Emilia- Bilder från i Fredags .

Äntligen bilder från i Fredags . Hedda la in några på facebook nu , så jag lägger in dom här på bloggen .














Tog typ 50 bilder , kan be Hedda lägga in lite fler . Men ni får nöja er med det här så länge.
Puss o Kram

Hedda- Konfirmation

Hellu, nu ska jag gå och lägga mig på terrassen och sola.Jag och Rebecca var på Tinnas, Jessicas och åsas konfirmation idag och ja det var väl inte det roligaste jag har gjrt att sitta i en kyrka i typ 1 och 1 hav timme, men det var roligt attse dem i långa kåpor.
Ha en bra eftermiddag, pusssss

Emilia- pappa var är du ?

sitter och väntar på att pappa ska hämta mig , men han syns inte till . Solade i någon timme förrut , är det bara jag som tycker det är tråkigt att ligga och sola, iallafall ensam . Nej ska ta och ringa pappa nu . Ses på golfbanan .


Emilia- Ännu varmare !

Tjolahopp ! sitter i bikini och är redo att lägga mig på altanen och sola . Idag är det ju ännu varmare . Kl 2 skulle pappa hämta upp mig för att han ville spela golf med mig , jag suger på golf . Aja det är väl sol där med . Hoppas alla hade en bra lördagskväll igår . Hör av mig ikväll !

Hedda lägg in bilderna från i fredags .

Hedda - ipodbloggar

Jag ligger i min säng och somnar nog när som helst. Jag har iallafall haft en jättemysig dag . När Emilia behövde åka till ekerö så åkte jag och vickan in till stan. Jag köpte en morsdagpresent till mamma och sen sätt vi och myste i kungsan. Efter det gick(!) vi till kungsholmen där vi träffade pappa och så åt vi på ett ställe där. Sen har vi gjort allt möjligt ikväll, rebecca kom också så vi hyrde film och senare gick vi ner i ralis men nu vill jag sova, god natt

Emilia- Mitt sommarlov

Åh vilken härlig dag det har varit idag . Jätte varmt och sol hela tiden . Har solat lite med Hedda idag sen var jag tvungen att åka till Ekerö , men fortsatte sola när jag kom hit . Imorgon ska jag ligga och sola hela dagen . Känner mig som en blekfis .. Nu kan man säga att sommaren har kommit . och vi har bara 6 skoldagar kvar innan skolavslutningen . Jag kan skriva hur min sommar kommer se ut .

9 Juni - Sommaravslutning
11 Juni - Amelia gumman fyller äntligen 15 år !
12 Juni - Åker till Frankrike med pappa och familj .
19 Juni kommer hem från frankrike , åker till malmköping till den 21 .
22 Juni till 9 Juli- Hemma i stockholm
10 Juli - Åker till Italien
1-2 Augusti - Kommer hemfrån Italien .
4 Augusti - Åker vi tjejer till Frankrike :)
11 Augusti - Kommer hem från Frankrike .
2 veckor kvar- På dom här två veckorna ska jag försöka hinna med att gå på Gröna Lund och kanske åka till Rebeccas land . Sen måste man passa på att festa innan skolan börjar igen  . Det är sorligt att sommaren är så kort . Det gäller att njuta varje dag .

Om mindre än en timme så börjar Robinson . Ikväll blir det hemma kväll .  puss <3


Hedda- Sommardag

Nu ska jag och Emilia strax gå ner till stranden här på Essingen och lägga oss och sola och så kommer nog Rebecca också. Men först ska vi gå förbi konsum och köpa jordgubbar, nu är det sommar, på riktigt. Hoppas ni får en lika underbar dag som jag kommer ha, pusss på er

EmiliaochHedda- Godmorgon

Hej på er . vi kom hem för ungefär 10 minuter sen . Vi var i Södertälje , där dom vi åkte båt med bor . Men det blev lite strul påvägen när vi skulle ta pendeln , för det hade typ skett en olycka , någon hade typ hoppat framför ett tåg . så vi var tvugna att gå av i älvsjö . sen kom det inga ersättningsbussar förrens en halvtimme så då var Amelias komipis Filip snälla och hämtade oss med bil . Sen fick vi skjuts ända hem till Essingen igen . När vi var i äSödertälje så satt vi på hans altan och snackade och dom andra hade grillat innan vi kom dit . Det känns som att det har varit en jätte lång dag . Först skola, sen åkt båt i 2-3 timmar , sen åkte vi hem och åt middag , sen senare på kvällen var vi i Södertälje . Och nu är vi hemma och båda är helt slut . Hedda halvsover redan , jag ska sätta på SATC och titta på . Bra avslutning på kvällen :)
Hedda lovar att lägga in imorgon från dagen .
Nu ska vi försöka sova . Godnatt , eller ska man säga godmorgon ? <3

