E-Snart 2010!

Hej hej, just nu är jag hemma hos Clara , Idag köpte jag en nyårsklänning på Zara, Den är helt paljetig:)
Imorgon är det äntligen nyår!
Nu är det bestämt hur våran nyår ska se ut.
Först ska vi äta middag hemma hos Clara och ha det trevligt!  Sen ska vi träffa hennes kompis och dra på fest på drottninggatan
Det blir nog jätte kul, det är ju trots allt nyår!

Nu ska j

Emilia- Hedda här är jag!

Hahah, ja var har jag varit under alla dessa dagar?
Nej men efter jag hade varit på landet så träffade jag Viktoria och Clara, och så sa jag och Clara Hejdå till Viktoria som skulle åka till Thailand dagen efter.
Sen på kvällen så var jag hemma hos Clara och vi gjorde inte så mycket, sen hade jag ont i huvudet så jag drog hem till mig och tog det lugnt resten av kvällen.
PÅ Lördagen så skulle jag tillbaka till landet och äta kalkon middag, det är någon tradition i våran familj, men gott är det iallafall!
Sen stressade jag mina föräldrar att åka hem till stan igen samma kväll. Så då träffades jag och Clara och sen drog vi hem till mig och spelade wii :) haha, det var roligt!
I söndags så var vi hemma hos mig hela förmiddagen och sen så drog vi och tränade på friskis och svettis efterso att jag hade fått något presentkort där, men det var något strul med det så jag fick träna gratis, vi gick på ett pass som hette gympa puls, det var skit roligt! Det var bra musik och så "dansade" man och gjorde styrketräning. Rekomenderas.
Igår var det Måndag och då åkte jag och Clara in till stan och jag lyckades hitta en tröja på gina tricot och ett par örhängen på h&m. På kvällen så drog vi med Amelia och En tjej som hette Rebecca till medborgarplatsen, där var det chillkrök med lite folk. Det var trevligt, sen drog vi till mc donalds och åt, Amelia var så snäll och bjöd mig på mat, Tack gumman!
Efter det så drog jag hem.
Idag så ska jag träffa Clara och åka in och en sista gång leta efter en snygg nyårsklänning och ta en fika.


Snart är det nyårsafton!
Min nyårsafton är inte riktigt helt bestämd än.
Men vi ska troligtvis först ha en tjejmiddag hemma hos Clara med lite tjejer. Sen ska vi ut och festa!!
Nu måste jag börja göra iordning mig. Pussilipuss!

( Till Hedda, Jag svarar på det du skrev till mig senare, hinner inte idag. Saknar dig massor Hedda, shoppa och sola ihjäl dig!)





Hedda- vart håller emilia hus?

Tjooo , sitter i min säng och har precis duschat, jag ska ut ochkäka middag om ett tag. Idag  har jag inte gjort mycket, sov väldigt länge och sedan legat vid poolen.
Ni är vi ju på ett nytt ställe och det är jättemysigt här också. Det är jätteysnd att jag inte kan lägga in några bilder men ni får se när jag kommer hem.
Nu ska jag försöka få tag på vickan, det är jättedålig mottagning här och hon är i thailand så det är lite svårt att nå varandra :P Menmen jag ska se om hon kanske är inne på facebook, så vickan om du läser det här logga in på face eller ring mig
pusss

Hedda- vilken extremt skön dag

jag har nog faktiskt haft en av de skönaste dagarna på länge. Dagen började med att jag gick ner och åt en stor frukost, la mig sedan vid poolen ett tag.  Gick sedan på en massage som varhelt underbar, antagligen den skönaste massagen jag nånsin fått. Efter massagen beställde jag ut lunch till poolen och sen har jag bara legat i en solstol och läst,helt galet skönt. Tyvärr så brände jag mig lite :P heheh eller inte så lite kanske :P
Försökte ta en bild men tyvärr så förstår jag mig inte på gustavs dator, jag har inte med min så det blir inga bilder, tyvärr hahah annars hade i fått er ett rejält garv :P

Men nu ska jag hoppa in i duschen och om ett tag ska vi dra iväg och äta midag :)

Pusssss på er

Hedda- Massage

Nu har jag precis ätit en jättegod frukost och ska nu iväg på massage. Har tid om typ några minuter så jag har lite bråttom. Igår shoppade jag ite också, en klänning, en tunika, en t-shirt, n parfym , ett par shorts och lite ansiktsprodukter.  Ha en bra dag, pusssssss


Hedda- Jul i sydamerika

Tjoooo hur har ni det där hemma? Jag hardet jättebra här förutom ett litet problem. Vårt bagage kom bort och vi kommer inte få det på en vecka , lite jobbigt men iof så behöver man ju då köpa nya grejer som försökringen betalar., Niiice va ?  Men nu ska jag dra ut och käka men Goood jul, vi hörs imorgon :)

Emilia- God jul

Jag vill börja med att säga God jul till alla!

