Hedda- sjukt dåligt humör

Jag är på gaalet dåligt humör just nu. Vet icke vad det är, måste vara pms eller nåt. Det händer mig inte så ofta men när pmsen väl kommer då är den grov :P
Nej men jag har pluggat i några timmar nu och det känns som att jag kan det viktigaste inför mitt prov imorgon.
Så nu ska jag sova och jag hoppas att jag vaknar upp imorgon med ett bra humör. Sov gott,

Hedda- Imorgon är det vaaaalborg:)

Godmorgon, jag vaknade precis och ska nu klä på mig. Har bara en lektion idag, gaalet skönt. Så jag börjar typ halv 11 och slutar halv 12. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra sen, vädret är ju inte precis nåt att hänga i julgranen. Nej nu måste jag klä på mig, pusssss

Emilia- ska plugga...

Hola!
Är hemma på Ekerö nu och bara tar det lugnt. Idag har det varit en rätt så okej dag i skolan. Fick veta att jag fick G på matte nationella! Är grymt glad för det.
Igår så var jag ju ledig, så jag sov hos philip på natten, men han skulle upp och jobba klockan 6 så det blev inte så mycket sovmorgon, men vi försov oss då till kl 9 istället. Höhö..
Sen fick jag skjuts till Flempan och där åkte jag pendeln hem.
Sen begav jag mig in till stan för att möta Viktoria och Hedda på Baresso en liten stund och sen var det dags att hämta syskonen.
Lyckades göra god mat igår, det blev klyftpotatis och lövbiff. Riktigt gott! Sen kom Philip hem till mig och hjälpte mig vara barnvakt.

Imorgon är det halvdag i skolan, men jag börjar halv 11 så det blir en kort dag imorgon.

Nu kom pappa och dem hem så jag ska dra ner och se om det blir någon middag.
Ciao!


Den här bilden togs för ca 1 år sen.


Hedda- mysdag i solskenet

Hellu, vilken härlig dag det har varit. Vickan kom hem till mig runt 12 och då drog vi in till stan. Kollade runt lite, skulle käka lunch och stod och vänta på bord på fridays i typ 20 min sen gick vi till baresso men det var ju också trevligt. Vara bara gaalet sugen på fridays :p Emilia gjorde oss också sedan sällskap på baresso. Sedan skildes vi alla åt och jag drog till gamla stan och fixa en grej. Köpte med mig pizza hem till mig och Gustav och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med cola light och sofies mode :)


Fina Viktoria på Baresso


Hedda- snaart maj :)

Hellu, har inte skrivit på ett tag nu men har haft annat för mig. Igår så jobbade jag och Vickan i cafet på ip, galet skönt. Vi satt typ och lekte hela dagen, asså typ kasta grejer i en papperskorg och såg vem som träffa flest gånger :P Hahah sär. Men vi tjänade pengar och det var det viktigaste :)
Idag drog jag hem direkt efter skolan för jag skulle plugga men tror ni att det blev så neej verkligen inte. Köpte med mig en solo på väg hem och det var med den jag spenderade min eftermiddag.

Nu ska jag upp till pappa och hämta lite grejer och träffa Clara som behöver lite grejer som är hos moi, puss på er

Emilia-lektion.

Nu har jag svenska lektion, men jag och jessica gick ner till datasalen istället. Jag kan ju inte säga att jag har jobbat så mycket.
kan skriva upp min vecka lite snabbt.
Måndag- Hem efter skolan, Philip kanske kommer senare.
Tisdag- Lediga, eftersom att jag, viktoria och Hedda inte fick någon bössa + att jag får mitt barnbidrag! barnvakt på kvällen.
Onsdag- hem till Ekerö och plugga Kemi efter skolan.
Torsdag- Halv studiedag!
Fredag- halvdag pga blåhallen, Nice!

På fredag är det ju valborg, Jag tycker det är överskattat, men vi funderar på att ta en lugn kväll på valborg. Sitta på en balkong med lite folk och grilla gott! Låter bättre än dräggiga fester..

Nu ska gå till nästa lektion som är matte, och då får vi veta mer exakt om matte nationella. Håll tummarna för att jag kanske kan få ett G.

Kram

Emilia- Godnatt!

Nu ska jag ta bort mitt smink och sedan gå och lägga mig. Ska upp 6 imorgonbitti, och första lektionen är ute jumpa kvart över 8 på morgonen. Det kan inte bli värre!
Sussa så sött..


Emilia- Äcklig morgon!