Hedda- Underbar dag

Tjeeeena, jag och Emilia har precis ätit middag.
Idag har vi haft en underbar dag. Efter skolan så åkte jag , Emilia och Amelia till slussen ochträffade några kompisar till amelia och en av dem har båt så vi åkte runt med båt hela eftermiddagen, hur mysigt som helst. Och jag var grym på att köra. Nu ska vi åka och träffa dem som vi åkte båt med igen och sen sover Emilia här, nu ska jagbörja fixa mig, ni får bilder ifrån dagen ikväll, pussss

Emilia-Här igen !

Heeejsan ! Längsen , eller hur ?
Jag har inte orkat logga in på datorn den här veckan .. Den här veckan har det inte hänt något speciellt , imorgon är det fredag och då ska jag igentligen till ekerö , men jag ville gå ut och träffa kompisar imorgon . Så vi ska försöka hitta någon fest . Är festsugen nu eftersom att jag varit borta så mycket dom senaste helgerna.
Pratade precis med Clara och vi satt och snackade om löshår , Clara ska ju snart göra riktigta hos frisören . Men jag har ju precis klippt mitt hår förra helgen . Och vi klippte mitt vanliga hår väldigt rakt för att det ska kunna bli lite tjockare . Men det värsta är att man ser mitt vanliga hår rätt så mycket så jag har tänkt köpa nytt på måndag eller Tisdag . Så jag tänkte klippa upp mitt gamla hår i etapper och sen sätta i nya långa . Låter inte det snyggt ?:) Jag lägger ner mycket pengar på mitt hår , men det är en av dom saker jag verkligen måste trivas i för att kunna trivas själv . Sen har min plattång också gått sönder så jag ska gå och byta till en ny , det är ju ett års garanti på den . Och andra som också har haft den här plattången har också fått gått tillbaka för att den glappar .
Om ca 2 veckor åker jag till frankrike med pappa . Ska bli skönt att komma iväg från Sverige !
ciao , hör kanske av mig imorgon <3

Hedda- Godmorgon

Vilket skitväder det var idag då, det är faan juni snart det ska ju vara varmt. Nu ska jag snart sticka till skolan. Jag tänkte vara där lite tidigare så att jag kan plugga spanska ett tag men jag får se om jag hinner det. Torsdagar är typ den tråkigaste dagen och längsta. Jaja nu måste jag torka håret och klä på mig, pusss på er

Hedda-

Hellu, jag har ju egentligen lärare nu men tydligen hade hon och Gustav missförstått varandra som hon kom inte idag, ganska skönt.
Jajaj nu har jag ganska tråkigt, men jag tänkte lägga in en bild på en klänning som mamma köpte till mig igår, jag är lite osäker på om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaks den. Jag tycker den är för lång(nästan till knäna) så om jag har kvar den ska mamma sy upp den lite. Men på bilden har jag vikt upp den så ni ser hur kort jag vill ha den.

Hahah den ser lite sär ut för att jag har vikt upp den, jaja vad tycker ni?
Om nån undrar så kommer den från Inwear

Pusss

Hedda- Första riktiga sommardagen

Tjeeeeenare, jag ligger i soffan och ser på Seinfeld just nu. Efter skolan idag åkte jag in till stan med Emilia. Viträffade Emilias mamma sen också för  Emilia skulle köpa avslutningskläder. Men jag stack efter ett tag för jag var så jävla trött men jag träffade mamma på vägen hem och kollade på ett par skor men de fanns inte i rätt färg så det får bli någon annan dag. När Seinfeld är slut så ska jag gå och lägga mig , är sjukt trött, Sov gott

Hedda- min dag

Nu är jag uttråkad men jag vet att jag inte kan somna för då blir jag ju aldrig klar. Men nu har jag tråkigt så nu får ni höra lite om min dag, började med träslöjd och det var jättetråkigt tills Lotta kom.  Sen fortsatte dagen som vanligttills jag skulle till skolsyster på hälsoundersökningoch då fick jag panik för att jag är 1, 68 när jag trodde att jag var 1,69.  Hon  skulle också skicka en remiss(vad är det?)  till ungdomsmottagningen så att jag skulle få komma dit och prata med en barnmorska om min vidriga mensvärk, förstår inte riktigt hur det ska hjälpa.
Sen var det dem vanliga frågorna och å är det ju alltid halva sanningen som gäller.

