Benjamin gästbloggar 1337 alltså en riktig elit

Hej! Kära läsare idag är det jag BENJAMIN som gästbloggar. Idag blir det en Hiss och Diss lista


HISSA

Alla som vågar vara sig själva och skiter i vad alla säger om en.

Benjamin, Benjamin är en skit skön grabb på 15 år som bor på kungsholmen med ett brett intellekt, alla vill vara som honom och det förstår jag. han är bara bäst.

Coca Cola: Coca Cola är världen godaste drick som går att dricka, ni som inte gillar kola kan tagga långt härifrån.

Hedda och Emilias Blogg: Hedda och Emilias blogg är förmodligen den bästa bloggen som finns i denna planet.

Blondinbella: Blondinbella vågar vara annorlunda, Hon gör ett mycket svårt val när hon färgar sitt hår till brunt. Vissa säger att hela bloggen blir fake nu men det tycker inte jag. Det hon har gjort var riktigt bra. jag har absolut ingenting imot blondiner FÖRRESTEN.

DISSA

Kissie: Snäla rara lilla 18 åriga flicka VÄX UPP SNÄLLA, hon är så jävla omogen så det inte är sant.

George kavak: George Kavak borde slänga sig i väggen.

Mikael Thomasson: Mikael Thomasson borde skjuta sig själv.

Emilia- Snart ut !

Tjolahopp !
Vi vaknade runt hakv 12 , jävligt tidigt med tanke på hur sent vi somnade , alla andra förrutom jag och Rebecca somnade kl 5 på morgonen , jag somnade runt halv 6 , och Rebecca runt halv 7 .. Så man kan säga att vi är ganska trötta idag .
Idag måste man också åka runt och fixa massa grejer . Sen måste jag också hem för att försöka hitta lite kläder tills ikväll . Och senare åker jag hem till Hedda .

Hedda och Emilia !

Heeej på er ! Emilia och Hedda är hemma nu ! Och det är jag Emilia som skriver. Jag fick dataförbud dom sista dagarna i Italien för lite smågrejer så jag kunde inte skriva att jag skulle komma hem en dag tidigare . Ja så nu sitter vi alla här jag , Hedda, Viktoria,Rebecca och Clara hemma hos Rebecca och har en jätte mysig tjejkväll. Alla har saknat varandra så mycket ! Iallafall blir det party party hemma hos Hedda imorgon , det ska bli skit roligt , Längtar !
och om mindre än 5 dagar så åker vi äntligen till France .


Hedda- Nu åker jag

Veeeet ni ? Idag kommer Vickan hem !!!!! Som jag har saknat henne alltså. Men tyvärr så kommer inte jag vara hemma men ändå. Hon har lovat att komma och möta mig på stationen på torsdag och som jag längtar. Jajaj nu ska jag åka , tåget går typ om en timme. Men vi hörs på torsdag :)

Hedda- En (inte) så het engelsman

Tjeeeeeeeeeeeeeeeena, kom hem för ett litet tag sedan och sitter nu och drickar min älskade cola light. Ikväll var jag med Clara och Rebecca och vi har sutttit och pratat och badat i plaskis , haha tillslut hade vi badat hela kroppen. Så det var mysigt. Vi kanske stack hem runt 11 men när jag och Clara satt på t-banan kom vi på att vi inte orkade gå hem så vi köpte godis och satte oss på en trappa och pratade. Och sen när vi skulle gå så kom det en engelsman och pratade med oss och frågade om vi var systrar och massor med grejer. Och sen det sista han frågade var om vi ville hänga med ut på nån bar men dumma som vi är säger v nej :S hahahah sen precis när han hade stuckit så ångrade vi oss , men jajja sånt e livet. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon åker jag ill dalarna, Jag kommer hem på torsdag och jag kommer inte ha tillgång till dator.
Men ni får ha det så jättebra, PUssssssssssss på er

Hedda- Ska laga middag

Jiiisses , jag ska laga middag nu för min mamma är och tränar och så ska vi äta när hon kommer hem, men det enda lilla minimaliska problemet är att jag SUGER på att laga mat. Jag kan inte ens lyckas att koka pasta. Nån ide på nåt lätt man kan laga ? :)
Jaja idag var jag iallafall inne på stan med Clara och Rebecca, jag letade efter bikini men som vanligt hittade jag ingen :(
Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra ikväll, vi funderade på att sticka på en fest i vällingby , men vi alla är nog lite för trötta för det :P Jajja får se hur det blir. Jag är faktiskt sugen på en myskväll hemma hos nån och de andra tjejerna verkade också vara det.
Mn nu ska jag börja laga min misslyckade middag,  Pussssssss

Hedda- Bara 4 och 5 dagar kvar

Hellllu, nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag har virt hemma hos Clara med Rebecca ikväll och sett på film. Vi såg"Stekta gröna tomater" , jag vet det låter stört men den var extremt bra och utspelade sig i USA på 20-talet om jag skulle gissa nåt.
Jajaj nu är jag jättetrött, och det blir en lång dag imorgon så God natt

Hedda-

Tjaaaaaaaaaa, nu sitter jag hemma och har precis sagt adjö till min bror som sticker till köpenhamn(gissa om jag kommer vara orolig?) och ska sticka och träffa Clara och Rebecca nu. Just det, vet ni vilken tur jag hade igår kväll, på vägen hem när jag hade sagt hejdå till Clara efter att vi hade suttit och pratat i plaskis hela kvällen ser jag en stor bil som står utanför Rebeccas hur och det var HOOOOn:) Fatta att jag blev glad :) Så det blev iallafall så att jag sov där , så vi hade en rolig kväll men som vanligt var vi övertrötta och barnsliga :P
Nu ska jag sticka, ikväll tror jag att det blir filmkväll hos Clara , pusssss på er :)


Emilia- Hedda is back !

