Emilia- Hemma hos Flipp

Hola!
Är just nu hemma hos philip, använder hans minimala dator, det går knappt att skriva på den.. Han håller på att fixa med båten och jag tittar på jersey Shore. Haha sjukt kul, "The situation" tror att han är så jävla grym, men han har inte lyckats med en enda tjej ju.. Stackare!
Inatt kommer tjejerna hem också, ska bli kul att höra vad dem har haft för sig. Sen ska jag flytta hem till mamma imorgon. Och sen på Måndag börjar jag och Clara jobba. Men nu har vi bara 2 vecor kvar, najs!

Nu är reklamen slut, så ciao!


Emilia- Paradise Hotel

Hejhej!
Sitter hemma hos Philip ensam, han jobbar, men han slutar om en timme..
Så idag har jag inte gjort så mycket, har tittat på danska paradise hotel. Jag kan erkänna att om jag fick chansen så skulle jag lätt vara med i paradise Hotel, tycker det verkar vara skit roligt.
Nu håller jag iallafall på att göra lunch till mig. Måste springa ner och se om pastan är klar nu.

Pussaar

Emilia-

Hejhej, Har lite bråttom nu, ska möta Philip på essingen om 2 timmar så jag måste börja dra mig om ca 1 timme. Och jag sitter här helt ny duschad, och att föna håret tar sjukt lång tid, så det är bäst att jag sätter fart nu..
Måste packa ihop lite kläder också, eftersom att jag bor där över helgen.
Aja hör av mig senare.
Pusshej


Emilia-

Hejhej igen, gör fortfarande verkligen ingenting. Går mest runt i huset och svettas ihjäl.. Pratade precis med Philip, och jag kommer bo hos honom från imorgon tills Söndag. Då har jag iallafall någon att vara med.
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, ska börja läsa någon bok som Carolina gynning har skrivit.
God natt och sov gott!

Emilia- tralala..

JAG HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR RASTLÖS! Jag menar det, tjejerna är på Gotland ( jag fick inte följa med för mina föräldrar, och det SUGER!) , Amelia är i Norrland, Philip är ute på Krogen ikväll, Pappa sitter fast på en finlandsfärja. Och jag sitter här hemma helt ensam.. Ingen är verkligen hemma. Ni anar inte hur festsugen jag är just nu, aja dem tiderna kommer väl snart när man börjar gymnasiet, då kommer man be om att få vara hemma och ha en lugn hemmakväll istället.
Egentligen skulle Amelia kommit hem på Fredag så det räddade mig lite.. tills jag fick ett sms av henne nu att hon inte kommer hem förrens på Söndag, Jag döööör! Ska försöka få med mig Philip någonstans i helgen, vill inte vara i stockholm när det händer nada.
Nu ska jag ut och ta en cigg, orkar inte sitta framför datan just nu. Och mitt humör är verkligen inte att leka med idag, skulle kunna börja gråta när som helst.

Ciao!

Emilia-..

Åh jag ruttnar..
Orkar inte blogga, men tänkte bara säga att jag kom in på Bromma! Haha Clara here we come!


Emilia- Wiiie!

Snart får jag träffa Viktoria och Clara!!
Har inte träffat viktoria på 1 månad! Så det ska bli skit kul att få träffa henne. Just nu är jag i Södertälje, ska börja dra mig in mot stan snart. Men ska bara få tag i Viktoria eller Clara innan så jag ser att dem har landat i tid och så..

Förresten hade den sjukaste drömmen inatt. Jag drömde att jag väntade barn, och jag var i vecka 33 så man kände bebisen i magen. Går inte riktigt att förklara hur sjuk den var. Men när jag vaknade så blev jag lite ledsen, hehe ville ju veta om det skulle bli en tjej eller kille :P Varför jag drömde den här drömmen var nog för att jag och Philip satt och tittade på något program på trean igår. Handlade om graviditeter och förlossningar.. Usch, sånt här får vänta i flera år, bara drömmen får mig att vilja vänta tills jag är 30 innan jag får barn.

Nu ska jag ringa och se om dem har landat i la Stockholm!

Pussohej!

