Vi har en åsikt!

Vi har båda tänkt lite på de olika bloggar som finns. Och det är en sak vi har börjat störa oss på. Det är när folk sitter och skriver hur mycket man älskar varandra och att man inte skulle kunna leva utan sin kompis, och hur himla himla MYSIGT man har det när man sitter och snackar i en säng. Hur kul kan det vara egentligen?
Det kanske kan vara väligt trevligt att bara sitta och snacka med en kompis om allt som händer runt omkring. Men att sitta och skriva allt det i bloggen är helt meningslöst, för allt låter bara så fejk tillslut. Och det som vi också märkt är att så fort man börjar bråka med en kompis så börjar man skriva att man älskar en annan kompis, som man bara träffat i en vecka.
När har älskar blivit ett så vardagligt ord? När vi menar att man älskar någon så är det ex. en familjemedlem som har funnits där sen man föddes.
Vi säger inte att man gör fel i att gilla en nära vän. Men att skriva det så offentligt istället för att säga det till kompisen blir bara för mycket.
Men vi säger inte att man gör fel, men vi läsare tycker inte att det är ett dugg intressant att läsa om hur bra ni har det med den nya kompisen.

( Skulle publicerats i Sälen)

Kommentarer
Postat av: michis

tjejer.. jag fattar ingenting. Är det någon speciell som ni menar?

2010-03-06 @ 20:25:40
URL: http://juliaugustinovember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0