Stinker

Jag stinker hårfärg just nu, har precis färgat min utväxt efter flera månader, så det var skönt att få det gjort.
Egentligen förstår jag inte varför jag skriver i den här skit bloggen, men har verkligen riktigt tråkigt just nu, väntar på att kungarna av tylösand ska börja.
Den här veckan har jag mått bättre än vad jag gjorde förra veckan. Varför jag var så grymt ledsen förra veckan berodde på mitt och Philips förhållande. Men vi träffades i söndags och pratade ut. Så nu känns det bättre.

Imorgon slutar jag kl 12 för att det är en lektion inställd, och det är den sista lektionen, och den ända lektionen vi har efter lunch. Så jag slutar innan lunch imorgon. Skönt! Sen på Fredag så slutar jag kl 1 som vanligt. Känns redan nu som att man har lov ;)

Nu ska jag fortsätta göra ingenting.
Ha det bra!

Heartbroken

Mitt liv är skit just nu.
Är sjukt ledsen och sårad.
Kommer ta lång tid att kunna släppa dig, men jag
vet att jag måste så småningom.
Jag älskar dig, fast jag inte vill.

Tack för att jag har så fina vänner som stöttar mig i det här. Det betyder så mycket för mig.


seven months

hejhej. Nu är jag hyfsat frisk. Igår orkade jag inte ligga inne mer så jag drog till södertälje och var med Philip. Sen idag gick jag i skolan. Men jag har lite ont i halsen fortfarande. Har 7 månader med Philip idag, känns rätt så sjukt. Tiden går så fort.
Är väldigt trött just nu så ska snart sova. Men kan berätta kort om veckan.

Måndag- Varit barnvakt
Tisdag- Träffa Phille
Onsdag- Jobba med Clara
Torsdag- Kanske till Ekerö
Fredag- Inget planerat än.
Lördag- Inget planerat.

Haha det där var väldigt kortfattat. Men nu ska jag sova. Puss puss

Me going

Nu drar jag till doktorn, hoppas på att kunna få pencilin.
Fy vad tråkigt det ska bli att ligga hemma alldeles ensam en fredagskväll!

Puss


Mår PISS!

Hejhej.
Jag har legat hemma och varit sjuk i några dagar nu. Jag har haft feber och svin ont i halsen. Nu har febern försvunnit under natten, men halsen blir bara värre och värre. Jag kan inte svälja, jag är så tjock i hela halsen att jag inte ens kan prata. Så ikväll ska jag åka till doktorn. Antar att det är halsfluss ännu en gång. Så jag ska nog operera bort halsmandlarna så snart som möjligt!
Mår också sjukt illa, har inte kunnat äta någonting. Det ända jag äter är isglass och juice med massa isbitar i. Är bara rädd för när doktorn stoppar ner en lång tops i halsen och rör runt, är alltid nära på att spy, gjorde till och med det en gång.

Och så är det ju helg nu också:( Jag och Philip hade planerat att vi skulle vara med varandra ikväll. åh vad tråkigt det är att vara sjuk! missade även ett engelska prov idag och coopers test( vet inte hur det stavas) som vi skulle göra på gympan.

Nu ska jag försöka sova lite. Puss

Lördag!

Hejhej!
SItter just nu i mitt rum och väntar på att Hedda ska komma hem till mig. Vi ska fixa iordning oss och dra till sofia och föra lite, sen drar vi vidare på fest. Trevligt trevligt!
Igår så var Clara hemma hos mig, först pallade vi inte gå ut, men sen runt halv 1 så drog vi iallafall ut. Vi drog till odenplan, men det var inte så kul där så vi drog runt halv 3.
Idag så kom Philip hem till mig, och vi låg mest och pratade om lite grejer. Det är så jävla jobbigt att Philip förlorat körkortet. Vi träffas inte lika ofta. Och det menas också med att jag måste åka till södertälje väldigt ofta. Och ja det tar ju sin tid att åka dit.
Aja nu ska jag börja fixa mig lite.. puss

tjuu

Hatar rubriker som ni kanske märkt?
Skrev ett inlägg i Söndags som inte hade kommit upp på bloggen. Aja.
Nu ska jag iallfall sätta igång och plugga Italienska, har prov på det imorgon och pluggade någon timme i Söndags bara. Vi har 3 jävla kapitel, italienska är inte så jätte svårt, men jag har inte gjort mina läxor så då blir det svårare att plugga tillslut.
Kan berätta kort om helgen som var.
I Fredags så drog jag och Clara till Södra ängby på en fest. Det var sjukt mycket folk från våran skola som var där så det var ju kul. Sen sov Clara och jag hemma hos henne.
På lördagen så drog vi in till stan och tog en fika med Hedda, Viktoria och deras 2 klasskompisar. Efter det så sprang jag och Clara runt och försökte hitta en mössa som jag skulle köpa till Philip. Tillslut hittade jag en vit, som var snygg. Sen drog vi på bio och såg tusen gånger starkare. Sjukt dålig film!! Rekomenderar inte den!
Efter det drog jag hem och åt, och sen fixade mig, drog sen hem till Hedda och sen drog vi vidare till Östermalm på en fest.
På söndagen sov jag ut, och sen låg jag bara hemma hela dagen, precis som en söndag enligt mig ska vara.

Igår kom Philip hem till mig efter att ha vi har varit borta ifrån varandra i 10 dagar. Så vi låg bara och mös hela kvällen, haha fick honom att se på Eva och Adam med mig. Min favorit film när jag var liten.

Imorgon ska jag till Ekerö och träffa pappa, och sen på torsdag ska jag till södertälje och träffa Philip.

Nu ska jag plugga ett litet tag, även fast jag vet att jag kommer få IG på italienskan redan nu..

Pusshej!

RSS 2.0