Hedda- tränaaa lalalaa

Heejsan, har haft en lugn dag idag. Sov till typ 1 och drog och tränade typ 2. Dock blev det hårdträning på gymmet, höll på att dö. Hhaha ja det blir väl så efter helgen. Nu sitter jag i soffan och ser på Christine, det är skiitkul :P
Men nu ska jag käka, puss

Emilia- Måndag

Hejhej!
Då är det Måndag igen, egentligen spelar inte det någon roll för det är sommarlov. Men om 1 vecka börjar jag jobba igen.. Så den här veckan ska jag njuta extra mycket av.
Igår så var jag hos Hedda på dagen och sen drog jag till Ekerö. Det blev en lugn kväll eftersom att helgen har varit crazy!
Nu sitter jag iallafall här framför datorn, har fixat mig klart så ska snart dra mig mot bussen. Ska dra till Essingen där Philip kommer och hämtar upp mig. Sen åker vi till Södertälje. Så det blir ännu en lugn kväll för mig igen.

Ni får ha en bra dag.
Kramar


En bild på mig och Hedda från förra helgen :)

Hedda- Hemmakväll

Hellu, ikväll ska jag ha hemmakväll, ska bli väldigt skönt faktiskt. Nu väntar vi på att maten vi har beställt ska komma och under tiden ska jag cykla iväg och hyra en film. Blir nog nån glad film, vill skratta lite :) puss

H och E- hahah gaaalet

Hellu, igår drog ju jag och Emilia först hem till Oscar där Amelia var och sedan drog vi vidare på en fest en bit från gullmarsplan. Ja det blev ju en ganska galen natt tillslut men vi hade jävligt roligt iallafall. Vi somnade typ kl 7 där  och nu har vi precis kommit hem till mig. Men ikväll blir det nog en lugn kväll,  är ganska trött. Men sku ska vi se på girls of the playboy mansion:P puss

Emilia och Hedda

Nu håller vi på att fixa oss. Det blev fest trots allt!

Ha en bra kväll i det här äckliga vädret


Hedda- Golf

Tjooo bree, kom precis hem , har varit ute på Scandinavian masters hela dagen. Det har ju inte precis varit nice väder att kolla på golf i menmen sånt är livet. Det var ganska roligt iallafall, riktigt bra spelare. Blev sugen på att börja spela lite( hahah Clara och Vickan nu kommer ni sitta och garva åt mig därborta), har ju spelat lite förut  men mitt tålamod är ju typ på noll så jag blir ju skitsur när jag inte är bra direkt.
Men nu ska jag till pizzerian och träfa Emilia, käka middag och göra upp kvällens planer, frågan är ju om det blir fest eller bio.  
Ha en bra kväll, puss

Hedda- lördag morgon

Godmorgon, kom hem för ett tag sedan , har sovit hos Anina ikväll.
Igår på dagen så hängde jag med George, vi käka lunch , fika och sånt där. Sen drog jag och käka middag med Emilia , hhahah vi båda var så extremt sugna på Mc donalds så det fick det bli. Sen drog vi hem till Anina  och sen vidare på ett typ chillkrök.
Idag ska jag till Bro Hof (en golfbana) där det är tävlingen Scandinavian Masters. Fråga mig inte varför jag ska dit men det ska jag iallafall.
Sen ikväll så ska jag på fest med Amelia och Emilia.
Är gaalet seg just nu och skulle egentligen bara vilja gömma mig under täcket hela dagen, men icke sa nicke. Nu ska jag fönba håret och klä på mig, puss

Hedda- moooln?!

God morgon, eller det kanske inte är morgon längre:P Jag vaknade för nett tag sedan och har bara städat mitt rum framtill nu. Nu ska jag dra iväg och träffa george, men jag vet inte vart vi ska träffas så jag kan ju inte börja åka :P haha liute faail sådär. Ikväll ska jag ut och käka och gå på bio med Emilia. Vi ska se killers , den verkar ganska bra faktiskt.

Annie Leibovitz utställningen var bra igår, hon har tagit jättemycket bilder på kändisar, väldigt häftiga bilder.


Kate moss och Johnny depp, tagen av Annie Leibovitz

pusss

Emilia-

Hola! Just nu sitter jag och svettas som bara den, inte nog med att det är varmt ute redan, men nu ska man ha feber och stå ut med den här värmen.
Har legat hemma hela dagen idag igen. Igår kväll åkte jag och pappa till läkaren, dem skrev ut halsfluss tabletter till mig. Idag mår jag iallafall lite bättre. Febern har lagt sig lite idag, håller på att svettas ut det mesta av febern just nu.
Vill verkligen bli frisk till helgen, orkar inte ligga inne något mer nu. Men funtar på att ligga hemma hela dagen imorgon, och sen på Lördag förhoppningsvis vara frisk.

Nu ska jag sätta på någon film..