Efter skolan åkte jag, Emilia, Clara och Rebecca till plaskis och satt där och åt chips och drack cola, sen kom wille ner ett litet tag också.
Nu ska jag  fortsätta, Sov gott

Hedda- Paus från pluggandet

Tjeeeee, nu är jag klar med labbrapporten och ska precis börja med So-sammanfattningen.
Nu sitter jag och läser lite bl9gggar och sånt. Jag kände att jag behövde en paus. Jag kanske ska göra en macka eller nåt också, jag kommer nog hålla på i nån timme till.


                                           
            Du vet väl att jag aldrig skulle klara mig utan dig,

Hedda- Love life

Nu sitter jag fortfarande här och skriver en jävla labbrapport som ska vara inne imorgon och efter det har jag en hel sammanfattning att skriva, visst låter det roligt ?
Därför hinner jag tyvärr inte skrirva så mycket mer nu, sov gott<3


Hedda- Visning och plugg

Godmorgon på er, nu ska jag sticka upp till pappa för att hämta lite grejer och sen ska jag hänga med mamma på en lägenhetsvisning på kungsholmen. EFter det ska jag träffa Vickan , Clara och kanske Rebecca. Vi ska sola och plugga och vem vet kanske bada.
Seeeeeee yaaaaaaa


Hedda- saker förändras, men det hör till

Jag sitter här och kollar igenom massor med gamla inlägg från bloggen, alltså från ungefär augusti och september. Och jag förstår verkligen hur mycket som har förändrats på mindre än ett år. Både roliga och tråkiga saker.
Jaja det hör väl till, jag har ju förändrats och även mina kompisar.
Men ibland känns det lite sorgligt, och så tänker jag att det kanske kommer förändras lika mycket på ett år igen och det vill jag verkligen inte. Det är min mardröm att jag ska tappa kontakten med de vänner jag har nu osv. Jaja det är ju bara vi själva som kan bestämma om man tappar kontakten eller inte, nu tänkte jag gå och lägga mig, pussss

Emilia- Nyklippt

Idag så var jag i min mosters frisörsalong , hon klippte mitt hår och mina extensions plus att jag slingade håret också . Jag är faktist väldigt nöjd . Mina extensions är inte så jätte mycket kortare , det är typ vid brösten nu . Ja sen drog vi in till deras stan , och där fanns det skor som kostade 50 kr st . Jag hittade 2 par ballerina skor som jag tyckte var fina . Ett par var blåvit randiga med en liten rosett längst fram , och dom andra skorna var vagabond skor för 50 kr !! NI vet ju hur mycket dom skorna kan kosta . Skorna var iallafall guldiga och nätiga . Lite svårt att förklara ..
Och jag har nu känt att jag börjat få lite ont i halsen, fan jag vill inte vara sjuk nu ju . Jag och Hedda ska också in till stan i veckan för jag måste hitta någon fin tunika att ha på mig på skolavslutningen . Oj snart börjar Robinson . Aja nu ska jag ut och gosa lite med hunden som mormor och morfar tar hand om . kramar ! <3

Hedda- lite shopping

Hemma igen, jag har precis hjälpt till med maten och nu sitter jag och dricker Cola light. Och vilket fint väder det blev till slut.
Jag har iallafall haft en mysig dag trots vädret, först gick vi runt och köpte lite kläder, sen åt vi en jättemysig lunch på Sturehof och sen fortsatte vi promenera runt i stan. Jag hittade också vad jag ska köpa för komfirmationspresent till TInna men precis rätt fanns tyvärr inte så jag ska in till stan i veckan och köpa den(hahah nu blir du nyfiken va Tinna:P).

Det här var det som jag köpte idag, hittade även lite tunikor och en klänning men jag orkade inte prova så jag gör det i veckan, Emilia skulle ändå köpa avslutningskläder så jag hänger med henne.



