Emilia- Ekerö

heeeejsan  !
Jag , Hedda, Jessica , Amelia , Viktoria , Clara och Rebecca är på ekerö och vi sov över här :)
Och så har jag fått massa fina rosa presenter av alla , tack så jätte mycket tjejer !

En tubtröja från Åhlens
Rosa glidmedel som blir varmt
Rosa underkläder
Rosa sjal
Rosa sovmask
Rosa tändare + cigg

Allt var rosa och fint :)

Idag så ska vi gå på " I taket lyser stjärnorna " den verkar jätte bra , så det ska bli jätte kul . Viktoria och Clara ska vara hippies ikväll och Hedda ska vara rosettig alltså väldigt flickig . så det ska bli kul att se hur dom kommer se ut , haha ..

Jag har fortfarande inget ineternet hemma hos mamma så inga inlägg på ett tag .
vi ska dra och städa nu och sen drar vi in till stan . see ya !


Hedda- sitter och söker på wikipedia

Tjaa nu sitter jag här ochletar efter en grej om franska revolutionen på wikipedia. Jag har pluggat hela kvällen  men jag är fortfarande inte klar med varken SOn eller musiken så det här kommer nog bli en lång kväll. Jag borde göra lite biologi också eftersom vi har läxförhör imorgon.
Yeye det här blir sista inlägget för ikväll så God natt på er nu och Sov gott.

Grattis Gumman

Japp nu är vår älskade Emilia 15 år. Haha eller om exakt 5 minuter för hon föddes halv 8.
 Grattis min underbara Emilia, nu får du ha sex lagligt :)


        
     13 år                                          14 år                                           15 år         

       I love you more than anything in the world,
      promise me  you never forget that.
                                   

Hedda- pluggpluggplugg

hejj nu har jag precis varit och handlat. hehe jag skulle handla och sen skulle Gustav laga middag för mamma kommer hem lite senare. Vi får väl se hur maten smakar sen, antagligen bättre än när jag lagar mat.
Ye innan jag handlade så har jag pluggat ganska lände, jag känner att jag börjar förstå nu.
yeye ska återgå till pluggandet nu, ha det bra:)


Plugg hela kvällen:(

Hedda- Dagen

Tjeee snart är det fredag igen:)  Det är väl inte bara jag som längtar ihjäl mig efter helgen eller ännu bättre sommarlovet.
yeye som ni vet fyller Emilia år idag:)(glöm inte att gratta) så hon har blivit äggad och hela skiten, haha roligt va?
Annars har dagen varit som vanligt, fast efter skolan åkte jag, Clara och rebecca och kpte de sista presenterna till Emilia. Dem ska hon få imorgon kväll:) Jag tror att hon kommer bli jätteglad eller jag hoppas det iallafall.
Nu ska jag plugga först SO och sen Musik. Har ju SO prov och musikredovisning imorgon. Så ikväll är plugg det ända som gäller.
Hoppas ni får en roligare kväll än vad jag kommer få, pusssss♥

Hedda- har precis tagit en dusch

Här kommer dagens outfit och en bild på nya tröjan

Tröja från Gina tricot
Kjol från JC
Strumpbyxor från H&M


En basic tröja från Gina, för 49 kr på rean:)

Nu ska jag plugga lite, Sov gott och glöm inte att gratta Emilia som fyller 15 om några timmar. Pusssss♥

Hedda- Livet förändras

Heej, orkar inte berätta om min dag. Lite kort  bara, avslappningsdag i skolan, efter skolan köpa present till Emilia och tröja till mig. Sen middag och snart plugg.

Men jag kom och tänka på en sak när jag kollade på gamla bilder som Nea hade lagt in på deras blogg. Och faan vad livet förändras. Visst det är ju kul men ibland saknar jag allt hur det var då. Det var så annorlunda, både bra och dåligt. Men jag undrar om mitt liv kommer förändras lika mycket under år 2009 som det har gjort under 2008.
Jag skulle bara för ett litet tag få komma tillbaks till typ 6an. Bara för en dag.

Klicka f�r att st�nga bilden
Det här är en av dem bilder som ger mig mest minnen,
 kommer ihåg den dagen som att det var igår.

Hedda- var faan kan den vara?

Nu har jag precis duschat och håller på och letar efter en kjol jag köpte i höstas. Den är svart och är inte så jättehög, typ till naveln och ganska kort. Men jag hittar den ingenstans. Har letat både här och hos pappa, på varenda litet ställe i hela lägenheten. Och den finns inte kvar på Åhlens, faan asså. Men om jag har glömt den hos nån så kan ni ju bara säga till.
Yeye jag tänkte iallafall gå och lägga mig snart. Fast iof så har jag sovmorgon till halv 10 imorgon för jag skippar studion, så jag kan ju vara uppe ett tag till.
 
Pussss på er♥

Emilia- förlåt

Ja förlåt för dålig uppdatering , men som jag har har sagt så har vi inget internet hemma hos mamma , och jag vet inte när vi kommer få det (?)
Idag så hade vi halvdag , så då drog jag , Hedda, Rebecca , Clara och Viktoria hem till mig och jag visade lägenheten . Och det är någon som har frågat om jag kan lägga in lite bilder på lägenheten , men jag vil lägga in bilder när allt är klart , men sen hittade jag lite bilder som Rebecca tagit idag , och ja då ser ni ju lite i bakgrunden hur det ser ut . men jag lovar att det ska komma bättre bilder på hur det ser ut senare :)


Köket

Hedda äter sin jävla apelsin :P

Haha , Clara ser väldigt koncentrerad ut .

haha , jag med  !

Vi sitter på golvet och spanar in byggarbetarna utanför !
Vi har inte fått in alla möbler än som ni kanske ser .

Imorgon så ska vi ha någon hälsodag i skolan , kan ju vara rätt så skönt med tanke på att jag börjar känna mig lite sjuk , när jag hade ätit middag så skulle jag läsa en engelska bok som vi har i läxa . När jag är klar med den så somnar jag direkt . men blir störd av att mina lillasyster frågar om hon får göra massage på mig , och det tackar jag inte nej till . Så efter det jag gick upp och tog ett glas te och en apelsin , det gjorde så att jag mådde bättre .
Sen imorgon efter skolan så ska dom andra in till stan och köpa present till mig , så jag får inte följa med :( Vad ska jag göra då ? Jag kommer typ smyga efter dom  eller nått, jag tänker fan heller åka hem och ha tråkigt !
jag har precis försökt övertala pappa att jag ska få åka til Frankrike i sommar där Rebeccas farmor har något hotell , jag vill jätte gärna åka dit .
Förlåt att det blev så långt inlägg , men jag skriver inte så ofta längre .
Ska dra och snacka om Orsa med pappa och Jennie nu . puss

Hedda- min dag

Ye min dag har varit ganska skön. Halv dag i skolan, haha fast det var inte så skönt efter skolan när jag, Emilia och Rebecca skulle åka hem till Rebecca men precis utanför dörren kommer hon på att hon inte ha några nycklar. Men Clara var på väg så vi satt i trappen och väntade på henne och tänkte att vi kunde gå hem till henne istället. Men inte heller hon hade nycklar visade det sig när hon kom. Haha men sen åkte vi till Essingen , först till konsum och köpte lunch och sen till Emilias nya lägenhet. och så kom Vikku dit också. Lägenheten  var verkligen hur fin som helst. Jag har ju sett den förut men allt var inte helt klart då.
Yeye så vi var hemma hos henne och hade det mysigt och längtade till sommaren hela eftermiddagen. Sen åkte jag med Vikku hem och pluggade Franska revolutionen. Haha fast det blev inte så mycket plugg.
Nu har jag precis städat min garderob, duktigt va? :) ye jag tycker det är så skönt när man har gjort det och allt är upphängt på galgar och grejer(oftast liggar alla kläder bara i en knöl på golvet och i garderoben) så det känns skönt att ha det gjort.
Nu ska jag gå och se om det är något bra på TV, pusssss♥

Hedda- Faan nu fick jag bråttom

Heej är hos pappa kom precis hem från Vikku och skulle hämta lite grejer. men såklart fastna jag här framför datorn. Men nu märkte jag att jag ska vara hos mamma och äta middag om exakt 3 minuter. Haha lycka till Hedda.
yeye ni får höra om min dag sen för nu måste jag springa, pussss♥

Hedda- dagens outfit

Ikväll har det varit em riktigt slappiskväll, vart inne på datorn och kollat på tv hela kvällen. Jag har inte pluggat ett jävla skit. men det är viktigt att vara ledigt från pluggandet ibland. Imorgon har vi halv dag igen så efter skolan ska jag, Rebecca och kanske Lotta på yoga. Härligt va?:) har faktiskt aldrig provat förut så jag får väl se vad jag tycker. Men vi har bestämt att vi ska prova alla olika träningar på Friskis, hehe.

yeye här kommer en dagens outfit
Lite udda bild, typ nerifrån på nåt sätt men men


Tröja från Gina Tricot
Kjol från Gina tricot
Strumpbycor från ?

