Emilia- Kort eller Långt ?

 
KORT

VS

LÅNGT
 

VAd tycker ni jag passar bäst i ? jag går aldrig runt i mitt korta hår , jag har haft extensions i mer än ett år nu .

Nu ska jag och Amelia dra in till kungsholmen och grilla med dom andra tjejerna . Ska försöka höra av mig innan vi drar ut ikväll , om jag inte gör det så får alla ha en superbra kväll ! Det ska iallafall vi ha . PUSS <3

Emilia- Jag vet jag är patetisk, men jag måste bara !

Hej på er , Amelia har visat mig världens roligaste och patetiska tjej . Hon videobloggar , och jag kan säga att jag aldrig har skrattat eller blivit så irriterad på en sån här tjej !





FÖRSTÅR NI VAD JAG MENAR !! HON ÄR JU SÅ HIMLA PATETISK ! jag tror till och med att jag har träffat henne . märkte redan då att hon var helt störd !


Hedda- nu cyklar jag iväg

Nu sticker jag till Vikku och sedan vidare på picknick, bilder från picknicken kommer i eftermiddag,
Ha en underbar dag


Hedda- God morgon

Tjuuu, nu är det valborg, det är det största tecknet på att det börjar bli vår. Nu har jag lovat mamma att plocka ur diskmaskinen och städa mitt rum så jag tänkte vara snäll och göra det också. Efter det ska jag cykla in till kungsholmen och träffa the girls för vi ska picknick. Eller jag sticker nog först hem till vickan och väcker hennne och sen åker vi och träffar de andra.



Today´s outfit
Jeans jacka från Gina(emilias)
Tröja från Gina
Shorts från JC(jättegamla från barnavdelningen)
Skor från Fred perry
Väska Från ?


Jag hittade den här jättesöta väskan hemma idag, så den får hänga med today

Amelia nu får du vakna !!

AMELIA VAKNA har skit tråkigt !

Jag skulle smygftota henne när hon sov , men så vaknade hon . Och ja jag varnade er för hennes morgonhumör . Jag hoppades på att det skulle vara annorlunda den här morgonen .  Men Icke sa Nicke !

Emilia- Bilder från igår

Här kommer bilder från igårkväll , Enjoy :)










Dom 3 sista bilderna har så grymt fin bakgrund !

Emilia- Godmorgon

God morgon , har ni sovit gott ?  Jag och Amelia somnade iallafall inte förrens 2 och jag vaknade kvart över 8 , jag kunde verkligen inte somna om så jag gick upp , Amelia ligger fortfarande och sover och jag vill inte väcka henne . Hon har inget roligt morgonhumör , haha ..
Igårkväll blev det inte som planerat , dom som skulle komma bodde i Hässelby långt ifårn Ekerö så dom orkade inte komma . Men jag och Amelia gick ut på en promenad för jag måste fan lära mig hur området ser ut . Vi höll fan på att gå vilsna.

Idag är det valborg och det är så himla fint väder ute , så jag blir extra glad ! Vad ska alla göra ikväll då ? Jag och dom andra ( orkar inte skriva alla namnen) ska först till en brasa som ligger i Alvik eller Vasastan , Efter det ska vi på fest någonstans , det har vi inte bestämt än . Senare hämtar pappa upp mig, Hedda och viktoria för att dom ska sova över här på Ekerö .
Valborg = Alkoholens dag . Hoppas alla tar det lugnt ikväll med alkoholen , Jag ska vara nykter ikväll , man får ändå bara skit när man dricker från sin föräldrar+ att om jag skulle dricka innan och bli påkommen så skulle  jag inte få åka till Frankrrike med tjejerna , jag skulle bli så ledsen om jag inte fick följa med . Jag kan själv erkänna att jag inte kan ta kontroll när jag dricker ( stolt över att ha märkt det sjäv ) nej men därför ska jag sluta med alkoholen , kostar bara grymt mycket pengar och det blir bara problem i slutändan .

Det här blev ett inlägg om lite allt möjligt..


Så här ser det ut utanför mig just nu

Hedda- Hemma igen

Tjeeena, jag kom precis hem efter att ha varit med Vikkuikku, Rebecca och Clara. Vi satt typ på Cafe fix hela kvällen och extra bra eftersom de bjöd oss på chai för att Vikku har praoat där :)
Nu ska jag ta en dusch, seeeee yaaaa


Emilia- Ekerö med Amelia

Hej på er !
Jag och Amelia håller på att sminka oss för vi ska ut och träffa några killkompisar till Amelia . Dom kommer ända hit till ekerö snälla som dom är .
Amelia har med sig sin kamera så lite bilder kommer komma in här på bloggen , är ni nöjda nu ? :)
Nu kom pappa hem med våra pizzor , lägger in bilder imorgon eller senare . See ya babes !

Hedda- So fucking happy

Tjeeena hur mår ni? , jag mår skiiitbra.
Vi hade levens val idag också och jag kom dit typ halv 11 och har inte gjort ett skit på hela dagen.
Men när jag hjälpte jojje med hans fysik läxa i fysik typ i en halvtimme så tyckte läraren att jag hade varit skitduktig och koncenterard så då fick jag sluta tidigare, haha grymt asså.
På lunchen lyckades jag och Emilia med att bli avstänga från matsalen i en vecka för att vi inte tog bort våra brickor och det är nog det mest dramatiska som har hänt idag, haha mitt liv är verkligen odramatiskt.
NU har vi en långhelg framför oss och ikväll ska jag träffa Vickan , Gotta go<3

Hedda- outfits

Hellu, här kommer gårdagens och dagens outfit :)

      

Yesterday´s outfit                                                               Today´s outfit
Randig tröja från Gina                                                       T-shirt från Gina
Jeanstights från Gina                                                        Chinos från whyred

Hedda- God morgon

Sovit gott? Det har jag gjort :)
Tyvärr försov jag mig men eftersom vi har EV så är det lugnt , ingen bryr sig typ om vilken tid man kommer.
Efter skolan idag ska jag träna och senare på eftermiddagen kommer min lärare. Men eftersom jag inte har nån mattebok får jag se hur jag gör.
Jaja nu ska jag fixa mig, kommer tillbaks med dagens outfit


Hedda- almost a perfect day

Tjeeena, jag är allmänt lycklig idag. Om jag bara hade fått radera ett par grejer från dagen hade den varit perfekt. Det första som var bra var att jag kunde glida runt i skolan hela dagen utan att göra ett skit eftersom vi har elevens val så jag var väl på lektion i sammanlagt 20 min.
Sen fick jag ett sms av pappa om att han hade bokat flygbiljetter  kommande jul till sydamerika, man behöver boka flyg så här tidigt men resten kan man boka senare. 
Och sen på kvällen när jag kom hem efter att ha varit ute och ätit med mamma och Gustav så hjälpte pappa mg med att beställa en ny mobil på internet för den fanns inte i nån affär. Jag är också väldigt stolt för jag betalar hela den själv.
 Så den kommer på posten om några dagar.
Nu ska jag fortsätta kolla på DH, vi hörs







Det här är mobilen jag beställde idag, haha jag ha inte ens hållt i den så jag har ingen aning om hur den känns osv, menmen det märker jag väl :)

Emilia- DH

Hej på er. väntar på att DH ska börja . Idag var en skön dag . Men det har hänt lite grejer under dagen som jag inte kan berätta , men annars har det varit bra . imorgon blir det ju som en Fredag och det är tänkt så att Amelia ska sova hos mig här på Ekerö :)


Gammal bild på mig och Amelia , men jag tycker den är fin .

Emilia- Svennebanan,svennebanan,svennebanan,svennebanan.....