Idag fick jag av pappa och dem:

Skidjacka
Rosa flees tröja
Vantar med päls.
Presntkort på:
H&M
Lindex
Friskis och Svettis

Tack för allt!
Imorgon ska jag åka till Essingen på förmiddagen, och dit kommer 2 av mina mostrar och deras familjer, för att sedan fira mer jul.

Jag såg också att Hedda hade skickat ett "mail" till mig här på bloggen!
Hon har kommit fram levande, men hennes bagage har försvunnit "/
Men hon får tillbaka det om några dagar. Det är varmt och hon har det bra, och jag antar att hon hälsar God jul till alla er.

Ha en mysig kväll!


E

Nu ska jag faktist försöka sova. Börjar bli lite trött.



Julafton

Japp nu är det den officiela julaftonen.
Jag tittade på Kenzas blogg, och då såg jag till min förvåning att Sex and the city 2 trailern kommit ut! Gissa om jag blev glad!
Men jag tycker att 2ans film verkar sämre än 1an. Men man kan ju altid hoppas att 2an är ännu bättre.
Kan tyvär inte lägga in trailern på bloggen nu, lite problem med den här datorn. Men ni kan ju alltid söka på Youtube.

Ska sätta på en film på datorn nu.

P.S. Hedda jag saknar dig redan. Hoppas flygresan gick bra! Miss you!


Emilia- Julklappar

Hej på er!
Just nu är jag på landet och har det mysigt. Jag har fått mina julklappar från mamma m.m
Jag fick:
En ny Mobil
Kläder
smycken
Hörlurar
Presentkort på Åhlens
Pengar

Tack så mycket för julklapparna!

Har försökt att lära mig smsa med den nya mobilen men det verkar vara fullt omöjligt.. eller jag har snart lärt mig, men jag kan medje att det tar nån extra minut att smsa nu. Men det är det värt, min gamla mobil var så tråkig.
Imorgon bär det av till Enskede med pappa.
Ha en bra jul! Den riktiga julen börjar om ca 40 min.


Här är Mobilen och en sliten jag.




Emilia- Dan före doppare dan

Imorgon är det Julafton, om jag ska vara ärlig så har jag redan tröttnat på julen. Jag har snackat med lite kompisar om det, man längtar inte lika mycket efter att få presenter när man tex fyller år, just nu vill man bara bli äldre. 14-17 års ålder är bara helt meningslösa åldrar tycker jag. Hormonerna skulle kunna sprängas i vilken minut som helst, och det hjälper ju inte att föräldrarna tjatar mer och mer..
Aja nog om hormoner.
Mamma kommer och hämtar mig om någon timme eller två, vi ska till landet som också ligger här på Ekerö, Där ska jag få alla mina julklappar av mamma och dem. Min lillasyster är magsjuk så vi kunde inte träffa alla mostrar idag. Men vi träffar dem på Fredag istället.
Jag har faktist en liten aning om vad jag kommer få i julklapp av mamma och dem, men jag vill inte skriva det ifall att jag inte får det.

Men nu ska jag göra iordning mig.
God jul allesammans!


Emilia- Skitsnack

Alla gör vi misstag. Ingen är perfekt, och ingen bör vara det.
Jag har olika syner på alla människor, allt är inte positivt.
Det som kallas skitsnack är allt det negativa som den personen bär på.
Och till alla dem som säger att de ska sluta snacka skit om andra, det är bara ren Bullshit!
Jag har själv sagt så 1000 tals gånger, men efter en vecka så behöver man ändå lätta hjärtat.
Jag mår dåligt om inte jag kan prata högt med mina vänner om det jag känner.
En sak har man lärt sig efter alla år, Tjejer kommer ALDRIG sluta snacka skit! Så få in de orden i din hjärna, Ingen kommer någonsin att sluta snacka skit.. Det är en del av vardagen.
Jag kan själv medge att det kan vara så sjukt skönt att prata ut. Men en del gör det ju så osmidigt, vissa bör tänka efter mer.




Emilia- Har inte kommit någonstans..

Yep, jag har suttit på Ekerö hela dagen, jag är sjukt förrvirad just nu, antingen stannar jag här till julafton, eller så åker jag till Essingen idag, och imorgon åker jag till landet med mamma och dem, och landet som ligger här på ekerö, och sen dagen efter det så åker jag tillbaka till pappa. Ja vilka jävla I-landsproblem jag har!