Nu ska jag ta en kvällsfika med mamma och Gustav , så vi ses imorgon, Godnatt♥


Hedda- Måndagen avklarad

Tjee nu är det bara 4 dagar kvar till helg:)  Och bara 3 dagar kvar tills Emilia blir 15, haha byxmyndig och allt:) ( skynda på nu E:P) Yeye Min dag har iallafall varit bra. Efetr skolan träffade jag Tinna och vet ni vad?;) Hon kanske ska börja i vår klass. Hon sökte in för ett tag sen och idag var hon på möte med rektorn och i slutet av veckan så får hon veta. Hoppas verkligen det , men nu ska jag gå ner till mamma. Det är ju flyttdag idag.
yeye ha en bra kväll , pusssss♥

Hedda- sitter och pluggar

Heej jag sitter här och pluggar och har väl gjort det i lite mer än en timme. Det är franska revolutionen som gäller så nu sitter jag och söker på Wikipedia men jag tror att jag har läst det mesta som står där nu. Vet nån nån annan bra sida?
Yeye det är blir nog sista inlägget för ikväll, så God natt  & sov sött


Emilia-

Nu ska jag lägga mig framför tvn och chilla och sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt !


Emilia-

Namn: Emilia
Födelse år: 1994
Bor: Kungsholmen & Ekerö
Familj: skilda föräldrar + 4 halvsyskon , alla är mindre än mig .
Gillar: tjejorna
Favorit plats att äta på: ute en sommarkväll
Bästakompis: Alla betyder lika mycket
Känsla just nu: Glad
Varför: Tänker på sommaren .
Favorit mat: Tacos och Pizza
Vad har du på dig nu: pyjamas
Vad för smink har du på dig nu: inget
Vad för smink brukar du ha: foundation, puder , eyeliner ibland , Maskara och läppglans .
Har du rökt: ja
Har du rökt vattenpipa: ja
Har du snusat: ja
Är någon kär i dig just nu: Vet inte .
Vem: hmm..
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: nej det var tvärtom , jag ville sova över hos hedda men så gick det inte .
Är du olyckligt kär just nu: nej
Håller du vad du lovat: lovat vad ?
Har du dåligt självförtroende: inte så mycket , eller det beror på ibland kan man bli avundsjuk på hur fina alla andra är , men jag hatar tjejer som sitter och tycker synd om sig själva för att dom har dåligt självförtroende och så vill dom att alla ska sitta och säga " nej, du är ju jätte fin " och bla bla bla .. -.-
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Mår dåligt gör alla någon gång , men sen kan man ju säga att man bara vill gå och dö , det har jag sagt 1000 ggr , men aldrig menat det på det sättet .
Har du lust att äta jordgubbar just nu: jaaa !
Saknar du någon just nu: Ja

Emilia- Söndag kväll

Ja då är det snart en ny vecka , men jag har inget emot att gå till skolan imorgon ,den här veckan kommer nog vara rolig . jag skriver igen vad som händer för er som missade .
Måndag - Skola , Ta hem några tejer till nya lägenheten
TIsdag- Skola , jag har hört att vi kommer ha halvdag igen , rikitgt skönt.
Onsdag- Skola.
Torsdag- jag fyller 15 år !
Fredag- skola-jag och några tjejer drar till ekerö och sover där . om jag har pengar så kanske jag ska köpa nya extensions.
Lördag- Kommer hem till kungsholmen .
Söndag- Ingen aning.

Ja kanske inte den mest ovanliga veckan , men jag känner på mig att den kommer gå snabbare än vanligt .


Ursäkta för min f.d dåliga kamera . men det är jag , Michaela och timur tror jag . 
när jag ändå nämner Michaela så ska jag försöka ringa och se hur det är med henne , jag har inte snackat med henne på mer än en vecka . KATASTROF ! ♥


Hedda- har tränat och ska nu börja plugga

Tjeee, jag kom precis hem. efter att ha varit och tränat med Rebcca. Vi tänkte gå kl 5 men det blev 6 istället så nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet.
Jag har inte så mycket söndagsångest idag som jag brukar ha. Jag har nästan inte tänkt på skolan alls faktiskt. Riktigt skönt. Yeye nu måste jag börja, seeee yaaaaaaaaaaa

Emilia-

hej , idag är en sån där dag när det är helt okej att sitta vid datorn , ligga i sängen och sätta på en film , ja ta det lugnt helt enkelt .
Idag gick jag upp runt kvart i 12 , det var otroligt skönt att sova ut . sen har jag bara tagit det lugnt hela dagen . Nu sitter jag och äter chips och har ett duntäcke invirrat runt benen samtidigt som jag bloggar . Men jag har lite ont i huvudet idag , får se om det blir bättre . Nu tjatar pappa om att jag måste plugga . hörs kanske senare ikväll . love


Hedda- jag vill ha sommarkläder:)


Jag har kollat runt lite på sommarkläder på Internet, H&M har jättemycketfint(allt här under kommer från H&M förutom ipoden ) Gina har också mycket fint. Jag tänkte också att jag skulle kolla Lindex och Kappahl eftersom jag nästan aldrig går in där. Jag har alltid varit lite tveksam till de affärerna. Och när jag kollade på deras kläder nu så förstod jag varför. Allt är ju skittråkigt. Yeye här kommer lite grejer jag ska köpa innan sommaren. Ipoden ska jag önska mig i födelsedagspresent:)







Hedda- Some pictures

Här kommer några bilder från fredagskvällen, haha det här var dem enda som blev bra, på dem andra ser man nästan ingenting. Antingen fel på kameran eller fotografen:):P










Här är tröjan jag köpte igår, perfekt att ha under en hög kjol eller under en tubkjol.
49 kr på Gina. kan det bli billigare?:)

Hedda- Träning och Plugg

Tjeee , ska snart sticka iväg och träna, Rebecca kanske hänger med. jag hoppas det. Efter det måste jag ner till mamma och fixa lite grejer och sen ska jag plugga hela eftermiddagen. Som tur är så är det So jag ska plugga för det är ganska roligt annars skulle det aldrig bli något gjort idag. Jag har So prov på onsdag så därför måste jag verkligen plugga idag. Jag tänkte jobba lite på min redovisning på musiken. jag skriver om Michael jackson och även det är ganska roligt.

