Hedda- lite shopping

Tja nu har jag kommit hem för ett tag sen, träffade Emilia på essingen och fick papper om musiken och satt och pratade med henne ganska länge :)
Nu tänkte jag bara visa vad jag har köpt idag , och sen ska jag ta en dusch och sen sova.



Hahha jättedålig bild, men det är iallafallm armband och lila diadem me rosett från kappahl, de har fått in jättemycket fina armband nu, och en mascara från Clarins.


väldigt dålig bild men det är iallafall en grå kofta med fransar där nere från Gina tricot, jag såg attdanielle hade den på syslöjden och jag blev helt kär i den så jag köpte typ den sista xs i hela stan :P och sen ett skärp från kappahl.
Sen löpte jag också ett linne från veromoda men när jag kom hem så gillade jag det inte länghre så jag lämnar mog tillbaks det.

Nu ska jag duscha, pussss och god natt

Hedda- Mysdag på stan

Tjeena, ja har ett litet problem. Jag ska göra mitt musikprov imorgon och kan en del för jag har sökt på internet och så men nu skulle jag börja läsa alla papper om musikhistoria och då ligger allt kvar i skolan. Jag kan verkligen inte alls tillräckligt för G. Så på nåt sätt måste jag skjuta upp provet iallafall en dag. jaja får komma på nåt.

Jag har iallafall haft en jättemsyig dag på stan med tjejerna. Jag har köpt en del men jag visar senare ikväll måste lösa mitt lilla problem nu, pussssss

Emilia- Shopping

Hej på er !
Det har varit en jätte skön dag idag . Jag ,Hedda,Clara,Tinna och Viktoria var inne i stan och shoppade lite , jag köpte ett par pärlörhängen och en concealer . Och Hedda köpte massa fina saker , hon får berätta vad hon köpte sen för er :) Och jag hittade en JÄTTE fin kappa på affären "salt" , den kostar 1200 kr , men eftersom att jag precis har köpt en päls så får jag nog betala lite själv . Försej så var det pappa som betalade pälsen , så mamma går nog med på att jag får köpa den * hoppas*
Älskar Mikas nya låt , ni måste bara lyssna på refrängen !


Men ni måste ju hålla med om att han dansar väldigt stört . Men man bli glad av den här låten !


Emilia- Lediga

Tjaa !
Imorgon är våran klass lediga från skolan , orkar inte berätta varför . Men iallafall så ska jag och Hedda in till stan och shoppa lite , eller mest fika tror jag . Men jag ska köpa en concealer eftersom att mitt smink är bort :( *snyft* Har levt på mammas smink , Gillar det också eftersom att det är mineral puder , men om man har en finne eller lite rödflammig hud som man vill täcka så är inte m.puder så bra .
Juste jag var inne i stan med pappa i fredags och shoppade 2 par skor och en pälsjacka . Den är fake och är från zhara .
Skorna köpte jag från skopunkten . Skopunkten har faktist väldigt fina skor i år , så där köpte jag ett par stövlar med ca 5 cm klack , sen köpte jag ett par andra stövlar som är mycket kortare och också är klackskor , ca 5 cm också . Men jag måste byta dom till en storlek större .
Ska lägga mig framför tvn nu och ta det lugnt .
Pusspåer!


Hedda- GYM ?

Det är så att jag och Clara letar efter ett gym där man får träna innan man fyllt 16, är det nån som har nåt tips?
Vi har kollat runt lite men vi hittar verkligen ingenting.

Men det är väl bara att fortsätta leta, nåt måste det ju finnas :)


Hedda- livet är underbart

tje, jag har haft fullt upp den här dagen. Gick direkt från matteprovet till so-provet och när jag var klar med det hade jag alltså suttit och skrivit prov  i typ två och en halv timme sammanlagt. Så då var jga ganska trött.
Vickan och Clara hade suttit och väntat på mig, haha gulligt.
Sen har jag varit med Clara nu på eftermiddagen och nu sitter jag och ser på Christine.
Imorgon är jag ledig så jag och Emilia ska in till stan och shoppa, frågan är bara vad jag ska köpa ?
Hehe jag hittar nog nåt :)
Vet bara att jag måste ha en ny mascara så det får det bli, även fast jag tycker det är jättetråkigt att köpa smink menmen min är helt slut.

