Hedda- hemma igen

Heej, nu har jag precis kommit hem från idol. Det var skitkul men vi var där i flera timmar. Och som tur var fick Linnea krama sin drömkille. Själv tog jag bara hans autograf på armen. Jag glömde min kamera hos Linnea så vi tog alla bilder med Lisas mobil så nu väntar jag på att hon ska lägga in dem. Imorgon har jag sovmorgon till halv 10 så det ska bli jätteskönt att få sova ut lite. Yeye nu ska jag gå in på playahead och kolla om bilderna är inne, återkommer isåfall med massor av bilder, annars får ni sova gott.

kramis

Emilia- äntligen, tredje och sista sprutan klar !

Jag ville bara säga att jag har tagit vaccinet mot livmoderhalscancer klart nu .
Man ska ta 3 sprutor .först ska man ta 1 sen så ska man vänta i tre månader innan man får ta den 2 , sen efter 6 månader så ska man ta den tredje. Mamma tog den på mig så jag slapp gå till gynekolog. ( Mamma är barnmorska ).
Jag är livrädd för sprutor så jag kan erkänna att jag grät och fick hyperväntilera tills jag var död !
jag tittar på idol nu och jag ser Vikku , lilju , lisa och hedi , dom sitter längst fram vid scenen.
Så nu tycker jag alla sätter på TV :)
pusss <3


Emilia-Människor = Apor ?

tjena apor som jag kallar oss människor . Ni kanske inte fattar vad jag menar men jag tror inte på gud, jag tror på att vi människor har utvecklats från aporna , haha !
Sen finns det ju flera andra sätt som jag tror att vi människor har skapats men jag har typ inte hört något annat än att vi har utveckalts från apor , så apor får jag tro på ett tag till .
Hedda,Linnea,Lisa och Viktoria är på idol just nu , glöm inte att titta det börjar klockan 20.00 dom har v.i.p platser så ni kan nog inte missa dom .
Lisa fyller år imorgon så henne får ni inte heller glömma att säga grattis till <3


Kläder jag hade idag :
kofta H&M
tunnika/Linne H&M
strumpbyxor (?)


Hedda- hmm, får linnea sin drömkille?

Heelu, ikväll ska jag, Linnea, Vikku och lisa på idol. Just nu är vi hos Linnea för vi ska äta middag här. Dagen har gått ganska snabbt och lektionerna lätta och sköna.

Nu är det Viktoria som sitter vid datan, hedda plattar Lisas hår och Linnea duschar hah, så det blev jag som fick skriva,
Angående rubriken linneas drömkille finns på idol och tänker inte berätta vem det får ni lista ut själv, men en ledtråd är att han finns längre ner på bloggen,nej nu ska jag ta massor med bilder.

Hedda här igen,  nu tänkte jag avsluta det här inlägget för vi ska äta, men ha det bra.

pussssss

Hedda- tänkte bara säga godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Kommer antagligen inte somna, kl är typ 20 i 11, men jag måste försöka för vi börjar kl kvart över 8.
Men sov gott nu.

Hedda- här kommer ännu ett ointressant inlägg:D

hallu nuär jag här igen. Har duschat i typ en halv timme:) det är typ det skönaste som finns. Tänkte plugga lite mer engelska men det är så sjukt tråkigt,  jag förstår inte hur något kan vara så tråkigt. Men nu är det bara typ en månad kvar till höstlovet och jag längtar skitmycket. Jag ska vara hemma hela lovet men det ska ändå bli hur skönt som helst. Tänk er att kunna vara uppe hur sent som helst varje kväll och gå upp typ 12. Sen efter det är det bara en månad kvar till jullovet och då ska jag till Indien. Jag ska vara där i 2 veckor, tänk er 2 veckor med bara sol:). Ååh ibland hatar jag verkligen Sverige. Yeye nu måste jag verkligen försöka plugga lite( varje gång jag säger så, så blir det inget gjort men nu ska jag faktiskt försöka).

pusss o kram

Hedda- har väldigt tråkigt

oh jag har så tråkigt, jag orkar verkligen inte plugga, det går inget ruligt på tv och jag har typ läst alla bloggar som finns. Träningen idag var faktiskt ganska kul men ändå jävligt jobbig. Precis innan träningen funderade jag på att sluta på fotbollen snart och typ börja på sats eller nåt men sen när jag väl var på träningen kändes det som att jag aldrig någonsin ville sluta. Aja jag tror att jag fortsätter hela 8an och sen slutar jag för jag kommer aldrig orka i 9an. Jaa nu kom jag på att jag inte har läst Elin klings blogg:) Ni borde läsa den, den är grymt bra. Den finns på kanal5.se.
Ha det bra.

You know you love me.

Hedda- dagens

heej igen nu har jag ätit klart och tänkte lägga in Dagens outfit:). Emilia tog den idag för min kamera är urladdad men jag ska ladda den inatt så sen blir det lite mer bilder.
heheh lite suddig emilias kamera är lite sönder men ni ser ändå hoppas jag:)
orkar inte rotera heller

Men iallafall de jag hade på mig var:
Nya koftan från BIKBOK
Lång t-shirt från gina(Emilias)
Strumpisar från H&M

Emilia- så tillbaka :)

Nu var det klart , jag har 2 prov den här veckan , men jag pallade verkligen inte plugga så mycket idag så det får bli imorgon ,
min kamera gick typ sönder i fredags eller den där linsen, eller vad man kallar det har blibit repig av allt sand så bilderna blir jätte suddiga , men jag kan ju lägga in lite bilder från dagen så får ni se
skolgården

jessica&hedda

haha , påväg till Ö&B med linnea och hedda ( bjuder på den )


det här hade jag på mig idag

förlåt för att bilderna är suddiga, ska försöka fixa kameran :)
LOOOVE

Emilia- varje vardag är en evighet !

Håller ni med om rubriken ? varje vardag är likadan , ska det vara så i 5-6 år till så kommer jag avlida !
Jag ska bara göra klart svenskan så ska jag lägga in bilder från dagen m.m :)
kommer strax puss<3


Hedda- pluggar engelska

Heej nu har jag kommit hem från träningen, var verkligen inte sugen på att gå men som vanligt tvingade jag upp mig själv från soffan. Men nu efteråt är jag glad att jag gick för då kan jag skippa den på torsdag, för då behöver jag verkligen plugga. Imorgon kväll ska jag Lisa, vikku och linnea på nån idol grej i globen förstod inte riktigt vad det var men vi ska iallafall vara där kl 8. Yeye nu ska jag äta men det kommer lite bilder från dagen senare ikväll:)

pussssss

Hedda- spotta eller svälj

heellu, nu ska jag snart på träning min dag har varit en helt vanlig måndag. 
Jag kanske borde förklara rubriken, asså vi hade fysik som sista lektion och som vanligt hade Emilia tuggummi och vår lärare Lotta bara "spotta eller svälj" asså tuggummit,  haha och timur, george och michis började asgarva. De var det enda roliga som hände idag annars har dagen varit ganska tråkig. Oj nu måste jag börja byta om träningen börjar om 30 minutas. Skriver ikväll, då får ni dagens outfit också. Puuuuussssssss




vill tillbaks till de mysiga sommarkvällarna

Hedda- God morgon

shuuue alla trötta människor nu har vi ännu en skolvecka framför oss:(. Jag börjar om 30 min och jag är typ klar det är nog rekord för mig. Dagen börjar med Träslöjd och då ska jag fortsätta sandpappra lite på min träbit. I eftermiddag har vi träning så det blir bara hem dierkt efter skolan eller så tar jag med grejerna och hänger med de andra till Lutta aja jag får se. Men nu måste jag sticka men ha en great day.

pusselipuss

SOV GOTT

nu ska jag sova, hehe intressant info va?

Hedda- hihi har tråkigt

Dagens vill ha: mer kläder
Dagens klädsel: jeans och kofta 
Dagens frisyr: knut på huvudet
Dagens händelse: hih köpte den efterlängtade BHn
Dagens låt: Walking in memphis, bruce springsteen
Dagens planer: hihi dagen är typ slut nu
Dagens saknad: CORNELIA
Dagens dummaste: hehe sparkade både emilia och rebecka mellan benen
Dagens sjuka: hmm? har varit ganska så frisk idag:P
Dagens drog: pommes frit
Dagens roligaste: måste tänka efter
Dagens favorit: hsm 3 hade premiär idag:)
Dagens köp: kofta och bh
Dagens godis: hm? inget (första gången i hela mitt liv)
Dagens humör: shopping humör
Dagens ord: hm? kanske yeye 

Hedda- orsa grönklitt

Just det jag kom på en sak som vi inte har berättat, jag och emilia ska åka till orsa grönklitt och åka skidor med hennes familj. Okej asså det är typ i mars men ändå:).  Vi planerar att ta med min  bärbara dator men jag måste bara övertala padre först hihi. Men honom kan man få med på det mesta:). De är tänkt så att Emilia och jag ska åka tåg ner för alla får inte plats i bilen. Jag och Emilia har bestämt att vi ska åka snowboard också för vi vill verkligen lära oss, för det ser mycket coolare ut och lite för att det är roligt:P Ni kommer få höra mycket om det här senare kan jag lova men sov gott nu.



