Emilia- A lot like Love

Har pluggat i några timmar idag, vet inte alls hur det kommer gå på provet, men jag tar det som det kommer.
Skulle skriva vad jag fick för presenter idag också.

- 3 månaders träningskort på friskis och svettis
- Pengar till resor i sommar
- pengar till sparkontot
-Presentkort på H&M och Gina tricot
- Blommor

Tyvär kunde inte alla i min släkt komma idag. Men tack för presenterna!

Jag har planerat in massa resor känns det som, och vissa måste jag betala lite själv på så det gäller att jag sparar.

Om 3 veckor åker jag och Hedda till Orsa och sen till Sälen och åker snowboard.
Vi kommer först åka till Orsa i 3 dagar där min pappa och familjen hyrt en stuga. Sen på söndagen på sportlovet åker vi från Orsa direkt till Sälen ( Högfjället) där min mamma och familjen har hyrt ett lägenthetshotell, Och där stannar vi tills på Torsdag. Är det någon annan som ska dit på sportlovet?

Vet inte om det är för tidigt att säga det här, men man kan inte låta bli att tänka på sommarvärme just nu.
Men i sommar så är det bestämt att jag ska följa med Hedda och hennes familj till St Raphael som ligger vid franska rivieran i en vecka, Det ska bli så härligt!
Sen kommer jag nog att åka direkt där ifrån till vårat sommar hus som ligger någon timme där ifrån.

Sen har vi tjejer haft en liten tanke om att åka till Gotland i sommar, för Claras farmor hyr ut något hus där, så det skulle vara superkul!

Sen har man ju småsnackat om lite mer saker man skulle kunna göra, vi ska göra någonting iallafall, det blir som en avslutning för oss, eftersom att vi sen börjar i gymnasiet.


St raphael :)


Gotland, Visby.

Nu ska jag lägga mig framför tvn i en halvtimme och sen gå och lägga mig!

Puss!


Emilia- Pluggar

Hejhej!
Nu är jag verkligen sjukt stressad, vi har biologiprov imorgon, och som många andra så har jag knappt pluggat någonting, lärde mig vad en kromosom var igår.
Jag var som sagt tvungen att plugga när vi var hos några familjekompisar och åt middag.
Idag kom några i släkten också, så då fick jag mer presenter, hinner inte skriva upp va jag fick nu, skriver i ett annat inlägg.
Aja nu ska jag sätta igång med Biologin, har jag tur så är jag klar om 5 timmar.

kramar!

Hedda- snart våår

Nu är vi snart inne i sista vintermånaden och det känns ju gaaalet skönt.
Jag har ju inte skrivit så mycket i helgen men det är för att jag typ inte har varit hemma nånting, jag har sovit hos vickan hela helgen. I Fredags hade ju vickan inflyttningsfest , gaalet kul och då sov vi där sen. Igår var vi inne på stan och fikade och kikade lite vårkläder. Jag hittade en jättefin pälsväst som jag ska köpa i veckan. Mötte sen upp pappa för middag på mamas and tapas. Sen var jag barnvekt hela kvällen men som tur var kom vickan och gjorde mig sällskap när barnen hade somnat.
Hahah sen blev det lite problem med nycklar och grejer så då åkte vi hem till henne och sov igen.
Idag ska jag plugga biologi och svenska men helst av allt skulle jag bara vilja ta en långpromenad på isen menmne man kan inte alltid göra det man vill göra, pusss

Emilia- Tack allesammans!