Pussssss

Emilia- Lördag

Hej på er :) igår slutade det med att jag var tvungen att åka och ta hand om min mamma+syskon för att alla tre var jätte sjuka . men nu är jag tillbaka hos mormor och morfar . vi ska snart grilla . Sen ikväll är det Robinson så jag ska gå och köpa lite godis nu. Hör av mig senare ! Juste jag kanske inte kommer hem förrens på Måndag , mamma är så sjuk så att hon inte kan köra bil :S men då får jag ju vara ledig från skolan :) Jippie ! <3

Hedda-

Tjeeena, bad update , jag vet. Jag har varken haft tid eller ork att skriva. Jag var med Tinna hela dagen igår, vi var på stan och kollade kläder och fikade. Sen på kvällen hade vi filmkväll hos henne sen vid halv 1 så var jag så trött så jag orkade inte gå hem så jag sov där. Nu har jag precis kommit hem och hunnit duscha och snart ska jag och mamma in till stan och shoppa och äta lunch och sådär.




Tinna när vi tog en fika på NK,



Jag köpte den här sjalen, tyckte den var väldigt härlig med alla färger

Nu ska jag klä på mig, ha en bra dag, pussss

Emilia- Fråga till er läsare

Tror ni det är jobbigast att vara underviktigt eller överviktig ?

Emilia- Lidköping

Hej stockholm. Jag är själv i Lidköping . Idag gick vi in till "stan" eller vad man kan kalla det, Mormor köpte iallafall lite saker till mig . En rosa jacka eller tröja . örhängen , maskara och foundation :) tack ! Precis vad jag behövde . Det finns en webbkamera på den här datorn men jag har suttit och letat i en halvtimme om jag kan hitta den så att jag kunde ta lite kort påallt jag köpt .
Både jag och Hedda har faktist funderat på om vi ska lägga ner den här bloggen , den är ju så himla dålig . Men ibland när man har tråkigt så är det skönt att bara skriva lite .. Ja vi får ju se hur det blir med det.
åh det är så dåligt väder här det regnar och blåser . Men ikväll ska vi äta pizza , yammi ! imorgon så ska jag åka till min mosters frisör salong , där ska jag slinga mitt hår med lite vitare slingor än vad jag brukar ha och så ska hon klippa mitt slitna hår så att det kan börja växa ut på nytt i sommar . Det kan också hända att jag kommer åka hem till stockholm imorgon istället för på söndag , för mamma,oscar och matilda är jätte sjuka . men jag hör av mig mer om det imorgon !
puss !


Hedda- Love, Peace and Understanding

Tjeena, det finns inte så mycket att skriva om mitt lib just nu. Igår var vi ju på hippiefest och det var helt okej. Lite segt i början men kom igång lite mer i slutet. Men fyfan vad heta killar det var där, haha det mest positiva under kvällen.

Idag har jag och Vickan suttit i soffan hela dagen eller förutom typ en halvtimme när vi låg på terassen och solade. Sen gick solen i moln och det fick bli soffan som gällde igen.
Ikväll ska jag träffa Viktoria och Rebecca tror jag , men vi får se,



Här är våra outfits från igår

Klänning lånad från Johannas garderob, försökte hitta nåt på stan men det var omöjligt, men jag tyckte att den här passade ganska bra


Söta hippieViktoria

Nattmat är ju typ det godaste som finns, för vickan blev det pizza....


Och för mig blev det glass, sen satt vi där och snackade till tre då vi satte p en film, när jag somnade så hade det hunnit bli ljust ute

Nu ska jag hjälpa till med middagen pussss

Hedda- Time for school

NU sitter jag här framför datorn fast jag egentligen borde klä på mig och sminka mig men jag orkar inte än, sitter här i några minuter ill. Under dem minutrarna kan jag lägga in lite bilder från igår,




Nu ska jag börja fixa mig, pussss

Hedda - iPodbloggar

Tjeena, jag har haft en riktigt bra dag idag. Jag fick tillbaks mitt so prov som jag fick MVG på. Och efter skolan hade vi det också jättemysigt. Imorgon kväll ska ju jag och vickan på en fest med hippietema så vi har lite panik eftersom vi inte har några hippieklader. Jaja vi kommer nog på nagot. Nu ska jag sova , sov gott

Emilia- skön dag

hejsan !
jag och Hedda sköter verkligen inte den här bloggen bra . idag efter skolan så åkte vi tjejer och satte oss och åt pizza . Sen gick jag och Hedda ner till rålis för dom andra skulle hem , och då tog vi massor av roliga bilder och spelade in massa roliga filmer . Jag har nog inte skrattat så mycket på länge . Höll på att kissa på mig !
Ska se på Dh nu . Missa inte det :) puss