Ne nu måste klä på mig och sen sticka. Men ha en bra dag, pussssss♥


Emilia- Nattmössan på

Nej nu tror jag att jag ska börja knalla mig in till sängen , kanske sätta på en film innan jag somnar . Jag hittar inte Sex and the city boxen , mitt liv går under ! Nej men vi hade ju bara lånat boxen av någon kompis till Jennie , kan ju hända att hon fått tillbaka den . Och det känns som att jag börjar bli tjock i halsen . Det skulle vara riktigt skönt att få vara sjuk och borta från skolan i 1-2 dagar . Jag skulle verkligen behöva det känner jag ..
sov gott , det ska jag göra iallafall ♥


Hedda- iskall och skitsur men bion var bra

Tjeee jag kom precis hem:) Eller jag kom hem för 40 minuter sen men pappa hade somnat och jag har inga nycklar så jag kom inte in. Jag stod i en halvtimme och ringde, kasta sten på rutorna och dunkade nöstan sönder dem. Ringde på hos grannarna men ingen var hemma. Tillslut ringde jag Gustav och då kom han med nycklar. Tack och lov för det, jag höll på att frysa ihjäl.
Yeye nog om det. Annars har min kväll varit jättemysig. Bion var jättebra. Haha fast Rebecca tyckte den var sorglig, haha men det tyckte inte jag. Så hon satt där och grät och jag skratta. Efter bion åkte vi och träffade Clara och några andra men vi åkte hem typ direkt för Clara skulle också hem.
Men jag rekommenderar "Bröllopsduellen" om man känner för en lite lättsammare film.
Yeye lägger in bilder sen men nu ska jag se om det går nån bra film påtv.

Pussss♥

Emilia- I <3 pink

1.  2.
3.  4. 
Dom här kläderna passar till alla lägen .
Mysdress
Festklänning
Strandklänning
En vågad väska , men i sommar så skulle den sitta snyggt .
Vilket plagg skulle du välja ? själv skulle jag ta den rosa väskan , man kan aldrig få för mycket av rosa .
( Nelly.se)


Emilia- Då var det klart

Ja då var det klart , nu har vi flyttat in i det nya huset , jag har hållt på och bära massa kartonger m.m idag . Så på Måndag så kommer jag sova i ett helt annat hus . Lääängtar ! Runt 4 så träffade jag Clara, Hedda och Rebecca , dom höll mig sällskap till Fridehmsplan för dom skulle vidare in till stan och jag skulle till Ekerö . Innan jag skulle dra hemifrån så ville jag ta kort på mitt rum när det nästan var tomt , Senare när jag sitter på bussen så kommer jag på att jag glömt min mobil i lägenheten . Så om jag inte svarar så är det inte så att jag inte vill snacka , det är bara det att den ligger på andra sidan stan :( Men på Måndag får jag tillbaka den , jag känner mig verkligen naken när jag inte har någon mobil ...
Och hedda om du läser det här så måste du lägga in bilder från igår !

Jaha vad ska jag skriva om nu då ? Kan ju berätta lite om min vecka som kommer ,  Imorgon så händer inget speciellt , ska plugga franska och So eftersom att vi har So prov på Onsdag . På Måndag ska jag nog ta hem tjejerna till nya huset och visa dom .På tisdag så ska jag och några tjejer betala till Kungsberget , ni som inte vet så ska våran skola åka till Kungsberget den 10 Februari tror jag . Och då ska vi satsa på Snowboard. ja vi får ju se hur det går -.-
Sen på torsdag så fyller jag 15 år ! längtar faktist efter att bli 15 det känns mycket större än 14 och sen längtar jag ju såklart efter alla paket :)
Vill också säga att vi hade jätte mysigt igår alla tjejer , vi gjorde lite drinkar hade hög musik och snackade . haha vi spelade in en film som var runt 13 minuter lång , och alla drev som fan . Det börjar bli en rutin att sitta hemma några tjejer på Fredagar . Mysigare än att springa runt på Kungsholmen om jag får bestämma :)
Långt inlägg men ni överlever !

Hedda- Ska snart iväg på bio

Tjee nu har jag precis ätit middag. Fredagskvällen blev jättelyckad och vi hade det jättemysigt. Vi tog lite bilder men ni får dem när jag kommer hem ikväll.
 Vi somnade väl runt 4 igår men som vanligt kunde jag inte sova så jag försökte hålla dem andra vakna och det funkade ett tag när även Clara blev övertrött. Idag vaknade vi runt 12 -halv 1 och runt 4 så åkte jag, Clara och Rebecca in till stan. Jag köpte en tröja på Gina(bild kommer ikväll) och de andra köpte också lite grejer.

Om ett tag ska jag träffa Rebecca så ska vi gå på bio, vi tänkte se "Bröllopsduellen". Men den börjar 20.50 så jag har mycket tid på mig. Nu tänkte jag gå och fixa mig lite och så där

Pussssss♥

Emilia- lebbfive

Emilia, Hedda, Rebecca , Clara och Viktoria , we are the lebbfive  ! haha..
Just nu är vi hemma hos hedda och hoppar runt , eller jag vet inte riktigt vad vi gör (?) :P
Viktoria sitter och sticker in en golfklubba i allas fittor . Vi har tagit massor av bilder som hedda lägger in på bloggen imorgon . Nu ska vi höja musiken och fortsätta med det vi håller på med . Men jag vill bara vara lite snäll och uppdatera .
See you lebbar !

Emilia- Sista lektionen sen är det helg !

tjena gott folk . Har Svenska i Datasalen nu , jag älskar datasalen :) Läraren sa att jag fick skriva i bloggen om jag inte skrev något snuskigt (?) haha..
jaja ikväll så ska jag , Hedda , Viktoria , Clara och rebecca vara hemma hos Hedda och ha det mys . Alla ska sova över förrutom jag . Ni fattar inte hur mycket jag skrek på dom igår , jag fick inte sova över för att det inte var några föräldrar hemma , dom litar verkligen inte på mig . dom tror att det ska bli värsta festen . Men det ska bara vara vi tjejer . Hoppas ni läser det här Mamma och Pappa . höhö. Men nu efter skolan så vet vi inte riktigt vad vi ska göra , någonting hittar vi på . jag tror vi ska börja flytta in i det nya huset idag . så jag vet inte om jag kommer sova där , mamma sa att dom skulle bära in min säng där , i värsta fall får jag sova på golvet . Nu ska jag börja avsluta , vi som är klara får typ sluta . hörs ikväll !


Hedda- ska gå och handla snart

Heej har precis kommit hem och snart ska jag gå och handla lite på konsum.
Dagen började med hemkunskap och vi gjorde några bröd. Sen fortsatte dagen på som vanligt,
Jag och Emilia fick prata lite om en upp eldad tändsticks ask med vår  mentor. Det var en gång i förra veckan när jag Emilia och george satt i ett grupprum så hade jojje  eldat lite tändstickor och så där . men sen började vår mentor snacka om mordbrand och grejer, lite överdrivet kan man tycka.
Yeye nu ska jag gå och handla men ha det bra , pusss♥

Emilia- internet

Fick nyss reda på att vi faktist har internet som funkar , eller det funkar ibland. oj nu börjar " life of ryan " . skriver kanske senare . kraaaam !


Emilia- Next

shue , sitter och tittar på tv med Hedda och vi tittar på " Next " , jag ska dra hem om några minuter , men eftersom att vi inte har något internet hemma så skriver jag lite snabbt nu . Idag var det ju skola  , ingenting kul hände . Efter skolan åkte jag hem till Hedda , hon hade åkt hem tidigarepå dagen för att hon hade mensvärk.  När jag kom hem till Hedda så erbjöd jag mig att skpringa och köpa en stro chocklad kaka , haha fast Hedda betalade . Men det var gott ! På fredag så ska kanske vi tjejer sova hemma hos Hedda , men jag får se hur det blir med det för jag ska hem till pappa i helgen . Och i helgen ska jag ju flytta också , det blev ju inte av nu i helgen .

Juste jag och Hedda ska ringa och snacka med Rebecca om frankrike i sommar . Hehe för vi satt ju och pratade om sommar planer igår och då nämde Rebecca att vi fem kankse kunde åka till Frankrike , för hennes farmor äger ett hotell där , det skulle vara super kul :) men det absolut inget som är bestämt .

