Hedda- Bio med Vikkipikku

Tjee , jag kom hem för ett tag sen efter att ha varit och sett "Borta bäst , Hemma värst" eller jag tror den hette så iallafall.
haha dswen var jävligt rolig och jag garvade typ hela tiden. Tyvärr var det oftast bara jag som garvade i hela salongen(det var en liten salong) så det blev lite pinsamt. Menmen nu ska jag gå och tvätta av mig sminket, God natt <3


Hedda- I'm Back

Tjaaa,  nu är jag tillbaks i stockhol  igen. Eller egentligen har jag varit här  ett tag nu. Jag kom hem runt 5 idag men då åkte jag bara hem och lämnade mina grejer och sen åke jag  direkt hem till Vikku där dem andra var. Vi hade en jävligt rolig kväll. I örjan var det vi  tjejer och några andra killar  och sen i slutet om Vikkus syrra Johanna och hennes kompisar som också var jävligt roliga. Det var helt enkelt en lyckad kväll. Nu är jag jävligt trött så vi hörs imogon, puss och God natt <33

Emilia-

Ja vi badade klart för någon timme sen och så kom Clara och överaskade oss när vi låg i badet . Så nu sitter vi och sminkar och fixar håret , Clara håller på att klippa rebeccas lugg . Det blir nog bra .
Vi ska nog snart dra på en promenad till thorildsplan för att det är så grymt fint väder ute . Inatt kommer viktoria hem från Åre och hedda kommer hem imorgon eftermiddag , så det ska bli kul att träffa dom igen :)


bild från rebeccas balkong .

Emilia-Vi är en familj

Tjue , är hemma hos Rebecca och jag sov över här , det var tänkt så att Clara också skulle sova över här men på kvällen så tappade hon sin mobil på bussen så vi ringde och ringde i minst en halvtimme efter den tillslut så svarade några killar , dom lät inte direkt nyktra , så dom sa att vi skulle komma till någon OK mack på gärdet . Så vi åker dit och påvägen dit ringer vi tlll Wille för att dom där mäniskorna lät lite skumma , så när vi väl kommer dit så är det helt jävla tomt där, det är helt ÖDE ! så vi tar den första bästa bussen tillbaka och fortsätter ringa till dom för de lovade at svara på Claras mobil , men såklart så svarar dom inte . så vi hade blivit helt blåsta .
Så clara var ledsen hela kvällen , jag förstår det för den var helt ny också .
Men igår på dagen så solade vi solarium också det var typ par solarium så jag och Rebecca delade på ett och Clara och Wille delade på ett annat .
Idag ska vi mest ta det lugnt , haha och vi ska sälja mer bullar idag för alla vi är helt panka .

Snygga vi är va ? :) haha
Nej nu ska jag och Rebecca hoppa i ett varmt skum bad , hör av mig senare idag . se ya bitches !

Emilia- dagen ..

hej på er !
Sitter hemma hos
Rebecca med Clra och Rebecca . Dom sitter och syr löshår . för Rebecca har köpt nytt idag :) Idag så har vi varit på stan och shoppat lite sen satte vi oss på åhlens citys cafe . Ja så nu sitter vi här hemma hos Rebecca . Vi ska antagligen ut ikväll och kanske träffa några killar från bromma , sen så ska vi sova hemma hos Rebecca . Igår så sålde vi massa kakor och bullar för v har brist på pengar , vi fick runt 90 kr var , så ca 300 kr sammanlagt , men vi ska säja mer imorgon. Vi behöver pengar till helgen .
Juste jag Rebecca och Clara hade lite snöbollskrig påväg hem från stan . Alla är riktigt övertrötta och jag tror ni kommer märka det , för Clara ramlar och Rebecca stönar i filmen , haha
Hahah ja nu ser ni själva .

Hedda- Nu sticker jag

Tjaaa, nu åker jag snart iväg till tåget.
Igår kväll var vi hos några på Lidingö och vi hade jävligt roligt. Sen sov Jag, Clara , Rebecca och Wille(JUltomtem ) hemma hos mig. Vi kom hem ganska sent och när vi kom hem åt vi upp pizzorna jag hade köpt som middag till mig, Clara och Rebecca.
Idag vaknade vi runt 11 av att Emilia ringde och väckte oss, Nu måste jag dra , vi hörs på fredag.
Pusssssssssssssss♥

Emilia- Klar

Ja nu har jag fixat mig och är klar , nu ska jag bara packa ihop alla mina saker och sen ringa Rebecca och säga att jag börjar åka . Vet inte riktigt vad vi ska hitta på , Rebecca ska få berätta allt som hände igår till mig , varje jävla detalj :) See ya babes <3

Emilia- Godmorgon !

Sitter och äter chips till frukost , höhö . Vet inte om det finns någon som är mer onyttig än jag är . Ja jag ska ju låta Hedda berätta om vad dom gjorde igår , men när jag ringde dom så lät det som att det var rätt så vilt , men att dom hade kul :) Jag ville verkligen gå ut igår kväll, jag låg och tittade på film hela kvällen , rätt så tråkigt .
Jag ska ringa och väcka Rebecca nu runt 11 . så innan det ka jag hoppa in i duschen en snabbis och sen börja fixa mig för att jag ska möta Rebecca . ikväll ska jag äta middag med familjen inne i stan . så jag kanske hittar på något efter det , jag får se .
Imorgon så ska jag kanske träffa Viktor . Men på senaste tiden så har vi små bråkat lite .
Måste hoppa in i duschen nu men jag skriver ett inlägg senare
<3

Emilia-


Ojojoj , jag vet att man antingen tycker Danny är söt eller ful . Men i den här videon så är han ju grymt söt , han har perfekt solbränna och blont hår . En typisk " mig" kille eller vad man säger , höhö. Och så är det sommar . Kan det bli bättre ?