Haha jag har varit den ända som har uppdaterat den här veckan , men nu äntligen är Hedda tillbaka .
Jag har precis legat och solat på balkongen i 2 och en halvtimme . Jag var tvungen att gå ner och svalka mig i duschen . Fick svårt att andas. Ikväll är det den här festen i byn . Förrut när det har varit sånna här fester så har det varit någon dj so spelat , det skulle ju vara kul att gå på den här festen om jag hade en kompis med mig , men det är segt att gå med sina föräldrar . Men jag ska bara äta där sen går jag hem .
Juste jag solade med citron i håret , och när man ska skölja ut det ur håret så blir håret som papper , och jag hade inget jävla balsam så nu känns mitt hår som papper ! Ja nu vet ni det , haha .. Jag har verkligen inget liv här nere . Ska leta efter lite godis nu . kram

Hedda-

Tjeeeena, det var längesen. Jag har inte varit hemma i veckan för jag var i riga. Nej inte prag som Emilia sa, hah Emilia det var typ en år sen jag var där :P. Jaja riga vae väl mysigt. Eller hela första dagen hade jag ont i magen så då låg jag ensam på hotellrummet och beställde upp mat på Roomservice och såg på  en tvkanal som heter fashion tv me det var faktiskt jävligt skönt. Jag landade i sverige igår natt .
Idag var jag med Clara på dagen och sen åt vi middag hos Wille. Sen skulle dem på bio så jag träffade george och Timur. Så vi gick till klipporna och badade men sen stack timur typ direkt. Lite senare gick jag och G runt och letade efter en pizzeria som var öppen(han var hungrig och jag sugen på cola ligt) och sen hitta vi en men de skulle stänga så vi tog med pizzan och colan till rålis och satt där.
 Sen gick vi och plocka körsbär eller han fick klättra upp och plocka, haha och sen satt vi och käka det. Jag kom hem för typ en timme sen och nu ska jag nog gå och lägga mig snart , Vi hörs imorgon,  pussss och god natt

Emilia- Pank !

Ja det var ordet , jag är Pank ! Idag har jag handlat upp mina pengar , eller jag har 20 euro kvar , men jag ska ju köpa lösnaglar till både Hedda och Tinna + att jag också ska ha 1 eller 2 packet . Så jag kanske har en 5 euro över . Men jag har massa pengar hemma , men allt det ska gå till älskade France .
Idag var det marknad igen , och jag lyckades hitta en väska för 20 euro och ett par solglasögon för 4 euro . Vet inte om jag tycker om solglasögonen. jag försöker få mig att gilla solglasögon , men jag tycker verkligen inte att jag passar i det . Men det låg så himla mycket solglasögon på ett bord så jag tog dom första bästa kan man säga . Sen gick vi också in i en affär som hade skit mycket billiga saker , då hittade jag en blus/tröja som jag vill ha , men mamma tyckte att den såg förstor ut , och den fanns bara i one size . Typiskt ..
Pratade nyss också med Philip i telefon , Det var jätte roligt att få prata med honom igen , saknar honom !



Försökte få med hur väskan ser ut inuti . vet inte om jag lyckades så bra .


Såhär ser väskan ut när man håller i den .

Mamma ropar , ska gå ner och se vad hon ville .
see you later .

Emilia- Middag

Hej på er !
Ska snart äta middag . Vi var först hemma på förmiddagen så då passade jag på att sola lite på terassen . Senare åkte vi till stranden . Och när vi skulle gå från stranden till en glassbar så hittade jag en affär med massa smycken i , och då lyckades jag hitta ett armband för 5 euro . Billigt ..
Idag har det också varit rekord värme 38°c  . Så det var varmt att ligga på terassen . Höll på att dö av värmen , det är ju helt vindstilla här i byn eftersom att det är så mycket berg . Aja nu måste jag stänga av för att middagen är klar , skriver troligen efter middagen .



Här är armbandet.

Emilia- Chattar med älsklingen Clara !

Tjohopp ! Just nu chattar jag med Clara , Åh vad jag längtar efter henne , det var så sjukt längesen vi träffade varandra . Vi har knappt träffat varandra den här sommaren :(
Idag har jag bara varit vid floden ett litet tag , imorgon ska vi till stranden så det ska bli skönt . Haha jag tog nyss massa flummiga bilder på mig när jag hoppar runt på balkongen , men bakom mig så är det en gubbe i ett fönstret , haha . Han måste undrat vad jag höll på med .
Jag känner mig som en tjockis här nere i Italien , jag vågar knappt gå till affären längre . Dom måste ju seriöst undra , jag köper antingen chips , choklad eller cola varje dag . Men det brukar vara så när jag inte röker då äter jag grymt mycket onyttigt . Jag kommer få rulla fram i Sverige !
Jag har tänkt på en sak , varje dag så händer det något pinsamt för mig här i Italien . Undrar vad som kommer hända imorgon ? antingen kommer jag väl råka visa mina privata delar på stranden utan att veta om det , det händer ju alla någon gång . äh jag vet inte .
Juste på Lördag är det någon fest i byn . Jag vet inte om jag vill gå . Pinsamt att gå med sin familj . Det är ju också ungdomar där . Försej så är det väl mycket svenskar också . Ni lär väl märka om jag går eller inte , för isåfall kommer jag sitta fastklistrad vid datorn om jag inte går ..



