Emilia-

Hejsan ! Pratar med Hedda i Telefon , hon är barnvakt just nu , och barnet ligger och längtar efter mamma . Sen så snackar jag med Clara på Facebook , hon har det bra i Spanien . Saknar henne .
Men nu ska jag snacka med hedda i telefon  , förresten imorgon ska vi till Gröna Lund . Men jag skriver ett inlägg imorgon innan vi drar dit .
Puss

Hedda- Bråttom, Bråttom

Jag har städat nu på förmiddagen och tjänat pengar. men nu har jag jättebråttom för jag ska vara på östermalmstorg kl 1 för att äta lunch men Farmor, Pappa och Gustav på "Lisa på torget" och jag sitter här i bara handuk och vått hår.  Jaja jag hinner nog , Sen efter det kanske jag ska träffa mamma i stan och sen ikväll ska jag vara barnvakt så det är fullt upp,
Hoppas ni får en underbar dag :)

Emilia- Mina dagar

Hej hej ,
Jag har inte skrivit på länge nu .  Har haft ganska fullt upp dom här senaste dagarna . I onsdags var vi på Rebeccas land som ligger i Norrtälje , Det var jätte mysigt där , men det blev ju lite problem och så , men annars var det jätte mysigt !
I torsdags träffade jag först Clara och Hedda för att säga hejdå till Clara som är i Spanien nu, när hon kommer hem så åker jag ju till Italien i 3 veckor, så vi kommer inte träffas på 5 veckor :( Aja efter det så var jag tvungen att skynda mig till Södertälje för att jag skulle träffa Philip . Vi åkte hem till honom och åt middag med hans familj, det var mysigt .
I Fredags var jag först med Rebecca vid Fredhällsklipporna . Sen åkte jag och träffade Amelia och Henke . Jag och Amelia fixade oss medans Henke tittade på Fotboll . Lite senare kom philip och hans kompisar och hämtade upp oss med båt på Essingen. Dom skulle in till stan och festa , så jag Amelia och Henke var sedan tvugna att gå ända till TC för att bussarna som kom från grönan var helt fulproppade . Men det var jätte roligt att gå för vi skrattade åt allt hela vägen .
Då åkte jag från TC till Viktoria och dom andra och så sov vi ensamma hemma hos Viktoria den kvällen , det var jätte mysigt , för vi satt och snackade på balkongen halva natten .
Dagen efter skulle jag och rebecca vara vid Ekerö runt 1 på dagen för att hjälpa pappa och Jennie inför 40 års festen . det ingick i våra pengar vi skulle få . Men både jag och rebecca var sjukt trötta eftersom att vi inte fått sova så mycket . Men sen serverade vi och det gick jätte bra . Det var inte så mycket att göra . Så vi gick på en liten promenad senare på kvällen , det var jätte skönt, Just nu så längtar jag alltid tills det blir kväll så att det blir lite svalt ute . Det är för varmt att vara ute på dagarna om man inte har en sjö precis bredvid sig hela tiden .
Så Rebecca sov över hos mig . Dagen efter så låg vi och tittade på film nästan hela dagen , det var alldeles för varmt för att gå ut . Vi hade ingen sjö i närheten . Sen runt 6 gick vi ut . Då började det bli svalt. Senare skjusade vi henne till brommaplan .
Ja det här var en förkortad del av dom här dagarna , men på bloggen så blir det så himla långt .


Hedda- Hos Rebecca

Tjeeena, vilken underbar dag. Jag är just nu hemma hos Rebecca och vi har varit på klipporna med Vikku, Tinna oc fredika. Hahah när vi skulle gå så sket en fågel på Vickan, haha gissa om vi garva. Jaja nu ska jag sticka om et tag, ska träffa pappa och Gustav och äta middag på Mosebacke. Sen vet jag inte riktigt vad som händer senare ikväll,



Pusssss

Hedda- Sticker till Fredhäll

Jag pallade inte städa, jag fick ångest när jag såg vädret så nu (som vanligt) skjuter jag upp det och åker till klipporna där Vickan och Rebecca är, Senare kommer också Tinna och hennes kompis Fredrika, ha det bra, pusss

Hedda- God morgon

Good morning sunshine, nu ska jag precis börja städa, jag ska verkligen skynda mig för sen ska jag iväg till klipporna.
Ha en underbar dag , pusssss

Hedda-

Jag sitter just ni och ser på Sex and the  city filmen men jag tror att jag ska gå och lägga mig nu för jag ska upp halv 8 imorgon bitti.
Jag har iallafall haft en jättemysig kväll, jag, Vikku och Rebecca har vart hos Rebecca och sett en film(kommer inte ihåg namnet, men det är en ny tjejfilm , ni vet halvdålig på ett sätt och bra på ett annat) och åt cips och godis. Sen gick vi ner till en brygga vid klipporna och badade nakna, ahaha det var faktiskt helt tomt, Sen satt vi där på bryggan och hade det mysigt. Jag var väl hemma vid 1 eller nåt.
Nej nu ska jag sova, pusssssss

Hedda- Mysdag i humlan

Jag kom hem för ett tag sedan efter en dag med Vickan i soliga humlan.