Emilia- Igår

hej på er !
Jag har skit svårt att skriva på datorn för jag har lösnaglar på mig . " Vill man vara fin måste man lida pin " . Det stämmer fan . Iallafall jag ska berätta om gårdagen . Först åkte jag och träffade Clara och sen kom Rebecca så vi gjorde iordning oss lite för att vi skulle in till stan och fixa lite grejer , men rebecca hann inte följa med så det blev bara jag och Clara . Sen åkte vi hem till Amelia och sminkade av oss och började fixa oss för Infinity . Så runt 8 åkte vi hemifrån och då drog vi Först hem till Amelias pappa för hon skulle hämta en tröja . Sen åkte vi vidare till Mc donalds och jag och Clara köpte en varsin hamburgare. Ja sen kom vi till solnahallarna och det var väl inte direkt så mycket folk , men sen började det komma fler och fler , men eftersom att det var så himla stor lokal så såg det inte ut att vara så mycket folk , men det var det . Så vi dansade tillslut blev vi helt trötta i hela kroppen . Det var lite läskigt , för det var massa killar som typ ställde sig runt oss och typ tryckte in oss och försökte ta våra mobiler , så det gällde verkligen att hålla hårt i mobilen som låg i fickan , och det var inte min mobil som låg i min ficka utan Claras , så om någon hade snott den hade jag fått enormt med skuldkänslor . Vi fick skjuts av Claras mamma som kom och hämtade oss runt 1 , då vi verkligen var helt slut . Så hon skjutsade oss hem till Amelia där jag sov över .
Ja det var en lång och rolig kväll iallafall . Ikväll skulle Rebecca , Hedda och Clara till Lidingö , Jag har sprall i benen så det skulle faktist vara kul att dra ut , men en kväll kan jag nog stå ut med att vara hemma..
Ikväll är det Bridget Jones på Tvn så den ska jag nog se på senare . Hör av mig imorgon innan jag drar till Kungsholmen . Kramar

Hedda-

Tjee mnu är jag äntligen lar. Det tog tid men mest för att jag fick vidrig mensvärk mitt ia allt och inte kunde gå menmen det är borta nu.
Clara och Rebecca kommer nog hit senare och så lagar vi middag och sen drar vi ut. Jag har ju varit hemma så mycket nu så jag vill verkligen ut.
 Nu ska jag gå och klä på mig, har gått runt i mjukisar hela dagen.

Pussss♥

Hedda- Hemma igen, ska städa

Tja nu  har jag precis kommit hem. Kvällen igår blev helt okej. Haha efter att alla har fått i sig lite vin så blir dem ju ganska roliga. Vi gick hem ganska tidigt eller typ runt 1 för jag var så jävla trött. memn när vi kom till hotellet blev jag pigg igen haha udda.
Imorse gick vi upp typ hlav 9 och sen gick vi och åt en stor frukost.
Nu ska jag städa här hemma. Gör ju det varannan vecka för att tjäna pengar.
Jag tänkte träna senare idag också men jag får se. Imorgon eftermiddag åker jag ner till dalarna till min Mormor. Vi kommer inte vara hemma hos henne utan på hennes typ "landställe" haha som ligger typ en halv timme från hennes riktiga hus. Jaja iallafall så kommer jag tyvärr inte ha internet från Måndag till Fredag. Men Emilia kanske uppdaterar lite.
Jag ska iallafall fortsätta kämpa med Snowboardåkningen där. Jag har ju bestämt mig för att lära mig.

Jaja pusssss♥

Hedda-

Tjaa nu sitter jag här och väntar på att pappa och Gustav ska komma och hämta upp mig, jag gick ner till mamma för ett tag sen för jag behövde hämta lite skidgrejer och sånt här. Men dem ska komma och hämta upp mig runt 5 tror jag och så åker vi till södertälje till min farbror och faster. Det här blir nog sista inlägget för idag för  vi sover på hotell inatt. För det kommer bli så sent .
Yeye jag hoppas att ni får en jättemysig lördagskväll, så hörs vi imorgon.
Pusssssss♥

Hedda- det här får bli en slödag

Jag orkar inte åka in till stan så det här får bli en hemmadag. Det enda jag måste göra idag är att träffa Vikku och få mina uggs. Haha jag kan inte ta mig någonstans utan dem. Eller så kanske jag kan leva utan dem idag och träffa henne imorgon.  Vet inte om jag orkar åka någonstans idag.  Ikväll ska jag ju på 50-års fest mm roligt va?  Nej inte så.  Yeye det är ju ändå bara en kväll.
Nu ska jag se om det är nåt bra på TV, pussssssss♥

Hedda- hahah tråkigt jag vet, men jag har inget att göra så ni får stå ut, tagen från essie och lutta


UTSEENDE
[ ]Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser,läsglasögon.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

EGENSKAPER
[x] Jag är omtänksam.
[ ] Jag har lätt för att bli svartsjuk.
[ ] Jag är snål.
[x] Jag är fåfäng.
[x] Jag är utåtriktad.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har minst ett halvsyskon.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag kan fortfarande börja gråta av Disneyfilmer.
[x ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ]  Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har festat mitt i veckan.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[ ] Jag äger en iPod.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x ] Jag äger något från Replay.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så bra att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt

Hedda- Frukost och The hills

Yee det är vad jag gör just nu, äter frukost och ser på the hills.
Och vet ni jag fyller år om typ 3 veckor :)
Jag önskar mig faktiskt inte så mycket, eller jag önskar mig en Ipod touch :)  Och  typ  pengar och presentkort och sånt.




Jag tappade ju bort min Nano för ett tag sen, men nu vill jag ha en touch för jag gillar dem mer.


Yeye tje då, pusssss♥

Hedda- Godmorgon

Godmorgon, har ni sett hur fint väder det är ute? ÅÅh jag blev så glad när jag vaknade och såg att solen sken. Nu börjar det verkligen kännas som vår.
Jag har inga planer för idag så jag får se vad som händer, jag kanske faktiskt kollar med pappa om vi kan dra in till stan och typ äta lunch och sådär. Jag kom också på att jaag behöver an mascara men jag vet inte vilken jag ska köpa, tipsa gärna om någon bra runt 200 kr.