Nu har vi svarat på alla frågor också , förlåt för att har tagit så lång tid , men det var inte förrens nu vi hade tid . Men nu ska jag hem och plugga matte eftersom vi har matteprov på fredag och jag kan verkligen ingenting !
BIG LOVE ♥

Svar på frågorna

Postat av: aanonym

hej , emilia skrev i ett tidigare inlägg att hon var beroende av sex and the city men vam är eran favorit i serien ?
Svar:
Emilia: Samantha
Hedda: Kan inte bestämma mig men antingen Carrie eller Charlotte





Postat av: tora
hej jag undrar vad som är det dyraste ni äger ? tack för en jättebra blogg :)
Svar:
Emilia: Typ mobil
Hedda: Ye mobil eller tv eller nåt
Ingen av oss är precis bortskämda:)

Postat av: Stina

Hej! Jag undrar om ni har haft sex? kanske lite konstig fråga men jag har haft det så jag undrar om jag är konstig?
Tack för en superduper bra blogg :)
Svar:
Emilia och Hedda: Nepp vi är båda oskulder
Och nej det är klart att du inte är konstig alla väljer ju själva





Postat av: bella

dricker ni ofta?
Svar: nepp

Postat av:

jag har läst att ni hänger mycket på kungsholmen på kvällarna , vad gör ni igentligen ?
Svar : Ja nu på vintern så finns det inte så mycket att göra , och ingen av oss vill sitta hemma med familjen hela kvällen , men vi brukar oftast vara i Fredhäll eller på fridhemsplan, men det slutar alltid med donken . Men nu har vi börjat vara hemma hos någon . Det är betydligt mycket roligare och varmare så här års .


 Postat av: stina

är ni oskulder ?
Svar :hedda : ja
emilia: ja



Postat av: anonyyyyyym

hur länge har ni känt varandra? bråkar ni ofta?
Svar : Vi har ju känt varandra lite smått sen i 6 års , men i 3an när våra klasser slogs ihop så blev vi bra kompisar , nej vi har faktist aldrig haft ett stort bråk , visst man kan väl små bråka lite ibland , men det slutar alltid med att båda vi två garvar åt saken efter 5 minuter :)


 
Postat av: Camilla

Jag undrar var ni brukar köpa era extensions och hur mycket kostar det ? Tack för en bra blogg :)

Svar : Taj mahal , ligger på drottninggatan långt upp .500-600 kr , men om du ska ha clips så blir det ca 80 kr extra .

 

Postat av:

Hur länge har ni varit kompisar ?
Svar: vi har varit bra kompisar i ca 6 år , fler år ska det bli .


 
Postat av:

vad har hänt mellan er och Linnea ?
Svar Varför vi inte är så bra kompisar längre beror på att vi inte har mycket gemensamt längre och sen har det hänt massa saker under dom här månaderna . Och nu vill / orkar vi inte bli så bra kompisar igen ,  för vi vet att allt kommer upprepas gång på gång , så vi låter det vara som det är nu .



Postat av: Erika

Har ni funderat på att börja videoblogga ? Jag tycker det skulle vara jätte kul om ni gjorde det :)
Svar : Jo vi har faktist tänk på det , det skulle vara kul , för våra fingrar kommer inte palla mycket längre . Men eftersom vi har fått den frågan så kan vi ju försöka fixa det .




Postat av: lovisa

vilka är era bästavännner?
Svar : Vi har ju en del , men vi kallar ingen bästavän det låter som man är 5 år . men dom flesta vi brukar vara med under och efter skoltid är väldigt nära vänner till oss .


Postat av: Elina
Vad är era sommarplaner inför sommaren 09 ?
Svar : Emilia : jag ska först till frankrike i en vecka , senare på sommarlovet ska jag till Italien i 2-3 veckor . sen har vi några tjejer planerat att åka till någons land ensamma eller kanske åka på kryssning .
Hedda: Jag kanske ska till Marocko men jag vet inte , sen ska jag påspa i Riga . och sen planerna med tjejerna . men vi har nog inte planerat allt än .


Hoppas ni fick reda på det ni undrade :)  Fler frågestunder kommer senare .


Hedda har vart hemma hela dagen

Hejsan, jag gick till skolan i morse för jag skulle ha studio men när jag kom till skolan fick jag världens mensvärk och det kändes som att jag nästan inte kunde gå. Skolsystern var inte där så jag kunde inte ens få ipren. Så efter ett tag så åkte jag hem. Jag lyckades somna runt  10 och sen sov jag i flera timmar och när jag vaknade hade nästan all mensvärk försvunnit men nu börjar den tyvärr komma tillbaks.
Yeye Emilia är iallafall på väg hit så vi ska plugga, det låter som hon är i trapphuset nu så Good bye

Hedda- Sov gott

 

Hedda- ätit middag och sytt löshår

Tje nu är jag klar med löshåret och tänkte plugga lite.
Har ju matteprov i veckan och BIologi och Historie prov nästa vecka så jag måste börja plugga lite mer nu.



Så här ser det ut när dem är lockade, när dem är platta blir dem ännu längre men jag tycker att dem är lite för långa då.
Pusss♥


Hedda- nytt löshår( skulle publicers kl18.00, bloggen krånglade)

Tjeee idag har jag köpt nytt löshår:) Eller först var jag ju i skolan men vi hade halvdag så vil slutade  halv 1, då åkte jag, Emilia, Viktoria, Rebecca och Clara in till stan. Jag köpte löshår och dem andra köpte lite kläder. Sen hamnade vi på ett cafe och diskuterade sommarplaner. Fyfaan vad jag längtar asså, jag känner på mig att den här sommaren kommer bli den bästa någonsin:) yeye runt 3 skulle alla åka hem så då gick jag och tränade. De var jätteskönt, det var så längesen jag tränade nu.
Yeye nu ska jag gå upp till pappa och äta middag. Är hemma hos mamma just nu. Ni får se bilder på mig i extensions senare ikväll.
Pussss

Emilia- har inget internet

Jag vill bara säga att jag inte har något ineternet hemma hos mamma för vi håller på att flytta , det är därför jag inte skrivit på ett tag . måste dra till nästa lektion nu .
 se yaa !

Hedda- Kom hem för 10 min sen

Tjee nu har jag precis kommit hem. Jag skulle egentligen gått upp till padre nu men jag orkar verkligen inte så jag sover här hos mamma istället. Barnen jag är barnvakt åt bor ovanför mamma. Barnen somnade vid halv 9 så sen dess har jag druckit Cola light och kollat på film.
Yeye annars idag har jag köpt friskis kort och sen drog jag och Clara med Emilia och hämtade hennes småsyskon och sen åt jag där.
Imorgon har vi halv studiedag så jag tänkte hinna med att både träna och köpa extensions men vi får se hur det går.
Jag tänkte börja göra mig iordning för sängen nu eftersom vi börjar 8.15 imorgon och jag tänkte försöka vara i tid.
 Så God natt♥

Hedda- ska vara barnvakt

Hej jag hinner inte berätta om min dag för jag ska iväg och vara barnvakt nu men jag skriver när jag kommer hem ikväll, ha det bra, Pusssss♥

Hedda- Godmorgon

God morgon, nu sitter jag här halft klar. Jag börjar om 50 min så jag kan ta det lite lungt, eller egentligen inte för jag har inte fixat håret, inte sminkat mig och inte ätit menmen jag hinner nog. Efter skolan ska jag och Lotta köpa friskis kort och senare på kvällen ska jag vara barnvakt.

Yeyey här kommer Dagens outfit iallafall

Förlåt för blixten och mitt fula ansiktsutryck men ni ser ju kläderna iallafall,

T-shirt från Gina tricot
Kjol, linne från H&M
Strumpbyxor från Gina tricot

Emilia- I taket lyser stjärnorna

Jag hittade en trailer om filmen " i taket lyser stjärnorna" Jag har inte läst boken men när jag ser trailern så verkar den
faktist väldigt bra . Den kommer på bio den 30 Januari .

Visst verkar den bra ?