Hedda- tråkig söndag

Tjeeeena, idag har jag varit hemma och städat hela dagen, jag fick pengar som tur var. Jag behöver pengar tillsi sommar så jag gör allt jag kan för att tjäna pengar. Nu ska jag gå ut och hjälpa till med grillningen, pussss


Hedda- God natt

Nu ska jag duscha och sen ska jag sova så Sov gott,


Hedda- lite shopping


Mineralpuder från Laura Mercier, perfekt att ha nu när sommaren börjar komma


Jeansjacka med dubbelknäppning, skitsnygg tycker jag

Bikini

Hedda- livet leker

Tjeeeenare, hur mår ni. Jag blir iallafall alldeles lycklig av det här vädret. Igår var jag först på stan och köpte lite grejer, hittade tvärr inte det jag verkligen behövde , JEANS. Sen var vi på Rix fm och träffade lite kompisar, ganska tråkigt enligt mig menmen så är det ibland. Sen sov Emilia och Vickan hos mig. Idag har jag varit med Viktoria och hennes familj och deras kompisar och åkt båt runt lite i nära skärgården och ätit en jättemysig lunch.
Nu ikväll har jag bara haft en lugn hemmakväll med en ganska dålig hyrd film(varför lyckas jag aldrig?)
Jag lyckade förresten också bränna köttet idag när jag var grillmaster(hahah) vid middagen,  mamma och Gustav var väldigt nöjda(not).
Kom tillbaks snart så får ni se bilder på det som jag hittade igår, pussss

Emilia- långt inlägg

hej på er ! jag har inte uppdaterat på superlänge . men jag har haft fullt upp ..
Jag kan börja med att berätta vad vi gjorde igår , igår var vi på rix fm och träffade folk , det var inte så jätte kul . men bättre än att sitta hemma .
Sen åkte jag , Hedda och Viktoria hem till Hedda och sov där . Sen på morgonen så var jag tvungen att åka till Norsborg för att gå mina småsyskons öppethus , sen så åkte vi vidare till strängnäs för att vi ska sova här inatt . orkar inte förklara varför . ikväll är det ju Euro vision song contest , hoppas det går bra för sverige , fast vi har ju en riktigt dålig låt tycker jag , men man har ju hört att andra länder tycker den är bra . Ja vi får se :) Nu ska jag ut lite och så ska jag be Amelia ringa mig. Ni får jätte gärna ringa mig ikväll , kommer mest ligga framför tvn . mitt nr är 0765974934.



Hedda- God morgon

Jag orkade eller hann inte uppdatera igår tyvärr, men jag var på skansen hela dagen med Friends och det var skittråkigt.  Efter pluggade jag med min lärare och sedan träffade jag tjejerna.
Nu ska jag till skolan och efter skolan ska jag plugga med Clara,
pusss

Hedda- Tjeena mittbeena

Halllåååå, jag kom hem för ett litet tag sen och nu har jag precis käkat. Idag efter skolan drog jag, Emilia, Wille och John in till stan.  Wille och John skulle shoppa och jag och Emilia hade inget annat för sig. Jag tycker ju att det är väldigt roligt att kolla på kläder även om det är andra ska shoppa och det är killklder.. Ibland kan jag till och med tycka att det är roligare att följa med som smakråd när andra ska shoppa än att själv shoppa för då får jag inga skuldkänslor för att jag gör av med pengar och behöver inte hålla på att prova massor. Och killkläder är ju ännu roligare, jag har ingen aning om varför men det är det iallafall.
Sen åkte jag med Emilia en bit på vägen när hon skulle till ekerö och så satt vi på en gräsplätt och bara pratade.
Nu ska jag kolla på vänner, pussss


Emilia- Hemma hos Rebecca :)

heej , som Hedda redan skrivit så hade vi håltimme från jumpan så vi sitter hemma hos Rebecca och tittar på film :)
Härär lite bilder



Hedda- Håltimme

Jag sitter hemma hos Rebecca med henne och Emilia just nu för Rebecca är sjuk och vi har håltimme. Vi ser på "thirteen" just nu och har precis ätit makaroner.  Vi ska snart tillbaks till skolan för att gå på språk och kmi och sen slutar vi. Efter skolan så tänkte jag träna men jag får se hur det blir, pussss

Hedda- been busy

Tjeena, nu har helgen gått och jag har precis sett en usel film som jag var och hyrde för ett tag sedan.

