag precis kommit hem. Skoldagen var inte så jobbigt förutom engelska provet men det gick helt ok ändå. Efter skolan gick jag, Emilia, Anina och Antonia hem till Antonia där vi satt och pratade och åt choklad. Vi har även gjort upp fredagens planer som nu tyvärr har blivit lite ändrade efter att det uppstod lite problem. Och just det bara så alla vet så ska vi inte vara hos mig som det var tänkt utan vi är nog ute, kallt jag vet men det blir nog lättast så. Men det blir nog kul iallafall.
Sen på natten ska vi sova här hos mig eller hos Linnea, det blir nog där inga föräldrar är hemma:)
ÅÅÅH jag längtar efter helg, jag vill inte gå i skolan. Men mest av allt längtar jag efter höstlovet. Men jag kommer inte ha ett enda öre när höstlovet kommer. För jag har 150 kr nu och de kommer antagligen gå åt i helgen.
Yeye nu ska jag äta middag och sen ska jag se på TV. Jag ska inte göra en enda läxa ikväll för det är min läxfria kväll. Jag bestämde nu att jag ska ha en läxfri kväll i veckan för annars kommer jag seriöst blir deprimerad.
Oj vad långt inlägget blev, förlåt, jag hoppas att ni ändå har orkat läsa om mitt ointressenta liv.

pussss

Hedda- Godmorgon

Har ni sovit gott? Det har jag iallafall gjort och jag funderade seriöst på att aldrig gå upp ur sängen imorse men som vanligt tvingade jag ändå upp mig. Precis när jag hade vaknat insåg jag att allt mitt smink var hos mamma så jag fick börja leta efter nåt gammalt smink och som tur var hittade jag en gammal dream matt mousse och en torkad mascara.
Nu börjar jag om 45 min och behöver åka om typ en kvart. Idag har vi gympa så jag måste hinna packa det också.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan idag, men vi kommer väl på något.
Yeye nu ska jag skynda mig och läsa lite andra bloggar men ha en jättebra dag, pussss♥


Hedda- Sov gott

hihi ville bara säga Godnatt innan jag somnar, så nu sägar jag Godnatt och jag hoppas att ni drömmer härliga drömmar.

Haha här kommer en jätteful bild på mig, nu får ni se mig helt utan smink iallafall (det är ingen vacker syn)


Nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta se på "Seinfeld"


Hedda- ligger i sängen

Heellu nu ligger jag i sängen och har precis sett på "I ditt ansikte", det är verkligen skitkul. Nu börjar "Seinfeld" så jag kommer nog inte somna på ett tag.

Här är lite bilder från i söndags när jag var med Tinna och Emilia.

 





pusss♥

Hedda- kan inte plugga

Hellu nu har jag pluggat in alla ord till provet imorgon på liber.se men jag har glömt min bok hos mamma så jag kan inte göra så mycket mer än så, jag får hoppas att det går bra ändå. Nu vill Gustav ha datorn och jag ska gå och duscha men ha det bra.


Hedda- här kommer ett väldigt intressant test(not)

Jag hittade det här fina testet på Elin och Linneas blogg

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: yeee
Skrika: när jag blir glad
Sova: noo det är tråkigt
Ha ångest: jepp alltid söndagsångets
Skada dig själv med flit: noo vrf skulle jag?
Ta mediciner du inte borde ta: nee tar bara ipren
Vilja dö: neej jag vill leva föralltid
Drömma mardrömmar: heheh jepp
Drömma sexdrömmar: kanske det
Ta droger: neej
Försöka vara annorlunda: nepp jag är den jag är
Klä dig i svart: ye det händer ganska ofta
Gå till kyrkan: hihi nej det är tråkigt
Gå i skolan: japp men måste ju tyvärr
Röka: haha nee absolut inte
Hata folk: ye kanske nån
Lita på folk: ye alltid

VEM:
Vill du döda: kan inte säga
Rörde dig sist: hmm? Mamma kanske
Vill du slå: ingen för tillfället
Kysste dig sist:vet inte 
Kramade du sist: Lotta potta
Vill du prata med: Emilia (ring mig)
Skrek du på sist: hih Gustav antagligen
Vill du vara som: ingen
Vill du bli galet full med: haha det finns många
Gjorde dig riktigt glad senast: Lotta och essie när vi bestämde oss för att skippa träningen:)
Fick du sms från senast: Kommer inte ihåg
ringde dig senast: Tinna
Är vackrast på jorden: det finns väldigt många

HAR DU:
För många vänner: det går inte
Förföljelsemani: noo
Tvångstankar: neeppp inte längre
Någon annan psykisk sjukdom: haha nej jag är fullt frisk
Någon fysisk sjukdom: nej inte det heller
Någon skada: neej
Färgat håret: nee bara slingat
Brutit några ben: nepp
Några piercings: noopp
Egen dator: delar med Gustav(tyvärr)
Bra självförtroende: ibland, ibland inte
Kysst någon: jepp
Köpt kondomer: hihi nej
Tagit nakenbilder: nee
Sagt jag älskar dig till någon idag: tror inte det
Varit kär: tror det
Stulit någonting: ne
Lämnat landet: haha ja
Tuttat eld på nått: japps
Gjort något olagligt: vet inte


HUR:

Går du: va?ormalt?
Svarar du i telefonen: Hallå
Fördriver du tiden: datorn och tvn
Mycket pengar har du: behöver mermermer
Tjänar du pengar: ibland
Ofta diskar du: vi har diskmaskin
Ofta städar du: typ aldrig
Många stör du dig på: hihi det finns några stycken
Ofta träffar du din familj: every day

TROR DU:

Att du kommer bli något: jepp ofc
På gud: nee tyvärr
På rymdvarelser: haha absolut
Att folk tycker om dig: hihi vet faktiskt inte
På ett liv efter detta: man kan ju alltid drömma
Att fiskar kan tänka: yee
Att du kommer leva länge: jepp ca 120


Hedda- snart är måndagen slut

Heellllu, nu har jag snart överlevt ännu en måndag. Jag hade sovmorgon imorse och sen hade vi håltimme från träslöjden. Efter skolan så satt Jag, Lotta och Vikku och väntade på Essie och sen åkte vi hem till Lotta där vi tänkte göra oss iordning för träningen men sen när vi satt där i köket  och åt så bestämde vi oss även den här måndagen för att skippa träningen. Så vi var hemma hos Lotta ett tag och sen gick vi till Västermalmsgallerian när Vikku behövde gå på träning. Här kommer lite bilder från dagen.



Jojje och Alex


Söta Vikku


Essie hemma hos Lutta


Lutta:)


Haha visst ser det gott ut?:P


Hihi Vikku


Lutta dansar i soffan

Nu ska jag plugga lite Engelska till provet imorgon, men ni får ha en bra kväll.

