Hedda- våren har kommit

Tje , jag kom precis hem. Jag har varit med viktoria nu på eftermiddagen och gjort typ absolut ingenting men det var mysigt ändå . Jag fick vara ensam på prao hela dagen idag för emilia var sjuk. Förlåt för att jag inte lägger in nagra bilder men gustav pluggar på datorn hela tiden så jag får blogga med ipoden hela tiden. Yeye ni får bilder imorgon :) nu ska jag äta middag och sen ska jag och emilia ta en promenad, puss<3

Hedda- God morgon

Gud vad härligt väder det är idag, helt underbart. NU ska jag strax sticka iväg till praon men först måste jag skriva ut våra praouppgifter som vår lärare har mejlat till mig. Efter praon ska jag och Emilia plugga fysik hela eftermiddagen så vi hörs ikväll, yyeye glöm inte att njuta av vädret nu, pusssss>3

Emilia- SKIT PRAO !

Åhh jag är jätte trött på praoen . Idag skällde han typ ut oss och suckade om jag gjorde minsta lilla fel . Senare blev det bättre , men på praoen ska man ju få lära sig . Men den ena killen erkände att vi var dom bästa prao eleverna hit tills. Första positiva kommentaren iallafall. jag har precis färgat mitt hår blondare. Eller snarare utväxten . Det blev jätte bra . Imorgon ska jag och Hedda plugga ,plugga och plugga ! Vi båda två har ju lite att ta igen sen Orsa . Längtar tillbaka dit . Helgen var jätte skön , I Fredags var vi ju på bio . På Lördagen träffade jag Amelia och vi åkte till Medborgarplatsen och träffade några av hennes kill kompisar . Det blev inte riktigt som planerat , men det var en kul kväll iallafall . Senare mötte Jangi upp oss och åkte tillbaka till kungsholmen med oss . Där träffade vi Rebecca, Clara, Viktoria, Emrik och Ludvig eller Adam (?)Kommer inte ihåg vad han heter . jag och rebecca hann inte vara med dom så länge så vi åkte hem tíllsammans . Inatt sov Rebecca hos mig . Ingen av oss kunde somna förrens halv 3 , men jag fick iallafall 5 timmars sömn . Det kanske var därför jag var så jävla irreterade på dom som jobbade där , för att jag var trött . Nej nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv innan jag går och lägger mig .


Mina småsyskon för 3 år sen i Italien . Kunde inte låta bli att lägga upp den , Haha !

Hedda- prao & solarium

Hej, Jag sitter och ser på vänner och ska snart äta. Praon idag gick helt okej och på eftermiddagen var det typ tomt så det var skönt. När vi hade slutat så drog jag och vikku och solade. Haha vi hade inte så mycket pengar så vi delade på ett vanligt solarium . Det blev lite kaos och när vi la oss i solariet så hade det redan gått 5 min, men lite färg fick vi iallafall för vi råkade ta 25 min så vi solade i 20 min iallafall. Yeye ha det bra, puss<3

Hedda- gg

Hellu, nu har släkten åkt hem efter en lång lunch. Jag fick pengar och 400kr på bio för dem hade inte gett mig någon födelsedagspresent än . Nu sitter jag och ser på den rätte för rosing. Ikväll är det ju GG och det får inte missas. Nu ska jag dra ner till mamma, vi hörs <3

Hedda- Good morning sunshine

Ne tyvärr är det inte nån sol idag men däremot är snön borta :) 
Yeye jag skulle egentligen ha tränat nu på morgonen men vaknade 12 ¨då passet jag skulle gå på började. Kl 2 kommer lite släktingar hem till oss och typ äter lunch och grejer , tråkigt I know men jag får nog lite pengar :)
NU måste kjag börja klä på mig men innan det tänkte jag lägga in lite bilder från gårdagen på stan med TInna





Film mys hemma hos Tinna när vi hade tröttnat på stan

De här köpte jag på H&M för typ 60 kr, grymt billigt

Hedda - lugn lördagkväll

Det har varit en lugn kväll för mig. Vi har kollat på wildkids och lejonkungen och runt kl 9 så somnade barnen. Runt kl 11 så somnade jag i deras soffa och vaknade när föräldrarna kom hem. Jag tjänade 600kr så jag är nöjd . Yeye nu ska jag sova, god natt

Emilia- låt

Är det bara jag som tycker att den här låten är väldigt bra ?

Emilia- Lördag kväll

hej på er !
Ska snart dra ut och träffa Amelia , vi ska kanske till Medborgarplatsen eller kanske in till stan och träffa några . Men först ska jag äta middag .
Igår när jag kom hem runt halv 1 så fick jag ett ryck , jag började duscha mina extensions och KLIPPA MIN LUGG ! :O
Jag klippte inte rak lugg så ni kan vara lugna , jag klippte mycket mer sne lugg . Mamma har köpt hårfärg till mig nu också så imorgon ska jag färga håret .
Mina extensions blev mycket bättre nu när jag tvättat dom . Jag har ju provat alla möjliga sätt att tvätta dom , Ibland med hårinpakning , shampoo , Balsam och ibland med bara vatten .
Prova aldrig hårinpakning , det sliter bara ännu mer . shampoo funkar väl , men det sliter en del det också . vatten sliter också men balsam funkar däremot .
Nej nu ska jag äta snart så vi hörs <3

Hedda- gotta go

tjjeeee nu ska jag in till stan med Tinna. Vi ska kolla på lite olika saker och fika och sådär. Men jag ska inte köpa någontingkanske typ en BH "men underkläder är ju en mänsklig rättighet" (citat från filmen igår) hahaha så det är lugnt. Och plus att jag ska vara barnvakt hela kvällen och halva natten så någonting är jag faktiskt värd.
Yeyey gotta go, PUssssss

Hedda- Home again

Tjeee nu har jag precis kommit hem. Vi hann precis till bion som började 20 över 9 och den var väl slut typ halv 12. Filmen var jävligt rolig och jag skrattade typ högst oh mest av alla.  Emilia tyckte det var lite pinsamt men det var nog för att jag skrattade när ingen annan skratttade också och så låg jag typ på golvet och asgarvade. YDen var bra men boken är absolut bättre , men det är ju så det brukar vara.
Efter bion gick vi till Mc donalds på hötorget för att gå på toa men den var trasig och så satt det några killar i vår ålder där inne så då sa jag och Emilia att Rebecca skulle få typ 50 spänn av oss om hon gick fram och satte sig bredvid dem och började snacka och hon gjorde det , hahah faan vad roligt asså. Men hon fick ju penagr iallafall.
Sen på vägen gick jag hem till padre och hämtade SATC boxen så den ska jag se på halva natten nu, men det går verkligen inte att tröttna på den ju.
Ha en bra natt, pussss

Emilia- Funkar inte

Det funkar inte med videoinlägget , snarare att jag inte orkar . men jag laddar upp en bild på mig och Rebecca istället :)


Emilia- Fredag .

