Emilia-drar snart .

hejhej, jag och hedda fixar det sista just nu för snart ska vi möta amelia och rebecca sen efter det så ska vi till donken tror jag och äta mat. sen drar vi vidare till kungsan och hoppas möta några kompisar där . Alla säger att dom ska vara där rätt så  tidigt men vi kommer runt halv 7 . förra året stog vi typ i mitten och alla puttade på än och det vara så jävla trångt också, så vi slipper GÄRNA det !
Jag vet inte om det är sant , men förra året så sa dom att ungdomar som skulle vara på fest i kungsan skulle få åka taxi gratis. är det bara jag som hört det eller har jag rätt ? men det kanske inte är the same i år ..
som hedda skrev i bloggen så kommer vi nog åka in till stan imorgon och kanske shoppa lite, annars tittar vi nog bara runt lite och ser vad det finns för fina höstkläder .
juste sen på kvällen så tänkte vi kanske åka till fredhällsklipporna och grilla eller bara mysa lite som en liten avslutnings grej på sommalovet , för nu på måndag så börjar fucking skolan igen , slut på fritid och back too the reality !
Nu ska jag och hedda ringa amelia och fråga om hon är klar för vi är sugna på att sticka .
pussar // E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0