Puss


Hedda- God morgon

Jag vaknade precis av att Emilia ringde och väckte mig, men detvar iof lika bra annars hade jag sovit bort halva dagen. Igår kväll blev det hemmakväll med pappa för min del. Vi gick och hyrde en film och så köpte vi fyra filmer. Filmen vi såg igår hette Up in the air och var riktigt bra faktiskt.
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska med pappa till fotografiska för det är en  Annie Leibowitz utställning där. pusss

Hedda-

Tjena, ännu en härlig dag i stockholm :9  Igår kväll så drog jag först till Anina där även Amelia och Henke var och sedan drog vi vidare på fest och sedan vidare på en annan. Det blev en trevlig kväll och vi kom hem ganska tidigt ändå, typ halv 3 men ändå somnade jag och Anina typ kl 6 för att vi satt och pratade i sängen i flera timmar. Så jag som hade gått upp 7 dagen innan dygnade ju typ. Sen gick vi upp igen kl typ halv 10 för Anina skulle till landet och då promenerade jag och Amelia hem. Sen drog jag direkt in till stan och träffade mamma och fixade lite grejer och käkade lunch. Sen drog jag och tränade och nu sitter jag här hemma på balkongen :) jag har fortfarande träningskläderna på mig så nu ska jag hoppa in i duschen, puss


Emilia- Riktigt sjuk

Hej på er.
Orkar egentligen inte skriva, är jätte sjuk.
Som Hedda skrev så blev jag sjuk när jag sov hos henne. Har fått riktigt hög feber, jätte ont i huvudet och världens halsont. Idag har halsen blivit mycket värre, kan verkligen inte prata, det är riktigt ansträngande. Så ikväll bär det nog av till sjukhuset. Hoppas bara dem inte sticker ner en sån där pinne i halsen på mig, sist dem gjorde det så spydde jag hos läkaren. Och jag kan säga att jag mår precis lika illa nu, har inte kunnat äta något på hela dagen.
Varför ska jag bli sjuk just nu? Precis när jag har ledigt i 2 veckor. Och idag så skulle jag och Philip åkt ut med båten och sova över i den. För imorgon drar han till sthlmsveckan.

Fan vad jag tycker synd om mig själv just nu.. Aja nu ska jag gå och lägga mig och sova.

Hedda-sköna dagar

Helllu, kom precis hem och väntar nu på att middagen ska bli klar. Har haft en riktigt skön dag, vaknade riktigt tidigt imorse, typ halv 8 men Emilia som hade fått feber under gårdagskvällen sov vidare ett tag. Senare vaknade hon och förmiddagen spenderades i soffan med galet roliga solsidan. Sen drog jag till fridhemsplan gjorde lite inköp och drog sedan och tränade och promenerade sen hem och nu sitter jag här.
Jag tycker såna här dagar är väldigt sköna även fast jag inte gör typ nånting men det sköna är att jag kan låta det ta typ 3 timmar att ta sig till gymmet träna och sedan ta sig hem. Men behöver liksom inte sressa nånting, väldigt skönt.
Nu ska jag duscha, visar sedan upp mitt bästa inköp från idag, puss

Emilia-

Hejhej!
Känns så otroligt skönt att vara ledig i 2 veckor nu!
Just nu är jag i Södertälje ensam, Philip jobbar..
Kom hit igår. Jag var så himla sugen på att åka vattenskoter så jag och Philip åkte till någon restaurang med vattenskotern och åt jätte god mat. Jag åt någon oxfilé pasta, riktigt gott!
Nu ska jag börja göra mig iordning och dra mig mot stan. Ska möta Amelia och Anina och vi ska sätta oss vi oxhålet som ligger vid Essingen och chilla.

Ciao.

H- gaalet seg

Tjeena, har varit i Dalarna hos min mormor i ett par dagar nu och kom hem igår kväll. Att vara ute på landet sådär är ju inte riktigt  min grej , för det första så blir jag sjuuukt uttråkad och för det andra så är jag allergiskt mot gräs, speciellt nu när det är torrt så jag mår bara dåligt. Därför stannade jag typ bara en dag.

Igår när jag kom hem drog jag direkt till en fest i Blåsut( hahahahah , heter hela stället så eller bara t-stationen?! ofta man döper ett ställe till det) där Emilia och Amelia var. Vi var där ett tag  men sen så slutade det med att vi satte oss i en taxi och åkte till Trosa. Hahah ja lite konstigt så där och jag har sovit högst 5 minuter den här natten. Sen drog jag hem tidigare än Emilia imorse och det tog seriöst typ 3 timmar att komma hem när man åkte kommunalt, gaalet onice :P
Nu ska jag gå och handla mat och hyra film, pusss



Hhaha kan inte låta bli att lägga in den här underbara bilden på Clara, ni kanske förstår själva att hon inte var heelt klar i huvudet:P Men hon gick med på att jag fick lägga in den :P

E- haha



Haha, Första gången jag lyssnade på den här låten så tyckte jag den sög, haha men den blir bara bättre och bättre! Men den är nog bäst när det är fest.

