Hedda- piiizza

Tjena, sitter just nu bland alla lantisar på kebaben i Mora . Om en halvtimme så kommer vår buss som går till Sälen . Ikväll så är det kvällsåkning så vi drar ut i backen när vi kommer fram, nu ska vi gå ut, ha det så bra, puss

Emilia- godmorgon

God morgon! Hedda är i duschen och jag ligger fortfarande i sängen. Men nu måste jag resa på mitt arsle och börja packa ner allt igen. Ha en bra morgon.

Sälen imorgon

Hej hej, nu ligger vi i soffan och tittar på filmen "på smällen". Idag var vi ute i backen runt halv 1. Men vi båda var så sjukt trötta idag. Sen var det afterski igen, haha ( Emilia) fick sjunga i micken! Haha sen var det lite annat strul som skedde. Imorgon åker vi till Sälen/ högfjället, det är faktiskt väldigt skönt att variera skidställe, man tröttnar lätt på backar. Men vi skriver när vi är på bussen imorgon. Pussar!

Sälen imorgon

Hej hej, nu ligger vi i soffan och tittar på filmen "på smällen". Idag var vi ute i backen runt halv 1. Men vi båda var så sjukt trötta idag. Sen var det afterski igen, haha ( Emilia) fick sjunga i micken! Haha sen var det lite annat strul som skedde. Imorgon åker vi till Sälen/ högfjället, det är faktiskt väldigt skönt att variera skidställe, man tröttnar lätt på backar. Men vi skriver när vi är på bussen imorgon. Pussar!

Emilia- trötta

HEJ HEJ, NU BLIR DET STORA BOKSTÄVER IGEN. HEDDA OCH JAG LIGGER JUST NU OCH TITTAR PÅ TV, ELLER HEDDA SOVER, HAHA. IDAG KOM VI UT I BACKEN RUNT HALV 12 OCH SEN ÅKTE VI TILL 4, EFTER DET VAR DET AFTERSKI, OCH VI TRODDE ATT DEN SKULLE VARA RÄTT SÅ TRÅKIG FÖR DET VAR DEN FÖRRA ÅRET, MEN SHIT VILKET DRAG DET VAR! FOLK STOD TILL OCH MED PÅ STOLARNA OCH DANSADE, HAHA TILL OCH MED JAG OCH HEDDA KOM IGÅNG. EFTER AFTERSKIN SÄ SKULLE VI GÅ HEM TILL VÅRAB STUGA, OCH DET VAR MIN LIVS VÄRSTA PROMENAD, VI VAR TVUNGNA ATT GÅ MED VÅRA SNOWBOARDS I MINST 20 MINUTER OCH DET VAR BARA UPPFÖRS BACKAR. IMORGON SÅ BESTÄMDE JAG OCH HEDDA ATT VI ÄTER LUNCH HÄR HEMMA I STUGAN OCH SEN DRAR TILL BACKEN, FÖR MAN ORKAR INTE ÅKA SÅ MYCKET SOM VI GJORDE IDAG. HAHA JUSTE IDAG NÄR VI SATT VID TOPPSTUGAN SÅ BÖRJADE NÅGRA DANSKAR SMYGFOTA OSS GENOM FÖNSTRET, SÅ VI KOM PÅ ATT VI BLIVIT KÄNDA BLOGGARE ÄNDA NER TILL DANMARK. HAHA NEJ DET ÄR INTE SÅ TROLIGT:P NU SKA JAG SE PÅ SOLSIDAN SOM GÅR PÅ TV, DET VERKAR SKIT ROLIGT! HA EN BRA KVÄLL!

Emilia och Hedda

Hej hej, nu sitter vi på tåget och tittar samtidigt på sex and the city, vårat tåg blev bara 20 minuter försenat, men det verkar vara tillräckligt för att vi ska missa våran buss som Går upp till Orsa, men dem har sagt att dem isåfall ska betala en taxi som går till Orsa och sen ska vi byta till den taxin vi skulle ha åkt. Nu är vi iallafall i Borlänge så det är inte så jätte långt kvar, resan har gått jätte snabbt, men det brukar vara så när man ser på film. Juste vi har inte kunnat köpa någonting på tåget för våra kort inte funkar i automaten och vi har inga kontanter på oss, men som tur var så köpte vi en varsin macka innan. Nu ska vi se vidare på boxen. Ha det bra i skolan!