Hejhej!
Igår så blev det iallafall fest i Rotebro, det var trevlans!
När vi skulle hem så hade vi sjukt bråttom till pendeln för att det var den sista som skulle gå, så vi sprang som galningar, fyfan det var jobbigt! Men när vi kom till fridhemsplan så åkte vi till mc donalds och köpte med oss mat hem, så vi tog en taxi från frihemsp. till Essingen så inte maten skulle kallna, haha..
Hedda och Viktoria jobbar på IP just nu med nån fika försäljning så nu är det bara jag,Amelia och Clara här hemma, och jag håller på att plocka ihop alla saker som ligger överallt. Ni ska bara veta hur äckligt det luktar!
Det ligger massa fimpar,pizza kartonger och mc donalds mat inomhus. Aja men nu ska jag sätta mig på balkongen ett tag. Sen ska jag dra till Ekerö igen och fira en i släkten som fyller år. Inte direkt vad jag har ork till just nu. Aja det är bara att bita ihop.

Puss!

Emilia- Soool!

Hejhej!
Just nu är jag med Hedda och Viktoria , vi sitter på Heddas balkong och bara chillar, vi ska snart börja dra oss mot Heddas mamma.
Ikväll ska vi antingen sitta på Heddas balkong med lite folk eller så drar vi på någon fest, men vi är mest sugna på att vara hemma hos Hedda.
Här får ni lite bilder på oss som är tagna nu.





Nu ska vi börja dra oss till den andra balkongen.

Ha det bra i det sköna vädret!


Hedda- Friday

Helllu, kom precis hem efter att ha varit abrnvakt hela kvällen.
Igår sov ju clara och emilia hos mig och när man delar säng med dem två så blir det inte så skön sömn alltså. Idag var jag i skolan först och sen drog vi in till stan. Jag och Clara träffade upp Max och fabian och tog en fika baresso. Sen drog jag hem och var barnvakt. Barnen var väldigt lugna ikväll så det var ganska skönt. Men nu ska jag soova, pusss

Emilia- Godnatt!

Ciao, ligger nu i sängen med Philips lilla dator, han ligger redan och sover, jag börjar också bli lite trött så jag ska också ta och sova nu.
Hola!

Emilia- Torsdag!

Hejhej!
Nu sitter vi tjejer hemma hos Heddas mamma, hennes mamma har rest bort någonstans så inatt ska vi sova här. Men det är segt att det är skola imorgon! Haha Hedda bakade en kladdkaka åt oss, och sen tog hon en bit och hällde massa salt och spottade på den, Viktoria fick äran att äta den goda biten ;) Gissa om vi låg på golvet och garvade sen.

Aja nu ska jag och Clara dra och fixa en grej. Hejsvejs!


Hedda- Vill ha sommar nu!!!!

Hellu,ligger just nu i min säng och ser på scrubs, haha det är så jävla kuul.
Hade mattelärare i eftermiddag så pluggade matte inför nationella imorgon, kommer nog gå sådär. Förstår inte riktigt grejerna som antagligen kommer med.
Sen åkte jag hem till Vickan och träffa henne och Clara. Vi hängde där ett tag och sen tog v en promenad men det var gaalet kallt.
Nu ska jag sova snart för ska upp tidigt imorgon, sov gott


Jag och Clara i frankrike i somras, ååh jag vill ha värme 

Emilia- småprat.

Hola.
Nu har jag pluggat i ca 1 timme och 40 min. Min hjärna pallade verkligen inte mer sen, jag måste börja dela upp arbetet istället, kan inte bara sitta sista kvällen och plugga i flera timmar.
Snart är det helg! Det är precis vad jag behöver, är så himla skoltrött just nu. Fick veta av min mamma i veckan att jag har lyckats spara 3100 kr hittils! Är stolt över mig själv. Så snart ska jag och Clara boka en tid hos frissan så vi kan göra extensions, vi ska prova att göra någon tejp variant. och det kostar 3500 kr. Men den varianten lät skit bra!
Och nu är snart Gotland resan klar också.
Jag, Hedda, Clara och Viktoria ska åka själva dit V.30 och bo där i 3 nätter. Det kommer bli sjukt kul! Vi ska bara boka färjan.

Nu blev det mycket på en gång. Inget viktigt egentligen, men är mest en mindmap för än själv, om ni förstår. :P
Men nu ska jag titta lite på tv, och sen ska jag gå och lägga mig. Ska upp 6 imorgon..-.-


Haha finfin bild på mig. Men det är roligare med lite färg i blogginlägg.


Emilia- Fick jobbet!

Jag fick precis ett mail från det där jobbet som Clara jobbar på. Jag kommer få jobba där 4 veckor i sommar!
:D
Great!