Jag kan dra min helg lite snabbt bara.

Igår på dagen gjorde jag typ ingenting eller bara en lunch ute med farmor och sen köpte jag en mascara. Sen på kvällen var vi på en fest som började bra men det blev lite rörigt i slutet. Men tjejerna som var där var jättegulliga . Sen  sov jag hos Emilia och som vanligt låg jag och försökte hålla henne vaken, lyckades tyvärr inte så bra.
Idag har vi typ inte gjort ett skit förutom att ha suttit på cafe fix.

Jag tog lite bilder från malin , fast från hennes facebook, för jag tog tyvärr inga bilder alls









Yeye sov gott,


Emilia- PARTY TIME !

Heej !
Sitter och fixar mig med clara och Rebecca hemma hos Rebecca , snart kommer Hedda också . För ikväll blir det fest !! Ska blir så grymt roligt . kan tyvärr inte säga vart vi ska , säger det senare . Nu måste jag börja fixa iordning mig . Ha en bra kväll människor !

Hedda- skitväder

Inte så härligt väder idag ju, jag hörde igår också att det skulle regna idag jaja sånt är livet. Jag vaknade för typ en kvart sen och ska bara klä på mig och sedan ska jag och Gustav åka och träffa pappa och farmor i stan för en långlunch.
Ha en bra dag, pussss

Hedda- Kan inte somna

Tjeeeenare, jag ligger här i min säng och kan inte sova. Det beror antagligen på att jag försov mig till kl 10 imorse, inte bra alltså. Jag har haft en skön dag och en jättemysig kväll iallafall.
Vi hörs imorgon bitti, nu ska jag kolla in lite andra bloggar, sov gott

Emilia- Ni är underbara tjejer !

Tjeeena !
Vi är fortfarande hemma hos Hedda och har en mysig tjejkväll . Jag vill bara att ni alla ska veta att jag älskar er tjejer , ni är underbara .
Släpper er ALDRIG !


Emilia - Tjejkväll

Heeejsan !
Nu är jag ,Hedda,clara,Viktoria och rebecca hemma hos Hedda för att vi ska ha tjejkväll. Så vi håller på att göra tacos som vi sedan ska äta på hennes altan . Jag har fått i uppdrag att skriva frågor på lappar som vi ska svara ärligt på. Men det värsta är att vi redan vet det mesta om varandra så det är jätte svårt att hitta på frågor , hjälp mig någon !?
Nej vi uppdaterar senare . ciiiiao !

Hedda-

Jag sitter här och är uttråkad och orkar inte göra ett skit. Jag funderar på att gå och lägga mig tidigare så kan jag läsa min svenska bok som vi ska ha läst ut snart. Imorgon  börjar vi med hemkunskap och det är en väldigt skön start på dagen, nu ska jag duscha, God natt

Emilia- Ångrar allt ..

Hej kära läsare !
sitter och lyssnar på en skit bra låt .. skola som vanligt idag . Efter skolan åkte jag och Hedda hem till Hedda och åt mat . Vi är båda sjukt hungriga efter skolan eftersom att vi inte får någon lunch . Så vi åkte hem till henne och åt billys pizzor,smoothie och mackor med oboy på :) Det var jätte gott . sen var jag tvingen att hämta mina syskon och det nu ska bli någon franrike resa . Har hitills sparat 280 kr typ . Räcker inte långt . Jag och Rebecca tänkte sy in löshår när vi är i frankrike, så det gäller att spara lite mer pengar .
Imorgon ska vi ju servera på kvällen . vi ska typ bara ta bort efter alla som äter , och vi får 500 kr var för typ 3 timmar :) Känner mig lättad , eftersom att jag redan spenderat bort hela min månadspeng .
Juste så alla bara vet så har jag lagt in pengar på min mobil nu , så nu kan jag smsa igen . Det kanske var på tiden va ? haha
Åh jag längtar så grymt mycket till helgen . men det är bara 2 skoldagar kvar .
Ska göra lite middag till kära mig .