Nu ska jag gå och duscha, pussssss♥

Hedda- uttråkad

Tjeeee jag har inget att göra. Efter att ha sett den där filmen så vågar jag inte gå och lägga mig, hahaha jag är seriös. 
Yeye jag sitter och ser líte på en gammal Bond film jag tror det är , " You only live twice" men är inte säker. Med Sean connery som Bond. Den går nu på 3an iallafall. Jag gillar dem nya bättre faktiskt.
God natt igen


Hedda-

Tjaa , jag sitter och ser på " När lammen tystnar"  åååh den är så jävla äcklig. Efter förra gången jag såg den så sa jag att jag aldrig skulle se den igen men nu sitter jag här och ser den. Faan asså. Yeye nu är det reklampaus så nu kan jag slappna av.
Det här blir antagligen sista inlägget för ikväll, så God natt <3

Hedda- det fick bli en hemmakväll, igen

Japp ännu en hemmakväll för mig, vad gör alla andra ikväll då ? bara jag som är hemma och tar det lungt.  Jag ska nog gå och hyra film om ett tag, men får se. Vikku har mina uggs och jag pallar inte gå i klackar . Och alla andra skor är hos Mamma. Haha vilka problem jag har.
Yeye vi hörs, pussssss♥


Emilia- Infinity

Imorgon är det Infinity i Solnahallarna , jag ska gå med Amelia och Clara , det ska bli super kul . Men jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig (?) Har funderat på om jag ska ha jeans elller tubjkol , Jag tar nog jeans , något linne och en jätte tunn kofta över .
Efter så ska vi antagligen sova över hos någon :) Om ni undrar så börjar det 21.00 , dom börjar släppa in 20.30 sen slutar det runt 02.00 . Vi stannar nog inte så länge . Och åldersgränsen är från 15 till 19 år . Så nu vet ni .

Är på ekerö nu , ska bli jätte skönt att vara hemma ikväll , är jätte trött ! Jag längtar tills vi ska göra om våran blogg . Det är ändå ingen ide att göra det nu för jag bloggar inte alls ofta och ingen av oss orkar lägga in bilder . Skriver ett snabbt inlägg lite senare . puss på er <3

Hedda- Shopping

Heeej nu kom jag precis hem. Jag har varit på stan hela dagen med Viktoia, Tinna och Rebecca.
Jag köpte skinnjackan och sen gick vi runt och kollade på massor av kläder.



Lunch på Espresso house, cesarwrap och cola light

Vikku och Tinna på EH

Skinnjackan, kjolen jag har på mig köpte jag igår

Skorna jag fick hem igår, beställa från H&M

2 t-shirts jag köpte igår och ett linne som kom igår från H&M

Nu ska jag äta middag, pussss♥

Hedda- Looking at the OC

Tjeee jag och Tinna har  lagt upp min fatboy på sängen sån nu sitter vi jättehörgt upp :) haha roligt va? Vi sitter och ser på The oc. Jag kommer alltid älska den serien.
Igår så var det en väldigt skön dag. Efter skolan åkte jag och Emilia in till stan och shoppade. Det blev en kjol och 2 tröjor för  mig. Emilia visar nog vad hon har köpt ikväll för hon är hos sin pappa. Jag hittade också en jättefin skinnjacka som jag ska köpa ida.
 Mamma är inte hemma men hon la in pengar på kortet men jag får inte börja använda den förrän hon har sett den. Den är lite dyr så jag får hoppas hon tycker den är värd det.
Om ett tag ska vi åka och träffa Vikku och kanske Rebecca och sedan åka vidare in mot stan.
Vi har inga planer för ikväll än, men jag vill verkligen inte vara hemma. Jag ska på en jävla 50-årsfest imorgon så den här kvällen måste bli skön.

Ha en bra dag, pussssssss<3

Hedda- Letar flyg

Tjeee jag sitter och letar billgaste möjliga flyg till Bordeaux, Vi ska ju antagligen dit i sommar som ni vet.
Jag och vikku har båda letat ett tag nu och vi hittade faktiskt ett för 17oo kr. Det är ju bra.
MIn dag hare annars flytit på som vanligt, Förutom att vi fick se en musikal i skolan som några i skolan hade gjort. Den var faktiskt grym och väldigt proffesionellt gjort.  Och de som var med var verkligen duktiga.
Imorgon har vi öppet hus på kvällen till 9 typ. Haha jag och Emilia ska baka på eftermiddagen för våran klass ska sälja fika. Haha vi får väl se hur vår kladdkaka blir:P
Efter det kanske Tinna sover hos mig för vi är ju lediga på fredagen.
Yeye ska gå och städa min garderob nu, för det kan verkligen behövas, vi hörs.




Pusss<3

Emilia- Börja om på nytt

Jag och Hedda har bestämt att vi ska börja om på nytt med bloggen när jag har fått internet hemma . Vi ska inte lägga ner bloggen utan vi ska göra ny header och allt . och vi ska börja lägga in mer bilder och skriva mer . Men vi kommer fortfarande skriva nu , men den ska bli roligare sen när jag också kan skriva oftare . Jag sitter i Datasalen och har SO -.-
Nu måste jag jobba Hörs !