Aja jag ska försöka ringa mamma nu för 1000 gången, hon svarar inte!

Emilia- God morgon!

vaknade för en halvtimme sen, vi hade tydligen våran städare här hemma klockan 7 på morgonen, men jag märkte ingenting, jag sov som en stock!
Vad ska jag göra idag då? Mamma sa igår att Matilda var magsjuk, så om hon nu är bättre så åker jag till kungsholmen idag. Om hon inte mår bättre idag så stannar jag här tills imorgon.
Men jag har inget att göra här, jag kan bara titta på tv och vara inne på datan. Fast ibland så kan faktist det bästa vara att bara ligga inne en hel dag och bara ta det lugnt, och slippa frysa ute i kylan.
Men Hedda åkte ju imorse, och Clara är på Ekerö hos sin mormor och morfar och stackars Viktoria är själv på Kungsholmen. Så jag kanske ska åka in till stan och hålla henne lite sällskap:)

Aja jag hör av mig senare, ska ut och ta en cigg i kylan..

Kramar

Hedda- god natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Ikväll har jag varit hemma hos Vickan ochsen har jag packat. Nuska jag upp om typ 2 timmar så jag tänkte sova lite, puss på er

Emilia- tralalala..

Har inte hänt så mycket sen sist, har tittat på folks bilder på fb. Och imorgon bitti tidigt på morgonen åker Hedda iväg i 2 hela veckor!
Jag har skrivit det förrut men jag skriver det igen, JAG KOMMER SAKNA DIG! Hoppas att du får det underbart på andra sidan jorden. Sola, Bada och shoppa! Men vi hörs genom bloggen och sms.
Dö inte i en flykrasch nu Hedda!
Puss!



Hahaha! Jag och Hedda satte på oss sånna där mössar som man har när man slingar håret.
En gammal bild, men din min som du gör Hedda är störtskön!



Hedda- Imorgon åker jag

Tjooo, jag håller just nu på att packa lite medans jag tittar på two and a half men. Imorgon bitti så kommer jag sätta mig på ett flyg till sydamerika och kommer sedan vara borta i ungefär 2 veckor. Det ska verkligen bli jätteskönt att komma bort från den här kylan.  Nu fick vi lite gäster, pussss

Emilia-

Hejhej!
Är på Ekerö nu helt ensam. Ska snart göra middag till mig själv, Sen kanske jag ska ringa någon och bara snacka lite.
Ikväll blir det hemmakväll. Alla är så sega på kvällarna nu innan jul. Men efter jul blir det mer party!

tittade runt lite på bubbleroom och hittade lite snyggt


Skit snygg klänning



Snygga tights


Kavaj


Ska göra lite mat nu.
Pussar!


Emilia-

Hej hej, igår kväll så drog vi på bio och såg 2012 den var sjukt bra! Jag spände mig hela filmen för att den var så sjukt spännande! Efter filmen så sov jag över hemma hos Hedda. På dagen var jag hemma hos pappa på ekerö och hade mini julafton, jag fick lite presentkort,smycken, sminkborttagning. Idag ska jag till Ekerö igen och sova där tills imorgon. Sen på onsdag kommer jag få alla presenter på mammas sida. Och sen på torsdag är det den riktiga julafton med pappa. Inatt åker Hedda till Sydamerika i 2 veckor :( kommer sakna henne! Nu ska jag fortsätta titta på gossip girl med Hedda! Hör av mig senare ikväll.

Hedda-loooov

Det är så jävla skönt med lov efter en jävligt jobbig höst med allt jävla plugg. Men plugget lönade sig och jag har nu 250 poäng som var mitt mål när jag började i höstas. Idag ska jag packa och sen träffa clara, vi kanske sticker och tränar eller nåt. Men jag hatar att packa så jag ska bara slänga ner allt i väskan. Men nu ska jag hoppa in i duschen:), pussss

Emilia- Hemmakväll

Tjabba.
Igår var det Julavslutning, och det gick bra, Sen efter det så drog vi och åt på kungshallarna och efter det så åkte vi skridskor i kunsan. Det var så jävla kallt. Så jag och Viktoria ställer oss vid en eld och värmer oss, Då kommer massa italienska tanter fram till oss och ställer sig bredvid oss och vill ta massa kort på oss. Haha gissa om vi skrattade! Men dem var jätte snälla så det var lugnt:)
Sen åkte jag och Clara hem till Clara och slappade i någon timme. Jag lyckades till och med somna ett litet tag.
Efter det så träffades vi alla hemma hos Hedda och gjorde en pizza och tog det lugnt hela kvällen. Det var faktist väldigt skönt.
Idag så vaknade jag runt 11, senare på eftermiddagen så åkte jag in till stan och mötte Hedda och Clara. Dem skulle köpa lite Presenter/julklappar och jag skulle köpa extensions. Så nu har jag långa extenisons igen. Hur skönt som helst.
Imorgon ska jag vara på Ekerö kl 1 och så ska vi ha minijulafton. Då får jag julklappar av farmor,faster m.m För dem ska jag inte träffa på Julafton.
Sen åker jag tillbaka in till stan på kvällen och så ska vi ut och Festa. Eftersom att Hedda åker till Argentina på Tisdag och Viktoria åker till Thailand i veckan. Lyllos dem!
Nu börjar Paradise Hotel XL så jag ska titta på det i någon timme nu.
Ha en bra kväll!

