Emilia- Hungrig!

Tjenare, väntar på att Philip ska komma så att jag kan äta middag, vill ju vara trevlig och vänta!

Här kommer liite bilder på mitt nya hår, har dock uppsatt, orkar inte släppa ner det.







När man släpper ut det så är det nedanför brösten. Satte upp två flätor när jag hade duschat igår, så idag blev det härliga lockar!

E- fullproppat

hejsan!
Nu har ännu en helg gått, den har varit lugn och mysig för min del.
I fredags så kom Philip och hämtade upp mig med vattenskoter och så åkte vi in till slussen där hans familj stod med båten. Så där sov vi över natten. Tidigt på lördagsmorgonen så gick vi upp för Philip skulle vara med i någon vattenskoter tävling. Från början var det tänkt att jag skulle åka hem på morgonen, men sen frågade de mig om jag ville följa med och titta på när dem åkte, så då gjorde jag det. Det slutade med att vi hamnade i Sandhamn där racet slutade. Där åt vi lunch på "dykarbaren", jätte mysigt ställe. Hela sandhamn var jätte mysigt! Sen åkte vi hem mot stockholm. När vi kom till slussen så fick jag ta över vattenskotern, det var riktigt kul att åka. Så jag körde ända hem till södertälje. Snacka om att jag var frusen efteråt. Sen sov jag hemma hos Philip inatt..
Idag när jag kom hem så var jag skit trött så det första jag gjorde när jag kom hem var att trycka i mig pringels och sen sova i 2 timmar. Riktigt lugn helg, men dem helgerna kan ibland vara dem bästa!

Juste i veckan så satte jag också in keratin vax extensions på wendys hair salong. Jätte trevligt ställe! Jag blev iallafall jätte nöjd, det ända jobbiga är att man måste lägga ner mycket tid på det. Och jag är van vid att mitt vanliga hår brukar torka på 20 minuter, jag duschade för kanske 5 timmar sen, och det är fortfarande blött! Men det är mycket istruktioner man måste följa, så om man är den som inte orkar fixa med håret ofta, så rekomenderar jag inte att den personen ska göra det!
Men jag är iallafall glad att jag satte in det. Jag satte in 90 slingor och det blev 3400 kr + att jag köpte shampoo,balsam och serum som man ska ha till extensions, då allt slutade runt 3800 kr.

Kan skriva upp veckan som kommer.

Måndag- Åker till Södertälje, sover där.
Tisdag- idrottsdag :(
Onsdag- måste köpa skor och en liten väska att ha på balen!
Torsdag- Bal.
Fredag till Söndag- Klassresa.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på tv en stund och sen sova!

Godnatt!


Emilia-

Hedda har ju slutat skriva. Jag känner likadant som henne, men det händer så mycket nu för tiden så det kan vara skönt att skriva av sig! Och sen så har jag extremt tråkigt just nu så varför inte bara skriva lite.

Vilket underbart väder det har varit dem här dagarna. Har mest legat i rålis och solat, har faktiskt fått lite färg i ansiktet. Använder inget smink, förrutom eyeliner och maskara. Imorse så var också jag och Gustaf med på nyhetsmorgon angående solkrämer m.m. Ni kan se det på tv4play. Igår var jag inne i stan med familjen och lyckades hitta min balklänning i sista sekund. Har letat som en GALNING på stan! Den är iallafall jätte fin.
Kan skriva lite om veckan som kommer.

Måndag- Philip fyller 19 år! Ska ut och äta middag med han och hans familj på kvällen.
Tisdag- Barnvakt som vanligt.
Onsdag- Inget planerat.
Torsdag- Sätta i riktigt löshår! Barnbidrag.
Fredag- inget planerat.
Lördag- inget planerat
Söndag- Morsdag, gå på Sex and the City 2!

Som jag skrev så ska jag beställa tid i veckan för att sätta i löshår! Som jag har väntat hela det här året. Har sparat pengar som en galning. Så det ska bli kul att testa det. Kommer bli fint att ha på balen och på bröllopet. Kommer även vara skönt att ha det när man badar utomlands och så. Gillar inte att bada med mitt korta lilla hår.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp kl 7 imorgonbitti. Jag börjar kl 9, och vi ska vara i aulan först. Dem här två veckorna kommer till stor del bestå av projektveckor. Det kommer handla om vuxenlivet. Enligt mig låter det väldigt tråkigt.