Emilia- Freeedag!

Fan vad jag har längtat!
Igår pratade jag med chefen och han sa att jag kunde få sluta 2 idag, så jävla skönt!
Efter jobbet ska jag dra mig in mot stan och träffa Amelia, vi har inte träffats på länge så det ska bli kul.
Kan skriva upp min helg.

Fredag- Vara med Amelia, vi drar nog ut ikväll. Hedda kommer hem från Mora ikväll också. Så får se hur pigg hon är på att dra ut.
Lördag- Åka till Ekerö, sedan åka till Strängnäs där min farmor bor. Hon fyller 60 imorgon, så då ska vi ut och äta och fira henne.
Söndag- Fyller min lillebror Oscar år. Jag tror att han fyller 9. (Har så många syskon att hålla koll på) Iallafall ska vi fira honom och sen ska jag dra mig mot Södertälje och träffa Philip. Vi har 4 månader då, så vi ska bara ta det lugnt.

Ni fattar nog inte hur glad jag är att jag har 2 veckor ledigt nu! Men det skulle vara typiskt om det började regna nu bara för att jag har ledigt. Men jag får hoppas på det bästa!

Just nu väntar jag på att det ska komma en ny låda med brev som jag kan sprätta upp. Har gjort klart den förra..

See ya!

Emilia- Sweet home alabama.

Hejhej!
Sitter fortfarande på jobbet. Slutar om en kvart. Jag tycker det känns som att det är Fredag idag, eller snarare önskade kanske..
Nu ska jag gå in till lagret och snacka med Magnus som är chef här ang imorgon. På Fredagar slutar man 3, men jag tänkte faktiskt fråga om jag får gå kl 2 istället. En annan tjej som jobbar har fått gjort det ibland. Det är ändå väldigt lugnt här på jobbet den här veckan.
Sen ska jag iallafall hem till Ekerö. Ska äta massa onyttigt när jag kommer hem, har varit sugen på söta och salta saker hela dagen. Sen kommer jag antagligen sova resten av kvällen. Så var det iallafall igår. Somnade kl 6 vaknade 10 och gick sedan och la mig igen halv 11. Vilket liv jag har -.-

Aja nu ska jag dra mig hemåt i den här värmen!
Puss på er


Emilia-

Jag är verkligen sämst på att komma på bra rubriker..
Aja sitter som vanligt på jobbet, idag har jag knappt gjort någonting. Börjar bli lite trött på att sprätta upp brev.
Har pratat med Amelia i en halvtimme, det var hur länge sen som helst vi träffades, men vi ska träffas imorgon efter jag slutat jobbet :)
Imorgon är det sista dagen innan jag är ledig i 2 veckor! Otroligt skönt, är grymt trött efter dem här två veckorna. Imorgon slutar jag också kl 3, bara det gör att Fredagen blir bättre!
Nu ska jag nog sätta igång och jobba lite, för just nu känns det som att jag får betalt av att sitta och läsa olika bloggar. Haha men jag klagar inte!
Idag kommer mamma och dem hem från Italien också, så ska väl passa på att ringa dem sen när jag har nästa rast.
Nu ska jag jobba. Hör av mig sen.
Ciao!

Emilia- Åsikt

När man sitter på jobbet och har tråkigt som jag har, så tittar jag runt på alla möjliga bloggar som kan göra att de där 10 minuterna går snabbare. Så kom jag in på Jacke ferms blogg, ni vet hon som vann paradise Hotel.
Hela hon är en väldigt crazy tjej, enligt mig ibland kanske lite för mycket. Men hennes åsikt är att hon tycker att bloggare ska våga lägga in mer nakenhet, vad gör det om man ser en bröstvårta hit och dit enligt henne.
Visst kan hon ha rätt i det hon säger, våra kroppar är naturliga, men jag kan se det som lite provocerande att hålla på att lägga in massa nakenbilder där man drar in magen till max och har världens sillikon bröst. Det jag inte förstår är vad man får ut på det? Ingen får väl direkt bra respons på att vika ut sig, jo kanske från äckelgubbar..
Men det jag vill komma till är att jackie hade hittat en blogg där det är en tjej som visar mycket naket.
Kan visa några bilder på den tjejen här på bloggen. Enligt mig är det alldeles för mycket.