Hedda- skön dag

Hellu, idag har jag ju varit inne i stan. Jag köpte koftan och bhn. Ni får se koftan imorgon för min kamera är urladdad. Nu ringde Emilia mig så nu sitter vi och pratar men hon sitter typ och sjunger:). Jag åt middag på pizzerian med Linnea, Viktoria, Lisa oh Gustaf och så kom Emilia också. Sen stack alla utom Emilia så vi satt och pratade ett tag och sen kom måns, frätman , jessica och micke och de lyckades övertala oss att hänga med till klastorpsskolan. Tyvärr behövde jessica åka hem. Sen var vi där i typ 40 min och rebecka kom också:).  Jag har värsta söndagsångesten, jag orkar verkligen inte med skolan just nu. Den här veckan har jag 2 prov så det är bara plugg plugg och mera plugg som gäller den här veckan. Yeye nu måste jag gå men have a great night.

pussss

Emilia- ska ut

hej alla, måste skriva snabbt nu , hedda ringde precis och jag ska komma och möta några på IP .
jag har också glömmt att berätta att jag har slingat håret, kan inte ta kort för att jag inte har nått minneskort .
men det blev bra iallafall :)
oj nu måste jag skynda mig , pussar<3

Hedda- ska in till stan

Heej nu har jag precis ätit frukost, madre hade bakat jättegoda scones:). Jag vaknade typ kvart över 12 men jag hade ju somnat typ 3 också så det var ju inte så konstigt. Idag ska jag in till stan, jag tror att det är Linnea och vikku som ska med men jag är inte säker. Jag ska köpa den där koftan och den vita bhn. För jag kom på att jag har typ en likadan svart så det får bli den vita. Jag tror att Linnea skulle köpa lie grejer inne i stan också så vi kommer nog vara där ett tag. Men vi kanske går till MODA och då kan jag skriva ett snabbt inlägg men nu måste jag gå, ska ringa Linnea.
Ha en underbar dag.

LOVE

Emilia- söndag

shue alla :)
igår så åkte jag och amelia nånstans, vet inte vart det ligger , det var jätte kul , michaela och clara kom också senare :)
men när jag satt på tvärbanan med amelia och hennes kompis henke så var jag så jävla trött höll på att somna :S
men sen piggnade jag till . vi var där kanske 2 timmar , sen behövde jag åka hem med clara, michaela och willam, men dom skulle gå hem från skolan så jag fick åka ensam hem i slutet , men det gick bra för jag pratade med vikku i telen .
Jag och Ebba har bestämt jätte länge att vi ska träffas men det har aldrig blivit av , så idag så ska vi träffas ett tag och ta en fika eller nått. Joccie kanske också följer med .
nu måste jag göra iordning mig ska iväg snart :) <3
puss på er alla

Hedda- besökarrekord

heeej allt jag ville säga var att vi hade besökarrekord idag eller igår alltså:D hihi fortsätt besöka våran fina blogg så kanske vi snart får det igen:)

sov gott alla söta läsare

Hedda- kan inte bestämma mig

Heej jag behöver lite hjälp jag tänkte beställa en Bh på nätet på hm .com för jag har letat efter den överallt men det är slut typ i hela stockholm.Jag kollar en sista gång imorgon på några fler hm men sen beställer jag. Men iallafall jag kan inte bestämma färg, så ska jag ha svart eller vit?


Hedda- lite kläder

hejsan jag tänkte bara visa lite grejer som jg önskar mig just nu, det blir ingen lista för jag kan inte välja vilken som ska ligga först och sist, men här kommer dem.
De två tröjorna med grå bakgrund kommer från nelly.se och den svarta från hm.
Kommer nog inte köpa någon av dem men vad skulle livet vara utan drömmar. 

Hedda- skitatrött

heej alla trötta människor nu har jag precis kommit hem efter att ha varit barnvakt. jag fick 300 kr och det är exakt s mycket som koftan som jag ska köpa kostar:). De små barnen gick och la sig typ halv 10 hihi vanligtvis går de och lägger sig halv 8 men inte när jag är där. Sen hade jag ju några timmar att bara göra ingenting på men då snackade jag med Lisa och viktoria jättelänge. Det var förresten första gången ja inte somnade när jag var barnvakt:).

Just det mina och några andras föräldrar ska ha möte på måndag för vi har typ inte skött oss men jag tycker att jag har skött mig så jag är inte speciellt orolig hihi men jag undrar va de pratar om, typ ja de har druckit lite cider och en fick åka in på maria ungdom, okej liksom men sen då. Va mer ska de säga?  Yeye jag får väl se på måndag kväll vad de har pratat om på sitt lilla möte.



Koftan jag ska köpa imorgon, men jag ska köpa den i svart.
Den är finare på och är inte lika lång som den ser ut, den går precis över rumpan.

God natt

Emilia- tröttis ..

heej !
jag ska när som helst dra ut och träffa amelia och alla hennes kompisar .
igår var det fredag , jag , linnea, hedda, viktoria,lisa och isa var i  fredhällsparken , sen kom joccie,viktor,pontus, fredrik, måns,och nån som hette alex tror jag (?)
Vi lovade ju att vi skulle ta bilder men jag glömde mitt minneskort hemma hos hedda och ingen annan hade kamera så inga bilder blev det . sorry.
En del människor tog med sig dricka och jag kan ju avsluta med att säga att det var några "anonyma" som behövde åka in till mariaungdom när kvällen var slut !
men dom "anonyma " mår bra idag , som tur var :)
oj nu måste jag fixa mig ska träffa amelia snart <3
LOOOVE // E


Hedda- aaaaah

Heeej, nu är jag hemma efter en dag på stan. Jag ska äta middag om typ en kvart och nu sitter jag och kollar runt på lite köäder på internet. Nelly.se är den absolut bästa sidan. oj nu ska jag tydligen äta ändå men jag skriver inatt när jag har varit barnvakt.
pussssss

Hedda- sitter på MODA med tinna:)

Heej, just nu sitter jag på Moda cafe med Tinna, hon tog te och jag tog äppelkaka:). Jag har hittat en jättefin kofta på bikbok och jag tror att jag ska köpa den imorgon. Jag lägger in bild på den ikväll för jag kan inte göra det här.

Igårkväll var vi i fredhäll, det blev lite rörigt men annars var det mysigt. Jag och Emilia åkte hem runt 11 och vi skulle egentligen varit hemma då men det var lungt. Ikväll blir det en riktigt lugn kväll för mig eftersom jag ska vara barnvakt. Det känns lite tråkigt att vara barnvakt när alla andra är ute och har det kul menmen jag behöver verkligen pengarna hihi de går direkt till koftan som jag ska köpa:).
Just det nu har Tinna också en blogg, den heter etinnag.blogg.se kolla gärna in den.
Aja nu ska jag sticka men ha det bra.



Love from me

Emilia&hedda- haha vi drev :P

shuee igen .
Ni är så blååsta ! ( om ni gick på det där med linnea )
haha vi har varit med linnea hela tiden och hon är med oss nu , det är bara det att vi inte har nått liv, som ni kanske har hört förrut :P  här kommer lite fler bilder






LOVE <3

Emilia&hedda - Linnea är dum i huvudet !

heej alla !
just nu är jag och hedda hemma hos hedda , vi har precis gjort en jätte god midddag , köpt pizza ;)
vi ska ut och träffa Linnea dumhuvudet , jag fattar inte vad hon tänker med , hon är helt pundad !  sen ska vi träffa viktoria , lisa och isa . bilder kommer garanterat !


puss


Hedda- ensam hemma hos Linnea:)

Hejsan, hih just nu är jag ensam hemma hos Linnea , Emilia och Linnea är och hämtar Axel(linneas lillebror) och jag orkade inte följa med men det tar nog inte så lång tid. Det blir lite pinsamt om nån av hennes föräldrar kommer hem bara:P. Ikväll tror jag att jag och Emilia äter middag hemma hos mig sen ska vi iväg och träffa lite folk. Men vi ska nog vara hemma vid 11 och då börjar vår lillaspakväll. Tyvärr har jag match imorgon bitti så jag måste upp typ 8 menmen det är faktiskt vår sista match. Idag hade vi biologi prov och det gick väl helt ok , jag hoppas verkligen på VG men det kanske blir g+  eller VG-  men det får jag se om typ en vecka. Just det jag såg förresten skolfotot idag och USCH, jag blinkade så jag ser helt sär ut. Yeye nu ska jag gå in på facebook men om ni vill träffa oss ikväll är det bara att ringa annars får ni ha en  en underbar kväll.