Pussar!



Hedda- Goodbye

Jaa ni har väl antagligen förstått själva att jag har slutat blogga men jag tyckte ändå att jag skulle säga hejdå,
Det känns som att jag inte har någpt att skriva om just nu och kommer nog inte få det senare heller, nu ska jag bara njuta av det underbara livet. Hoppas ni alla får en jättehärlig sommar.

Pusss

Emilia- Sköna dagar!

Godmorgon, eller det kanske är försent att säga det, men jag vaknade runt 11 idag, dem andra tjejerna vaknade typ runt 8-9. Dem är galna!
Jag sitter just nu i Viktorias vardagsrum, och det är så sjukt varmt, även fast vi har öppnat fönstret, så jag antar att vi alla ska dra oss ut. Så nu ska jag fixa iordning mig.
Sen runt 3 ska jag dra mig hemmåt för att Philip ska komma hem till mig, vi ska bara ta en lugn kväll. Med tanke på att jag också är sjuk, har världens äckligaste hosta och ont i halsen, Så är det bra om jag bara tar det lugnt.

Jag har också börjat få lite småpanik över en klänning till balen, jag och Clara gick på stan i Tisdags, och det fanns kanske 2 okej klänningar av 15 stycken. Alla är ju vita eftersom att folk tar studenten. Och jag vill inte riktigt ha en vit pga att jag tänkte ha klänningen på 2 bröllop sen. Så i veckan blir det massa letande efter klänning.

Men nu ska jag fixa iordning mig.

Puss

Emilia- Hemma hos Viktoria!

Hejhej. Som ni märker så skriver inte jag eller Hedda någonting i bloggen längre, men vi kommer inte skriva så mycket mer. Vi skriver bara när vi har lust och tid.

Ojojoj, var ska jag börja? Det har hänt rätt så mycket alla dagarna. Hela den här veckan i skolan så har vi haft hemkunskap, så det har varit jätte skönt.
Igår så hämtade Philip mig i skolan och så åkte vi till Kungshamn, som ligger på västkusten. Han skulle titta på någon båt, och snäll som jag är så följde jag med. Vi kom hem runt 3 igår natt.
Idag så har jag legat sjuk nästan hela dagen hemma hos Philip, och sen drog jag mig hem till Viktoria och åt middag, Sen var det bara att taggga till för fest hemma hos Amelia. Det var trevligt! Och nu sitter vi här hemma hos Viktoria igen och ska sova här, vi ska nog sova här hela helgen, för det är föräldra fritt tills på Söndag. Skönt att få vara ensamma.
Det har hänt en hel del ikväll så nu ska vi snacka lite.

Sov gott!

Emilia- Bråttom bråttom!

Hejhej!!
Har jätte bråttom till skolan just nu, jag har börjat för 14 minuter sen. Och jag är på Ekerö så jag lär ju inte vara där förrens om 1 timme. Jag försov mig rätt rejält kan man säga..

Aja nu ska det lagas mat idag.
Nu ska jag springa till bussen, den går 09.32.

Puuuuss!

Emilia- Helgen

Hejhej, har haft fullt upp hela helgen, så har knappt varit inne på datorn.
I fredags skulle det egentligen ha blivit en grillkväll hemma hos Amelia, men så blev det lite knas. Så Anina drog med mig, Hedda, Viktoria, Clara, Amelia och Jessica på en fest i sundbyberg. Det var trevligt där!
Sen så åkte vi till fridhemsplan där Philip hämtade upp mig och så åkte vi hem till honom.
På lördagen var jag med Philip, sen drog jag hem till Hedda och åt middag där, sen kom även Viktoria och gjorde oss sällskap, eftersom att det var skit väder ute så vi orkade inte dra ut, så vi gick och hyrde en film och såg på den. Sen somnade vi allihopa. Viktoria kanske somnade lite väl djupt, hon råkade skalla mig när hon skulle vända sig om, och hon märkte ingenting, medans jag låg och skrek AJ!
Idag på eftermiddagen drog jag till Svedmyra och skulle fira en liten tjej som heter Elina, hon fyller 2 år!
Sen är jag nu hemma på Ekerö. Har smällt i mig massa hemmagjord pizza till middag, skulle kunna rulla fram.