Haha sitter och lyssnar på låten " svennebanan" låten . Fredrik, mammas kille visade den för mig och jag tyckte låten var hemsk . Men ju mer jag lyssnar på den ju mer fastnar jag på den. Den är seg i början ,men sen i refrängen så sjunger dom svennebanan,svennebanan, svennebanan ... och då är den bra :) Haha alla alla blir skit sura på mig när jag sjunger svennebanan 1000 gånger , kan förstå dom haha !



Emilia- Bråttom !

Godmorgon . Sitter här med ytterkläderna och ska snart springa till bussen . Eller jag borde vara vid bussen nu .. Idag ska jag sitta i studion hela dagen. Riktigt skönt !
Vaknade med lite ont i halsen , men det går väl över snart .
Måste springa , Hej så länge .


Hedda- Våga ta plats

Jag såg på  Tyra banks show förut idag och det handlade det om en 22 årig tjej som skulle sälja sin oskuld till högstbjudande  i en auktion.
 Hon sa att hon gjorde det för att hon ville visa att alla tjejer har makt över sin egen kropp och ska få välja vad man gör med den. Det är ju självklart att man ska få göra vad man vill med sin kropp men när hon säljer sin oskuld tycker jag att hon också visar att det är okej att hon ses som ett  objekt och inte som en person.
Eftersom det finns  tjejer som är tvångsprostituerade så tycker jag att det är sjukt hur hon kan göra nåt sånt här.

Det blir som att prostitution blir någonting normalt och okej. 
Jag tror att så länge det finns såpass många (okej inte många men fortf. FÖR  många) tjejer som är frivilligt prostituerade kan  samhället inte bli helt jämställt eftersom då tycker inte ens kvinnan att hon själv är lika mycket värd som männen och då kommer antagligen inte männen heller göra det. Nu menade jag alltså inte de tjejer som blir tvångsprostituerade för det har de själva verkligen inte valt  och de människor som säljer unga tjejer runt om i världen är vidriga människor. 

Men iallafall, för att ett samhälle ska bli jämlikt måste vi tjejer tycka att vi har lika mycket att säga till om som killarna och nu pratar jag inte om prostitution utan om allt i livet.
Tjejer ska våga säga sina åsikter lika mycket som killar i klassrummet. Och oftast tror jag inte att det är så att killar tycker att vi tjejer ska vara tysta och blyga utan det är vi tjejer som har valt det själva. Vänta inte på att killarna ska bli tysta för att ni tjejer ska prata, prata lika högt som dem istället och se till att ni blir hörda.

 I min klass tycker jag faktiskt oftast att det är så att tjejerna hörs mest osv, men ja då får väl killarna prata högre då.
Haha ja menar såklart inte att alla borde sittta i klassrummen och skrika , jag tycker bara att tjejer ska våga ta mer plats eller killar om de känner sig bortglömda i tex klassrummet.


Vad tycker ni om att hon sålde sin oskuld för att visa att alla tjejer har rätt att göra vad man vill med sin kropp? Var det en bra anledning?


Emilia- mätt och glad

Ja , mätt och glad förklarar ju vad jag är just nu . Har ätit så grymt mycket mat för att jag var jätte hungrig när jag kom hem . Den här veckan kommer jag bo på Ekerö eftersom att mamma och resten av familjen ska till Italien , jag fick inte följa med för att jag redan varit borta så mycket från skolan och för att jag ska utomlands så mycket i sommar . Men jag tycker ändå det är orättvist att inte jag fick följa med .. Men jag såg nyss på vädret och det verkar nästan vara varmare här i Sverige än i Italien .
Imorgon är det elevensvaldag och jag ska sitta i studion hela dagen och plugga matte för att sedan kunna göra mitt matteprov som jag missade när jag var sjuk . Sen på onsdag ska jag jobba Engelska för att jag ska kunna göra mitt engelska prov som jag fick ig på .
Nu ska jag titta på reprisen av robinson på tv4.se eftersom att jag missade helgens avsnitt . Jag tycker faktist dom har lyckats göra robinson bra . puss !

Hedda- My day



Det här gick jag och handlade för ett tag sen. Nu sitter jag och ser på Ugly betty och läser VR samtidigt.
Jag såg förresten att det skulle bli 23 grader imorgon, skönt va ? Men sedan på onsdag och torsdag ska det bli runt 15-16 grader. Lite tråkigt när det är valborg och allt.
Vad ska ni göra på valborg förresten ?

Hedda- Stannade hemma

Jag stannade hemma idag eftersom jag har så jävla ont i magen. Så då är det bara att stanna hemma.
Lite tråkigt eftersom det är så fint väder.
Jag vet att vi har varit dåliga på att uppdatera förresten men jag har haft en jätteskön helg och det har ju varit underbart väder.



Årets första bad i fredags, bara jag och E som badade tyvärr




Jättemysig picknick som Wille och Clara hade fixat

Nu ska jag gå och äta frukost, pusss på er


Hedda and Emilia- Önskedrömmar

Hej kära läsare ! Michaela sov hos Emilia inatt och Hedda sov hos Viktoria . Eftersom att många har skaffat moppe i våran skola så har vi själva fått åka runt lite på dom och nu är vi så himla sugna på att själva skaffa moppe . Vi har tänkt dela på en eftersom att vi båda är väldigt fattiga just nu . Så vi har hittat en begagnad moppe för 7500 kr som vi skulle kunna tänka oss .


Är det någon som ser om det här är en Eu moppe eller inte ? Och är det någon som vet hur snabbt en icke EU moppe går ? Skulle vara tacksamma för svar !

Nu ska vi ner till Heddas mamma , där tänkte vi plugga och baka .
Hörs !

Hedda-

Hellu, nu kom jag och Vikkupikku precis hem. Det har varit en b´ra dag. Matkrig och dansande hemma hos Clara och sen var vi ute lite. Sen skulle jag sticka och möta Vikkupikku på en restaurang men det slutade med att vi stannade där ett tag men nu är vi hemma iallafall.  Imorgon är det operation dagsverke, så jävla skönt. Jag vikkupikku och Tinna ska gå med bössa. jajja nu ska vi kolla på csi, sov gott

Hedda- Bilder från igår


Hellu, här är lite bilder igår från när jag , Vikku , Tinna och LIsa fikade och kanske någon annan bild :)



   
Tinna på cafeet
  

Världens godaste muffin





Lisa

Vikkupikku


Vikkkupikku senare på kvällen när vi träffas:)

Nu måste jag springa till skolan, ha en bra dag

Hedda- God morgon

Hahah vet ni vad jag gjorde imorse. Jag fick för mig att klockan var en timme mer än var den var. Så 20 i 8 var jag på väg ut genom dörren och tyckte att jag var jättesen. Då undrar pappa varför jag ska sticka så tidigt , då blir jag skitförvirrad eftersom jag är jättesen(tror jag). Så säger han iallafall att klockan är 20 i 8 och inte 20 i 9 som jag hade trott. Det var väldigt skönt så nu sitter jag här i soffan och tar det lugnt.
Nu ska jag göra en smoothie tror jag, pussssss

Emilia- Morgon rutiner

Här är saker som jag vill ha , Det här är det som jag typisk använder varje morgon innan skolan .








Det här sminket vill jag ha . Och det är typiskt det smink jag använder på dagarna
1.Foundation från Max factor
2. Puder från Max factor
3.Eyeliner Max factor
4.Maskara Nivea
5.Läpp penna Max factor
6.Ljus rosa läppglans Max factor
7.Vit ögonskugga som man kan ha långt upp på ögonen , då ser man piggare ut . Max factor

Sedan till håret . Om jag tvättade mitt hår kvällen innan så fönar jag det inte.