Nu är det äntligen fredag !
Proen var okej idag , jag kom inte förrens 12 för att jag hade varit och rönkat mitt ben . Men sen runt halv 4 när vi trodde att vi skulle få dra från praoen men då säger dom att vi ska in i köket och hacka 15 kg fucking rödlök , tomater och gurkor . så vi fick inte sluta förrens 4 på en FREDAG ! Jaja nu är vi iallafall hemma hos Hedda och tittar på Sex and the City , DEt är ju snöstorm ute så vi är glada att vi sitter hemma .
Ikväll drar vi nog på bio . Alla är lite slitna från praoen .

Nu ska jag titta vidare på tvn , snart ska vi lägga in ett video inlägg också , så håll ut !

Hedda- Today's outfit

Enkel och skön outfit idag


(haha där ligger min vackra fysikbok också :P)

T-shirt från Shestore
Jeans från BIkbok


Hedda- vill inte gå upp

Jag ligger fortfarande och typ halvsover men jag är så jävla trött så jag vill verkligen inte gå upp. Det kanske inte är så konstigt att jag är trött för jag var vaken til typ halv 3 inatt. Men att blogga med ipoden på morgonen är iallafall perfekt för då behöver jag i inte ens resa mig för att gå till datorn. Nu måste jag börja klä på mig och sådär men ha en bra dag . Puss

Hedda-iPod bloggar

Åh äntligen fattade jag hur man bloggar med ipoden. Yeye just nu ligger jag i sången och har precis pratat med rebecca men sen skulle hon sova . Vi har iallafall bestämt att vi ska gå på bio imorgon kväll . Vi ska se en shopaholics bekännelser som jag har langtat så efter att se. Tyvärr tror jag inte att den är lika bra som boken. Nej nu ska jag gå och borsta tä tänderna och sen sova, god natt på er<3

Hedda- jag vill skriva, men om vad ?

Ja jag är jättesugen på att skriva men jag har inget att skriva om men det kanske ni märkte i mitt förra halvt meningslösa inlägg.
Vad vill ni läsa om ?  Mode och andra ytliga saker, eller om typ vad jag tycker om stora världsnyheter. Eller tråkiga politiska inlägg(haha inte så stor chans kanske).
Ibland när jag sitter här och skriver och lägger in bilder på vad jag har på mig känner jag så jävla ytlig. Det finns typ hur mycket roliga, viktiga och intressanta saker att skriva om men istället skriver jag om dagens shopping.
Hahah nu orkar jag inte sitta här ock skriva om ingenting längre så jag tänkte gå och lägga mig i sängen och ringa Emilia:)






Seeeee you later <3

Hedda- Ibland är livet fantastiskt

Jag är jävligt glad just nu. Jag vet inte varför men livet känns helt perfekt bara. För några veckor sen kändes allt som skit och jag ville bara skita i allt och ligga i sängen, men nu är jag jätteglad och livet känns enkelt och underbart. De enda 2 anledningarna jag kan komma på att det har förändrats är att jag inte går i skolan just nu och att våren är på väg. Det är 2 saker som påverkar mig väldigt mycket. Men största anledningen till att jag är så lycklig är att  jag har världens underbaraste kompisar. Utan dem skulle mitt liv verkligen vara skit så dem är jag verkligen tacksamma för att jag har.
Yeye kände bara för att berätta hur glad jag är ,




Tack för att ni är dem ni är, ni betyder allt<3

Hedda- snart Fredag

Härligt va? snart har det gått en hel vecka till:)
Jajaj idag har jag ju praoat och det gcik väl okej.  Inte så roligt men det funkade väl , George och Timur kom och hälsade på men då fick vi typ inte gå  därifrån så de stack till tandläkaren. Min pappa kom och fikade också. Jajaj det var väl ungefär dt som hände under praoen. Efter det stcak jag till Vikku och på vägen träffade jag lotta så hon hängde med och så stack vi 3 in till stan. Det var jättehärligt för det var så himla skönt väder också.
Det blev lite shopping för oss men inte nåt speciellt roligt som behöver visas här. Men jag köpte iallafall den där Fuck you tröjan med Kate moss eller britney på eller vem det nu är.
Och fika på Espresso house. Sen åkte gick jag och träffade mamma när de andra åkte hem och så åt vi middag inne i stan. Haha och då fick jag iden att hon borde adoptera ett barn. Hahah lite udda eftersom hon är några år över 40 :) men man kan ju adoptera ett som är typ 2 år och då är det ju inte så konstigt. Nej men barn är så söta :) Men hon var inte spec positiv till det, tyvärr.
Oj det här blev långt, yeye hoppas att ni orkade läsa :)

Emilia-bullar

hejhej .
Är hemma hos rebecca nu . jag sv över här inatt . jag skulle skriva ett inlägg men så lagga datorn så jag pallade inte . Ni kanske ser att vi har ändrat blogg design nu , tack vare rebecca :) Tack !
Vi har precis bakat bullar som vi ska sälja , båda vi två är panka . Men vi kanske räknar med att få ihop 300 kr sammanlagt . så 150 kr var .
Nu ska vi ut och sälja i ca en timne . puss !

Hedda- året första solglasögon

Heeej, nu är jag hemma. Efter praon så stack jag dit vikku praoar och sen tog vi en fika. Sen stack vi till åhlens där vi båda köpte ett par solglasögon  och jag köpte en kjol, men ni får se sen. Tyvärr hinner jag inte skriva om min dag just nu för min mattelärare är här så jag ska börja plugga nu.  Pussss

Emilia- GLAD !!

Jag är glad igen !
Min mamma , rebeccas mamma o farmor och  Heddas mamma har haft ett möte om Frankrike . Och nu är det nästan säkert att jag får åka . Och istället för att jag ska betala 4000 kr själv så kanske jag bara behöver betala 2000 kr . Mamma ska bara snacka med pappa m.m ..
MEN JAG ÄR ÖVERLYCKLIG !!!