Emilia-

Hejhej!
Nu är jag ute på Ekerö hos pappa, jag ska få hjälp av pappa med matten ikväll, eftersom att vi har nationella prov imorgon. Pappa skulle köpa med sig sushi hem till mig, precis vad jag var sugen på!
Imorgon skulle vi egentligen ha börjat 10.30, men eftersom att vi har NP så börjar vi 08.15 istället. Det suger! Sen ska jag till Umo imorgon för att få mer P-piller. Men jag funderar på att byta, just nu äter jag neovletta, och jag får en sån extrem menvärk ibland så att jag bara vill spy, och jag är sugen på mat hela tiden och sen får jag väldigt mycket humörsvägningar. Så ska snacka med dem om det imorgon.
Nu ska jag ta en varm dusch, för det är ruggigt kallt ute så hela jag fryser just nu.

Hedda- Jävla fotboll

Hellu, sitter just nu och ofrivilligt ser på fotboll, ville se DH men samtidigt tycker jag att det är så tråkigt att sitta ensam i mitt rum och se på tv, blir typ depressed, hahah nej inte riktigt kanske.

Har annars haft en chill dag, vi hade friendsdag i skolan som iof var helt meningslös. Fikade sen med tjejerna, drog sen in till stan för jag skulle köpa en skjorta men när jag kom in till  stan så har jag tappat mitt bankomatkort, hahha så jävla fail, kände mig riktigt misslyckad faktiskt :P

Nej nu pallar jaginte se mer fotboll, ska hoppa in i duschen, puss på er

Emilia- Bullar och Tacos!

Hejhej!
Gick hem från skolan runt 11 idag för jag hade en extrem mensvärk. Sen sov jag från 12 till 2. Det var skönt!
Nu är jag barnvakt, men bara åt mina syskon. Och snart kommer Philip hit. Haha då ska vi baka kanelbullar och sen göra tacos till middag. Yammi!
Ciao!


Hedda- 18 april

Nu ska jag sova, drog ut och träffade Vickan förut och sen var det ju Gossip girl. Har också städat min garderob, det behövdes verkligen. Nej nu vill jag sova, puss och sov gott

Emilia- 1 månad<3

Hejhej!
Haha Hedda skrev ju om Grease, den var bra, men ibland hån skrattade man sjukt mycket! Sen gick vi och åt på en mysig restaurang.
Philip sov här inatt så idag har jag varit med Philip Hela dagen och bara tagit det lugnt, nu ska vi sätta på wallander som vi har pausat på tvn. Usch imorgon börjar skolan! Fick veta i Fredags att det inte gick bra för mig på matte nationella. Berättar mer om det senare.
Ha en bra söndagskväll!

Hedda- ändrade planer

Det blev ändrade planer. Jag drog till gymmet istället men det var väldigt skönt också. Men nu ska jag ringa Emilia och se om hon vill ta en promenad med mig :) Jag vill ju njuta lite av det fina vädret, puss

Hedda- Sunny sunday

God morgon, jag vaknade för ett tag sedan och tänkte se på solsidan nu, somnade igår när jag tänkte se på det. Sen kanske jag träffar E om hon orkar, den tjejen är ju ganska seg asså :p Puss

Hedda- saturday night

Tjeena, kom hem för ett tag sedan och nu sitter vi och kollar på inspelade entourage avsnitt.
Min dag har varit jättebra. Var hos Clara hela förmiddagen och sen drog jag ju på greasemusikalen. hahha den var skitkul men ganska udda. Dem hade en hel låt om ollning :P heöt säär. Efteråt gick jag , mamma och Emilia och käka på en jättemysig restaurang i närheten.  Sen drog vi hem till mkig och träffa Clara och Vickan, förade lite och fixade oss. Sedan gick vi över till Viktor som bor granne med mig som hade fest. Runt 1 drog Clara och Vickan hem till sig och jag med, nu orkar inte jag se mer Entourage, har redan sett dem här avsnitten. Ska nog gå och lägga mig i sängen och se på senaste avsnittet av solsidan, sooov gott

Emilia-

Hejhej!
Kom precis till Clara, har varit i Södertälje under natten.
Snart ska vi börja dra oss ut, Clara ska in till stan med sin mamma och mormor, jag och Hedda ska se på Grease med våra mammor. Haha dem kommer säkert sitta och sjunga med, men sen kom vi på att sångerna dem sjunger är på svenska, det var ju tur det!
Ha en bra dag!