1.Först sprutar jag värmeskyddande spray så att håret inte slits lika mycket . Det gör även så att det håller sig plattare längre.


2. Efter sprayen så plattar jag mitt hår i ca 5-10 minuter , beror på hur vågigt/ lockigt det är .



3. Efter det lägger jag nästan allt hår åt ena hållet för att jag ska kunna tupera det underifrån och sedan uppåt.



4.Innan man lägger över håret för att sedan kunna ta en ny rad och tupera så använder jag volume master . Jag tycker den är jätte bra . Jag hatar när mitt hår är helt nytvättat , det bara flyger åt alla håll . Så med volume master så kan man få lite volym på 10-15 minuter.




5.Efter jag använt volume master så sprutar jag proffs hårspray , och kammar sedan ut håret så att det inte ser trassligt ut .


Här har ni min morgonrutin . Jag ägnar kanske 1 timme på morgonen för att fixa iordning mig . Men då räknar jag med allt , från att gå upp ur sängen tills att vara vid ytterdörren.
Enjoy !

Emilia-Svennebanan

hej på er .
Då var man på kungsholmen igen . Att åka hit och dit är inte som jobbigt som många kanske tror . Idag var det skola och jag fick reda på att jag och Hedda båda fått G på vårat fysik prov som vi gjorde igår . Så det känns bra . Sen fick jag veta av mina föräldrar att jag ring för 1500kr från hemtelen så dom lackade och sa att jag inte skulle få någon månadspeng och skit . Men dom hinner nog glömma det , hoppas det , för jag är nästan pank !

Imorgon ska Viktor och Klara , mina småsyskon hemma hos pappa ha konsert så jag ska åka dit efter skolan :) På fredag är det Operation dagsverket .Jag och Rebecca ska gå runt med en bössa( Eller hur det stavas).. Nästa vecka har vi bara en riktig skoldag .Sen är det Elvensval och studiedag.
Sitter och lyssnar på "Sommartider" , Jag, Hedda och George satt och sjöng den låten högt på bild lektionen . Det lät riktigt bra . bara det att jag inte kan all text , Kanske någonting att plugga in inför sommaren .
Ciao !


Hedda-

Hellu, hinner inte skriva just nu , ska träffa Vikku, vi hörs sen, pussss


Hedda- Hahaha så dum är jag :)

Hur iQ befriad är du?
Har du...
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
(x) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?


Multiplicera nu ditt resultat med 5

17x5=85

Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% Sök hjälp

Hedda- Good morning

Heelllu, jag har egentligen studio nu men jag orkade verkligen inte så jag sket i det. Istället sitter jag nu och dricker e skitgod smoothie. Nu ska jag snart sticka ner till mamma och hämta lite papper jag behöver idag.

Hedda- God natt

Just nu ligger jag i min säng och ser på Christine. Jag ska snart gå och tvätta bort sminket och så, Sedan blir det "Brothers and sisters" och sen ska jag sova.
Så God natt

Hedda- 3 (lite töntiga) drömmar jag har

 #  Att kunna surfa
    Jag har nästan alltid velat kunna surfa. Både för att det ser så snyggt ut och verkar jävligt roligt.
    Jag ska iallafall lära mig det någon gång, lite svårt att lära sig i Sverige bara.


#
Att jobba med en designer eller på en modetidning när jag är vuxen
 
Japp , det vill jag verkligen, just nu iallafall. Jag kommer ju antagligen ha hunnit ändra mig när jag väl ska börja jobba. Men det verkar så sjukt kul, men hur många drömmer inte om det.


#
Att flytta till New york
  En till dröm som jag verkligen vill ska hända. Jag tänker absolut inte bo i Sverige hela mitt liv och New york är ju typ den underbaraste staden i världen(av dem jag har varit i ). Jag älskar att det bor så himla mycket människor där och så mycket olika slags människor .



 

 

Hedda-

Hellu, min dag har varit helt okej. Ett prov och första utegympan var väl egentligen det enda speciella som hände. Efter skolan var jag lite med Vikku och Emilia sen skulle de dra så jag stack och tränade och nu är jag hemma och ska snart äta middag. Nu sitter jag och ser på vänner, jag ar tyvärr sett det här här avsnittet typ 100 gången menmen  roligare än inget alls.

Pussssssssssssssss

Emilia-

hejhej . Är på ekerö igen , jag är här på Tisdagar också . Idag efter skolan gjorde jag fysikprovet , får hoppas att det går bra .
Helgens planer är redan planerade , då har man ju någonting att längta till .

Fredag- Vara med Michaela och sedan klipporna med massa folk senare på kvällen .
Lördag- På dagen antagligen träffa Michaela och vara med dom andra tjejerna , på kvällen blir det fest i Södertälje med Amelia, Hedda och Viktoria . Sen ska Michaela sova hos mig på kvällen .
Söndag - Ta det lugnt .

Ja så ser min helg ut nu iallafall , kan ju bli ändringar . Jag saknar Clara också vi har inte träffats på mer än en vecka ! Men vi ses senast på Fredag och då ska jag krama om dig hårt :)
Måste ringa pappa och se om han lever , undrar var dom är ? tjingeling .

Hedda- God natt

Jag är skittrött nu och är klar med det mesta plugget, så God natt på er.

Hedda- skolan imorgon

Hellu, nu ska jag börja plugga. haha som jag har sagt förut så pluggar jag bäst när jag är pressad och det är jag inte före 1 tiden på kvällen så jag kommer antagligen trögbörja. Jaja jag ska ju till skolan imorgon så jag måste sova lite också.  Jag har 2 prov och 2 uppsatser att lämna in imorgon så jag har lite att göra nu, puss på er.

Hedda-underbar dag

Tjee, jag orkade verkligen inte gå till skolan idag. Jag sov ca 3 timmar inatt så det hade ändå bara gått åt helvete på lektionerna. Jag vaknade mitt i natten och så kunde jag verkligen inte somna om det var omöjligt. Så jag gick upp och åt lite och så. Sen sov jag nån timme till. Sen är jag lite förkyld också. Jaja det blir en skön dag iallafall. Jag ska se på SATC och plugga hela dagen , skönt. Inte att plugga men att vara hemma.
Nu ska jag poppa popcorn, vi hörs :)

Emilia- godmorgon

Godmorgon , Jag är skit pigg den här morgonen . Jag är skit brun men även fläckig pågrund av brun utan sol :S Fick precis ett samtal från Hedda och hon sa att hon inte mådde så bra så att hon inte skulle gå till skolan idag :( Jag börjar halv 10 med slöjd idag så jag ska dra om 2 minuter ..

Efter skolan ska jag möta upp Hedda och ge henne fysikboken och sen ska man själv hem och plugga till fysikprovet , men nu kan jag nästan allt ,har blivit förhörd några gånger så det ska nog gå bra .

Måste rusa iväg till bussen nu . Puss <3

Emilia- Har man tråkigt så har man ..

tju.. Har haft lite tråkigt så jag har målat naglarna och sprutat på mig brun utan sol , jag är rädd att det kommer bli fläckigt .
Sen har jag också spanat in mina snygga grannar , haha !
Väntar på att filmen " Och så kom Polly " ska börja , jag är nog den enda som aldrig har sett den . Fan jag stinker sån där brun utan sol ! funderar på att hoppa in i duschen det sista jag gör innan jag ska sova , då har det nog sjunkit in i kroppen.
Imorgon ska jag också köpa en ny maskara eller foundation , jag behöver båda dom sakerna men jag har inte tillräckligt med pengar . Jag måste också börja samla ihop till 2000 kr som jag ska ha i Frankrike . Det enda mitt liv består av just nu är läxor och att fixa fram pengar . Men jag kommer ju få pengar för mina slutbetyg , en liten lättnad . Några hundra lär det ju iallafall bli .

haha bjuder på den !!