Jag ser så himla siten ut , jag längtar efter att få fixa iordning mig på morgonen. Nu är det en vecka kvar i solen .


Bergtoppar+ himlen utanför oss just nu .


Vindruvsplantor som hänger över våran balkong en trappa ner , det är för att vi ska få skugga + en liten del av byn Olivetta.

Ska se på film på den här datan nu . Hörs imorgon !


Emilia- Floden

Hej på er , jag kommer få nackspärr snart om jag fortsätter stirra på den här skärmen , så jag skriver snabbt . Vi har några gäster här , Mammas jobbar kompis , men om ska bara vara här över dagen . Iallafall så ska vi snart gå ner till en flod och bada .
Igår så låg jag i min säng och satte på mig det sista paret lösnaglar . Och det blev jätte misslyckat , jag fick limm över hela fingrarna , och sen skulle jag bita av en grej på lim tuben och då lyckades jag få limm på tungan och lite på tänderna :P hahahaha . Jag vet inte hur jag lyckas igentligen ?
Nu kommer jag hem om 1 vecka och 2 dagar :) Kan knappt vänta längre !!

Emilia- Hemma dag

hejhej, Idag åkte vi inte till stranden så jag ligger och solar lite på balkongen , men det blir så sjukt varmt så jag måste gå ner och ta lite paus från den varma solen ibland. Idag åkte mamma och Fredriks kompisar hem så nu är det rätt så lugnt i huset .. Jag pratade med Hedda i telefon igår också och hon åkte till prag idag , eller det kanske inte var prag , äh jag kommer inte ihåg . Aja nu ska jag fortsätta sola lite på balkongen . Saknar Sverige !

E- firar snart 1 år

Jag kom på en sak , våran blogg har snart funnits i ett helt år . I augusti fyller iallafall bloggen 1 år . Jag kommer ihåg när Hedda ville starta en blogg med mig , så den dagen det var the voice så fixade vi den här bloggen . Det är jätte kul att läsa allt man skrev i början av bloggen .


Emilia- Rumpan brinner

Tjo , Idag var vi vid stranden , och jag smörjde in mig med 10 idag ( har smörjt in mig med 15 dom andra dagarna )
Iallafall så har jag bränt bak låren och min rumpa . Haha . Så nu är det fram med Aloe veran . Juste idag när vi låg vid stranden så var det 3 Italienska killar som höll på att sparka med en boll och så glodde dom skit mycket på mig , och det märkte Fredrik också , så han vinkade åt dom och sa på Italienska att dom skulle komma ! Fattar ni hur pinsamt det var . Just då så sparkade dom bollen mot oss så att jag kunde ge den till dom . Och Fredrik gav ju då mig bollen såklart för att han tyckte att jag skulle ge den till dom . Åh jag blev så jävla sur på honom . Det var tur att dom inte hörde vad jag sa till honom , hehe .. Så därför låg jag på magen hela tiden för att kunna gömma mig så mycket som möjligt . Men jag kan ju erkänna att 2 av dom faktist såg bra ut . Så lite spanade man i smyg .

Jag vet inte om ni har läst en tjejs blogg , hon är 15 år och gravid med tvillingar . Iallafall så har hon fött dom nu . Ska bli kul att läsa hennes blogg nu när hon fött dom . Och se om det är så jobbigt som det verkar ..
Ska ner till den andra balokongen där dom andra sitter , ska se om det finns lite efterätt till mig kvar , och sensak jag se på Mamma Mia med min lillasyster .


E- Grym låt



Den här spelas väldigt mycket i Italien och den är riktigt bra ! Lyssna , man får sommarkänslor iallafall ..

Emilia- barnvakt

Hejsan . Sitter i min säng nu igen och bara tittar runt lite på datorn . Jag känner mig som en datanörd , haha . Men jag har ju inget annat att göra just nu så då är datorn min räddning .Idag var vi vid stranden Latte , det var roligt . Det var inte så jätte stora vågor , men det var kul iallafall . Ska snart vara barnvakt åt 4 barn , mina småsyskon + våra kompisars barn . Mamma och dom ska på resturang ikväll . Jag får ju pengar och det behöver jag för om 17 dagar sitter vi tjejer på ett plan ner till Frankrike ! åh det ska bli så roligt att vi tjejer ska åka ensamma dit . Jag kommer bara vara hemma i 4 dagar och sedan åker vi . Så på dom dagarna ska jag försöka hinna göra så mycket som möjligt . Har faktist redan bestämt lite .
31- Kommer jag hem . Ska till Hedda på kvällen så ska vi tjejer sova där .
1- Bara ta det lugnt
2- Antagligen träffa philip
3- Åka in till stan och shoppa lite smågrejer till Frankrike, sova hos Hedda på kvällen
4- Åka till Arlanda , och planet går kl 7 på morgonen .

Jag har redan planerat det här . Nu är det 13 dagar kvar tills jag är hemma i Sverige ! :)



Jag just nu .