Olika personligheter

Här är orden som vi fick på kommentarer. Det KAN beskriva våra personligheter med ett ord. Hoppas ni fattar något.


Chill-  Hedda
Sprit- hedda
vin- Emilia
öl- Hedda
bajs- Emilia
snygg- Hedda
piff- Emilia
killmagnet- Emilia
lamm- Hedda
stekt kött- Emilia
dude- Hedda
cigg- Svår fråga, men det får bli Emilia
cashflow- Hedda
chips-  Emilia
tågräls- Emilia
mr A- Hedda
Per- Emilia
toalettborste- Emilia
Hånare- Hedda
BÄST- Emilia


Emilia- i said Brrr..

Ja hörrni vad säger ni om det kalla och tråkiga vädret? Jag är iallafall redan trött på det.
Idag efter skolan så tänkte först jag och Hedda dra och ta en fika inne i stan. Men sen så såg vi på Heddas mobil att det gick en bio kl 3, och när vi såg det så var kl tio i 3. Så vi skyndade oss till Sergel. Vi såg iallafall Trubbel i paradiset. Den var väl sådär, när den väl var rolig så var den skit rolig, men annars så var den rätt så seg.

Imorgon så ska vi har kör övning hela dagen, eftersom att vi typ ska sjunga och så ska det vara någon B pjäs som några ska spela upp för skolan.
Jaja efter skolan så ska jag till Tandisen och fixa min tandställning, Äntligen! Men sen så ska jag dit på Måndag för att få tandställning där nere också. Lite onödigt att dra dit 2 gånger på en vecka. Men jag orkar inte gå runt mycket längre och ha ont.
Snart börjar paradise hotel, det börjar bli grymt spännande nu. Det verkar bli värsta grytan i paradise hotel nu. Kommer Jackie och Andreas ha sex? Blir fan chockade om dem har det!
Aja ni får inte missa det iallafall!


Härlig bild på Hedda!
I sommras på min brygga.


Emilia-lektion

Hej hej, Hedda sitter och gör so prov så jag lånade hennes mobil, vi tittar på " this is England ". Jag tycker väl att den är sådär. Det blev ändrade planer med ekerö. Men nu ska jag fortsätta se på filmen. Pussar

Emilia- Right here, right now!

Tjena!
Har så sjukt ont i min mun pga min fucking tandställning!! Åh jag blir så irriterad på den. Den är helt trasig och ger mig världens största skavsår, har fått ett stort jack, typ 1 cm!

Har inte så mycket att skriva nu. Så jag kan ju skriva hur resten av min vecka kommer se ut.

Onsdag- Ekerö tror jag
Torsdag- Tandläkaren.
Fredag- JULLOV! Äta lunch med tjejerna efter skolan, sen kanske åka skridskor eller nått annat skoj i kunsträdgården. Sen på kvällen blir det utgång!
Lördag- Köpa Extensions
Söndag- Mini Julafton hemms hos pappa, med farmor och alla som jag inte kommer träffa på Julafton.

Åh vad jag längtar tills Nyår!
Kan berätta om hur mitt nyår kommer se ut när det börjar närma sig lite mer. Men idag så var vi inne och tittade i stan om vi kunde hitta lite klänningar. Och jag hittade 3 som var okej. Men jag ska leta lite till.


H- Veckans planer

Veckans planer, lägg märke till att det inte står plugga någonstans :) :P

Måndag- Skola, träna
Tisdag- kör hela dagen, stan och fika på eftermiddagen
Onsdag- skola
Torsdag- skola, lärar-elevmatcher(jag ska spela!!!!!panik) träna, middag med Clara
Fredag- AVSLUTNING, först för 6-7or sen 8-9or,  sen lunch med tjejerna, på kvällen fira att vi har lov:)

Nu hoppar jag in i duschen, pusss


Hedda- FRiii som en fååågel

Det är så gaalet skönt just nu. Inget plugg. Jag ska göra ett prov imorgon eller på onsdag men jag skulle egentligen ha gjort det i fredags så jag pluggade förra veckan så jag har inte behövt plugga i helgen eller idag, helt sjukt skööönt. Jag bara NJUTER.
Ikväll har jag bara tränat och sen sett på tv, nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig jättetidigt. Imorgon är det temadag men vi har kör hela dagen.