Vi hade köpt med oss jordgubbar, favoritchokladen(hahah palle kuling slår allt) cola light såklart och en tidning. jag fick sedan springa och köpa 2 tidningar till,

Vickan njuter av solen

 en ganska otydlig bild av mig

Nu ska jag gå och slå in ett paket, Hmmm? undrar hur det kommer gå , :P

Pusss på er

Hedda- "Sommartíder, ta mig till en annan värld "

Tjeeena, nu sitter jag hemma och har sjukt tråkigt.  Föst så var jag ju ute och åt med familjen sen gick vidare till ett annat ställe och sen stack jag iväg och träffade Vikku i kungsan.  Vi gick till ett cafe på birger jarls gatan och så bjöd jag vickan på en fika och sen så satt vi där jättelänge och pratade. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig för jag ska träffa Vickan redan kl 12 imorgon, hahah hur kommer det gå ?
Good night, sleep tight

Hedda- Fixad och klar

Tjeeeena, det var längesen, eller inte ? Jajaj igår sov ju jag, Vikku Emilia och Rebecca hos Vikku. Det var jättemysigt. Vi satt först ute på balkongen och prata typ halva natten sen gick vi alla och la oss och sov i hennes mamma dubbelsäng(hennes mamma är bortrest). sen imorse behövde Rebeccaoch Emilia sticka ganska tidigt till Ekerö men jag och Vikku gick till Lilla essingen och solade. Nu är jag hemma och skaa snart ut och äta med familjen. Jag väntar bara på att alla andra i min tröga familj ska bli klara. Vi brukar typ aldrig äta såhär tidigt men vi ska till en hotellbar först och ja ni vet.  Och för mig är det ju bara bra för då hinner jag gå ut efteråt, jaja ha en underbar kväll

Kvällens outfit

Jeansjacka från H&M
Klänning från Salt
+ ett par 11 cm klackar  från vagabond på fötterna

Hedda- Nu sticker jag

Nu har jag precis ätit middag och ska sticka hem till vickan nu där Rebecca är. Jag sover där inatt så vi hörs inte förräns imorgon, ha det underbart, pussss

stranden !

Nu är vi redo för stranden

Emilia- är med Rebecca

Hej, har inte skrivit på länge  men det beror på att det är så fint väder ute. Då pallar man inte sitta framför datorn. Just nu är jag hemma hos Rebecca , imorse var jag hos tandisen, jag ska ju få tandställning senare så dom tog gips i min mun för att se hur mina tänder ser ut . Idag ska vi väl ner till Fredhällsklipporna och sola . Vi ser vad vi hittar på .

Här har ni oss just nu .
Ska ut till solen nu .

Hedda-

Godmorgon, jag vaknade för ett tag sedan och har precis ätit en stor frukost på balkongen.
Idag ska jag och pappa in till stan, tyvärr ska vi inte köpa något till mig utan till Gustav som fyller år snart.
Sen ska jag nog träffa tjejerna, fast Clara åker idag :(, hon ska vara borta i 2 veckor, Jag kommer sakna henne skitmkt.
Jaja nu ska jag duscha, seeeee yaaaaa

Hedda- RIP michael jackson

Michael jackson är död som ni alla antagligen redan vet. Han fick en  hjärtinfarkt i sitt hem och när han kom till sjukhus kunde de inte rädda honom. Han har 3 barn  och det gör det hela ännu sorgligare.
Jag tycker det är väldigt sorligt, han blev ju bara 50 år. Jag sitter just nu och ser på BBC där de har pratatjättemycket om honom men just nu handlar det om iran och afghanistan.



Här är en bild på en ung och oopererad Michael,
R.I.P

Hedda-

Nu är jag hemma igen och sitter på balkongen och njuter av kvällssolen. Idag har vi inte gjort någonting typ. Jag och Clara var och träffade Emilia lite snabbt innan hon åkte och träffade Philip(hon var så nervös, skitgullig asså) sen åkte vi hem till Vickan och satt på hennes balkong och åt glass. Jag har inget bestämt nåt för ikväll så jag får se vad som händer, pusss


Hedda- God morgon

Jag har sovit lite fram och till den här morgonen. Jag åt frukost vid typ 11 sen så gick jag och la mig igen. Men det är ju det som är det sköna med sommaren, att man kan göra exakt vad som man vill.
Igår hade vi en jättehärlig dag på Rebeccas landställe. Det var jag, Rebecca, Vikku, Emilia, Benjamin, Micke och måns som åkte. Clara skulle ha åkt med men hon blev tyvärr sjuk.
Vi hade det iallafall jättemysigt lyssna på musik, gick till stranden och bada, lagade middag tillsammans osv.
Nu ska jag gå ner och lämna nycklarna till den som har den där hunden som jag gick ut med i förra veckan. Sen ska jag träffa Emilia och Viktoria.