Emilia- Fucking förkylning!

hejhej, Nu har jag och Hedda sportlov! :D Så jävla skönt!
Jag var iallafall hos läkaren imorse och skulle se om jag hade halsfluss, men det hade jag inte, men dem skrev ända ut ett recept ifall att det skulle utvecklas till det när vi är borta.
Men nu är jag sjukt förkyld istället och kan knappt andas. Så jag åkte hem lite tidigare för att vila upp mig tills imorgon.
Imorgon går tåget iallafall 07.45 vi ska försöka vara där runt 7 så att vi kan se om det är några förseningar, eftersom att SJ har haft massor med inställda tåg. Sen när vi kommit fram till Mora så ska vi ta en buss som går till Orsa by, och sen ska vi ta en taxi därifrån till Orsa grönklitt. Så det hinner nog bli lite åkning imorgon. Sen kommer vi åka i Orsa från Fredagen-Söndagen.
Sen går bussen från Mora till Sälen runt kl 11 tror jag. Så då kommer vi åka i Sälen från Söndagen-Onsdagen. Sen på Torsdag kommer jag hem, men då ska Hedda direkt från sälen tillbaka till Mora för hon ska till sin mormor. Haha nu blev det rörigt. Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad, och sen ska jag börja tvätta och packa.

pussar!

Hedda- lite tidig

Hahha jag överdrev lite med min tidiga uppgång imorse . Jag var klar med uppsatsen kl7 och jag börjar halv 10. Jag kollade sen inte på klockan och är nu i skolan en halvtimme för tidigt. Jobbigt. Idag efter skolan har jag ganska mycket grejer att fixa eftersom jag åker imorgon. Jag måste in till stan och köpa massa grejer, sen hem Och packa och sen till Emilia med all packning för jag ska sova där. Nu ska jag passa på att plugga lite när jag ändå inte har nåt bättre att göra, pusss

Hedda-sov gott

Jag har haft en bra dag i det här iskalla vädret. Skolan gick bra, hade ett dåligt möte med fältarna som vi inte fick ut något av och sen ett skönt gympass nu på kvällen med George . Nu ska jag sova för min klocka står på 05,12 imorgon bitti, jag ska nämligen skriva klart en uppsats. Soov gott

Hedda- film istället för plugg

Hehhe jag ligger här på golvet i mitt rum, ingen aning vrf på golvet men det var skönt. Jag låg iallafall här och försökte plugga men sen började en bra film på 3an så då får pluggandet vänta. Jag har håltimme direkt på morgonen imorgon så jag börjar halv 11, skööönt.  Men nu är det reklampaus och jag ska hoppa in i duschen, pusss

Emilia- Sjuk

Hejhej, idag har jag varit hemma hela dagen p.g.a att jag har haft ont i halsen. Igår efter jag ätit mat så ringde Philip och frågade om han kunde komma hem till mig, så vi satte på filmen "taken" och bara tog det lugnt, eftersom att jag är sjuk. Men det var mysigt iallafall.
Jag funderar faktiskt på att gå till skolan imorgon, men jag är fortfarande lite osäker eftersom att jag och Hedda drar iväg på Torsdag och vill då inte vara sjuk.
Sen på eftermiddagen så ska jag ju vara barnvakt, som jag är varje Tisdag.

Här är bilder från Kungsberget som Linnea tog:


Jag och Clara uppe på toppen.


Jag och Hedda på Bussen mot Kungsb.


Clara spänner fast sin snowboard




Viktoria och Clara :)

Me and Hedda!

 
Viktoria och Hedda in action :P


Jag, Viktoria och Hedda


Jag med is klumpar i håret på bussen när vi ska hem, det var sjukt kallt ute i slutet!


Söta viktoria!

Nu ska jag fortsätta titta på nån film som går på 3an.
pussar och kramar/ E

Emilia- Kinamat.

tjena!
haha vet inte vad det har varit med mig i helgen? Jag har verkligen legat inne hela tiden, Igår frågade ju Hedda mig om jag ville följa med hem till Viktoria där dem skulle titta på film, men jag pallade verkligen inte följa med, så jag somnade runt 10?!? Men jag vaknade med världens halsont och knappt någon röst, så idag har jag också legat hemma hela dagen. Vet inte om jag kommer gå till skolan imorgon, vi har ändå inte mycket plugg den här veckan.
Snart skulle Fredriks föräldrar komma hit med kinamat, och min mage skriker efter mat så jag ska hälla i mig mat.
Ikväll är det också Blåsningen, haha så sjukt roligt program! Precis min sorts humor.
Ska värma lite te för min stackars hals nu.
Puss


Hedda- hemska söndag

Jag ligger fortfarande i sängen och överväger om jag ska orka gå upp. Igår kväll var vi ett gäng hemma hos Vickan och såg på film. Jag kom hem typ kl1 och gick och la mig direkt. Var galet trött. Idag ska jag försöka plugga lite och kanske träffa nån kompis. Blir deprimerad om jag är hemma en hel dag. Men nu ska jag hoppa in i duschen, pusss

Emilia- Usch vilket väder!!