kärlek från mig

Emilia-sista lektionen , sen är det helg :)

shuue alla skoltrötta , eller jag är det iallafall !
har just nu svenska lekton i datasalen bilder kommer senare . Vi har våran sista lektion , åhh det känns så himla skönt , har längtat till helgen hela veckan. Nu efter skolan drar jag , hedda och kanske några mer till Ö&B och köper superbilligt godis , mums !
Sen senare ikväll så ska jag och hedda hem till henne eller mig och äta middag , efter det ska vi ut och träfffa, Linnea, viktoria , lisa och lisas kompis Isa tror jag hänger med . sen senare kanske vi träffar andra människor , men alla vi snackar med har utegångsförbud :S så om du är ledig så kan du ju ringa eller sms så kanske vi träffar er :)
sitter och letar lite på youtube och kom på att jag skulle göra flipp och flopp grejen . men jag vet inte vad ni tycker om den här killen för mig är han både flipp och flopp , aja ni får titta själva

nåå , vad tycker ni ? :)  (förlåt för att det är så dåligt material, hittade ingen bättre )


svenska lektionen

puss och kram

Emilia- snart helg :)

heeej alla :)
hur mår ni ? hoppas ni mår bra :)
aja dagen har varit lång i skolan , vi hade hemkunskap första lektionen , vi gjorde en god biff med klyftpotatis, det var riktigt gott ! (glömde ta kort )
imorgon så skulle ju jag och hedda gå på grönan men det har stängt så vi hittar väl på något annat , sen senare så åker vi hem och äter middag hemma hos mig eller hos hedda. sen drar vi ut och träffar människor . när vi sen kommer hem till mig så ska vi göra ansiktsmasker och hårinpackningar och bara mysa :) som hedda skrev det bli nattspa , scarry va ? haha
jusste här är en bild på årets skolfoto  


snygga va ? :)
ska göra lite mineralvatten och läsa lite mer på biologi provet som vi har imorgon , jag kommer på IG , känns som att jag inte kan något alls :S
puss på er alla <3


Hedda- en lång dag

Hejsan:), idag har det varit en lång dag och den är inte slut än. Dagen började med Hemkunskap och vi gjorde nån köttfärsgrj. Sen har dagen bara gått på som vanligt och så slutate vi kl 4. Nu har jag precis ätit och pluggat lite och egentligen borde jag plugga nu också men jag orkar verkligen inte. Om en timme ska jag gå upp till pappa för han ska skjutsa till Matchen och så sak vi till fridhemsplan där vi träffar de andra. Jag och Emilia hade ju tänkte gå på grönan men sen sa nån att det var stängt, nån som vet säkert? aja så det blir inget av det men vi gör väl något annat istället. Sen på kvällen äter vi middag hos nån av oss och sen ska vi utoch träffa lite folk. Runt 11 kanske vi är hemma igen och då börjar vi vår spakväll fast det blir nog mer spanatt:). Imorgon har vi biologi prov också och det kommer inte att gå bra , men jag ska plugga till typ halv 12 ikväll för jag vill verkligen ha VG.
Aja nu måste jag sticka men ha det bra så skriver jag senare ikväll.

pussssss

Hedda- slingat håret

Shululu, nu har jag slingat håret eller Linnea har slingat mitt hår och det blev faktiskt bra.  Det tog typ 2 timmar. När jag hade färgen i håret såg det typ orange ut men man ska inte ta ut det för att man blir rädd då för då kan det lätt bli lite orange. Jag hade i typ 45 min, hihi.
Jag såg att Emilia hade berättat om vår hedda och emilia dag, hihi mysigt va? Nu håller jag på att pluggar lite skulle egentligen ha träffat Tinna nu men även hon hade jättemycket läxor så jag tror det blir på Lördag istället efter min match. Har spanska tills imorgon men jag hittar inte pappret  och så kanske vi har nån hemkunskaps läxa men jag är inte säker. Men aja nu måste jag fokusera lite på biologin:). Här kommer lite bilder.

                         
                                              Resultat (inget smink)

Emilia- Hedda och emilia dag :)

hejhopp alla !
hur har din dag varit ? min har iallafall varit bra , förrutom att jag var tvungen att dra hem typ direkt efter skolan eftersom att jag har den där skit regeln ..
Jag och hedda har bestämmt att vi ska ha en hedda och emilia dag på fredag , för det var längesen. så efter skolan drar vi till grönan och ser om det finns nått kul att göra där , sen drar vi hem till mig eller hedda och sover över . och så ska vi göra hemmagjorda ansiktsmasker och hårinpackningar, någon som har något bra förslag på recept kan ju skriva. Sen så ska vi fettis äta som fan ;) det kan alla behöva ibland eller jag och hedda äter onyttigt varje dag typ ,men vi har tillåtit oss själva att göra det på fredag isåfall .
Så det blir en mysig fredag för mig och heddis <3
Idag så har hedda slingat håret , hon kommer nog skriva ett inlägg om det snart .
här är lite bilder från idag
  

Hedda och jag tog hättorna som man ska ha när man slingar håret och satte på oss , snyggt va ? :)
puss // E


Hedda- Emilia la på

Hejsan, jag pratade precis med Emilia och hon la på :) det ringde tydligen någon annan som var viktigare hehe aja nu sittr jag aillafll här och har tråkigt. Dagen har varit en helt vanlig dag förutom att vi fick sluta en halv timme tidigare och just det ja var hos men tandis imorse också, han sa att jag  snart skulle ta bort min tandställning, jippie. Efter skolan så åkte jag, linnea ,lisa och vikku in till stan och kollade på lite kläder. Jag köpte hårfärg också(den emilia visade) men jag hade inte tillräckligt mycket pengar för att köpa 2 så jag köper en till imorgon. Jag såg förresten att Lutta var sjuk idag jag hoppas hon blir frisk tills imorgon, hon och Linnea ska ju färga mitthår. Madre frågade om jag ville att hon skulle göra ikväll men jag tycker det känns säkrare om Lutta och Linnea gör man vet aldrig vad som kan hända om madre skulle försöka. 
Nu har jag pluggat en del till  biologi provet också, kanske sammanlagt 2 timmar ikväll och det känns som jag förstår det mer nu. Efter att jag har slingat håret imorgon ska jag också hem och plugga, jag vill så gärna få vg. Helst mvg men jag måste ju vara lite realistisk. Plus att vi har SO och spanska den här veckan också, hoppas det inte är nåt mer. aja ha det bra.

pussss

Emilia- jag har inget liv !

shue alla !
idag är det tisdag som alla kanske redan vet men jag ville bara dubbelchecka ;)
som hedda skrev så ska vi slinga håret men mamma ville göra det på mig. så jag gör det nog på lördan . åhh jag längtar till helgen jag pallar inte den här fitt skolan längre !
och mina föräldrar har fått för sig att jag ska gå hem varenda jävla dag efter skolan och plugga , och sen när jag är klar så får jag gå ut .. dom tror absolut att det är det bästa för mig , men tro mig det är det NOOT !
På fredag så har vi biologi prov på 30 sidor så igår satt jag och sammanfattade skriftligt  10 sidor , idag satt jag och gjorde engelska,svenska och sammanfattade 10 sidor och det tog fan 2 timmar så jag har kramp i fingrarna . och imorgon måste jag sammanfata 10 sidor till . tycker synd om mig själv ! så min dag har varit sådär .
helgens planer är redan rätt så planerade, lördag -vara med ebba ,lördagkväll -åka till söder med amelia ,söndag - vet inte
där har ni min helg .


läxor


hårfärg/slingor , hedda köpte likadan färg :)

där ser man ungefär hur det blir .


Hedda- slinga håret

Hejsan, idag har jag ju varit i skolan så klart sen hade jag träning efter skolan och Emilia och Linnea hängde med och det var skönt att inte behöva åka hem ensam. Nu har jag precis kollat igenom en massa bilder från sommaren och jag vill tillbaks. Jag har ju sagt att jag vill ha höst nu men faan heller, nu har jag ångrat mig, okej kläderna är finare nu på hösten men finns det nåt annat bra med denna dystra och gråa årstid?
Nu har jag iallafall bestämt mig för att slinga håret hemma , jag kan inte gå runt med den här utväxten i en månad till. Mamma sa ju att det var mitt eget val så va fan då gör jag det. Vi gör det på onsdag, Emilia ska ockå slinga så Lotta och Linnea ska göra på oss. Jag får hoppas att det blir bra:). Nu väntar jag på att Linnea ska ringa mig för vi ska göra en engleska dialog tills imorgon och vi ska göra en ny för vi hade missuppfattat uppgiften lite. Så vi tänkte göra det via telefon, hihi smart va. Egentligen skulle jag gärna gå och lägga mig nu för jag är jättetrött men hon ringer nog snart, hon skulle bara göra klart en annan läxa först. Aja nu har jag inget mer att skriva men ha en bra kväll.

Kärlek från H

Hedda-ensam hemma

Hej igen har tråkigt så jag skriver lite mer.Jag är fortfarande sur och jag har fortfarande inte pluggat nåt.  Istället kollar jag runt på internet och försöker hitta nån rolig blogg som kan pigga upp mig, nån som vet nån bra? Försöker också hitta lite snygga kläder för det blir man ju alltid glad av men icke sa nicke inte det heller. Har ju sett alla kläderna, varför får dem inte in några nya? En rolig sak hitta jag, nya ipod nano:) men sen kom jag på att jag har en redan så det spelar ju ingen roll för mig men jag tror pappa ska köpa en så jag kan ju låna hans. Sen såg jag också att Emilia hade kommit på en rolig grej med de där idol klippen:). Så jag tänkte att jag också skulle ha nån flipp och flopp grej och då kom jag ju på att jag kunde ta klädesplagg asså ett flipp och ett flopp i veckan eller va tycker ni? Aja nu måste jag verkligen plugga.