Ha en underbar dag och njut av vädret, pussss

Hedda- bra artikel

Jag har inte hängt med så mycket i tidningarna om vad som egentligen hände med Therese den 7 juni. Men nu har jag börjat kolla runt lite och det står ungefär samma saker överallt och det är nte så intressanta saker. Men jag hittade en jättebra artikel av Annika marklund som jag tycker ni borde läsa
Ha det bra, pussss

Hedda- Kommer inte igång

Jag kommer verkligen int igång, jag hatar att städa. Jaja nu har vi iallafall bestämt att vi ska till Rebeccas land men bara över dagen för dem inte litar inte på oss, ahah undra varför ? :P
Jajaj det ska iallafall bli jättemysigt och vi åker dit på morgonen och hem sent på kvällen.
Nu ska jag försöka komma igång igen, pussss




Hedda- sitter inne när det är underabrt väder

Ciiaaaaooo, jag har haft enb ganska skön förmiddag. Jag gick ner till mamma imorse och la mig och solade på terassen. Det var hur skönt som helst. Nu ska jag börja städa, som ni kanske vet städar jag hemma för att tjäna lite pengar. Eftersom jag typ alltid har pengabrist så är det bra att kunna göra nåt varje vecka så att det kommer in lite pengar.
Men jag är faktiskt väldigt avundsjuk på mina tjejer som sitter på klipporna och solar just nu. Men därför ska jag göra en snabbstädning och sedan sticka dit, eller så måste jag åka in till stan och kpa present till Gustav, Fast det låter faktiskt inte så lockande. Vi hörs när jag är klar, pussssss

Hedda- Funderar på att gå och lägga mig

Tjeeena, vilken underbar dag det har varit, riktig sommarvärme. Jag och Vickan gick och klippte oss idag och det är skitskönt att ha fått bort allt de slitna. Nu på kvällen var jag, Vikku, Emilia(Ja hon är tillbaks, som jag har saknat den tjejen alltså), Rebecca och Clara. Vi satt på Klipporna och snackade, mysigt va ?
Tyvärr så åker vi inte till Rebeccas land imorgon, förhoppningsvis så åker vi på onsdag.
Men jaja nu är jag sjukt trött, så god natt

Hedda- God morgon

Tjeeeena, nu ska jag snart iväg och träffa Emilia, Vikku och Rebecca. Fast jag funderar på att åka in till stan först och kolla in NK-rean som började idag. Jag hade helt blandat ihop dagar så jag trodde den började på lördag.
I eftermiddag ska jag och Vickan klippa oss. Jag vill bli av med det slitna nu innan sommaren börjar på riktigt. Så för första gången på väldigt länge ska det faktiskt bli skönt att klippa mig.
Ikväll ska jag packa in för Rebeccas land och ladda ner jättemkt musik osv.
Jjajaj hoppas ni får en bra dag, pusssss

Hedda- Härlig vecka framför mig

Ciiiaaao, nu börjar sommarvärmen komma och det börjar verkligen kännas att det är sommarlov. Idag hade jag, Viktoria, Rebecca, Tinna Clara och Wille picknick nere på bryggan elller asså nu på kvällen. Så alla köpte det dem ville äta och sen satte vi oss där och hade det mysigt och lite bad blev detsåklart sen åkte vi till fridhemsplan för Wille och Clara skulle hyra film och jag, Vikku och Rebecca satte oss i kronis och pratade.
Just det, det ska tydligen bli jättebra väder i veckan och det är perfekt för jag, Vikku, Emilia och Rebecca ska ensamma till Rebecccas land :=) Tyvärr kunde inte Clara följa med :(
Vi ska ha det supermysigt, grilla, basta och lyssna på musik på kvällarna och sola och bada på dagarna. Vi åker på tisdag morgon och kommer hem torsdag kväll. Då kan ni förvänta er mycket bilder.
Jajaj nu ska jag sova, pussss

Emilia- Borta bra men hemma bäst .

Jaa jag är hemma i Sverige nu . Äntligen . Jag är till och med på Ekerö nu . Imorgon åker jag till Essingen . På tisdag ska vi tjejer troligtvis åka själva till Rebeccas landställe , det ska bli jätte roligt . Hoppas bara att det kan bli lite mer sol än det är nu .
Väntar på att Jennie ska komma hem med lunch , är skit hungrig.
Ha det gött !


Hedda Good morning

Tjeeeeeena, nu har jag och Vickan precis vaknat och ska snart gå och träffa Tinna. Men vi ligger fortf i sängen så det blir nog om en ganska lång stund. Yeye gå ut och njut av det bra vädret, pusssssssssssssssss

Hedda- Jag åker bort över natten

God morgon, nu ska jag åka iväg ut på landet och fira midsommar med familjen. Så nu blir det inga inlägg men jag kommer ju hem imorgon så det är lugnt, ha en underbar midsommar och precis som varje midsommar hoppas väl alla på att dagen ska bli regnfri, har det förresten hänmt på många år att det inte har regnat något på midsommar ?