Emilia- Michaela


Haha gumman , minns det som att det var igår . kommer du ihåg att jag verkligen inte kunde göra sådär , men jag har lärt mig nu . Så varje gång jag gör den där minen så tänker jag faktist på dig Michaela :)
Saknar dig <3

Emilia- Internet

hejsan !
Nu har jag fått tillbaka internet hemma hos mamma , det betyder att jag kommer uppdatera mer nu . Jag är så sjukt trött på våran blogg . jag kan inte lägga in bilder för att sen vi flyttade så tappade vi bort det där kortet som gjorde att jag kunde lägga in bilder från mobilen . och vi byter aldrig header . ja allt är väldigt tråkigt i den här bloggen . Vi ska fixa till den när vi har ork och lust ,
Idag var det prao dag 2 . Det gick väl bra , men det är samma sak som vi gör hela tiden t.ex tar emot beställningar alltså häller upp caffe , det är typ det enda vi kan göra . Ta bort disk och snabbt springa och ta en disktrasa med diskmedel och göra rent . sen ska vi ställa allt i ett diskställ . sen ställer man in den i diskmaskinen som tar 2 minuter . sen ska man plocka upp allt ur den ..
sen ska vi skära massa sallad och kyckling i ett äckligt kök som stinker prutt !! Så det gör vi i 6 timmar . Tro det eller ej , men om en vecka så kommer jag fan längta tillbaka till skolan :O fast snart är det påsklov , det får mig på bättre tankar .
Oj fan , jag låter bara deprimerad . men jag är väl bara trött antar jag . Om 45 min börjar desperate housewives som jag längtat efter i en hel vecka !
kram


Hedda- jag som trodde våren var på väg

Heeej, ännu en dag på cafeet är nu slut. Men det är faktiskt ganska roligt. Fast runt kl 1 är vi så jävla hungriga så vi håller på att dö. För vi kan inte äta under lunchrushen då de är som flest gäster så vi äter lunch runt halv 2.  Idag åt jag lasagne och Emilia åt nån Wrap. När vi hade slutat åkte vi till skolan och hämtade lite böcker och det var helt dött verkligen. Det känns konstigt att veta att jag inte ska gå där på typ 3 veckor. Jaja nu ska jag städa hela lägenheten,  men det är bra för jag är i behov av pengar så.
Jaja vi hörs när jag är klar, pussss

Hedda- lite bråttom

Tjeeee nu fick jag plötsligt bråttom, jag sitter här med blött hår i en morgonrock. Haha jaja det fixar sig. JAg glömde tyvärr att skriva igår men jag när jag kom hem var jag skittrött. men praon var skitkul och vi fick göra allt möjligt, skära sallad, ta betalt, lämna ut mat och plocka disk mm. Efter praon åkte jag och träffade mamma och Gustav för vi skulle på visning av en lägenhet på kungsholmen. Men på vägen dit gick vi snabbt in och köpte ett par svarta jeansleggings åt mig och ett fodral till min ipod touch. Och såklart en fika på EH. Sen stack vi till visningen men ingen av oss gillade lägenheten så mycket så vi stack typ direkt.
jaja nu måste jag gå och torka håret, pusss på er<3

Emilia-Hemma+Prao

Hej Stockholm. Vi kom hem igår från Orsa . Vi har verkligen haft det jätte kul . Vi har åkt snowboard varje dag och vi har båda två verkligen utvecklats , från att åka i gröna backar har vi lyckats åka i röda backar och så har vi prövat på små hopp , Skogsbackar och snurra med snowboarden . Det har iallafall varit jätte kul . Sen har ju Viktoria och Clara skrivit lite i våran blogg medans vi var borta . Och sen var det två killar som var skåningar som började snacka med oss , båda var fula och jobbiga , dom följde efter oss var vi än åkte . Så sen frågade dom oss om våra nr men vi gav Rebeccas nr istället . Men sen visade det sig att Rebecca inte gick på det utan hon började spela oss , så hon sa massa korkade grejer som inte vi visste om . sen på after skin så var dom där och vi var lite med dom resten av kvällen. Det visade sig att dom var roliga att vara med . Men vi visste ju inte om allt det där Rebecca sagt till dom . Och det var riktigt pinsama saker . jaja , sen senare efter vi hade ätit middag så ville dom träffa oss igen men vi svarade inte på deras sms ( rebecca gav dom våra nr senare ) . iallafall tänkte vi basta , så både jag och Hedda sprang runt i underkläder , sen ser jag att dom kommer mot våran stuga . Både jag och Hedda får panik eftersom att vi står i underkläder . så vi springer in på toaletten,låser dörren och släcker . Vi bara står där och as garvar ... Dom gick senare . och sen blev dom sura för att vi drivit med dom hela tiden . ja nu har ni hört en lång historia om skåningarna . men roligt var det iallafall . haha ..
Men jag längtar redan tillbaka . Det är väldigt mycket familjer där , men även lite ungdomar som bodde där i Mora . Tack för en underbar vecka iallafall !

Idag har vi ju haft prao . Vi började kl 9 , vi trodde vi skulle sluta 3 men vi fick sluta runt 4 . Men det var jätte kul. Vi jobbar på ett cafe som ligger längst ner i Västermalmsgallerian . " Brödernas cafe" . Vi kommer jobba där i 2 veckor så det är bara att komma dit :)
Juste jag är hemma hos Viktoria nu , det är därför jag har tillgång till internet , men jag har fått tillbaka internet hemma hos mamma nu så nu kommer jag blogga oftare .

Nu måste jag dra hgem och äta middag , hör kanske av mig senare ikväll .. puss på er !

Hedda- Praon nästa

Heej, imorse när jag vakna var det öfrsta jag såg vädret och jag började som vanligt nästan gråta. Skulle det inte bli vår nu ?
Ajaj nu ska jag snart sticka till praon som är i västermalmsgallerian. Det ska bli ganska skönt att praoa och slippa skolan. Tyvärr har jag och Emilia ett fysik prov att göra nån dag under praon menmen sånt är livet :)
Måste dra nu, pusss på er


Hedda- New shoes

Jag tänkte bara lägga in en bild på ett par skor mamma hade köpt åt mig medans jag var borta,
de finns på vagabond om nån undrar

Jag gillar dem skitmycket, till och med ännu snyggare i verkligheten, De kommer bli perfekta i vår.
(ser ni bilden på mig där bakom som råkade komma med, jag hade ju faan brunt hår )


Hedda- Back on track

Heeej, nu är vi hemma eller tåget kom in på Stockholm central exakt 16.16 så vi har varit hemma ett tag. Vi har haft en helt underbar vecka. Det har varit perfekt väder och allt har varit jättemysigt. Men när vi kom hem hade vi ju hoppats på vårväder men istället möts vi av att det snöar. Yeye jag orkar inte berätta om hela veckan så ni får bilder istället, ni få en del idag och resten imorgn.






Nu börjar GG snart så inga mer bilder just nu, PUsssssss<3

update från orsa.

Jag och Clara har precis pratat med Hedda och Emilia, dom har det jättebra i Orsa och träffat både snygga och fula killar haha dom hittade ett par fula skåningar som dom nu intre kan bli av med och dom gjorde en liten finullig grej som vi kommer att få märka. Nu skulle dom dra på afterski dom coooola jävlarna. Dom säger att dom har blivit jättebra på att åka och kan hoppa, vi får väl hoppas att det. Dom kommer hem på söndag så längta ett tag till. När dom kommer hem får ni blider och videos. Det lovar jag!