Här är hennes blogg http://www.mondoblog.se/sandragrefve/start/30/

För mig är det helt sjukt att man kan lägga in såna här bilder på en helt öppen blogg, hennes vänner och familj kan ju se dem här bilderna när som helst.
Sen kan jag tycka att det är vågat av den här tjejen att lägga upp sånna här bilder. Det visar att man kan visa sig naken offentligt och inte ta någon skit för det.
Men som sagt. Den här tjejen visar nog upp lite för mycket av det "goda".




Emilia-

Hittils har dagen gått väldigt snabbt. Och idag fick alla på jobbet grillat till lunch, det var gott!
Jag sitter och tittar på när bussen går till jobbet imorgonbitti. Imorgon kommer jag få åka kommunalt hela vägen och bussen går då från Eknäs (Där jag bor) kl 05.53!! Jag DÖÖR!

 

  • blåbuss 176
    ca 05:53 - 06:25 blåbuss 176 från Eknäs mot Mörby station. Kliv av vid Brommaplan.
  • buss 117
    06:28 - ca 06:35 buss 117 från Brommaplan mot Spånga station. Kliv av vid Sundbyvägen.
  • Gå
    Gå cirka 200 meter till

  • Här kan ni se!

    Aja efter den här dagen så är det bara 2 dagar kvar, och på Fredagen så slutar alla 3. så det är najs!

    Nu ska jag gå ut och ta lite luft, håller på att somna igen. Ni som är lediga ska vara tacksamma för att ni kan sova ut. Det är allt jag skulle vilja göra just nu.
    Nu ska jag dra ut lite.
    puss!


    Emilia-

    Nu slutar jag och ca 20 minuter! Galet skönt!!
    Snart kommer Philip och hämtar upp mig, sen bär det av till Ekerö, ska sova någon timme när jag kommer hem, mina ögon blir helt fyrkantiga. Har stirrat på den här data skärmen i 9 timmar. Jag ska sitta i receptionen hela veckan ut. Det är väldigt skönt att sitta här nu när jag fått en fläkt iallafall.


    En bild på mig och Hedda från när vi var i Frankrike på balkongen innan vi gick ut och åt middag.
    ( Bilden blev lite för stor så därför klipps lite av Hedda bort, orkar inte redigera bilden)


    Emilia- Haha pinsamt!

    Haha jag var så trött så ja la mig bara och vilade på armen, men så somnade jag på receptionsbordet. Så efter en kvart så stog Claras mamma och petade på mig, tillslut vaknade jag! HAHA tur att inte chefen var här. Men pinsamt ändå. Sov verkligen jätte djupt, hade Ipod hörlurar i öronen också. så hörde verkligen ingenting. Undrar hur många som har sett mig sova?! :S
    Aja om 10 minuter är det rast så ska lägga mig i soffan och vila lite till. Sen är det bara 2 timmar kvar tills jag slutar!
    Puss


    Emilia- Ingen rubrik

    Hejhej!
    Sitter i receptionen idag igen, det är faktiskt väldigt skönt!
    Idag är det galet varmt igen, sprang precis och hämtade en liten fläkt. Innan det satt jag och simmade i mitt egna svett.. Yammi! Men idag ska jag dricka mer vatten iallafall, igår drack jag alldeles för lite så fick jätte ont i huvudet.
    Efter jobbet igår så åkte jag och mötte Hedda för att få lite av mina saker jag glömt hos henne. Sen drog vi till Alvik och tog en glass var för att kyla ner oss.
    Efter det drog jag till drottningholm, där hämtade Philip och hans kompisar upp mig med båt, så åkte vi lite vattenskidor och banan båt, eller dem åkte, jag vågade inte för dem kör så jävla snabbt. Sen grillade vi lite. Det var jätte trevligt. Skönt att få komma ut lite eftersom man sitter insolerad varje dag.
    Efter jobbet kommer Philip och hämtar mig, sen så åker vi till Ekerö, där vi ska grilla. Älskar sommaren, när man är ledig..
    Har lunch om 45 minuter. Innan det ska jag väl hinna sprätt upp lite brev. Kom precis in en ny leverans med 200 till brev. Det kommer nya brev varje dag så det tar aldrig slut. Så det är lite jobb.

    Medans jag jobbar så lyssnar jag på Basshunters låt " Saturday". Då får jag lite extra energi.


    Hör av mig senare, när jag får tråkigt!

    Emilia- Vill hem nu

    Har ont i huvudet, svettas som bara den och skit hungrig!
    Slutar om en och en halv timme. Den här timmen kommer gå lååångsamt...


    Emilia- hard work work!