OMG jag vill inte gå utanför dörren, efter mycket velande fram och tillbaka tidigare idag så bestämde jag mig tillslut för att dra mig hem till Clara som bor i Fredhäll. Men jisses vad kallt och blåsigt det var, mina öron höll på att sprängas!
Jag kom tillslut iallafall dit där också Liv var, och sen kom också Claras kompis Philip och hans kompis Alex, och sen kom också Viktoria, vi såg på the ugly truth, haha vi hann inte se hela men den var sjukt rolig!
Efter det så åkte vi in till stan, men alla vi åkte hem rätt så snabbt eftersom att det var så kallt. Men nu ringde också Hedda och frågade om jag ville komma hem till Viktoria, Gustaf och Einar skulle tydligen också komma, men jag vet inte om jag orkar dra mig utanför dörren en gång till. I-land problem!
Nu ska jag ringa Hedda och se om de är hemma hos Viktoria.
Ha en bra kväll i kylan!

Emilia- booring!

Hejhej, jag vaknade upp och hade mer ont i halsen och det kändes även som att jag hade lite feber, så jag har legat inne hela dagen, jag har verkligen ingen lust att gå ut idag, men jag måste komma ut lite annars blir jag sjukt tjurig av mig.
Men just nu är Hedda och Viktoria på bio, och jag har ju som sagt inga pengar på kortet så det är lite trist. Clara skulle fika med Liv så jag kanske kan träffa dem lite senare.

Nu ska jag börja fixa mig lite, det blir nog en skön kofta och en tofs i håret idag. Det får bli en sliten dag idag.

Puss


Hedda- Valentines day

Jag och vickan ska på bio idag, tyckte att det passade i det hemska vädret. Vi ska se valentines day, nu ska jag ringa och försöka få med Clara och Emilia. Puss på er


Hedda- Godmorgon

Jag vaknade för tag sedan och sitter nu och kollar på nåt wierd tvprogram.  Det är extremt dåligt väder och jag är inteså sugen på att röra mig utanför dörren idag. Men nu ska jag duscha och sen käka frulle, pussss


Hedda- trötter

Tjeena, komprecis hem. Det har varit en skön dag men jag har verit galet trött hela dagen. Jag och Emilia gick hem från skolan kl 12 för vi var så jävla trötta . Vi skulle se på filmen schindlers list resten av dagen och jag har redan sett den så det kändes väldigt onödigt.  Så vi tog det lugnt hemma hos Emilia resten av dagen och sen drog jag till mäster anders där jag käkade middag med pappa och Gustav. Efter det drog jag hem till vickan och vi drog till cafe 60. Alltså en lugn kväll för min del. Nu ska jag sätta på tvn , hahha men kommer nog somna direkt. Sov gott

E- Snake on a plane

Tjena igen, har tråkigt så ni får stå ut med mig. Det har precis börjat en film på 5an, den heter " Snake on a plane" Om det är den filmen jag tänker på så är den sjukt läskig och äcklig.
Ja när jag ändå har så tråkigt som jag har det så kan jag skriva om min Lördag.
Det händer inget specielt egentligen, men jag ska väl sova ut lite extra, sen kanske Philip skulle komma hit igen, annars ska jag nog träffa tjejerna, men jag har ju hört att det ska bli stormvarnig 2 i helgen, så det känns inte så lockande att ens gå utanför dörren. På kvällen ska vi antagligen dra på någon fest. Men det låter inte heller så lockande i nu läget. Det är inte lätt när det är svårt..
Jag har också städat mitt rum nu, det såg ut som ett bombnedslag innan, men jag kan svära på att det kommer se exakt likadant ut imorgon som det såg ut nu innan jag städade det.
Filmen börjar bli intressant, så nu ska jag lägga ifrån mig datorn.
Kramar