Emilia-





haha jag hittade lite bilder från Infinity
1 bilden. Jag,Amelia,Clara och 2 andra killar ( kommer inte ihåg namnen)
2 bilden . Clara och wille .


Emilia- Hiss eller diss ?

Fölåt för att jag laddar upp så mycket låtar just nu , men jag hittade den här på youtube , och jag tror det kommer bli årets sommaplåga.
Hiss eller Diss ?
 

Emilia- Söndag

Söndag var det igen , och jag är friiiisk ! äntligen ! Sitter och lyssnar på lite sommarlåtar på högsta volym och sjunger med . Idag har jag pluggat ,fått massage av min lillasyster och snackat med michaela i telefon i en timme . En skön söndag helt enkelt . Imorgon börjar skolan för min del . varit borta från skolan i 5 veckor . Men det ska bli skönt att komma tillbaka för jag måste komma ifatt..


Emilia- Mer och mer

Haha jag har hittat fler låtar som man lyssnade på när man var liten .



ketchup låten minns väl alla , haha


 
Macarena låten , vet inte vad jag ska säga om den , 2 gubbar som sjunger , men charmiga är dom .

 
Mina närmsta kompisar som har känt mig sen jag var liten vet att jag avgudade ATEENS , haha och jag kan erkänna att vissa av deras låtar fortfarande är lite bra . * skäms* Jag antar att jag gillar dagispop .


Några av er måste iallafall komma ihåg dom här låtarna . Det gör jag iallafall . Nu börjar robinson , bye !

Emilia- När vi två blir en...

Sitter här på Ekerö och väntar på att Robinson ska börja , haha vilket liv jag har . Men jag är ju fortfarande inte helt frisk har lite lite ont i halsen. Idag har jag faktist pluggat väldigt bra , ca 2 timmar och har lärt mig lite mer än halva fysiken .
Vet ni vad !!? MIchaela kommer till Stockholm nästa helg ! Det ska bli så himla kul att träffa henne . Har saknat henne så enormt mycket .

Här kommer en låt som jag hittade på youtube . Jag tror att alla tjejer dansade, sjöng m.m till den här låten . Många minnen får man iallafall ..


Nå kommer ni ihåg ? :)

Hedda-

Tjuuu, nu sitterjag här med Reb och vi harprecis ätit middag. Innan detvar vi ju på bio och den var verkligen grym men nu ska jag umgås med henne och sedan ska vi stickaut, pussss ha en bra kväll

Hedda- are we human?

Nämen tjena, vikkupikku och jag kom precis hem. Vi har varit på klipporna med Johanna(vikkupikkus storasyster) och hennes kompisar. Det var roligt men i slutet blev det jävligt kallt så vi drog. Nu ska vi se på en film som går på tv, haha fast vi ser den bara för att världens hetaste människa är med, Leonardo dicaprio:)
Yeye sov gott

Hedda- Friday again

Heej, vad sjukt skönt det är med helg. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och Gustav åka och träffa mamma och äta ute nånstans. Hon behövde jobba lite sent så det blev lättare så, Och sen ska jag träffa Vickansickan
Ha en underbar kväll

Hedda- dagen avsutas som den började

Hellu nu sitter jag här igen med en bulle och smoothie, nu ska jag tyvärr också börja skriva på min labbrapport som ska vara inne imorgon(lycka till Hedda). Men grejen är att jag inte kommer ihåg ett skit vad som hände på albben. jaja jag får väl hitta på nåt, God natt

Hedda- bad update, I know

Heelu, jag har tyvärr inte hunnit skriva så mycket, men igår var jag med Rebecca på kvällen så då orkade jag inte skriva.
Jajaj nu tänkte jag berätta lite om min dag.
Dagen började med hemkunskap där vi hade tävling om vem som kunde äta mest habanero(tror det heter så, en jättestark chili). Haha timur tyckte att det kändes i öronen. Men sen ville Timur inte äta mer så då tävlade Alex och jag, och gissa vem som vann ? Jag såklart. Haha fast inte enligt honom.
Yeye sen hade vi en jättelång lunch så då drog jag , Timur , Jojje och Alex hem till Alex och gjorde typ ingenting. Eller jag och Jojje spelade fotbollsspel(haha vann där också).  Efter skolan så träffade jag Vikkupikku och vi drog hem till henne. Sen drog vi och åt sushi till middag för vi blev så sugna. Sen har jag varit hos henne hela kvällen tills för typ en halvtimme sen.
Nu ska jag hänga lite tvätt och sen plugga, Ciaaaoo

Emilia- Hemska dagar

hej .
Jag har varit riktigt sjuk dom här dagarna , det började ju i måndags . Natten från måndag och tisdag var hemsk jag låg och frös o svettades och låg vaken i en timme hit och dit . sen i Tisdags hade jag jätte mycket feber och ont i huvudet , på morgonen skulle jag gå upp och ta saft , påvägen tillbaka till mitt rum så svimmade jag , när jag vaknade var mamma där och lyfte upp mina ben och torkade bort all saft från golvet .
Sen i Onsdags hade febern gått över lite men den här dagen var det mest halsen som var mest drabbad och så mådde jag så sjukt illa p.g.a att jag inte ätit något på 2 dygn , levde mest på saft. Iallafall vi åkte till Sjukhuset och satt där i en timme och jag mådde fortfarande illa . så jag sprang in på toaletten ifall jag skulle spy , men det gjorde jag inte . Sen blev vi inropade i ett rum , läkaren ville sticka ner en lång tops som dom sedan kunde skicka vidare till ett labb för att se vad det var för sjukdom . Så hon hade den där äckliga pinnen i min hals i 5 sekunder och efter det spydde jag , i en papperkorg bredvid läkaren ! ( pinsamt ) Sen efter det fick jag ta blodprov i fingret . Man kan iallafall säga att allt har hänt under dom här 2-3 dagarna . Nu mår jag iallafall bättre och har börjat äta lite igen . Tror inte jag kommer till skolan imorgon . Men när jag kommer tillbaka så har jag 4 prov att ta igen för vi har Matteprov imorgon och jag kan verkligen ingenting! Stackars mig.. Ska hem till Pappa imorgon och jag ska vara där hela helgen . Jag ska bara plugga,plugga och plugga hela helgen . Mitt mål är att jag ska kunna göra 2 prov när jag kommer tillbaka till skolan . hej så länge !

Hedda- Godmorgon

heelllu, jag stter här framför datorn med en smoothir och en bulle, är det inte den perfekta frukosten. Nu måste jag börja klä på mig. Vår första lektion är hemkunskap så det blir en skön start på dagen, Ha en bra dag :)

Hedda-slappiskväll

Hellu, hur har ni haft det idag? MIn dag har vart helt okej tyvärr var ju inte E i skolan idag heller, tråkigt tråkigt.
Provet som jag pluggade inför hela kvällen igår fick jag idag veta att jag ska göra på fredag, perfekt asså. Jaja´det är skönt att ha pluggat klart med det.
Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, det gick helt okej men jag hatar verkligen utveckligssamtal. At t sitta och prata om sig själv i en timme och vad man är dålig på osv.
Yeye efter det åkte jag och träffade vikku och då blev jag på bra humör igen såklart, det är ju VIkku vi pratar om :P
Nu är jag hemma och ska snart äta middag, jag har cokså bestämt att jag inte ska plugga ett skit ikväll eftersom jag var så duktig igår :)

SEeeee yaaaaa

Hedda- trevlig kväll jag har haft

Heellu, hoppas att ni har haft en bättre kväll en jag. Först lagade jag en jättemisslyckad middag till min familj( mer misslyckad än vanligt) och efter det har jag bara pluggat SO.  Nu ska jag återgå till pluggandet, har bara en uppgift kvar tyvärr en jävligt jobbig, menmen thats life you know.
Sov gott nu

Hedda- life is BOOORing

Tjeeee,  nu sitter jag här hemma igen och försöker komma igång med plugget. Annars har min dag varit helt okej, tyvärr så var E sjuk. Hon svimmade imorse och mådde jättedåligt. Men det var skitläskigt för vid lunch så försökte jag få tag på henne och ringa hem till henne och till hennes mobil men ingenstans svarade hon. Efter ett tag när jag hade försökt ringa jättemycket började jag bli väldigt orolig och som vanligt fick jag upp massa konstiga ideer i huvudet om att hon hade svimmat igen och slagit i huvudet och dött.  Jag var seriöst nära på att ringa en ambulans. Efter skolan tänkte jag iallafall åka hem till henne för jag var så orolig , jag skulle bara hänga med och hämta lite grejer till tinna och så ringer hon. Hahah jag fick typ damp för att hon inte hade svarat, men människan hade bara sovit.