De nya ipod nanosarna, jag skulle vilja ha en röd eller rosa:)




pussar&kramar// H

Hedda- dåligt humör

Nu är min kväll förstörd:(. Madre sa att jag inte får färga håret än för hon tycker inte att jag har mycket utväxt men det kan vem som helst se att jag har. Så nu har jag bestämt att jag ska färga hemma(första gången) och skiter i hur resultatet blir, då ser hon iallafall att jag behövde slinga håret. Nån som är  bra på att slinga hår? Vilken färg ska jag använda?
Kvällen blir inte precis bättre av att jag måste sätta mig och plugga biologi heller. Aja nu ska jag inte sprida mitt dåliga humör, jag hoppas ni andra får en bra söndagskväll. Faan nu kom jag på att det var skola imorgon, hade förträngt det i några timmar.

//H

Emilia- flipp och flopp

shuue alla !
jag har kommit på min egna lilla flipp och flopp grej. att ta en person från idol varje vecka alltså en flipp och en flopp :)
bara en liten kul grej , för jag har inget att skriva om just nu .

här här en FLIPP , han ser inte bra ut, och gjorde inte ett bra första intryck men när han sjunger så sjunger han rikigt bra !


och en FLOPP , okej man ser direkt att det är en flopp men man kan ju undra vad hon tänker med när hon söker in till idol ?


Ni behöver inte tycka samma sak som mig men floppen måste ni ju ändå hålla med om :S haha 
pussar <3 

Hedda- ska plugga

Hejsan, nu har jag precis ätit middag och tänkte plugga lite. Men jag hoppas att det inte går något bra på tv ikväll för då blir det inte mycket gjort. Idag har ju jag och Linnea varit på Gustafs och dems hockeymatch och det var lite roligt men det var iskallt i hallen. Aja jag skriver lite mer senare ikväll, ha en bra kväll.

pussar&kramar// H

Emilia- Har varit hemma i en vecka nu !

ciao ciao !
då var det söndag igen .
Den här veckan har varit så jävla seg, jag har tittat på TV hela tiden , och då menar jag verkligen hela tiden ! kanske inte så konstigt eftersom att jag har varit sjuk , men en hel vecka lixom ! Aja nu ska jag sluta babbla om hur synd jag tycker om mig själv .
Vi ska ha gäster här hemma, sitter och väntar på att dom ska komma , är vrååål hungrig . Sen måste jag plugga också har ju missat en del den här veckan . Jag längtar efter att få träffa alla men verkligen inte till skolan , kan inte skolan bara sprängas ?! Man kan ju alltid önska .
plattången jag köpte igår var också hur bra som helst . i vanliga fall så brukar mitt hår ha hunnit "locka "sig efter högst en timme , men nu när jag använder den nya plattången så har det hållt sig i ungefär 2 timmar !¨
mm det luktar mat i hela huset . måste gå och äta nått innan jag hungrar ihjäl mig .
 PUSS // E


Hedda- Godmorgon

Hejsan, nu har jag precis vaknat efter nästan 11 timmars sömn det är nästan rekord för mig. Idag ska jag och Linnea till Rittorp och kolla på hockey:). Vi skulle träffas kl 2 så jag har gått om tid på mig. Har inte så mycket mer att skriva men jag hoppas att ni får en bra dag.

LOVE // H


Hedda- ser på film

Hellu, nu sitter jag och ser på en film. Den är faktiskt ganska bra men jag vet inte vad den heter men den går på 3an. Jag kom hem för typ en halvtimme sen och hela kvällen har varit jätterörig, vi har typ bara åkt och gått runt. På vägen hem träffade jag Amelia och det var roligt, då behövde jag inte åka själv heller. Imorgon ska jag och Linnea på Gustafs match i rittorp men jag tror Lisa och Vikku hänger med också. Sen på  eftermiddagen och kvällen måste jag plugga, jag ska hålla föredrag om Bihåleinflammation på måndag och jag vill kunna det utantill. Aja nu är jag trött så jag går nog ner till mitt rum och ser på filmen istället.



dagens kläder
Kjol från JC
Linne från HM
strumpbyxor HM
halsduk, vet inte
(sry att man ser så dåligt)

Sov gott // H


Emilia- inget nytt

Alla är nog ute och festar men inte jag not not ..
som jag sa så är jag på ekerö och det tar ungefär 1 timme för mig att komma in till stan så jag har bestämt att stanna hemma dom helger jag är hemma hos pappa. är desutom inte här så ofta så det kan vara rätt så skönt att ta en paus från stan :)
Jag har ju landställe med mamma här på ekerö och så bor jag på ekerö med pappa . Lät rätt så kul i mina tankar när jag fick veta av pappa att vi skulle flytta hit  haha . Det var nära en gång att mamma också skulle flytta hit , men det är jag glad över att vi inte gjorde för jag har alla kompisar och skolan är på kungsholmen .
Nej nu ska jag ta fram Sex and the City boxen och titta på några avsnitt ! ha en bra lördagskväll min ska iallafall bestå av mys :) hoppas du också får det bra // love

 
Sex and the City


Emilia- Godis mm..

shuuue alla lördagspinglor, haha :)
hur mår ni ? Jag mår iallafall fint fint , hoppas ni också mår bra ! Sitter just nu och mumsar i mig godis mmm ...
Idag var jag inne i stan med pappa och lillasyster jag tvingade med honom för att visa plattången på åhlens city . han sa att han kunde betala 500 spänn och jag fick betala 300 själv , jag gick med på det , ville verkligen ha en ny plattis :) Vi passade också på att äta lite lunch.. sen åkte vi hem igen till ekerö. Ni kanske kan gissa vad jag gjorde när jag kom hem, hmm svårt va ? haha nej jag invigde min nya plattång :)
Jag kan iallafall rekomendera den till alla som vill ha en ny .

Här är en bild på plattången om ni går in på den här hemsidan så står det mer om den :)
http://www.babyliss-online.com/uk/fiche_produit.php?id_produit=340&id_gamme=11

// love ya


Hedda- önskelista

Hejsan, efter att jag hade duschat gick jag ner till mamma för jag hade glömt lite kläder här och som vanligt fastnade jag framför datorn och nu har jag suttit här i 2 timmar. Under dem 2 timmarna har jag iallafall hittat mycket fina kläder som jag vill ha:). Just nu är jag typ helt pank men man kan ju alltid drömma. Jag såg några klänningar på Blondinbella.se från stylebystars.se och kollade in dem och de hade jättefina klänningar. Skorna har jag ju visat förut och de kommer från bianco. Koftorna finns på nelly.com.                                              
ÖNSKELISTA
1.
                             
          
    2.
                                                                                          

  3.
 
                                                                                 
  4.
 

  5.
                              
                         
                                                                           

                                                                                    

Lite andra söta klänningar från stylebystars.com

                    

Hedda- vann igen:)

Hejsan , vi vann igen, woho:D vi har vunnit 3 matcher i rad det är typ vårt rekord:). Men nu är jag jättetrött så jag kommer nog vara hemma i några timmar sen ska jag träffa lite folk tror jag, ikväll ska jag iallafall träffa lite personer för jag kan inte vara hemma en hel dag, då får jag ångest. Igår kväll var det mysigt först så träffade jag Einar och Gustaf för de kom och mötte mig för jag tyckte det var läskigt att gå själv:P. Sen så träffade vi massor med andra människor men sen drog vi några stycken för vi orkade inte vara med alla det var så jävla rörigt( sry att vi stack) så vi gick till plaskis där vi satt och snackade och rökte lite vattenpipa. Sen runt 11 började alla gå hemåt så jag, Linnea, Lisa och Vikku stack till fridhemsplan, pressbyrån och köpte godis och Läsk. Runt halv 12 var vi hemma och såg lite på TV. Linnea och Lisa gjorde också väldigt goda havrebollar och smoothie till oss. Aja nu ska jag gå ner och duscha men jag skriver sen om vad som händer ikväll, ni som ska med kan väl ringa sen:).


Love from H


Hedda-har bråttom

heej alla trötta människor jag tänkte bara säga Godmorgon. Lisa, Linnea och Vikku sov ju hos mig igår och det var jättemysigt. Kl halv 3 gick vi och la oss men vi orkade inte bära in sängarna till sammma rum satt jag och linnea sov i madres rum och Lisa och Vikku sov i mitt rum. Sen log jag och Linnea och snackade till halv 4. Vi hade ställt kl på halv 8 men vi vaknade 8 så då blev det bråttom eftersom min match börjar kvart i 9 och jag skulle hem till pappa innan men vi hann iallafall och nu sitter jag och äter frukost hemma hos padre. Lisaoch Vikku skulle iväg och jobba, deskulle sälja chhokladbollar och Strumpor( udda kombination:) så jag hoppas det går bra för dem och att de tjänar mycket pengar. Linnea skulle nog hem och sova. Aja nu måste jag sticka jag kan berätta mer om igår kväll senare.