Hedda- Hos Clara

Hellu, vaknade upp för ett tag sedan hos Clara. Igår var jag och Vickan på Cafe albert och sedan kom även Clara och Fabian förbi och gjorde oss sällskap. Sedan sov vi hos Clara.
Idag ska jag på nya greasemusikalen med Emilia, mamma och emilias mamma, det ska bli myys. Men nu ska jag hoppa in i duschen, puss påer

Hedda- Sov gott

Nu går jag och lägger mig, vill vara utsövd och pigg imorgon. Puss

Hedda- Torsdag

Nu har jag precis käkat middag. Har haft en bra dag, skoldagarna går ju så himla fort, hade få lektioner idag och en jätterolig gympallektion. Efter skolan drog jag och Vickan och solade(solarium alltså :p) och sen drog jag hem för min privatlärare skulle komma. Så då pluggade jag matte i ett par timmar. Men nu ska jag se lite på tv och sen hoppa in i duschen , pusss


Hedda- 14 april

Hellu , ligger i min säng och kollar runt lite på internet. Har ganska tråkigt men orkar verkligen inte plugga mer. Jag glömde att berätta att Hèdi Fried var i vår skola och föreläste idag. Hon är en överlevande från Auschwits- Birkenau, hon satt också i Bergen-Belsen och jag kommer inte ihåg om det var nåt mer. Det var väldigt intressant iallafall men det känns ändå väldigt svårt att förstå att hon verkligen varit med om det. Man har ju läst så mycket om det osv men det känns ändå overkligt. Jag har träffat en överlevare tidigare och det var i Auschwits.

Här är några bilder jag tog när jag var i Auschwits för ungefär ett år sedan

Här kom tågen fulla med människor in


Sängarna, de sov 6 på varje "våning"

toaletterna

Jag har för mig att det var ungefär 20 000 människor som har skjutits emot den här vägen, skotthålen syns fortfarande tydligt


Emilia- Ingen rubrik

Hola!
Är på Ekerö ikväll, har mest pluggat So och lite matte.
Igår var vi på klipporna efter skolan, och sen drog jag hem och skulle vara barnvakt, Philip kom även och hjälpte mig. Men jag failade totalt som barnvakt igår, haha orkar inte berätta.
Idag efter skolan åkte jag och Hedda till fredhäll igen, men den här gången köpte Hedda en tunnbrödsrulle med körv, och jag en Pizza, och sen satte vi oss ute i solen och åt. Sjukt gott var det! Allt blir mycket godare utomhus.
Nu har Sandhamn börjat på tvn, ska se på det och sen hänga upp tvätt och sen ta en dusch.
Kramar!


Hedda-pluggpluggplugg

Nu har jag pluggat med min privatlärare i 2 timmar, är helt galet trött. Men det är faktiskt väldigt roligt också, hon är 18 år och jätteskön. Tiden går väldigt fort. Hon kommer imorgon också så då blir det väl 2-3 timmar. Vi har ju nationella i matte på fredag och jag tänker verkligen klara det. Men nu ska jag gå upp till pappa och äta middag och fortsätta plugga matte i ett par timmar, puss på er

Hedda- Sov gott

Kom hem från mamma för ett tag sedan, var där och hjälpte henne välja olika saker till renoveringen. Sen kom jag hem och såg på Cougar town som pappa hade spelat in åt mig. Men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, puss


Hahahahah jag och Emilia för typ ett år sedan:P

Hedda- Pictures

Har precis käkat middag och har ganska tråkigt just nu ska snart ner till min mor och fixa lite grejer.


Bilder från Klipporna idag


Clara:)


Emilia och Viktoria:)


Einar och Viktor


Hedda- solen skiner

Jag sitter just nu på bussen på väg hem. Har haft en jättebra dag. Kort skooldag dock en hemsk engelska redovisning, det gick bra men jag blev som vanligt jättenervös. Efter skolan drog vi ett gäng till klipporna och bara njöt av solen , riktigt härligt. Jag åkte sen in till stan för att fixa en grej men det gick inte så nu är jag på väg hem, puss

Hedda- Sov gott

NU ska jag sooova, ska bli galet skönt, sov gott

Hedda- Sminktips

Slutade ju nu med flytande foundation för att det bara ploppade upp massor med finnar då så nu är det mineralpuder som gäller. Jag har provat en hel del olika maybelline, maxfactor, Laura Mercier och ID. Laura merciers var väldigt bra och även en väldigt stor burk som var ett plus men ett minus för det höga priset , ca 500 kr. Max factors gillade jag inte alls, det var väldigt täckande men ganska billigt om jag inte minns fel. Maybellines var helt okej och väldigt bra pris, ca 100-150 kr.
Det jag nu köpte var ID, har haft det förut och det är min favorit, det är lagom täckande och det är så naturligt att man till och med kan sova med det :P haha inte att jag vill det men ändå.