Pusss♥

Emilia- Mysig höst morgon

Igår så skulle jag gå hem till hedda runt 11 tiden och det var så himla härligt väder titta på bilden


Höst eller vad ?

Emilia- Bilderna jag lovade

heeej alla !
Här kommer bilderna från igår som jag lovade

Lisa,Linnea,Gustaf och Måns sov ?


Hedda och tinna


Jag och Tinna

Hedda

puss och hej <3


Hedda-sweet dreams

Jag ska gå och lägga mig och se klart filmen i sängen, jag är faktiskt jättetrött Men jag har sovmorgon imorgon så jag får iallafall sova ut lite. Men sov gott nu.

Hedda-undrar hur det är att vara ung mamma?

Heejsan jag sitter här och ser på pretty women samtidigt som jag läser bloggen ungmamma15.se som Emilia skrev om i förra inläggt. Jag undrar verkligen hur det är att få barn när man är 15. Jag tror att det skulle kännas som att man missade så mycket, alltså man skulle ju såklart älska barnet och så men jag tror att jag hellre vi ha barn när jag är runt 30 men jag skulle inte göra abort om jag var runt 20. Det skulle ju vara jättejobbigt att göra abort också. Men den här tjejen som bloggar verkar verkligan jättemodig och jag tycker hon är jättestark som orkar vara både mamma åt en 2åring och gå i skolan. Jag själv skulle faan bryta ihop av trötthet, men jag tycker iallafall att ni ska läsa bloggen. Det är jätteroligt att läsa från första inlägget när hon var gravid och se hur det har gått. Yeye nu ska jag läsa lite andra bloggar också men ha en bra kväll.

Emilia- åhh ni måste bara läsa

hej , jag hittade en jätte bra blogg
http://ungmamma15.blogg.se

åhh ni måste bara läsa den ,hon är inte rädd att berätta att hon är/var gravid . nej ni måste läsa själva för att förstå hur gullig hon är .
<3

Hedda- pretty women

Heeej jag åg precis att dem visar pretty women på kanal 5 idag kl 9. Först GG och sen pretty women kan det bli bättre. Har sett den hur många gånger som helst men den är fortfarande lika bra.



Haha visst har hon snygga kläder?:P

Hedda- min kväll är räddad

Av Gossip girl, jag kom på att det är idag kl 7 och fatta vad glad jag blev. Jag trodde att jag hade världen tråkigase söndagskväll framför mig men så kommer de underbara GG gänget och lyser upp min kväll.Och är inte Nate bara hur söt som helst?


Kan man vara sötare?



XOXO

Hedda- längtar redan efter nästa helg

Heej, idag har jag haft den värsta söndagsångesten någonsin. Jag vill verkligan inte gå i skolan, jag vill bara ha helg. Det jag längtar mest efter är höstlovet, tänk va härligt att bara kunna vara ute varje kväll. En smart ide är att planera vad man ska göra då, för då blir iallafall jag gladare. Nu har jag gjort en sida matte och gått igenom vad jag inte förstår men det gick ganska snabbt eftersom det är det jag har fått fel på(ganska mycket) som jag inte förstår så jag ringade bara in allt jag hade fått fel på.
Jag och Emilia har försökt att fixa en header men det går inte så bra, tyvärr. Men jag ska fortsätta med det och tillslut funkar det väl. Vi har tagit ganska mycket bilder idag också så Emilia lägger in dem sen, ha det bra.

Emilia&hedda- är med Tinna

tjabba alla . Vi kan ju börja med att säga att vi är med Tinna :)
Sen kan vi berätta lite om vad som hände igår.

Emilia var på Mamma Mia med Vikku och Hedda var och hälsade på sin släkt. Senare på kvällen så drog alla hem till Alexander och partade lite , georgie råkade slå sönder en glasruta i alex trapphus , ooops !
Sen rullade kvällen på , sen var alla tvugna att dra och då drog emilia hem och hedda åkte runt med viktoria.
Emilia glömde att ta bilder så vi får se om vi hittar någon annan som har lite bilder från igår.
Nu ska vi titta lite på sex in the City som vi lever för !

kisses ♥


Hedda- God morgon

Godmorgon alla trötta söndagsmänniskor, nu har vi kommit till ännu en söndagsmorgon. Emilia är på väg hit för vi ska typ äta lunch och sminka oss och så. Sen tänkte vi försöka få ihop lite folk osomvill gå hem till någon och se på film, Ring om ni vill hänga med.Vi har bara inte bästämt var vi ska vara än men det löser sig nog.
Kl 3 eller halv 4 ska jag träffa Tinna, jag kanske kan få med henne in till stan så kan jag köpa min efterlängtade tröja.
Yeye nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar, ha det så bra.

Hedda- God natt

Jag tänkte bara säga good night, jag sitter här med ett täcke runt mig och fryser skitamycket men jag tänkte iallafall gå och lägga mig nu så sov gott.

Hedda- tråkig dag

Heejsan nu är jag hemma hos lilla söta vikkan. Mamma ska hämta mig om en kvart, kl 12 alltså. Dagen har varit ganska tråkig kom tillbaks från min gammelfarmor kl 10 men eftersom jag blev lite sur på mamma då lät hon mig vara ute till 12:). Underbara bara vikku, Lotta och emilia kom och mötte mig när jag var på väg till Alex och sen var vi där ett tag och sen har vi bara gått runt på fridhemsplan. Har faktiskt inget mer roligt att tillägga förutom att jag ska köpa en jättfin tröja imorgon:) kul va? Yeye nu ska jag snart sticka men först tänkte jag socilisera mig lite med min fina vikku. Vi pratar resplaner, ni får höra mer om det någon annan gång, ha det bra nu. Puss och kanske god natt.

Emilia- Mamma Mia

Fick tag i Viktoria nu , eftersom att det är piss väder ute så ska vi gå på bio och se mamma Mia som vi båda har sätt en gång förrut men vi vill se den igen .Efter bion så åker Viktoria och jag hem till Viktoria och äter middag och sen så drar vi ut och träffar alla . Så man kan säg att vi ska ha en Viktoria och Emilia dag. Det var längesen vi var med varandra så det ska bli jätte mysigt .