E- Paradise Hotel

Yes ni hörde rätt!
Nu har Paradise Hotel börjat, jag har pausat så länge.
Imorgon ska vi ha pysseldag i skolan, så det ska bli härligt , efter det ska vi åka in till stan och titta på nyårsklänningar och ta en fika. Mysigt va?
Nu ska jag avsluta.
Ha en bra kväll allesammans, utan plugg och allt!

Emilia- Dagens citat av Hedda

" Jag blir bara mer och mer klockren för varje dag som går!"


Det här sa Hedda till sig själv, så självgod är hon.
Vi kommer kunna lägga upp dagliga citat i ett år om hon fortsätter vara såhär klockren.


Förresten så skulle vi behöva hjälp med en grej av er bloggläsare. Vi skulle vilja att ni bara skriver ett eller flera random ord på kommentarer. Så ska vi göra en grej med dem orden här på bloggen senare.

Det skulle vara jätte snällt av er! 

Nu ska vi ut och förgifta oss. 

Hedda ska till Argentina på Tisdag :( Jag kommer sakna henne jätte mycket!
Aja jag får beskriva min kärlek till henne i ett senare inlägg! (Not)..

Ciao!


Emilia- You're my world

Hej hej . Idag har det varit en jätte skön dag. Jag Hedda och Clara åkte hem till Hedda och försökte göra en video som Hedda skulle skicka in till någon person, men det gick ju sådär så vi gav upp och gjorde lite mat  istället.
Och nu har Hedda och Clara legat helt hyperaktiva i soffan i nästan en timme, och det beror på att dem sitter och tittar i Östras skolkatalog efter alla snygga killar. Jag ska lägga in en bild på dem längre ner i inlägget.
Själv så ligger jag i fåtöljen och degar, jag ligger här som en gammal gubbe, det ända som saknas är pipan och tofflorna.
Jaja idag har vi kommit på lite planer, Vi ska försöka få praoa i Åre, veckan efter sportlovet. för då är det fördjupningsvecka i våran skola.
Jag ska bara ringa min kompis Ebba som praoade med en kompis där förra året och fråga om lite grejer.

Aja nu vet jag inte vad vi ska göra, men vi har INGET PLUGG!! Så jag ska njuta som fan!


Haha Klockren! titta på Clara, hon ser verkligen ut att dregla.


Emilia- Frulle

Godmorgon. Måndag igen, vanligtvis brukar jag ha världens ångest men den här veckan kommer bli jätte skön.
Just nu sitter jag framför datorn och äter frukost.
Jag ska börja dra mot bussen och ca 10 minuter.

Kan ni fatta att det är jullov på Fredag?! Herregud, Då är det bara 1 termin kvar att gå i skit rålis!
Snart ska vi göra vårat första gymnasieval. Jag ska välja mellan Bromma, Östra, Jensen Norra sen kan jag inte komma på några fler gymnasium som intresserar mig.
Aja det är väl bästa att jag börjar titta upp lite fler gymnasium.
Nu måste jag börja gå, eftersom att jag är på Ekerö.

Ha en bra dag.


Emilia-

Jag har precis lagat lasagne och jag gör aldrig om det igen!
Pappa och Jennie bad mig att göra en lasagne, och på receptet så står det att det är ett enkelt recept och tar bara 45 minuter att göra.
Jo det gick åt h*lvete! jag grät floder när jag skulle hacka gul lök, Det låg mat över hela golvet och hela spisen. hahah!
Sen när pappa kommer hem så visar det sig att jag har lagt all köttfärs längst ner, men man ska lägga det i lager. Så ja det blev v'ldigt mycket pyssel hit och dit.
Men nu är jag iallafall och kan ta det lugnt resten av kvällen.
Om 25 minuter ska jag se på Gossip girl, och senare så är det också Paradise Hotel. Missa inte!