Jag orkar inte sitta hemma hela kvällen så jag funderar på att ringa nån och träffas ett tag :)
Ha en bra kväll, pusss


Hedda- tjeeeenare

Tjja, nmu kom jag precis hem ifrån en kväll med tjejerna. Vi samlades hemma hos mig på min balkong och var där ganska länge. Sen har vi gått runt lite :P Just det vi träffade Amelia också :)
Men nu ska jag sminka av mig , sätta å mig en stor T-shirt och lägga mig i soffan  och se på GG.

Men en sak till vill jag säga först, Tack mina underbara tjejer, Ni ska veta att det finns inget som hjälper så mycket som när ni säger att jag kan ringa när jag vill och att ni har hela natten på er att prata. Bara genom att säga det är det som att ni läker en del av såren.

Så Tack och Godnatt :)

Hedda- paus från pluggandet

Nu har jag skrivit 4 st a4 sidor om en jävla dikt, hur mycket kan man analysaera en dikt egentligen, jaja det ska bli iallafall 3 sidor till så det är bara att bita ihop och sen ska jag skriva nåt konstigt brev.
Men imorgon ska jag iallafall gå till skolan för jag kan inte missa mer nu, jag har ju redan missat 2 prov.

Men imorgon är det fredag och då går allting snabbare, vi har inte riktigt bestämt va vi ska öra i helgen jag vet bara att jag ska ta en sväng med mamma på stan på lördag, jag har inget bestämt jag ska köpa men det är roligt att kolla in lite höstnyheter och så.
Men nu längtar jag verkligen efter vintern, ahah inte ofta man säger det men det är bara för att jag vill kunna börja använda min jacka jag köpte förra veckan :) Jag har inte visat den va? Nej jag tror faktiskt inte det,

          
Här är den framifrån och bakifrån och jag är verkligen helt kär i den, jag tycker faktiskt den är ännu finare i verkligheten :)

Nu ska jag fortsätta plugga ha det bra, pusss



Emilia- Hemma hos Rebecca :)

tjena mors !
Sitter hemma hos Rebecca , Rebecca sitter och är duktig och pluggar och får hjälp av sin moster . Medans jag sitter vid datorn bredvid och håller lite sällskap .

Imorgon är det äntligen FREDAG ! Vi får se vad vi ska hitta på , men efter skolan tror jag att jag ska träffa pappa inne i stan och shoppa lite kanske , jag måste ha en jacka för nu börjar de bli kallt ute . Och sen tycker jag att jag skulle behöva shoppa något som gör mig glad efter alla prov den här veckan .

Vi langar schtekar pose ! haha

Hedda- Hemma idag igen

Ciiaao och God morgon. Jag har sovit sjukt mycket nu med lite avbrott i sömnen då och då. Bla när Gustav och han kompisar kommer hem halv 6 på morgonen och jag tror att kl typ är 12.  Så sen hade jag lite svårt att somna om men när jag väl hade somnat igen sov jag till kl 10.

Nu ska jag dra på mig mjukisar och åka till skolan och hämta böcker sen ska jag åka till seven-eleven och köpa färdig lunch att ta med hem.
Jag mår mycket bättre nu efter all sömn men det var ändå bra att jag var hemma så jag inte smittar hela min klass,
Puss på er

Hedda- Ensam

Nu sitter jag här och ska börja plugga, men jag har verkligen ingen lust. Jag är ensam hemma för mamma är på konferens och kommer hem imorgon och Gustav är inte hemma än så jag känner mig väldigt ensam när jag sitter här för mig själv. Men jajja vad ska man göra? Nu ska jag ialafall plugga musikhistoria,
Sov gott

Hedda- sjuuk

Yes tyvärr har jag blivit sjuk. Inatt pluggade jag till kl 4 ungefär när Emilia hade somnat för jag va så himla pigg. Jag kunde verligen inte somna. Men vid 4a bestämde jag mig för att fösöka sova men jag började  bli kallsvettig och det gick inte att somna. Men allt som allt sov jag ca 1- 1½ timme inat. Och så när jag vaknade ett tag senare för att gå till skolan mådde jag jätteilla och bara frös extremt mycket. Så det blev för mmig att vara hemma hela dagen, väldigt irriterande eftersom jag hade pluggat en dåre hela natten infö Histora-provet.