Hej hej, försökte skriva ett inlägg tidigare idag, men det gick inte att logga in på blogg.se så jag försökte nu istället och då funkade det som vanligt igen.
Oj oj oj var ska jag börja egentligen.. Vi kan börja med morgonen på min födelsedag, då blev jag väckt med sång och tårta av mamma och familjen. Då fick jag en LCD tv till mitt rum:) Eftersom att jag inte haft någon tv där tidigare, så jag är skit nöjd!
Sen så gick jag till skolan och där sjöng dem för mig med. Tack för alla Grattis som ja fick under dagen!
Sen på kvällen så kom lite av min släkt på födelsedagsmiddag, och då fick jag ett kitt med body shop grejer till ansiktet, presentkort på Åhlens och presentkort på H&M. Så jag är nöjd!
Juste jag har börjat få mitt barnbidrag nu, så nu kommer jag betala nästan alla kläder och sånt själv, så jag får se hur det går. Så då är det perfekt att ha presentkort och sånt.
Sen så fixade jag mig hemma och drog hem till Viktoria där det redan kommit lite folk, sen rullade det in massa roligt folk under kvällen! Och så sjöng alla för mig där också, haha var tvungen att stå på en stol, och höll på att ramla ner tur att Tinna stog och höll i mig där bakom, hur hade det sett ut om jag plötsigt låg på golvet, haha kan knappt föreställa mig det själv.
Sen senare på kvällen så blev det kaos för att det var något med polisen så alla var tvugna att dra och så kom Viktorias föräldrar hem, men dem visste om att hon skulle ha fest så de var helt chill.
Men tack allihopa för en helt undebar och crazy kväll. Kunde inte fått en bättre födelsedag!!
Imorgon så måste jag gå upp kl 9 för kl 11 kommer släkten på pappas sida och ska äta brunch och fira mig.
Så god natt, dröm sött!

Grattis emilia

Grattis gumman nu är du 16 år, grattis grattis grattis, måste gå av bussenu men jag ska ändå säga grattis till dig hela dagen, puss på div min 16åring, you are the best:)<3

Emilia- Sista dag som 15 !

Heeejsan!
Är superglad just nu!
Iallafall så kom jag hem för ca en timme sen, jag var och åt en trevlig middag med mamma och pappa på St: Eriksplan. Det blev Tapas, men det är så jävla mycket vitlök i den maten så jag har jätte ont i magen nu. Men gott var det!
Ska snart plugga det lilla sista inför provet imorgon och sen ska jag inte plugga ett skit mer förrens på Lördag.
Idag var det iallafall min sista dag som 15, jag kan säga att år 13 till 15 inte har varit dem roligaste åren i mitt lilla liv. Men det blir nog bara bättre och bättre från och med nu.
Imorgon så ska jag väl antagligen bli väckt med sång och tårta, sen har jag ingen aning om vad jag kommer få i present. Sen på kvällen blir det en riktigt crazy night med massa paaarty!
Nu ska jag plugga det sista och sedan sätta på lösnaglar tror jag.
Puuuss på er!


Emilia- Hold you down

Det börjar närma sig min födelsedag nu, på fredag fyller jag äntligen 16 år! Om jag ska vara ärlig så längtar jag inte så mycket efter att få presenter längre, att bli är äldre är bara en bra födelsedag för mig! Att bli 18 är ju den högsta önskan just nu.. Bara 2 år kvar nu!
Efter skolan så åkte jag hem och la mig i ett varmt bad, det börjar bli en vana för mig att lägga mig i ett bad efter skolan, jag fryser lite smått hela dagarna, så det är en bra avslappning för mig, man glömmer allt annat för ett litet tag.
Mamma köpte ju hem en hårfärg till mig för några dagar sen så jag tänkte ta tag i att färga utväxten ikväll också.
Nu ska mamma förhöra mig på lite SO För vi har prov på Fredag. Det är väldigt stressigt i skolan just nu, men jag försöker verkligen att inte stressa så mycket, och definitivt inte plugga ihjäl mig. En timme per dag räcker för mig.

Slänger in en hyfsat bra låt innan jag loggar ut.
"Hold you down" med Jennifer Lopez ft. Don Omar


Emilia-uppehållet

Tjo, mitt tangentbord hemma hos pappa hade inga batterier kvar och vi hade inga batterier hemma så jag kunde inte skriva igår. Men just nu sitter jag i uppehållet med lite folk och snackar om kärleksproblem, livet är hårt ibland.. Men jag måste erkänna att jag har ett super bra liv just nu. Oj nu börjar våran lektion , måste rusa !

Hedda- god morgon

Tjoo, kom precis från duschen och sitter nu och ser på vakna med the voice. Jag har sovmorgon så jag börjar halv 10. Men nu ska jag käka frukost, pusssss


Hedda- Livet leker

Jag är jävligt glad av nån weird anledning, har väldigt mycket plugg så egentligen borde jag vara stressad för det blir jag alltid när jag har mycket plugg. Men just nu är jag inte alls stressad, jag är bara galet  förhoppningsfull inför den här våren och sommaren. Jag känner verkligen på mig att det  här kommer bli ett helt underbart år.
Nu ska jag plugga lite mer tror jag, eller kanske bara sova,  ooh fan vadskönt att bara sooova :)
Min nya taktik när det gäller skolan och prov är att  det är viktigare att sova inför ett prov än att plugga, härlig taktik va? :P För man kan ju ändå inte sitta och skriva ett prov om man är dödstrött.
Så nu ska jag nog gå och lägga mig, haha kl är 22.15.