Hedda- Hemma igen med Tinna

Ciiiaaao, nu har jag och Tinna precis kommit hem och vi ska se på " En shopaholics bekännelser".
Ikväll har vi varit med Viktoria och Jojje och spleat poker, spelat fotboll och bara snackat.
jajaj skit på er, pussss

Hedda- jävla fittväder

Tjaaa, nu ska jag och Tinna snart äta. Sen vill vi gå ut och träffa några men inga är typ hemma och vädret suger ju så vi får se, men vi hörs senare, pussss

Emilia- Sista dagen

Hej :)
Idag är den sista dagen här i frankrike , eller jag ska ju till frankrike senare i sommar igen . Men för den här gången iallafall .
Idag har det varit sol och helt blå himmel . Så¨jag har legat och solat vid poolen hela dagen . snart ska vi åka och titta på någon vin gård -.- Imorgon går flyget runt halv 3 och jag landar runt 17.00 . Så det går att nå mig då :) Men då åker vi från skavsta till Malmköping direkt . Jag kommer komma till Essingen på Måndag . Jag längtar så oootroligt mycket efter alla ! Haha jag klarar mig inte ens i en vecka helt själv .

Kommer nog inte ha tillgång till dator imorgon eller resten av dagarna , så om man vill nå mig så är det bara att ringa på min mobil . Ses i Sverige då !

Hedda- Godmorgon

Nu ska jag dra in till stan med Clara och Rebecca för jag och Clara ska kolla på en Talph Lauren keps. Jag skulle vilja köpa den idag men tyvärr har jag inga pengar. Men jag kanske köper den senare. Sen kommer vickan också. Men jag kommer nog inte vara med dem sålänge för sen ska jag träffa Tinna som har varit bortresti en vecka, så det ska bli jättkul att träffa henne :)
Måste dra, pussss

Hedda- En överlycklig Hedda

Ååååh jag är så glad just nu, anledningen är att Jimmy choo blir H&Ms nästa gästdesigner. Nyheten släpptes idag och förutom att det står på blogg.se så kan man läsa om det på HM. com på presssidan.Jag är så jävla glad. Jag och Viktoria har precis bestämt att vi ska skolka för att vara där och köa för att komma in.

Jaja jag återkommer om det när det börjar närma sig.
Jag har haft en ganska tråkig dag, haha jag sov till kl 3 och när jag vaknade hade jag 36 missade samtal  för viktoria och rebecca hade ringt som galningar. När jag vaknade gick jag ut med hunden och sen gick jag hem och åt frukost/lunch eller vad det nu var. Sen gjorde jag ingen. Viktoria kom hit och åt middag sen och sen åkte vi och träffade jojje. Sen kom Rebecca, Clara, Viktor och pontus och vi stack till några andra som var vid Ip och så spelade vi fotboll. Sen började alla frysa för vi körde utan skor så vi satte oss och pratade istället. det var en mysig kväll iallafall.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Gossip girl, Sov gott

Hedda- God natt

Jag har haft en ganska händelselös men msyig kväll så det finns onte så mycket att berätta. Jag , Vikku och Rebecca åt middag på Kungshallen. Sen åkte vi till stranden på stora essingen där vi träffade Clara, George, Benjamin, Viktor, Einar pch Alex. Vi satt där ett tag och runt 10 så stack de sista. Då skulle jag också gå hem men sen var jag utelåst så jag hängde med Vickan hem och vi såg klart på "Schindlers list". Det blev ganska sent och jag var hemma runt kvart i 2, så det fick bli nattbussen. Just det, det blev typ slagsmål mellan 2 killar på busshållsplatsen för att en av dem hade pratat med den andres tjej och de kände inte ens varandra.  Den som fick stryk sprang iallafall därifrån sen. Det läskiga var att jag precis hade pratat med han som blev slagen, Scaary

Jajaj nu ska jag sova, God natt

Hedda- Nu är det sommar

Heeeej, jag  är sååå lycklig idag. Vädret är ju helt underbart. Nu håller jag på att göra pankakor eller inte göra,värma rättare sagt.
Det blir min frukost. Och efter de  ska jag ut med min grannes hund för dem är i New york såjag hjälper dem lite med hunden. Oj nu pep micron, pussss på er

Hedda- Myskväll hos Clara

Vi har haft en jätteskön kväll, Viktoria kom också typ direkt efter mig. Så först  körde vi lite poker igen, hahah så jävla roligt men idag var det vickans tur att göra bort sig. Sen gick vi och köpte Godis och Cola och Clara skällde ut killen i kassen för att han begärde att titta i hennes väska, vi hade såklart inte snott nåt men det är olagligt att begära det. Det är bara polisen som får göra det. Men sen hade vi iallafall en jättemysig kväll och satt i Claras säng och pratade om verkligen allt möjligt. Viktoria stack vid typ 20 i 12 men jag orkade inte vara hemma så jag kom hem för kanske 10 minuter sen.
Nu ska jag läsa Gossip girl, så God natt

Hedda- En eftermiddag på inredningsaffärer

Tjeeeena, nu har jag precis käkat. Jag och pappa åkte ju till Ikea idag vi var där ett tag men båda får lite panik av Ikea eftersom det är så mycket folk och saker överallt så vi åkte vidare till lite andra möbelaffärer. Det vi kollade på vargarderober och sånt. Vi håller på och gör en Walk in closet som jag och pappa ska dela på. För det finns ett litet rum typ emellan våra rum. Men jaja ni får se när det är klart. Men det kommer ta ganska lång tid för det ska komma hantverkare som ska lägga nytt golv och måla om därinne.
Men nu ska jag hem till Clara och sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på, men ha en bra kväll, pusssss

Emilia-

Hej igen

 , jag har legat ute i solen i några timmar nu , men det blev lite mulet nu så jag väntar tills solen tittar fram igen .  Jag gör samma sak varje dag , går upp halv 10 , äter sedan frukost . Sen lägger jag mig vid poolen tills det är lunch . Efter lunchen solar jag och badar . Efter det går jag och in och lägger mig och sover i någon timme innan middagen .