 

ha en bra dag <3

Emilia-RING

Viktoria ring mig om du ser det här  ♥

Emilia- vill ut

Måste ringa Viktoria nu vill dra ut .


kramar<3


Emilia- barnvakt :(

shue alla :)
igår så var jag barnvakt hela kvällen och idag hela morgonen . Igår fick jag värsta paniken, jag ville verkligen gå ut jag hade sprall i benen. Och så ringde jag alla som var ute och man hörde hur kul dom hade det medans jag sitter och tittar på singing bee och extraextra , verkligen jätte kul . NOT !
Aja men alla har lovat mig att dra ut ikväll också så det ser jag fram emot ;)
igår efter musiken så ville våran mentor snacka med några som hade IG i matte, jag är en av av dom. vi ska ha elevensval i en vecka före höstlovet och dom sa att vi typ var tvugna att ta matte i en hel jävla vecka ! Jag längtar verkligen . tänk att sitta och plugga matte i 6-7 timmar per dag .Vad tycker ni om det ?

ful & äcklig mattebok !

ska ringa viktoria vi skulle hitta på något hon och jag idag :)
puss

Hedda- Sov gott

Tänkte bara säga att det blir väldigt lite bloggande för min del imorgon men jag skriverpå morgonen och sen sent på kvällen men ni får ha det underbart och sova gott.

Hedda- rolig kväll:)

Heej, har haft en jättemysig kväll:). Vi skulle ju ha ätit på lilla capri men det blev så klart MC donalds men det gjorde inte mig något för jag var ändå inte hungrig. Sen var vi i kronis hela kvällen men sen på slutet var vi lite på Kuggen för Amelia och dem var där och då kunde jag åka hem med dem också. Dem som var med under kvällen var Jag, Vikku, Linnea, Lotta, Essie, Lisa, Amelia, Jessica,Josefin,Danielle,Subani Alex, Gukke, Måns, Timman, Jojje, Micke och sen kom Elin och Moa förbi en liten stund också. Förlåt om jag har glömt någon:)
Imorgon ska jag ju till min gammelfarmor så jag ska gå upp typ 8 men jag sover nog i bilen också, men jag tänkte iallafall inte somna så sent ikväll. Sov sött.

Hedda- ska ut

heelllusan, nu ska jag snart sticka, vi är några st som ska äta på lilla capri eller vi blir nog ganska måga. Idag har jag varit i skolan, först hade vi musikprov(det gick faktiskt bra) men efter lektionen pratade phille(vår mentor) med oss som fått IG på matteprovet och nu ska vi ha matte hela elvens val veckan:( tråkigt tråkigt men sånt är livet efter det åkte vi iallafll till kista för att gå på skolbio och filmen var grym. Den heter "Freedom writers" och alla borde verkligen se den. Efter skolan så åkte jag, lisa, lotta och vikku hem till vikku och var där ett tag sen skulle hon på träning så då åka alla hem men nu ska vi snart ses igen. Jag skriver när jag kommer hem inatt vad som har  hänt under kvällen men ha det bra och glöm inte att ringa om ni har tråkigt:)

Hedda- orkar ingenting

Jag orkat verkligen ingenting, helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig nu. Men jag måste båda pugga NO och musik och gå upp till pappa och hämta kamera laddaren.
Men en positiv sak är att jag kommer hem halv 9 på lördag från gammelfarmor så då kan jag vara ute på kvällen efter det, så Lotta o Emilia då behöver ni inte skicka en budbärare till min klass och inte skicka nåt konstigt SMS heller:) Bra va?:) Nee nu ska jag ringa pappa och se om han känner för att ta en promenad och komma förbi med min laddare, ha det bra. Pusselipuss


Hedda- fortfarande ingen kamera

Hellu  nu har jag ätit middag och funderar på att börja plugga men det lockar verkligen inte. Det känns viktigare att gå upp till padre och hämta kamera laddaren så plugget får vänta.
Idag har vi ju haft orientering och det gick faktiskt ganska bra för mig och Nea. Vi tog alla kontroller och det gick på 2 timmar. Resten av dagen har ju Emilia berättat om så det orkar jag inte skriva men sen när Emlia hade åkt hem från stan hittade jag en jättefin tröja på veromoda. Den var typ stickad tjock med polokrage och så var det fina mönster, den var  mörkgrå och vit tror jag. Försökte hitta en bild på internet men det fanns inte men jag ska nog köpa den på söndag för jag och Emilia ska in till stan då, jag måste bara tjäna lite pengar först(lycka till). Yeye nu ska jag gå till padre, ha det bra.

pussss

Emilia- bilder

shue alla, jag michaela och hedda åkte in till stan en kortis och sen var jag tvungen att åka hem , men dom ville inte vara sociala med mig på bussen så jag fick åka själv. Men Viktoria ringde mig så vi pratade i telen i ungefär en timme , det var längesen vi snackade så det var trevligt ;)
Nu sitter jag vid datorn och försöker plugga lite samtidigt som jag bloggar .
men här kommer lite bilder på mig hedda och michis









puss


Emilia&Hedda- Vad ska vi hitta på ?

shuuue alla .
Heddaoch Michaela ligger i soffan och tittar på TV jag sitter framför datan.
Vi vet inte vad vi ska hitta på ingen svarar på våra GB så vi är rätt så dissade "/ Så om någon ser det här inlägget och är ledig så kan ni ju ringa på heddas mobil nr är 0709792930
Vi har precis ringt ludvig och frågat om vi får komma hem tilll honom där fler folk är och dom ska typ titta på film . Men Alex som är med Ludvig sa att vi var jobbiga och dom andra lät inte så poitiva med att vi skulle komma så vi får väl se .
Nu ska vi fixa oss lite , sen drar vi någonstans men lova att ringa om du/ni är lediga :)
puss på er <3

Emilia- hemma

shue alla, jag och hedda är hemma hos mig och ska snart dra hem till michis. och vet ni vad ? jag överlevde orienteringen fast vi hoppade över typ 7 kontroller .
Men jag glömde KAMERAN !! så vi har inga bilder från orienteringen, men vi tar lite kort nu hemma hos michaela och så kommer dom i ett inlägg senare idag .
Men nu måste jag och hedda dra vidare så vi hörs senare ;)
bye bye <3

Emilia- Orientering , NOOOO!

hej alla kom just på att våran skola ska ha orientering imorgon i nån jävla öde skog ! Kan det bli värre ? Orientering är det värsta jag vet , man ska springa runt och läsa på en karta som jag aldrig förstår . Jag och Michaela ska springa eller förresten no way att jag springer ,vi kommer gå tilllsammans , både hon och jag hatar att springa så vi får ju se hur många kontroller vi hittar ! Så önska oss lycka till <3

Hedda- orientering:(

Heelllu , nu ska jag strax äta middag. Idag efter skolan åkte jag ju in till stan med Vikku och sen kom Lisa också, sen var vi vär till typ 6 för dås kulle jag träffa mamma för vi skulle köpa present till en bebis.
Jag kom precis på att jag måste gå och köpa matsäck till vår orientering imorgn, jag tror jag ringer Emilia för  hon behöver väl också matsäck. Jag pratade med Linnea också och hon kommer imorgon  så då kör vi tillsammans, haha vi ska typ springa hela tiden men jag tror inte att det kommer gå så bra. Men man kan ju alltid försöka. Nu ska jag äta middag och förlåt för att jag inte läggr in bilder men jag tänkte gå och hämta laddaren hos pappa så att jag kan ta bilder imorgon.