Hedda- Sommarens viktigaste









Hedda- Förintelsen

 Har precis tränat och Sitter just nu och skriver om förintelsen, okej om det hade varit på svenska men nu ska jag skriva det på Engelska. Ganska svårt faktiskt. Yeyey kanske kommer med lite roligare inlägg när jag är klar, pusss

Emilia- Make some money

Hejhej!
Har gjort klart engelskan för ett tag sen och har suttit och fixat lite på facebook. Nu ska jag stryka några av pappas skjortor för att tjäna lite pengar, eftersom att jag är råpank!
Ciao.

Emilia- Saknar dig!

Hejsan!
Kom hem till Ekerö för någon timme sen och var svin hungrig, så jag tryckte i mig lasagne och en liten pizza som man värmer i ugnen. Och nu har jag precis ätit 3 pigelin glassar, börjar bli orolig över mig själv, trycker i mig allt som går att äta, haha.. Nej men jag tycker det är bra, vill ju gå upp några kilon. Tycker bara det är extremt töntigt när tjejer säger att dem bara ska äta ett äpple om dagen för att bli smala, haha då kan dem ingenting om dieter för att bli smalare. Snarare sväller kroppen tillslut upp istället.
Nu ska jag plugga lite engelska.
Kram


Hedda- Jag försöker men får inget tillbaka

Tjeenare, är hos min mamma nu och packar för jag ska flytta till min pappa idag så han kommer snart och hämtar mig. Min dag har varit bra, skolan gick fort och vädret var underbart. Om typ en halvtimme ska jag iväg och träna med Clara, det var galet längesen jag tränade sist, har ju varit sjuk och sådär. Men nu ska jag dra, puss

Hedda-

Hellu,ligger just nu i min säng och tänkte sova. Har haft ångest hela dagen för att det är sista dagen på lovet. Men nu känns det ändå helt ok, det är ju fan bara 8 veckor kvar:) idag har jag inte gjort så himla mycket pluggat en del, tog en promenad med Tinna och sen promenad med Clara och Viktoria:) men jag ska sova nu, börjar typ 8 imorgon med gympa:( sov gott

Emilia- Söndag

Hejhej!
Idag har det varit jätte fint väder, men jag har ändå inte varit ute någonting känns det som.
Dagen började med att jag vaknade upp hos Philip runt halv 12, sen åkte vi hem till hans mamma för han skulle fixa med en vattenskoter. Sen åkte jag hem till Essingen och träffade Viktoria och Hedda en snabbis och snackade lite med dem. Sen drog jag hem och har inte gjort någonting.
Ska sätta igång och plugga om några minuter, men jag har verkligen ingen lust! Sen ska jag äta middag, och sen kommer Philip hit och sover ikväll.
Imorgon börjar SKOLAN igen!! Vill bara hänga mig själv just nu, men nu är det ca 8 veckor kavr i skolan, och 4 av dem kommer väl bli jobbiga men sen kommer det vara massa temadagar m.m.
Nu måsta jag sätta igång och plugga, måste städa mitt rum och tvätta sen också. Stressigt!

Ciao


Älskar den här låten!


Emilia- Trööött!

Hejpåer! Sovit gott?
Jag har själv inte sovit något vidare, blir väckt av Philip som kommer och överraskar mig kl 3 på morgonen, och jag kan då inte somna om förrens 5, så jag har sovit i ca 5 timmar inatt, jag är som en bebis, behöver minst 8 timmars sömn för att inte vara trött.
Aja igår kväll var vi och såg på Bounty hunter, helt okej film, rolig, lite spännande men inget mer.
På dagen var Hedda hemma hos mig och vi bakade den där misslyckade kladdkakan som hedda förklarade om. Idag har jag inte gjort någonting. Ska snart ta en dusch och sen dra mot Södertälje.
Ha en bra dag!

Hedda- Jag hatar att sakna dig

Nu går jag och lägger mig, är galet tröttt, sov gott

Hedda- The bounty hunter

Hellu, kom precis hem från bion. Jag och tjejerna var och såg the bounty hunter, ganska bra. Jag har aft en väldigt lugn ag, direkt när jag vaknade drog jag hem till Emilia och chillade där hela dagen, haha vi bakade den mest misslyckade kladdkakan nånsin, jag lovar, den slår alla rekord. Den skule stå inne i ugnen i ca en timme men jag och E ville ha den lite kladdig så Emilia bestämde sig för att den skulle stå i ugnen i 8 minute. Ja den var ju minst sagt kladdig iallafall, i princip rinnande:P

Men nu ska jag se på solsidan som jag missade ikväll :) hoppas den finns uppe på internetet redan , soov gott