Nu orkar vi inte slösa våra minuter på att skriva åt dom,
pussssss♥


surprise surprise!

Viktoria här, vilken överrasking va?
Har fått uppgift att fylla ut i bloggen när dom båda är borta. Dom har det bra i Orsa och har ramlat i diken och i backarna och på tåget var det en liten bajspojke, också är det peng problem i "paradiset". 
Sitter faktiskt i telefonen med dom nu, dom hälsar alla så mycket.
Det går inte att prata med dom nu för dom är alldeles för övertrötta och klockan är typ fem hmm?

Jaja ni får mer update senare ♥


Hedda- Det blir inte helt tomt

Tjaaa , nu sitter jag och försöker att hitta en bild på skorna jag vill ha. Mamma skulle ju ha köpt de idag men de fanns inte i min storlek. Men vi skulle ringa till lite affärer imorgon och kolla om dem fanns. De är iallafall hur fina som helst. Det är ett par klackskor på typ 10 cm. ÅÅÅh jag vill ha dem nu :) Jaja ni får se dem direkt när jag har hittat bild. Men iallafall det jag tänkte säga var att någon annan kommer skriva lite i bloggen medans vi är borta. Det blir lite väl tomt annars. Så ni kommer iallafall få höra lite om hur bra vi har det :)
Nu tänkte jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig, God natt<3

Hedda-

Nu är jag hemma, efter att jag hade varit och ätit så åkte jag till Timurs källare där de andra var (orkar inte räkna upp).
Så vi satt där och snackade och tog det lugnt. Sen stack Emilia, rebecca och Clara men jag och Vikku stannade kvar för ingen av oss orkade åka hem :)
Jag är fortfarande jättepigg så jag tänkte försöka ladda in nån film på ipoden :)
Nån som vet hur man gör ?

Hedda- perfekt födelsedag

Heeej nu har alla stuckit från mig. Jag ska strax iväg och träffa the family inne i stan.
Idag åkte jag först och köpte ipoden, sen träffade jag Vikku och Tinna så åt vi lunch på ett sushiställe. Skitgott var det. Sen kom Emilia dit och sen kollade vi runt lite inne i stam. Jag köpte ett par trosor som jag tyckte var så himla söta. Sen stack vi hem till mig och så kom Rebecca också :)




Nu ska jag sticka, ciiaao

Hedda- Då är man 15 då.

Tjaaaaaa, hur är det ? Själv mår jag slitbra. Jag håller på att packa lie smått efterso vi åker. Men grejern är den att det är så sjukt tråkigt att packa så jag skjuter allti upp det till sista sekund.
Jaja imorse  var det ju meningen att jag skulle vakna när min familj kom in med fika och presenter men såklart hade jag vaknat innan. haha jag var så jävla kissnödig så jag orkade inte ligga kvar i sängen längre.
I födelsedagspresent fick jag iallafall pengar till en ipod touch som jag ska köpa idag, handbagage och neccesär  från longchamp som matchar min resväska. Nån slags kalender men den ska mamma byta till något annat för jag skulle aldrig använda den. Det bir förhoppningsvis ett par skor från vagabond son jag vill ha. Och sen lite smågrejer. Ska också få lite grejer ikväll, bla annat från Gustav som inte hade hunnit köpa :P

Snart ska jag sticka iväg och hämta ett paket på posten och sen in till stan för en sushilunch med Viktoria och Emilia. Senare kommer Tinna in till stan också :)
Yeye ha en bra dag för det ska jag ha , pussssss<3

Hedda- underbar kväll, tack tjejer

Tjaa nu har alla tjejerna gått hem. Det blev jag, Emilia, Vikku, Tinna, Rebecca och Clara.
haha vi t middag typ halv 9 och sen har vi myst hela kvällen och ätit tårta och chips och grejer.
Gulliga som dem är hade dem med sig presenter också en jättesöt sminkneccesär, en BUS spray som jag har velat ha länge och typ ett nattlinne med inbyggd BH haha lite svårt att förklara  men ni får se imorgon.
Just nu snackar jag med  Vikku som precis kom hem och ringde för att gratta mig. För jag är ju 15 år nu :)
Haha känns lite ensamt här hemma för jag skickade bort mamma för kvällen och hon är inte hemma inte hemma än.











Sov gott om vi inte hörs igen. Pusss<3

Emilia- (skulle ha publicerats igår kväll )

Åhh jag är så trött på att plugga , den här veckan har bara bestått av plugg plugg plugg ! Som nu fick jag låna Fredriks jobb dator för att kunna skriva om mitt SO arbete . Så nu har jag kommit en bit på det . jag får väl göra lite varje dag sen när jag kommer hem från Orsa .
Nu har jag börjat tvätta massa kläder för Orsa också . ska snart hämta väskan och börja packa ner lite småsaker . Jag vet att jag packar tidigt , men om man tar fram resväskan så käns det som att man snart ska åka iväg .

haha jag tittar på bilderna från Model house Stockholm . Vilka som helst kan komma dit och ta bilder . Men om man vill köpa bilderna sen så kostar det pengar .

Det var för ett år sen ungefär  , Dom sminkade mig , men fixa håret fick jag göra själv innan . och dan innan jag tog alla bilder så hade jag skaffat Extensions för första gången . Men då hade jag limmat fast dom . Och jag råder er att aldrig limma hemma själva , för det gjorde jag , det slutade med att jag fick klippa av mitt vanliga hår i nacken för att jag skulle få loss det . Ångrar det grymt mycket för mitt nackhår har fortfarande inte vuxit ut helt . så nu har Hedda klippt mitt hår till axlarna , men det är bara bra för nu blev det inte lika tunt längre . Nej nus ka jag bädda ner mig framför TVn för snart börjar My super sweet sixteen , följer typ det, så Puss och Hej :)

Hedda- The HedReb bakar tårta

Tjaaaa nu är jag och Reb precis klara med vår fina tårta som ska serveras ikväll.
Skolan gick bra idag fick tillbaks 2 prov som hade gått jättebra :)
Nu ska jag och Reb äta köttbullar, de är antagligen brända :P Så ska vi se på film.