pusss

Emilia- Till dig Hedda


                                                        Hedda
                       Du betyder mycket för mig , lämna mig aldrig ♥

Emilia- dagens outfit

Dagens outfit


jeans - Gina Tricot
Linne -H&m
tröja- Gina Tricot

Emilia- Bilder

Här kommer bilder från dagen


Bilden


Rebecca , ja ni ser ju vad hon gör ;)


Rebecca gumman <3


Sen kom Lisa också, gick på Rålis förrut men har slutat . så vi träffade henne ett tag sen var jag tvungen att gå :(

Enjoooy <3

Emilia-Historien om när hedda ramlade ner för trappan

shue alla ! hur mår ni ?
Som hedda skrev så ramlade hon i trappan i skolan såhär började det

Erik ( i våran klass ) - Emilia, Hedda ramlade i trappan .
Emilia- va ? (lyssnar på ipod )
Erik - Hedda ramlade i trappan och hon ligger där nere .
Emilia. hahah va, ligger hon där nere ?
Erik- ja titta själv
Emilia- haha Hedda vad gör du ?
Hedda- jag ramlade :(
Emilia- haha
Hedda-sluta emilia :P
Emilia-garvar ännu mer !
Hedda- min ipod ligger en trappa ner !
Emilia- Hämtar ipoden och garvar ännu mer !

Ingen kanske fattar , och bara så alla vet så ramlade hon inte i hela trappan men hon gjorde illa foten.
Jag vet att hedda skulle ha skrattat lika mycket åt mig om jag ramlade i trappan ! För sånna är vi :)

ska lägga in lite bilder från dagen snart <3

Hedda- ska in till stan

Heeellluu, nu är jag hemma hos vikku och vi ska snart in till stan, Lisa kanske ska med också. Jag har försökt ringa Emilia också men hon är inte hemma och svarar inte på telefon. Vi har haft en lätt dag idag förutom provet men jag tror det gick helt ok. När jag skulle gå  från skolan så RAMLADE jag i trappan fattar ni va pinsamt ok det var inte pinsamt för ingen så typ men jag deriöst flög utför trappan framlänges. Sen ropade jag på Emilia så hon fick komma och hjälpa mig men som vanligt skrattade hon bara men det kan jag faktiskt förstå, det skulle jag också ha gjort:).  Yeye nu tjatar Vikku på mig att vi ska sticka så jag skriver ikväll, ha detbra tills dess.

pussss

Emilia- mums god lunch

shue alla !
är med Anina och Amelia just hemma hos amelia och vi ska göra en god lunch, kyckling och pommes frites , gott va ? Bättre än skolmaten iallfalll .
Kan inte lägga in några bilder, men det kommer senare ikväll.
Vi har precis haft SO prov och jag kommer få IG . Aja nu ska vi äta lite god lunch och sen så måste vi tillbaka till skolan .
hörs senare ikväll <3

Hedda- Godmorgon

Godmorgon alla trötta människor, idag börjar jag 9.35 så jag har mer än en timme på mig och jag har redan klätt på mig. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik. Jag tänkte äta frukost idag(gör aldrig det annars) för vi har ju typ ett test och ett prov så det gäller att vara pigg, jag gissar på VG på båda.  Efter skolan idag ska jag in till stan med Viktoria och Lisa sen kanske jag skulle träffa mamma där lite senare. Nu ska jag gå och sminka mig men ha en bra dag.
pussss

Hedda- fin kofta

Hejsan svejsan hittade en jättefin kofta , här kommer en bild:)

visst är den fin?:)
Den kostar ca 500 kr och finns på bonaparte.se.

Hedda- har pluggat färdigt

Hejsan nu har jag pluggat klart för kvällen har hunnit se lite på DH också. Jag tror att jag kommer få VG på SO prov  för jag förstod inte riktigt hur man skulle jämföra och så där. Har inte så mycket att skriva om och inga bilder heller men jag såg att söta Emilia hade skrivit lite resultat så då kan jag också göra det då:)

Matte prov: IG
Engelska test:VG+
Engelska text: VG
Historia prov: MVG
Svenska, hela kapitlet: VG+
HK, praktiskt prov: VG-
Biologi prov: VG-


 Ska ha omprov i matte på tisdag och då måste jag få G.
Yeye nu tänkte jag gå och ta en ipren för jag har SKIT ont i magen och jag tror jag dör snart, okej kanske inte dör men nästan. Men ni andra får ha det bra, puss och kram.


Emillia- dagens outfit

här kommer dagens outfit

kofta H&M
Linne Gina Tricot
strumpbyxor (?)

Nu börjar DH
puss på er allihopa <3

Emilia- Bilder

Här kommer bilder från dagen


Svenskan


Efter idrotten


Cafe fix


Cornelia cafe fix


usch för mig ! Jag och cornelia cafe fix


Hedda cafe fix
ENJOY <3

Emilia- SO= IG !

shue alla ;)
Som vanligt så har jag typ inte pluggat någonting så IG kan jag räkna med på SO provet men jag pallar ärligt inte bry mig just nu .
Jag kan ju skriva vad jag har fått på mina prov hittils
SO- VG
Biologi- G
Franska- G+
Svenska- VG-
Hemkunskap- VG-
Matte - IG
( skriv om jag glömt något prov )


Hemkunskapen .

Emilia- åhh plugga idag igen :(

shue alla .
Jag pluggade inte igår pallade verkligen inte så då måste jag göra ganska mycket idag istället. klockan 8 börjar Uggly betty , men jag skippar det programet och kl 9 så är det desperat housewives så jag måste varar klar med pluggandet till kl 9 .
Jag skriver ett inlägg senare och så kommer bilder från dagen :D
LOVE <3

Hedda- Fikat och pluggat

Hellu, nu tänkte jag plugga lite. Dagen har varit en helt vanlig dag. Efter skolan Åkte jag och Emilia till Cafe fix där vi skulle träffa cornelia så hon kom också dit. Jag och Emilia gjorde klart Engelskan också. Sen gick vi till prisextra och köpte lite godis. Jag och Emilia fick tillbaks vårat betyg på vårt prktiska prov på hemkunskapen och vi fick VG och vi är faktiskt nöjda:). Jag pratade också med min spanskalärare idag för hon ska typ dela upp klassen i en lite svårare grupp och en grupp som typ repeterar lite mer och jag var precis på gränsen så hon sa att jag kunde vara med i den lite svårare men jag funderar ändå på att vara med i repeterar gruppen eftersom jag alltid har haft det ganska svårt med spanska men jag får se. Hon sa inte vad vi fick på provet men jag gissar på G, men i spanska är jag faktiskt nöjd med G.
Imorgon har vi SO prov det är därför jag pluggar ganska mycket och jag ska faktiskt göra det nu också, det blir iallafall några timmars pluggande ikväll.
Jag glömde ta dagens outfit idag men Emilia lägger in lite andra bilder från dagen sen. Ha en super bra kväll, skriver lite senare ikväll också.