Soov så gott, pusss

Hedda-

Tjoo, kom precis hem från vickan där jag har varit hela eftermiddagen, hinner dock inte skriva nu för jag ska plugga religion, pusss på er

Hedda- crazy bananas

Tjeena, sitter just nu och ser på nån konstig film. Jag hade en lång dag i skolan idag men den gick ändåganska fort och efter skolan drog jag och Clara till Cafe fix och satt där och drömde oss bprt till sommaren i typ 2 timmar. Jag har även hunnit med lite plugg ikväll och ska nu ta ett bad och läsa ut kim novak badade aldrig i genesarets sjö, måste läsa ut den men den är gaaalet tråkig.

Här kommer ite bilder från mitt jullov :)


Moi

Jag och gustav



Jag och pappa

hahah orkade inte lägga in mer men ni får se mer någon annan dag :)
Pusss

Emilia- Bad boy

Hejhej!
Idag var jag i skolan och jag har verkligen haft en jobbig dag, skulle kunnat bryta ihop när som helst.
Så jag gick hem efter matten och la mig i ett varmt bad och läste lite i svenska boken, efter det så gick jag upp och gjorde engelskan, skönt att ha det gjort!
Mamma köpte hem hårfärg till mig igår också, ska bara fylla i utväxten. Men jag gör det på Onsdag, orkar inte göra det nu. 

Jag kan ju passa på att skriva hur min vecka kommer se ut:

Måndag- Check!
Tisdag- Till Ekerö och sedan plugga
Onsdag- Skolan,plugga och färga håret
Torsdag- Skola, äta födelsedagsmiddag med mamma och pappa.
Fredag- JAG 16 ÅR! Middag hemma hos mamma på kvällen, sen blir det paaarty!!
Lördag- Åka till Ekerö och plugga massa-.-
Söndag- Släkten kommer på brunch och firar mig.

Så ser min vecka ut än så länge.
Är det bara jag som är så extremt skoltrött nu, jag vill ha sommarlov och sen börja i gymnasiet!
Men det är inte långt kvar nu, så jag ska försöka stå ut!
Paradise hotel är ikväll så det får ni inte missa, det börjar närma sig finalen nu, Spännande!


Emilia- girls just wanna have fun

Heeej igen, jag ligger fortfarande i bäddsoffan, Viktoria och Hedda ligger och slår varandra så jag skriver ännu ett ointressant inlägg här i bloggen. Ingen av oss är trötta, vi har typ tittat på 5 olika filmer/ tv program. Okej nu måste jag slänga mig emellan dem för det börjar bli våldsamt och hedda börjar hyperventiliera och Viktoria hålller i Heddas huvud på något konstigt sätt. Jag får börja klia viktoria så hon kan sova någon gång. Godnatt!

Emilia- paradise

Tjena tjena, jag, Hedda och Viktoria har bäddat ut min bädd soffa och nu sitter vi nerbäddade och tittar på den bästa dokusåpan nämligen.. Dundundun, PARADISIE HOTEL!! Oj nu börjar det igen, bye bye.

Emilia- Ciao Bella

hejhej, nu ska vi dra hem till mig från Hedda. VI ska nämligen ha filmkväll ikväll. mysigt!
Jag tror vi ska se på Ciao bella för Clara har aldrig sett den. Men det beror på hur sjuk hon är annars så ligger hon hemma ikväll.
Aja nu är Hedda otålig så nu måste jag draa!

pusseliluss!!

E och H

Nu drar vi in till stan! Hör av oss ikväll, puss!

Hedda- spotify

Tjoo, jag sitter just nu och provar spotify för första gången, heheh ja jag är seg på sånt. Alla har haft det i typ 6 månader men idag köpte min pappa det, hehe ÄNTLIGEN. Men det är ju verkligen skönt att ha det märker jag nu. Emilia är påväg hit och sen drarvi in till stan och fixar lite grejer, Pusss på er

Hedda- goodmorning

God morgon, jag sitter och ser på tv, gick upp för typ 30 minuter sen. Nu ska jag käka frukost och sen ska jag ringa emilia och se om hon vill sticka och träna med mig :) ha en bra dag, pusss

Emilia- godmorgon!