Visst blev den fin ? :)

Hedda- Godmorgon Fredag

Heeej, jag har ganska mycket tid även idag så jag tänkte sga God morgon. Det känns så himla bra för det här är sista skoldagen för mig på en månad. Tyvärr är det en ganska jobbig dag. På lunchrasten ska jag göra mitt spanskaprov, men jag pluggade skitmcyket igår så det känns som jag kan det nu.  Nu ska jag gå och sminka mig sen bär det av till skolan , pusssss<3

Hedda- Snart Fredag

Heeej , nu är jag på grymt bra humör. Vet inte varför riktigt, men det kan ju bero på att det är fredag imorgon:)
Jag har mycket planer för helgen så jg vill bara att den här veckan ska vara slut NU.
Hemkunskapsprvet imosre gick helt ok. På elevens val där jag har spanska fick jag tyvärr veta att jag ska göra omprov imorgon, i spanska. Så därför blir det mycket plugg även ikväll. Jag måste verkligen få G på det provet. Jag har även fysik att göra.
Jaja vi hörs senare, pussssss<3

Emilia- tråkigt !

Jag har jätte tråkigt , sitter i datasalen helt själv ! Känner mig jävligt ensam . men jag slutar om 10 minuter .
Igentligen ska jag plugga SO eftersom att vi ska lämna in vårat Industri arbete efter påsklovet . Och plus att jag måste göra om allt typ . Men jag får göra det hemma .
Nu efter skolan ska jag och hedda hem till henne och bara ta det lugnt , hedda vill plugga men det pallar inte jag . Vi kanske ska göra ett videoinlägg , hoppas det kan bli bättre än förra gången , haha .
och imorgon är det fredag , ÄNTLIGEN ! så efter skolan ska vi tjejer åka in till stan och köpa present till Hedda , sen kanske jag ska åka hem till Hedda och hjälpa henne göra tacos . Sen var det planerat att vi kanske skulle vara några stycken hemma hos wille på lördag , men nu kanske vi inte ska det så jag kanske ska vara barnvakt istället och tjäna lite pengar . aja jag får se .
ikväll så måste jag börja tvätta och packa till Orsa eftersom att vi åker på Söndag :)
See you later !

Hedda- Godmorgon på er

Tjaa jag har lite bråttom iväg till skolan, ville bara säga God morgon på er alla.  Hoppas ni får en bra dag :)

Pussssss♥

Hedda-

Heeellu, nu har jag badat och pluggat hemkunskap. Provet får gå som det går imorgon.
Om exakt 3 minuter börjar "dirty sexy money" så jag måste sticka, Pusssss






Visst är den söt? De finns för  699 kr på Scorett

Hedda- Stolt

Tjje nu är jag klar med matten satt ungefär exakt i en timme. Vi skulle ju hålla på i en och en halv timme men jag behövde plugga hemkunskap så nu sitter Gustav med henne och pluggar.  Det gick faktiskt jättebra och för första gången på typ 2 år har jag börjat på röda sidorna. haha jag är jättestolt över mig själv , men det är väl bra, man ska vara stolt över sig själv när man är duktig.

yeye måste fortsätta nu, Seee yaaaa

Hedda- Life is what you make it

Heej , även idag åkte jag hem direkt efter skolan, :(. Tråkigt asså men det lönar sig väl i slutet. Nu tänkte jag precis börja plugga. Jag börjar med Hemkunskapen eftersom vi har prov i det imorgon. Och om 3 kvart kommer min lärare så då är det matte som gäller i en och en halv timme. Visst låter det roligt?
Jaja förlåt att det blir så mycket pluggsnack i bloggen men det är  ungefär vad mitt liv går ut på just nu. Men på fredag då är den här hemska veckan över:)
Ni ska iallafall få en dagens outfit, väldigt enkel men jag orkar faan inte tänka på vad jag har på mig just nu :P




haha väldigt nära där, memen,
Tröja(syns inte) från Gina
Kofta från Inwear
Kjol från Gina
Halsduk , jag och Clara bytte så jag vet inte var den här kommer ifrån

Hedda- God morgon

God morgon på er. nu ska jag strax iväg ill studion. Jag har gentligen sovmorgon idag men ftersom ja suger på matte måste jag å till studion varje onsdagsmorgon. jaja annars är det en lätt dag idag. Efter skolan ska jag hemma och plugga och lite senare på eftermiddagen kommer min privatlärare som jag ska ha nu varje onsdag. Haha det blir mycket plugg nu asså men jag har verkligen bestämt mig att jag ska kämpa den här sista veckan innan vi åker.

Nej nu måste jag sticka men vi hörs i eftermiddag, pusssssss♥

Hedda- Jävla skitsnö

Tjaaa, var det bara jag som aldrig ville gå upp imorse när man kolla ut genom fönstret . nej men alltså seriöst jag började nästan gråta. Jag som trodde att det började bli vår men icke sa nicke inte än.
Jaja nu har jag iallafall pluggat lite och har också hunnit se DH.
Dn där klänningen Emilia la in förut var förresten extremt söt. jag har bara sett den i svart förut men den där va ju hur söt som helst. jaja jag tänkte ta lite vårshopping när jag kommer hem från Orsa. Då borde väl ändå snön ha smält. Det känns inte så lockande att vårshoppa i snöstorm

jaja nu ska jag återgå till pluggandet ett litet tag och sen ska jag sova, God natt <3

Emilia- Vill ha till sommaren !




Jag har verkligen fastnat för att ha en knall rosa ballerina skor i sommar . I love it !

Emilia- Tisdag ---> Onsdag

Japp idag är det Tisdag . Och imorgon är det Onsdag , åhh vad skönt halva veckan har snart gått .
Jag längtar till helgen , jag har inte koncenterat mig så här mycket i skolan på länge . Men jag kan bara koncenterar mig för att jag tänker på att jag inte ska gå i skolan på en månad . annars hade jag varit på latsidan ..
Eftersom att det är Tisdag så är jag ju på ekerö idag . Pappa skulle komma hem sent idag så jag får göra mat själv . Men jag älskar att vara ensam hemma .
Ska snart plugga lite också . puss

Hedda- hemsk dag

Heej nu har jag kommit hem från en ganska jobbig dag i skolan. Dagen började med att mitt busskort blev stulet och sedan irriterade jag mig på det hela dagen. Jag har också haft ett prov men det gick väl ok.
Efter skolan  åkte jag, Emilia, Tinna och Viktoria till västermalmsgallerian för jag och Emilia skulle fixa det sista med vår prao. Så nu är det fixat iallafall. Sen åkte jag och Tinna hit hem till mig haha men hon kunde stanna i typ 20 min för hon skulle träna. jaja nu ska jag städa och plugga. och det värsta, ringa mamma och berätta att busskortet är borta:(