Emilia- Klart

Så nu har jag strykt klart ,ska snart tömma diskmaskinen också .. 
Jag tror inte det finns någon som kan längta lika mycket till sommaren som jag gör just nu , jag har ju sommarplaner redan :)
Men snart är det iallafall vår , om ungefär 3 månader , jippie !
Imorgon börjar jag 09.35 och första lektionen är syslöjd . så då måste jag fortsätta jobba på min tubklänning eller vad man säger . om den blir bra så kan jag lova att den kommer användas mycket i sommar på stranden t.ex .
Nej nu ska jag krypa ner i soffan med ett glas te och se om det är något bra på tv . jag ska försöka skriva ett inlägg imorgon innan jag drar iväg till skolan . men inga bilder blir det , det går ju inte att lägga in bilder på den här datorn .
kram

Hedda- sitter och pluggar

Tjee nu har jag suttit och pluggat ett tag. Jag har vart på fridhemsplan med Vikku och Rebecca hela eftermiddagen. Först fika i västermalmsgallerian, sen kollade vi affärer och senare middag på Mcdonalds. Det blev en mysig eftermiddag.
Vi snackade lite somarplaner och eftersom det inte blir nån språkresa och så där så måste vi ju hitta på andra saker. Vi tänkte iallafall att vi kunde åka några stycken ensamma till nån landställe, mysigt va? Jag tycker iallafall att det skulle vara jättemysigt.
Yeye det är ju fortfarande långt kvar till sommaren. Nu ska jag fortsätta plugga.

Pussss♥


Emilia- Söndag kväll

Då var det Söndag igen .
Har precis ätit jätte god middag , kyckling, rotfruktsblandning , sallad och fetaostsås . Så jag kommer hålla mig mätt några timmar. Kl 21.00 kommer filmen "world trade center " gå tv så den får jag inte missa .
Idag har jag mest tittat på massa filmer i min säng och snackat med Viktor i telefon . Jag måste stryka lite kläder strax för jag vill tjäna lite pengar . men jag kommer nog få göra lite mer än stryka kläder . haha ..

åh vad jag vill ha extensions just nu . jag har köpt nya extensions 3 gånger tror jag , kommer inte riktigt ihåg . men jag hittade en bild på mig när jag hade långa extensions


Jag har nog visat den här bilden tidigare i bloggen . Jag var tvungen att täcka över för ögonen såg rikrigt läskiga ut , men det viktigaste är ju att ni ser håret . nå vad tycker ni , ska jag köpa extensions i ungefär den längden ? Jag vill iallafall ha den längden eftersom extensions snabbt blir kortare och kortare för att det slits snabbt .

Jaja , jag får fundera vidare , men nu ska jag sätta mig och stryka lite kläder , vad gör man inte för pengar ?
Höööörs ♥

Hedda- lite mer bilder från Indien

Började kolla på lite bilder från Indien och tänkte lägga ut några, det är viktigt att drömma sig bort när man lever i kalla gråa sverige


Två bleka människor på flygplatsen


En av stränderna vi var på


haha när vi red elefant




En annan strand vi var på

 
Manikyr


Haha , en glad Hedda

Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska träffa Vikku och Rebecca snart för en fika, Pussss♥

Hedda- vill till värmen

Tje nu har jag precis tagit ett bad. Jag får inte tag på Vikkku för det är "svårt att komma fram just nu" så jag får vänta med att ringa ett tag.

Åh nu vill jag bara att det ska bli sommar, det är så mycket bättre med sommar än den här gråa skiten.


Jag vill tillbaks NU


Hedda- Söndagsångest:(

Tjeee , nu har det blivit söndag igen och jag har söndagsångest som vanligt. Jag önskar verkligen att vi hade haft lov det hade varit så jävla skönt. Men det är ju inte så långt kvar till sportlovet. Yeye idag har jag hunnit med att plugga lite men jag får fortsätta ikväll för nu vill jag göra nåt, tänkte ringa Vikku och se vad hon har för planer för dagen. En fika på Espresso House skulle inte sitta helt fel just nu.
Det kanske blir en liten runda på stan också, hehe jag vill kolla vårkläder. Det känns lite tidigt kanske men jag älskar verkligen vårkläder så jag börjar alltid köpa dem för tidigt. Jag borde nog vänta i ett par månader iallafall.
Jag har redan hittat vilken bikini jag ska köpa i vår och det är nästan 5 månader kvar tills man kan börja bada och sola.
Yeye det är alltid bra att vara ute i god tid:)
Nu ska jag gå och ta en dusch men ni får ha en bra dag, pusss♥


Hedda- Hemma igen

Tje kvällen blev lite tråkig fast det var ju roligt att få umgås med Rebecca. Men först åkte vi till fridhemsplan och träffade lite folk sen skulle alla dra vidare till nån fest på brommaplan men då åkte jag och Rebecca hem till Gustaf där han och Joccie var men vi stannade inte så länge för Rebecca skulle gå och möta en kompis som skulle sova hos henne och jag tänkte dra hem till Timur där bla Lotta och Louise var men när jag kom dit så skulle dem dra så då stack jag också hem. Och nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra, de går absolut inget bra på tv och jag vill inte sova. Yeye får se vad jag gör.
Sov gott ♥

Emilia- Videoblogg ?

hej hej :) Sitter och pratar med viktor i telefon  , och garvar åt en video som viktor och hans kompis har spelat in när dom sjunger singstar . haha ..
Pappa skulle iväg och hämta Jennie så jag är hemma ensam i en stor villa , lite scarry ! Har suttit med världens mensvärk hela dagen , så jag har sprungit stup i kvarten och värmt en värme kudde .
Jag och hedda har funderat lite på att börja videoblogga , vad tycker ni om det ? vi skulle vara jätte tacksamma för svar !

Hedda- Tandställningen är borta

Tje jag kom på att jag glömde berätta att jag har tagit bort min tandställning:) Jag gjorde det igår morse. Haha det var bara Vikku och Gustav som visste som alla blev lite förvånade. För mamma tog det nästan en timme att märka det, haha. Men det är iallafall jätteskönt att den är borta nu och jag är verkligen glad att jag gjorde det. Så till alla som tvekar angående det så säger jag Go for it för det är verkligen värt det.
Yeye nog om det, idag var jag på bio med Mamma och Gustav, haha jag har blivit värsta familje människan, nej men det är ju roligare än att sitta hemma en hel dag. Yeye filmen var okej iallafall men nu ska jag snart dra iväg.

Det här köpte jag igår , bara lite basgrejer från Gina


Pussss♥

Emilia- Fullbokad

Allt jag har i huvudet just nu är datum
29 Januari : fyller jag 15 år .
10 Februari : Åker till Kungsberget med skolan , måste boka massa grejer innan .
Vecka 12 : Orsa med Hedda , vi måste boka tågbiljetter .
vecka 13-14 : prao , Hedda och jag ska praoa på ett cafe som ligger längst ner i västermalsgallerian , Clara ska jobba på cafet som ligger en trappa upp och viktoria ska jobba på " cafe Fix " . så det är fixat
Så fort som möjligt vill jag skaffa fram pengar till extensions också.

 Det kanske inte var så mycket . och det är ju bara roliga grejer . men det känns som att jag har missat massa grejer .
Juste alla frågorna ska jag och Hedda svara på så fort vi har en data nära oss . för båda vi två vill svara samtidigt :)
Ska dra och se på The hills nu . se ya !