    Hejhej!
    Just nu sitter jag på jobbet. Sitter i Receptionen idag så det är verkligen jätte skönt. Behöver bara sprätta upp brev som folk skickat in för att få en frukostväska. 
    Haha måste passa på att berätta att Philip har lurat mig hela helgen. Han lurade mig med att han hade tatuerat sig. Jag gick ju inte på det, så han skickade ett sms där det var en bild på 3 olika tatoos, och en av dem var en playboy kanin som satt på HALSEN!
    Höll seriöst på att börja gråta. Och han sa att dem verkligen var äkta. Så när jag skulle träffa honom igår så tittade jag på halsen det första jag gjorde. till min förvåning så är den borta! Gissa om jag vart glad. Han hade gjort något annat som går bort efter några dagar. Den jäveln säger jag bara, Payback is a bitch!
    När jag slutat jobbet så ska jag dra och möta Hedda någonstans för att få mitt smink m.m som jag glömde hos henne igår, sen ska jag åka mot Södertälje. Mycket åkande blir det iallafall för min del..
    Puss


    Hedda- Lonely girl

    Tjeena, Emilia har ju berättat vad vi gjorde igår. Det var trevligt och blev ganska sent. Hahah efter att vi hade hoppat runt lite i Emilias säng så drog jag och Clara ner till bryggan och badade, kl halv 7 på morgonen hahah men det var jävligt skönt. Sen gick vi och la oss och sov i några timmar och sen drog vi till smedis. Som sagt kunde E tyvärr inte hänga på. Det var ju gaaalet varmt idag och helt proppat i Smedis.
    Nu sitter jag ensam här hemma och funderar på att sätta på en film, är lite uttråkad. PUss

    Bild från FRance


    Love it!



    Grym låt!

    Emilia-

    Hejhej!
    Är helt slut! I fredags så var jag,Hedda och Clara hemma hos mig på Ekerö och tog det lugnt, vi satt mest på altanen och snackade.
    Sen på lördagen så åkte vi in till stan, senare drog vi hem till Hedda. Runt halv 1 drog vi på en fest inne i stan. Vi kom hem halv 6 och när vi väl kommer hem så ser jag fram emot att få sova, men då börjar Hedda och Clara Spela Abba på högsta volym. Och sen springer de in i rummet där jag ligger i sängen och försöker sova. Så jag låser in mig i rummet med hjälp av en penna, Sen så var jag tvungen att öppna igen för Clara skulle ha sin jävla väska. Men då får jag inte upp dörren eller fönstren. Så fick lite smått panik! men det fixade sig senare. Hedda hittade nyckeln.
    Sen somnade jag runt 6.
    Idag vaknade jag halv 1. Hedda och Clara skulle åka till smedis och bada. Men jag orkade verkligen inte så jag drog mig hemmåt till Ekerö, Så snart kommer Philip hit. Imorgon ska jag jobba igen, så ska lägga mig tidigt ikväll:( Men den här gången ska jag jobba utan Clara. Men jag får hoppas att det går bra. Det finns lite trevliga människor att prata med på jobbet. Så det är jag glad för.
    Ha det bra!

    Hedda- sov gott

    Hellu, ligger nu i min säng och ska sova. När jag hade tränat åkte jag hem och spenderade sedan kvällen i soffan med solsidanboxen. Imorgon ska jag nog träna och sen ska jag skriva ett cv, måste verkligen börja jobba lite i höst, haha det behövs pengar. Sen ska nog jag till Emilia på Ekerö på kvällen, sov så gott

    Emilia- Trött som bara den..

    Jag är så otroligt sliten och trött, har jobbat sen i tisdags. Det är sjukt hur mycket man gör där på dagarna.
    Vi börjar kl 7 på morgonen och slutar halv 5 på eftermiddagen. Idag har jag räknat och burit massa H&M affischer som inte ska till affären utan in på lagret. Så jag har sår på hela fingrarna. Imorgon så slutar vi iallafall kl 3. Men jag är så trött på att jobba nu. Orkar knappt en dag till känns det som.
    Nästa vecka ska jag jobba ensam, kommer vara jätte tråkigt + att både Hedda och Clara ska bort nästa vecka så kommer vara ensam. Eller Philip är hemma.
    Han har varit snäll och hämtat/lämnat mig varje dag på jobbet den här veckan, men idag så skulle han till västerås med kompisar, så då fick jag ta bussen hem till Ekerö. Det gick bra, bara det att jag nästan somnade på bussen.
    Imorgon måste jag ta bussen som går 6 på morgonen!!
    I Helgen så tänkte vi sova hos mig på fredagen och sen på Lördag på dagen åka till blå lagunen som ligger här på Ekerö, sen på Lördag kväll sova hos Hedda.
    Nu ska jag ta en dusch för mina fötter är helt svarta av allt damm som finns på lagret, sen ska jag sätta på tvn, har inte sett på svensk tv på flera veckor. Sen ska jag sova!