Emilia- Hemmakväll

Hejhej, Idag är det fredag, men både jag och Hedda var så sjukt trötta efter igår så vi åkte hem och såg på film hos mig, vi skulle ända se på film i skolan halva dagen.
Sen skulle Hedda iväg och äta middag med hennes familj så jag la mig och tittade på tv. Har känt mig lite sjuk hela dagen, har haft ont i halsen och varit frusen hela dagen, så jag passade på att lägga mig i sängen och vila mig lite. Sen ringde Philip mig och sa att han var i närheten så jag träffade honom en snabbis.
Efter middagen så tog jag ett lååångt härligt bad! Det var hur skönt som helst, så nu känner jag mig fräsch igen.
Ikväll ska jag vara hemma och bara ta det lugnt, fick veta att jag har 0,00 kr kvar på mitt kort, och jag får inte mitt barnbidrag förrens om en vecka. Så man har ingen direkt lust att gå ut, och så är en förkylning kanske påväg så det är nog bäst att vila upp sig lite eftersom att jag och Hedda drar och åker snowboard på Torsdag i en vecka! Det ska bli sjukt najs, jag vill faktiskt bort från Stockholm ett litet tag. Det kan vara skönt med lite omväxling ibland.
Men imorgon kväll är jag sugen på att dra på nån fest, förkylningen får vänta i några veckor. Bara inte alla bussar och t-banor är försenade, dem har ju varit det hela dagen.

Nu ska jag lägga mig och titta på tv resten av kvällen.
Ha en bra kväll gott folk!

Bild från i början av hösten.

Hedda- sov sött

Kl är halv 10 och jag tänker gå och lägga mig, hahah heltstört ju. Nej men jag är verkligen dööööd och vill bara sova så god natt.


Hedda- gaalet trött

Tjeena, kom hem för ett tag sedan från en jättehärlig dag. Det har verkligen varit helt galet bra och roligt men nu är jag väldigt trött. Det blev tyvärr inte så mycket bilder tagna men några kan ni nog å se om några dagar. Nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er

Emilia-sitter i bussen efter en lyckad dag!

HEJ HEJ, NU BLIR DET STORA BOKSTÄVER IGEN, MEN HOPPAS NI FÖRSTÅR ÄNDA. NU HAR VI KANSKE SUTTIT PÅ BUSSEN I 20 MINUTER OCH JAG ÄR HELT SLUT! DET VAR HUR KUL SOM HELST ATT ÅKA OCH BACKARN VAR FÖRVÅNANDSVÄRT VÄLDIGT BRA. PÅVÄGEN TILL KUNGSBERET SÅ ATT ALLA OCH PUMPDE HÖG MUSIK I BUSSEN, OCH NU SITTER ALLA OCH TITTAR PÅ NÅGON ANIMERAD RÅTT FILM OCH ÄR TRÖTTA. JAG ÄR OCKSÅ SJUKT HUNGRIG, DET SKULLE INTE SITTA FEL MED EN STOOOR PIZZA:) AJA NU SKA JAG FÖRSÖKA SOV LITE, ÄR SJUKT TRÖTT. PUSS PUSS

Emilia- godmorgon!

Hejhej, både jag och Hedda somnade halv 11 igår, så vi vaknade av oss själva klockan 04.10 :O när vi egentligen skulle gå upp nu. Och jag är faktiskt väldigt pigg.
Hedda duschar just nu så jag ska dra mig upp ur sängen och börja fixa mig lite.
Igår hade vi förresten köpt en kexchoklad påse och ett pringles rör till bussen, men kexchokladen är slut och chipsen har vi redan öppnat. Så typiskt mig och Hedda vi kan adrig spara någonting.
Nej jag måste upp ur sängen nu men det är sjukt kallt!! Poor me..

Iallafall så ska det bli jätte kul idag, men någon av oss kanske uppdaterar när vi kommer hem ikväll, eller så lär vi båda däcka direkt när vi kommer innanför dörren. Eller förrestem så kan jag sno Hedda mobil och blogga lite på bussen, och det finns någon mottagning.

Ha en bra dag!

God natt!

Nu är båda vi sjukt trötta och båda känner sig lite halvkrassliga. Så vi ska faktiskt , tro det eller ej, sova så här tidigt. Eftersom att vi ska upp tidigt, vi har ställt klockorna på 04.45. Så det blir en tidig morgon.

Sov gott!

Promis!

Jag och Hedda funtar på att ta en promis, vi försöker få tag i Clara och Viktoria och se om dem vill ta en promenad med oss.
haha just nu sitter vi i våra täckbyxor och allt. Det är en liten tradition som vi brukar göra, vi testar alltid allt dagen innan, haha vi är lite konstiga.
Jaha tydligen pallade dem inte komma till Essingen för dem var i Kristineberg och köpte godis till bussresan imorgon. Trååååkmånsar!

Nu ska vi ut och Gäääsha, som Georgeboy brukar säga. höhö!