Nu verkar solen komma fram igen , ska ut och äta lunch nu .


Hedda- Kläder

Det här var det jag köpte i lördags, plus ett par skor och lite underkläder.


Ett linne och en tunika från Gina tricot


Ett linne från BIkbok


Kofta från Inwear

2 gossip girl böcker och en bok av författaren som skrev " En shopaholics bekännelser"

Nu ska jag snart åka till Ikea, jag vet inte vad det är vi ska köpa men jaja jag har ändå inget att göra, plus att städerskan är här och då vill inte jag vara hemma föär jag känner mig så hemsk då.

Ha en bra dag, pussss

Hedda-

Tjeeena,  jag är jävligt trött just nu. Igår åkte ju jag hem till Viktoria. När jag hade varit där ett tag så kom Johanna(Vikkus syrra) och Nadja(johannas kompis) hem så vi bestämde oss för att köra tecken men vi tröttnade ganska snabbt så vi spelade Poker med sanning eller konka som straff. Hahah jag är inte så bra på poker så det gick inte så bra för mig. Jag fick skicka 2 ganska konstiga sms, 1 till Gustav och 1 till Alex. Vickan däremot tog det säkra kortet och körde på sanning.
Jaja nu ska jag börja läsa på en ny gossio girl bok, vi hörs

Emilia- Varmt och skönt !

Hej Sverige ! Har hört att det regnar och är kallt i Sverige . Själv är man i varma Frankrike , Just nu är det lite molnigt och sol och runt 30 grader, hela familjen är och tittar på någon borg , men jag stannade hemma . Jag har bränt mig i ansiktet , men annars är det rätt så lugnt .
Jag längtar faktist lite hem, inte till vädret men för att få träffa alla . Jag fattar inte hur jag ska överleva i italien i 3 veckor. 
Jag har lyckats köpa en tröja också . Ska köpa brunpuder imorgon också, jag kan inte komma hem till sverige som en tomat i ansiktet .
Aja nu ska jag ut och lägga mig vid poolen och sola . Hör av mig lite senare . kramar .

Hedda- Sticker hem till Vickan

Jag hade tänkt vara hemma ikväll, men klockan är bara helv 9 och jag är redan jätte uttråkad så jag åker hem till Viktoria istället. Men jag kommer nog inte hem så sent för vi ser nog bara på film eller nåt, seeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaa

Hedda- Jävligt taskigt George

Tjaaaaa, jag har haft fullt upp så jag har tyvärr inte haft tid att blogga. Men igår var jag ju inne i stan med Vikku och det blev en del shopping men det får ni se ikväll. Sen igår kväll så var vi ganska många hemma hos mig.  Som högst kanske vi var 18 personer eller nåt. Det var faktiskt en lyckad kväll och jag hade jävligt roligt. När alla hade gått så drog jag, Vikku, Benjamin, George och Micke ner till stranden för att vi hade bestämt att vi skulle bada men det blev bara jga och sen puttade micke i mig så det blev  lite bad, men det var faktiskt inte så kallt. Sen gick jag och Vickan hem igen och jag duschade och vi plockade undan lite. Så vi kom hem till pappa ungefär halv 2.
Imorse gick jag och vickan hit, så köpte vi med oss frukost för vi skulle städa. Men då ringer George mig och storgråter och säger att Timur inte kom hem igår kväll och att han har varit borta hela kvällen, så jag får ju panik och börjar nästan gråta typ och får jätteont i magen. Sen ringer jag upp Benjamin som var med George och då hade george bara drivit med mig. Så jag skällde ut george och sa att jag aldrig mer ville prata med honom och så la jag på. Men han ringde upp igen sen och sa förlåt och så kom han, Benjamin och Micke och hjälpte oss att städa.
Nu ska jag snart gå upp till pappa och äta midda, men det blir nog en lugn kväll för mig. Sen börjar ju "Privileged" ikväll kl 7 på 5an och det får man ju inte missa.

Oj det blev ett långt inlägg men jaja pussss

Hedda- Frukost på EH

Tjeeena, nu ska jag sticka iväg in till stan och möta Viktoria. Jag ska bjuda henne på frukostpå espresso house eftersom hon var så snäll och gjorde mig sällskap igår kväll. Sen blir det nog en del shopping också. Jag har en del annatsom måstefixas idag också så vi hörs nog inte förrens ikväll, pusssss

Hedda- tjäna 400 spänn

Nu är jag hemma igen. Barnvaktningen gick bra och det var skönt att vickan var där i slutet så att det inte blev så tråkigt när barnen hade somnat. När de hade somnat satte vi på "Schindlers list" som är en svartvit film som utspelar sig under andra världskriget. Jävligt bra enligt mig men tyvärr hann vi inte se klart den eftersom den är mer än 3 timmar lång.  Det var lite pinsamt när föräldrarna kom hem och min brorsa hade ju fest i lägenheten under( där vi bor alltså) så jag behövde ursäkta för honom och förklara vrf dem hade fest osv men jag hittade bara på nåt.  Jajaj jag gick ner och snackade med Gustav sen iallafalloch de skulle sänka musiken. Nu är jag hemma hos pappa och tänkte sätta på någon film innan jag går och lägger mig,
Vi hörs imorgon, pusss