Hedda- en liten dagens

Hellu nu har jag pluggat, jag har gjort typ alla frågor och så har jag och mamma diskuterat dem. Om vi inte har sagt det så är det SO prov som vi har på onsdag och jag satsar på VG eller MVG. Riksdag och regering som vi håller på med nu är mycket svårare än Historia så imorgon blöir det jättemycket plugg. Men först ska jag ta en fika med mandi och cornelia men i kanske tar Cafe fix och då är det ju ganska nära hem.

Här kommer dagens outfit( förlåt för den suddiga bilden)

Kappa från Zara
Linne från H&M
Kjol från JC
knästrumpor från BIKBOK
Skor från H&M

Emilia- köpt en maskara

Glömde säga att jag faktist shoppade idag


En Maskara , hoppas den funkar för mig ett tag nu <3
okej det är tredje gången jag säger det här men nu MÅSTE jag plugga , haha !

Emilia-bilder

Här kommer finfina bilder från dagen


Jag testar ett "snyggt" pannband och benvärmare på armarna , vad tycker ni ?



Det stog en säng mitt på gatan , hedda funderade på att lägga sig i den .

påväg till åhlens

jag på åhlens

Hedda vägrade gå över gatan hon skulle nödvändigtvis titta på skor också .

Så ,här är lite bilder på mig och hedda efter skolan .
Men nu måste jag seriöst plugga "/ ni kan ju slå en pling för jag kommer ha tråkigt <3


Hedda- lalalalalaa

Heelllu alla söta läsare nu är måndagen snart slut och då är det snart helg igen. Min dag började med att jag och Lotta tänkte byta till syslöjd men fick inte det sen sket vi i halva Träslöjden och gick och köpte godis istället. Men sen gick vi iallafll till träslöjden när det var typ 20 min kvar men vår lärare jesper var inte argare han var bara ännu snällare än vanlig. Sen har dagen flytitpå som vanligt. Fick tillbaka mitt matteprov, fick IG så det blir omprov om en vecka. Men jag har bestämt mig för att klara det. Fick också tillbaks massa med svenska grejer och betyg på hela det här avsnittet och jag fick VG+ så jag ska försöka höja mig till MVG. Efter skolan åkte jag och Emilia till Fridhemsplan och Gick till MC donalds och till Åhlens och provade kläder men jag hämtade bara kläder till Emilia som hon skulle prova eftersom jag inte ska köpa något.
OJ sry skrev inte klart inlägget förut men nu har jag ätit och tänkte plugga SO. Såg att Emilia hade skrivit massor  så det är ju braa.
Ha det bra ni får en dagens outfit lite senare.

Emilia- NOOO !

hejhej , har inte pluggat än som vanligt .
Jag fick veta för ett tag sen av mamma att jag ska vara barnvakt på fredag till lördag och det har varit bestämt i ungefär 2 månader och jag som helt hade glömt bort det, hade ju redan planerat fredagsplanerna, men det sprack ju nu iallafall för mig "/
Men det positiva är ju att jag får pengar . Jusste jag måste också säga att jag nu har 880 kr på mitt sparkonto till språkresa, om det nu blir av vet inte men det skulle vara riktigt kul .
puss <3


Emilia- läxor

shue alla , jag överlevde måndagen . Måste plugga lite SO ochg Engelska men jag skriver och lägger in bilder från heddas och min dag efter skolan . <3

Emilia- snabbt iväg

hellu , Har riktigt bråttom nu , börjar halv 10 men jag är ju på ekerö så jag måste åka en timme innan "/
första lektionen är slöjd så det är rätt okej att börja måndagen med att bara snacka och sticka .
Oj måste jag packa det sista och springa till bussen . Jag tar bilder idag och lägger in på bloggen senare ikväll
pussochkram<3


Emilia- flipp och flopp

För några dagar sen satt jag och bläddrade i gamla tidningar, så jag har hittat min flipp och flopp nu .


FLIPP. Jag älskar rosa och dom här skorna tycker jag var super söta , Jag önskar att jag kunde köpa snygga högklackade skor, men då skulle jag typ bli 2 meter ! nä kanske inte 2 meter men lång skulle jag bli .


FLOPP .
Jag har aldrig fattat det fina i gladiator sandalen ? Visst det kan vara fint på vissa , men om jag såg sånna här i en affär så skulle jag aldrig köpa dom . ( förlåt för den dåliga bilden )

puss <3


Emilia-sminkar mig

shue alla !
Idag är det den dagen jag fruktar mest .. MÅNDAG ! gaaah
som jag sa förrut efter en skön helg så måste man börja om i 5 dagar till . vet någon hur lång tid det är kvar till höstlovet ? Aja jag sitter och sminkar mig framför datorn , men det går inte så bra blir så inne i datorn och jag vet hur det kommer bli sen , jag kommer få stressa så att brallorna brinner upp .
jag måste köpa en ny maskara och foundation , jag har köpt H&M foundation den är rätt så bra om man har en fukt kräm under, men dom tar slut jätte snabbt . Fast om man tänker på priset 50 kr lixom.



Nu måste sminka och platta håret klart, ha en bra måndag <3

Hedda- vågar jag?

Heejs svejs, idag har det varit en lång dag. Typ kl 2 åkte jag och Lisa in till stan för vi ville fika. Sen stannade vi kvar där och sen träffade vi Linnea också. Lisa hittade 2 jättefina koftor på BIKBOK och jag köpte knästrumpor, så nu är bara frågan om jag vågar använda dem? Men jag tror faktiskt att jag ska ha dem imorgon för vad är det värsta som kan hända egentligen, typ att alla tycker det är jättefult menmen jag får väl ta den risken.

 Idag började gossip girl också, och faan vad det är bra, jag älskar det. Jag och Lisa såg det hemma hos Vikku och sen åt vi där och det var jättegott men jag kom hem typ 10 och jag skulle vara hemma halv 9 men det var nog lugnt.
Har tyvärr inga bilder från idag för min kamera laddade ur, och nu glömde jag laddaren hemma hos pappa så det blir inte några bilder imorgon heller om inte Emilia tar lite.
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig för jag är jättetrött, så sov gott.