Good morning! Jag har vaknade för ca 40 minuter sen, ska snart ta en sväng in i duschen. Jag snackade precis med Clara och hon är fortfarande sjuk, vi som skulle ut idag, men har hon tur så kan hon komma ut och ta en fika inne stan. Nu ska jag äta frukost är jätte hungrig. Pussar!

Emilia-tröött!

Tjo, kom hem för ca en halvtimme, jag och Hedda åkte hem till Viktoria, där hade hennes storasyster typ fest, så vi satt mest i köket och snackade med varandra hela kvällen, och jag satt och smuttade på 3 koppar te. Nyttig som jag är! ImorgonBITTI ska jag sova ut för jag har varit sjukt seg hela kvällen. Nästa fredag fyller jag ju också år och Viktoria ska ha sin inflyttningsfest då, så det ska bli sjukt najs!! Jaja nu ska jag somna in i min skönhets sömn. Natti natti!

Hedda- sköööön dag

Tjoooo, jag sitter jst nu och ser på Body of lies som pappa spelat in åt mig. Jag har haft en väldigt skön dag. Jag hade två lektioner ungefär pga håltimmar och syvmöte. Direkt efter skolan drog jag och Ë på bio och såg snabba cash. Den var väldigt bra men jag tycker att dem har valt att ta bort helt fel saker från boken. Efter bion drog jag och träffade pappa och gustaf för en väldigt sen lunch/tidig middag på östermalmshallen. Sen åkte jag hem till E och var där ganska länge och sen drog vi till vickan där vi var hela kvällen. Men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig så sov gott :)

Emilia- Snabba cash

tjolahopp!
Idag hade jag bara 3 lektioner så vi slutade halv 12. Så jag och Hedda gick på bio och såg snabba cash, den var bra!
Efter det skulle Hedda äta en tidig middag ute med sin familj, så jag åkte hem till sjuka Clara, så jag tar risken att bli sjuk, Scarry..!
Jaja nu ska jag rulla Clara till en korv i hennes täcke, hoppas ni förstår vad jag menar..


Hahahaa, inga kommentarer!

Emilia- Ska träna med Hedda!

Hejhej!
Nu ska jag åka och träffa Hedda och sen ska vi hem till Clara som ligger sjuk, där ska jag iallafall hämta Claras träningskort, för jag har inget än, och det är dyrt att betala 90 kr varje gång man ska träna liksom.
Aja nu måste jag rusa, önska mig lycka till!


Hedda- lång sovmorgon

God morgon, jag försov mig , skulle ha varit i skolan halv 10 och vaknade kavrt i. Så jag skiter i första lektionen. Nu sitter jag och kollar vårkollektioner på nätet samtidigt som jag ser på greys anatomi.. Men nu ska jag hoppa in i duschen, pusss

Hedda- östra real here I come

Tjeena, har varit på öppna hus hella kvällen och har nu sett ett avsnitt av entourage som pappa spelat in åt mig. Vi var ju på östra reals öppet hus och det var galet mycket folk. Men jag tyckte ändå väldigt mycket om skolan och vi kollade runt lite och sådär. Så nu ska jag bara bestämma i vilken ordning jag ska ha mina linjer.  Vi var även på bromma efteråt och den verkade också väldigt mysig, jag kommer nog ha den skolan direkt efter östra på listan. Men nu ska jag gå och lägga mig, pusss på er och god natt

Emilia och Hedda

Hej hej! nu ska vi snart dra på öppethus på både östra real och bromma gymnasium. Men först ska vi städa upp lite efter oss här hemma hos Hedda.
Puss

Emilia- Laila Bagge?

Hejhej!
Vid middagen idag så sa mamma och Fredrik att dem tyckte att jag var lik Laila Bagge, Jag har hört det från mina kompisar också!:P
Själv tycker jag verkligen inte att jag är lik Laila Bagge.


Laila Bagge                                          Emilia
           

Vad tycker ni? Lika eller?

Emilia- Söndag

Söndag igen!
Aja jag känner på mig att den här veckan kommer gå snabbt. Kan skriva upp det lilla som jag vet att jag ska göra den här veckan

Måndag- Skola, sedan hem och plugga till matteprov.
Tisdag- Öppethus på både Östra real och Bromma, så jag drar en timme på varje.
Onsdag-Plugga efter skolan
Torsdag- Kanske bio efter skolan
Fredag- Skola, Sen får vi se vad vi hittar på senare på kvällen

Som sagt har inte bestämt så mycket den här veckan.