Hedda- Plugg

Tjeena, Emilia gick precis och när som helst kommer min lärare, då är det matte som gäller.
Vi hörs ikväll istället, pusssss

Hedda-

Nu ska jag snart börja fixa mig, Jag har studion som egentligen börjar kvart över men det känns ju lite omöjligt menmen de bryr sig typ inte om man kommer försent. Och eftersom jag och Emilia är avstängda från matsalen får vi ingen lunch så den här veckan har jag börjat äta frukost också. Så nu ska jag äta frukost och klä på mig, ha en bra dag

Emilia- Soulja boy

Tjääna !
Är på Essingen nu . Väntar på att DH ska börja , missa inte det ! Idag efter skolan så åkte jag , Rebecca och Hedda hem till Rebecca och bakade brownies som vi skulle sälja . Men när vi bara fått 50 spänn efter en halvtimme så gav vi upp , så vi satte oss i Fredhällsparken och åt upp allt . yummi !

Nu ska jag lägga in pengar på mobilen och aktivera mitt bankomatkort , Äntliiigen !
See you later alligator !

Emilia- Städa

Åhh nu måste jag städa mitt rum som jag så länge försökt undvikt att städa .. Men jag åker hem till mamma imorgon för att dom kommer hem från Italien . Hoppas dom har köpt någon present till mig :)
Det här blir sista inlägget för ikväll . Så jag försöker skriva från Essingen imorgon .
Sovgott <3

Hedda- Trlalalalallalala

Tjeeeena,
Min dag har varit bra, vi hade ju idrottsdag och det var helt ok. Det enda som jag är lite bra i är 800 m.
Jag fick faktiskt bäst tid av tjejerna i min klass *stolt*.
Nu ska jag sticka ut och träffa Vickan, men det kan inte bli så lä'nge eftersom jag har en del plugg att göra menmen en kvällspromenad är alltid bra,
pussssss

Emilia-

Tjuuuu !
haft en bra måndag ? Min har varit riktigt skön , började halv 1 med idrottsdag och fick sluta runt halv 3 .. Sen var vi i plaskis och då kom Geroge och dom med sina moppar. Jag och Rebecca cycklade runt parken lite och då börjar dom köra efter oss och då lyckas dom köra på cykeln som inte ens var våran utan viktorias syster . Hela bakdäcket blev helt snett . Så vi sa till dom att dom skulle betala 500 kr eller fixa den inom en timme . Haha dom blev lite skrajja . men vi fixade det tillslut , vi tog av hjulet och ställde oss på det så att det rätade ut sig . Ja det var väl det mest dramatiska som hände under den här dagen .
Ska repetera in engelskan nu så att jag kan få ett G på provet . Pusspusspuss !

Hedda- Friidrottsdag

Tjeena, jag gick upp för ett tag sedan och nui sitter jag här vid datorn och dricker smoothie.
Idag har vi ju friidrottsdag så vi börjar halv 1. Jag tror att jag och Emilia skulle äta lunch på nåt cafe  men jag vet inte om hon fixade money.
Så nu ska jag ringa henne och sen ska jag gå upp till pappa och hämta löparskor, Pusssss på er

Emilia- Kom ihåg lista

Jag blev visst inte borta länge från datorn . jag fick lite panik med tanke på pengar och vad jag måste köpa , vad jag är skyldig Hedda och massa mer .

Måste shoppas
-
Foundation
-Maskara
-pengar på mobilen

Skyldig pengar
- pappa 300 kr
- Hedda runt 100 kr

Jag tycker det är jätte skönt att göra kom ihåg listor ibland när det är rörigt i huvudet . Ni kan ju också testa.


Emilia- I can love you like no one can .

Det börjar närma sig måndag . imorgon är det idrottsdag och vi börjar halv 1 . Innan det så ska jag och Hedda kanske äta ute eller nått .. Men jag har hört att det ska regna imorgon så jag vette fan om jag ska vara med . Jag kanske ska vara där men inte vara med , men då ska jag ha ett paraply över mig.
Har fått lite sms från mamma , dom är ju i Italien som dom flesta kanske vet . Där är det varmt . Men det är nästan lika varmt här som där . Dom kommer hem på Tisdag eftermiddag. Så jag tror jag kommer flytta hem till mamma på tisdag eller Onsdag .



Imorgon är det myskläder som gäller, ska få låna en av Clara , smart som jag är så glömde jag ta med mig jumpa grejer till pappa .

Uppdaterar kanske snabbt imorgon innan jag drar till Kristinebergs IP .