Emilia-söndag kväll

Ville bara säga att alla ska ha en bra söndagskväll. Njut innan helvetet börjar igen !
LOVE

Emilia- bilder

heej alla !
Det är ju ingen nyhet att jag har flyttat till ekerö med pappa här är bilder på mitt rum







så. nu har ni fått se lite bilder (förlåt för dom suddiga bilderna)
<3


Emilia- Kan inte nås på mobilen

Jag måste bara säg att min mobil har laddat ur och jag har glömt laddaren hemma hos mamma så ni kommer inte kunna nå mig tills på måndag eftermiddag.
Men ni kan nå mig på bloggen, msn och playahead :)
puss o kram <3

Emilia- pengar till klasskassan.

Våran klass försökte komma på hur vi skulle tjäna pengar till klasskassan. Våran mentor /musiklärare har spelat in en skiva och han sa att vi kunde få sälja hans skivor för 130 kr och så får vi 30 kr för varje . så vi räknade ut att om alla skulle sälja 25-30 skivor var så skulle vi få ihop 15 000 kr. Inte illa va ?

Philip wareborn våran mentor och musiklärare.
(förlåt för att bilden är suddig , kameran är trasig )


Emilia- Orkar inte längre

Jag ska börja med att säga att det här vädret suger !
Sen så ska jag säga förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag så förlåt hedda och alla andra. När det nu är gjort så kan jag säga att jag faktist inte orkar längre, jag pallar inte skolan och jag pallar inte allt runtomkring . Egentligen så har det inte hänt nått men det jag behöver nu är ett långt höstlov . Det är bara några veckor kvar så jag måste väl stå ut med mitt dåliga jag ett tag till innan jag kan pusta ut och rensa allt och börja om från början .
Den här veckan som kommer så har jag två prov , SO och Musik . Det här är en av anledningarna till varför jag inte pallar längre alla jävla prov ! Vi har nästan 2 prov per vecka .
Nu måste jag sluta sura . snart kommer mer positiva inlägg . lovar !
puss


Hedda- Emilia!!

Ass¨å Emilia är typ borta. Hon har inte skrivit på hela helgenoch hon brukar skriva mycket när hon är hos sin pappa. Jag ska nog ta och ringa henne och se vad som händer där  borta på ekerö egentligen:P





Hedda- God morgon

Hejsan svejsan, nu har jag precis kommit upp ur sängen.  Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Fast ikväll ska jag och Vikku se på Gossip girl åremiären tillsammans, vet inte var vi ska vara bara. Det blir nog här för min pappa är inte hemma. Det är SKITdåligt väder och jag känner hur söndagsångesten kommer smygande. Det blir nog en hmma-hos-nån-kolla-på-film-dag. Men hos vem vet jag inte. Jag skulle ringa Lisa så hon kanske har några roliga planer på gång. Yeye nu ska jag äta frukost, pusss o kram.

Hedda- kom precis hem

Hellu, ikväll har jag varit med Vikku, Lotta, Lisa, Måns och Micke. Vi satt typ i kronis hela kvällen men det var mysigt:)
Kl 11 skulle Lotta och Vikku vara hemma så båda gick hem. Sen skulle micke och måns vara hemma halv 12 så jag och Lisa åkte med dem till fredhäll och sen stack vi också hem. Jag skulle egentligen också ha varit hemma kl halv 12 men jag kom typ 5 i 12 istället men det var lugnt. Nu sitter jag här och ser på nån konstig film. Är inte speciellt trött så jag är nog uppe ett tag till.
Just det jag lagade min gamla mobil, jag satte i mitt nya batteri och så funkade den. Asså den är ju inte jättebra men den är bättre än min andra.
Yeye nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink, ha det så bra.


Hedda- har väldigt tråkigt

Jag har inget att göra, egentligen borde jag plugga men det är så extremt tråkigt.



I love you Honey. Du betyder allt för mig.





Hedda-Dagens



Dagens outfit:
Kappa från Zara
Klänning från oddmolly
Strumpisarna är egentligen tights som jag drog över fötterna
Sen så hade jag mina nya skor från H&M också men dem kom inte med. Blev inte så bra på bilden men meningen är ju att visa kläderna, så va fan.

Hedda- vart på stan

heej, nu har jag precis kommit nefter att ha varit hela dagen på stan med Vikku. Jag köpte faktiskt ingenting:) , bara fika men det räknas inte. Men jag provade converse och jag kan inte bestämma mig om jag vill ha höga eller låga, vad tycker ni? Jag har iallafall bestämt mig för vita. Om typ en timme ska jag äta middag och nu har jag inte så mycket att göra.  Så nu sitter jag här och ser på nån fotbollsmatch(det är inte jag som valt kanal:P). Senare ikväll ska jag träffa vikku igen, jag tror vi ska hyra film eller nåt för vi båda är ganska trötta.

Här kommer lite bilder:)


Vikku sötnos


På väg ut från MONKI


Hahah fin bild


Vikku på MODA


Och jag som fikar
Dagens outfit kommer senare, ha det bra.

Hedda- knästrumpor?

Hellu, jag tänkte fråga er en liten sak, vad tycker ni om knästrumpor eller over knee som dem brukar kallas? Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är fint eller inte. På vissa tycker jag att det är skitsnyggt men jag själv känner mig lite konstig i det
Jag provade för ett tag sen men jag hade bara tunna konstiga som egentligen inte är till för det, men ni ser iallafll lite hur det ser ut.




pussssss

Hedda- väntar på Vikku

Heejsan , nu har ja gått ner till mamma, ville ha lite kläder som var här:)
Jag har försökt ringa vikku men hon svarar inte så om du läser det här, ring mig!:)
Yeye nu ska jag gå och sminka mig. Puss o kram.

Hedda-God morgon:)

Heejsan, Emilia och Jag gick precis upp men hon behövde sticka direkt för hon skulle vara hemma hos sin pappa kl 12. Idag ska jag vara med Vikku, det ska bli jättemysigt för vi har inte varit bara vi två på typ hur länge som helst.  Jag tror vi ska in till stan eller nåt. Jag funderar på om jag ska ha mina nya skor eller inte, jag tror att jag har dem men att jag tar med mig mina platta fred perry också så jag kan byta. Viktoria har sovit hos Lisa så dem har nog inte vaknat än. Yeye nu ska jag gå och göra frukost men ha det bra.

pussss

Emilia- Info från Italien .

