Emilia- PISSFÄLTARNA!

Hejhej.
Fältarna läser tydligen våran blogg, eftersom att dem skickade ett mail på facebook till mig,Clara och Tinna angående nyår?!
Vi fattade ingenting, men tydligen hade det varit för mycket alkohol på bilderna, och sen hade det varit för mycket folk på festen, sen reagerade dem på att Clara hade fått en raket på sig.
Så dem hade tydligen ringt till våra föräldrar och klagat på hur våra föräldrar uppfostrade oss, fältarna undrade hur man kunde släppa ivag oss på " knarkar fester" på nyår!!? Hur kan dem säga att vi drar på knarkar fester, de vet inte ett skit om oss! Sen säger dem att våra föräldrar har en dålig uppfostran!?
ÄCKELFÄLTARE!
Ett tips till er fältare, eftersom att ni läser våran blogg... Sluta vara emot ungdomar så mycket, ni har redan förlorat ungdomars tillit till er, och jag kan säga att föräldrar också har börjat förlora tillit till er.
Vi har redan föräldrar som tar hand om oss och har ansvar för oss. Vi behäver inte fler!
Vi skrev ju en skvallerblogg också för ett par månader sen, och igår fick vi ett brev hem från polisen där det står att åtalet lagts ner, tror dem seriöst att polisen orkar lägga energi på dem små skitsaker skolan har att anmäla!
Fan vad skönt det ska bli att sluta i SKIT rålis om några månader!

Nu ska jag lugna ner mina nerver och lägga mig och titta på tv!


Kommentarer
Postat av: Alexander Gisle 9b1

Fältarna satsar bara på att bli "kompisar" med alla när de börjar sexan sedan utnyttjar dom det och tappar allas respekt och tillit, men de skiter dom i och forsoker exakt samma sak med nästa sexor..

2010-01-14 @ 20:42:27
Postat av: Jessica J

Helt rätt Emilia! Jag tror inte det finns någon som inte håller med dig. Så fältare, om ni läser min kommentar, kan ni någon gång fatta hur ni håller på?

2010-01-15 @ 19:39:50
Postat av: Hell's Bitches - The naked truth!

Vi har nu FRÅGESTUND i bloggen. Kika gärna in och ställ en fråga, vilken som helst. Här sticks det inte under stolen med något!

Enjoy!



Trevlig kväll!

Hell's Bitches

2010-01-15 @ 21:22:41
URL: http://hellsbitches.webblogg.se/
Postat av: Anonym

HAHA! Men snälla, var inte så dumma att ni lägger upp bilder på krök och skriver att ni ska på fest osv. Då får ni ju skylla er själva! Eran blogg är offentlig, vem som helst kan läsa den, till och med fältarna! Och det där med bloggen, SYND att det inte blev åtal, ni behöver verkligen lära er en läxa. Puss på er!

2010-01-16 @ 12:58:57
Postat av: Rebecca

man ska kunna lägga upp vad som helst utan att dom eller någon ska behöva reagera så stort.

Och vi har nog lärt oss vår läxa, men jag tycker fortfarande att bloggen var en rolig grej ska du veta.

2010-01-16 @ 17:51:24
Postat av: Elin

Fältarna ska vara ett stöd för ungdomarna och är snarare spioner som tom våra föräldrar hatar. Det tror det vet saker och hittar på saker som de tror är sant. Om man en gång gör ett misstag, hänger dem kvar föralltid! Det är jättebra att dem vill vara ett stöd för ungdomarna - men dem kommer aldrig få stopp på alkoholen, om dem tror dte är dom dumma. satsa ist på att få oss att dricka mindre, elr nått..

2010-01-17 @ 18:22:48
URL: http://elinneas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fältarna är sådana personer som inte klarade polishögskolan.

2010-01-20 @ 22:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0