    Jag känner mig så just nu!

    Hedda-på bussen

    Hellu, sitter nu på bussen på väg från stan. Ska dra och träna nu. Idag har jag varit på stan med mamma och gustav. Det blev ingen shopping för mig. Utbudet är extremt dåligt just nu, de sämsta reagrejerna är kvar och höstkollektionerna har inte kommit ut än. Men vi åt en lång lunch på sturehof som var god. Jaja nu ska jag gå av bussen, vi hörs senare, puss

    Hedda-god morgon

    God morgon, ligger i min säng och ska snart hoppa in i duschen. Igår var jag med Vickan hela dagen hemma hos mig och sen kom Clara på kvällen också, vi satt i flera timmar på min altan och pratade. Idag ska jag in till stan med mamma och sen ska jag träna, pusss

    Emilia- Kan inte sova

    Sitter på balkongen ikväll igen, jag svettas som bara den!
    Borde egentligen gå och lägga mig för jag ska upp kl 7 imorgonbitti. Mitt plan går 12.40, men eftersom att mammas kompis plan går 2 timmar före mitt så måste jag vara där så jävla tidigt.. Sen kommer jag landa 3 timmar senare, Philip kommer hämta upp mig på flygplatsen, saknar honom som bara den! Sen åker vi till Ekerö och sover där. Kommer vara på Ekerö nu i några veckor, men eftersom att jag ska jobba så kommer jag nog sova en del hos Clara, annars blir det väldigt jobbigt att åka till jobbet varje dag..

    Nu ska jag titta runt på lite bloggar, sen ska jag försöka sova..
    Nästa gång jag skriver kommer jag troligtvis att vara i Sverige :)

    Godnatt!

    Emilia- Happy!

    Hejhej!
    Idag är jag glad för imorgon åker jag hem till Sverige!
    Såg att Hedda börjat skriva igen :) Då kommer ni nog få mycket update eftersom att jag och Clara ska jobba, Så hedda kommer vara ensam på dagarna.. Haha såg att hon lagt upp lite bilder från Frankrike, inte så jätte fina bilder direkt, men varje gång jag skulle ta bild så blev dem suddiga.
    Jaja, nu ska jag packa det sista, sen lägga in pengar på min mobil, kan vara bra att ha eftersom att jag kommer vara ensam i några timmar på flygplatsen..

    Ciao!

    Hedda- France del 1

    Här kommer hälften ab bilderna från frankrike, en del är suddiga för vi hade fel inställningar menmen sånt händwer :P















    Hedda- Im back

    Tjee, jag slutade blogga för ett tag sen men nu är det så att jag kommer typ vara ensam och utråkad i 2 veckor så jag kännar att det kan fördriva lite tid att skriva lite :)

    Nu har jag jag varit hemma från Frankrike i en vecka och jag kom hem till underbart väder. Den här veckan har jag  firat min bror som fyllt 18 och  hängt med Vickan och Clara.
    igår var vi hos mig några stycken men det var ganska segt. men det blev ändå en ganska lång natt för vid typ kvart över 3 kom vi på att vi var sugna på Mc donalds mat å då drog vi dit.

    Nu tänkte jag ladda in bilderna från frankrike och sen lägga upp några av dem här, puss

    Ensam i mörkret

    Hejhej!
    Sitter ute på balkongen just nu, ännu en gång är det alldeles för varmt för att sitta inomhus. Ska snart gå och lägga mig för jag ska upp hyfsat tidigt imorgon, vi ska till stranden Menton imorgon. Ska pressa det sista nu innan det bär hem till Sverige på Måndag.
    Mammas kompis åker också hem på Måndag, men hennes flyg går innan mitt så jag kommer behöva vara på flygplatsen jätte länge ensam. Booring!
    Har förresten fått halsfluss, så har knappt kunnat prata dem här dagarna, hoppas bara att det inte blir värre nu när jag ska börja jobba.

    Nu ska jag börja fixa iordning mig för sängen.
    Godnatt!

    Emilia- Grattis lillasyster!