Jag satt och tittade på sommar bilder på heddas dator, åhh jag vill tillbaka . Jag håller definitivt på våren och sommaren. Höst och vinter kan dö ut tycker jag !
back on track, För er som inte vet så var jag och hedda i italien i sommras,vi var där i en vecka, vi flög ner ensama och så kom mina föräldrar och syskon och hämtade oss sen åkte hedda flyg hem själv och jag var tvungen att åka bil hem med min familj, jag tror det är någon sorts tradition vi bilar nästan alltid ner till Italien, hihi .  Men om man har en bärbar dator fullproppad med filmer och 10 kilo godis då klarar man sig och tiden går snabbare. Jag och hedda tog inte alls mycket bilder i italien för det var så mycket grejer med kameror och skit så vi kanske högst tog 20 bilder hittar tyvärr inte bilderna . men jag hittade en bra bild från när hedda var i menton med hennes familj . Vårat "sommarställe" ligger i Italien och staden heter ventimiglia och det ligger jättejätte nära frankrike så på den stranden har vi varit .Alltså Menton.


okej, man ser inte så bra på bilden men där jag har gjort en pil, där låg vi ibland och stekte i solen. åhh det var så härligt vill tillbaka som fan. Kan inte sverige ligga nere vid medelhavet ? Det är nog en dröm jag kan filura på ett tag till för det kommer aldrig att hända , tror jag iallfall !
Nu vet ni lite om var jag spenderar några av mina härliga veckor på sommarlovet .
oj klockan är halv 5 nu , och jag är inte ett dugg trött måste nog börja tänka på nattmösssan nu .
LOVE <3

Emilia- Hedda sover :(

tjenixen alla sötnosar ! som ni kanske ser så är klockan halv 4 och jag är knappt trött .
Hedda sover och jag sitter med en laptop i knäet och " Djävulen bär prada" är i full gång på TV .
egentligen så skulle jag varit hemma hos pappa nu som bor på ekerö men jag sov hos hedda idag :) så imorgon så åker jag antingen med mamma ut till ekerö eftersom att dom har lanställe där , ja jag vet det är puckat men om man åker till landet så ser det ut som landet ,om man åker till pappa så ser det ut som en vanlig villa. slutdiskuterat om det .
så idag måste jag gå upp tidigt , noooooo !
Hedda snarkar nästan , haha nej jag skojjade men det låter som att det är en liten mus eller råtta som snarkar . Det kanske nästan är värre .
puss

Hedda- djävulen bär prada

Hallu, nu sitter vi och kollar på djävulen bär prada eller asså vi ligger i sängen då. Jag kommer typ somna snart men Emilia verkar ganska pigg. Så hon kanske skriver nåt inlägg senare. Annars skriver jag imorgon bitt.
Sov gott gummi snopp

Emilia- vilken ska jag välja ?

När Hedda och jag var på H&M idag så provade jag två BH vilken var finast ?


Den längst ner tycker jag ändå är finast men jag får se vilken jag väljer .


Hedda- väntar på cola light och chips

Helu, jag och emilia väntar på att padre ska komma hem med Cola light och chips. Vi har inte hunnit köpa så vi hoppas på atthan hann det.
Emilia glömde att skriva i förra inlägget att jag köpte nya skor idag på H&M. Jag har ju letat efter klackisar med lite platå, hade tänkt mig svarta men det fick bli gråa och dem var faktiskt fina tycker jag. Nu satte Emilia på sex and the city så vi ser  väl några avsnitt. Men det blir mest slötittande eftersom vi har sett alla avsnitt eller jag iallafall.

ursäka den smutsiga strumpan:P


men visst är skorna fina?:D

Emilia&Hedda-vilken jävla kväll!

shue alla fredagsmänniskor .
vi kom precis hem från en jävligt rörig kväll. Kvällen började med att vi och Lotta gick runt lite på fridhemsplan och provade lite kläder, sen drog vi till mcdonalds och åt en smarrig middag. ( bilder kommer längre ner )
Lite senare mötte vi Esmat och Ebba och gjorde typ ingenting.
Sen ville vi åka hem till viktor där det var masvis med fler folk. Dom sa att vi skulle få komma dit men när vi väl var där utanför viktor så släppte dom inte in oss, jävligt taskigt enligt oss. Så vi och ebba satte oss i hans port och värmde oss . sen drog vi till fridhemsplan och lämnade av ebba .
Det som var så rörigt var att alla far fittiga mot oss ! Men vi pallade inte lägga så mycket energi på dom så nu är dom förlåtna. men vi såg nog att dom hade skuldkänslor :)
här kommer finfina bilder från dagen













Ha en bra kväll, kommer mer inlägg och bilder strax:)

Hedda- besökarrekord IGEN:D

Vi har besökarrekord igen, jippie. Fortsätt läsa vår blogg så får ni nog se ett sånt här inlägg snart igen:)


Sov gott


Hedda- Lipstick jungle

Heellusan nu börjar lipstick jungle. Tänkte se på det och sen gå och lägga mig och läsa lite fysik i sängen. Börjar 08.15 imorgon så jag vill inte somna så sent ikväll. Yeye nu ska jag fortsätta titta men sov gott.





 

Hedda- shoppingberoende

Heejsan, nu har jag pluggat klart matten och ska bara läsa igenom fysiken. Kl 10 är det "Lipstick jungle" och jag vill vara klar innan det börjar. Angående rubriken, Linnea skrev en kommentar lite längre ner om att jag börjar bli shoppingberoende och jag är fan rädd för det. Haha kanske inte beroende men assåj ag vill bara ha mer kläder och skor hela tiden. Om jag kommer hem en kväll och har köpt någonting nytt blir jag glad hela kvällen av det och dagen efter också, känner alla så?
Och om jag ska sova och typ inte kan somna för att jag tänker på en skräckfilm(det händer mig ganska ofta) så tänker jag på kläder och somnar direkt. Hehe sjukt?:P
Yeye jag tänker iallafall inte försöka bli av med  "beroendet" men däremot ska jag försöka tjäna mer pengar:).
Nu måste jag gå för jag ska ringa Lisa och se om det blir idol imorgon för Emilia måste veta det, för annars ska hon sova hos mig. Men Linnea och dem trodde att jag skulle sova hos Lisa men det hade jag ingen aning om, hehe ett litet missförstånd där.
Men ha en bra kväll och ni som har kanal plus glöm inte Lipstick jungle.

Emilia- heddas och mina konkurrenter !




Alex och gustafs lasagne


Hedda och emilias lasagne

vilken var snyggast ? haha


Emilia- Bilder

hellu !
här kommer bilder från dagen

gustaf&alexander på hemkunskapen


lotta&hedda


snygg pose ludvig ;)


jag fällde michaela och hon råkade fälla georgie, haha

Här är lite bilder från dagen , ( förlåt för min suddiga och trasiga kamera )
ENJOY <3


Hedda- vill ha pengar

Hellu, asså jag måste tjäna pengar, nån som vet nåt bra jobb?
Jag vill köpa så jävla mycket grejer.