Nästa fredag fyller jag 16 år, det ända jag har önskat mig i födelsepresent är pengar till resor i sommar och pengar till extensions hos frisör.
Nu ska jag duscha, plugga och sen stryka lite skjortor åt pappa.

Puss


Hedda- 21 veckor kvar till sommarlov

Tjooo, nu är det söndag igen och jag har haft en jätteskön helg. Igår på dagen var jag på släktlunch inne i stan  typ hela dagen, och gissa vilka som satt snett bakom mig? Madde och carl-philip, hahah tyckte det var lite coolt.
På kvällen sen käkade clara middag hos mig och sen hade vi myskväll hemma hos clara. Runt 12 kom också vickan dit och så sov vi där alla 3. Idag var jag och vickan inne i stan och fikade på baresso.
Nu ska jag plugga och sen vill clara förhoppningsvis träna med ig. Och om jag ar tur kanske jag kan lyckas dra med henne på bio för att se snabba cash(ser den igen med dig emilia, du kan vara lugn :P).
nu ska jag plugga matte, pussssss

Emilia- Hemmakväll..

Hej på er!
Egentligen borde jag ligga bänkad framför tvn för det är Paradise Hotel XL, men ska snart springa till tvn när jag skrivit klart det här inlägget.
Igår var det ju fredag, först var det skola. Efter skolan, tro det eller ej.. så GYMMADE jag! Det var jätte kul och jag tycker faktist att jag borde få ett Godkänd, med tanke på att det var första gången.
Sen åkte jag hem till mamma och åt middag, det hela slutade med att jag och mamma började bråka, det är därför jag bott väldigt mycket hos pappa på ekerö på senaste tiden, men om man skulle bortse från resevägen/tiden så trivs jag väldigt bra här!
Efter jag bråkat klart så drog jag till Östermalmstorg, där mötte jag tjejerna och philip och hans kompisar sen åkte vi till Ropsten på en fest, man kan ju säga att hemresan var händelserik, det var en halvtimme tills tåget skulle gå så vi lyckades sätta på lite lösnaglar på alla killar och massa annat vrickat, haha fyfan vad vi garvade! Japp en rolig kväll med ett härligt gäng!
Sen idag så vaknade vi upp hos Hedda, hon skulle äta lunch med släkten så jag åkte hem till Viktoria där även Clara också var. Haha och där flummade vi oss i några timmar och åt massa chips,glass och godis. Man kan ju säga att jag var mätt efter det, men gott var det:)
Nu är jag iallafall på Ekerö och har en hemmakväll, väldigt skönt faktist.
Nu ska jag rusa till Tvn.
Kramar

Hedda- crazy

Good morning sunshines, har precis vaknat men Emilia ligger här bredvid mig och sover fortfarande. Igår hade jag en ganska stressig eftermiddag. Vi var iallafalloch gumma och det var första gången för Emilia men hon var verkligen superduktig. Sen åt jag middag med vickan på hot wok. Sen åkte vi och träffade E, Clara och några andra kompisar och drog på fest. Vi kom hem lite sent igår tror det blev typ kvart över 2 och sen satte vi på en film och somna i soffan. Men nu ska jag försöka få upp Emilia för jag är hungrig, pusss på er

Emilia- PISSFÄLTARNA!

Hejhej.
Fältarna läser tydligen våran blogg, eftersom att dem skickade ett mail på facebook till mig,Clara och Tinna angående nyår?!
Vi fattade ingenting, men tydligen hade det varit för mycket alkohol på bilderna, och sen hade det varit för mycket folk på festen, sen reagerade dem på att Clara hade fått en raket på sig.
Så dem hade tydligen ringt till våra föräldrar och klagat på hur våra föräldrar uppfostrade oss, fältarna undrade hur man kunde släppa ivag oss på " knarkar fester" på nyår!!? Hur kan dem säga att vi drar på knarkar fester, de vet inte ett skit om oss! Sen säger dem att våra föräldrar har en dålig uppfostran!?
ÄCKELFÄLTARE!
Ett tips till er fältare, eftersom att ni läser våran blogg... Sluta vara emot ungdomar så mycket, ni har redan förlorat ungdomars tillit till er, och jag kan säga att föräldrar också har börjat förlora tillit till er.
Vi har redan föräldrar som tar hand om oss och har ansvar för oss. Vi behäver inte fler!
Vi skrev ju en skvallerblogg också för ett par månader sen, och igår fick vi ett brev hem från polisen där det står att åtalet lagts ner, tror dem seriöst att polisen orkar lägga energi på dem små skitsaker skolan har att anmäla!
Fan vad skönt det ska bli att sluta i SKIT rålis om några månader!