Hedda- Goodmorning sunshines

God morgon, nu är det bara 2 st skoldagar kvar till lov, så jävla sönt. Idag blir det också en skön dag. Förutom matteprovet som jag och Emilia ska göra nu på morgonen i studion. Men jag pluggade faktiskt igår och det känns som att jag kan det ganska bra. Jag har tyvärr ingen dagens outfit att visa för jag har inte ens klätt på mig än. Men jag borde nog göra det nu, ha en bra dag Pusssss♥

Hedda-

Hallå, nu borde jag egentligen sitta och plugga men jag orkar verkligen inte det, så tråkigt. MIn dag har flytit på som vanligt. Tinna började ju i D2 idag och det verkar som att hon trivdes rätt så bra. Efter skolan kte jag , Vikku och Tinna och först köpte godis och läsk och sen hem till Vikku och såg på Twilight. Det känns som jag är den enda i världen som inte har sett den förrens nu. heheh fast Tinna hade inte heller sett den.
Den var iallafall grym och Edward var lika söt som alla har sagt. Man blir typ kär.
Yeye för ett tag sen åt jag middag och snart ska jag plugga, snart jag lovar. Jag måste om jag inte vill ha IG på matteprovet imorgon.
Ska kolla runt lite på Internet nu och sen plugga så Pusssss♥


Emilia-

Nu är jag här igen . Det var ett tag sen jag skrev .
Jag är på Ekerö just nu , kom hit för kanske en timme sen . Ikväll så är det plugg plugg plugg som gäller för mig för vi har massa prov och läxor den här veckan . Jag vill också säga Glad alla hjärtans dag i efterskott , hade inte någon tillgång till någon dator så jag säger det lite sent . Jag vill veta vad alla gjorde på Alla <3 dag , Ni kanske var med pojkvännen , familjen eller kompisarna ?
vet inte om det har hänt något speciellt sen sist jag skrev , det vanliga , skola , plugg äta sova ...
Juste jag har också träffat Viktor vi har bestämt flera gånger men det har aldrig blivit av . Men det var kul att träffa honom . Vi ska ses på sportlovet också .
Imorgon är det Onsag och då ska typ några i våran skola spela upp en musikal som heter " skapande skola " , det ska bli kul att se . Sen på Torsag så har vi öppethus på kvällen från typ kl 6 till 9 . Innan det så ska jag och Hedda baka kladdkaka som våran klass ska sälja, haha vet inte riktigt om vi kommer lyckas ..Så om någon ligger och spyr så är det vårat fel antagligen . Igår gick jag hem från skolan för att jag hade ont i halsen , och sen stannade jag hemma på förmiddagen , men sen fick jag ett litet ryck och började sminka mig och bestämde att jag skulle gå till skolan iallafall så jag var bara med på 2 lektioner idag . På lunchen åkte jag hem till Rebecca som också var sjuk , hon ville inte heller stanna hemma så hon gick med mig tillbaka till skolan . Nu vet ni min händelserika dag .
Det blev mycket hoppande i texten, hoppas ni förstår .
Ja nu lär det ta några dagar till tills ni hör av mig igen så Kramar och Pussar så länge <3

Hedda- Ååååh jag vill ha sommar nu nu nu

Faan vad jag längtar till sommaren. Jag orkar inte med det här gråa vädret längre.  Jag vill ha på mig shorts och inte jävla täckjacka.
Jaja jag har iallafall börjat planera min sommar för det gör längtan lite lättare. Jag och the girls ska antagligen till frankrike till Rebeccas farmor. Och ensamma  till hennes landställe i skärgården. Sen blir det väl nåt med The family också.
 Åååh det kommer bli så roligt. Jag känner på mig att det här kommer bli den roligaste sommaren någonsin.
Jag har redan börjat kolla på sommarkläder och det kommer verkligen finnas hur mycket fint som helst i sommar.
Gina tricot har ett bra år i år. Det går ju lite upp och ner men i år tycker jag att dem gör riktigt bra kollektioner. Samma sak med H&M.
Bikbok däremot känns inte så roliga i år, men det kanske kommer när sommaren börjar närma sig. Fast jag har alltid tyckt att de har varit bättre på höstkläder.

Haha det här fick bli ett sommar inlägg men det kan ju behövas ibland


Haha lite blek där, men visst ser det härligt ut? Vill dit NU!

hedda-

 Missa inte Gossip Girl nu

Hedda- mysdag med tjejerna

Heeeej, det blev ingen snowboardåkning idag. Alla var jättetrötta så vi skippade det.
Vi ska träffas vid Videokällaren(videouthyrningen) om typ en halvtimme. Än så lände bara jag, Emilia och Rebecca. Jag försöker å tag på Vikku men hon svarar inte. Vem vet hon kanske sover.
Egentligen borde jag åka in till stan och byta lite grejer men det får bli en annan dag.
Nu ska jag klä på mig, pussssss♥

Hedda- hemma igen

Heej nu är jag hemma igen efter en dag på stan. Vi började dagen på Room för mamma ville köpa tallrikar eller nåt och sen åt vi lunch där också.
Sen gick vi till västermalmsgallerian och köpte lite grejer jag köpte masssor med underkläder och en tröja(ska lämnas tillbaka) nne på H&M.
Sen kom jag på att jag behövde såna där enkla tubkjolar från Gina så vi åkte in till stan. Tyvärr var dem slut men det kommer in nya i veckan så jag köper dem då. Jag köpte en tunika där( även den ska lämnas tillbaka).
Jag såg också att American apperal har öppnat på kungsgatan nu. Vi gick in och kollade lite snabbt och det verkade bra. Mest basgrejer dock. Men det behövs ju också.

Yey ska kolla rnt på lite andra bloggar nu, pusssss♥

Hedda- Glad alla<3 dag

Godmorgon allihopa, Jag vaknade för nån timme sen. Eller först vaknade jag typ kl 8 för ttt det var så ljust ute.
och då låg det ett litet paket med en allahjärtansdagmuffins(ni vet dem där vita med ett rosa hjärta på) från Espresso house på. I paketet låg en bok som verkar jättebra och muffinsen var skitgod men sen somnade jag om.
Om ett tag ska jag och mamma in till stan och shoppa och ikväll ska jag vara barnvakt. Haha det här blev en väldigt lugn helg men det kan ju också vara skönt.
Imorgon tänkte vi dra till nån backe och åka Snowboard men vi får se hur det blir.