Emilia- Här

hejhej, just nu är jag hemma hos Hedda och jag ska sova här ikväll:) Vi håller på att laga god middag.. hehe eller det vet vi inte än. Men vi båda är iallfall hungriga så kommer ändå äta.
Imorgon åker vi till KUNGSBERGET! :) Det ska bli sjukt kul! Vi bloggar mer sen.
Kram

Emilia- Skulle publicerats igår

Jag är så extremt trött och känner mig hängig i hela kroppen, jag ska bara göra engelskan en snabbis på datorn så kan jag gå och lägga mig sen. Vi har ju också So tills imorgon, vi ska skriva en skrivuppgift. Jag läste igenom det 2 gånger igår och 1 gång idag, men jag höll på att somna flera gånger medans jag läste så jag gav upp.
Idag var det skola som vanlig, hände inget speciellt som vanligt. Efter skolan så sprang jag hem en snabbis och lämnade lite grejer och mötte sedan Philip, vi gick på en promenad på isen och sen gick vi hem till mig och bara tog det lugnt. Så det har varit en skön måndag iallafall.
Imorgon måste jag också hämta alla barnen jag är barnvakt. Men det är rätt lugnt, jag behöver bara hämta dem och sen behöver jag bara göra middag. Så det är lätt förtjänta pengar tycker jag. Men jag har tänkt på att skaffa jobb 2 gånger till i veckan med någonting, men jag kan bara inte komma på ett jobb som lockar mig.

Nu ska jag iall


Emilia- Alla<3dag

Hejhej, Idag är jag glad igen. Det var nog bara humörsvängningar jag hade igår. Men imorgon kommer det bara bli värre, för jag ska börja äta P-piller för att min mens är oregelbunden, och då har man ju varnats för att hormonerna kommer gå mer i svängingar än nu. Jag tycker mest synd och Hedda,Viktoria och Clara som måste stå ut med mig i början, men jag ska försöka skärpa mig, Lovar!
Idag har vi varit och hälsat på lite släktingar långt borta, typ vid åkersberga? tror det heter så. Men det var typ 12 små barn som sprang runt och skrek så man kan ju erkänna att man har ont i huvudet nu.
Kan skriva lite kort om hur min vecka kommer se ut:

Måndag- Skola. Efter skolan ska jag ta en promis med Philip.
Tisdag- Skola, sen barnvakt.
Onsdag- Skola, Hedda ska nog sova hos mig, så vi ska hämta våra snowboardar som ligger hemma hos henne just nu.
Torsdag- Kungsberget
Fredag- Skola, Sen HEELG!

Jag har följt Made in Sweden programet sen start, och då har Laila och dem försökt att göra gruppen "Play" kända igen. Och deras första singel heter Famous, och deras andra heter girls. Girls tycker jag själv är väldigt bra. Här är den iallafall.



Nu ska jag duscha innan Blåsningen börjar på tvn. Missa inte det, det är så sjukt roligt!

Hedda - trevlig kväll

God morgon, jag vaknade precis och Vickan ligger fortfarande och sover. Igår var en roolig kväll men just nu så mår jag sådär faktiskt, hehe. Bilderna från kvällen får ni senare, det var Lotta som var kameraman. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag skulle vilja åka snowboard men vickan kommer vägra:p men nu ska jag gå och dricka vatten, ha det bra, puss

Emilia- Utseendet är inte allt..

Jag skulle kunna bryta ihop i vilken sekund som helst! Jag skulle bara vilja gräva ner mig i sängen och gråta, jag känner mig sjukt ensam fast jag har människor som bryr sig om mig.
Jag har fått månadens Pms vecka, fan inte ens jag orkar med mig själv då!
Det hjälper ju inte heller att det är alla hjärtans dag imorgon. Enligt mig är det väldigt överskattat.
Jag kommer ihåg förra årets alla hjärtans dag, då jag åkte och träffade en kille för första gången som jag hade snackat mycket i telefon med. När jag skulle dit och hem så såg man att var tionde kille hade en röd ros i handen, jag kan inte låta bli att tycka att det är gulligt. Men alla affärerna tjänar ju guld på det här.
Men vad tycker ni, är alla härtans dag överskattat?

Nu ska jag gå ner och öppna en chipspåse och tröst äta hela kvällen!


En positiv sak är att vi tjejer har bestämt att vi ska åka i några nätter ensamma till Gotland i sommar, och hyra ett hus som Claras farmor hyr ut på sommrarna, och våra föräldrar har verkat gå med på det. Fan vad rolig sommar det här kommer bli! Ska njuta av varenda sekund vi spenderar tillsammans nu innan gymnasiet. Jag är grymt glad över att ha er vid min sida!



Emilia- Är hemma hos Amelia!