Emilia- Trött

Hej hej . Sitter i min säng och skulle kunna somna när som helst . Jag blev väckt halv 8 , för att vi skulle sjunga för Oscar . Sen var jag hemma på förmiddagen . Då hann jag rensa min gamla smink väska och tvätta allt smink . Sätta på nya lösnaglar . Och sedan sola i ca 45 minuter . Efter det åkte vi till Stranden och vi kom hem för en halvtimme sen . Idag var det sjukt stora vågor , jag vågade inte bada , haha !
Ikväll ska vi på en pizza restuarang här i byn , så äntligen ska jag få göra mig lite fräsch . Saknar det ..  Funderarar också på att gå och köpa chips eller choklad . Jag är så himla godis sugen varje dag . Salt och Choklad är så himla gott när man är utomland . Men jag kommer väl komma hem med massor av finnar . Tur att man har en hel bilresa på sig att klämma dom :P Nej men usch vad äcklig jag är ..
 


Min nya favorit låt med Shakira . Den är jätte bra !

Emilia

Juste jag glömde att säga att min lillebrorsa fyller 8 år imorgon . Och som alltid så orkar jag inte lägga ner så mycket pengar på presenter åt dom, så i sista sekund så springer jag in på en mataffär och hoppas på att hitta någonting . Haha ni kan ju gissa vad jag har köpt .. jag tror det var runt 30 klubbor.


Oj det var snabbfotat det här , mamma vill ha datorn så jag var tvungen att skynda mig .

Aja han får bli glad för det här har jag bestämt .

Emilia

Hejsan ,vi åkte inte till stranden latte idag , vi åkte istället till en flod och badade där på förmiddagen , sen på eftermiddagen så åkte vi på en stor marknad nere i ventimiglia . Där lyckades jag hitta en smink väska , och 2 plånböcker, en är till mig och den andra är till Rebecca . Alla saker kostade igentligen 50 kr var , men jag lyckades pruta en tia på varje sak , så tillsammans blev allt 120 kr . Billigt va ?
Nästa fredag ska jag försöka hitta en väska också och några snygga smycken kanske . Pratade med Rebecca och Amelia i telefon idag också . Så det var trevligt . Hedda kan inte du ringa mig när du ser det här inlägget , du kan ju nummret och allt. 


En smink väska .


En till Rebecca och en till mig , Den första plånboken ser ut att ha lite bruna kanter på bilden , men i verkligheten så är den mer vinröd brun . ( skrivet till Rebecca )


Såhär ser dom ut när man öppnar dom .

Så nu får du välja en plånbok Rebecca :)
Dom är rätt så lika . det fanns inga andra snygga beiga .
Ska dra ner till köket och titta om jag kan få tag på lite ost och kex nu ,

Emilia- Mer kläder

Tjo !
Ännu en dag har gått här i Italien , nu är det bara 2 veckor och 1 dag kvar . Jag har chattat lite med tjejerna på Fb , och Viktoria är också utomland lika länge som jag med sin familj , hon längtar också hem lika mycket som jag . Så nu vet du Viktoria , vi är 2 om det !
Idag var vi i Menton , och då shoppade jag på samma affär igen , den här gången hittade jag 2 tröjar/linnen. Igår satte jag på mig ett par av mina lösnaglar, sen målade jag nagellack på dom också , ni får se på en bild längre ner ..
Imorgon ska vi nog till min och Heddas favorit strand Latte .



Är tvungen att hålla i tröjarona eftersom att jag tar med webcam , Ett rosa linne ca 40 Kr


Ett till mönstrigt linne , ca 140 kr


Försökte få en bra bild på mina lösnaglar jag satte på igår . Men den här får duga .


Hedda-

Nu har jag städat klart, så jävla skönt. Nu ska jag ut och träffa Jojje och Timur och ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Clara behövde åka till landet. Men jag försöker få henne att åka tillbaks och sova hos mig, Men jajja måste dra, pusssssssssss

Hedda- Michaela is back in town

Ciaaao, igår såg jag på film hos Clara och hae myskväll med henne och Tinna . Clara sov sedan hos mig men vi somna ganska tidigt. Idag åkte vi och träffade michis och det var jätteroligt att få se henne igen. Men nu ska jag jobba så ha det bra, pussssss

Emilia- Ciao

Ciao , just nu sitter jag på våran balkong som är längst upp. Idag var vi vid stranden , men det blåste skit mycket , nästan storm . Så det var ju skit höga vågor men vi låg vid vågbrytarna eftersom att vi har mindre barn med oss . Imorgon ska vi till Menton , och sen ska vi äta musslor med pommes frites , den årliga lunchen , vi äter det varje år när är vi är i menton . Igår fick jag typ dataförbud för att jag skulle vara snäll och hälla upp vatten i den lilla poolen uppe på våran balkong , men sen hade jag glömt att stänga av vattenslangen så det blev översväming . Det började till och med rinna vatten bakom väggarna ner till den andra vånigen .  Haha vet inte hur jag lyckas igentligen . Iallafall så lackade mamma och Fredrik så då sa dom att jag inte fick datorn , Igentligen inte idag heller men jag tjatade lite . Idag köpte mamma dom där kära lösnaglar som jag tänkte pilla på mig senare , jag vet att det är onödigt att ha det här , men jag ska köpa fler paket med mig till sverige . Så varför snåla ?

