Emilia- Tisdag

Hejhej!
Den här dagen har varit jätte skön, jobbade matte i ca 2 timmar, sen skulle vi dansa i typ 3 timmar, det var kul till en början, men sen började det bli lite tjatigt.
Efter skolan så gick jag och Clara till Mirres salong och den nya frisörsalongen i västermalmsgallerian och frågade hur mycket det skulle kosta att sätta i extensions på deras salonger.
På Mirres salong så skulle det kosta runt 1500-2000 kr, men det skulle bara hålla i ca 3 månader.
Salongen i västermalmsgallerian sa att det fanns en annan metod som man kunde sätta in löshår på, man tar en slags tejp och limmar fast i håret. Och det var helt skonsamt mot håret. Det kostar 3500 kr att sätta in det löshåret.
Eftersom att håret har växt en bit på 4 månader så kan man gå tillbaka dit så tar dem samma hår som man haft i håret de där månaderna, och så sätter de upp håret till hårrötterna igen. Det där håret kan man använda upp till ett år också! Och för att gå dit och sätta upp dem igen skulle kosta runt 600 kr. Helt klart värt det! Så det ska vi göra i slutet av Maj eller i början av Juni.
Sen har vi tjejer satt in datum och vecka för att åka till Gotland i sommar! Vi trodde aldrig vi skulle få ihop det eftersom att alla var borta på olika datum. Men det ska iallafall bli riktigt roligt!

Missa inte DH ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0