Yeye nu måste jag plugga, SEeeee yaaaaa

Hedda- almost done

Heelllu. nu är jag snart klar med So uppsatsen. Jag har också pluggat inför So provet och fysikprovet. Nu har jag bara lite So kvar och en labbrapport att skriva. Om en stund tänkte jag faktiskt lägga mig framför tvn och ta det lugnt för det är jag värd så mycket som jag har pluggat idag. Imorgon börjar skolan men det känns faktiskt helt okej. Nu är sommaren så nära(haha inte nära kanske men snart nära) så det kommer gå jättefort.  Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon innan jag sticker till school.
Ciaaaooo

Emilia- Sjuk

Hej hej . Idag har jag varit hemma hela dagen p.g.a för att jag inte mått så bra , jag har jätte ont i halsen och huvudet . Så idag har jag mest pluggat och tagit det lugnt . Igår kväll var vi vid klipporna men det var så himla kallt det kanske är därför jag är sjuk idag . Vi var iallafall där i ca 3 timmar , senare drog vi hem till Anton där det var lite folk . Men det var så tråkigt så jag drog hem . Var hemma runt halv 12 och somnade framför tvn . Imorgon börjar skolan , och jag vill faktist inte var sjuk imorgon för jag ligger redan efter väldigt mycket . Och jag ska försöka jobba upp mina betyg nu dom sista veckorna som är kvar innan skolan . Om jag får något IG så får jag inte åka till Frankrike . Så jag måste verkligen få minst G i alla ämnena . Nu har jag iallafall gjort klart alla arbeten som ska lämnas in , så nu har jag bara dom här 3 proven att ta igen . Det fixar jag .
Vi ska grilla kyckling m.m till middag , älskar grillad kyckling . Innan middagen ska jag lägga mig framför tvn och vila . Ciao !


Hedda-

Tjeena,  Jag orkade inte skriva igår kväll när vi kom hem för Rebecca sov hos mig så vi hade köpt med oss godis på vägen hem , så satte vi på SATC. Så det blev ett mysigt avslut på kvällen. hahah men vi orkade inte ta fram en extrasäng så vi sov båda i min säng så vi somnade på nåt jättekonstig sätt med huvudena emot varandra Vi vaknade typ kl 6 imorse med ryggskott men sen somnade vi om.

 Idsag har jag pluggat och sett på det GG avsnitt som jag missade igår.
Nu är jag hos padre och hämtar lite skolböcker och skit som jag behöver när jag pluggar. Jag är nästan klar med fysiken så nu är det So som gäller.
Vi hörs när jag är klar, Ciiiaaooo

Emilia-..

Hejhej, nu har vi förflyttat oss hem till William och Rebecca har kmmit hem från landet nu . William och Clara sitter och äter nu så vi sitter i hans rum och chillar lite. Ikväll kommer vi vara på klittan med folk . Så det ska bli kul, bra avslutning på lovet . För sen börjar ju fitt skolan igen , fast man kan ju tänka positivt som jag då , ju snabbare vi börjar skolan ju snabbare får vi sommarlov . Tänk så ni också , då kanske man kan överleva dom här veckorna som är kvar .
Ikväll kommer jag troligtvis inte sova hemma . jag får se . Nu ska vi fixa oss och sedan dra ut . puss<3

Emilia- Hemma

hej på er :) Just nu sitter jag , Clara och William hemma hos Rebecca , men rebecca är inte hemma , haha ingen i hennes familj är hemma (?) Clara hade hennes nyckel så vi ringde och frågade om vi fick vara här . Men ni kan vara lugna Rebecca kommer om en halvtimme eller nått .
idag åkte jag hem från landet, ska kanke sova hos någon ikväll , annars kanske jag sover hemma om mina föräldrar inte åkt tillbaka till landet.
Ikväll ska vi kanske grilla vid klittan med lite folk, annars vet vi inte . Nu ska jag prata lite med Clara och WIlle . See ya babes !

Hedda- 13+ i skuggan

Gud va härligt det är ute, jag och mamma åt precis frukost  ute på altanen.  Det här kommer bli en tråkig dag för min del, först plugg och sedan påsklunch. Jaja jag får väl gå ut ikväll istället. Nu ska jag fortsätta med pluggandet , Ciaaaooo

Hedda- Godmorgon på er

Heeelllu, lika underbart väder idag ju. Idag ska ju jag äta påsklunch och sådär och nu innan det ska jag plugga hahah fast vi får se hur det går med det. Jag har försökt plugga varje dag men det sutar alltid med att jag pluggar i 10 min sen slutar jag för att det är så tråkigt. Yeye nu ska jag iallafall göra ett försök till, pussssssss

Hedda- vilken underbar dag

Vädret är ju helt fantastiskt, jag och mamma tog en lång lunch på en av uteserveringarna på medborgarplatsen. Det var fullt av folk där i solen och det kändes verkligen som sommar. Jag köpte också chinos, dem jag visade igår från Whyred. Och sen lite basgrejer.  Sen ville mamma åka hem men jag ville hitta converse så jag tog med mig pengar och drog in till stan. Men de var slut överallt. Yeye jag tänkte ringa Vikku som är i London och fråga om hon kan köpa med sig ett par åt mig.  Nu är jag hs pappa och hämtar grejer för jag flyttar till mamma idag, vi hörs Ciiiaaoo

Hedda- sticker nu

Nu skiter jag i plugget, har skrivit en halv a4 nu och det får räcka för nu. Får plugga mer senare. Nu ska jag iväg och träffa mamma på söder tror jag.

Så här ser jag ut idag


                 T-shirt från Gina
                 Jeans från Replay

Hedda- det går inte

Jag sitter här och försöker få igång min plugghjärna för jag ska skriva en So upsats men det går inte. Jag tror den har vilat för länge så nu har den blivit skittrög, eller så är jag bara allmänt trög för det kommer inte upp någonting alls i mitt huvud just nu.

Hedda- God morgon & Glad påsk

God morgon på er, solen skiner även idag och jag skulle vara genomlycklig om inte den där skolångesten började komma smygande. Jag vet det  är 3 dagar kvar, men jag har varit ledig i snart en månad nu så det kommer kännas jättekonstigt att sitta vid skolbänken igen. Plus att hela min måndag kommer gå till plugg, jobbigtjobbigt men sånt är livet.
Vanligtvis har vi påsklunch på påskafton(som dem flesta) men i år är Gustav bortrest och pappa är sjuk så vi har flyttat det till imrgon. Idag ska jag istället ta en långlunch med modern inne i stan och så kanske det blir lite shopping också.