BIG LOVE// H

Emilia- fredag hela veckan lång ..

shuueeeee !
äntligen fredag , som jag alltid säger .men för mig har det varit fredag hela veckan eftersom att jag varit sjuk . men nu är jag frisk igen :)
den här helgen är det pappa helg och då bor jag på ekerö så det är rätt långt ifrån alla så jag får väl vara hemma och lajja lite !
för ett tag sen så var jag, hedda och amelia och tittade på en ny plattång till mig för min är trasig . jag hittade en superbra men jag kommer verkligen inte ihåg vad den heter eller hur den ser ut för alla ser ju typ exakt likadana ut (kostar 800 kr )
och förra helgen när jag var här så försökte jag övertala pappa och jennie att köpa en sån till mig men dom sa att dom skulle tänka till nästa helg , alltså den här helgen. och nu alldeles nyss sa dom att dom kunde betala 500 kr av den så nu kan jag köpa min drömplattång *äntligen*


Det är inte den här jag menar men många säger att den här också är rätt så bra kostar 695 kr  http://www.netonnet.se/?sid=1004615&gclid=CM-L4Jq16JUCFQ2L1QodvAFoeQ

// love from me <3


Hedda- äntligen fredag

Heejsan, nu är det fredag igen, äntligen fast veckan har gått jättefort det var ju nyss måndag. Men iallafall idag har det varit en skön dag, den började med en skön musiklektion och sen hade vi SO och hela lektionen fick alla prata ensamma med marika( vår lärare) och få  veta sitt resultat på provet och jag fick MVG, asså jag blev så sjukt glad:D Efter det var jag glad hela dagen. Efter skolan åkte vi till mcdonalds några stycken där vi träffade Linnea som hade varit hemma på grund av mensverk men som  mådde bra nu. Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag ut och träffa massa personer, inatt ska jag, Lisa, Linnea och Vikku sova hos mig, vi sover hos mamma för hon är inte hemma:). Om nån vill träffa oss ikväll är det bara och ringa. Hoppas alla får en härlig fredagskväll.

Pussar// H

Hedda- trött

Heejsan jag tänkte bara skriva lite innan jag går och lägger mig. Nu har jag pluggat det som var viktigast och nu ska jag duscha och sen sova. Imorgon börjar vi kvart över 8 och jag tänkte försöka att inte försova mig imorgon och att ha mer än 10 minuter på mig att göra mig i ordning:). Men här kommer en bild på ett par jättefina skor som nu ligger högst upp på önskelistan. Dem finns på bianco.com och kostar 800 kr. Dem är enkla svarta med platå fram.

1a på önskelistan


sov gott// H


Hedda- vi vann!!!!:)

Heej, vi vann matchen:). Andra halvlek stod jag i mål men det var lungt för dem hade bara typ två anfall. Men nu tänkte jag plugga lite men top model är på så det är lite svårt att koncentrera sig. Kl 10 så är det lipstick jungle på canal plus så då vill jag vara klar med allt så jag får nog skynda på lite nu. Men ha det bra.

pussar// H

Hedda- match och plugg

Heejsan, sorry att det var så länge sen jag skrev men det har varit så mycket annat så jag har inte orkat men lovar jag att börja skriva mer. Idag har det inte hänt något roligt i skolan förutom att vi gjorde äpplepaj på hemkunskapen. Eftersom Emilia är sjuk så var jag med Gustaf och pajen blev faktiskt ganska god. Annars har vi haft de vanliga ämnena. Idag har jag match så jag åkte hem direkt efter skolan för att jag måste plugga ganska mycket ocksåJag är ensam hemma hela kvällen också för  för de andra skulle bort men det är bara skönt när man ska plugga. Emilia är fortfarande hemma och sjuk men nu får hon fan komma till skolan jag saknar ju henne hon har inte varit i skolan på hela veckan. Men jag och Linnea var hos henne igår med skolböcker och hon var jätteförkyld och det lät som att hon hade en sten i halsen när hon pratade så vi får hoppas att hon inte har smittat oss med sin halsfluss. Oj nu måste jag få tag på Lotta eller Elin och se vilken tid matchen börjar så jag inte missar den men jag hoppas att ni får en bra kväll.


BIG LOVE // H

Emilia- pluggar..

shuue allihopa !
Har börjat bli lite bättre nu, igår fick jag värsta paniken för det kändes som jag knappt kunde andas för att jag var så tjock i halsen så jag tänkte åka till doktorn men skippade det , pallade verkligen inte . Men senare på kvällen så ringde vi till närakuten och frågade om det fanns nån tid och det fanns det så vi satte oss i bilen och körde till sjukhuset ( vet inte vad det heter ) läkaren sa iallafall att det var halsfluss så jag fick penicillin så nu börjardet bli bättre . men jag måste vara hemma veckan ut och i helgen ska jag till pappa så jag kommer inte träffa alla förrens på måndag :( 
Nu måste jag plugga skit mycket ligger efter rätt så mycket i skolan . bye bye <3
// E

Emilia- Sjuk !

ciao !
Hur mår alla ? jag mår iallafall inte bra , har feber, ont i huvudet och jätte ont i halsen mina halsmandlar känns som 2 stora bowlingklot, kan knappt prata :S
Ibland är det riktigt skönt att vara sjuk men när man vet att man kommer få det stressigt i skolan sen så känns det faktist mindre kul .
I fredags så var jag med hedda, viktoria och linnea ett tag efter skolan, vi satt mest och snackade. sen behövde vikku åka på träning och hedda skulle vara barnvakt för att tjäna pengar . Så jag och Linnea åkte hem till Linnea och tog det rätt så lugnt , senare på kvällen drog vi ut och träffade rätt så många och bara hängde . på lördan åkte jag in till moda cafe med michaela, hedda , amelia, linnea och viktoria, sen senare åkte jag hem och skulle äta middag, det var då jag började känna att jag började få ont i halsen men ignorerade det. sen efter jag ätit middag så skulle jag, michaela ,hedda,viktoria,linnea och chalotte åka och se på Sex and the City på bio , andra gången men den är fortfarande lika bra :)
sen när jag vaknade på söndagen så kunde jag inte gå upp ur sängen trodde jag skulle svimma om jag gick upp hade så himla ont i huvuvdet och halsen och svettades som fan så jag låg kvar till halv 1 . Idag måndag så var jag hemma . Jag kom också på att jag inte hade  ätit någonting på 26 timmar så jag klämde i mig lite mat . Imogon så kommer jag stanna hemma , kanske åker till doktorn om jag inte blir bättre .


Här är lite bilder från i fredags :)
       

LOVE // E


Hedda- match

Heej, idag har jag varit i skolan som var ganska tråkig men Lutta höll sitt löfte och hade sina vackra turretofflor hela dagen:). Nu ska jag snart sticka iväg till Linnea och Moa för jag ska åka med dem till matchen. När jag kommer hem från matchen är det bara plugg som gäller för imorgon har jag religions förhör, biologi förhör och Historia prov( eftersom jag var sjuk förra veckan)  plus en svenska text som jag inte blev klar med på lektionen så det blir en sen kväll eller natt kanske man ska säga. Emilia är fortfarande sjuk men jag har inte pratat med henne idag får ringa henne sen. Men jag tror att hon är hemma imorgon ocså det lät så på henne igår. Ne nu måste jag byta om till fotbollskläder och sen sticka men jag hoppas att andra får en bra måndagskväll.

kärlek från H

Hedda- Emilia är sjuk:(

Heej, jag pratade precis med Emilia och hon hade blivit sjuk, jag tror jag smittade henne. Hon ligger hemma med feber och är jätteförkyld. Tråkigt tråkigt. Efter mitt förra inlägg har jag inte gjort någonting, förutom att se på gossip girl och äta middag. GG avsnittet hade jag redan sett eftersom det är repriser men det gjorde inget, det är alltid lika bra. Imorgon börjar jag halv 10 och dagen börjar med träslöjd. Lutta har lovat mig att ha sina vackra tofflor på träslöjden, själv tycker jag att hon ska ha dem hela dagen. Efter skolan ska vi spela match i vallentuna. Vet inte riktigt hur jag ska komma dit för padre kunde inte skjutsa och det är lite långt att åka kommunalt. Men jag ska snacka med Elin och dem imorgon och se hur dem ska göra.Aja nu ska jag fortsätta med att göra ingenting men jag hoppas ni får en bra kväll.

pussar&kramar // H


Hedda- trööttt

Heejsan , idag har jag och tinna vart inne i stan på förmiddagen och köpte en Lyle&scott och ett par vantar(jag vet att det är lite tidigt att köpa vantar men det är bra att vara ute i god tid:D). Men eftersom båda har varit sjuka och vi var väldigt trötta så åkte vi hem typ halv 2. Tinnas kusiner skulle dessutom komma så han behövde åka hem. Jag sitter här och väntar på att kl ska bli 5 över 5 för då är det gossip girl:D. Tinna har nästa säsongs box hemma och berättade lite saker som kommer hända och jag LÄNGTAR. Men jag tänker inte förstöra för er och berätta. Men jag blev bara så nyfiken att Tinna var tvungen att berätta. Imorgon är det skola igen och jag måste plugga idag, eftersom jag har varit sjuk så ligger jag efter lite och det är så jobbigt sen på lektionerna om man inte hänger med. Helgen går alldeles för fort och det borde vara minst 3 dagar helg. Eftersom jag kommer vara hemma så mycket idag kanske jag orkar gå ut ikväll men jag får se hur det blir isåfall blir det nog bara på Essingen, orkra inte åka iväg nånstans.
Have a great day.