Emilia- pizza kväll

god kväll :)
Då var det Lördag igen , och det betyder söndags ångest imorgon , Men min söndag ska ägnas åt pluggande . Det känns som att det ska hända något speciellt den här veckan , kan bara inte komma på vad (?)
Igår kväll var den mysigaste kvällen jag haft på länge , Det var jag , Hedda , Viktoria , Rebecca och Clara . det var jätte mysigt . vi hoppa runt och dansade och satt och sjöng jätte högt ut ur fönstret . men senare kom grannen och klagade på oss, hon sa att hon inte ens hörde tvn för att vi hade alldeles för hög musik . haha . men efter det så lugnade vi ner oss några hekto och började snacka om saker som vi inte vågat berätta för någon annan innan för att det var så pinsamt . Men när man väl började berätta om vad man gjort för pinsamt så insåg jag att jag inte var den ända som var " Onormal " alla har sina små historier .
Sen kom jag hem runt 12 , men jag kunde inte somna för jag hade ont i huvudet och det kändes som att jag skulle spy, men jag försökte ignorera det så att jag kunde somna , några minuter senare sov jag . Men idag vaknade jag runt 9 :O

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med pizza , yummi ! hörs senare :)

Hedda- Jättemysig kväll

Hej nu tänkte jag nästan snart gå och lägga mig. Idag var jag ju i skolan och dagen gick fort och efter skolan åkte jag Emilia och Viktoria och fixde prao platser. Sen åkte jag och träffade mamma och Gustav inne i stan.  Vi shoppade lite, jag köpte lite grejer på gina men ni får se imorgon och sen åt vi middag.  Efter det drog jag vidare hem till Vikku där Emilia, Clara och Rebecca var. Vi hade sen en jättemysig kväll, det här måste vi verkligen göra oftare tjejer.  Hehe vi dansade lite  men då kom grannarnea och klagade på musiken och sen blev vi lite trötta så då satt vi och pratade om allt pinsamt vi gjort i våra liv och allmänt om livet.
Sen kom jag och Emilia till Essingen runt 12 så då kom mamma och mötte oss och så gick vi med Emilia hem, ingen av oss vågar gå ensamma:P
Nej nu ska jag gå och se lite på tv och sen krypa ner i sängen, God natt♥

Emilia- Biblioteket

hej på er .
Sitter i datasalen och ska hitta fakta om ABBA . Just nu har vi Musik och jag kom i tid ! Det måste vara ett mirakel . Efter skolan ska jag och Hedda dra och se om vi får prao eller inte . men vi har ju lite fler alternativ om det inte funkar . Sen ska jag hem och äta middag med familjen i det nya huset . eller vi ska typ fira att det äntligen är klart . senare ska jag hem till Viktoria där vi ska vara några tjejer . det ska bli jätte mysigt :)

Amelia hälsar till alla :)

Nu ska jag ner till musiksalen och börja skriva ner fakta om abba . see ya people !


Titta vilka muskler killarna har * host*


Emilia- Frisören

hejhej . Jag mår faktist rätt så bra för att det är Fredag imorgon . Det ska bli riktigt skönt med helg . så här ser min helg ut .

Fredag : Vara på Kungsholmen . På kvällen ska vi kanske vara några tjejer hemma hos viktoria :)
Lördag : Åka till Ekerö och bara ta det lugnt hela dagen , precis vad jag behöver .
Söndag: Åka tillbaka till Kungsholmen . för vi ska flytta då , från en 3a till en 6a , ÄNTLIGEN !

Idag följde jag och Hedda med Clara till frisören för hon skulle klippa och färga håret , men sen ville Hedda också slinga håret för det var så sjukt billigt . Båda blev jätte fina efteråt :) Hedda visar nog bilder senare . Men här kommer lite bilder som jag tog medans dom hade färgen i håret .


Clara med fina mössan på huvudet .

Hedda med färg i håret :)

Clara :)

Ska gå och lägga mig i soffan och titta på någon film som går på tv.
( Imorgon svarar vi på alla frågor så nu är det sista chansen ni får fråga oss vad ni vill , Passa på )


Hedda-slingat håret

Tje , jag sitter här och läserH&M katalogen som jag fick hem idag. Hittade en hel del fint att beställa hem.
Efter skolan idag åkte jag, Emilia och Clara till en frisör för Clara skulle slinga håret och när vi kom dit och jag såg hur billigt det var( 480 kr för slingning) så ringde jag mamma och frågade om jag kunde göra det och hon tyckte det var en jättebra ide så jag slingade äntligen bort min utväxt. Nästa vecka tänkte jag köpa extensions för då har jag samlat ihop tillräckligt med pengar.
Yeye efter frisören hängde jag med Emilia hem och åt och sen var jag hos henne till för nån timme sen. Borde ha pluggat nu men fastnade vi datorn så jag får väl börja nu, så jag drar nu , pusss.


ser ni skillnaden? Hehe inte så fina bilder, menmen man ser ju håret iallafall

Emilia- ..

Jag funderar på att klippa upp mitt hår lite själv alltså, ibland får jag sånna ryck :S
Okej ,jag klipper inte alls mycket bara lite , så var lugna :)

Hedda- Frågestund på fredag

För ett tag sedan så skrev ju Emilia och jag att vi skulle ha frågestund men nu har det gått ett tag så vi tänkte ha det på fredag, så om det är nåt ni vill veta ska ni passa på att fråga nu.
 puss♥


Emilia- Bilder

Här kommer lite bilder som jag lovat


Riksdagen

Burger king , jag vek en mini påse , som man typ kan läga en chicken nuggets . vilken fantasi jag har va ? :)


Hedda och Viktoria igår :)


Hedda- varför pluggar jag egentligen?

När jag sitter och pluggar brukar jag undra varför jag pluggar? Alltså varför jag ens anstränger mig i skolan. Visst vore det roligt att komma in på nåt bra gymnasium, men egentligen tycker jag inte att det är så viktigt. Men ändå gör  jag läxorna, går på lektionerna och försöker oftast få så bra som möjligt på proven.
Det kanske låter jättekonstigt för man pluggar ju för att man måste. Men om man tänker efter så måste man ingenting.
Nu menar jag inte att jag ska börja skita i skolan för det finns ändå en sida i mig som vill ha bra betyg och allt det där.
Varför pluggar  ni och anstränger er?  Vill ni komma in på en bra skola? Känner ni press från föräldrarna?


Hedda- en dag i riksdagen

Tjee nu har jag precis kommit hem. Idag har vi varit i riksdagen nästan hela dagen och typ lekt olika partier. haha konstig som jag är tyckte jag att det var lite roligt faktiskt. Efter det så åkte jag och Emilia och letade prao och vi hittade flera cafeer som tar emot. Jag skriver inte vilka förrän vi har bestämt oss var vi ska praoa men sen kan jag tipsa om vilka cafeer ni ska gå till:)
Ikväll ska jag pluggapluggaplugga för jag har Spanska, Engelska och Svenska tills imorgon och Biologi tills fredag.
Men nu tänkte jag läsa lite andra blogga så jag skriver sen, pusss♥

Hedda- ska gå och lägga mig snart

Hellu, idag har det inte hänt nåt speciellt i skolan. Efter skolan åkte jag och Emilia med Vikku hem till henne.  Sen åkte jag hem för jag och Gustav skulle laga middag idag, hehe ni vet ju hur det brukar gå:P Men idag gick det faktiskt lite bättre än vanligt. Det gick faktiskt att äta. Efter middagen kom pappa hit för vi skulle bestämma lite grejer, bla  om jag får åka till Orsa och efter en lång diskussion kom dem fram till att jag får åka:)
Så dagen efter min födelsedag åker jag och Emilia med Hennes familj till Orsa. Och som Emilia skrev så kommer vi vara "lediga" i 4 veckor om man räknar prao som att vara ledig, hehe det gör jag.
Imorgon ska vi kanske börja leta prao, vi tänkte försöka hitta nåt cafe där vi även kan få sommarjobb i sommar.
Yeye nu ska jag sova för vi har studio imorgon bitti så jag måste gå upp tidigt, pusss och god natt♥

Emilia- Ekerö

God kväll :)
Är på Ekerö just nu , jag brukar vara här på Tisdagar också . Idag har det inte hänt så mycket bara skola . Haha jag och Rebecca gick och köpte chips och dipp på rasten , så vi satte oss i våran korridor och åt . Alla stirrade jätte mycket.. kanske inte så konstigt när vi åt dipp i skolan.
Efter skolan så var jag med Viktoria och Hedda ett litet tag , vi gick hem till Viktoria och åt jätte mycket ostbågar,choklad och drack Cola . Det känns som att jag har ätit onyttigt ör ett helt år . Alla säger att dom blir onyttiga när dom är med mig (?) förstår inte vad dom har fått det ifrån .. haha .
Alla tycker det verkar jätte långt till Ekerö från Essingen , men från skolan kanske det tar 45 minuter från dörr till dörr . Och jag trivs faktist väldigt bra på Ekerö.