Emilia- Kvälls inlägg

Hejhej, idag har jag fikat på Fresco med Hedda och Viktoria, sen drog jag mig hemmåt runt halv 3. När jag kom hem så städade jag mitt rum och fixade lite i köket *stolt*.
Har även försökt plugga lite engelska, vi ska skriva någon slags uppsats om något krig och sedan redovisa det. Men jag kan iallafall inte koncentrera mig, får göra lite på Söndag istället.
Vi tjejer funtade på att ta en filmkväll ikväll, men alla verkar vara stendöda inklusive jag också. Så jag tror jag bara blir hemma ikväll.
Philip ringde precis och han kanske kommer förbi och sover här ikväll.
Nu måste jag ringa pappa och fråga hur det blir med helgen, det är ju pappa helg i helgen.
Ha en bra kväll!


Hedda- Vad händer med Sverige?

Jag är i chock. Jag satt precis och kolla runt lite på facebook och kom av misstag in på en grupp som handlade om invandring. Det hade då ställts en fråga på wallen om vilka partier folk skulle rösta på. Diskussionerna som sedan kom upp i kommentarsfältet var helt sjuka, jag förstår inte hur folk kan vara så extremt rasistiska. Har människor ingen som helst medkänsla.
SD är ju nu på väg att kanske komma med i riksdagen och även det känns ju helt galet. Jag förstår att folk kanske vill ha en mer kontrollerad invandring osv men det SD tycker  är enligt mig rasism.

"Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning"

Den här meningen finns på Sds hemsida  och det kan ju vara lite svårt att förstå vad de menar pga alla ord de använder. Men vad de menar är att sverige skulle ha större chans att få ett tryggt och demokratiskt samhälle om det bara var människor med samma kultur och bakgrund som bodde i landet.

Jag kan inte alls förstå mig på hur de här människorna tänker och jag har verkligen försökt.
Hur skulle vi ens få vårt samhälle att gå runt utan invandrare?  Eftersom vår befolkningsmängd knappt har ökat de senaste 50 åren(om du räknar bort invandringen) så skulle våra skattepengar inte räcka till för att betala alla de höga pensionerna som ska betalas ut till 40-talisterna som nu går i pension.

Jag vet att vissa har använt som argument för att stoppa invandringen att de tar våra jobb. Nu förstår jag än en gång inte alls vad de tänker med? Svenskarna vill ju inte ens anställa de här invandrarna. De kämpar och startar egna företag. Det är ju inte så att det är svenskar som har skapat alla kebabställen och pizzerior och invandrare som sedan kommit och tagit svenskarnas jobb. Nej det är invandrarna som har startat restaurangerna från grunden och betalar skatt precis som vi svenskar.

Självklart finns det invandrare som bara sitter hemma och lever på socialbidrag men hur många svenskar gör inte det då? Säkert lika många svenskar.

Det här blev ett väldigt långt inlägg och förhoppningsvis kanske nån människa orkade läsa det :P
Och ni som nu tänker rösta på SD i framtiden, gör det men jag hoppas bara att ni verkligen har läst på och vet vad de står för innan ni bestämmer er.

Vad tycker ni? Håller ni med mig eller ser ni helt annorlunda på invandringen ?

Hedda- The sun is shining

Nu sitter jag i Vickans helt underbart sköna soffa. Jag sov här inatt men snart ska jag börja dra mig till östermalmshallen för en lunch med farmor.
Igårkväll så drog vi ut och träffade lite folk, ganska segt var det men ändå roligare än att sitta hemma. Som vanligt var det lite drama också. Men vi drog hem runt halv 12  så det blev ingen sen kväll. Nu står Vickan i duschen och Emilia är på väg hit :) Jag har inte träffat henne sen i lördags så jag väntar med att dra tills hon kommit.

Emilia- 3 veckor

hallihallå!
Haha jag sitter hemma hos Philip ensam, han drog till jobbet kl 7 och jag sov i 2 timmar till så nu håller jag på att fixa mig lite.
Sen jag har börjat äta p-piller så har min mensvärk blivit extremt mycket värre, känns som att jag vill spy ibland. Och inatt var en sån natt, så stackars Philip fick ligga och massera mig och springa upp och hämta Ipren mitt i natten. Han som skulle upp kl 6 imorse.
haha det står någon scarry kille och tittar på mig.
Men nu ska jag jag fixa klart mig och sen börja röra mig mot pendeln, och också få tag i Viktoria, får se om jag drar hem till henne direkt.
ha en bra dag i SOLEN!