Här kommer det lite fler Ego bilder på mig .

Lösnaglar


Me


Nu tror jag det bara är 2 veckor och 2 dagar kvar tills jag kommer hem :)
* överlycklig*

Hedda- Funderar på att gå och lägga mig, haha

Haha jag funderar seriöst på att gå och lägga mig, klockan är halv 9. hahah jaja jag är iallafall sjukt trött och det är ändå bra för jag ska upp tidigt imorgon och fixa en grej, Sov gott

Hedda- Sjukt trött

Tjeena, jag är inte på nåt bra humör just nu. Jag mår illa, har ont i magen, samtidigt som jag saknar några av mina bästa vänner sjukt mycket som är bortresta. Jag skulle vilja att dem bara var här med mig just nu. Jag skulle vilja kunna sitta och prata med dem hela natten. Snälla kom hem. Jajaj jag får prata med dem i telefon. Michaela ringde precis och det var jätteroligt att få prata en stund med henne, och sen pratade jag med Vickan och nu tänkte jag ringa Emilia :)
Hahah det får bli en telefon-pratar-kväll. Vi hörs om ett tag, pussssssssss

Hedda- Inte mycket sömn

Tjeeenare, igår kväll åkte jag och träffade Clara och sen flöt kvällen på. Vi hade en underbar kväll med många nya människor som jag aldrig träffat förut. Ja det var en underbar kväll iallafall och jag somnade inte förrens kl 7 kanske. Sen gick vi upp kl 10 jobbigt asså men ändå var jag inte så trött, jag hade dock lite ont i huvudet men jaja sånt är livet.
Sen åkte jag och Clara hem mot fridhemsplan och käkade tidig lunch på Seven eleven , hahah dem har faktiskt god snabbmat.
Sen stack vi båda hem och jag träffade Tinna och nu ska jag städa(jag städar ju för att få ihop pengar till frankrike) och senare ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer.

Yeyey  måste dra, pusssss


Hedda- Saknar E

Tjeena, jag har varit dålig på att uppdatera jag vet men som tur är så har vi Emilia. Hon verkar förresten vara lite uttråkad där nere, (emilia ring mig!!!! det går ju inte att ringa dig) . Jag ska sticka och träffa Clara nu och idag har jag varit på stan med Tinna,

Dagens fundering: När affärerna anställer folk, är det ett kriterie att de ska vara snygga ? På typ Ralph lauren eller Savile row, För asså killarna som jobbar där är ju sjukt snygga, Vad tror ni? anställer de bara snygga personer?

Emilia - Måste shoppas

-Lösnaglar, Ska köpa 2 pack , 50 kr per ask , 3 olika sorters lösnaglar .
-Smink , oftast redan sånt smink som jag redan har
-väska , jag köpte en förra året på marknaden som jag har haft i ett år nu .
-Plånbok , min försvann . Ska även köpa en till rebecca .
-Keps , om jag nu lyckas hitta en snygg .
-Kläder , men det är en självklarhet att man lyckas hitta lite kläder att köpa med sig hem .



Kanske är dags att byta ut den här väskan , Men den är så otroligt skön , och man får verkligen plats med massa saker i den fast den inte är så stor . haha det kanske kan bero på att jag har gjort hål längst ner i väskan så man kan lägga massa saker där nere . Ett bra gömställe . Inte för mig längre , men ni bör testa .

Emilia-Update från Italien

Hejsan , Hur är det i Sverige ? varmt eller kallt ? soligt eller regn ? jag har ingen aning , har inte snackat med någon på ett tag .  Idag har det varit molnigt hela dagen . Vi har varit vid Menton , och jag lyckades få med mig en tröja hem . Igår så tyckte min mamma att jag luktade rök så hon rotade igenom min väska och hittade ett cigg paket . jag var fan mer sur på henne än hon var på mig . Hon hade liksom rotat i min väska utan att jag visste om det . Det här är inte första gången dirkekt , utan snarare 4-5 gången dom hittar ett cigg paket . Jag undrar bara när dom kommer ge upp ? Och såklart så hotar dom med Frankrike . Det gör nästan alla våra föräldrar , alltså vi som ska til frankrike . Gör man si eller så , ja då kanske det inte blir något Frankrike .

Imorgon ska vi kanske åka till Nice och åka till en stor affär som jag inte kan namnet på . Varje år så brukar vi få runt 200 kr var att shoppa för där . För mig blir det oftast smink , kläder eller någon väska . Sen ska vi också möta upp mamma och Fredriks kompisar och lägga oss vid stranden i antibe ( vet inte hur det stavas).



 Här är t-shirten jag lyckades hitta . Affären heter Camaieu , och det är nästan bara rea plagg där . Den här kostade 7,95 euro . ungefär 80 kr i svenska kr . Nu ska jag sätta på en film på datorn .
puss

Emilia- Here again

Det känns som jag uppdaterar väldigt mycket , men det är ju oftast Hedda som får uppdatera så det gäller att jag kommer ikapp .
Har legat och tittat på OC avsnitt tills nu . fan vad jag grät på sista avsnittet . Aja jag vile bara säga godnatt , sov gott !