Ha en bra dag, Ciiiaaaooo

Hedda- God natt

Sov gott  nu, och glöm inte att sova länge imorgon bitti för snart börjar skolan igen


Hedda- hemmakväll

Det här kvällen får bli en hemmahväll, indisk hämtmat, hyra film och Godis. Ganska skönt faktiskt. Vad ska ni göra ikväll?:)

Hedda- perfect chinos

Tje, jag stack in till stan, ensam. Men jag tycker det är ganska skönt för då kan man gå till bara de affärer man själv vill gå till och så där.
Jag gick iallafall till solo i västermalmsgallerian för jag såg ett par chinos där från Ralph lauren för ett tag sen så jag tänkte gå och prova dem. Men de fanns inte i min storlek så jag provade ett par från Whyred istället och de var perfekta. De är typ tänkta att vara jättetajta men eftersom jag vill ha lite lösare så tog jag bara en storlek större och så var de perfekta.



Chinos från whyred/SOLO
Tröja från made in the shade/ SOLO

Emilia- Hemmadag

Hejsaaaaan !
Idag har jag bara varit hemma för vi ska till landet senare . igår var en lyckad kväll , ångrar lite grejer men annars var det kul . Alla är ju fan borta , Viktoria åkte till London idag , Clara åkte till sin mormor och morfar som också bor på Ekerö , Rebecca åkte till landet . Hedda är hemma men hon skulle på påsklunch så vi kunde inte göra något idag :( Amelia kommer hem från Spanien idag , men så åker jag bort . typiskt ! Har saknat henne , hon är säkert jätte brun .
Ser inte fram emot den här helgen , jag kommer bara plugga,plugga och plugga ! Ska ju göra fysikprov . Jag har 3 prov att göra när jag kommer tillbaka , SO,Fysik , och omprov på Engelskan .

Juste igår shoppade jag på dagen , 3 par skor , ett bpar ballerina som var jätte rosa , ett par klackskor ( kanske 5 cm) ljus lila , och sen ett par skor till som var svarta och som  kanske hade 2 cm klack . Jag kör på färg skor i år . Sen köpte jag en kort jeansjacka ,underkläder , baslinnen , strumpor , Rosa tjocktröja . Ja mycket bas grejer . ska försöka hitta en kamera så jag kan ta kort på allt . På Tisdag börjar skolan igen , jag som inte har varit i skolan på en månad . Kommer kännas ovant att sitta vid skolbänken igen .

Nu ska vi snart dra till Ekerö , vi har ju dator på landet , om internet funkar så kommer jag att uppdatera lite . Finns väl inte så mycket att berätta om vad jag gör på dagarna där . aja vi hörs !

Hedda- uttråkad

Tjje, ja hur kan man vara uttråkad när det är såhär underbart väder? jag är det iallafall. Jag tänkte plugga men det går inte för jag vill bara ut.  Nu ska jag plugga i en halv timme men sen räcker det för idag. 
Jag kanske ringer nån och sticker in till stan, det är så härligt att vara där när det är bra väder. Jag och Vikku stack ju in igår för jag behövde ansiktsrengöring. Så träffade vi Emilia också som vara inne i stan och shoppade med sin moder. Hon hade förresten köpt jättefina saker , vi får hoppas på att hon visar dem här i bloggen. För mig blev det bara Cliniques ansiktsrengöring, men den är bra. Jaja nu började vänner, Seee yaaaa

Hedda- vårväder igen

NU ska jag sticka hem till rebecca och fixa lite grejer, men sen sticker hon till sitt fittland och clara åker också bort, Emilia och Vikku har också åkt bort så jag kommer ha skittråkigt. Fast Clara kommer ju hem imorgon. Menmen det kanske blir plugg idag då. Yeye nu måste jag sticka , Pusssssss

Hedda- hemma igen efter en jävligt rolig kväll

nu är jag hemma igen och tänkte faktiskt gå och lägga mig så god natt,


Hedda- fortfarande hemma

Hahha jag sitter fortfarande i ängen. Jag har laddat ner musik tills ikväll. Det var mitt lilla uppdrag innan kvällen. Nu ska jag gå ner till mamma och hämta min kamera och sen in till stan, vi hörs, Ciaaaaooo

Hedda- Goodmorning

Heelllu, har ni sovit gott? I have, fast jag har drömt väldigt mycket. Bland annat att jag skulle åka på college i englad eller USA, Samma som Zac efron. Hahah men det var lite roligt.
Nu ska jag ringa runt lite och se vad som händer idag, vädret är ju inte det bästa direkt.
Yeye nu ska jag ta en dusch, Seeee yaaaaa

Hedda- pigg

Tjeee jag sitter här i sängen och ser på nåt tråkigt program. Jag skulle se på SATC men det var nåt fel,  jag får panik när boxen eller dvdn inte fungerar. Vad ska jag glra ? jag är den mest otekniska människan å jorden och pappa sover.

Jaja , min kväll har varit helt okej. Stack och träffade Viktoria , hennes kompis Johanna  och några killar som jag inte kommer ihåg  vad dem heter. Vi stack hem till Johanna och där satt vi typ och snacka bara. Vid typ halv 12 stack vi hem. Vi fick gå frå Karlavägen till hötorget för det kom ingen buss, men det var lte skönt ändå.

yeye nu ska jag trixa lite med dvdn och se om jag får igång den, PUsssss

Emilia- Hemmakväll

tjoo !
Idag har jag mest degat hemma , senare träffade jag Hedda och vi drog och fikade på cafe fix . Senare skulle Hedda hem och städa så jag drog hem till Rebecca där också Clara var .
Nu ringde Hedda och vill att jag skulle åka in till stan och träffa massa folk men jag vet inte om jag hinner för mamma ville att jag skulle vara hemma till 10 idag !!? Bara för att jag har varit borta så mycket ? Jaja får se hur jag gör . Oj nu ringde Hedda och jag ska dra ut en snabbis ! pussar !


Hedda- tränat

Tjee nu kom jag precis hem från ett träningspass, eller träning och träning, det var nån sags mellanting mellan yoga och nåt annat. men det var skönt. Jag villle prova nåt nytt. Det kallas typ KI balance så man stretchar väldigt mycket och övar också balansen. Jag tyckte dock att det blev lite lugnt och långtråkigt men det kan vara skönt om man vill slappna av.

yeye ska ta en dusch nu, vi hörs senare, Ciaaaaooo

Hedda- still awake

Jag är fortfarande vaken. Efter att jag hade pluggat la jag mig i sängen och såg på En shopaholics bekännelser(laddat ner) och den tog precis slut så nu ska jag försöka sova, God natt

Hedda- plugg mitt i natten(skulle ha pblicerats för ca 2 timmar sedan)

Hellu jag orkade varken kolla om det var nåt bra på tv eller gå fram till dvdn och sätta på den. Så jag började plugga. Hmm udda jag vet men jag har så jävla mycket i skolan när jag kommer tillbaks. Så nu har jag skrivit en del av min labbrapport iallafall, skrev så mycket jag kommer ihåg så imorgon måste jag hitta papprena där jag kan läsa resten.
Byeee

Hedda- home again

Tjeee , har ni haft en bra kväll ?
Vi stack ju iväg på bio och även Vikku hängde med. Filmen var ganska bra men inte fantastisk. Men med rätt sällskap så blir kvällen bra ändå.  Nästa film att se är 17 again , mest för att Zac efron är med men den är säkert bra.
Nu ska jag se om det går nåt bra på tv annars får det väl bli SATC, God natt på er

Hedda- Bio

Tjeee nu har jag litre bråttom, jag, Emilia och kanske vikku ska iväg på bio  och jag har inte ätit ännu. Vi ska se Dumpa honom, jag tycker faktiskt den verkar ganska rolig. Nu måste jag sticka men ha en rolig kväll, Ciaaaaaoooo

Hedda-stan och plugg

Tjee, som ni anagligen vet är jag hemma nu :)Jag orkade inte skriva igår när hagg kom hem. Men det blev iallafall en jätteskön helg och jättebra väder, det var typ svenskt sommarväder så jag hade T-shirt och sådär. Första dagen så sorang jag runt och försökte hitta et par shorts men nepp inte nånstans. Inte ens på H&M , inte i min strlk iallafall . Så jag fick gå runt i jeans.  På söndagen åkte vi till Auchwitz och det var helt sjukt. Det var så jävla stort och man förstod verkligen hur människorna där hade levt. Vi gick också in i gaskamrar där hundratusentals människor har blivit ihjälgasade. yeye ni får se bilder senare.