Hedda-

Tjeeeeena mittbena, nu sitter jag och Vickan här hemma hos mig och ska snart åta middag. Vi har varit inne i stan idag och shoppade lite.
Det blev en klänning och en väska för mig.
Efter middan ska vi sticka iväg och träffa Reb  men mer vet vi inte.



Här är klänningen jag köpte, tänkte ha den på avslutningen
Visst är den fin ? :)



Vickan håller i min nya lilla väska

Emilia- Happy day

Lördag och solen skiner ! kan det bli bättre ? Idag ska jag ta det lugnt ute i trädgården . Jag ska plugga lite engelska samtidigt som jag solar . Om jag inte får G på mitt Engelska prov nu så är det stor risk att jag får Ig i mina slutbetyg . not good !
Ikväll är det Robinson , det är bland det bästa jag vet ,  att först äta en god lördags middag och sen krypa ner i soffan med en godispåse och sätta på Robinson . Visst får man skuldkänslor när man sitter och trycker i sig godis och dom äter myror . Men vad är en lördag utan godis ? Nu kallar solen på mig så jag uppdaterar senare .


Robinson deltagarna 2009

Hedda- Goood kvälll

Tjeeena, dålig uppdatering, I know. Men då är det ju tur att vi har Emilia, visst?
Jag har haft en bra dag iallafall, jag och Vickan sov ju hos Emilia på ekerö och kom väl tillbaks till stan runt 3. Då stack jag och träggade Tinna och Vickan rebecca. Jag och Tinna gick till prisextra och köpte lite goda saker och satte oss sedani solen nere på norrmälarstrand. Nu på kvällen var jag hos Viktoria med Rebecca och KLisa, tyvärr behövde rebecca gå typ direkt. Vi såg iallafall en grym film. Den heter "Die Welle" och var bland de bästa filmerna jag har sett.
Orkar inte berätta om den. Min mobil har förresten kommit och jag älskar den :)
Yeyey sov gott för det ska jag göra, pusssssss

Emilia- 5 saker ni kanske inte visste om mig ..

- Vill inte ha barn när jag blir äldre . Jag har redan så många småsyskon och det räcker bra för mig .
-Äter någonting sött varje dag t.ex chips,godis,kakor,glass m.m , kan inte klara mig utan söta saker . Humöret är på botten om jag inte får något sött i mig .
-
Har inte gått osminkad eller utan extensions till skolan på ett helt år . Jo en gång men då var jag 2 minuter i skolan . Får så otroligt dåligt självförstroende utan smink och extensions.
-Har blivit påkommen av mina föräldrar 2 gånger p.g.a att jag druckit alkohol . Men nu dricker jag inte längre , Slipper slösa pengar och slipper problem hemma .
-Om jag skulle ändra någonting på min kropp så skulle det vara mitt hår . vet verkligen inte om det går men om man kunde göra så att det växte snabbare och blev tjockare så skulle jag lägga en slant på det .


Emilia- Fredag

Igår var det valborg , det blev ganksa misslyckat . Vi tänkte dra till Sollentuna på fest men så blev klockan mycket och vi skulle inte hunnit vara där så länge så vi sket i det . Ja så vi gick till Rålis för att se om det var någon brasa , men det var det inte så vi drog till vasastan och där var den redan släckt . Då åkte vi tillbaka till Rålis och räffade folk där . Ja så där tillbringade vi våran kväll. Man fick ju se massa läskiga och fulla människor igår . När vi t.ex stog i rålis så var det typ 2 stycken 21 åriga killar som började slåss och ingen polis såg det , men det lugnade sig . Sen var det också 2 killar som sprang runt nakna , men det ska man inte klaga på . När vi skulle till SL-center och träffa Amelia med compani så var det killar som frågade om vi ville ha skjuts i deras bil . Vad tror dom igentligen !? att vi är så jävla dumma och bara hoppar in i en bil med 2 fulla och främmande killar ! Sen när man väl står vis SL-center så kommer en kille i 15 års ålder , jätte packad och helt blå slagen . jag har inte förstått vad man igentligen firar med valborg ? Jag menar , alla man såg igår var påverkade , och jag menar verkligen alla !
Nu förstår jag varför man inte ska dricka när det är valborg . Tyckte synd om alla männsikor som släpades bort av poliser och var helt medvetslösa . Tydligen så är det bara 2% av alla ungdomar som håller sig nyktra på valborg .
Ikväll blir det iallafall en lugn kväll , så är det tänkt hela helgen .


Ha en bra kväll !


RSS 2.0