Emilia- Tråkigt

Humör just nu: Uttråkad
Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding
Kläder just nu: shorts+tunika
Musik just nu: Feels like home to me
Vad sa du senast: Det här var sista gången jag hjälper er . ( sa det till syskonen) :P
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: ingen aning
Längd och vikt: 178 cm , 53-54 kg
Hur många kuddar sover du med: Här i Italien är det 3 , hemma brukar jag sova med 2 st kuddar.
Favoritväder: Sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobil, kompis , flygplan
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Mellan ting , Går och lägger mig rätt så sent , men kommer upp i lagom tid dagen efter
Sparare eller slösare: Slösar
Vem är viktigast för dig: Många är viktiga , och det beror på hur man menar , Vänner är väldigt viktigt och familj
Bästa film: Många , gillar mest svenska ungdomsfilmer , man känner igen sig i dom .
Tror på liv på andra planeter: om insekter räknas , så ja .
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Nej tyvärr .
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: olika från person till person
Hur många barn har du/vill du ha: Vill inte ha några alls , men om jag skulle få för mig att skaffa barn så 1 barn isåfall.
Bio eller promenad: Bio
Snarkar du? Haha ja !
Rädd för insekter? Vissa
Äckligaste insekten: Spindel
Bästa bok? Linas kvällsdagbok
Vad vill du jobba som? Har faktist ingen aning
Pizza eller hamburgare? Pizza
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Mitt rum är alltid stökigt , men det är skönare med städat rum
Gungar du på stolen? Sällan
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ALDRIG !
Hur många syskon har du? 4 småsyskon, Oscar, Matilda, Viktor och Klara ( + Melker och Josefin)
Vad är du mest rädd för? Att bli sårad
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? Ja ibland
Gillar du att sjunga? Ibland
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samsam ska jag gå.
Anser du att du är stark? Haha såklart .. nej långt ifrån
Brukar du sola? Ja när jag är utomlands
Vad gör du om du får hicka? skrattar
Röker du? ja
Snusar du? nej
Kaffe, te eller inget? te



Emilia- Stockholm i mitt hjärta .

Ja vart ska jag börja ? jo jag är så jävla trött på mamma och Fredrik , och jag längtar hem till Sverige . Idag var vi vid stranden som vanligt, och mitt humör har varit på botten , jag har varit irriterad på allt som rör sig .. sen så har jag en annan sak i tankarna hela tiden , och bara jag tänker på det så blir jag så jävla sur på mamma ! Men på Tisdag så kommer mamma och Fredriks kompisar hit så då kan man äntligen kunna få vara lite ifred från dom . Seriöst vem överlever 3 veckor i streck med sina föräldrar .. kanske 3 dagar om jag har tur .
Det har inte hänt någonting speciellt idag , alla dagar ser likadana ut , bara olika stränder .
Först ligger vi vid någon strand och solar o badar . Sen går vi och köper glass . Efter det brukar vi åka till en flod som har sötvatten . Så badar vi lite där för att få av oss allt saltvatten . Det är jätte skönt att bada där , man är avsvalkad hela kvällen för att vattnet är så grymt kallt.
Som ni ser så har jag ingenting roligt att skriva om i bloggen . Men för mig är det kul att skriva i bloggen . Då har man något att göra i en halvtimme .
Imorgon tror jag vi drar till Menton . jag älskar att vara där , för att det är så mycket turister och det finns mer affärer där än här i menton  . Ni kanske inte visste det men jag gillar att vara på ställen där det finns mycket svenskar m.m .
Juste idag hittade jag ett paket med 3 olika par lösnaglar för 50 kr !


Ja jag har inget roligare att ta kort på förrutom mig själv . Och jag ser inte direkt ut att ha kul .


P.S , Rebecca du glömde ge mig pengar till din plånbok , jag lägger ut pengar till dig och köper den .

Hedda-

Ciaaao, igår hade vi en jättemysig dag på benjamins land, det var på en jättemysig ö och vi cyklade till en jättevarm sjö och badade och sådär. Runt halv 9  tog jag och Rebecca båten hem. Vi hade tänkt åka till några i sollentuna men det blev inte av så vi åkte och träffade Clara istället. Sen sov Rebecca hos mig och vi kanske somnade halv 4 eller nåt. Nu ska jag dra in till stan och kanske träffa pappa. Sen ska jag antagligen träffa Clara. Vi hade lite planer på att åka ut till Benjamins landställe igen men  vi får se hur det blir :),
Nu ska jag sticka, pusssssssssssss

Emilia- Middag

tjo .
Väntar på att middagen ska bli klar + att jag har en brorsa som hänger över mig . åh vad härligt det var vid stranden idag . Ska kanske njuta av Italien, iallafall den här första veckan , sen kommer jag bara vilja åka hem . Men snart ska vi tjejer till Frankrike , det ska bli så himla roligt ! Ikväll ska det vara något band som spelar i byn så vi ska väl gå och se på dom . Nu måste jag stänga av . puss och hej .

Emilia- Till stranden

Godmorgon :)
Nu ska vi snart åka till stranden , det ska bli skönt . Idag är det fint väder , hoppas att det är det vid stranden också .




Hörs kväll . kram

Hedda-

onstig natt jag har haft alltså. Först väcks jag av sms från Rebeccca mitt i natten. Sen ringer hon mig halv 5 på morgonen för att hon inte kan somna. Efter det så har jag svåt att somna om men lyckas tillslut. Och sedan kl 7 typ så ska jag gå upp och säga hejdå till Gustav som åkte till Franska rvieran. Och sen sovjag till 10. Jobbigt asså.
Men nu har jag iallafall lite bråttom. Jag, Rebecca och Kanske Clara ska ut till benjamins landstålle över dagen.
Och sen ska vi direkt till en annan kille i sollentuna på kvällen så det blir nog inte så mycket bloggande.
jajja nu måste jag klä på mig, ha det bra:)

Emilia- Är framme nu !