Hedda- det blev ingen solning

Precis när jag skulle gå ut genom dörren kom jag på att jag inte hade några pengar, eller jag hade bara en 500 lapp och den ville jag inte gryta för en soning på 30 spånn så jag sket i det.
Nu ska jag vara barnvakt och om ett tag kommer Viktoria och gör mig sällskap, vi hörs

Hedda- Godmorgon på er

Nu tänkte jag faktiskt sticka iväg och sola , i solarium alltså. Jag vet , det är sommar men det här vädret kommer ju inte ge mig någon färg så då är det cancerboxen som gäller.  Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jaja jag får se,

Vi hörs, pussss


Hedda- Good night, sleep tight

Nu tänkte jag gå och lägga  mig faktiskt, Det har varit en ganska lugn och skön kväll och vi har varit ngåra stycken i fredhäll och badat och suttit och snackat och sådär.
Men God natt, pussss

Emilia- GRATTIS AMELIA !

Hej på er ! Äntligen sommarlov och idag fyller min älsklings Amelia 15 år , Grattis gumman ! igår kväll så firade vi henne på Essingen , det blev riktigt lyckat . Först var alla hemma hos Amelia och sedan drog vi ut . Hedda och george badade och senare hoppade också Amelia i, frivilligt .

Imorgon åker jag till Frankrike med familjen , och jag kommer sakna alla så himla mycket, Tänk sen när jag åker bort i 3 veckor . Hur kommer jag överleva ? Flyget går iallafall kl 11 . Vill bara påminna alla om att jag inte har pengar på mobilen än , lägger in pengar efter Frankrike . Annars kommer alla pengar försvinna första dagen . Jag vet inte om jag kommer ha någon tillgång till någon dator , vi kommer bo på ett bed and breaksfast hotell , vi känner dom som äger det . Det här lär bli det sista inlägget på en vecka , Kommer hem från frankrike den 19 Juni, men då åker vi direkt till malmköping , så jag kommer vara hemma på ekerö/essingen den 22 Juni .

Kommer sakna alla !

Hedda -

Hellu, jag och Vickan sitter hemma hos mig och har precis ätit lite. Idag var vi på lärarbryggan med Emilia, George och olof men det var bara jag och George som badade (IGEN)  och det var faktiskt inte lika kallt idag.  Eller innan jag träffade dem så träffade jag mamma inne i stan och köpte lite basgrejer. Precis när hon hade gått så hittade jag massor av grejer som jag vill ha, Jobbigt asså så jag får åka in nån mer dag.
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, jaja vi får se.

Pussssss

Hedda- God morgon

God morgon på er, har ni sovit gott ? Inte jag, jag drömde konstiga saker hela natten bla att Clara drunknade  och sen masssa annat och allt kändes jätteverkligt.
Jaja snart ska jag åka in till stan och träffa mamma, vi ska kolla på lite reor och sånt. Sen vet jag inte vda jag ska göra, jag ska antagligen träffa Viktoria. Men nu ska jag klä på mig, pussss

Hedda- härlig kväll

Tjeeeena, jag har inte skrivit idag men jag har verkligen inte haft tid. Jag vaknade kl 2 på dagen av att Emilia stod och knackade på balkongdörren vid mitt rum att jag skulle vakna. Vi hade då jättebråttom att fixa massor med grejer så det var ju bara att dra på sig kläder och sticka. Sen på kvällen stack vi hem till Amelia eftersom hon fyller år idag eller imorgon den 11 alltså så vi skulle fira henne. Så vi var hemma hos henne ganska länge och sen stack vi till kungsklippan. Vi typ halv 12 stack jag , Viktoria, Benjamin och George ner till stranden och jag och George badade. Det var ganska kallt faktiskt. Sen kom alla andra också för amelia skulle ju bli islängd. Men då stack vu för Ben, Vikku och jojje skulle hem och jag frös. Så george bar mig nästan hela vägen till bussen för att jag inte fick på mig mina skor så det var jävligt skönt.
Nu kom jag hem för bett tag sen och har tagit en dusch och så.

Sov gott, pussss


Hedda- Hemma igen efter en lång kväll

Nu är jag hemma igen.  Efter att jag hade varit ute med familjen och ätit så åkte jag till stranden på stora essingen där alla vra. Ja det slutade med att jag och Viktoria badade och vattnet var ju inte så jätteskönt. Men det var en mysig kväll men tyvärr stack folk väldigt tidigt typ runt 11 så det varlite synd. Men jag , Emilia, Viktoria och Clarasatt kvar dät ett tagoch sen gick vi upp till torget för att Clara skulle träffaWille och där hade dethänt massor med grejer och där var några avdem 9orna som slutar i år. Så jag stack väl typ kvart över 12 därifrån eller nåt. Nu är jkag hemma och ska snart gå och lägga mig för jag är skittrött efter den här långa dagen.
Imorgon ska jag och Emilia och kanske Clara in till stan. Jag och Emilia ska köpa present till Amelia och Clara ska köpa till Maja.

