Hedda-

Tjeeeena, det var längesen. Jag har inte varit hemma i veckan för jag var i riga. Nej inte prag som Emilia sa, hah Emilia det var typ en år sen jag var där :P. Jaja riga vae väl mysigt. Eller hela första dagen hade jag ont i magen så då låg jag ensam på hotellrummet och beställde upp mat på Roomservice och såg på  en tvkanal som heter fashion tv me det var faktiskt jävligt skönt. Jag landade i sverige igår natt .
Idag var jag med Clara på dagen och sen åt vi middag hos Wille. Sen skulle dem på bio så jag träffade george och Timur. Så vi gick till klipporna och badade men sen stack timur typ direkt. Lite senare gick jag och G runt och letade efter en pizzeria som var öppen(han var hungrig och jag sugen på cola ligt) och sen hitta vi en men de skulle stänga så vi tog med pizzan och colan till rålis och satt där.
 Sen gick vi och plocka körsbär eller han fick klättra upp och plocka, haha och sen satt vi och käka det. Jag kom hem för typ en timme sen och nu ska jag nog gå och lägga mig snart , Vi hörs imorgon,  pussss och god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0