Hej på er, är i Italien nu , vi kom fram runt halv 2 . Vi har våran dator med oss och vi har trådlös uppkoppling här så jag kommer kunna vara inne varje dag :) Det är faktist rätt så mycket svenskar i den här byn , mer än vanligt . Det är lite mulet , och det ska vara lite mulet imorgon också men det stoppar inte oss från att åka till stranden .
Idag när vi kom fram så gick jag upp på våran andra balkong och vilade lite , men det slutade med att jag somnade i solen , jag brukar aldrig kunna somna när det är varmt , men jag har inte sovit bra inatt .


Jag just nu på balkongen.


berg utanför oss .


Syskonen och jag .

Nu vill Oscar och Matilda ha datorn för att dom ska titta på film.
Hör av mig imorgon !
kram

Emilia- Sista dagen

hej hopp !
Idag vaknade jag runt 12 då la jag mig framför tv:n och degade . Sen så åkte jag och träffade rebecca vi åkte mest runt och fixade lite saker . imorgon åker jag till Italien i 3 veckor ! hörde ni , 3 veckor med min familj .. Hur ska jag överleva ?! 
Vi kommer bila till Italien , jag har gjort det 3 gånger förrut . Så imorgon kl 6 på morgonen ska vi åka från kära stockholm ! Vad är det med mig , brukar man inte vilja åka bort från Sverige ? Aja jag tror jag kommer ha dator där + att jag kommer ha tillgång till skype .





Här är bilder från Ventimiglia som vi brukar vara i , men byn vi bor i heter Olivetta .

Men ni får ha det så jätte bra . Jag kommer hem den 31 , så jag är hemma i 3 dagar innan vi tjejer åker till frankrike i en vecka , åh jag längtar jätte mycket !

Pussar

Hedda- Nu sticker jag

Jag ska åka och träffa Rebecca nu, Vi ska sola solarium I think, Lite färg måste man ju få föörfaan.
Jag chattade precis med Viktoria, Jag kommer inte träffa henne på 3 veckor , Jag dööör , jajaj ha en bra dag, skit i att vädret är pissss

Hedda- God morgon eller vad man nu ska ska säga

Tjaa, jag somnade inte förräns det var ljust ute imorse så jag sov till kl 1. Nu sitter jag och gör fransk manikyr och det går ju sådär. Jag har nästan inga planer förräns ikväll. Då ska jag ut och äta med Rebecca och Emilia för jag kommer inte träffa dem på jättelänge sen. För imorgon åker jag bort och så hinner emilia åka innan jag kommer hem, fast Rebecca kommer jag hinna träffa i helgen. Jajaj sen kanske vi ska gå på allsång på skansen, men det är isåfall om det är ganska bra väder och att vi får VIP biljetter annars ska vi träffa några andra.
Gotta go, seee yaaa

Hedda- Måste sova

Klockan är 20 i 4 och jag är fortfarande vaken, det är ju inte så farligt de dagar jag sover till 1 på dagen men imorse gick jag upp halv 8. Men det har inte blvit av att jag har gått och lagt mig.
Jag har iallafall haft en mysig kväll. Först gick jag och träffade Rebecca. Sen lite senare träffade vi Benjamin, George, Timur och Micke och gick hem till Benjamin och såg på "Pineapple express" den var ganska rolig men inte fantastisk. Runt 12 eller nåt kom Emilia och så gick vi ut efter ett tag. Då stack alla förutom jag, Benjamin och Emilia eftersom det bara är vi som bor på essingen. Vi stannade lite på torget, ahahah dansade lite , sen gick vi hem till Benjamin igen för jag hade gjömt min Ipoddär och sen blev det så att vi var där till typ kvart i 2. Men jajaj ni får bilder från min helg imorgon, nu ska jag sova, det är förfaan ljust ute,

Sov gott, :)

Hedda- Home again

Nu är jag hemma igen men jag har tyvärr inte tid att skriva just nu för den indiska maten vi har beställt hem kom precis, så nu ska vi äta. När jag har käkat så berättar jag om min helg, pusss på er

P.S jag råkade av misstag gå in på kissies blogg emn samtidigt som sidan laddade kom jag på vad jag lovade mig själv innan jag åkte och tryckte ner sidan, jag ska seriöst inte gå indär mer, hur svårt kan det vara engentligen? :O

Emilia- Åker hem idag .

Hejhej, är fortfarande på landet . Men åker hem ikväll.  Igår var det ett rent helvette på landet, förklarar i ett senare inlägg för nu ska vi äta jordgubbstårta. pussar !

Emilia- Landet

Idag kom mamma och hämtade mig hemma hos pappa och så åkte vi till landet som ligger ca 10 minuter från pappa . När jag kommer till landet så får jag veta att mina syskon har löss . Gissa om jag får panik ! Så mamma tittade igenom mitt hår ,  gissa vad !? hon hittar en liten lus på mig och jag börjar gråta för att jag får panik . Men inget mer hittade vi . Men det var bara att spraya hela håret med lusmedel och kamma länge . Men ni kan vara lugna , Jag är lusfri nu ! och ska nog för säkerhets skull göra om det imorgon . Sen har jag också lagt mina extensions i frysen+lusmedel+kammat dom , ifall att det kan ha hmnat någonting där . För er som inte visste så kan det hamna löss i löshåret också . Men jag hittade inga löss . har inte råd att köpa nya . Och onödigt eftersom att jag åker till Italien på Torsdag.