Idag har jag ju varit med Emilia(sov hos henne inatt), Clara och Vikku. Vi drog in till stan men jag behövde lämna dem direkt för jag skulle träffa Gustav och få hans nycklar. Men han gick till nya  affärer hela tiden så det tog ett tag att hitta människan. Sen stack jag iallafal hem för att plugga med min lärare. Så nu har jag pluggat och känner mig jätteduktig :)

Vi hörs senare, pusssss

Sov Gott

Hedda har redan somnat för länge sen men jag är fortfarande vaken . Ska försöka sova nu , det är ju en dag imorgon också . Vill inte vända på dygnet , då blir det jobbigt när skolan börjar igen .
Sleep well !


Emilia-My heart will go on


Den här låten får mig verkligen att gråta . Jag och Hedda läste lite inlägg på bloggar om Malin Karlsson och så började vi lyssna på en här låten , man får lite tårar i ögonen , fast vi inte kände henne . Men vi kan verkligen inte förstå hur hennes kompisar/familj/släkt orkar allt det här. Själv sitter jag och tänker på hur jag skulle reagera om någon sa att någon av mina kompisar skulle ha dött . Skulle gråta floder.. Iallafall jag känner verkligen medlidande till alla som kände henne .
Vila i frid Malin Karlsson .

Emilia- Hemma

God kväll eller morgon .
Jag och Hedda kom precis hem efter en lyckad kväll. Det började med att vi satte oss på klipporna och skulle försöka grilla , men vi fick verkligen inte igång den ! och sen så började de dugg regna lite så vi började gå till tuben, påvägen dit så går jag och Clara lite framför alla och framför oss så går det ett gäng killar och tjejer , och 2 av killarna bär upp mig och Clara i luften upp och ner , och båda vi skriker släpp mig . Vet ni vad den jäveln gör !!? Han bara släpper mig på marken som att jag var en jävla boll , som tur var ramla jag inte på huvudet . Men hela min kroppsvikt kom på armbågen , har så jävla ont . Sen sa dom förlåt och trodde allt var bra . DOM JÄVLARNA ! ( Dom var onyktra)
Iallafall vi vandrade vidare och så åkte vi och träffade Claras killkompis + hans kompisar . Så vi drog hem till Clara och tittade på Ice Age . Alla as garvade skit högt så grannen kom 3 gånger och sa till oss , tredje gången han kom så sa han att han hade lagt sina barn i garderoben för att dom inte kunde sova , haha . Fyfan vad vi garvade , Btw , Hedda garvar fortf.
Aja vi drog ut för grannen satt och knackade i väggen för att han ville att vi skulle vara tysta , så vi drog ner till klittan eller Klitt-och-risen som någon sa ( klipporna alltså) . Ingen av oss har nog garvat på så länge , skulle fan kunna tro att dom var komiker allihopa !
Det var våran roliga kväll , vad har ni hittat på då ? :)
Hedda sover hos mig ikväll så vi får väl se vad vi gör imorgon , Hedda ska ju ha sin privat lärare hemma hos sig kl halv 5 så bäst att vi gör något innan det .. Nu ska vi flumma vidare , see yo man !


Emilia&Hedda - Drar ut !

Hej gott folk . Vi ska snart till Rålambshovsparken och grilla med MASSOR av folk , ska bli superkul ! Hedda har kommit hem från Polen nu och hon lever .
Hedda ska sova hos Emilia ikväll :)
Förlåt men vi har jätte bråtom nu så vi uppdaterar mer imorgon . Ha en bra kväll .


Emilia- Frankrike

Godmorgon ! Pappa ska hämta upp mig på ekerö och sedan lämna av mig inne i stan för att rebecca har mitt busskort , jag glömde det i hennes väska .
Sitter och längtar efter frankrike . Jag kommer åka till Frankrike 2-3 gånger i år .
Dagen efter skolavslutningen åker jag med pappa och familjen i en vecka till Frankrike , 2-3 veckor efter det så åker jag med mamma och familjen i 3 veckor till vårat hus som ligger i Italien men på gränsen till Frankrike . Sen när vi kommit hem därifrån så kommer jag bara vara hemma i 3-4 dagar sen åker vi tjejer till Frankrike i en vecka !! Vi kommer åka från 4 Augusti till 11 Augusti , när det är som varmast utomlands .

Nu ska jag gå och lägga mig framför tvn .. pus på er !

Emilia- Söndag utan sol

tjenixen . Idag är det söndag och inte det bästa vädret . Men jag har bara tittat på film och försökt plugga lite , men jag har jätte svårt att skriva eftersom att det är höger handen jag har ont i .
Igår kväll precis innan vi skulle dra till Spånga så skriver hon som skulle ha festen att det inte blev någon pga massa grejer . Så vi drog oss till Vivo och köpte grill, korv, köttbullar , chips m.m . Och så satte vi oss på klipporna och grillade och så drog vi dit massa folk , det var typ 40 st på klipporna . Så det blev en lyckad kväll iallafall. Men det började bli lite kallt runt halv 10 .
Imorgon ska jag tillbaka till Kungsholmen , och så hoppas jag på lite sol . Man blir verkligen deprimerad om det inte är någon sol framme.
Nu måste jag plugga Fysik , sen ska jag bli förhörd . jag har massor av grejer att göra innan vi börjar i skolan igen .
- Fysik inför prov
-So inför prov
-Fysik labb
-Industri arbetet
-Prao uppgift

Lite stressad är jag ,  det värsta är att jag bara skjuter upp det hela tiden . Idag ska jag plugga och nästa helg när jag är på landet och ruttnar .
Pappa tjatar på mig att jag ska stänga av och plugga så jag hör av mig imorgon . kisses <3

Emilia- snabbt iväg

hej på er ! jag ska skynda mig in till stan nu från Ekerö, jag ska möta upp Clara och Rebecca . Senare träffar vi nog Viktoria också . Vilket fint väder det är idag förresten , själv har man bara suttit inne. Ikväll blir det fest i Spånga , det ska bli jätte kul ! Nu måste jag rusa , hej så länge <3

Emilia- Låt

Ni måste lyssna på den här söta killen när han sjunger , han är verkligen bra för sin ålder , 12 år tror jag han är .