Juste Hedda skulle snacka om Orsa med hennes Mamma och Pappa ikväll, måste ringa och höra hur det gick .
och jag kommer typ vara ledig i en månad om man räknar med prao.
V. 12 - Orsa
V.-13-Prao
V. 14-prao
V. 15- Påsklov

För mig är det att vara ledig från skolan när vi har Prao . kan ni fatta att det är en hel månad jag kommer vara borta från skolan och det är inte ens lov , förrutom Påsklovet !
Ska gå och duscha och sen sätta på en film . Hörs imorgon !

Emilia- Syslöjd

Idag hade vi vår första syslöjd lektion och då fick vi veta att vi skulle sy ett klädes plagg och jag valde tajt tub klänning som man t.ex kan ha till stranden
Ni ska få se bild när den är klar . Ska hämta en apelsin och sätta mig framför tv .
bye  ♥

Emilia- Money money money ,

Jag behöver pengar ! varje krona skulle göra mycket för mig just nu . Jag har räknat lite hur mycket spengar jag har ,
80 kr på mitt sparkonto
100 kr får jag imorgon när jag hämtar mina syskon
50 kr av clara 
=230 kr
Och så räknar jag med att tjäna 100 kr till den här veckan , sen i helgen så räknar jag tjäna 200 kr hos pappa
=530 kr
Plus att jag måste ha pengar till buss eller tågresa till Vetlanda . PANIK ! åhh jag hatar att inte ha några pengar .

Idag efter skolan var jag med Hedda och Clara inne i stan och tittade lite på kläder . Sen åkte jag hem , och nu sitter jag här och tycker synd om mig själv :(
Förresten jag fyller år om ca 2 veckor :) Det fick mig genast på lite bättre humör . men den här gången längtar jag inte så mycket efter presenter , jag längtar faktist mer till att bli 15 år. Okej jag kanske överdriver lite , presenter betyder mycket för mig . höhö.
Mamma och Fredrik har typ köpt en present till mig i London och den ligger framme och inslagen här hemma .


Vad kan det vara !?

Hedda- Kläder:)

Det här köpte jag igår, både kjolen och tunikan kommer från Gina tricot och kostade 149 kr, jävligt bra pris:)




Förlåt för dem mörka bilderna, men man ser lite hur dem ser ut iallafall:)

Yeye nästa inköp ska bli en ljusrosa mysdress även den från Gina, men det får bli senare.
Nu tänkte jag gå och lägga mig men sov gott♥


Hedda- Ser på Entourage

Hej :) nu sitter jag här och ser på Entourage med Padre och Gustav. Det är såjävla bra men det var ett tag sen jag såg det.
Idag var jag hemma hos Rebecca med Emilia, Vikku och Clara. Jag och Emilia hade hyrt film på vägen dit. det blev heartbreak kid, jag har sett den förut men den är bra faktiskt.
Igår så var jag på stan med Vikku och Emilia och shoppade. Jag köpte en tunika, en kjol och strumpbyxor. Ni får se bilder senare ikväll.
Nu ska jag börja spara pengar till Extensions, jag har runt 400 nu så jag behöver bara 200 till.
Yeye nu ska jag fortsätta kolla men jag lägger in bilder på kläderna ikväll.
Pusss

Emilia- Dagen

tjenixen .
Idag vaknade jag runt 11 , det var tänkt så att jag, Hedda,Viktoria ,Rebecca , Clara och massa mer skulle åka snowboard i Hammarby backen idag , men det var massa grejer som inte funkade så vi pallade inte åka. Istället så åkte vi hem till Rebecca och såg på en film som vi hyrde och åt massa chips o Godis . Det var jätte mysigt :)
Sen drog vi vidare till Thorhildsplan och lallade runt . Lite senare började det regna så jag drog mig hem .

Jag, Hedda, Rebecca och Clara har ett mål , vi ska samla ihop 600 kr på 2 veckor till extensions , och det värsta är att jag har 0 KR ! Så för mig blir det full rulle dom här 2 veckorna . Städa och vara barnvakt är väl det som gäller . Och om två veckor ska jag , Clara och Hedda kanke ner till Vetlanda och träffa Michaela :) Juste måste checka in priser på bussresor och Tågresor.


Emilia- Bilder från igår kväll .

Här kommer bilder från igår kväll hemma hos Pontus .

rebecca och Viktoria

Några människor


Clara och Wille

Förlåt för att det är så mörka bilder , men blixten funkar typ inte (?)
see ya


Hedda- helg igen

Hejjjsan, jag ligger här i soffan med ett täcke över mig . Jag kom hem runt 11 efter att ha vart ute lite. Det var skitkallt så alla åkte hem. Yeye ja är ensam hemma men padre kommer hem om typ en kvart men det gör inte så mycket , jag tycker det är ganska skönt att vara hemma själv.
Imorgon tror jag att jag och Emilia ska in till stan och shoppa. Jag är trött på mina kläder så nån ny kofta kanske det blir iallafall. Jag tänkte boka Slingning då också, måste bara övertala madre först.
Det är iallafall jävligt skönt med helg, har gått 2 dagar i skolan och är redan trött på det.
Oj vad trött jag blev helt plötsligt och det känns väldigt lockande att bara somna här i soffan nu, faan varför inte?:)
God natt

Emilia- är med vikku och Hedda

tjenixen ,  Jag , viktoria och Hedda är hemma hos Hedda . Hedda ska typ duscha och Viktoria ska typ hjälpa henne (?) haha ..
Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska göra , vi kanske ska åka och träffa en kompis till mig , men vi får se hur det blir med det .
Haha , jag och Hedda badar , det var jätte kallt i vattnet :S
Ska dra och se vad Hedda och Viktoria filurar med .. see ya !

Emilia- Sena bilder

Fölåt för att jag inte skrivit på ett tag , jag har inte pallat vara inne på datorn . Men som ni vet så åkte jag och Clara snowboard i söndags och i Tisdags sååkte jag med Clara, Hedda,Viktoria och Rebecca . Men jag glömde ta kort när vi åkte i tisdags , men lite bilder ska ni få från i Söndags :)

Clara


Clara

Jag som blundar , höhö

Det är verkligen inte lätt att åka snowboard , men det går lite bättre och bättre för varje gång :)
Ska ta och ringa Amelia nu , men jag ska försöka blogga imorgon , jag och Hedda har blivit dåliga på det !
Good night sleep well ♥

( Glöm inte att ställa fler frågor )

Hedda- Bloggen krånglade igår

Helllu, ja bloggen krånglade igår så jag skrev aldrig. Men först var ju jag och Vikku på Nk rean där jag köpte ett Kanebo puder och så kollade vi på lite kläder och sådär. Sen åt vi lunch där och sen drog vi till hammarbybacken där vi träffade Clara, Emilia och Rebecka. Hahah ni skulle ha sett oss när vi åkte Snowboard. jag har nog aldrig skämt ut mig så mycket på  en dag. Yeye det är bara att fortsätta träna.
Runt 6 så åkte vi hem till Clara och åt middag och gjorde oss iordning, innan vi skulle träffa lite folk.
Idag vaknade jag runt halv 11och nu har jag precis ätit frukost och sitter och kollar på en film. Idag ska jag vara med Tinna och jag tror vi åker in till stan, jag vill det iallafall. Yeye nu ska jag gå och duscha men ha en bra sista dag på lovet, pusss.