        
hela gossip girl gänget     mina fina vantar                  min nya tröja 
                                             ( sry att man ser så dåligt, det är inga vita prickar på tröjan bilderna blev bara lite konstiga)

Hedda- en sak jag hitta hos essieochlutta.blogg.se

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
heheh ja
Skrika: det händer
Sova:  bara om jag är väldigt trött annars nej
Ha ångest: bara söndagskvällar och måndagsmorgnar
Skada dig själv med flit: neee
Ta mediciner du inte borde ta: aldrig
Vilja dö: neej jag vill ju leva föralltid
Drömma mardrömmar: hehe om barnhemmet varje kväll
Drömma sexdrömmar: ne tror inte det
Ta droger: nooo
Försöka vara annorlunda: är den jag är
Klä dig i svart: ja lite svarta kläder har man väl
Gå till kyrkan: nej faan va tråkigt
Gå i skolan: ja tyvärr
Röka: nej
Hata folk: nej men det händer att jag ogillar någon starkt
Lita på folk: ja det gör jag väl

VEM:
Vill du döda: INGEN
Rörde dig sist: padre
Vill du slå: hmm.. vet inte
Kysste dig sist: ingen aning
Kramade du sist: Emilia eller michis
Vill du prata med: cornelia, saknar henne
Skrek du på sist: vet inte,det var längesen
Vill du vara som: det finns många:D
Vill du bli galet full med: hahah ingen just nu
Gjorde dig riktigt glad senast: my friends
Fick du sms från senast: Tinna
Ringde dig senast: Emilia
Är vackrast på jorden: hihi kan inte välja det finns så många

HAR DU:
För många vänner: säger som Lutta, kan man ha för många?
Förföljelsemani: haha ne men Emilia har
Tvångstankar: ne dem har gått över:)
Någon annan psykisk sjukdom: är förkyld:P
Någon fysisk sjukdom: nepp
Någon skada: nej tyvärr
Färgat håret: Slingat
Brutit några ben: nej aldrig
Några piercings: nee
Egen dator: nej delar med brodern
Bra självförtroende: ja ganska
Kysst någon: ye
Tagit nakenbilder: ne tyvärr
Köpt kondomer:  nejs
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej bara skrivit
Varit kär: Ja tror det
Stulit någonting: ne eller inte från affär
Lämnat landet: japps:)
Tuttat eld på nått: hahah jaa
Gjort något olagligt: vet inte, kanske


HUR:

Går du: vaa?
Svarar du i telefonen: hallå!
Fördriver du tiden: tvn och datorn
Mycket pengar har du: vet inte, men jag tror jag ligger back
Tjänar du pengar: ja är barnvakt ibland
Ofta diskar du: Aldrig!
Ofta städar du: plockar undan lite ibland men städar aldrig
Många stör du dig på: några människor
Ofta träffar du din familj: varje dag jag bor ju med dem

TROR DU:

Att du kommer bli något:ja det e klart
på gud: hehe ne han är tråkig
På rymdvarelser: haha ja absolut
Att folk tycker om dig: det kanske finns nån, men jag vet inte:(
På ett liv efter detta: nej jag tror man dör och ruttnar
Att fiskar kan tänka: ja såklart
Att du kommer leva länge: jaaaaaaa, jag vill aldrig dö och ruttna.


Hedda- sex and the city igen:)

heejsan alla trötta människor. Nu har jag precis kommit hem från bion, vi bestämde oss för att se sex and the city och den var precis lika bra andra gången. Så jag råder verkligen ALLA att gå att se den även om man redan har sett den en gång:). Men man behöver inte ha sett serien för att förstå för dem  gör typ en återblick  på vad som har hänt tidigare.  Imorgon ska jag och Tinna in till stan jag ska köpa ett par vantar jag hittade idag och en Lyle&scott som jag la undan. Men nu tänkte jag försöka sätta mig in i en film som vi ser på och sen ska jag sova, Sov gott.

pussar&kramar// H

Hedda- är på MODA cafe

Shululu alla sötnosar, nu sitter jag på MODA med Emilia och Michis. Jag köpte en äcklig choklad kaka så att vi skulle kunna sitta här. Aja den var ju inte så dyr men nu tror jag att det ska komma lite fler folk hit . Amelia är på väg och Emilia fick precis ett sms från vikku som skrev att dem skulle komma, men jag vet inte riktigt vilka DEM är så i får väl se:D. Ikväll tror jag att vi ska på bio jag och Emilia vill se mamma mia eller sex and the city fast vi båda har sett dem förut men dem är värda att se 2 gånger på bio. Det blir nog ingen översovning ikväll som det var tänkt för min mammas kille är sjuk så hon ska stanna hemma, jag är dessutom lite sjuk så jag orkar nog inte. Såg att emilia hade lagt in lite "fina" bilder från förra året och fyfan vad jag skäms. Men nu ville Emilia skriva ett inlägg så jag ska byta dator med henne men hopas alla får en bra dag och kväll för det ska jag ha.

LOVE // H

Hedda- ett inlägg som jag skrev igår kväll men som inte kom in i bloggen:)

hejsan, äntligen nu är helg fast den här veckan har gått väldigt fort men det kan ju bero på att jag har varit hemma i 2dagar också. Idag har det varit en vanlig tråkig skoldag. Vi kom försent till musiken fast den här gången var det inte vårt fel. Vi satt på bussen och skulle precis gå av, vi hade 5 minuter på oss men sen såöppnade sig inte dörren dem andra dörrarna öppnade sig och alla andra som skulle till skolan gick av. Men michis jag och emilia stod och försökte få upp den där dörren och sen åkte bussen så vi fick åka till fridhemsplan och sen åka tillbaka. Sen har vi haft kör idag också första gången, jag förstår inte riktigt varför jag är med för jag kan verkligen inte sjunga menmen det var ganska kul ändå. Ikväll har jag varit barnvakt igen föräldrarna kom hem typ halv 12 och då hade jag somnat i deras soffa:) men sen mötte pappa mig iallafall så gick vi hem. Nu tror jag faktiskt att jag skå gå och lägga mig ska kolla på våran match imorgon, har ju varit sjuk. Har förresten hört att Henny har slutat på fotbollen:(. Men eftersom det är hennes pappa som är tränare så kanske laget blir nerlagt men jag hoppas inte. Ska sova nu , God natt.

BIG LOVE // H

Emilia- en till video !

hej hej eftersom att jag är dålig på att uppdatera mig här i bloggen så passar jag på att skriva lite extra nu :) Jag och Linnea ska åka till fredhäll nu och träffa några killar i klassen m.m .
här är en till video som jag och linnea hittade när vi lallade runt på youtube


Visst är hon bra ? Kan ni fatta att hon är 16 år !?

Emilia- För lite bilder ?

Vi hittade några GAMLA bilder från GAMLA tider , jag tror vi alla skäms lite .. :D
                               

Emilia- äntligen fredag !

shuue alla !
idag är det fredag, äääntligen ! Är med linnea nu och vi sitter och lajjar lite på datorn. kvällens planer är att jag, linnea och viktoria vill träffa massor av folk så ring oss om du inte är upptagen, oj oj nu måste jag och linnea äta middag , mm...
Jag och linnea lallade runt lite på youtube och hittade den här grymma killen , han låter som precis som jason mraz , nästan bättre :)


 
ENJOY ! // E

emilia- faaaan !

hejhej:)
åhh jag känner mig så jävla stupid ! jag som var så duktig och tog med mig min kamera till skolan och tänkte ta masvis med bilder, men igår så skulle jag ladda över lite gamla bilder från kameran och då laddade jag in bilderna med mitt minnes kort och så glömde jag ta ut det. så jag tog masvis med kort idag men inte med minneskortet i.. och jag har tappat bort min sladd så jag kommer aldrig aldrig ALDRIG att få in dom på datorn jag är så fucking misslyckad , haha !
aja idag började vi med hemkunskap och det är ju helt okej, hedda var sjuk så jag fick vara med max (en kille i klassen ) det gick också bra, men sen sabbade jag allt i slutet råkade hälla i en hel saltklump i soppan som vi hade gjort så bra , ooops ! sen rullade dagen på som vanligt . Nu har jag också planerat helgen lite, imorgon fredag ska jag väl vara med några polers på kvällen . på lördan ska jag och amelia träffa en killkompis till mig och några av hans kompisar , på lördagskvällen ska jag vara med Hedda, Viktoria, Linnea och Lisa och vi drar väl ut och träffar några.. sen på Söndagen ska jag på grönalund med michaela. vet inte om det är den sista gången jag går innan det är vinteröppet . jag märker ;)

I vintras var jag , Linnea, Hedda och Jessica på idol ,här kommer ett bildbevis på att vi var med i TV !