Sov gott, puss

Hedda- Nu är det äntligen över

Det är sluuuut nu, skooolan är över. Jag är så jävla lycklig och jag bara ler hela tiden. Det var en en jävligt lång avslutning men va faan vem bryr sig. Sen fick vi våra betyg och det var typ som förra terminen, 4 MVGn, 5 VGn och 7 Gn. Nästa år ska jag inte ha ett enda G  och några fler MVGn men det fixar jag. Men nu ska jag inte tänka mer på skolan på 2 månader.
Jajaj efter avslutning så stack jag Emilia, Vikotira, Clara, Tinna, Rebecca och Amelia och åt pizza och sen gick vi hem till Amelia och hade det supermysigt på hennes terrass. De andra skulle äta hos Clara men jag hade lovcat att med min familj på Kungsholmen som ligger på kungsholmen(haha) så jag ska snart sticka. Sen tänkte vi dra ihop lite folk och träffas och typ vara på stranden på Stora essingen, så om ni har tråkigt så kan ni ju komma :).
Jajja nu måste jag byta om och sen sticka, pussss

Emilia- Hemma hos Hedda

Heejsan ! sitter hemma hos Hedda , men Hedda städar för att tjäna pengar . Haha vet ni vad jag och Hedda nyss lyckades göra ? Hedda bad mig handtvätta hennes klänning så hon satte på vatten i handfatet . men jag trodde hon hade stängt av vattnet men det hade hon inte så det blev översvämning och vatten på hela golvet , haha . På nått sätt så är det alltid jag och hedda som lyckas med dom här grejerna .
Snart ska vi träffa wille i kristineberg och hämta lite saker . Ikväll ska Viktoria och Hedda sova hos mig , det ska bli roligt :) Senare ikväll så ska jag också gå och lämna in mina klackskor så att han/hon kan klacka om dom .

Nu ska jag vara snäll och tvätta hennes klänning . puss

Emilia- Min vecka

Måndag: Städa i skolan
Tisdag: Skolavslutning !
Onsdag: Vara på Essingen med massa folk och fira Amelia ! :)
Torsdag: Packa,packa,packa och sen åka till Ekerö
Fredag: Åker till Frankrike , flyget går kl 11 men vi ska flyga från Skavsta så vi måste åka tidigt .

Bara så alla vet så har jag inte comviq kompis längre , så jag kan inte svara på sms . lägger in pengar efter Frankrike .

Emilia- Min tillit till dig har blåst bort ..

Hej , Hur mår ni ? själv vaknade jag halv 8 av att jag hade extrem mensvärk och jag har haft det hela dagen . Igår kväll var vi en liten stund i rålis , men senare drog jag , Hedda och Viktoria där ifrån . Vi drog och träffade Amelia och vi åkte sedan till hennes kompis Sebbe . Det var roligt , jag fick lite kunskap om snoppar på köpet , hahah , missförstå mig inte nu , jag läste faktist i snoppboken .
Idag så mötte jag Hedda, Viktoria ,Clara och Rebecca , för Rebecca och Clara ville prata med oss. Och sedan blev det lite bråk mellan oss. Jag kan inte säga att det är bra ännu .


Jag trodde du var mer vän än vad det visade sig idag . Dina förlåt var som bly .. Kallt och stelt .
"Kom tillbaks nu ! " , tror du jag är din hund eller ? Det du sa betyder ingenting för mig .
" Det tar sin tid att läka sår ".
 Det stämmer fan !



Emilia- Hemma hos Hedda

tjo !
Nu är jag , Hedda , Viktoria och Tinna hemma hos Hedda . Vi har varit inne i stan idag , det var helt fulltproppat inne i stan , så vi gick bara in i 2 affärer . Ikväll ska massa folk grilla i rålisparken. Så detr ska bli kul .
Här får ni en fin bild på oss fyra .



Hedda-

Godmorgon, nu ska jag snart sticka iväg och träffa Emilia och Viktoria. Vi ska in till stan och shoppa lite. VI hörs när jag kommer hem, pusssssss

Hedda- Cybetown och studentmottagning

Tjeeena, härligt väder det har varit idag då:P
Jag var först på cybertown med klassen och det var skitkul. Jag kom ju sist av alla men yeye sånt är livet. Sen åkte jag och Emilia in till stan och satte oss på Åhlens citys cafe och sen kom de andra tjejerna dit också. Så vi satt väl där i några timmar sammanlagt men sen behövde jag sticka för jag skulle på en studentmottagning. Min barndomskompis Cornelias storebror tog studenten idag så jag behövde åka dit. Jag var väldigt avundssjuk på Gustav som fick åka flak. Jaja snart är det min tur(4 år!!!!!). Så vi var där hela kvällen och sen när alla började sticka så gick jag och Cornelia och hyrde film. Det blev "I taket lyser stjärnorna", jag har ju redan sett den men det hade inte Corny så det blev den eftersom den är så grym. Det var första gången jag grät av den idag också. Det var nog för att vi inte var i en biosalong.
Jajaj nu ska jag sova, pusssssss

Emilia- Skit väder !