Har ingen söndagsångest alls, för den här veckan är det bara 3 dagar i skolan + att vi har elevensval dagar, och jag har hemkunskap. Börjar 9 och slutar 12 varje dag, Nice!
Väntar på att Jersey shore ska börja på MTV.
Ha en bra kväll.


Emilia- Skolan..

Sitter just nu i Datasalen. Oj fick höra att om man var klar med sitt engelska arbete så fick man sluta, så jag ska springa ut i det härliga vädret.

Pussssar!

Emilia- Hysteri!

hejhej!
Känns som jag har miljoner saker att fixa dem här 2 veckorna. Jag har suttit på datorn i ca 2 timmar nu för att välja om jag ska göra tejp eller keratin extensions!? Har börjat bli lite osäker på tejp extensions nämligen. Ska ringa Clara och snacka med henne om det, har svårt att bestämma mig.
Sen måste jag också hitta en klänning att ha på mig på balen och bröllopet. Sen ska jag försöka hitta ett par skor till det också.

Idag på lunchen så gick jag och Clara och solade solarium, Liv följde även med och sällskapade oss. Jag solade även igår efter skolan. Kanske inte är så bra, men jag försöker få lite färg nu innan balen, och sen hatar jag att komma utomlands och vara en riktig blekfis.
Imorse hade vi Biologi nationella, det gick sådär. Hoppas på ett G iallafall!
På måndag ska jag byta till ett par andra P-piller som heter cilest, just nu har jag en extrem mensvärk. Kändes som att jag skulle spy innan jag tog 2 Ipren för att lindra värken. Så jag längtar just nu till Måndag.

Ska gå ner och vara lite social med pappa och Jennie nu.

Pussar!


E-

Hejhej, ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött..
Har SO prov imorgon, men har bara pluggat i en halvtimme typ, men jag får hoppas att det går bra.
Men jag har börjat bli riktigt skoltrött nu, men nu är det bara några få veckor kvar och sen är det sommarlov. Kan ju skriva upp hur mitt sommarlov kommer se ut

V.23- skolavslutning, Pappa och Jennie gifter sig.
V.24- Inget planerat
V.25- Åker till Frankrike där Hedda är!
V.26-Åker från Frankrike till Italien, där mamma och dem är.
V.27- Jobba
V.28- Jobba
V.29 inget planerat
V.30- Gotland?
V.31-Jobba
V.32-Jobba
V.33-Ledig

Här har ni mitt sommarlov än så länge. Det blir mycket jobb, men det är det värt..

Men nu ska jag gå och lägga mig, sussa så sött!
Det skulle vara härligt med en varm strand just nu..


Emilia- Still here.

Jag sitter frotfarande hemma hos philip och vi har precis ätit middag. Snart ska vi bege oss mot essingen, vi har köpt chips och dipp, så vi ska sätta på någon bra film hemma hos mig.

Ciao


Emilia-

Hejhej, känner att det börjar bli lite tomt i bloggen.
Iallafall så är jag i södertälje nu, hemma hos Philip. Han är ute och visar sin båt för någon kille som ska köpa den, så jag gick in och satte mig så länge.
Kan berätta kort om helgen.

Fredag- Hemma hos Viktoria och åt middag, sen drog vi ut och träffade lite kompisar, Det blev en tidig hemgång. Sen kommer Philip till mig halv 5 på morgonen, Hans mobil var avstängd så jag fick inte tag på honom, så när jag öppnar dörren då på morgonen så står Philip där helt dyngrak, haha..

Lördag- Tog det lugnt fick skjuts av phiips kompis till Södertälje. Sov här inatt.

Söndag- Har mest varit ute hela dagen i solen, härligt!

När Philip är klar så sa jag fråga om han kan skjutsa mig till Pendeln för jag ska träffa viktoria och sola solarium. :)

Hoppas ni har haft en bra helg.

RSS 2.0