Men nu mår jag bättre och börjar bli rastlös men jag måste ändå plugga nu, ha det bra, pusss


E & H - myskväll

God morgon , just nu sitter vi hemma hos Hedda, och vi har haft en jätte mysig kväll . Vi köpte ostbågar och cola och satte oss på balkongen och snackade . Senare pluggade vi också , så nu kan vi nog båda det mesta till So provet imorgon . Men nu ligger vi iallafall i sängen nerbäddade .
Sov gott !


Haha spexig bild .


Emilia- Hemma kväll

God kväll . På er som är hemma på en fredags kväll. Det var så grymt länge sen jag bara var hemma och tog det lugnt ensam med min familj , och det kan vara väldigt skönt ibland . Det är inte alltid så kul att åka runt på kvällarna ..

Imorgon är det Lördag och då ska jag först klippa gräsmattan , måste tjäna lite pengar , haha !
Sen ska jag nog åka in till stan lite senare på eftermiddagen och träffa tjejerna . Hedda åker till Berlin inatt , men hon kommer hem på måndag kväll tror jag , så det är inte så länge, som tur är !
Viktorias familj håller på att flytta just nu , men dom kan inte bo i den nya lägenheten för att dom håller på att renoverar så hennes föräldrar bor på ett hotell . Så imorgon skulle inte dom vara där så då ska jag och vikku sova där :) Fett härligt ju , komma upp på morgonen med värsta goda frukost buffen !
Nu ska jag ner och titta på dirty dancing . Och senare kanske ringa clara som också är på Ekerö hos sin mormor och morfar , men hon bor en bit ifrån mig .
Ha en bra kväll , puss på er !


Hedda- lugn kväll

Tjoo, nu har jag precis kommit hem. skolan var helt okej idag förutom biologi-provet. Det gick helt okej men jag var jättenära på att svimma pga verk så det var lite läskigt. Sen har jag inte gjort så mycket idag. Åkte hem efter skolan och fixade lite ggrejer. Sedan åkte jag till Amelia och Emilia som var på Cafe fix. Nu ska jag och pappa beställa hem indisk mat och sen ska jag ha filmkväll med Vickan, tror jag :P
Ha det bra, puss


E-

God kväll , eller vad man nu säger .
Har precis pluggat 2 timmar , seriöst är det såhär det ska vara varje dag tills man blir 19 ?
Den här veckan har vi bara ett prov , men nästa vecka har vi 2 prov , ena på onsdan och andra på torsdag , Hur kommer jag överleva !?
Men för att lugna ner mina hysteriska nerver ska jag snart lägga mig och titta på tv innan jag ska sova .

Hör av mig imorgon om fler detaljer om min tråkiga vardag , nej nu ska jag inte vara deprimerad , det är ju trots allt helg om 1½ dag ;) hmm vad ska man hitta på för kul då ? Aja det får bli ett senare inlägg .

God natt och dröm sött !

Bild tagen för länge sen .


Hedda- chips och coca cola

Tjee, jag måste bara fråga en sak ? kommer ni ihåg den där boken som heter chips och coca cola , hahah var det bara jag som älskade dem ?

Jaja nu sitter jag iallafall och pluggar och sen hade jag lite tur så att Gustav och hans kompis Gustav gick och köpte chips och coca cola så det blev det lite lättare att plugga :)
Men nu ska jag fortsätta, hörs senare, ha det bra, puss


E- Saker ni kanske inte visste om mig .

Svårt att komma på saker , eftersom att jag är rätt så öppen av mig . Men ni som inte känner mig så bra vet nog inte det här .

 Jag älskar allt onyttigt som går att äta , jag äter massa onyttiga saker dagligen . Jag kan lätt smälla i mig en hel chipspåse .