Hejhej!
Just nu duschar Amelia, för jag har slingat hennes hår, är lite nervös för hur det kommer se ut, men det blir nog jätte fint, hon valde en askblond färg, det blir nog jätte fint!:)
Sen ska jag nog hem till Viktoria där vi ska äta mat och fixa oss för kvällen! Är sjukt taggad på att festa ikväll, så det ska bli kul!
Nu ska jag jag föna och fixa Amelias hår för hon verkar vara klar.
Hör nog av mig senare innan vi drar ut, men annars så säger jag det nu.
Ha en jätte bra fredagskväll!



Hedda- freeedaaag

tjeena, nu är det fredag iigen, jag har precis städat mitt rum, orkade inte igår. NU sk ajag iväg och fixa lite greje och sen hem till vickanpickan. Ikväll ska vi antingen på fest på illa essingen eller på östermalm så vi får se vilken det blir.


Haha jag och cornelia när vi var små, ser ni vem som är jag ? :P

Emilia- tråååkigt!

OKEJ NU SKRIVER JAG MED STORA BOKSTÄVER FÖR JAG FATTAR INTE HUR MAN TAR BORT DET PÅ HEDDAS MOBIL, AJA JUST NU HAR VI FYSIK OCH DET ÄR JÄTTE TRÅKIGT! VI SLUTAR 20 I, SÅ DET ÄR BARA 15 MINUTER KVAR. EFTER SKOLAN SÅ SKA JAG SLINGA AMELIAS HÅR MED EN ASKBLOND FÄRG, JAG HAR ALDRIG SLINGATB NÅGON MED EN HÄTTA( ELLER JUR DET STAVAS) SÅ DET SKA BLI KUL:) IKVÄLL SKA VI FÖRST VARA HEMMA HOS VIKTORIA OCH ÄTA MIDDAG OH FIXA IORDNING OSS, SEN BLIR DET UTGÅNG. HEDDA KOM PÅ DEN SMARTA IDEEN ATT VI SKULLE BESTÄLLA HEM MIDDAG FRÅN PIZZA HUT, MAN BESTÄLLER PÅ INTERNET OCH FÅR DET LEVERERAT TILL DÖRREN INOM EN TIMME. ÅH NU SUKTAR JAG MIG SJÄLV! ÄR JÄTTE HUNGRIG. NU SKA JAG SLUTA SKRIVA OCH LYSSNA PÅ VAD MIN LÄRARE SÄGER. HA EN BRA DAG!

Hedda- träääning

Tjeena, nu har ujag precis pluggat med min lärare och ska faktiskt städa mitt rum, haha det händer inte ofta kan jag säga er :P). Senare ska jag iväg och träna med clara och förhoppningsvis Emilia, ska ringa henne nu och kolla.
Idag hade vi nationella prov i svenska upsatsdelen och det gick väl ganska bra tror jag men you never know.
Yeye vi hörs senare, puss

Emilia- Hemma nu..

Hejhej, kom precis hem. Jag och Hedda var och fikade efter skolan, det var mysigt!
Så nu är jag iallafall hemma, vi har typ inte haft något plugg den här veckan så ikväll blir det iallafall en pluggfri kväll. Nice!!
Ska kanske iväg och träna med Hedda och Clara sen.
Om precis 2 veckor så åker jag och Hedda till Orsa och Sälen, det ska bli sjukt kul! Det ska faktiskt bli skönt att komma bort från stockholm i en vecka.
Puss!

Förra årets skidresa.







Emilia- Klar!

Yes, jag är klar med hemkunskaps uppsatsen som är tills imorgon, nu kan jag pusta ut!
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen framför tvn. Ska springa ner och dricka vatten, är supertörstig.
Ha en bra kväll!

Här är en låt som jag skulle lagt in igår. Den är jätte bra. För er som inte vet vem han är så är det han som sjöng "watcha say".

"In my Head" med jason Derulo.

Emilia- Ekerö

Nu är jag på Ekerö och tar det lugnt, jag ska sätta igång med uppsatsen snart också.
Idag var jag hos tandläkaren och satte på 2 fästen som ramlat av där bak. Min tandläkare var jätte gullig, jag är van med otrevliga kärringar.
Hör av mig senare!

Hedda- sovit gott?

God morgon, jag vaknade precis och ska hoppa in i duschen , måste till skolan tidigare för att läsa på lite till ett läxförhör, ha en bra dag, kram

Emilia- In my Head

Hejhej. Har precis skrivit en hemskunskapsläxa på datorn som ska vara inlämnad på Torsdag, men jag måste skriva mycket mer imorgon också.
Idag efter skolan skulle jag hämta mina syskon och deras 2 kompisar som jag också ska vara barnvakt till i några Tisdagar framöver. Det gick iallafall jätte bra, det är faktiskt inte alls jobbigt att vara barnvakt till dem, de leker bara med varandra, så det ända jag behöver göra är att hämta dem och laga middag. Jag tycker det är lättförtjänta pengar iallafall.
Imorgon har vi halvstudiedag i skolan, men jag har ingen aning om när vi slutar. jag ska iallafall till Pappa sen efter skolan.

