Emilia- Hemma

God kväll eller morgon .
Jag och Hedda kom precis hem efter en lyckad kväll. Det började med att vi satte oss på klipporna och skulle försöka grilla , men vi fick verkligen inte igång den ! och sen så började de dugg regna lite så vi började gå till tuben, påvägen dit så går jag och Clara lite framför alla och framför oss så går det ett gäng killar och tjejer , och 2 av killarna bär upp mig och Clara i luften upp och ner , och båda vi skriker släpp mig . Vet ni vad den jäveln gör !!? Han bara släpper mig på marken som att jag var en jävla boll , som tur var ramla jag inte på huvudet . Men hela min kroppsvikt kom på armbågen , har så jävla ont . Sen sa dom förlåt och trodde allt var bra . DOM JÄVLARNA ! ( Dom var onyktra)
Iallafall vi vandrade vidare och så åkte vi och träffade Claras killkompis + hans kompisar . Så vi drog hem till Clara och tittade på Ice Age . Alla as garvade skit högt så grannen kom 3 gånger och sa till oss , tredje gången han kom så sa han att han hade lagt sina barn i garderoben för att dom inte kunde sova , haha . Fyfan vad vi garvade , Btw , Hedda garvar fortf.
Aja vi drog ut för grannen satt och knackade i väggen för att han ville att vi skulle vara tysta , så vi drog ner till klittan eller Klitt-och-risen som någon sa ( klipporna alltså) . Ingen av oss har nog garvat på så länge , skulle fan kunna tro att dom var komiker allihopa !
Det var våran roliga kväll , vad har ni hittat på då ? :)
Hedda sover hos mig ikväll så vi får väl se vad vi gör imorgon , Hedda ska ju ha sin privat lärare hemma hos sig kl halv 5 så bäst att vi gör något innan det .. Nu ska vi flumma vidare , see yo man !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0