Nu ska jag lugna ner mina nerver och lägga mig och titta på tv!


Hedda-

Tjooo, nu har jag precis pluggat lite med min lärare. Jag fick en ny idag och hon var jättebra. Om ni har problem med nåt ämne i skolan så rekommenderar jag verkligen att ha en privatlärare hemma nån gång i veckan. Det är inte så dyrt som man kan tro. Det blir faktiskt mycket roligare att plugga när man har nån som verkligen kan förklara.
Nu ska jag iväg till gymmet om ett tag. Jag ska träffa george där och förhoppningsvis hänger clara med också.
men puss på er

Hedda- ska träna

Tjoo kom hem från stan för etttag sedan. Jag och clara var inne ett tag och fixade gymkort och jag köpte lite grejer. Nu ska jag iväg och träffa henne igen och gymma. det ska faktiskt bli jätteroligt. Jag vet att jag är jättedålig på att blogga men jag sätter ig nästan aldrig vid datorn längre, men nu måste jag sticka, pusss

Emilia- Hemma

Ännu en tråkig dag i skolan har gått. Är trött på skolan.
Efter skolan drog jag iallfall hem med min stora packning, och nu ska jag plugga lite Engelska, sen ska jag sova i någon timme. Har inte sovit så mycket de närmsta dygnen.

Nu ska det pluggas-.-


Emilia- PH

hejhej, idag började skolan, finns inte så mycket att säga förrutom att det är piss att skolan börjat igen.
Efter skolan åkte vi och fikade vid slussen jag och Hedda, och senare kom Clara också.
Sen gick vi och tittade i lite affärer.
Ikväll är det Paradise hotel!! MISSA INTE!
Det kommer komma en ny deltagare in i huset också, Pontus heter han, han var faktist väldigt charmig tycker jag. Mogen, bra utseende och trevlig:)
Iallafall kl 22.00 på kanal 6.

Jag fyller år snart också, jag har typ bara önskat mig bidrag med pengar till resor i sommar, och sen så ska jag gå till en frisörsalong i Maj och göra riktiga extenions som man kan ha under sommaren, så det önskar jag mig också bidrag till.

Puss och hej.









haha såhär tråkigt kan man ha det på en vardagskväll.. Men fin fina miner blev det iallafall, höhö

Emilia- GRATTIS Gumman!


GRATTIS PÅ 16 ÅRS DAGEN CLARA!
Ja må hon leva ja må hon leva och ja må hon leva ut i hundrade år, hurra hurra hurra!

Hoppas du haft en underbar födelsedag!








Emilia- Lööördag

Hejhej!
Just nu är jag på Ekerö, jag ska snart börja göra iordning mig för jag ska snart in till stan och möta tjejerna och sen ska vi festa och fira Clara kl 00.00 för hon fyller ju 16 år imorgon!!
Igår åkte vi ju i Hammarbybacken, jag gillar inte den backen så mycket, men det var ändå väldigt kul, alla vi ligger på samma nivå när vi åker och då blir det mycket roligare :)
Här är iallafall lite bilder, Viktoria var också med, men hon var tvungen att dra tidigare för hon skulle på träning.


Clara


Tinna


haha jag


Hedda

Nu måste jag börja fixa mig.
ha en bra kväll!

Hedda-

Tjena , det var jätteroligt att åka snowboard idag, åkte premiäråket med min nya snowboard och den var jävligt skön. Nu sitter jag och Emilia i min soffa, eller Emilia ligger faktiskt här och sover. Men vi väntar på att mamma ska komma hem med sushi, vi hörs senare, puss

Hedda- Snowboard

Heej allihopa!
Nu har jag kommit hem från Argentina och det var jätte härligt där, kan lägga in lite bilder senare.
Nu ska iallafall alla vi tjejer åka till Hammarbybacken och åka snowboard. Det ska bli kul, men mindre kul att bära på alla snowboardar och allt.


grym låt

Emilia- :D

Heej på er!
Igår kväll åkte jag och Clara hem till mig på Ekerö och hade filmkväll. Sen somnade vi runt 4. Kl 11 blir vi väckta av Viktoria som säger att hon har kommit hemt ill sverige nu, gissa om vi blev glada!! Så Viktoria åkte hit till Ekerö och har varit med oss hela förmiddagen :D Och inatt så kommer Hedda också hem, så snart är alla samlade.
Har saknat dem båda så himla mycket!!