Ni kanske såg oss ? visst var vi snygga , haha :)

Hedda- nästan frisk

hejsan alla människor nu är jag nästan frisk. Jag har varit hemma idag också men jag har inte varit så sjuk men jag hade ganska hög feber igår kväll så madre tyckte att jag skulle stanna hemma. Men imorgon ska jag gå till skolan är helt uttråkad här hemma och jag klarar inte av att vara hemma en dag till. Madre och Gustav är också sjuka så det verkar inte bli någon middag för dem bara sover men jag funderar över vad jag ska äta, jag är skitahungrig. Efterssom jag har varit sjuk har jag tyvärr inga bilder men jag lovar att vi ska börja lägga in mer bilder, det blir ju så tråkigt annars. Jag råkade också ta tillbaks standard headren här i bloggen när jag försökte sätta in en ny. Jag är verkligen skitdålig på sånt men jag ska försöka fixa den. Nu ska jag gå och duscha,  jag känner mig verkligen skitäcklig efter dem här två sjukisdagarna.


pussar&kramar// H

Emilia- bilder

hellu !
idag har jag haft SO-prov satt och gjorde det i 1 timme och 30 min, jag slog rekordet på att sitta längst tror jag ! haha
jag har inget nytt att skriva så jag lägger in lite nya och gamla bilder . Jag och Hedda har varit dåliga på det .
Idag var jag i skolan som vanligt efter skolan var jag tvungen att vara barnvakt åt syskonen så jag gjorde varm oboy med grädde här är en bild

mm.. ser det gott ut ?

      
jag och viktoria hade tråkigt en dag förra veckan så vi satt och ritade på varandra, här kommer lite bilder :)

Lite bilder kom nu iallafall , Enjoy !
LOVE // E


Hedda- SJUK:(

Hejsan, fan jag är SJUK, jag har typ längtat efter att bli sjuk för att få vara hemma men jag hade glömt bort hur jobbigt och tråkigt det är. Idag har vi dessutom Historia prov så jag  kommer få göra det på omprovstiden efter skolan på tisdag. Det är helt fel dag att bli sjuk på. Igår kväll kände jag typ att jag höll på att bli sjuk, jag hade lite feber och sådär och sen vaknade jag flera gånger inatt. Och när jag vaknade imorse var jag jätteförkyld. Jag försöker få tag på Emilia,  jag tänkte fråga henne om hon kunde ta med mina böcker hem. Jag läste förresten hennes inlägg och det stod nånting om att jorden skulle gå under idag man blir ju skiträdd även om jag inte tror att det kommer hända men ändå  det är ju läskigt. Nu håller jag på att göra lunch det kanske är lite tidigt men det är ju runt den här tiden vi äter i skolan. Jag snackade med Amelia på pa och stackarn hon har körtelfeber usch det är hemskt. Det tar typ jättelång tid att bli frisk. Men jag hoppas att jag inte får det för jag drack ur hennes cola flaska i förrgår. Men asså det kan ta typ flera veckor innan man får det om man har blivit smittad av nån så jag får väl se.
Hoppas alla andra har en bra dag.

LOVE// H


Emilia- Jorden går under ?

shue alla :)
ingenting nytt har hänt den här veckan så jag lägger ingen energi på att berätta ingenting ..
alla snackar om att jorden ska gå under imorgon fattar ingenting , men om du går in på www.expressen.se så kan man läsa om det .
vet inte om jag ska tro på det men blåst som man är så blir jag lite rädd när man hör sånt där, haha 

aja jag måste gå nu, försöker hitta en speciell bild som jag vill visa på bloggen men hittar det inte ! ååhhh jag blir så irreterad har letat efter den i typ 10 min !

pussar och kramar // E











Hedda- Ben&jerrys

Hejsan, Just nu sitter jag och äter Ben&jerrys Chocolate fudge brownie. Gustav hade köpt så jag blev jätteglad. Har pluggat lite men det känns inte som att jag kommer nån vart. Mamma är inte hemma så vi ska typ köpa pizza. mums:P
Idag var jag i skolan som vanligt. Jag kom lite försent imorse men annars gick dagen bra. Efter skolan åkte jag hem direkt fast när jag och Emilia gick av bussen på Essingen kom hon på att hon hade glömt michaelas böcker i skolan(michaela var sjuk idag) så vi fick gå hem till pappa och kopiera alla sidor men sen gick jag hem iallafall. Nu ska jag återgå till pluggandet och sen ringer jag Emilia, kanske kan tvinga henne att träffa mig ikväll annars vet jag inte om jag överlever en tråkig kväll till.

Pussar&Kramar // H

Hedda- tråkig kväll

shululu igen nu har jag gjort klart engelskan och övat lite på Historian. Jag har tyvärr inte ringt Emilia och vågar inte ringa nu för tänk om jag väcker henne syskon. Jag tycker sånt är så pinsamt så jag skiter i att ringa. Imorgon börjar vi kl 08.15 så det blir en tidig morgon. Dessutom har vi gympa så jag måste ha med gympakläder:(. Imorgon kanske jag ska in till stan med Emilia och Rebecca men jag får se måste ju plugga till provet också. Men all tid kan ju inte gå åt till att plugga för det är så det känns nu. Som att det enda man gör är att plugga även fast det inte är så. Men jag tror det är för att man säger altid att man ska plugga fast man inte gör det sen och då känns det ändå som att det är det enda man gör. Aja ingen kanske fattar vad jag menar menmen skit samma. Nu tänkte jag gå och lägga mig ska läsa lite svenska i sängen också.
Sov gott.

BIG LOVE // H

Hedda- lalalala

Hej alla sötisar, idag har det varit en härlig dag, skolan gick snabbt och egentligen skulle jag ha gått på träning men precis när alla skulle åka hem bestämde sig jag och elin för att skita i träningen så vi åkte hem till Linnea med Linnea och Jessica istället. Vi kollade på massa bilder från förra året och fyfan va vi såg ut, de var inte vackert. Men även fast vi såg hemska ut så hade vi jävligt roligt så jag ångrar inget. Ikväll blir det plugga som gäller hela kvällen. Ska göra SO och engelska och engelskan går snabbt. Men jag orkar verkligen inte börja. Det är så TRÅKIGT så jag dör. SO är helt okej men engelskan är skittråkig. Menmen jag har inget val.  Ska äta nu så msåe dra.

Pussss// H

Hedda- måste plugga

Heej, nu måste jag egentligen plugga men jag orkar verkligen inte. Ska försöka få in lite historia i huvudet innan provet på onsdag. Tinna och jag gick runt lite på Essingen men sen tyckte vi att det var så mörkt och dött(som det alltid är på essingen) så vi satte oss utanför konsum och pratade. Vi gick hem runt kvart över 9. jag läste precis Emilias inlägg och såg att vi började halv 10 imorgon så då blev jag ju glad. Vi har slöjd som första lektion. Jag och Lotta har trä och vi är dem enda tjejerna och jag börjar undra varför vi inte tog syslöjd för nu ska vi göra ett nyckelskåp och vem fan behöver ett nyckelskåp man har ju redan ett hemma och man behöver ju inte två. Men vår lärare verkar ändå ganska bra, han säger att vi får prata om andra saker på lektionen så det är väl det vi kommer göra. Jag har träning imorgon också så jag hinner inte göra något efter skolan och det är ju tråkigt. Nu ska jag gå och försöka plugga.

God natt// H

Emilia- pluggar ...

shuue !
sitter och gör engelska glosor på datorn och har precis övat lite på SO -provet som är på onsdag *suck* , det är inte riktigt det man vill göra på en söndag men det måste göras någon gång . imorgon har jag sovmorgon till 09.35 , skööönt ! men jag är ju på ekerö den här helgen så jag måste åka här ifrån typ 8 . noooo !
jaja inget mer för mig att säga .
puss och kram människor, sov gott  //  E


Hedda- första höstdagen

Ciao, Igår sov jag över hos Vikku egentligen skulle vi ju ha sett the dark knight på bio men när vi var klara hemma hos vikku och skulle åka var kl 10 över 9 och bion började 20 över så det var lite omöjligt att hinna. Men vi åkte till espresso house på stureplan och hade det mysigt. Runt 11 så åkte vi hemåt. Igår kändes det verkligen som första höstdagen, det var ju kallt och regnigt. Idag så har jag varit med mamma i skärholmen centrum dem har ju typ byggt om där så det finns massor av affärer. Jag köpte ett par jeans på denim for girls, en mössa på wedins och lite linnen och underkläder på H&M. Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag träffa Tinna.

Pussar&Kramar//H

Emilia- skön dag ..

hejhej alla :)
Idag har det varit en riktigt skön dag den började med sovmorgon men sovmorgon för mig är till halv 10 .
sen såg jag att "sex and the city" boxen låg framme , så jag la mig med täcke och kuddar i soffan och såg på 4-5 avsnitt . efter det satte jag mig framför datorn och var ännu mer social. så man kan säga att jag har haft en skön dag. en sån som faktist alla behöver då och då ..
det har precis blivit höst och jag är en riktig sommar människa , satt precis och kollade på masvis med sommar bilder och längtar redan till nästa sommar. (rätt så typiskt mig )

nu måste jag dra  / love from me to you // E


Emilia- vinterjacka ?

ciao !
som nog alla funderar på är vad man ska ha för vinterjacka, jag vet att det just blivit höst men nästan alla i min klass snackar om det .
jag hatar verkligen vintern det är den värsta årstiden , det är alltid kallt och blött , det finns aldrig något att göra .. någon som håller med mig ?
en del måste ha sin fjällräven ett år till men jag tänkte köpa en fin kappa , men vart ska men hitta en som har ett okej pris och en som absolut inte alla kommer ha. jag vill inte ha en så lång kappa.
jag sitter och kollar runt  lite på internet men det finns lixom inget som är perfekt , om det är någon som vet en bra affär m.m som har snygga kappor så skulle jag bli glad om ni kunde tipsa mig , tack :)
ha en bra lördagskväll loooove // E

( det är bara att trycka på bilden så blir den större ) den här kappan ser faktist helt okej ut på modellerna, men om jag skulle sätta på mig den så skulle jag se ut som ett berg , haha !