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag hela tiden .jag är extermt dålig på att städa . När jag väl har städat så blir det stökigt en kvart efter . Hur ska det går för mig med min framtida lägenhet ?

Jag använde 2 Bhar när jag gick i 7an eller i början av 8an . Ja det var fjortis tiden det . Men det skulle jag aldrig få för mig att göra nu , det ser sjukt fult ut när man går runt med 2 bh band under tröjan .

Jag har blivit frågad 4 gånger om att skicka in bilder till en modell agentur . Frågan är bara när jag ska orka skicka in bilder ?

Jag gillar inte att ha förhållanden med killar . Varför ska man lägga ner massa tid på honom ? Det är roligare att leva livet och leta efter killen . Jag är också väldigt kräsen när det gäller killar .

Träffa killar ensamma. Det är det värsta jag vet , jag är alltid så himla nervös innan . Men när man väl träffar honom så brukar det vara jätte mysigt . Men ni vet när man t.ex har smsat med killen ett tag och så frågar han " skulle du vilja träffas i helgen"  då blir det som ett stopp i mig och så slutar jag typ skriva . haha
Men jag är inte alltid så , jag brukar ju träffa dom flesta som jag gillar .

Föddes i Lidköping . jag jag föddes i lidköping och mina släktingar bor där .

Har rökt i mer än ett år. Inte bra ! Ska sluta röka dagligen , ska mer fest röka . Det måste man göra när det är fest .

Jag har en pappa jag aldrig har träffat. Det är ingenting jag går runt och pratar om , men jag håller det inte inne heller . Ja vad ska man säga mamma var ung när hon fick mig , bara 20 år . och så träffa hon en kille som heter Joakim . Ja mer behöver jag inte säga . Iallafall så fick mamma veta att hon var gravid och det var för sent för att ta bort barnet . Så hon bestämde sig iallafall för att behålla mig . Men det tyckte inte Joakim var bra , eller snarare hans flickvän ( Dom hade bråkat när han träffade mamma) . Så då hade tydligen joakims tjej sagt att antingen så får du lämna mamma och mig och inte hålla kontakten med dom . Så då gjorde han det .
Innan jag föddes så träffade min mamma min pappa , alltså Mats som har tagit hand om mig hela tiden och är världens bästa pappa ! Så pappa tog hand om mig även fast mamma och han skildes när jag var runt 1 år . Iallafall vill jag inte ta upp kontakten med Joakim , jag har hört att han har 2-3 egna barn nu och fortfarande är tillsammans med den där flickvännen . Även Joakim bor i Lidköping . Joakim hade kommit till mitt dop och tagit med sig en nalle , som kallas jocke . Men iallafall så är mats min pappa och kommer alltid att vara det !


E-

Sitter och äter en äcklig pizza , det är en sån där som man värmer i ugnen , och jag lyckades bränna den . Hur kan jag lyckas bränna någonting jag inte ens lagar själv.. Aja jag har pluggat lite smått nu i eftermiddag . Men jag ska sätta mig och göra biologi+ lite SO . Imorgon ska jag , Clara , Maja och Hedda . Dom jag vet än så länge iallafall ska dra till Viktor rydbergs gymnasium för där kan man få läxhjälp och träffa nya männsikor sa våran lärare .
En sak jag diskuterade lite med Hedda om idag var att man känner att jätte många 7or och 6or är jätte rädda för en . Så fort man går förbi så backar dom typ 1 meter ifrån mig . haha men jag kan erkänna att det är rätt kul :P Men ser jag verkligen så farlig ut ? Amelia , Hedda och Jessica fattade inte vad det var som gjore att just jag såg så farlig ut ? Dom sa att jag var raka motsatsen . haha . Men jag kommer själv ihår hur det var när man gick i 6an eller 7an , jag var också väldigt försiktig av mig och backade när någon äldre gick förbi . Men jag var grymt blyg när jag gick i 6an , jag rodnade hela tiden , och jag menar verkligen hela tiden !

Nu ska jag sätta igång att plugga , önska mig lycka till !