Nu ska vi dra oss in till stan, och ikväll sover vi hos Viktoria! :)
Puss

Emilia- In till stan

hejhej! Måste skriva snabbt. Just nu är jag på ekerö så jag ska åka in till stan och möta Clara nu, Bussen går halv så jag måste springa nu.

Puss

E-

Godmorgon. Jag vaknade för ungefär en timme sen.
idag ska jag, Clara och Tinna in till stan, först ska vi ta en fika och sen ska vi gå på bio och se Avatar. Så det blir trevligt:)
Men det är så jävla piss jobbigt, för jag har inget busskort så jag måste lösa det på något sätt. Nu ska jag börja fixa mig.
Ha en bra dag!

Emilia- Promenad

Nu ska jag och Clara ut på en promenad, vi behöver det, vi har inte varit ute på hela dagen så vi är båda helt weird i skallen!
Förresten så snackade jag med hedda på chatten inatt, och hon mår bra i värmen, hon flagnar och längtar hem!

Pusspåer!


Clara skriver- Hej här kommer piff och puffarna hoppar fram igenom schäärtarna...

... och du får följa med.
Nu sitter Jag och emilia här hemma hos mig! Vi ska snart käka och sen får vi se om det blir utgång eller bara mys hemma! Idag har varit en riktig chill dag. Emila kom över och vi lagade mat och kollade på tv och nu ligger vi här i sängen och degar.
Pratade just med viktoria som är i THAI- I LÄND.. haha (internskämt) men i thailand till alla er andra. Både Viktoria och Hedda kommer hem den 6:e nästa vecka. Det ser vi fram imot :)

Inget roligt att skriva... Ha det så bra alla roliga människor!

Vi ser inte fram emot skillanden mellan oss bleka och viktoria och heddas bränna!

Emilia- Leave this world behind us

godkväll.. eller ska man säga godmorgon.
Jag snackade precis med Clara i telefon, och vi båda kom överens om att man var så upptagen med att planera nyår den här veckan att man knappt har planerat vad man ska göra nu efter nyår.
Aja det lyckas vi nog planera imorgon.

Här är iallafall några av bilderna


12 slaget!


12 slaget


12 slaget


12 slaget


Mario&Philip


Philip och Clara

Söta Clara och Tinna!

Vi var iallafall på en fest på drottning gatan högskolan,det var riktigt roligt.. Haha och Clara lyckades få en stor raket på benet, smart som hon är så springer hon närmare raketerna och så råkar en raket välta, och ja.. Clara får den på sig, men den smällde iallafall inte på henne, det var ju tur det! Men nu har hon fått ett stort blåmärke på benet. Stackare!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, kanske ska ta och ringa en person innan det.

Godnatt!

E-

Idag är det den 1 Januari, det betyder att det är 29 dagar kvar till jag fyller 16!!
Nu är jag iallafall hemma, jag fick som tur var åka buss. Idag är det ju Fredag så jag vet inte vad som händer, men med tanke på att det var nyår igår så är väl många hemma och vilar ikväll..
Mamma och dem har hyrt en film så jag kanske stannar hemma och ser på den ikväll. Ska ringa Clara nu, måste prata med henne om en sak.

( Tinna håller på att ladda upp bilderna, så dem kommer in här på bloggen snart)

Puss

Emilia- 2010!

grym start på det nya året! jag skriver kortfattat nu i punktform, sen senare skriver jag mer detaljer+ massa bilder!

-God mat.
-Härliga människor
-Clara fick raket på sig, men ni kan vara lugna!
-humöret på topp!
-Clara ramlade runt som fan!


Skriver sen! Ska hem till mig nu, men jag hoppas att jag kan åka buss hem, annars måste jag gå ända från fridhemsplan till stora essingen, kommer frysa till is om jag ska gå:S




RSS 2.0