Yeye ska äta frukost nu men ha en bra dag, pussssss♥


Hedda- sitter här ensam

Tjeee , Vikku stack precis. Vi har haft en mysig kväll. När hon kom så gick vi och hyrde film och köpte godis. Det blev "systrar i jeans-andra sommaren" men mest för att Blake Lively var med.
Den var ganska bra faktiskt. Yeye nu sitter jag här och gör ingenting.
Just det imorgon är det ju alla♥dag, haha själv ska jag vara barnvakt hela kvällen. Menmen det får väl funka.
Nu ska jag sätta på nån annan film men God natt




Åååh Blake lively(den blonda) som spelar Serena i GG har så jävla fint hår, är verkligen avundsjuk. Enligt Vikku har hon löshår, stämmer det?

Hedda- hemmakväll

Tjaa nu är det fredag igen. Faan vad det går fort alltså , men idag känns det verkligen inte som fredag.
Just nu sitter jag och väntar på Vikku som är på väg hit. Det blir nog en hemmakväll för oss, om det inte kommer upp nåt annat roligt.
Vi ska nog gå och hyra film och köpa godis, det var längesen jag var hemma en fredagkväll och bara såg på film så det blir mysigt.

Yeye ni får ha en jätterolig kväll, pusssss♥

Hedda- Otursdagen

Tjeeeee är det bara jag som verkligen har märkt av att det är fredag den 13 idag.
Dagen började med att jag försov mig så jag fick sticka till skolan utan smink  och det är kanske inte så hemskt men iallafall.
Sen på lunchen så har clara tidigare på lunchen ställt en tallrik med sylt på en stol och just den solen lyckas jag sätta mig på. Som tur var hade jag med mig ett par mjukisbyxor som jag kunde byta om till. Så idag var det första gången som jag hade mjukisbyxor i skolan och jag hatade det.
Jag råkade också säga lite saker i matsalen som fel personer hörde.
Jaja sen gick jag ner till uppehållet och berättade om min hemska dag för  de som jobbar där toch de yckte det var så roligt så jag fick Godis:) Så något positivt hände ju iallafall.

Efter skolan åkte jag och tränade och sen åkte jag och träffade Rebecca och Emilia och nu kom jag precis hem:)
VI har inte bestämt vad vi ska göra ikväll men jag funderar på att ha en hemakväll, det skulle vara ganska skönt.

Seee yaaa

Hedda- bråttombråttombråttom

Åååh nu har jag väldigt bråttom, ska träffa Emilia på torget exakt 20.23 alltså om 10 min.
Nu har jag pluggat klart oc har också hunnit beställa lite grejer från H&M.com.

PUssssss

Hedda- tråkig pluggkväll

Tjeee, igår kväll orkade jag inte skriva för jag var så jävla trött när jag kom hem från kungsberget.
Men vi hade jävligt kul hela dagen och det är så mycket roligare att åka Snowboard än skidor. Tyvärr så var min Snowboard trasig så jag kunde bara spänna ena spännet men eftersom jag typ plogar hela vägen er så funkar det.

Idag hade jag studio på morgonen, jag var där ensam för varken Jojje eller Emilia var där.
Sen fortsatte dagen med de vanliga lektionerna. Vi hade en riktigt lång SO- lektion för egentligen brukar vi ha lunch emellan dem men hade vi lunch först och sen 2 SO.timmar på rad. men vi satt i Data-salen hela tiden så det var lungt.
Efter lektionen fick vi tillbaka våra prov, fick MVG:)
Yeye ska äta nu och sen plugga så ha det bra, pussss

Emilia- Datasalen

Hej hopp !
Är i datasalen och har SO , boring !
Igår hade vi idrottsdag och vi åkte till kungsbereget , det var sjukt roligt . Och min snowboard var jätte bra . Vi lyckades åka snowboard i röda backar . Hedda , Viktoria och Rebecca som bara hade åkt snowboard i 2 dagar samanlagt vågade sig också upp i dom röda backarna , Om jag var dom skulle jag aldrig vågat det . Vi kanske ska åka på Söndag igen , men då tänkte vi kanske åka i Ekeröbacken . Den verkar bra :)
och nu har jag köpt en Volume Master , Den var bra , men jag kanske hade lite för höga förväntningar . Nu måste jag börja jobba SO har inte gjort någonting .
puss

Hedda- sitter här med Tinna

Tjeeee nu sitter jag och Tinna och ser på Top model. Emilia kommer hit om ett tag men är och köper Hjälm tills imorgon.
Inatt ska Emilia sova hos mig eller så ska jag sova hos henne men vi får se hur det blir.
Yyeye jag skriver mer senare så ha det bra, pussss♥

Emilia - Morgondagen

Imorgon är det Måndag , men jag gråter inte för det för på Tisdag ska vi till Kungsberget , är taggad :) haha . Efter skolan så måste jag in till stan och byta mina bindningar mot en hjälm sen ska jag köpa en volume master . Sen så tror jag Hedda ska sova över hemma hos mig . Vi kanske dygnar eftersom vi ska upp runt halv 5 . Förra året när vi skulle till kungsberget så svimmade jag på morgonen , men jag mådde bättre efter 10 minuter , som tur var .

Volume master


1.



2.

Vilken är snyggast 1 eller 2 ?

( 2 bilden blev väldigt stor )


Emilia- Right round !

Ni måste lyssna på den här grymma låten som Flo rida ft kesha har gjort om


Rikigt bra !