[  ] Converse
[  ] Höglackade stövletter
[  ] YSL foundation
[  ] MAC puder
[  ] Vanliga svarta högklackade
[  ]  mysiga koftor
[  ] en svart mössa
 
Jag har ca 1000 kr, tror ni det räcker?:P

Emilia-huliganism

Sitter med amelia och äter nektariner och ost , snygg blandning eller vad ? ;)
amelia och jag diskuterade om huligasm som i mina öron låter som en sorts prästost . Huliganism låter ju som någon konst (?) men icke sa nicke, det var det inte .
Amelia vills skriva nu så here she is !

HOWDY ALLA GLADA  SKORPOR!
Framtid planer för veckan: lära emilia att huliganism är ett ord. Ska bli en sån där fika människa för en helg, yaammie. Och bara för att förklara vad en fika människa är, det är människor som lägger ut sina barnbidrag på fika och sitter i timmar med en filt och en cigg i handen vanligtvis (inte alla såklart.)  Men såklart alla har vi lite av en fika-person i oss,
Jag fick äran att vara veckans gästbloggare, vad tycks?
back to fågel,  pussili puss bomullstuss


FAAAAAAAAN imorgon har vi mattefucking prov ! någon som är bra kan ju ge mig lite tips ?
skriver mer ikväll , och då kommer det masvis med smarriga bilder från dagen , Lovar<3


Hedda- nya skor

Heellu, idag har jag varit i skolan. På vår sista lektion hade vi spanska prov, det gick helt okej fast jag chansade på hälften. Imorse hade vi praktiskt prov på hemkunskapen och det gick också ganska bra, men vi får veta nästa vad vi fick för betyg. Jag gick hem direkt efter skolan för att plugga till matteprovet imorgon men jag sitter fortfarande framför tvn och ser OTH. Jag såg förresten precis att det är premiär för Gossip girl på söndag kl 7, det får jag inte missa.
Nu försöker jag bestämma mig för vad jag ska köpa för skor den här hösten/vintern.
Jag vill ha ett par converse, ett par högklackade med platå, ett par ankelboots och ett par stövlar med klack. Men jag kan ju inte köpa 4 par skor, det kommer bli lite för dyrt. Men jag kan verkligen inte bestämma mig.
Nu ska jag försöka plugga lite så jag inte får IG imorgon.







Hedda- SWEET DREAMS

Sov gott nu alla tröttisar,

Hedda-ska duscha

Tjaaa, nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, ganska tidigt för att vara mig men jag tänkte duscha innan också:)
Men om jag inte skriver nåt mer så får ni sova så gott:)


Hedda- smink

Hej igen, jag har en liten fråga:)
Vilken är den bästa foundationen? Jag har provat många olika men alla blir lite fläckiga och konstiga. Just nu har jag ID bare minerals men den håller på att ta slut och då vill jag ha en lite mer täckande krämfoundation. Tänkte också köpa ett puder från mac som Vikku hade förut för jag älskar det. Jag måste bara samla ihop lite pengar först:) Hihi det är det som brukar vara mitt problem, att pengarna tar slut.


Den här från YSL tycker jag verkar bra, med inbyggd borste.


Bästa pudret enligt mig, kommer från MAC och kostar ca 250 kr

Hedda- vill ha


Hellu, jag tänkte på en sak, vad är de fösta saker jag skulle köpa om jag fick massvis med pengar och nu har jag bestämt mig. De här 3 sakerna skulle jag köpa direkt.




Hihi det är alltid bra att ha drömmar:)



Hedda- lagt in bilderna nu

Emilia nu är bilderna inne:D

Jag pratade med Emilia och hon ville bara lägga på hela tiden, håller ni inte med om att det är lite tarvel?
Yeye nu har vi lagt på för hon fick typ inte prata längre och jag har  pluggat klart för kvällen:)
Sitter och lyssnar på min favorit låt, Walking in memphis med Bruce springsteen, den borde alla ladda ner asså, den är fantastisk. Love it.
 Jag såg förresten att vi hade fått besökarrekord igen, jippie.
Klockan är snart 9 och jag är trött, det har nog aldrig hänt förut men jag tänkte faktiskt gå och lägga mig om ett tag. Det är så himla skönt och vakna och vara helt utvilad och pigg, fast det händer nästan aldrig.
Nu tänkte jag kolla runt på lite kläder på internet, om jag hittar nåt snyggt lägger jag självklart in det. Ha en super bra kväll.

Pussselipusspuss

Emilia- två bilder .

Min kamera är trasig så jag kan inte ta bilder, så hedda är min rescue just nu !
så här är två bilder från idag :)

wiie 2 chipspåsar för 10 kr på vivo , vilket fynd va ?


haha , alla satt och garvade åt honom hela engelskan , kan ni gissa vem ?

LOVE

Emilia-BESÖKREKORD IGEN !

SHUUE ALLA !
som ni ser så har vi fått besökrekord igen ! Fortsätt läs , så är ni underbara <3


Hedda- dagens

Hellu, tänkte bara lägga in dagens outfit.


Kofta från MQ
Jeans från puss&kram
Linne från H&M
Halsduk ?

Hedda- hur ska man plugga?

Asså jag fattar inte hur man ska plugga, nu har jag gjort stencilerna och uppgifterna på datorn flera gånger men det känns fortfarande inte som att jag kan det, hur ska jag plugga? det går ju inte.
Jaaa nu kom jag på att jag har en kitkat chunky i väskan, woho. Nu ska jag titta på christine, jag behöver en paus från pluggandet. Ha det bra, pusssss.


Hedda- pluggar

Heej nu sitter jag och pluggar, jag har gjort alla stenciler vi har fått en gång till och nu sitter jag och övar på datorn, vi fick en skiva med uppgifter och sånt som man kan göra på datorn så det håller jag på med nu. Jag lär mig faktiskt mycket mer på den, så det är ett tips för er som läser spanska och har charlamos boken. Aja nu måste jag fortsätta men jag skriver mer ikväll, see ya.

Hedda- fler bilder

Hellu igen nu kommer det lite mer bilder:) De här är tagna idag:)


Jag arbetar på mitt konstverk



Haha kan nån se vad det ska föreställa?



En fokuserad och missnöjd Alex



och en fokuserad Timur



Gustaf och Ein på Bilden


hih Nea


och emilia

det var min dag i bilder, nu ska jag gå och äta en falukorvsmacka och plugga,

pussss

Hedda-gårdagens bilder

Hejsan svejsan nu har jag precis kommit hem från skolan och tänkte börja plugga, men jag ville bara lägga in lite bilder, dem här bilderna är från igår,  lägger in dem från idag lite senare.


Nea med Amelias mössa



och jag (haha lite drogad?)




Amelia o emilia på lektion



Söta Emilia



Elin på Fysiken


och Anina


Lotta när jag, Nea och Lotta sjöng utanför ÖB:)

söta bilder va?:)

Hedda- lite bilder









bilder från resten av dagen får ni imorgon när jag fått min kamera av Linnea, men sov sött nu.

RSS 2.0