Hedda- ja nu är även jag tillbaks

Tjeena, det var ett tag sen. jag vet inte hur det blir med bloggandet framöver men jag har så tråkigt när jag kommer hem på kvällen så jag kan ju lika gärna blogga lite :P Haha frågan är varför jag bloggar? Det kan ju inte vara för läsarnas skull ? Hahah vilka läsare liksom ? :P Jajja antagligen för min egna skull.

Nu är hösten snart här och jag njuter faktiskt av det. Höstkläder är ju faktiskt helt underbart.
Jag kan kolla runt på olika klädsidor på internet hur länge som helst. Det finns så himla mycket fint.
 Nu ska jag börja plugga men jag kanske återkommer senare med lite snygga höstnyheter.

Pusss

Emilia-

Hejhej . Har pluggat i en och en halv timme för ett tag sen , har ju prov på 20 sidor i biologi på fredag , och det tog 1½ timme att läsa 6-7 sidor och svara på frågor . Ska lägga mig framför i soffan för jag har pausat filmen "girl next door " Men jag kommer väl somna direkt . Jag har lite ont i huvudet, men det beror nog på att eftersom att jag har dålig syn och inte använder glasögon än när jag läser så kan man få lätt ont i huvudet. Imorgon har vi sovmorgon till halv 10 , hur skönt som helst . Men det gäller att jag kommer i tid till so:n för våran lärare sa att vi var tvugna att gå ner till rektorn om vi kom försent . För många brukar komma försent på morgonen när vi har so . Och jag är en av dom .. Skärpning Emilia !

Imorgon ska jag hem till pappa på Ekerö. Jag trivs där hur bra som helst . Synd att det ligger en bit bort bara .


Spex

Haha snygga va ? förstår inte hur man kunde se ut så där.


Emilia- Helgen är över , dags för en ny vecka

Nu är det måndag igen . Idag var jag hos tandläkaren och nu är det bestämt att jag ska få tanställning den 28 oktober . Alltså på höstlovet . Jag kommer bara ha den i ett år och sen efter det så kommer jag dra ut en till tand och efter det så kommer jag sätta in 2 löständer . Det värsta med att stoppa in löständer är att dom kan gå av när man bli äldre , och varje tand kommer då kosta 30 000 kr styck sammanlagt 60 000 :S Men hon sa att det sällan händer .
När vi var påväg hem så råkade det bli en liten bilolycka också . Det var en guldig bil som bara körde ut och då var mamma tvungen att svänga snabbt åt vänster annars hade det blivit en riktig krock, Iallafall så tvårsvänger hon åt vänster och hinner då inte titta om det kommer en bil bakom oss , och det gjorde det då , men den slog bara i lite där bak . Men mamma trodde att det var den guldiga bilen som hade slagit i oss så hon börjar köra efter och tuta , haha och jag sitter och garvar . Men senare stannar den bilen och mamma går ut och börjar skrika på honom , efter oss kommer en annan bil som börjar skrika på mamma för att hon inte stannade och att han var tvungen att köra efter henne .. Så mamma råkade då tydligen skälla ut fel kille .. Men senare visade det sig att det var den guldiga bilens fel att det blev en liten krock . Men senare löste mamma och den där kille som vi hade råkat köra in i allt . Och så kunde vi äntligen köra hem . När jag kom hem somnade jag i soffan . Det var hur skönt som helst !

Helgen har förresten varit roligt . Berättar om den i ett senare inlägg .. Nu ska jag hoppa in duschen .
Här har ni en grymt bra party låt !


E- Gamla bilderl

När jag ändå la in en gammal bild så blev jag sugen på att ladda upp lite fler . Alla är inte super gamla , men vissa kan vara från 2-3 år tillbaka


















Haha vill bara påpeka att varför jag hade så kort hår där bak var för att jag var tvungen att klippa av mina limextensions , det var jävligt dumt gjort . Nu har det iallafall vuxit ut . tack och lov !




















Titta vad lockigt hår jag hade där :O Men så skulle jag vilja ha nu .




















Nu får det räcka med bilder , har suttit i en timme och laddat in bilder på bloggen .