    Tjenare!
    Vill börja med att säga grattis till min lillasyster som fyller 7 år idag! Sjukt vad tiden går snabbt, kommer ihåg den dagen hon föddes, Mormor satt hemma med mig och Oscar. Jag satt bänkad vid telefonen hela dagen, så varje gång det ringde så hoppade jag till av glädje, men det visade sig vara en telefonförsäljare och massa andra oviktiga samtal. Men tillslut runt halv 9 på kvällen så ringde mamma och sa att jag hade fått en lillasyster. Och det var faktiskt jag som kom på namnet Matilda. Jag ville alltid själv heta Matilda i alla olika mamma, pappa, barn lekar när man var liten.

    Ska börja göra mig iordning, för vi ska ut och äta på restaurang ikväll. Så det blir mysigt. Imorgon är det sista dagen här, längtar hem riktigt mycket nu, speciellt när det är så bra väder hemma i Sverige!

    Juste gick in och tittade på mitt gymnasieval inatt, till min förvåning så ser jag att jag kommit in på mitt andra hands val. Jensen Norra ( skrev fel i förra inlägget, inte Norra real) Och jag är 4e reserv på Bromma, så jag hoppas att några väljer att inte gå på Bromma. Bromma är verkligen den skolan jag vill gå i, eftersom att pappa också bor på Ekerö så skulle det bli närmare för mig till skolan. Aja Jag vet verkligen ingenting om Jensen Norra, jag visste inte ens var den skolan låg förrens jag gick in och tittade på hemsidan och såg att den låg på Odenplan typ..

    Nu måste jag dra! puussar

    Ruttnar..

    Åh, har så tråkigt just nu. Sitter bara och tittar runt på datorn som vanligt, kanske ska ta en promenad eller nått? Måste iallafall hitta på något innan jag får panik över mig själv.
    Idag var vi nere vid stranden i Ventimiglia. Men jag gick mest runt på marknaden hela tiden, hittade en helt okej väska och så köpte jag en plånbok.
    Men när jag får min lön efter sommarjobbet så ska jag lägga lite av pengarna på en väska.
    Fick lite panik idag när jag var påväg hem från stranden, märkte att jag fått världens tova i hårbottnen, och det var mitt vanliga hår blandat med extensions. Men mammas kompis fixade det med en kamm och massa serum. Men tappade en slinga. Hittils har jag tappat 4 slingor. Så det är ändå inte så mycket. Har tappat 2 stycken slingor nu när jag har varit utomlands, trodde att jag skulle tappa runt 10 om jag ska vara ärlig.
    Nu är det bara 2 dagar kvar här i Italien, så ska sola som fan nu!

    Alla har fått reda på gymnasievalet nu, men jag har fortfarande inte fått den där koden av Hedda, Seeegt!! Clara kom iallafall in på Bromma! Fyfan vad roligt det ska bli (om jag kommer in på Bromma nu då..) Annars har jag Norra real som andra val, men vill verkligen inte gå där, har siktat in mig på Bromma nu.

    Tror fan jag ska ta mig ut på en liten promenad, kan inte sitta och sega här längre..

    Puss

    Emilia- Myggjävlar!

    Att jag alltid ska envisas med att sitta här ute på altanen, myggorna är på mig som fan! Men idag har det varit riktigt varmt här så det är nu man ska passa på att svalka sig lite.
    Snackade precis med Clara på skype och hon verkade ha det bra i Sverige, men hon vill bort från Sverige och jag vill heeem! Men nu är det bara 3 dagar kvar.
    Mammas kompis kom till Italien idag och ska vara här tills på Måndag så hon tog med en expressen/aftonbladet, så jag läste att det skulle bli jätte varmt nu dem 2 kommande veckorna i Sverige. Passar ju bra när man ska jobba.. not! Och man kan nog inte ha shorts på sig eftersom att vi kommer jobba i en lagerlokal, då kan man utsättas för massa ärr på benen, och det vill jag inte.. Fick också veta att vi kommer jobba mellan 7 till halv 5 varje måndag- Torsdag och sen på fredag så kommer vi få sluta halv 3. Så det är iallafall skönt med en dag som man får sluta lite tidigare. Men jag är väldigt tacksam för att jag har fått ett sommarjobb, det ska tydligen vara svårt att få det den här sommaren.
    Sitter och väntar på att klockan ska ticka strax efter 12. Då får man veta säkert vilket gymnasium man har kommit in på. Men jag är 98% säker på att det blir Bromma gymnasium för min del. Hoppas också på det!

    Nu ska jag snacka lite med Philip innan jag ska gå och lägga mig, imorgon är det den där marknaden som alltid är varje vecka, ska försöka hitta en väska eftersom att jag lånar Heddas just nu..

    Ha det bra!

    RSS 2.0