Emilia- Träffa Viktoria

Hejhej, har varit vaken i några timmar nu, och har fixat mig klart för dagen. Idag ska jag träffa Viktoria, vet inte vad vi ska hitta på än, och sen runt halv 4 ska jag dra mig mot södertälje för att träffa Philip och så sover jag kvar där. Det värsta är att han jobbar den här veckan så han börjar kl halv 7, så det blir väl väldigt tidig morgon för mig med.
Men nu ska jag klä på mig och börja dra mig mot Alvik för att möta Viktoria!
HaveAniceDay!


Fina Viktoria!


Hedda- sooov gott

Hellu, ligger just nu i min säng och ska sova. Har aft en skön dag och solen har ju faktiskt värmt idag. Har käkat lång lunch med Vickan på fresco i sooolen:) Sen gled vi runt på stan ett tag. Kvällen har jag tillbringat hemma hos Vickan,vi har typ sett på tv( tisdagar är bästa tv- dagen) och chillat med hennes sistah. Men jag ska upp halv 10 imorgon så nu ska jag sova, puss och god natt

Emilia- Sol!

Hej igen!
Nu har jag städat rummet och packat alla kläder.
Ska hämta alla barnen idag så jag kan inte komma tidigare än 3 för att ett av barnen är på utflykt med dagiset.
Pratade precis med Clara, och hon sa att det inte fanns något jobb den här veckan, men att vi kunde få sommarjobb där i sommar, då kunde man få välja vilka veckor man vill jobba på. Skit bra ju!
Våran städare är här just nu, lite jobbigt för då kan man inte ha högsta volym på datorn och sjunga med i låtarna. Haha! Det positiva är att jag slipper dammsuga mitt rum.
Jaha så vad ska jag göra nu då? Måste vänta i minst en timme innan jag ska hämta alla.


Hedda- 6april

Godmorgon, vilken härlig dag :) Jag vaknade halv 11 och stack ut och sprang direkt, helt galet skönt. Hade ingen tjocktröja på mig och ändå svettades jag. Nu ska jag börja dra mig in mot stan för att träffa Viktoria. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig, svårt alltså. Men ha en jättebra dag, pusss

Emilia- Tillbaka

Hejhej.
Jag har inter suttit vid datorn någonting de senaste dagarna så därför har det inte blivit något skrivande.
Jag har varit med Philip sen i Lördags. I lördags kom han till Ekerö och sov här, sen på söndagen så åkte vi till Södertälje där han bor, där hade dem gäster på kvällen så det var trevligt. Sen kom jag hem igår och har sovit ensam inatt, det känndes väldigt ensamt :( Saknar honom, kommer inte kunna träffa honom på hela den här veckan eftersom att båda vi ska jobba.
Juste jag kanske ska jobba från Onsdag-Fredag med Clara, hon började jobba idag, men hon skulle snacka med nån kille där först.

Just nu är jag på ekerö, ska börja dra mig in mot stan om några timmar, eftersom att mamma och dem kom hem från Italien inatt.
Jag skulle kanske hämta alla barnen idag, men jag har verkligen ingen lust med det. Men det betyder att jag får mer pengar till sommaren. Ni läste ju vad Hedda skrivit, det händer massa kul i sommar!

Nu ska jag börja fixa mig, och sedan packa lite kläder som ska med till essingen.
ciao!

Hedda- sängdags

Tjeena, har haft en ganska skön kväll och samtidigt tjänat cash, oj  det där lät lite fel. Men nej som ni vet har jag ju varit barnvakt, Kvällen bestod av fotbollsmatcher, bolibompa och Abbamusik på högsta nivån. Vickan kom även och gjorde mmig sällskap senare och sen drog vi hem till henne. Men nu har jag varit hemma ett tag och sett ett avsnitt av solsidan, det är ju helt gaalet roligt, Men nu ska jag gå och lägga mig, sov gott



Huvudrollerna i solsidan är sjukt roligt, rekommenderar verkligen serien, finns på tv4play :)

Hedda- 5 april och snööööö!?