Nu ska jag ringa Michaela.
kramar..

Emilia- Proppmätt!

Jag och Hedda hade precis kommit hem till mig efter skolan och lagt oss under mitt varma täcke, och på mc donalds tv reklam så visar dem ett 18 pack med chicken mcnuggets, så jag och Hedda fick en flipp och åkte in och åt massor av mat på mc donalds, vi tog ett 18 paket och delade på och en varsin pommes med läsk, gissa om vi var mätta efter. Men gud vad gott det var!
Veckorna kommer rulla på snabbt känner jag på mig, när man minst anar det så kommer det var +20 grader ute! Så det är bara att hålla ut i 2 månader till. Och sen kommer det hända så mycket kul i veckorna framöver, och det gör ju saken mycket bättre!

När jag ända pratar om värmen så kan jag lägga in lite bilder från frankrike i sommras.

































Okej nu har jag suttit och laddat upp biler i nästan en timme, för min dator är otrooooligt seg! Men jag lägger in lite fler imorgon.
Nu ska jag snacka lite i telefon, och sen sova! Godnatt..














Hedda- god morgon

God morgon , jag vaknade för ett tag sedan och har precis duschat. Nu ska jag städa mitt rum och fixa mig sen ska åka in till stan för en fika med tjejerna, pusss

hedda- pälsväst

Tjeeena, kom precis hem och ska äta nu. Kvälen är inte planerad än en jag ska iallafall träffa emilia och viktoria. Idag har det blivit mer kakel och inredning än shopping men lite fick jag med mig hem iallafall. Jag hade som vanligt jättesvårt att hitta jeans, var på jättemånga jeansaffärer men icke sa nicke men till slut på zara fanns ett par.  Pälsvästen jag skulle köpa var slut så det fick bli en annan modell men den är också finså det gjorde inte så mycket.
Min kamera är urladdad så ni får extremt dåliga bilder nu,


Pälsväst från monroe i sturegallerian, jeans från zara

Tröja från massimo dutti


Väska från Zara, köpte jag för några dagar sen

pussss


Emilia- är med viktoria!

Tjena, idag har jag legat som en tegelsten i sängen och bara tittat på tv, det har faktist varit väldigt skönt! Sen kom Viktoria hit för nån haltimme sen:) så nu tittar vi på glee som går på tvn. Vi har ingen aning om vad vi ska göra idag eller ikväll. Melodifestivalen börjar ju också ikväll så vi kanske åker hem till någon och tittar på det, hehe! Nu ska jag titta klart på glee. See you..

Hedda-

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sticka in till stan med mamma. jag behöver nya jeans och lite annat. Men jag har också lovat att följa med och kolla på kakel, hhaah inte så kul menmen sånt är livet. Och idag lovar ag att ni faktiskt får bilder på det jag köper och också på väskan jag köpte häromdagen, ha en bra dag, pusss

Hedda - det behövs två för att rädda en vänskap

Hejsan, ligger i min säng nu och ska sooova, är galet trött. Ändå har jag haft typ den lugnaste kvällen i världshistorien men det var ganska skönt, soov gott

Emilia- Myskväll!

Hejhej, hopps ni har haft/har en bra kväll. Jag, Hedda och viktoria är hemma hos Hedda just nu och ser på Entourage,mysigt mysigt. Men jag tror att jag ska resa på min sega röv och börja dra mig hemåt!

Kommer inte skriva något mer ikväll, så godnatt!


Emilia- fredag!

Tjo, sitter på so lektion nu, så jag lånade Heddas mobil för att blogga lite, vi håller på att se på en film om andra värlskriget, riktigt hemskt! Man låste tydligen in 1000 kinnor och 100 män i ett koncentrations läger för att dem skulle kunna skaffa massa barn som sedan skulle kriga, det var hemskt att se, de la alla små nyfödda bebisar i en hög typ, det såg ut som att det var djur som dem bara lagt där skrikande:s aja nu får vi sluta från so, nu har vi bara svenska kvar. Pussar

Hedda- god morgon

God morgon, jag gick upp för ett tag sedan och gör klart det sista plugget. Ska till skolan om några timmar och efter skolan vet jag inte vad jag ska göra men är ganska sugen på att träna så kanske för det , pusss

Hedda- läsdag

Tjoo, sitter just nu och skriver en argumenterande text, inte så roligt. Dagen har annars varit ganska chill. Kom till skolan kl 11 och slutade halv 3 och har gjort absolut ingenting. Vi skulle läsa på alla lektioner men jag vara bara på två och på dem så blev det inte så mycket läsande. Efter skolan åkte jag, Emilia och Viktoria hem till mig och såg lite på tv och tog det lugnt. Imorgon är det fredag och jag tror att en vecka aldrig har gått så fort som den här, crazy bananas fort har den gått. Men nu måste jag återgå till pluggandet, puss

Emilia- Seeen!