Hedda- Mysig kväll

Hellu , Vi gick inte på "Vicky Cristina Barcelona" utan på en annan som heter "Body of Lies" och den var verkligen skitbra. Den handlade om en CIA agent som jobbade i lite olika länder och så hände det massa saker och han blev torterad och jaja jag  ska inte berätta ni får se den själva. Den är verkligen värd pengarna.
Men det känns som att jag är den enda i världen som inte har sett Twilight, det är nog på tiden att jag går och ser den. Yeye jag måste bara få med mig nån, jag känner ju inte för att gå ensam.
Nej nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Jag har ju varit vaken sen 8 imorse och så ska jag upp hanska tidigt imorgon också för då ska jag och Vikku på NK rean och sen ska vi åka Snowboard i hammarbybacken med Emilia, Clara och Rebecka.
God natt

Hedda- Krakow istället för Paris

Tjululu, idag har jag inte gjort så mycket. Jag träffade Emilia runt 3 och så åkte vi och träffade Clara och Rebecka. Vi gick och fikade på cafe Blåbär och satt där jättelänge. Sen kom Vikku också och vi bestämde att vi skulle gå på bio ikväll. Jag tror att det blir "Vicky Cristina Barcelona".
Angående min rubrik  så berättade just pappa att han har ändrat sig angående en resa i vår. Vi hade tänkt oss Paris men nu vill han hellre åka till Krakow, haha ja jag vet udda men va fan det blir väl roligt. Jag har ju faktiskt redan varit i Paris. Iallafall pappa vill se Auschwits, det är ett gammalt koncentrationsläger för er som inte vet. Yeye det får bli Paris nån annan gång.
Oj nu är det middag så jag måste gå, pusss

Hedda- har fått lite planer för dagen

Heelllu, nu har jag bara suttit och kollat på tv hela morgonen.
Jag pratade med Emilia också och hon skulle gå och fika med Clara och Rebecka och hon frågade om jag ville hänga med och det låter väl mysigt. Emilia skulle komma hit runt 1-2 för hon är ju hos sin pappa men nu tänkte jag ta en dusch, yeye, glöm inte att ställa frågor det får vara om vad som helst:)
pusss

Hedda- Bilder från Indien

Här kommer lite bilder från Indien,


Jag och mamma


En av stränderna vi var på


haha en nyvaken Hedda


hihi kollar på utsikten


Väntar på Taxin, Tror jag


Sover på stranden

Yeye det finns mycket mer bilder men jag orkar inte läggain fler nu:)

Hedda-Vill åka snowboard idag

God morgon, jag sitter och letar efter en skidbacke som har barnbacken öppen idag. Det är så att jag coh Vikku villlära oss att åka Snowboard men dem flesta backarna verkar bara ha en backe öppen idag:(. Emilia var ju i Väsjöbacken igår men jag har inte fått tag på henne än så jag vet inte om det var bra där eller inte.
Imorse vaknade jag kl 8 men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag somnade 8 igår kväll. Jag hade tänkt gå ut och träffa lite kompisar efter middagen men så tänkte jag bara lägga mig i sängen i några minuter innan jag började göra mig iordning men såklart så somnade jag. Sen väckte pappa mig kl 10 typoch då var det ju onödigt att gå ut.
Yeye nu ska jag försöka få tag på Vikku, men glöm inte att fråga frågor til frågestunden:)
pusss

Hedda- Grattis i efterskott Lutta(skulle ha publicerats igår men bloggen var konstig)

Glömde skriva Grattis igår men jag sa det ju faktiskt, yeye Grattis igen Gumman och tack för en underbar kväll:)


Hedda- har haft slappisdag med Vikku

Tjululu, jag och Vikku sitter här och läser lite bloggar efter att ha ätit godis och sett på OC och innan det såg vi en film.
Igår sv ju både Emilia och Vikku hos mig och det blev ju ganska sent. Vi somnade runt halv 6 och sen skulle Emilia gå upp 9 och då vaknade jag också  och sen vet jag inte om jag somnade om eller inte men jag tror faktiskt inte det. Runt 11 fick jag iallafall liv i Vikku .
Just det vet någon nåt roligt som händer ikväll, jag orkar inte sitta hemma hela kvällen, lovet är ju snart slut så man ska ju passa på att vara ute.
Igår pratade jag med Michaela också och vi ska antagligen till Vetlanda vecka 4, vi är jag, Emilia och Clara. Emilia och Clara vill åka buss men jag vill åka tåg men tyvärr är det två mot en så dem vinner.
Som ni kanske har märkt har jag fortfarande inte lagt in bilder från Indien men det kommer jag lovar.
Nej nu orkar jag inte skriva mer men glöm inte att skriva frågor till vår frågestund:)
Ha en bra kväll, pusss♥

Emilia&Hedda- Frågestund (?)


Vi har Funderat lite på att ha frågestund här i bloggen, för det är lite läsare som har bett om det . Det skulle vara kul om det blev en del frågor att svara på . och om ni vill ha någon speciell fråga till bara Hedda eller Emilia så är det bara att skriva någons av våra namn . We think you got it ..

Hedda- Emilia är RÄDD

Hej nu sitter vi här med våra ansiktsmasker och emilia har totallt spårat ut! Hon kom precis på att man kan se sig själv i spelgen. "/ aja.

Här är bilder på våra fina ansiktsmasker :)
 
haha nej men vad fin man kan vara då:P


superfittorna på ingång

Tjenare folket! Löjsan tha mega kuk och Lutta tha jumbo mutta här, trevligt att råkas ;) Jossan lilla knytet ligger i min säng och sover typ medans Löjsan får torka upp sin sarre som hon lyckades spruta på hela golvet men så går det om man slänger med kuken sådär. Hedda Viktoria och Emilia gick för nån timme sen eller nått så de var ju lite tråkigt MEN de glömde logga ut från deras blogg hihihi så jag tog mig friheten att skriva lite. De skriver ju inte så mycket, bloggen håller på att gå i konken och det skulle ju vara för tragiskt. Nu jag ska gå och hoppa lite i sängen så knytet vaknar till liv! Peace to the monkeys / XOXO Luttamutta

 
 

Emilia- tjejkväll

hejhej :)
VI sitter hemma hos Lotta , hon har tjejkväll för att hon fyller 15 år idag , GRATTIS LOTTA :)
Idag så åkte jag in till stan och träffade Vikku och Hedda , det var jätte mysigt ! sen åkte vi hem till vikku och dom satte på sig lösnaglar som dom hade köpt inne i stan . sen åkte i hemma till lotta där , Josefine, Subani, Louise var . vi åt pommes och kött med sås , very good ! Nu sitter vi i lottas rum och snackar . Imorgon ska jag åka skidormed Clara och hennes familj i vässjöbacken :) Vi ska åka snowboard , jag har bara åkt i tre dagar medans Clara har åkt mycket längre än mig, så hon kommer typ få lära mig , höhö .. Men det ska iallafall bli mysigt .
Nu ska jag snacka vidare med dom andra tjejerna , innan vi ska åka hem , haha och vi ska åka taxi hem till Hedda från 
Lotta , haha det är inte så långt hem , whatever ..



Bild på skidbacken som vi ska till :)


Hedda- Hemma i Sverige igen

Heeej nu har jag kommit hem eller jag kom hem för några timmar sen men jag har inte orkat skriva.
Åkte från Bombay igår kväll men vi mellanlandade i Zurich i 10 timmar så vi har vart där hela dagen.
Det känns jättekontigt att vara hemma men ändå lite skönt har ju saknat många men jag har inte saknat vädret.
Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag är jävligt trött, Indisk tid är kl halv 5 nu så det kanske inte är så kontigt.
Imorgon ska jag träffa Vikku och Emilia, Äntligen , jag har saknat dem hur mycket som helst.
Yeye nu håller Gustav på och tjatar om datorn också men jag lägger in bilder från resan imorgon, pusss♥

Emilia- nyårsdagen

Då var det ett nytt år .. Idag har det varit en lug n och skön dag , men den började med att jag drömde en jätte läskig dröm , och mitt i drömmen så ringde michaela och när vi lagt på så somnade jag om igen och den emska drömmen fortsatte ! sen vaknade jag runt 1 . Så den här dagen har jag mest  tittat på Sex and the City ( är beroende) , och så har jag också bakat kanel bullar :) Jag tror att hedda har börjat åka hem från Indien nu , det ska bli hur kul som helst att höra hur hon har haft det, men jag kommer tyvärr inte att få träffa henne förrens på Måndag :( Då kommer jag hem från Ekerö ..
Ska springa ner och sno lite bullar nu :)

Emilia- då var det 2009 !

2009 , Here i come !
Då var det ett nytt år , och jag ska börja om på nytt .


RSS 2.0