Hedda- bio

 Hola, nu är jag hemma och klar för att sticka men tyvärr är mamma inte klar med maten så jag får vänta ett tag. Matchen gick helt okej det blev 1-1 mot djurgården som alltid har vunnit över oss förut så vi är ändå ganska nöjda.  Jag pratade precis med Vikku och Ikväll blir det bio, The dark knight. Det är jag, vikku, lisa och linnea som ska gå. Sen ska vi sova över hos vikku. Så det ska bli en supermysig och lugn kväll för oss. Jag är jätteglad för att det är kallt nu då kan jag ha min nya jacka. Men det ska inte regna det ska bara vara kallt så att man kan ha jacka och mössa. Imorgon ska jag och mamma till skärholmen centrum tror jag, jag behöver lite kläder. Jag är inte kallad till matchen imorgon så det ska bli skönt att skippa den. Jag håller dessutom på att bli sjuk tror jag. Nu vill mamma att jag ska göra sallad så jag måste sticka men ha det bra.

Pussar&Kramar// H

Emilia- sover stockholm ?

Hellu alla :)
igår var det fredag och det var en vanlig dag i skolan , som jag skrev i det förra inlägget så drog jag , viktoria, hedda, linnea och rebecca hem till viktoria, sen var vi tvugna att dra för vikku skulle på basketträning. så resten av oss gick hem till linnea i några timmar. vi drog sen vidare till lilla capri där var det skit mycket folk eftersom det är fredag kväll och allt , men vi överlevde.
sen kom Clara & Michaela också.. jaja nog om mat.
sen mötte vi många (orkar inte säga alla ) och åkte till odenplan där träffade vi också jätte många männsikor, det var väldigt rörigt där så jag och amelia åkte till södermalm där vi skulle träffa några killkompisar till amelia . vi var kvar där i kanske en halvtimme sen ville vi till fridehemsplan där vi igentligen skulle ha tillbringat hela kvällen . när vi sitter på tunnelabanan ringer alla och säger att det är kaos , så vi skyndar oss till SL-center igen där står alla och möter oss ( verkade inte vara så kaosigt som vi trodde ) men sen drar typ hälften av alla männoskor till kronis ,så jag amelia, clara, michaela,nick,william och micke upp till fridhemskolan där det var någon fest, sen fattade både jag och amelia vad dom menade med kaos. kan tyvärr inte berätta varför , men alla ni som var med fattar vad jag menar !
jaja lååång kväll var det iallafall .
Idag Lördag är det piss väder ute , och det känns som hela stockholm sover inte en människa verkar vara så tipptopp på att gå ut och jag är en av dom .

jag sa ju att linnea tog kort med sin kamera igår, så tyvärr har inte jag eller hedda några bilder men så fort hon skickar dom så lägger vi in några :)
puss och kram // emilia

Hedda- fotbollssmatch

heeejsan svejsan, idag ska jag spela match typ kl 3 så jag hinner inte göra något innan. Men ikväll tror jag vi ska träffas några stycken. Igår kväll efter att vi hade varit på Lilla capri och ätit träffade vi massor av folk på odenplan sen åkte vi till fridhemsskolan där vi typ tappade bort varandra. Sen var vi lite i kronis med nästan alla. Sen skulle Emilia träffa sin pappa vid fridhemsskolan  så jag och Vikku gick med henne dit. Vi skulle ju ha sovit över hos Lisa men det blev ändrade planer så runt kl 12 så åkte jag till hem till Petter, Annika och Filippa(några familjekompisar) för pappa var där. Vi stannade där till kl 1 för jag var skittrött. När vi kom hem somnade jag typ direkt. Nu ska jag klä på mig och gå till mamma sen. Måste träffa Vikku senare för hon har allt mitt smink. Ha en bra dag.

BIG LOVE// H

Emilia- utekväll .

hejhej !
just nu är jag med Hedda, Linnea och Rebecca hemma och linnea . vi fixar oss lite för vi ska snart ut och träffa många människor :) 
men först ska vi till lilla capri och äta oss mätta .
ikväll så ska viktoria , hedda och linnea sova hos Lisa, kan tyvärr inte vara med men jag hoppas att ni får jätte kul tjejer .
alla är hungriga och tjatar på att vi ska gå så nu ska jag avsluta så snabbt som möjligt . tog precis lite bilder men linnea sa att hon ska ta mer ikväll så dom kommer imorgon . 
shuue ha en bra kväll , LOVE // E

Hedda- Sex and the city

hejsan svejsan, idag har det varit en vanlig tråkig dag i skolan. Efter skolan åkte jag, amelia och emilia in till stan men emilia skulle träffa sin mamma så jag och amelia gick runt och kollade på lie kläder. Sen kom jga hem och åt middag. Resten av kvällen har jag pluggat och så stack jag ut och sprang ett tag, jag hoppade ju över träningen och jag ville träna lite ändå. Kl 10 var det det första avsnittet av Lipstick jungle på kanal plus. Jag har läst boken och serien verkar skitbra. Nu slutade precis Sex and the city men jag tror att det är ett avsnitt till. Ska försöka sova sen efter det. Jag kan inte bestämma mig om kappan, om jag ska ha kvar den. Jag lägger in en bild så får ni säga vad ni tycker. Hoppas alla har haft en bra kväll.



dagens outfit             Kappan, spara eller lämna tillbaka?            Kappan

dagens outfit
vitt linne, veromoda
Kjol, JC


Pussar&Kramar// H

Hedda- lite bilder från nrj

hejsan här kommer lite bilder från helgen. Jag glömde lägga in dem i det förra inlägget.

Pussar&Kramar // H                                                                                                                                                   




                                 
     

Hedda- vill ha vinter

shuuuue, som emilia bruker säga. Iadg har jag varit i skolan fast vi hade nästan inga lektioner för vi började halv tio och sen hade vi lång håltimme och lunch och då åkte jag emilia och michis hem till michis och åt lunch. Sen på eftermiddagen hade vi skolfotografering. Jag fick såklart inte sitta ner som jag vill utan jag fick stå på mellanraden längst ut på kanten, absolut sämsta platsen. Men på friends fotot fick jag sitta ner för första gången i mitt liv(förutom på dagis). Men det var för att jag vägrade att stå så fotograten hade väl inget annat val än att låta mig sitta. Så nu är det iallafall över och nu väntar vi på det ända som är värre än skolfotograferingen och det är när skolkatalogen kommer ut och man inser att man blev ännu fulare det här året än förra året.
Efter fotogrejen fick vi iallafall sluta så då åkta jag Amelia och Emilia in till stan sen kom vikku lite senare. Jag köpte en kjol på jc. Det är  som en tupkjol fast den inte är tajt utan lite mer ballerina kjol typ. Sen köpte jag en Jättefin kappa också men jag lägger in lite bilder jag orkar inte förklara hur den såg ut. Så nu vill jag att det ska bli kallt så att jag kan använda den fast jag kommer nog göra det ändå. Just det jag köpte ett läppstift också från make up store. Jag lånade det av Elin i skolan idag och jag älskade det så jag köpte det sen på eftermiddagen. Färgen är typ lite ljusrosa och nästan lite hudfärgat.

 
Min nya kappa(den är finare i verkligheten)

 BIG LOVE// H

Emilia- neeej skolfoto !

shuuue alla !
Idag var det jag längtar nästan minst till varje år ,SKOLFOTO ! alla kommer se det i ett helt fucking år . aja jag hoppas att det blir okej .
just nu sitter jag på Moda Cafe med amelia , vikku och hedda :)
hedda har köpt en supersöt kjol från JC , bilder kommer . Som ni kanske ser så har inte jag eller hedda skrivit på ett tag , vi ska försöka ändra på det .   Gaaah jag får så jävla mycket skuldkänslor , jag fikar upp nästan alla mina pengar som jag får den här månaden, not good !
nu ska jag and the girls dra vidare .
big LOVE // E

Hedda- en vanlig dag

Hejsan, idag har det varit en vanlig dag i skolan. Vi hade sovmorgon till halv 10 sen  när jag kom till skolan hade vi håltimme på träslöjden så jag och Lotta gick till vivo och köpte lite goda saker och satt på en parkbänk ett tag. Sen har vi haft lite andra ämnen och sen slutade vi halv 4 och då tänkte vi åkte till espresso house på stureplan men eftersom vår träning började kl 5 och klockan var 4 så bestämde vi oss för att åka till västermalmsgallerian och fika istället. Sen gick Essie, jag och Lotta hem till lotta och bytte om för fotbollen. Träningen gick bra fast jag var jättetrött. Nu har jag precis pluggat färdigt för kvällen och ska gå och duscha. Lägger in lite bilder från helgen lite senare ikväll.
ha en bra kväll

pussssssss// H

RSS 2.0