Hedda- orkar inte träna

Tjeee nu har jag städat hela lägenheten. Hehe jag har lite pengabrist så det var bra och tjäna in lite. Men nu ska jag sluta att slösa pengar och börja spara. Jag vet inte riktigt till vad menmen det kan alltid vara bra att ha.
Jag skulle egentligen ha tränat nu men jag orkar verkligen inte. Och jag har ju faktiskt redan tränat den här veckan.
Ikvällfår ingen Missa Gossip girl, jag har längtat efter detskitlänge nu och ikväll börjar det igen. Så kl 19 på kanal 5 , missa inte.
Nu ska jag gå upp till pappa , seeee yaaaaa

Emilia- Släktfika

Hej :) Just nu har vi släktfika så jag tänker försöka skriva så snabbt som möjligt .
Jag har ju då fått mer presenter :

Snowboard
Råkade få 2 snowboard fodral , ska byta tillbaka ett .
Råkade få två par bindningar också , ett par ska också bytas .
Pjäxor
300 kr på Ginatricot
400 kr på Åhlens
110 kr rikskuponger
underkläder
blommor
och choklad
500 kr

Jag ska nog köpa en snygg hjälm för dom pengarna jag får tillbaka när jag byter fodralet och bindningarna, eftersom att det är hjälmtvång i kungsberget . Och dom man får hyra där är inte direkt snygga eller sköna . Och det måste jag köpa imorgon + att jag ska köpa en volume master :)
Nu måste jag verkligen försöka satsa på att börja åka snowboard, men jag tycker verkligen det är mycket roligare än skidor .
Tack så mycket för presenterna !
Ska lägga mig i sängen och få massage av min lillasyster . hör av mig senare ikväll <3

Hedda- är hos Vikkupikku

Tjeeeee, jag är just nu hos Vikku fast egentligen borde jag nog åka hem menmen jag orkar verkligen inte det.
Vi var lite utanför fridehemsskolan innan vi gick hit men det var inte så roligt. Och innan det var jag ute ochåt med the family.
Yeye jag skriver mer när jag kommer hem sen men ha en bra kväll, pussss<3

Emilia- Header

Jag och Hedda vill byta header , men vi är inte bra på sånt . så om någon skulle vilja hjälpa oss att fixa den så skulle det vara jätte snällt . Tack <3


Emilia- Lördag

Då var det Lördag igen . Min Lördag är lugn , för jag är på ekerö . Men jag känner mig jätte sprallig i hela kroppen . Aja nu sitter jag och tittar runt lite på andra bloggar , inte så kul "/ 
Igår kväll så drog vi ut runt halv åtta och då drog vi till Mc donalds och åt middag . Sen skulle vi träffa Claras kompisar  men det blev lite ändrade planer , så vi åkte oh träffade Amelia och Jessica som var på någon fest . Det var någon Dj som spelade bra låtar . men vi hann bara vara där i en halvtimme . Men det var kul den halvtimmen . Sen drog vi hem till Rebecca och sov där . Det var jätte kul . Nu hinner jag inte skriva mer för jag ska snacka med Rebecca i telefonen :) Puss på er <3

UTGÅNG !


Ja nu är vi redo att dra ut .
Ha en bra kväll !

Emilia- det får inte skita sig ikväll ..

Hejsan alla fredags glada :)
Sitter i Rebbecas Föräldrars säng med , Hedda , Clara , vikku och Rebecca och snackar , vi försöker ringa till en av Claras kompisar , om ikväll . vi Får se hur det blir . jaja nu ska jag hoppa in i duschen och vi skriver ett snabbt inlägg innan vi drar och tar någon bild .

En bild på söta clara och Rebecca <3

Hedda- Den här filmen måste ses

När vi var på bio igår såg jag att boken "en shopaholics bekännelser" kommer ut som gilm om lite mer äön en månad. Det är en av dem roligaste böcker jag någonsin har läst så jag har väldigt höga förhoppningar om filmen.



Tjejen som spelar Rebecca passar ganska bra i rollen så jag får väl bara hoppas på att allt annat är bra:)

yeye nu måste jag sticka , ska iväg och träffa Emilia på torget. Jag har ingen Geografi bok med mig och jag har läxa så jag ska låna hennes och sen kanske vi tar en promenad också:)

Pussss♥


Hedda- hahahaha en låttext

Jag tänkte bara lägga in en liten text på en underbar sång:) Hahhah, lite svårt att förstå men det är för att det är från konversation från Facebook. Men här tjejer nu kan ni lära er låten, iallafall de 2 första verserna:)

7:00pmHedda

oh susie we ran out of time, oh susie say whats on your mind. We got no where to run.

we were much to young

7:00pmViktoria

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh egentligen måste jag plugga men orkar inte det är sååååååååååååååååååååå jobbigt..

haha lyssnar på den också

7:00pmHedda

love is warm and understanding when your sventeeeen

7:02pmViktoria

love is cold
kills your dreams and schemes
much too young
the words are comin'
like a neonlight
off and on
bringin' back last night
bringin' back last night.

7:02pmHedda

oh susie we ran out time oh susie say whats on your mind, we got no were to run. we were much to young

7:03pmViktoria

I'm in love
and nothing else can
make me feel this way
now I'm lost not much more to say
radio
the song they're playin' can't be rightly sung
off and on
singin' much too young
singin' much too young.

7:04pmHedda

fuck you jag får alltid skriva refrängen

7:04pmViktoria

hahahahahahaha :):)

7:04pmHedda

we were much to young

7:04pmViktoria

jag kan skriva den :):)

Oh, Susie
we've run out of time
oh, Susie
say what's on your mind
we've got nowhere to run
we were much too young.

7:05pmHedda

haha good men nu är min låt slut:(


Hedda- duktiga jag har tränat

Tjeee hur är det:) Jag är jätteglad just nu för jag såg precis på jessicas blogg att "Gossip girl" börjar på Söndag kl 19. Det får man ju inte missa. Det betyder också att jag kommer få se Nate/Chase igen:) Och tydligen kommer det en brorsa till honom in i serien. Men ingen kan ju vara sötare än Nate/Chase.
Yeye idag efter skolan  stack  jag och tränade och nu kom jag hem för ett tag sen. Ikväll måste jag plugga för jag ska ha musikredovisnig imorgon. Jag skrev typ 4 sidor förra veckan men nu har jag tappat bort dem så det är bara att skriva om.
Och så ska jag skriva en SO- sammanfattning men det går fort. Problemet är bara att jag inte har den boken så jag får ringa Emilia sen så kanske jag kan gå och låna hennes.
Nu ska jag börja plugga men ni får ha en bra kväll, pussss

Emilia - Är här .

tjenixen , Sitter hemma hos Rebecca med Vikku och Rebecca , vi sitter och snackar lite . Imorgon kväll ska vi ut och träffa några av claras kompisar och sen ska vi hem till Rebecca och sova över där :) Ska lägga in lite fin fina bilder på oss tre .