Jaja ha det bra, pusssss♥

Hedda- 4 dagar kvar till helg

Heeej , jag har suttit och pluggat typ hela kvällen och har därför inte kunnat blogga.
Skolan gick ovanligt bra idag och på nåt sätt kunde jag koncentrera mig. Till och med på mattelektionen, och det är nästan omöjligt´med en Emilia och Jojje i rummet som hoppar runt och sjunger och dansar. Asså vi 3 sitter i ett annat rum med en assistent(haha sär jag vet) men grejen är att vår assistent är typ 22 och sitter bara och garvar åt oss. Men idag lyckades jag  faktiskt göra 10 tal och det är rekord för mig *stolt*.
yeye efter skolan åkte jag och Emilia hem till henne och pluggade. Vi kom faktiskt igågn väldigt bra. sen klippte jag hennes hår också :) Det blev fint.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, pusssss

Hedda- Hatar söndagar

Faaan vad jag hatar söndagar det är värre än att gå i skolam. Eller iallafall den här söndagen. Jag har inte gjort någonting idag förutom att plugga. Men ändå så lär jag mig ingenting. Jag  örjar lära mig svenskan nu. Vi ska kunna massor med ordklasser och skit, det är ättesvårt.
Jaja det är iallafall Gossip girl kl 7 så det är det som lyser upp min dag. ikväll måste jag åka till Rebecca och hämta mina grejer.
Nu ska jag fortsätta, pussss♥

Emilia-

Oj jag har suttit vid datorn hela dagen , det är fan rekord för mig . Men jag har ju pluggat i någon timme också . så biologin kan jag nu så då är det bara svenskan kvar :)

Min vecka kommer se ut såhär :
-Måndag : skola och plugga med Rebecca och hedda
-Tisdag : Skola sen till ekerö
-Onsdag : Skola , inget planerat
-Torsdag : Skola, inget planerat , börja små packa lite till Orsa .
-Fredag : fira Hedda som fyller år på Lördag . så vi ska vara hemma hos Hedda och ha tjejkväll :) 
-Lördag : packa det sista till Orsa, på kvällen ska jag väl dra ut och hitta på något kul .
-Söndag: Drar vi till ORSA , tåget går typ 11.50 .  

ja inte så mycket planerat mest plugga efter skolan .
Nu ska jag dra och äta tidig middag . kramar

E- koncentrations problem ?

Jag har fan koncentrations problem . Jag slår upp böckerna tittar igenom det och sen kan jag inte koncentrera mig något mer . Nu kom jag också på att vi har Svenska prov den här veckan . Seriöst nu börjar jag bli riktigt stressad . HJÄLP MIG !!?


Bild på mig och Rebecca :)

Emilia- 1 vecka kvar .

God morgon ! Väldigt sen morgon . Jag vaknade kanske för 2 timmar sen så nu är jag vaken .jag blev fösrt väckt halv 9 för vi skulle sjunga för Jennie som fyller år idag . GRATTIS ! sen gick jag och la mig igen . Men sen runt 10 blev jag väckt av min lillasyter Klara som skriker att jag ska vakna och gå upp , men jag vägrar ! Sen somnar jag om igen till halv 12 .
Idag så måste jag plugga Biologi och Engelska eftersom att jag ska ha omprov på det på Tisdag . Sen så har jag Hemkunskapsprov på Torsdag men det skulle jag och Rebecca plugga till på Tisdag . sen tror jag vi har So prov på torsdag eller fredag (?) plus att vi har värsta stora läxan i so som vi ska lämna in på Onsdag , men det kan jag inte plugga till . Men den här veckan ska jag verkligen plugga hårt för sen har jag ju ingen skola på en Månad . och sen på prao veckorna så kanske jag och Hedda ska åka på Någon rast och göra ett fysik prov som vi missar när vi är i Orsa .
Oj vad mycket prov hit och dit . Jag skriver nog mest det här för att jag själv ska komma på vad jag har för prov och läxor den här veckan. Inte så intressant för er !

Hedda- God morgon

Heeej söndag igen då. jaja idag ska jag plugga och städa och sånt där tråkigt. jag är dessutom ganska sjuk så det är bra om jag är hemma. Jag kanske är hemma från skolan nån dag den här veckan för jag måste verkligen bli frisk.

Det enda lilla problemet idag är att jag har glömt mina pluggpapper hos Rebecca. Men jag får åka till henne lite senare idag,  har även klader och allt mitt smink där.
Jaja nu ska jag gå och äta frukost

Pusssssss

Hedda- God natt

Nu  tänkte jag börja göra mig iordning för sängen, God natt <3

Hedda- HSM 3

Hahah just det jag glömde berätta en grej vi gjorde idag. Efter stan träffade jag och Rebecca John och så gick vi hem till Becca och såg på HSM 3, Tyvärr översaltade Rebecca popcornen. Skitsamma det viktiga var att Zac efron är så jävla het.
ÅÅÅh han är så söt. Egentligen tycker jag att själva filmen är ganska töntig men han lyser upp hela
 filmen. John kunde dock inte se det snygga i honom. Sen tröttnade John på filmen och gick och då kom Clara.




Här har vi hetingen, seriöst är han inte hur söt som helst?


Hedda- Dagen

Tjeeee nu kom jag hem för ett tag sen. Jag har varit först pch ätit middag i Kungshallen med Clara, Rebecca och Viktoria. Efter det drog vi till Timur och hans fina källare:P hahah nej men det var lite mysigt där men det blev en lugn kväll.
På dagen idag var vi först och solade solarium sen stack jag och rebecca ocg fikade på FIX och sen in till stan. Där träffade vi Clara , Linnea M , Maja, Malou oich Esmeralda på NK där det var modevisning för björn borg.
Yeye nifår se bilder från dagen antingen senare ikväll eller imorgon bitti.
mina planer för morgondagen är faktiskt att bara plugga hela dagen. Vi har så himla mycket nu så jag måste få en del gjort.
Jaja nu ska jag se Oceans thirteen som går på TV,
PUsssss

Emilia- Daim tårta

Sitter med Josefin min halvsyster och äter Daimtårta . yammi ! Idag var jag på ett badhus skit tidigt på morgonen . Men sen när vi kom hem så sov jag i 2 timmar , det var riktigt skönt :) Imorgon blir det plugg dag för min del , jag ska ha 4 prov den här veckan ,skulle vara skönt att ha gjort dom innan orsa , för sen har inte jag eller Hedda skola på en månad . Riktigt nice .
Om fem minuter börjar melodifestivalen . Det ska vi nog titta på .
nej nu ska vi hämta mer daimtårta . ciao !


Hedda-

Nu sticker vi och solar, Seee yaaaa

Hedda- France here we come

Tjaaaaaaaa, vet ni vi ska till Frankrike i sommar. Eller antagligen, jag rebecca , viktoria, Clara och Emilia fast det är bara jag och Reb som är säkra. Åååh jag längtar så mycket. Alltså vi ska till Rebs farmor som har bed and breakfast där.

Yeye idag ska vi sola solarium och kanske hem till Adam och äta lunch, men det blir nog en sen lunch isåfall.