Emilia- Segaste Fredagen

Hejhej :)
Är på ekerö nu och kommer vara det resten av helgen . Idag var en av dom värsta praodagarna jag har haft , Hedda åkte ju till Krakow så jag fick vara ensam på praoen , Jag skulle aldrig ha klarat mig utan henne i 2 veckor på det där cafet . Jag fick inte sluta förrens 4 , jag har varit depremerad hela dagen för att det har varit så grymt fint väder idag men själv får man inte ens se solen eftersom att jag jobbar i en jävla grotta ! (Cafet ligger längst ner i gallerian ) . Jag har haft lite ont i haldlederna hela veckan för att vi har bart in disk , men idag började det göra riktigt ont , min höger hand eller tumme har börjat svullna upp och blivit blå . Kan det verkligen bero på att jag bart ut och in så himla mycket disk ? Ingen tror på mig när jag säger så , men det är jävligt ansträngande för handlederna och händerna att göra det varje dag . Men iallafall jag kan inte röra handen , knappt skriva på tangenterna . Nej jag ska inte tycka synd om mig själv .
Imorgon ska jag också bara ta det lugnt hela dagen , det ska ju bli ännu bättre och varmare väder imorgon har jag hört så jag kommer ligga och sova i solen imorgon . haha .
Amelia åkte till Spanien idag , hoppas hon får det bra där i det varma och sköna vädret , kommer sakna dig gumman <3

Nu ska jag lägga mig framför tvn , min hand pallar inte skriva mer nu . Ha en fortsatt bra kväll !

Hedda Hejdå stockholm

Tjeee nu ska jag sticka, som n kanske vet ska jag till krakow över helgen.  Haha jag vet Krakow ? vem faan åker dit?  Yeye min familj gör iallafall det och enligt pappa är det den finaste staden i Europa men jaja vi får väl se med det.  Ni kommer iallafall få mycket bilder och om jag har tur kanske det finns internet på hotellet, det brukar finnas det.



Orkar inte visa outfit idag, väldigt enkel, Jeans från puss&kram och tröja från Alan paine.
Väldigt skönt och enkelt.

Just det nu har vi bokat vår Frankrike resa, så den ¤ aug sticker vi till frankrike. Jag längtar så jävla mycket.

Ha en jättebra helg , pussss<3

Emilia- Shopping

Hello !
Idag efter praoen åkte jag , Hedda, Clara , Rebecca och Åsa in till stan och tittade lite på kläder m.m och jag köpte en brun skinnjacka från H&M för 250 kr , HALVA PRISET ! Den är jag iallafall supernöjd med .
Clara var ledig från sin prao idag så hon satt vi vårat cafe hela dagen ! Typ från halv 11 till kl 4 . Så det var trevligt med sällskap . Imorgon åker ju Hedda till Polen så jag kommer få praoa själv . Inte alls kul .
I Helgen ska jag till Ekerö och bara ta det lugnt och så måste jag plugga lite . sen kommer jag hem på måndagen igen . Jag har inte direkt planerat så mycket på påsklovet , på Fredagen så kommer jag åka till landet :( Enligt mamma så ska man umgås med familjen på påsk , det gör tydligen alla , fast ingen av mina kompisar ska umgås med familjen . Så vet inte om det riktigt stämmer asså ...
Har precis pluggat SO på datorn , vi ska ju skriva om nått företag , haha jag valde att skriva om en godisfabrik . Lite typiskt mig .

Ska lägga mig i soffan och slöa nu , hööörs !

Hedda- borde nog packa

Jag ska egentligen packa nu men jag orkar verkligen inte. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag så jag hittar ändå ingenting.  Jaja det är bara att tvinga sig själv vid såna här tillfällen, vi hörs när jag är klar, pusss på er <3

Hedda- Hejdå prao

Nu har jag haft min sista  prao dag eftersom jag är borta imorgon. Haha Clara satt på vårt cafe exakt hela dagen idag för hon var ledig så hon bara satt där.
 Det känns både bra och lite sorgligt att det är slut nu. Vi började ju lära känna de tre killarna som jobbar där och de kan vara jävligt roliga. Yeye vi ska dit och fika i nästa vecka iallafall. Efter praon åkte jag, Emilia, Clara, Rebecca och Åsa in till stan. Det var jättefint väder så det var väldigt mysigt.
Nu sitter jag och ser på LIpstick Jungle så Byeeeee

Hedda- God morgon

Sry men jag orkade verkligen inte skriva igår kväll, först stack jag ut och sprang, första gången för i år ch sen såg jag på nån konstig film som Gustav hade laddat ner. Nu ska jag iväg till praon och efter det tänkte jag träna, Ha en bra dag, pusss


Emilia- Haha jätte kul Hedda !

Nej jag ska inte sluta blogga , det var Heddas tråkiga April skämt . Jaja igår gick jag hem från praoen för att jag inte mådde så bra , och idag var jag också hemma . Hedda stannade också hemma . så vi gick på en promenad . Idag var det riktigt härligt väder ute och vädret ser ut att stanna i några dagar till iallafall . Imorgon ska vi till praone igen "/ På fredag så måste jag vara ensam där för Hedda ska ju till Krakow .
Idag tog jag också bilder som jag ska skicka in till någon agentur  . Jag tror jag kommer skicka in till Mika och Agent46 . Men jag vet inte om Mika eller stockholmsgruppen är bäst ? Mamma tycker Mika så jag tar nog den . Och nu har Mamma bokat resan till Frankrike :) Jag, Rebecca , Viktoria , Hedda och Clara ska till Frankrike där Rebeccas farmor bor . Mellan 4-11 Augusti åker vi . och innan det kommer jag ha varit utomlands i 4 veckor . Så jag får hoppas att jag blir brunare i år !
Haha jag solade solarium i 1 timme och 20 min hemma idag . så 40 minuter på varje sida . Blev inte bränd iallafall . det var nog låg värme .
Pratade med MIchaela i telefon för en halvtimme sen . Hon ringde och grät jätte mycket . Så vi satt och snackade i en timme ungefär . Känner mig ledsen för lite saker så de var skönt att prata ut med henne !
Mycket grejer i ett inlägg men ni får stå ut . puss <3

Hedda- Vårtrender











Hedda- Jag saknar dig som faan

Nu har jag pluggat skiten ur mig, min lärare kommer ju varje onsdag och idag körde vi fysik eftersom jag har prov efter lovet. Vi kör fysik nästa gång också men då i en och en halv timme så jag tror jag kommer klara provet.
Nu ska jag ladda ner lite musik, vi hörs :)

Hedda- riktigt skön dag

Nu sitter jag här igen och tittar på satc. Jag älskar det, det är typ den bästa serien som någonsin gjorts.
Yeye jag och Emilia har haft vår promenad nu och på vägen hem köpte jag en cola light och en sofies mode att ta med hem.







Såhär kommer min eftermiddag se ut SATC, sofies mode och cola light

Hedda- VILL UT

Jag sitter här och ser på SATC och väntar på att Emilia ska ringa. När vi pratade för ca en timme sen satt hon och såg på HSM och det var väldigt viktigt att hon fick se klart den så hon skulle ringa när den var slut men hon ringer ju aldrig. Jag vill ju ut i solen, NU.



Här är en bild på mig , viktoria , emilia och amelia från förra våren i typ april eller maj


HEddda- bästabilden


 vi kommer sakna dig här i bloggen

Hedda- stannar hemma

Yeee det bli ingen prao för mig idag , jag har verkligen ingen ork eller lust. Men jag har ringt dem och sådär så det är lungt. Emilia är också hemma så vi kanske tar nån promenad i vårvädret sen. Jag kännner faktiskt för året första glass, det är ju faktiskt april nu :)  Yeyey jag kommer blogga mycket under dagen men nu tänkte jag sätta på SATC bóxen , ha en bra dag, pussss <3

Hedda - god morgon

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, men jag måste ta mig upp och kolla att emilia kommer idag. Det måste hon göra . Hon ska förresten antagligensluta blogga eller bara skriva ibland typ. Ni kanske har märkt att hon inte skriver så ofta så hon orkar typinte mer. Yeye tråkigt för mig och för er men sånt är livet. Om ni inte har kollat ut genom fönstret än så borde ni verkligen göra det för vädret är helt fantastiskt. Nu ska jag klä på mig , vi hörs snart

RSS 2.0