Ja vissa bilder är mer seriösa en andra bilder . men vad jag gör man inte för bloggen ;)
Det kan ju ta ett tag för mig tills jag bloggar igen, jag åker hem till pappa på Lördag , då bloggar jag garanterat . see you bitches ...

Hedda- skorna

Här är skorna jag har tänkt köpa. Tyvärr finns de inte kvar i min storlek ute i butik så jag kanske beställer hem dem.
De är väldigt basic men de är snygga vardags skor , haha fast det är 10 cm klack då men men.

De år ifrån H&M och kostar ca 300 kr. Väldigt bra pris faktiskt och H&Ms skor brukar vara helt ok kvalitet.
Dock måste man klacka om dem typ direkt men det gör ju inte så mycket.

Hedda-Faan jag kan inte sova

Jag ligger här och läser en jävla engelsk bok som vi måste ha läst till imorgon. Yeye jag ska iallafall försöka sova nu så att jag kommer upp imorgon bitti, hoppas ni sover bättre, pusssssss♥

Hedda- SOV GOTT




Hedda- Kissie kanske borde börja tänka sig lite för innan hon skriver

Jag chattade precis med Nea och vi började och snacka om ett inlägg som kissie precis skrev.
Och det är verkligen stört.
Det är två typ 9-10 åringar som har slagit sina lärare och hon skyller allt på unga föräldrar. Men sen säger hon också att hon inte har en aning om hur gamla dessa barns föräldrar är.
Och så skriver hon att hon tycker det är sjukt att unga personer inte gör abort osv. Jag sjäv skulle göra abort men jag tycker verkligen inte att Kissie ska anklaga dessa unga föräldrar för att  vara dåliga föräldrar och att dem inte kan uppfostra sina barn.  Självklart kanske det inte alltid funkar med unga föräldrar och det blir kanske svårare för mamman och pappan men det betyder inte att alla barn som har unga föräldrar går runt och slåss. Jag tycker bara att det var väldigt konstigt skrivet av Kissie och hon borde nog tänka sig lite för innan hon skriver.

Däremot tycker jag att hon har helt rätt i att det är sjukt elever kan bete sig så mot sina lärare osv.


Hedda- "I taket lyser stjärnorna" igen

Tje:) Nu har jag precis duschat och sitter och lyssnar på musik.
Idag var jag såklart i skolan men onsdagar är ju en enkel dag så det gick fort.  Enkla lektioner och så. Haha och så hade jag , emilia och Jojje lite slagsmål i korridoren. Timur kom in där mitt i allting också. Och Jojje bara så du vet har jag ett stort blåmärke på mitt ben nu, haha. Sen åkte jag, Emilia och Rebecca in till stan och satte oss på cafet i åhlens city. Sen kom Clara också. Runt 6 gick vi på bio och då kom Vikku också som hade varit hos frisören.
Vi såg "I taket lyser stjärnorna" och den var exakt lika bra den här gången och jag fick kämpa för att hålla tillbaks tårarna. Haha jag lyckades inte helt men nästan.
Jag kom hem runt 9 och åt då middag.
Yeye nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar, så pusssss♥

Emilia- Ekerö

Då var jag på Ekerö igen , så nu ska jag passa på att skriva . Idag har det varit skolan och haft biologi prov , det gick väl sådär..
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med pizza, ska bli gott ! Idag har vi beställt resa till Kungsberget för vi åker ju nästa Onsadg , det ska bli jätte roligt . men vi ska åka snowboard , ja jag behöver ju inte säga hur det kommer gå , haha
Imorgon så ska jag , Hedda, Viktoria , Rebecca och Clara med på bio efter skolan . För jag fick 2 biobiljetter av min moster och dom går ut imorgon så jag bjuder Hedda . Vi tänkte se Twilight eftersoma att jag och Hedda verkar vara dom enda i hela världen som inte sett den än . Jag vet inte om jag har nämt att jag har köpt nya extensions (?) isåfall vet ni det nu . Håret är väldigt långt ungefär till naveln , men med tanke på hur snabbt dom bli kortare så är det bra . och det är precis den här längden jag ville ha :)

Nu kom pappa hem med pizzorna så jag måste dra , men först en bild på mig, Hedda och Rebecca när vi är påväg hem från Ekerö
 
kraaamar !

Emilia- hahahahahahahaha

Haha Hedda visade ett klipp från youtube , det är programet semestersvenskar . En del är ju verkligen dumma !
Dum blondin .

Hedda- länkade några bloggar

Jag har länkat några bloggar som jag läser dagligen bla Dollyblond som är min favorit, jag älskar hennes klädstil och jag kan verkligen inspireras. Jag läser ju många fler bloggar än dem jag har länkat men det är dem jag läser regelbundet. Kenzas och Kissies läser jag också varje dag men de behöver jag nog inte länka till:)

Jag har också gjort några kategorier som ni kan se. De är tyvärr ganska tomma  just nu men de kommer bli mer och mer fyllda med tiden.

Hedda- har pluggat

Tjee nu har jag pluggat ett tag men det är så jävla tråkigt. Vad faan kommer jag ha för nytta av biologi när jag är vuxen? yeye det är väl bara att kämpa vidare.
Imorgon har jag sovmorgon för vi har ingen SO så vi börjar kvart över 9. Efter skolan ska jag träna ock kanske träffa mamma på stan, men jag får se. Vi ändrade dag för bion så vi går på onsdag istället för Emilia ska hem till sin pappa imorgon.