Till den här byn ska vi i sommar, mysigt va ? :)

Emilia- Bloggar ..

Sitter och tittar runt på massa bloggar och så försöker jag fixa våran blogg lite , men det är ju verkligen hur svårt som helst . så jag ursäktar att det kan vara svårt att läsa vissa saker pga färger och allt . Men jag får be Hedda fixa det imorgon . Påtal om imorgon så ska jag upp runt halv 9 för att min familj tvingar med mig att bada kl 10 på morgonen .
Jag trodde jag skulle bli skit sprallig i hela kroppen pågrund av att jag inte får gå ut , Men det är faktist rätt så skönt att  sitta framför datan och inte göra någonting . Om ni också har tråkigt så är det bara att ringa och smsa nr är 0765974934. Höhö känner mig jävligt depserat .

Här är en bild på mig och Hedda från i sommras när vi var i Italien . Vi funderar på att ha den här bilden som header . Så om någon skulle vilja vara snäll och hjälpa oss fixa en header skulle det vara snällt . Ingen av oss fattar hur man gör (?)

Hedda- Äntligen Fredagkväll

Tjaaa nu är det fredag igen :) Ikväll ska jag, Rebecca, Viktoria och Clara hem till Wille där några andra kompisar är också. Sen ska Viktoria och Rebecca sova här så det blir nog en rolig kväll.
Nu ska jag äta middag, ha en rolig kväll , pusssss♥

Emilia- :S

Hej på er !
Är på ekerö nu , och jag ska vara här hela helgen . Det var riktigt länge sen jag var här en hel helg .
Jag måste bara berätta en läskig grej , är fan fortfarande lite skakis .. När jag skulle gå av bussen på ekerö så kommer en bil med två killar i ,och dom har nervevat fönster , den ena killen som inte kör har typ massa sjalar inlindade runt huvudet och så håller han i en jävla PISTOL ! Så ser jag att han siktar den mot mig ! Jag visste inte hur jag skulle reagera , sen sköt dom ett skott mot mig , men jag tror det bara var en sån där pistol som man skjuter på tavlor och träd m.m . Det lät som det iallafall . Men dom träffade inte . men hur fan ska man reagera , jag fick fan panik , man vet ju inte om det är en låtsas eller riktig . Även fast det inte var en riktigt pistol så kan ändå sånna där kulor också vara rätt så farliga om man träffar !

Ikväll så behövde jag vara hemma på ekerö för att jag har gjort vissa saker som man inte borde , men dom andra ska vara hemma hos wille med massa folk . så jag kommer sitta och tycka synd om mig själv hela kvällen . :(
Nu ska jag gå och titta mig själv i spegeln i 30 minuter , så tråkigt har jag just nu . hej så länge !

Hedda- Plugg är det tråkigaste som finns

Åååh vad tråkigt jag har. Jag sitter och pluggar SO.  Det handlar om kommuner och skit. Historia är åndå ganska roligt men det här är verkligen hur tråkigt som helst.
Egentligen skulle jag sova hos pappa i kväll och bara äta middag hos mamma men jag orkar inte gå till pappa nu så jag sover här. Han är i göteborg så han kommer ändå hem sent.
Yeye nu ska jag återgå till pluggandet och sen se Seinfeld och SATC.

Sista inlägget för ikväll så God natt<3

Hedda- hatar rubriken

Tjaaa, nu är jag hemma . Efter skolan idag så åkte jag, Emilia , vikku, Clara och Rebecca in till stan och kollade på kläder. Jag tror inte att någon köte nåt faktiskt. Jag var väldigt sugen men som tur var hade jag lämnat the money hemma.
Men jag hittade ett par Jeans på Gina som jag ska köpa sen tror jag. eller asså jag såg dem på deras reklam men sen var dem slut när jag kom dit. men som tur var skulle de få in dem v. 12 eller 13.
Nu ska jag plugga och sen äta middag.


Lite bilder från dagen, kollar ni in senare ikväll så kanske ni får se Emilia och Jojje dansa :)

Emilia på bussen från fredhäll där vi var och fixade en grej på rasten


Haha en ledsen Jojje på samma buss

Jojje and me on the bus


Me in school


haha mina söta  tjejer på bussen på väg in till stan

PUsssssss<3

Emilia- Datasalen

Tjena :)
Sitter i datasalen med Wille , vi har So som elevensval . Men vi övertalade läraren att vi skulle få sitta i datasalen och " jobba " , När vi slutat ska jag och Hedda först åka till fridhemsplan för jag ska köpa foundation . För min från face är nästan slut nu .
Måste dra nu har slutat. kraaam !

Hedda- God morgon

God morgon på er,  idag var det väldigt  svårt att komma upp. Jag tror det beror på det tråkiga vädret. Jag hoppas att det inte är lika kallt som det ser ut att vara.
Min dag börjar med hemkunskap, idag ska vi göra ost och skink paj. Inte riktigt min grej men vem vet det kanske blir gott.
Nu borjar jag om en halvtimme och har inte sminkat mig så jag börjar nog få lite bråttom.
Jaja vi hörs i eftermiddag, ha en bra dag.
 Pussssssss♥

hahah, hämnd Emilia :)

<3

Hedda- Sminktips

Jappp jag tänkte börja med det, jag känner verkligen att bloggen börjar gå under och jag tycker ju att det är så roligt att blogga så det vore ju synd om det hände.
Jag tänkte iallafall kanske ta nån ny varje vecka. Eller alltså tillexempel först puder sen foundation osv. Jag tänkte också lägga upp i 3 prisnivåer och ta några som jag själv gillar och har använt. Så jag kan lova att jag har testat allt som kommer upp och inte bara skriver massa påhittat skit.

Jag tänkte iallafall börja med puder för det är det jag själv tycker är allra viktigast.