Åkte hem till Vickan igår kväll och såg på film. Somnade sedan i soffan och orkade aldrig åka hem så jag sov kvar där. Började seriöst typ gråta imorse när jag vaknade och såg att det snöade men nu har det slutat och snön håller på att smälta :)
Idag ska jag ha påsklunch med min familj, alla har inte varit hemma över påskhelgen och jag har ju bott med mina vänner så det får bli påsk idag istället. Ikväll ska jag vara barnvakt hela kvällen så jag kommer inte hinna göra så mycket mer denna dag.
Nej nu ska jag klä på mig, puss på er

Hedda- sommarplaner

Känns det inte som att sommaren verkligen är nära, det tycker jag iallafall. Och det är ju faktiskt bara 2 månader kvar.
jag har en hel del planer för min sommar redan och jag känner på mig att det här kommer bli en av de bästa somrarna i mitt liv :)
 I början av sommaren ska Emilia med mig till franska rivieran, sen ska jag antagligen till peace and love festivalen. I juli är jag nog hemma ganska mycket om inte jag och några vänner  tar en tripp nånstans, typ köpenhamn. I slutet av juli så drar jag, clara,viktoria och Emilia till gotland, det kommer bli helt gaaalet roligt och sen drar jag typ direkt nånstans med min familj och då ska Vickan hänga med.
Åååååh vad jag längtar, men nu kommer tiden gå fort , snart står vi där på skolavslutningen :)


Sommaren är nära :)


Hedda- Sminktips

Hejhej, tänkte tipsa er om några av mina sminkfavoriter


Det här är vad jag använder dagligen,
Mascara-  Lash Queen Från Helena Rubenstein,  den absolut bästa mascaran jag har provat
Ögonbrynspenna- En väldigt bra och billig från isadora, är minst lika bra som de från dem dyra märkena
Solpuder- Tropiques minerale från Lancome, den ger en väldigt bra färg
Foundation- Jag började använda det igen för några veckor sen, slutade innan det för ca 1 år sedan. Använder Dream satin liquid från Maybelline. Den ger en fin färg och täcker bra men jag känner verkligen att min hy har försämrats sedan jag började med den så jag ska återgå till mineralpuder igen. Men har man en väldigt tålig hud som det aldrig ploppar upp finnar på så rekommenderar jag den.

Hedda-

Hellu, sitter just nu i min säng med Vickan. Det blev ingen fest tonight, men Oscar och hans vänner kommer hit om ett tag. Så det blir nog en trevlig kväll ändå. Hoppas ni också får en trevlig kväll, puss

Hedda-

Nu ska jag dra upp till pappa, jag tänkte bara slänga in en bild på¨vad jag har på mig . Efter middagen drar jag nog och träffar Vickan och sedan vidare på fest. Men nu måste jag verkligen springa, pussss

Topp från oddmolly,
jeans från Gina Tricot                                                                                                                                        


Hedda- Slappdag

Tjena, tjejerna drog för ett tag sedan och jag ska precis hoppa ner i badet med nya veckorevyn, chic oc ett glas påskmust, det kan ju inte bli bättre. Sen ska jag hem till pappa på påskmiddag och efter det vet jag faktiskt inte vad som händer. Men lite senare lägger jag iallafall upp lite bilder från helgen även fast det tyvärr inte finns så många, pusss

Emilia- God morgon!

Vi vaknade för ungefär 2 timmar sen, och vi har precis ätit brunch här hemma hos Hedda. Gott gott!
Vi kom ju hem runt 5 imorse, och jag frös så mycket så jag la mig i ett varmt bad, medans dem andra gick och la sig. Haha. Så jag somnade runt 6 imorse så jag är sjukt trött nu.
Om några timmar ska jag börja dra mig mot Ekerö och så kommer Philip dit också. Vi ska bara ta en myskväll!
Aja nu ska jag sätta mig på balkongen i solen med tjejerna.
Pusspåer!


Hedda-en lång natt

Nu har vi kommit hem för ett tag sedan. Vi har varit i Södertälje och på vägen hem drog vi förbi mc donalds och åt så det blev ganska sent:p nu ska vi sova så vi lyckas komma upp imorgon, det är ju ändå påskafton:), sov gott

Freeedag!

Nu har vi precis fixat oss, och ska börja dra oss mot södertälje på fest!
Hör av oss imorgon, ha en bra natt!

Godmorgon

Igår kom Fabian, Jacob och Oscar hit, det var trevlans!
Just nu håller vi på att fixa oss, för vi ska in till stan och sätta oss på något fik, det är ju underbart väder ute idag!
Vi har precis ätit en riktigt god frukost, vi har nog aldrig lyckats göra en så god frukost under den tid vi kännt varandra.
Men ni får ha en bra dag ute i solen. Vi uppdaterar senare ikväll!

Everybody should be dancing to these sounds!

Nemen tjena!
Nu sitter alla vi tjejer och fixar oss hemma hos hedda, det är skoj!
Några killkompisar är påväg hit, sedan vet vi inte vart natten för oss, natten är ung!
Vi bor ju ensamma hos hedda hela helgen så vi blir tvunga att ta hand om varandra i helgen, men det ska gå så bra så :)
Men nu orkar jag inte sitta här längre nu ska vi ut och leva livet!

RSS 2.0