Varför ska det bli kallt precis innan sommarlovet ? Aja jag drar ju ändå till Frankrike nästa fredag . På Tisdag slutar vi äntligen , hoppas på bättre väder då .
Imorgon så skulle våran klass igentligen haft picknick i rålis parken , men eftersom att det ska bli dåligt väder så bestämde vi att vi ska dra till Cybertown istället :) Det ska bli kul , men jag kommer ihåg när jag sist spelade det , jag låg bara bakom en vägg hela tiden och var skit rädd . haha , hoppas jag kan skärpa mig imorgon då . Idag har det varit skola , sen efter skolan åkte jag Viktoria och Hedda och hämtade mina syskon och sedan hem till mig . Alla vi 3 hade riktig PMS idag , Jag driver inte , vi gick runt och var sura på varandra hela tiden . Nu efteråt skrattar man åt det , men just då har man bara lust att skjuta båda 2 .
Hör kanske av mig imorgon eftersom vi ska samlas runt halv 11 . Men annars hör jag av mig på kvällen och berättar hur det gick . puss

Hedda- 3 skoldagar kvar

Tjeeeeena, Jag tänkte bara berätta lite om vad jag gjort nu när jag inte skrivit på ett tag. I förrgår efter skolan åkte jag och E in till stan och jag köpte en bandlös BH på Twilfit och en av Fashion against aids tröjorna från H&M. Det fic bli den som Dita von Tees har gjort, ni får se den någon annan dag.
Igår efter skolan så fick jag och Emilia låna Benjamins moppe och övningsköra lite i rålis med George för Benjamin hade hade inte slutat. Och det var faktiskt väldigt lätt. Men sen behövde george sticka och då fick vi inte på moppen men sen efter typ en kvart så förklarade Benjamin i telefonen och vi klarade det. Så åkte vi upp till skolan  och så kom Benjamin och de andra tjejerna(orkar inte skriva alla namn) och så körde alla lite, Sen satt vi utanför skolan ett tag och sen stack vi tjejer hem till Vikku. Sen på kvällen var vi ute och snackade och så där.
Nu måste jag sticka till skolan , pusssss

Hedda- Lista, hade lite tråkigt nu på morgonen

Du är kär nu - Nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - Ingen aning, hoppas inte det
Nån har sårat dig så du börjat gråta -  Ja någon gång har det väl hänt
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Ne
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nepp


ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja tyvärr
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Japp, flera gånger
Jag har smygit ut utan lov - Nej faktiskt aldig
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar -
 Ja flera gånger 
Jag har en hemlighet som ingen vet -
Mm jag tror det
Jag har fuskat i ett spel - Jaaa hahah många gånger
Jag har struntat i ett prov - Nej, jag tror inte det, kanske i 6an eller 7an


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Japp
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden -
Vissa månader mer och vissa månader mindre
Jag kan svälja piller - Japp
Jag har tagit mediciner mot depression -
Neeej,
Jag har anorexi och/eller bulimi -
nepp
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - Ja
Jag har vaknat gråtande -
Yes
Jag har somnat gråtande -Ja det också
DÖDEN

Jag hatar begravningar - Ja, jag hatar att gråta inför så mycket människor
Jag har sett någon dö -
Nepp
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Yes och lyckades
Någon nära till mig har begått självmord -
Japp


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Ja men inte på många år
Jag har sett en fallande stjärna -
Ja .:)
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna -
Nej kommer oftast inte på något att önska mig
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss -
Hahah jaa såklart
Har sparkat en kille mellan benen -
Hahah ja
Har hoppat fallskärm från ett flygplan -
Neej men vill
Har lekt sanning eller konsekvens - Hahah ja ja det var väldigt ofta under några år
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Nej mjölk är inte speciellt gott
Jag har medverkat i en teater - Japp jag gick på teater i 6 år när jag var yngre
Du har fångat en snöflinga med tungan - Hahah japp many times
Jag har suttit på ett tak på natten -Nej jag tror inte det
 Jag har aprillat någon - Hahah japp, varje år
Jag har åkt taxi -
haha ja
Jag har ätit sushi - Japp, jag älskar det
Jag har åkt snowboard -
Japp, börjar faktiskt bli bra :P


Hedda-

Tjeeena, hur har er dag varit ? Min har varit grym, Den började med att Benjamin kom och hämtade mig imorse med sin nya moppe och skjutsade mig till skolan. Sen har vi haft enkla lektioner hela dagen och efter skolan så stack vi hem till Emilia och solade och badade. Nu är jag hemma hos pappa och hämtar kläder för jag ska bo hos mamma den här veckan. Hahah det blev lite sent , kl är typ halv 12 men jaja skitsamma.
Nu ska jag packa och sen gå till mammma, Puss och Godnatt

Emilia- Måndag

Godmorgon . Ska snart åka från Ekerö till skolan , igentligen borde jag åka nu för jag börjar om precis en timme . Idag vet jag inte vad jag ska hitta på efter skolan , men eftersom att jag är läxfri så ska jag väl passa på att åka in till stan och byta plattången . Uppdaterar ikväll . Ha en bra dag !


RSS 2.0