Budget,  pris: 100- 150 
Max factor Creme puff


+ Finns i både täckande opch mindre täckande. Så man kan välja om man vill använda med eller utan foundation under. Om du ska ha foundation undre är De som heter translucent bra och annars är de vanliga färgerna bäst-
+ Priset är ett stort plus, kommer inte riktigt ihår vad det kostade men inte mer än 150 kr
- Går sönder i slutet när det är lite kvar
- Ingen spegel i dosan

Mellan 200- 250
Mac mineral powder


+ Perfekt att ha över foundation
+ Ger en väldigt fin yta
+ Finns i många färger, man får också väldigt bra hjälp att hitta rätt färg
+ Räcker länge
- Är inte tillräckligt täckande för att inte ha foundation under, för mig iallafall
- Ingen spegel i dosan

Dyrt 300 och uppåt
Kanebo Sensay total finish


+Täckande, funkar perfekt som foundation
+Spegel  och svamp i dosan, perfekt att ha med i väskan
- Priset är ett stort minus, dessutom behöver dosan köpas separat och därför blir det ännu dyrare. men har du bestämt dig för att köpa den så tycker jag absolut att du ska köpa dosan också, den kan man sedan använa hur länge som helst
- För täckande för att ha över foundation för min smak. Använder du borste istället för svampen blir den mindre täckande

Tips: Kolla på Nks reor efter detta puder då kanebo ofta rear ut mycket och ibland också dessa



Hedda- Videon kommer om nån timme

Tjaa igen, jag fattar verkligen inte någonting med Youtube.  Kan ni se videon ? rebecca sa att hon inte kunde se den men jag ser den ,  Menmen ringer Emilia sen och så fixar jag videon.
yeye nu sitter jag och ser på Oceans thirteen och dricker cola zero. det fanns inte light :(  Nej jag måste hinna plugga lite innan maten så  vi hörs senare, pusss på er <333

Hedda- Videon funkar inte, ska fixas

Kom precis hem från emilia , först tog vi en liten promme men sedan blev det kallt så vi drog hem till Emilia.
Yeye såg precis att videon som vi la in är privat, haha lyckade vi är asså. yeye jag ska fixa det nu iallafall. Återkommer snart. Pusssss

Emilia&Hedda- Videoinlägg

Ja nu ska vi äntligen lägga upp vårat första videoinlägg . Om ni undrar varför vi skriker så är det för att mikrofonen är trasig . Men våra röster klarar allt ! *stolta*

Nu ska vi ut på en promenad , jag och Hedda har blivit mästare på att promenera . see ya people !

Emilia- ORSA !

Jaaa ! Inte den här helgen men nästa helg så åker jag och Hedda till Orsa i en hel vecka och är lediga från skolan, fast vi åker inte ensamma , om det ändå vore så bra . Nej men vi ska åka med min familj . Men jag och Hedda ska åka tåg dit och hem själva . ska bli skönt att slippa sitta och trängas i en bil i flera timmar .
I Orsa Grönklitt är det bara massa barnfamiljer , Afterskin suger . Men jag ser mest fram imot att bara få åka snowboard i en hel vecka .

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem med en pizza till mig . har varit sugen på det hela dagen . så det passar ju bra :)
puss


Emilia- Back on track

Nu är jag på ekerö igen så då passar jag på att skriva . Det har inte hänt så mycket på senaste tiden . Sportlovet rullade på som vanligt , jag och Clara bodde typ hemma hos Rebecca hela lovet. Så vi ar haft det mysigt och mest tagit det lugnt hela lovet .
På torsdan och Fredan började alla komma hem så då hade vi lite mer att göra . På fredan så skulle vi vara några stycken hemma hos Viktoria på kvällen , senare kommer hennes syster med massa folk och det blir lite spårat . Men det
var jätte roligt hela kvällen .

Jag och rebecca , jag ser helt muppad ut .


Rebecca, Daniel,Clara, Adam och Bini . tror det är dom på bilden .

Clara och Wille

Tog bilderna från Onlynew.blogg.se :)

ciaoo !

Hedda- Plusgrader hela veckan

Heeejsan, jag sket i att åka till skolan, hade de viktigaste böckerna hemma. Så jag gick ner till mamma för att hämta lite grejer jag glömde här igår.
och så kollade jag väderprognosen för veckan , och det ska vara plusgrader hela veckan. Åååh jag är så glad :) NU börjar våren verkligen komma. men jag kolade lite andra ställen i världen också bara för att jag var nyfiken, och i New york är det 14 minus idag, fyfan.

Just det jag tänkte också berätta att vi ska börja med videoinlägg. Jag har nu blivit medlem på youtube men tyvärr fattar jag inte hur man tar dem från youtube sen. Nån som kan förklara?
Jaja annars skulle Emilia visa mig :)

Nu ska jag snart sticka upp till pappa igen och fortsätta med plugget, Vi hörs <3

Hedda- School

Tjaa nu ska jag ivägtill skolan och hämta böcker och lite papper. Jag mår lite bättre nu så förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon.
Seeeeee yaaaaaa


Hedda- Goood morning

God morgon på er. Nu har dem flesta antagligen gått iväg till skolan men inte jag. Jag mår verkligen skit så jag stannade hemma. Tyvärr behöver jag ändå plugga skiten av mig här hemma. Jag har 3 prov varav 1 är omprov och en inlämningsuppgift den här veckan så det är bara att plugga på. Jag hörde också att det skulle bli plus grader idag så jag kanske tar en promenad senare.

Yeye vi hörs om ett tag, pussssssss<3

Hedda- God morgon

God morgon på er. Jag bestämde mig iallafall för att gå till skolan idag. Jag är väldigt förkyld men det får funka. Nu ska jag gå om exakt 3 minuter så det är lite bråttom. Just det idag är det premiär för min nya skinnjacka, det kanske är lite kalllt för det egentligen men skitsamma.
yeye ha e bra dag, pusssssss♥

Hedda-

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, mår inte så bra så jag måste verkligen sova

God natt

Hedda- håller på att bli sjuk

Tjeee , jag har jätttttte tråkigt. Jag är klar med spanskan och Emilia orkade inte träffa mig. Jag försökte till och med muta henne med ostbågar men icke sa nicke. Det kanske är bra ändå för jag känner att jag börjar bli sjuk och jag har jätteont i halsen.  yeye ska duscha nu, pussssss<3

Hedda- pluggar inför prov

Tjee nu är jag hemma igen. Först åkte jag in till stan med Vikku.
Vi hittade ett par jättefina skor på Vagabond som jag tror jag köper i veckan och en jättefin Tröja på Odd molly.
Jag fyller ju år snart och då får jag nog lite pengar så jag köper nog tröjan sen eller så önskar jag mig den i födelsedagsresent. Sen åkte jag till Essingen och träffade Emilia och s å tog vi en promenad på isen, det var jättemysigt.
Nej nu ska jag plugga och sen se Gossip girl, pusss på er



Tröjan från Odd molly, det är inget rosa linne under, det är bara på bilden. Men visst var den söt ? :)
Jag hittar ingen bild på skorna så dem får ni se senare.

Hedda- God morgon

Åååh vad fint väder det är idag. Jag blev alldeles lycklig när jag vaknade imorse och solen sken in genom fönstret.
Jag hade ju egentligen tänkt plugga hela dagen idag men det är ju inte bra att överdriva så jag tänkte hitta på nåt annat också.  Jag kanske ska försöka få med mig mamma in tilll stan och kolla på Snowboard.
Eftersom jag åker ganska mycket nu så tänkte jag köpa en.
Yeye , vi hörs :)

RSS 2.0