Och Emilia kommer tyvärr inte kunna gå in på datorn hos sin mamma för än i april för dem får internet i den nya lägenheten då, men när hon är hos sin pappa så bombar hon bloggen med inlägg:)
Nu ska jag försöka plugga lite till och sen sova , så gott♥

Hedda- sitter här och äter sallad

Tjee, hur har eran dag varit? Min dag har faktiskt varot helt okej. Som ni vet försov jag mig och missade Slöjden och kom även försent till matten, så dagen blev ganska kort.
Det var lite bråk i skolan och några slogs men annars var det nog inte så mycket som hände. Efer skolan åkte jag, Emilia och Viktoria till Espresso house och fikade och sen drog jaf och Emilia hem till henne och pluggade biologi.

Nu sitter jag här hemma och äter lite sallad som jag hittade i kylem. Haha jag älskar verkligen sallad:)
Snart ska jag gå upp till padre, det är ju flyttdag idag. Sen ska jag fortsätta pluggalite. Jag tänkte satsa på att få VG på provet imorgon, hehe vi får väl se hur det går. Just nu kan jag inte ett skit.
yeye hörs senare, pussss♥

Emilia- datasalen

Ja nu är jag i Datasalen och skriver om filmen vinterviken . Jag vill bara säga att jag lever . Snart kommer jag ha tillgång till Internet igen , då blir det andra bullar .
Efter skolan ska jag och hedda hem till mig och plugga för vi har biologi prov imorgon och ingen av oss kan någonting . Oj nu har jag bråttom ska dra till nästa lektion . kramar <3

Hedda- Dagens



Tröja från Alan Paine
T-shirt från Wrangler
Jeans från Gina tricot

Nu har jag lite bråttom , matten börjar om en halv timme, haha faan asså jag får inte missa den också. Yeye vi hörs i eftermiddag, Pusssss♥

Hedda- försovit mig,

Faan jag försov mig. Jag vaknade för typ en kvart sen och börjar om 2 min. Yeye jag får skita i slöjden. Så jag har sovmorgon till typ 11 nu:) Men nu ska jag gå och välja kläder, kolla in om ett tag så har jag lagt in dagens outfit, pusssss<3

Hedda- ser på film

Jag sitter och ser på "the holiday" den går på tv. Hehe jag har redan sett den typ 10 gånger men jag har ju ändå inget bättre för mig. Jag och Emilia gick runt lite på essingen men sen satte vi oss på varsin gunga i parken. När jag kom hem var jag så kall så att jag tog ett varmt bad.
Imorgon har jag sovmoron till halv 10 så jag kan sova rätt så länge. jag tycker det är jätteskönt att börja veckan med en sovmorgon, så man inte får en shock:)
Yeye nu börjar filmen igen, pussss<3

Hedda- det blev varken träning eller shopping

Tjee, kom hem för ett tag sen. Jag , Vikku och Rebecca åkte ju in till stan. Tyvärr hade mamma inga kontanter på sig så det blev inga spetstights för mig idag, yeye det får bli en annan dag. Vi var iallafall inne i stan i några timmar. Sen skulle ju jag iväg och träna, Rebecca kunde tyvärr inte. Men när jag kom dit så var det var det bara spinning och det orkar jag inte. Så jag åkte hem :( jag var faktiskt för en gång skull väldigt sugen på att träna.
Nu är jag hemma iallafall och ska snart äta middagen. Efter middan ska jag ut och träffa Emilia. Och Just det, Emilia som är världens snällaste människa, ska bjuda mig på bio på tisdag:) Ingen av oss har ju sett Twilight och hon fick 2 biobiljetter i födelsedagspresent så den ska vi se på tisdag:) mysigt va?
yeye nu ska jag kolla tågbiljetter till orsa:) ha det bar, pussss<3

Hedda- träning+ shopping+ plugg

Japp det blir  min dag. Men nu ska jag snart baka scones till frukost:) vaknade för nån timme sen och har suttit och sytt om mitt löshår lite.
Ye men sen ska jag träffa Rebecca och kanske Clara och Emilia och så ska vi in till stan och antingen före eller efter stan så ska jag och Rebecca träna.  Jag tänkte iallafall köpa ett par spetstights från Gina tricot( ni får se ikväll) och sen har jag hittat ett par jättefina skor med höga klackar från H&M men jag tror inte jag köper dem idag. Men jag kan ta kort på dem idag och visa.
Sen ikväll ska jag plugga biologi eftersom vi har prov på tisdag.
Mn men nu ska jag gå ochklä på mig, men ha en bra dag:)

Hedda- förlåt för dålig uppdatering

Heej , jag har tyvärr inte haft tid att blogga idag. Vi åkte från Emilia vi typ halv 3 i förmiddags och då stack jag och hämtade massor med skidgreger som jag hade lämnat hos Clara och så åkte jag hem med det. Kl 5 skulle vi vara på Rigoletto och hämta biljetterna så det blev lite bråttom. Men vi som var på bio var, jag , Emilia, Viktoria, Clara och Rebecca. Innan bion började så gick vi och kollade lite på stan också. Jag köpte ett vitt diadem på Glitter med en rosett på, jättesött tycker jag.
Sen såg vi ju "I taket lyser sjtärnorna". Den var riktigt grym men jag tycker att bokjen är bättre. Men jag rekommenderar både boken och filmen. Ett plus på filmen är de söta killarna. Bla Tsatziki, kommer ni ijåg honom. Han har iallafall blivit jättesöt nu och spelar Sacke i filmen.
Efter bion åkte vi hem till Gustaf där vi träffade lite olika folk. Sen kom jag hem runt halv 12 och nu tänkte jag faktiskt sova, pusss och god natt♥

RSS 2.0