Emilia- Mina dagar

Hej hej ,
Jag har inte skrivit på länge nu .  Har haft ganska fullt upp dom här senaste dagarna . I onsdags var vi på Rebeccas land som ligger i Norrtälje , Det var jätte mysigt där , men det blev ju lite problem och så , men annars var det jätte mysigt !
I torsdags träffade jag först Clara och Hedda för att säga hejdå till Clara som är i Spanien nu, när hon kommer hem så åker jag ju till Italien i 3 veckor, så vi kommer inte träffas på 5 veckor :( Aja efter det så var jag tvungen att skynda mig till Södertälje för att jag skulle träffa Philip . Vi åkte hem till honom och åt middag med hans familj, det var mysigt .
I Fredags var jag först med Rebecca vid Fredhällsklipporna . Sen åkte jag och träffade Amelia och Henke . Jag och Amelia fixade oss medans Henke tittade på Fotboll . Lite senare kom philip och hans kompisar och hämtade upp oss med båt på Essingen. Dom skulle in till stan och festa , så jag Amelia och Henke var sedan tvugna att gå ända till TC för att bussarna som kom från grönan var helt fulproppade . Men det var jätte roligt att gå för vi skrattade åt allt hela vägen .
Då åkte jag från TC till Viktoria och dom andra och så sov vi ensamma hemma hos Viktoria den kvällen , det var jätte mysigt , för vi satt och snackade på balkongen halva natten .
Dagen efter skulle jag och rebecca vara vid Ekerö runt 1 på dagen för att hjälpa pappa och Jennie inför 40 års festen . det ingick i våra pengar vi skulle få . Men både jag och rebecca var sjukt trötta eftersom att vi inte fått sova så mycket . Men sen serverade vi och det gick jätte bra . Det var inte så mycket att göra . Så vi gick på en liten promenad senare på kvällen , det var jätte skönt, Just nu så längtar jag alltid tills det blir kväll så att det blir lite svalt ute . Det är för varmt att vara ute på dagarna om man inte har en sjö precis bredvid sig hela tiden .
Så Rebecca sov över hos mig . Dagen efter så låg vi och tittade på film nästan hela dagen , det var alldeles för varmt för att gå ut . Vi hade ingen sjö i närheten . Sen runt 6 gick vi ut . Då började det bli svalt. Senare skjusade vi henne till brommaplan .
Ja det här var en förkortad del av dom här dagarna , men på bloggen så blir det så himla långt .


Kommentarer
Postat av: matilda

fin blogg =)

spana gärna in min och lämna ett spår =)

Mvh Matilda

2009-06-29 @ 22:55:54
URL: http://mittlivsomung.blogg.se/
Postat av: erika

härlig header du har :)

2009-06-29 @ 23:13:50
URL: http://teamerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0