Emilia-

Hejhej , Jag är så sjukt irriterad just nu . Igentligen har jag ingen anledning , men jag irriterar mig på minsta lilla grej just nu ! Grr ..
Idag har jag hämtat syskonen , sen gick vi hem , dom fick titta på film medans jag tog ett varmt bad . Jag tjänar 100 kr varje gång jag hämtar mina syskon , och det gör jag ungefär en gång i veckan . Så nu har jag 100 kr att spendera i helgen , haha !
Vad händer i helgen då ? Vi kanske kanske ska sova hos Hedda . Men vi får se hur et blir med det . Sen ska vi väl festa :) Älskar helger !

Lägger in en bild som jag tog för ca ett år sen . Titta vad långt extensionshår jag hade :S
jag vill ha kortare löshår nu ungefär till brösten , ser mer naturligt ut då .

Min kamera var trasig , därför är den så suddig .
Det var inte igår man tog bilden precis .


Emilia- PMS

Hej hej . Idag har varit en vanlig dag i skolan förrutom att jag hade pms . Vi såg på en första världskriget film i skolan och vi han inte se klart den , och så stoppade vi filmen när det var som sorligast . Så när jag kom ner till matsalen så började jag stört gråta samtidigt som jag skrattade :P
Vet inte vad som är fel på mig ? haha
Efter skolan åkte vi iallafall hem till viktoria , senare åkte jag vidare till Ekerö .
NU börjar IDOL . Så ska bädda ner mig i soffan och titta på det . Ciao !


Emilia- Måndag

Hej hej . Haft en bra helg ? Min har iallafall varit rolig . Kan inte berätta allt som har hänt , för det finns vissa personer som läser våran blogg som jag inte vill ska veta allt som händer i mitt liv . Okej då har jag redat ut allt det iallafall . I fredags var vi iallafall hemma hos Rebecca och det var väl roligt . Vi sov där , och vi somnade halv 5 på morgonen , men alla vi vaknade sjukt tidigt med tanke på hur sen vi somnat, vi vaknade typ halv 9 . På dagen var det skolansdag och det var super trist , och vi var skit trötta så jag hade inget intresse för det . Efter det skulle jag åka till Ekerö när jag satt på bussen från brommap. till Ekerö så somnade jag nästan , så fort bussen hoppa till lite så vaknade jag med ett ryck , haha. Jag har aldrig somnat på en buss , har aldrig förstått hur människor kan sova på så offentliga platser. Men men . Iallafall så kommer jag innanför dörren och säger hej till pappa och alla , och sen gick jag och la mig direkt . Runt kl 6 så ropade pappa på middag men min dörr var låst så jag vaknade till och sa att jag skulle komma . Men såklart så somnar jag om igen , och jag sover så himla djupt så jag vaknar inte förrens dagen efter kl halv 9 på morgonen med ett ryck . Det första jag tänker är att jag inte ätit någon middag eller umgåts någonting med pappa och Jennie som jag sällan träffar . Så jag fick mycket skuldkänslor . Men som tur var så var dom förstående ..
Sen var det söndag , och då tog jag det bara lugnt .
Idag var det skola och efter skolan så skulle jag på synundersökning , och det visade sig att jag behövde glasögon för att jag såg dåligt på vänster öga . Men jag kommer bara använda det när jag läser och så .



Emilia- Spex

Tjolahopp !
Idag har varit en jätte skön dag , det började med spex , och jag kan säga att vi tjejer såg helt crazy ut . Ni kan få en försmak på hur vi såg ut , men det kommer fler bilder senare .
Sen efter det åkte vi tjejer till ungdomsmottagningen . ja sen har jag bara haft 2 chill lektioner idag . Efter skolan åkte jag och Hedda in och satte oss på ålens citys cafe , det är mitt favorit cafe . Där satt vi iallafall och pluggade So , och Hedda förklarade allt i minsta detalj för mig , hon är grym på So . Tack så jätte mycket för hjälpen Hedda ! <3


Haha ser ni hur jag ser ut !! Kan inte sluta skratta !


Titta på snyggingen Elin i bakgrunden :P


Anina :)

Som sagt så kommer hedda lägga in lite fler bilder senare ! Fredrik tjatar på mig att jag måste stänga av nu . Ciao


RSS 2.0