E- 3 Advent

Hejhej!
Hoppas ni har haft en bra helg. Jag har faktist haft en väldigt skön helg!
I fredags var vi tjejer hemma hos Clara och sen så kom Jens och hans 3 kompisar. Så det var en trevlig kväll.
Igår så åkte jag till Ekerö och sen på kvällen så tog jag det bara lugnt framför tvn med en chipspåse. Det var faktist väldigt skönt. Och så såg jag på Paradise Hotel XL.
Somnade hyfsat tidigt och vaknade rätt så sent! Det var längesen..
Idag ska jag bara ta det lugnt, eftersom att vi inte har något plugg till den här veckan. Så jag ska njuta, det är såhär en riktigt Söndag igentligen ska se ut.
kramar

Hedda- God morgon

God morgon, jag vaknade för ett tag sedan och ska nu sticka in till stan och träffa mamma. Vi ska äta lunch och sådär. Senare i eftermiddag så ska jag träna med Clara, har varit sjuk så det var galet länge sedan vi träna nu. Sen kanske vi ska på mysig glöggfest , haha. Men vi hörs senare, pusss


Hedda- God morgon

God morgon, jag vaknade för ett tag sedan och ska nu sticka in till stan och träffa mamma. Vi ska äta lunch och sådär. Senare i eftermiddag så ska jag träna med Clara, har varit sjuk så det var galet länge sedan vi träna nu. Sen kanske vi ska på mysig glöggfest , haha. Men vi hörs senare, pusss


Hedda- New moon

Tjoo kom precis hjem efter en biokväll. Jag , Viktoria och Clara var och såg New Moon och den var väldigt bra. Men Clara och Viktoria hade redan sett den haha. Annars idag har jag bara varit i stan med Clara. Vi kollade på lite allt öjligt och inne på NK details så hittade jag drömsolglasögonen och jag kunde inte motstå att köpa dem.  Sen drog jag och käka middag med pappa och Gustav på ett ställe i Vasastan. Nu tänkte jag snart gå och lägga mig för jag är ganska trött. Har inte fått så mycket sömn de sista 2 nätterna.


Nya solglasögonen från  RayBan

Emilia och hedda- hemma hos Clara

Omg vad vi är trötta.
Jens och hans kompisar gick från Clara precis, det var en trevlig kväll.
Just nu tittar vi på The holiday, men jag kommer somna när som helst.
Så godnatt. ska upp m några timmar.


E- hemma hos Tinna

Fan, allt jag skrev försvann!
Aja jag kan skriva om allt snabbt.
Idag var det luciatåg och det gick bra, bilder kommer senare. kanske till och med en video på när vi sjunger. Men det är bara KANSKE.. haha..
Iallafall så sitter jag, Tinna, Viktoria och Clara hemma hos Tinna och tittar på Super sweet 16. Snart ska vi dra till Alvik och möta Viktorias syster för att Viktoria ska hämta en sak.
Ikväll vet vi inte vad vi ska göra, alla vi är väldigt trötta , men jag uppdaterar senare och skriver vad vi ska göra.

Ciao!


jag just nu.


Hedda-

Emilia tjatar på mig attjag skriva så här kommer ett inlääg. Jag kom hem för ett tag sedn och igger i offan nu. Igår natt varnog en av de värsta nätterna i mitt liv. Nästan iallafall. Jag sov inte någonting . Jag slutade plugga vid halv2 och gick då och la mig men jag kunde verkligen inte somna så jag gjorde inte det. Jag bara låg i sängen hela natten. Sen fick jag panik kl halv 4 för att jag inte kunde somna och visste att jag skulle gå upp kl 6.  Men jag somnade iallafall aldrig och kl 6 så hoppadejag in i duschen och drog sedan till skolan för att ha Luciatåg. Det kommer bilder senare men nu skajag sova. Jag har varit vaken i 30 timmar så det är nog dags  att sova lite. Jag är så gaalet trött skulle kunna ha somnat under luciatåget. Så nu ska jag sova i några timmar. Ha det bra, pusss

E- Stressigt

Hejhej :)
Jag sitter just nu och gör 3 saker samtidigt. Klipper ut runda pappersgrejer som man kan ha runt ljusen, skriver låttext på den + städar rummet.
Jag skulle klippa ut en sån där pappers grej till både viktoria och Clara också.
Vi ska ju vara tomtar imorgon på vårat luciatåg. Men vi fick inte ha lyktor för att vi inte skulle synas då.
Sen ska vi också sjunga de 3 första verserna i tomtarnas sång. Ingen av oss kan typ den andra versen, så jag måste skriva ner alla på den här lilla pappersgrejen.

Aja imorgon så blir det upp tidigt för min del, kan ju skriva hur min dag kommer se ut imorgon.

06.00- Ska gå upp
07.00- gå hemifrån
07.30- Samling
09.00- Första lucia tåget
10.00- har vi det andra luciatåget ( tror jag)
11.00 - Ska vi till något dagsverk? och sjungá för några människor.
sen är det prov i SO.

Nu måste jag fortsätta med allt jag håller på med. Ibland önskar man att man hade 8 armar.
Kommer lägga in bilder på hur vi såg ut senare i bloggen!

pusspuss!