Jag är sjukt sen till skolan, och jag är på Ekerö!
Hur ska jag hinna, börjar om 10 minuter!!.. Aja nu ska jag springa!


Hedda- bad med veckorevyn

Nu ska jag hoppa ner i badet med nya veckorevyn sen kanske jag känner för att lägga upp en bild på min nya väska :) who knows ? :P pusss

Emilia- Påsen borta!:(

Hejhej, Efter skolan drog jag och Hedda och Tränade på friskis och svettis. Det var skönt, sen drog vi till Mc donalds, där tog jag en pommes och en glass, hur gott som helst!
Men när jag är på brommaplan (var påväg till ekerö) så kommer jag på att jag glömt min påse med mina träningskläder och en av mina nya tröjor jag köpte igår, men jag har ringt viktoria och snäll som hon är så ska hon ska gå till friskis och mc donalds och se om den ligger där, eftersom att hon bor på Fridhemsplan. Tack!
Snart är det helg också, Härligt!
Vad ska man hitta på i helgen då, har faktist inget planerat än. Men någonting hittar vi nog på.
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch!

Förresten grattis Jackie och Patrik för vinsten i paradise! Men det tråkiga var att jag redan visste det från första början.

Jag vill ha sooommar!

Emilia- Shoppat!

hej alla glada!
Jag är superglad, och livet känns bara väldigt bra just nu.
Idag var jag och Hedda inne i stan och både jag och Hedda lyckades få hem snygga grejer, visar allt lite längre ner i inlägget.
Jag har nästan inget plugg den här veckan, jag har bara en svenska uppgift som ska vara inlämnad på Fredag, men den gör jag imorgon.
Den 18:e ska våran skola åka till Kungsberget, det ska bli sjukt kul, har längtat efter att få åka snowboard i bra backar i ett helt år nu, vi har ju ara åkt i Hammarbybacken i år och man kan inte säga att den är särskilt bra.
Pratar med Hedda i telefon nu, och nu är tågbiljetterna beställda till Orsa, sen när vi ska till Sälen så tar vi en buss i 2 timmar. Längtar!



20 kr


Foundation 159 kr


Hittade en jacka på BIG REA från Zara, 129 kr!!




Den ser blå ut, men den är svart.


Tröja 149 kr från H&M.


Stickad tröja från Gina tricot, 200 kr.



Sen köpte jag ett svart baslinne för 100 kr också.

Om 6 minuter exakt så börjar Paradise hotel, och idag är det dem 2 sista avsnitten. Men jag vet redan vilka som vinner. Lite tråkigt faktist.. Nu ska jag göra en macka att äta, yammi!
Pusspåer!


Emilia- Duscha

Ska hoppa in i Duschen nu!
Här är en grymt bra remix på den uttjatade Boom boom pow, David Guetta har gjort remixen.


Emilia- 1 Februari

Hejhej, sitter och väntar på att Paradise hotel ska börja, jag har blivit besatt av det programet. Dessutom är det finalvecka den här veckan! Så jag tänkte inviga min nya tv med PH och ett rör pringels.
Låg i soffan nyss, och då kommer min syster med ett ciggpaket i handen!? Jag fattade ingenting.

Matilda: Emilia du tjuvröker!
Jag: Va?? vart har du fått det ifrån!!?
Matilda: I din väska (skrattar)

Gissa om jag blev sur när jag fått reda på att hon hade snokat i min väska.
Men det ciggpaketet var från i Fredags på min födelsedag, så jag kan tycka att det var okej att röka då. Jag försöker ju som sagt att sluta röka på vardagar nu, jag kanske inte har slutat helt och hållet, men jag har verkligen trappat ner på ciggen!

pusspåer!

Hedda - hahha halvsjuk

Är hemma idag, jag kan ju inte påstå att jag är jättesjuk men jag behövde verkligen en dag att bara vara hemma och plugga. Jag är väldigt dålig på att göra saker på lektioner men är bättre på att plugga ensam hemma. Så nu är kl 1 och jag har pluggat sen kl halv 10, jag tycker det är ganska grymt faktiskt. Men nu ska jag göra lite lunch och sen fortsätta med pluggandet, pusss

RSS 2.0