Okej nu har jag berättat om en sak som man inte vill att alla igentligen ska veta , men det är en blogg och man bör berätta sanningen.
Idag åkte Viktoria och Hedda bort , hedda hinner jag träffa en gång innan jag drar till Italien , men Viktoria kommer jag inte träffa på 4 veckor "/

Ska prata med Rebecca i telefon nu . Hör av mig imorgon !
Kramar

Hedda- Ikväll var sista gången jag läste kissies blogg

Ja seröst nu vägrar jag vara med att bidra till att hon ska kunna köpa sina jävla fula kläder. Jag har inte blivit så irriterad på henne förut. Hon har bara varit lite smått irriterande men ändå underhållande men nu vill jag bara slå till henne. Hon sitter och skriver att hon hatar unga mammor, hippies och lesbiska.  Jag står inte ut längre. Hon är ju faan störd i huvudet.
För det första så tror jag inte ens att hon vet vad hatar betyder för vill hon verkligen att alla unga mammor, hippies och lesbiska ska DÖ, för ja det är vad det betyder- Okej visst vi använder det ju på att annat sättt, men har man en av sveriges största bloggar då ska man faan tänka på vad man änvänder för ord. Och för det andra, okej vi säger att hon verkligen hatar de här personerna men då skriver man väl faan inte det så att hela världen skulle kunna se.
NU lovar jag mig själv och er andra, jag kommer ALDRIG mer gå in på hennes blogg,

Jajja nu ska jag faktiskt sova , behövde bara få ur mig all ilska, pussss

Hedda- åker till Budapest

Tjeeenare, jag har haft en jättebra dag, först var jag med Tinna sen åkte jag och träffade pappa och Gustav inne i stan. Vi köpte en ny kamera, det blev en Sony cybershot. Skitcool med bara touch och så, men ni åfr se den när jag kommer hem.
Jajja sen åt jag iallafall middag med dem inne i stan sen så åkte jag hem till E, och där var Rebecca sen kom även Tinna och Viktoria.  Nu  har jag packat klart och ska gå och lägga mig, men vi hörs imorgon innan jag åker, pussss

Hedda- God morgon

Nu bsitter jag här med en värmepåse på magen och har tagit 2 av de receptbelagda värktabletterna som gynekologen skrev ut igår. Så nu hoppas jag att mensvärken inte ska bli lika vidrig som vanlig. Jag är nere hos mamma och hämtar lite grejer för jag håller på att packa och snart ska jag iväg och träffa Tinna.

Hedda- hemma igen efter en lång dag

Tjeeen anu sitter jag i min säng och har tråkigt. Jag har varit på grönan hela dagen med Emmilia, Viktoria och Rebecca. det var skitkul och nya Insane var verkligen grym. Jag och Rebecca gick spökhuset och var livrädda, vi gick tillsammans med nån lantisfamilj som vi aldrig har träffat förut, och när ett spöke kom då HOPPARRebecca på den äldsta killlen bakifrån för att hon blir så rädd, hahah det var iallafall sjukt kul.Det var jävligt varmt och skönt väder. Det var ganska mycket folk men inte så att det blev jobbigt. Kl 11 stängde det så då stack vi hem för alla var så sjukt trötta. Just det  Viktoria har tagit lite bilder så ni får det sen.

Sen när jag kom  hem och längtade sjukt mycket efter att få lägga mig i sängen och sova så träffar jag 2 av gustavs kompisar i porten(de var påväg in alltså) och förstår direkt att det kommer bli lite svårt att sova. Men de var typ bara 10 pers men det var ganska hög musik. Men nu är musiken avstängd och de är typ 7 pers. Jag fick iallafall ett glas vin(pappas vin:P) och sen kom pappa hem så jag satt och snacka med honom ett tag. och nu är dem ganska tysta där på övervåningen och pappa har gått och lagt sig så jag ska nog försöka sova nu, Vi hörs imorgon, God natt

Hedda- tidig morgon

God morgon, nu ska jag sticka iväg till Gynekologen för att snacka lite och kolla lite grejer, och sen i eftermiddag ska jag till Grönan :) Fatta vad roligt, Men vi hörs innan jag åker dit , pusss



hahha jag såg att någon hade rättat mig, jag fick ju faktiskt ihop 800 kr igår och inte 900 kr, ja vad ska jag säga, matte är inte direkt mitt starka ämne,



Hedda- Käkar middag

Tjeeena, jag har varit barnvakt hela kvällen och har därför inte så mycket intressant att berätta förutom att jag har samlat ihop 800 kr på en dag, REKORD. 200 för att jag städa imorse, sen fick jag 200 kr av farmor vid lunchen och nu på kvällen tjänade jag 400 kr, *STOLT*
Jag hann iallafall inte käka någon middag innan jag var barnvakt och ville inte äta där så jag sitter och käkar Räk Wok som pappa hade köp medhem till mig, snart ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon,

God natt

RSS 2.0