E- Tipp tapp tipp tapp

Ja det börjar närma sig Lucia nu, och på Fredag är det Luciatåg i våran skola. Jag,Hedda,Tinna,Viktoria och Clara ska vara tomtar. Så idag åkte jag in och träffade pappa inne i stan, för vi skulle köpa en tomteluva och strumpbyxor till mig. Lyckades hitta en tomteluva på BR. Den var lite längre än vad dom brukar vara. Själva toppen på mössan går ända ner till brösten.. Haha. Sen tittade jag på lite snowboard grejer som man kan önska sig i julklapp, eftersom att jag och Hedda ska till både Orsa och Sälen på sportlovet.
Sen efter vi shoppat iallafall, så drog vi och åt på en jätte mysig restaurang i Gallerian. Sen drog jag hem och pluggade lite SO eftersom att vi har prov på Fredag.
På fredag får vi också våra slutbetyg, Och jag får pengar för mina slutbetyg. Så för hälften av dem pengarna ska jag köpa extensions, som man kan ha till Nyår!
I stan såg jag också så sjukt mycket fina paljett klänningar! Ska börja titta på lite klänningar redan nu, innan alla börjar köpa nyårskläder.

Nu ska jag ringa Clara och sen ska jag sova.


Sleep well!

E- Veckan

Har inget att göra så jag kan ju skriva hur min vecka ser ut.

Måndag- Skola, Sen möta pappa och äta middag med honom + köpa tomtekläder till Lucia på Fredag.
Tisdag- Skola, Barnvakt
Onsdag-Skola, Åka till Ekerö
Torsdag-Skola
Fredag- Luciatåg,

Än så länge min vecka. Kan ni fatta att det är mindre än 2 veckor kvar till vi har Jullov!

Love it!


Emilia- Söndag

Hejhej!
Ingen söndagsångest idag.
Jag har kanske inte berättat för er i bloggen om vad som hände igår.
Jag sitter här hemma och tråkar. Så ringer Tinna mig och frågar om hon kan komma hit. Och jag sa då javisst! Så hon kommer hit ett tag och vi sitter och tittar på tv.
Precis när jag ska öppna chipspåsen så knackar det på min ruta, och jag blev LIVRÄDD! Så jag slänger mig under soffan. Och svettas som fan!
Tinna går då och drar upp parsienerna och säger att det är en gubbe utanför med vitt hår! Och ni kan ju gissa att jag får ännu mer panik då!
Till och med min Lillebrorsa sprang upp och undrade vad som hände, medans jag låg under soffan. Så jag tänkte precis ringa mamma, hahah! Men då tar Tinna ifrån mig hemtelefonen. Ja då börjar jag faktist fatta att det kanske inte var en mördare utanför mitt fönster..
Men då var det Clara och Viktoria. Dem jävlarna! Det värsta var att Tinna visste om allt hela tiden. Först hade dem tänkt skrämma mig alla 3 tillsammans. Men det var en jävla tur att dem inte gjorde det. Då hade jag börjat bölat!

Aja, så dem sov här sen. Viktoria provade Claras bruna löshår, och det var hur fint som helst. Så Viktoria ska färga sitt hår brunt om en vecka eller två. Och kanske skaffa extensions till. Men hon ska nog bara ha extensions på fester och så.
Men här får ni ett bevis på hur fint det var på henne.



Ikväll är det Paradie Hotel, Missa inte det!

Emilia-

Hittade ett roligt klipp från youtube. Det är Kulturama som har en julshow. Och för er som inte vet så gick jag i den skolan när jag gick i 5an.
Så nu hittade jag ett klipp från 2007 när min f.d klass uppträder. Så dem går alltså i 7an där.


Haha kul att se dem!

Emilia- Barnvakt

Hejhej!
Sitter just nu och är barnvakt åt mina syskon, Och ska vara det resten av den här lördagskvällen.
Idag så var jag Viktoria och Clara inne i stan, först var vi på NK för viktoria skulle köpa en mössa, men den mössan fanns inte kvar där, så Viktoria hamna i Depression. Så vi gick till Skridskobanan i Kungsträdgården och hyrde ett varsit par skridskor. Haha, fyfan vad läskigt det var att åka! Har inte åkt på hur länge som helst! Medans jag och Clara " gled" fram på våra skridskor, så åkte Viktoria lite mer likt som en kråka, ut med armarna och ner med kroppen! Hahaha.
Nu ska jag förgifta mig med lite nikotin på balkongen.
Hör av mig sen när jag lagt mina syskon.

Hahah hittade en bild på våran förra bil som mamma hade krockat med. Det var en lastbil som körde in i den. Lite komiskt med tanke på hur bilen såg ut efter. Men det var ju tur att mamma och mina syskon inte skadade sig.


Emilia-trött

God kväll, eller ska man säga godmorgon kanske? Aja.. Jag och Viktoria var på bio och såg på new moon, den var faktist väldigt bra! jag har inte varit så förtjust i twilight innan, jag har mer tyckt att det har varit som vilken film som helst som ändå funkar att se på. Nu ligger vi iallafall i sängen, och Viktoria sover som vanligt , antar väl att hon drömmer om jacob i twilight *suck*. Nu är det dags att börja tänka på refrängen för mig också. God natt!

Hedda- i taxin

Är nu på väg till stationen för att ta tåget till Mora där min Mormor bor. Ska vara där för att fira minijul eftersom vi inte är hemma i Sverige i jul. Men det blir mycket plugg i helgen också så jag har med mig min dator. Så båda tågresorna ska gå till plugg . Haha oj nu kom jag på att jag har glömt ganska mycket, som vanligt har jag inte med mig ett enda par strumpor, hehe skitsamma. Men nuär jag snart framme så vi får höras senare, puss

Emilia- Glee

Tjena tjena!
Skön dag för mig idag, jag hade bara kör idag och en jumpa lektion.
Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! Det ska bli så himla skönt. Efter skolan ska jag försöka komma in till stan och julshoppa. Men jag får se hur det går med det. Sen måste jag också köpa en ny foundation, det var sjukt längesen jag köpte det.
Jag kommer ihåg "Fjortis perioden", då tog en foundation slut på högst 2 veckor! Helt sjukt!

Tittade på " Mammas pojkar" för en stund sen. Det är ett av mina favorit program. Och den där Naima som är mamma till Bobby är ju hur skön som helst! Men jag skulle inte vara frivillig att ha henne som morsa. Det är en sak som är klar iallafall..

Nu ska jag titta på Glee som mamma spelade in åt mig!

kramar

Hedda-

Tje, jag har inte skrivit på ett tag men det är för att jag har sovit i typ 2 dagar. Jag är sjuk men är på väg att bli bättre . Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon, jag vill inte hamna så mycket efter i skolan. Dem sätter betygen om en vecka så det är väldigt viktigt vad man gör just nu. Men nu ska jag sova lite, vi hörs senare, puss

Emilia- Godmorgon

Godmorgon, hoppas ni sovit gott! Det har jag iallafall.
Nu har jag fixat mig, lockat håret, sminkat och klätt på mig. Så nu måste jag dra till skolan.
Jag fick håltimme från musiken nu på morgonen, för jag har redan redovisat, man skulle spela en låt på piano.
Iallafall så ska jag försöka komma till skolan klockan 10 för att då har vi kör. Och sen har vi kör 12.30, i typ en och en halv timme. Skön dag i skolan för min del!

Men nu måste jag springa till bussen om jag ska ha någon chans att hinna till klockan 10.

Ha en bra dag hörrni!

Emilia- Relax

Hola!
Kemiprovet gick väl sådär. Lite bättre än väntat faktist.
Nu är jag iallafall på Ekerö och kan slappna av från allt plugg. Eller jag har en engelska grej att göra, men det tar inte lång tid.
Ikväll är det Arlanda express på tv, jag är nog den ända i hela världen som gillar det programet. Men jag blir så sugen på att åka utomlands, så för att sukta mig själv lite mer så tittar jag på det programet. Sen är det Paradise hotel kl 9.
Helgens planer är inte riktigt planerade än. Men kan dela med mig av det lilla jag har planerat än så länge.

Fredag- hmm.. Kanske ska släpa mig in till stan och köpa lite julklappar, innan det är 1000 pers i varje affär. Sen på Kvällen vet vi inte rikigt än. Men det siktar mot en fest.
Lördag- Sova ut! på dagen vet jag inte. Men på kvällen så ska jag vara barnvakt åt mina syskon. Så då tjänar jag en slant.
Söndag- Inget planerat.

Åh vad jag känner för att gå och lägga i en timme och sova.. Japp så blir det!
Nu ska jag ha en skön sovstund. Så Godnatt!


Me and Clara, i Fredags.

Emilia- Trött

JAG ÄR HELT SLUT!
jag har pluggat kemi i flera timmar! Ser knappt vad jag skriver på datorn. Jag hat suttit sammanfattat alla sidor på datorn. Och svarat på alla frågor typ 3-4 gånger i boken. Jag får hoppas att jag kommer få G på provet, jag tycker det här kapitlet var jätte svårt.
Okej nu ska jag lägga mig i soffan i en halvtimme, för att jag har extremt ont i nacken.

Sov sött!

RSS 2.0